برخی از کارهایی که باید قبل از پیری انجام داد+عکس
ааFortunately, I am ALREADY old!
پاسخ : برخی از کارهایی که باید قبل از پیری انجام داد+عکس
شما خواستی انجام بدی ما رو هم بردار ببر من پایه ام
من اگه این کارا را بکنم قطعا پیریما نمیبینم[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
يمنا
شما خواستی انجام بدی ما رو هم بردار ببر من پایه ام
اگر پولشو داشتم یقینا تردید نمیکردم
البته بعضی کارها مثل صخره نوردی مهارت بالایی میخاد ولی رفتن به آبشار ویکتوریا با پول قابل دسترسه
ضمنا از این کارها هم خیلی خوشم میاد
http://www.aparat.com/v/tk0cE
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
اگر پولشو داشتم یقینا تردید نمیکردم
البته بعضی کارها مثل صخره نوردی مهارت بالایی میخاد ولی رفتن به آبشار ویکتوریا با پول قابل دسترسه
ضمنا از این کارها هم خیلی خوشم میاد
http://www.aparat.com/v/tk0cE
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww
من پایه ام من پایه ام من پایه ام .
وای چقدر باحال بود البته یکم شبیه رنجر تو پارک ارمه که من سوار شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
سلام
تصاویر خیلی خوب بود [tashvigh]، یعنی موقعیت پیش نمیاد وګرنه واقعاً آدم دلش می خواد بره [esteghbal]، ولی این فیلم ، خیلی دوست دارم ، اما می دونم با حرکات چرخشی حالم به هم می خوره مخصوصاً اګه مال شهر بازی باشه [nadidan] مثلاً مثل بشقاب پرنده فکر کنم ( اسماشون رو بلد نیستم [nishkhand][sootzadan]) ، دلیلشم نمیدونم [nadanestan] ، فقط تو شهر بازی اګه برم فان فان میرم ... [nishkhand] کلاً با ارتفاع کیف می کنم ...
این از همش به نظرم دل و جرئت بیشتری می خواد ... همه رو حاضرم امتحان کنم ولی اینو به سختی حاضر میشم [nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/wclntj5gm0wlpeq9ybvx.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
سلام
تصاویر خیلی خوب بود [tashvigh]، یعنی موقعیت پیش نمیاد وګرنه واقعاً آدم دلش می خواد بره [esteghbal]، ولی این فیلم ، خیلی دوست دارم ، اما می دونم با حرکات چرخشی حالم به هم می خوره مخصوصاً اګه مال شهر بازی باشه [nadidan] مثلاً مثل بشقاب پرنده فکر کنم ( اسماشون رو بلد نیستم [nishkhand][sootzadan]) ، دلیلشم نمیدونم [nadanestan] ، فقط تو شهر بازی اګه برم فان فان میرم ... [nishkhand] کلاً با ارتفاع کیف می کنم ...
این از همش به نظرم دل و جرئت بیشتری می خواد ... همه رو حاضرم امتحان کنم ولی اینو به سختی حاضر میشم [nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/wclntj5gm0wlpeq9ybvx.jpg
دستگاههای چرخشی را باید با شکم خالی سوار شد تا احتمال مشکلات حین و بعد از چرخش کم بشه[labkhand]
یه بار برنامه ای در تلویزیون نشان میداد که صخره نوردها اینطوری رفته بودن ارتفاع200متری معلق خوابیده بودن!!تو همین ایران خودمون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
دستگاههای چرخشی را باید با شکم خالی سوار شد تا احتمال مشکلات حین و بعد از چرخش کم بشه[labkhand]
یه بار برنامه ای در تلویزیون نشان میداد که صخره نوردها اینطوری رفته بودن ارتفاع200متری معلق خوابیده بودن!!تو همین ایران خودمون!
پر و خالی نداره ، در کل همینه [nishkhand][nadidan] به حرکات تند چرخشی حساسیت دارم [sootzadan] اتفاقاً به ګرما هم خیلی حساسم طوری که در طفولیت این طور بود که یه جای شلوغ مثل اتوبوس یا ماشین در حین حرکت اګه خیلی ګرمم میشد حالم به هم می خورد یا حسش بهم دست می داد ، چند سالیه در شراطی خیلی ګرم و شلوغ قرار نګرفتم وګرنه شاید بازم همین طور بشه [sootzadan][nadidan]
آدرنالینی ترشح میشه در این شرایط ، یه مکان باید بذارن خانما سقوط آزاد رو تجربه کنن ، خودم خیلی دلم می خواد ...[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
آدرنالینی ترشح میشه در این شرایط ، یه مکان باید بذارن خانما سقوط آزاد رو تجربه کنن ، خودم خیلی دلم می خواد ...[shaad]
بانجی جامپینق در تهران و بعضی شهرهای دیگه هست که همه(من جمله خانمها)براحتی میتونن سقوط آزاد را تجربه کنن[shaad]
از این ورزشهای هیجانی شانس انجام راپل(اونم ساده ترین حالتش)را داشتم که بسیار مفرح بود اونم در اردوگاه امام خمینی لواسان تهران
اینم عکسی هم تو نت یافتم که دقیقا مال همونجاست تا متوجه بشید راپل چیه
http://www.mecp.ir/portal/Picture/Sh...a-699f8667af78
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
بانجی جامپینق در تهران و بعضی شهرهای دیگه هست که همه(من جمله خانمها)براحتی میتونن سقوط آزاد را تجربه کنن[shaad]
از این ورزشهای هیجانی شانس انجام راپل(اونم ساده ترین حالتش)را داشتم که بسیار مفرح بود اونم در اردوگاه امام خمینی لواسان تهران
اینم عکسی هم تو نت یافتم که دقیقا مال همونجاست تا متوجه بشید راپل چیه
http://www.mecp.ir/portal/Picture/Sh...a-699f8667af78
متشکرم [golrooz]، ولی تو مشهد من نشنیدم داشته باشن [nadanestan]کلاً مشهد ممنوع المِنَ الهَمِچیه ، زحمت کشیدن بعد عمری برګزاری کنسرت های سنتی رو اونم در صورتی که همه آقا یا همه خانم باشن آزاد کردن ...[sootzadan] خسته نباشن واقعاً ...
کایت رو دارن ولی [nishkhand]
عذر می خوام نباید اینا رو تو تاپیک بګم ولی ګفتم دیګه [sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
متشکرم [golrooz]، ولی تو مشهد من نشنیدم داشته باشن [nadanestan]کلاً مشهد ممنوع المِنَ الهَمِچیه ، زحمت کشیدن بعد عمری برګزاری کنسرت های سنتی رو اونم در صورتی که همه آقا یا همه خانم باشن آزاد کردن ...[sootzadan] خسته نباشن واقعاً ...
کایت رو دارن ولی [nishkhand]
عذر می خوام نباید اینا رو تو تاپیک بګم ولی ګفتم دیګه [sootzadan]
ای بابا شجریان میخاست تبریز کنسرت بده گفته بودن اینجا شهر مذهبیه و از این جلف بازی ها اینجا راه نداره!! همونسال نیما مسیحا تو تبریز کنسرت گذاشت!!! 2 سال قبل هم به همایون شجریان مجوز ندادن اینبار بهانه شون عدم وجود تالار بزرگ و احتمال ازدحام جمعیت!!!
چند سال قبل هم چندنفر از اساتید موسیقی آذربایجان آمده بودن تبریز و ازشون خواستن که یه کنسرت اجرا کنید اونها هم گفتن ما در تهران چندتا کنسرت داشتیم ولی تو شهر شما (تبریز) آقایون اجازه ندادن!!!!!!!!!
کلا ارشاد تبریز یه جای متحجر الفکر هستش!!
تبریز چندتا سینما داره که همشون بالای 50 سال سن دارن و کم مونده خراب بشن رو سر تماشاچیها!!! ولی ارشاد مترصد لحظه ایه که همشون را تخریب و به پاساژ تبدیل کنند!!اولین سالن تئاتر ایران هم در تبریز بود که بعد انقلاب تخریب شد!!!
ولی یه بار نیشابور رفتم سینما کلی حال داد سینمای تروتمیز و مدرن و کیفیت خوب صدا و تصویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
ای بابا شجریان میخاست تبریز کنسرت بده گفته بودن اینجا شهر مذهبیه و از این جلف بازی ها اینجا راه نداره!! همونسال نیما مسیحا تو تبریز کنسرت گذاشت!!! 2 سال قبل هم به همایون شجریان مجوز ندادن اینبار بهانه شون عدم وجود تالار بزرگ و احتمال ازدحام جمعیت!!!
چند سال قبل هم چندنفر از اساتید موسیقی آذربایجان آمده بودن تبریز و ازشون خواستن که یه کنسرت اجرا کنید اونها هم گفتن ما در تهران چندتا کنسرت داشتیم ولی تو شهر شما (تبریز) آقایون اجازه ندادن!!!!!!!!!
کلا ارشاد تبریز یه جای متحجر الفکر هستش!!
تبریز چندتا سینما داره که همشون بالای 50 سال سن دارن و کم مونده خراب بشن رو سر تماشاچیها!!! ولی ارشاد مترصد لحظه ایه که همشون را تخریب و به پاساژ تبدیل کنند!!اولین سالن تئاتر ایران هم در تبریز بود که بعد انقلاب تخریب شد!!!
ولی یه بار نیشابور رفتم سینما کلی حال داد سینمای تروتمیز و مدرن و کیفیت خوب صدا و تصویر
با این حال که جاش نیست دلم می خواد یکم بګم از بی توجهی بالاییا !!!
به نظرم ایلام بود که اصلاً سینما نداشت ، نمی دونم ساختن نساختن ! یا بوجنورد دو سه تا سینما از زمان شاه بود ( هی پشتش بد میګن ، خیلی کاراش حرف نداشت ، آسفالتی که اون زمان زدن چی بود ، آسفالت های الآن چیه ؟!!! ) که الآن تبدیل شده به تالار عروسی [bihes] که چی عروسی های از دین خارج میان جایګزین فرهنګ میشن ! یعنی واقعاً که !
هی دلم می خواد بګما ، اون از آموزش پرورش ، اون از مخابرات ، آدم بخواد ایراد بګیره یعنی ذره به ذره شون ایرادن [sootzadan] همشون [nishkhand] کارمندای اداره ی آموزش و پرورش که زدن به سیم آخر ، با اون سِمَت های ... یعنی کافیه یه روز اتفاقی آدم بره تو اداره قدم بزنه ، از بیخ همه چی دستش میاد ، نشستن پشت میز هیچ کار نمی کنن ، چه توقعی از نسل های بعدی هست آخه ؟! زنګ می زنی به مسئول بیکار نشسته پشت میز ، میګه اقدام می کنیم ، تو یه مورد که الآن دارم می بینم ، 4 ماه ګذشته دریغ از یه اقدام با کلی پیګیری که 5 ماه دیګه 30 نفر پایه شون ضعیف جوری که به نظر من باید دوباره یه سال درس بخونن در همون پایه ( اول ابتدایی )
sh_dokhtar16
مخابراتم که هیچ اصلاً ...sh_omomi96
دیګه نمیګم ، کافیه ، جاش نیست sh_omomi14
ما کاری کنیم مثل این افراد نباشیم ، همشون مدیون کار نکردنشون و ... خواهند بود . smilee_new2 (7)sh_omomi96
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
با این حال که جاش نیست دلم می خواد یکم بګم از بی توجهی بالاییا !!!
بله حرف زیاده و جا برای گفتنش نیست!![negaran]
ممکنه مدیر بیاد تاپیک را ببنده!![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
ظاهرا این دوتا قصد خودکشی دارن !![tafakor]
جواب سوال دوم مدیریت ضعیف می باشد و نیز ترجیح دادن منافع شخصی بر منافع گروهی و منافع گروهی بر منافع ملی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
ظاهرا این دوتا قصد خودکشی دارن !![tafakor]
جواب سوال دوم مدیریت ضعیف می باشد و نیز ترجیح دادن منافع شخصی بر منافع گروهی و منافع گروهی بر منافع ملی
تصویر رو ګفتم چرا اینطوری هست نه مدیریت رو ؟!!! [nishkhand]
چرا حجم داره منظورمه ؟! یعنی بعضی از این عکسا هستن این مدلین ، چه جورین ؟! دو تا عکس رو با هم ادغام می کنن اینجوری میشه ؟ [tafakor]
این رو ګفتم :
http://www.momtaznews.com/wp-content...t-anghiz-8.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
شرمنده اشتباه متوجه شدم[nishkhand]
این عکسها پانوراما180درجه هستند که از کنار هم قراردادن چند عکس تشکیل میشه.هرچی دوربین به سوژه نزدیکتر باشه خمیدگی بیشتر بنظر میاد
مثلا این عکس عمارت باغچه جوق را خودم ساختم که ترکیب 3 یا 4تا عکسه.چون کل منظره تو لنز جا نمیشد!!!
اینم لینک تاپیک
عمارت باغچه جوق ماكو
http://elelectronic.persiangig.com/o...1nama-jelo.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
خواهش می کنم [khanderiz]
پس تلفیقی هستند ، متشکرم جناب ، لطف کردید ...[golrooz]
فقط تصویر ساخت خودتون یکم انحناش کمه ، بیشتر بشه جذاب تر میشه ... در عین حال بسیار زیباست [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
فقط تصویر ساخت خودتون یکم انحناش کمه ، بیشتر بشه جذاب تر میشه
میخواستم واقعی تر بنظر بیاد
برای انحنای بیشتر باید نزدیکتر میشدم عکسهای بیشتری میگرفتم و وقت و حوصله وباطری و...[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
[taajob][taajob]
فقط عقاب میتونه همچین جایی بشینه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
[taajob][taajob]
فقط عقاب میتونه همچین جایی بشینه!!
[nishkhand]
سلام
یه کارتون نشون میداد قدیما ، فیلم عروسکی بود با روشی که ذره ذره عکس میګیرن و ... ، الآن که اینو ګفتید یاد اون افتادم ، اګه دیده باشید و در خاطر داشته باشید ، یه آقایی بود مغازه ای در بازار داشت ، تو مغازشم یه آیینه ی بزرګ داشت [khanderiz] ، پسر بچه ها رو مشغول به کار می کرد و بعد از مدتی اون ها رو از دریا و یخ ها و ... می ګذروند می برد یه جایی ، روشون پوست ګوسفند مینداخت و یه عقاب این بچه ها رو می برد بالا کوه ، بقیه ش یادم نیست که در ازاش چی ګیرش میومد [sootzadan] فکر کنم بچه ها باید از لونه ی عقاب چیزی براش می بردن ، خلاصه خیلی یادش افتادم [khanderiz]
حالا تو این تصویرم شده دیګه [sootzadan]
فکر کنم از اون پشت سنګا اومدن نشستن اینجا [tafakor] اول فکر کردم نشستن همینطوری بعد سنګا ریزش پیدا کردن ، اما الآن به نظرم سنګ ها به همین حالت بودن ، از پشت راهی بوده و ایشون تشریف اوردن کنجکاوی و نشستن اینجا [khanderiz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
بقیه ش یادم نیست که در ازاش چی ګیرش میومد
بله که یادمه.تو ایران معدودی انیمیشن و فیلم عروسکی خوب ساخته شده که یکیش هم همینی هست که شما فرمودین
ضمنا آقا عقابه تو لانه ش کلی جواهر و اشیا قیمتی جمع کرده بود (مثل کلاغها!!)و پسره هم اون جواهرات را برای اربابش ریخت پایین و ارباب هم در رفت!حالا پسره چطور آمد پایین یادم نیست!![nishkhand]