-
تکلیف مقاله ای !!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی کاربران
وقتتون به خیر و شادکامی ان شاء الله
خب این تاپیک رو به این منظور ګذاشتم که یه خورده از بیکاری و شاید یه کم بلا تکلیفی در بیایم و به دنبال علم باشیم ، ناسلامتی این یه سایت علمیه !!!
خب اینجا قراره هر کسی یه مقاله بنویسه و ما مطالعه کنیم به این صورت که هر کس در هر زمینه یا خودش پیشنهاد بده در چه مورد و یا ما تعیین می کنیم ، مطمئن باشید مقاله های شما هیچ نفعی برای من نداره ، این تاپیک فقط برای اینه که یه خورده از جو تفریح بیرون بیایم و مطالعه ی علمیمون بیشتر بشه ، همین !!
امیدوارم همکاری کنید .
در ضمن اګر مقاله ها از کتاب ها جمع آوری بشند بسیار بهتره تا این که از اینترنت استفاده کنید .
در پناه حق .
-
پاسخ : تکلیف مقاله ای !!!
-
درمورد هر چیزی؟؟؟؟
مثلا طوطی هم میشه؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
درمورد هر چیزی؟؟؟؟
مثلا طوطی هم میشه؟؟؟؟
سلام
بله ، هر چیزی .
منابع هم در انتها باید ذکر بشه .
-
پس موضوع رو انتخاب کنیم نه؟یا صبر کنیم عده بیشتری اعلام آمادگی کنند؟
-
منم هستم.
فقط بیشتر من میخوام در این تاپیک مطلب هایه بقیه راببینم.
واستفاده کنم حالا شاید یکم مطلبم من بزارم.
با تشکر از تاپیک خوبه خانم 171717.
-
-
-
خلاصه سوالات پر تکرار راجبه جوجه گوشتی.....
(اگه خوب بود بگید)
به نام خدا
1-براي جوجه گوشتيم از چه غذايي استفاده كنم؟ اگر ميتونيد هزينه كنيد سرلاك مخصوص طوطي ها با نامexact اگرنميتوانيد مخلوط حبوبات مخلوط يك موز پوست كنده يك سيب پوست كنده يك هويج اب پز شده و دو قاشق مغز تخم افتابگردان(قبلن جداگانه ميكس شود) رو ميكس (كاملن له و قاطي) و با اب جوشيده و ولرم قاطي و به جوجه بدين
2-اندازه ي جعبه كه توش پرندمو نگه ميدارم بايد چقدر باشه؟اونقد كه نتونه بياد بيرون
3-چرا جوجم بعضي وقتا يكي از چشماشو ميبنده مريضه؟ خير در بيشتر اوقات طبيعيه ولي بهتر نشون داده بشه
4-ايا ميشه تو شيشه يا اكواريوم جوجمو بذارم؟ بايد اطراف جوجه تاريك باشه
5-از سرلاك انساني ميشه استفاده كرد؟ اگر ديگه هيچ غذايي(غذاهاي گفته شده) دم دست نبود از سرلاكي كه توش شير نداشته باشه ولي پيشنهاد نميشه و گزينه اخر هست اين غذا
6-جوجم موقع غذا خوردن كلشو تكون ميده سرو صدا ميكنه؟طبيعيه
3- چند وقت به چند وقت به جوجم غذا بدم ؟ هر دو تا چهارساعت بهترين موقع وقتي چينه دونش خالي ميشه
5-ايا ميتونم تو غذاش مولتي ويتامين مربوط به پرندها بريزم؟ بله هفته اي يك يا دوبار
6-ايا ميتونم تا موقعي كه سرلاك ميخوره(دون خور نشده) حمامش كنم؟ خير
7- چه موقع تو بازار جوجه ها ميان؟ بيشتر فروردين و ارديبهشت
8-فرق بين طوطي پاكستاني با ايراني چيه؟ فرقي ندارن
9- ايا جوجم احتياج به اب داره به غير غذا ؟ خير با غذاش تامين ميشه تو سنين بالا تر ظرف اب هم باثش بذاريد
10-وقتي جوجم غذاشو خوب هزم نميكنه چيكار كنم؟ ميتونيد از سركه سيب يك قطره تو ظرف غذاش بريزيد هفته اي 2و3بار اگه مشكل هزم داره
11-تو هر وعده چقد غذا ميخورن؟ بستگي به سنگينيه غذا داره و جوجه هلندي و ملنگو و اسكندربزرگ فرق داره و سن طوطي هم ملاكه بايد به چينه دان توجه كرد نبايد خيلي پر بشه
12- جوجه سرلاكي من چند روزشه 1ماه 20 روز 40 روز؟ مهم نيست چند روزشه مهم اينكه سرلاكي هست و مطابق با ميل شما رام ميشه
13-براي زير پاي جوجم چي بذارم؟ خاك اره (خورده چوب) و براي راحتي كار موقع تميز كردن روش دستمال كاغذي بذاريد بهتره
14-دماي محيط بايد چقدر باشه؟ 24تا28دور از باد
15-طوطيم سرما خورده چيكار كنم؟ دماي بايد به 30 درجه برسه و سريع به دامپزشكي برده شه
ادامه دارد....
iranparrot.com
-
سلام ابجی سیده من هم هستم یاعلی
این گلهام مال تو[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
خلاصه سوالات پر تکرار راجبه جوجه گوشتی.....
(اگه خوب بود بگید)
به نام خدا
1-براي جوجه گوشتيم از چه غذايي استفاده كنم؟ اگر ميتونيد هزينه كنيد سرلاك مخصوص طوطي ها با نامexact اگرنميتوانيد مخلوط حبوبات مخلوط يك موز پوست كنده يك سيب پوست كنده يك هويج اب پز شده و دو قاشق مغز تخم افتابگردان(قبلن جداگانه ميكس شود) رو ميكس (كاملن له و قاطي) و با اب جوشيده و ولرم قاطي و به جوجه بدين
2-اندازه ي جعبه كه توش پرندمو نگه ميدارم بايد چقدر باشه؟اونقد كه نتونه بياد بيرون
3-چرا جوجم بعضي وقتا يكي از چشماشو ميبنده مريضه؟ خير در بيشتر اوقات طبيعيه ولي بهتر نشون داده بشه
4-ايا ميشه تو شيشه يا اكواريوم جوجمو بذارم؟ بايد اطراف جوجه تاريك باشه
5-از سرلاك انساني ميشه استفاده كرد؟ اگر ديگه هيچ غذايي(غذاهاي گفته شده) دم دست نبود از سرلاكي كه توش شير نداشته باشه ولي پيشنهاد نميشه و گزينه اخر هست اين غذا
6-جوجم موقع غذا خوردن كلشو تكون ميده سرو صدا ميكنه؟طبيعيه
3- چند وقت به چند وقت به جوجم غذا بدم ؟ هر دو تا چهارساعت بهترين موقع وقتي چينه دونش خالي ميشه
5-ايا ميتونم تو غذاش مولتي ويتامين مربوط به پرندها بريزم؟ بله هفته اي يك يا دوبار
6-ايا ميتونم تا موقعي كه سرلاك ميخوره(دون خور نشده) حمامش كنم؟ خير
7- چه موقع تو بازار جوجه ها ميان؟ بيشتر فروردين و ارديبهشت
8-فرق بين طوطي پاكستاني با ايراني چيه؟ فرقي ندارن
9- ايا جوجم احتياج به اب داره به غير غذا ؟ خير با غذاش تامين ميشه تو سنين بالا تر ظرف اب هم باثش بذاريد
10-وقتي جوجم غذاشو خوب هزم نميكنه چيكار كنم؟ ميتونيد از سركه سيب يك قطره تو ظرف غذاش بريزيد هفته اي 2و3بار اگه مشكل هزم داره
11-تو هر وعده چقد غذا ميخورن؟ بستگي به سنگينيه غذا داره و جوجه هلندي و ملنگو و اسكندربزرگ فرق داره و سن طوطي هم ملاكه بايد به چينه دان توجه كرد نبايد خيلي پر بشه
12- جوجه سرلاكي من چند روزشه 1ماه 20 روز 40 روز؟ مهم نيست چند روزشه مهم اينكه سرلاكي هست و مطابق با ميل شما رام ميشه
13-براي زير پاي جوجم چي بذارم؟ خاك اره (خورده چوب) و براي راحتي كار موقع تميز كردن روش دستمال كاغذي بذاريد بهتره
14-دماي محيط بايد چقدر باشه؟ 24تا28دور از باد
15-طوطيم سرما خورده چيكار كنم؟ دماي بايد به 30 درجه برسه و سريع به دامپزشكي برده شه
ادامه دارد....
iranparrot.com
سلام
خوبه ولی سعی کنید کپی نکنید ، چون من زیاد این مطلب رو خلاصه نمی دونم ، مقاله ها رو سعی کنید از چندین منبع مختلف تلفیق کنید که یه مقاله ی تک از آب در بیاد ولی برای شروع خوبه .
البته کلش کپی بود به نظرم ، چیش الآن خلاصه بود ؟
-
دوستان خودتون موضوع اګه میدید بنویسید لطفاً ، وګرنه امروز بهتون موضوع بدم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
دوستان خودتون موضوع اګه میدید بنویسید لطفاً ، وګرنه امروز بهتون موضوع بدم ؟
آره عزیزم موضوع بدی بهتره.
-
فقط یه مشورت بهم بدید که کا رو ګروهی کنم که بعد کارها رو با هم تلفیق کنیم یا کار انفرادی بدم ؟[tafakor]
به نظر من ګروهی بهتره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
فقط یه مشورت بهم بدید که کا رو ګروهی کنم که بعد کارها رو با هم تلفیق کنیم یا کار انفرادی بدم ؟[tafakor]
به نظر من ګروهی بهتره .
گروهی!
-
سید جان یک موضوع در مورد حجاب برای من و به صورت انفرادی
این گلها هم تقدیم به تو [golrooz][golrooz][golrooz]
-
سلام ابجی کوچیکه
من هستم
موضوع بده وبه صورت گروهی انجام میدهیم[shaad]
-
سلام ، دوستان
موضوع رو فکر کردم و الآن توضیحش رو میدم و بعد با همفکری براش اسم هم خواهیم ګذاشت .
موضوع از این قراره که هر کس از هر جا مطلبی رو پیدا کرد ، در تاپیک با ذکر دقیق منبع قرار میده و بعد با هم تلفیق خواهیم کرد .
حالا موضوع چیه ؟؟؟
ببینید در زبان عربی هر حرف نشان از یه چیزیه ، من قبلاً اینو یه جا شنیدم ولی یادم رفته البته مطلبی که شنیدم بسیار در قبال تحقیقی که قراره صورت بګیره ناچیز بود .
مثلاً حرف ر اګه درست بګم در زبان عربی نشان از استحکام و استواری بود .
حالا وقتی این حروف در کنار هم یه لغت رو شکل میدهند ، نشان از خیلی چیزها داره که به تفسیر احتیاج داره .
موضوع اینه و اګه سؤالی باشه درخدمتم .
یه تاپیک دیګه قرار میدم که مطالب رو در اونجا قرار بدید ، بعد لینکشو اینجا میذارم .
به نظرم اګه خوب همکاری کنیم موضوع خوبی باشه ![cheshmak]
منتظر نظراتتون هستم .
-
عالیه سیده جان انشاالله با همکاری هم یک تاپیک خیلی خوب خواهد شد
این گله تقدیم تو ابجی عزیز
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
-
چه عجب دوستان یه تکونی خوردند[nishkhand][nishkhand]
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
سلام
خوبه ولی سعی کنید کپی نکنید ، چون من زیاد این مطلب رو خلاصه نمی دونم ، مقاله ها رو سعی کنید از چندین منبع مختلف تلفیق کنید که یه مقاله ی تک از آب در بیاد ولی برای شروع خوبه .
البته کلش کپی بود به نظرم ، چیش الآن خلاصه بود ؟
اون جاش خلاصه بود که اگه مثلا تو تاپیک جوجه گوشتی برید سوالات زیادی پرسیده شده....
با جمع کردن سوالات و جواب آن ها ی مجموعه سوالاتی به وجود امده که هرکسی که جوجه گوشتی داشته باشه باید بدونه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی کاربران
خب این تاپیک رو به این منظور ګذاشتم که یه خورده از بیکاری و شاید یه کم بلا تکلیفی در بیایم و به دنبال علم باشیم ، ناسلامتی این یه سایت علمیه !!!
خب اینجا قراره هر کسی یه مقاله بنویسه و ما مطالعه کنیم به این صورت که هر کس در هر زمینه یا خودش پیشنهاد بده در چه مورد و یا ما تعیین می کنیم ، مطمئن باشید مقاله های شما هیچ نفعی برای من نداره ، این تاپیک فقط برای اینه که یه خورده از جو تفریح بیرون بیایم و مطالعه ی علمیمون بیشتر بشه ، همین !!
امیدوارم همکاری کنید .
در ضمن اګر مقاله ها از کتاب ها جمع آوری بشند بسیار بهتره تا این که از اینترنت استفاده کنید .
در پناه حق .
سلام
ممنون از این تاپیک خوب
منظورتون از مقاله کپیه هم هست یا میخواین خودمون مطلب بدیم؟
از رو اصول مقاله نویسی باید باشه؟ یا بصورت یه انشا معمولی؟
الان اون نمونهای گذاشتند راجع به جوجه از چه نوعیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
ممنون از این تاپیک خوب
منظورتون از مقاله کپیه هم هست یا میخواین خودمون مطلب بدیم؟
از رو اصول مقاله نویسی باید باشه؟ یا بصورت یه انشا معمولی؟
الان اون نمونهای گذاشتند راجع به جوجه از چه نوعیه؟
سلام
خواهش می کنم
ببینید کپی ایراد نداره اما نه اینکه کل مطلب رو کپی کنید ، مطلب رو مطالعه کنید بعد یا چکیده کنید و یا قسمت های مهمش رو جدا کنید و در تاپیک بذارید .
نه نیازی نیست خیلی اصولی باشه ولی داشتن یه مقدمه و چکیده لازمه .
من اون نمونه رو درست نمیدونم چون کپی مطلق از یه نمونه است !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
اون جاش خلاصه بود که اگه مثلا تو تاپیک جوجه گوشتی برید سوالات زیادی پرسیده شده....
با جمع کردن سوالات و جواب آن ها ی مجموعه سوالاتی به وجود امده که هرکسی که جوجه گوشتی داشته باشه باید بدونه....
خب جناب آلوین شما فکر می کنم مطلب رو خودتون خلاصه نکردید که ، مطلب رو خلاصه شده از منبع برداشتید ، اشتباه میګم ؟[soal]
-
در ضمن دوستانی که با این موضوع موافقند ، اعلام کنند و دیګرانی که مخالفند بګند که چه ګروهی می خوان و چه انفرادی بهشون موضوع در مورد چیزی که می خوان بهشون بدیم یا مجدد عرض می کنم خودشون موضوع بدن ، اینطوری موظف می شند که بالاخره تحویل بدن کار رو .[cheshmak]
-
سلام ابجی موضوعی بزاریید به درد همه بخورد
تاکی وقت داریم ارائه بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
مقاله های شما هیچ نفعی برای من نداره
سلام
ممنون از کار مفیدتون
نفعی برای شما نداره؟ ما هم انشاالله هستیم البته در حد توان و اگر به نفع کسی باشه.
درمورد موضوعات قرآنی و رشتۀ خودم در خدمتم
ممنون یا مولاعلی(ع)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
ممنون از کار مفیدتون
نفعی برای شما نداره؟ ما هم انشاالله هستیم البته در حد توان و اگر به نفع کسی باشه.
درمورد موضوعات قرآنی و رشتۀ خودم در خدمتم
ممنون یا مولاعلی(ع)
سلام
خواهش می کنم .
منظورم این بود که نیازی به مقاله ها ندارم ، ولی چرا نفع معنوی داره ! بالاخره به اطلاعات آدم افزوده میشه !!
خوشحالم شرکت می کنید .
علی (ع) یار و یاورتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
سلام ابجی موضوعی بزاریید به درد همه بخورد
تاکی وقت داریم ارائه بدیم
موضوع ارائه دادم . منتظر نظراتم .
فعلاً وقت دارید .
-
منم باعبدالله 91موافقم معنوی باشه بهتره مطلب جدید یاد بگیریم بهتره[golrooz][golrooz]
منم هرموضوعی درباره رشته ام باشه ومفید باشه میزارم[shaad][shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
منم باعبدالله 91موافقم معنوی باشه بهتره مطلب جدید یاد بگیریم بهتره[golrooz][golrooz]
منم هرموضوعی درباره رشته ام باشه ومفید باشه میزارم[shaad][shaad]
من متوجه نمیشم ، الآن با این موضوع موافقید یا نه ، واضح بګید راحت ترم ، این الآن معنوی نبود مګه ؟ بررسی لغات قرآنیه دیګه !!![taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی کاربران
امیدوارم همکاری کنید .
در پناه حق .
سلام
من منتظر چنین روزی بودم
هرکسی کار خودش !اول بیاییم کارهایمان را مشخص ومجزا کنیم.بعدبر اساس تخصص و تجربه کار کنیم.در اینجا برای من سوالی پیش می آید و آن را مطرح می کنم متاسفانه بجای اینکه جواب سوال را یک متخصص مربوط به سوال جواب بدهد دیگران به شکل بنظر من،من فکر میکنم ویا به اشکال دیگری چیزی به عنوان پاسخ می نویسند.لطفا ییاییم کارها وروشهایمان را اصلاح کنیم.
حالا من یک سوال از مخصصین باغبانی یا باغداران وگردو کاران دارم و دیگران هم استفاده کنند. سوال اینه:
یکنفر 10سال قبل 10 نهال پیوندی گردوی زود بارده خوشه ای از اداره مربوطه گرفته و همه را تحت یک شرایط کاشته است. بعد از 5-4 سال 9 اصله از درختان بار می دهند ولی یکی از آنها بعد از 10 سال هنوز به بار ننشسته است.علت عدم باردهی این درخت چیست؟برای به بار نشستن آن چه باید کرد؟متشکرم
-
اره خیلی خوبه موافقم[golrooz]
-
سلام.ممنون از تاپیکتون و همچنین هدف والاتون که ایجاد انگیزه بر مطالعه ی بیشتر علمیه کاربران سایت رو دارید.
این بخش را لطفا مشاهده کنید :
http://www.njavan.com/forum/forumdis...A7%D9%86%DB%8C
پس هر کسی هر موضوعی رو میتونه در این بخش قرار بده.و اصلا آماده شده برای همین کار.خب حالا هم که قراره چند نفر گروهی کار کنید.خیلی خوبه پس نتیجه ی مقالتونو در بخش نامبرده قرار بدید.و هر کسی هم میتونه انفرادی با توجه به موضوعات اون بخش دست نوشته هاشو قرار بده.[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
ممنون.
یک نظری هم من دارم.مطالعه ای بشه بر روی این موضوع:
راه های درک استعدادهای درونی و شکوفایی انها
-
خب دوستان هر کس یکی از این سه موضوع رو انتخاب کنه تا هر چه سریع تر موظف به انجام وظیفه بشه .[shaad]
1. بررسی و تفسیر لغات عربی موجود در قرآن .
2. راه های درک استعداد های درونی و شکوفایی آنها
3. موضوع جناب ص . جلالی .
توضیحات هر موضوع در صفحات قبل موجود است .
-
2. راه های درک استعداد های درونی و شکوفایی آنها
این موضوع رو انتخاب میکنم.
اگه کسی آمادگی داشت بصورت گروهی مایلم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
خب جناب آلوین شما فکر می کنم مطلب رو خودتون خلاصه نکردید که ، مطلب رو خلاصه شده از منبع برداشتید ، اشتباه میګم ؟[soal]
خب شما گفتید که ی مقاله باشه...
چه کپی باشه چه خودت نوشته باشی...
فقط آموزنده باشه...
اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][narahatish]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
خب شما گفتید که ی مقاله باشه...
چه کپی باشه چه خودت نوشته باشی...
فقط آموزنده باشه...
اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][narahatish]
اګه قراره کپی باشه ، باید تلفیقی باشه حتماً .
وګرنه که این همه مقاله کپی تو سایت میذارند !!!
من اینو ګفتم که مطالب رو بخونید و خودتون چکیده کنید ، بخونید ، یه چیزی ازش یاد بګیرید وګرنه چه فایده ؟؟
ناراحت نشید ، هنوز اول کاره ، باید افراد توجیه بشند ، سؤالاتتون خوبه [shaad]
-
-
لیست رو آخر هفته می نویسم .
افرادی که اعلام همکاری می کنند ، سه هفته فرصت تحویل دارند و اگر در محلت مقرر کار رو تحویل ندند ، با تمام قدرت منفی دریافت می کنند ، این برای موظف کردن شما دوستانه فقط .
می تونید تنها یک صفحه ی مفید تحویل بدید .
-
سلام
ولادت باسعادت سلطان ، امیر و ولی نعمت تمام ایرانیان وشیعیان جهان، مبارک باد.