-
مهریه عجیب این عروس خانم در تهران خبر ساز شده است ! بخوانید
http://www.persianv.com/yad/khabar/6...4556891244.jpg
اما این بار مهریه عجیبی خبرساز شده است که نقلش مثل نمونه*های قبلی اسباب خنده را فراهم نمی*کند، بلکه تاثیرگذار و آموزنده محسوب می*شود.
ماجرا از این قرار است که صفیه رضازاده، متولد 1361، دانشجوی دوره تخصصی قلب و عروق دانشگاه تهران در نهایت سادگی با همسرش اسماعیل توکلی سی ویک ساله که او نیز دانشجوی سال سوم تخصصی داخلی دانشگاه شهید بهشتی است با مهریه تکفل پنج یتیم به مدت 14 سال پیمان زناشویی بسته است.
مهریه عروس خانم نیز عندالمطالبه است که قرار شده در روز ایتام اکرام در ماه مبارک رمضان به اجرا گذاشته شود.
صفیه رضازاده در خصوص نوع مهریه و انگیزه اش در این خصوص به مهر گفته است: همیشه دوست داشتم مهریه ام چیزی باشد که هم دنیای مرا بسازد و هم آخرتم را آباد کند از این رو به نیت 14 معصوم به مدت 14 سال و به نیت پنج تن تکفل و سرپرستی پنج یتیم را جزو مهریه ام قرار دادم.
او ادامه می دهد: سکه هر تعداد هم که باشد حتی اگر بتوانی آن را به صورت کامل از داماد بگیری فقط می تواند یک دلخوشی زودگذر برای این دنیا باشد، اما من دوست داشتم مهریه ام ماندگار باشد و دنیا و آخرت مرا تامین کند.
او می گوید: با تقبل سرپرستی این ایتام نه تنها مهریه ام را از همان ابتدا دریافت کرده ام و همسرم شیرینی لذت پرداخت مهریه مرا می چشد برای هر دوی ما باقیات صالحاتی ایجاد شده که باعث خیر هر دوی ماست و ما می توانیم بهشت دنیوی و اخروی را در کنار هم بسازیم و مسیر کمال و سعادت را با یکدیگر طی کنیم.
اسماعیل توکلی نیز در خصوص چگونگی مهریه همسرش گفته است: در صحبت هایی که با هم داشتیم مشخص شد که خط مشی ما بسیار شبیه هم است و از آنجایی که از قبل دوست داشتم چنین کاری را انجام دهم این موضوع را به عنوان مهریه لحاظ کردیم و در صورتی که وسع مالی ما بهتر شود تعداد را افزایش خواهیم داد.
- جام جم
-
پاسخ : مهریه عجیب این عروس خانم در تهران خبر ساز شده است ! بخوانید
سلام
حالا کدوم یک از خانمهای سایت حاضرن چنین کاری رو انجام بدن؟ بدون توجیه و اما و اگر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
حالا کدوم یک از خانمهای سایت حاضرن چنین کاری رو انجام بدن؟ بدون توجیه و اما و اگر
با کمال میل حاضرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
من یکی عمرا!!!! [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
من یکی عمرا!!!! [nishkhand]
خوبه ها. جدا خوبه. باعث تقویت بنیان خانواده میشه. البته کنارش یه چندتا سکه مثلا 5 تا یا 14 تا هم خوبه. پرنیان خانم خیلی استقبال کردن. خودشون انگار پایه گذار چنین رسوم هایی هستن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خوبه ها. جدا خوبه. باعث تقویت بنیان خانواده میشه. البته کنارش یه چندتا سکه مثلا 5 تا یا 14 تا هم خوبه. پرنیان خانم خیلی استقبال کردن. خودشون انگار پایه گذار چنین رسوم هایی هستن.
ایشون تازه اول راهن و تجربه زیادی ندارن باید تمتم جوانبو در نظر گرفت اگه نگاه به موقیت اجتماعی و سنشون بکنید میبنید با پختگی و در ک کامل این کار رو انجام دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
ایشون تازه اول راهن و تجربه زیادی ندارن باید تمتم جوانبو در نظر گرفت اگه نگاه به موقیت اجتماعی و سنشون بکنید میبنید با پختگی و در ک کامل این کار رو انجام دادن
بله ولی صد در صد مطمئنم بزرگ که شدم حاضر به انجام همچین کاری هستم شک نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
بله درست. اما فکر نمیکنین که چنین اعتقاداتی باعث رواج زندگی ساده ای میشن؟
فکر نمیکنین زندگیی که با مهریۀ سنگین بخواد جوش بخوره و بخاطر مهریۀ سنگین بخواد رو پا بمونه زندگی نمیشه؟
نیت شروع زندگی باعث چنین انتخاب هایی میشه
میبخشین که اینو میگم اما بیشتر خانواده ها مهریه نمی نویسن بلکه طلاقیه می نویسن. ینی با این دید مهریه رو تعیین می کنن که دختراشون بتونه با فشار زندگی رو به مرد بقبولانه یا بخاطر مهریه مرد نتونه طلاق بده یا ... این که مهریه نمیشه همون طلاقیه است. اینطور نیس؟
اگه می دونیم این پسره نمی تونه بدون مهریه زندگی سالمی رو به دخترمون هدیه کنه چرا چنین پسری رو باید قبول کرد چه برسه به اینکه مهریه سنگین تعیین کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
البته عزیزم شکی نیست موفق باشی
این بهترین کاریه که هر خانومی میتونه انجام بده ولی قلب بزرگی میخواد
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
ما هم شک نداریم. ریشۀ تفکرات خوب از همون دوران اوایل جوانی و نوجوانی شکل میگیره. فکر کنم منظور سودا خانم این بود که موقعیت رو هم باید در نظر گرفت. نیت شما واقعا جای تشویق داره. فکرتون آزادمنشانه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بله درست. اما فکر نمیکنین که چنین اعتقاداتی باعث رواج زندگی ساده ای میشن؟
فکر نمیکنین زندگیی که با مهریۀ سنگین بخواد جوش بخوره و بخاطر مهریۀ سنگین بخواد رو پا بمونه زندگی نمیشه؟
نیت شروع زندگی باعث چنین انتخاب هایی میشه
میبخشین که اینو میگم اما بیشتر خانواده ها مهریه نمی نویسن بلکه طلاقیه می نویسن. ینی با این دید مهریه رو تعیین می کنن که دختراشون بتونه با فشار زندگی رو به مرد بقبولانه یا بخاطر مهریه مرد نتونه طلاق بده یا ... این که مهریه نمیشه همون طلاقیه است. اینطور نیس؟
اگه می دونیم این پسره نمی تونه بدون مهریه زندگی سالمی رو به دخترمون هدیه کنه چرا چنین پسری رو باید قبول کرد چه برسه به اینکه مهریه سنگین تعیین کنیم.
اقا عبدالله گفته هاتون کاملا درست و متین
ولی گفتم باید شرایط رو در نظر گرفت
هر ادمی یکی نیست
ممکنه اون ادم منتظر این فرصت باشه واسه سوئ استفاده
یا هر چیری دیگه ایی
اینها ثواب اخروی رو هم در نظر گرفتن که ازدواجشون باعث پیش برد اهداف دنیوی و اخروی شون باشه
ولی الان هدف از ازدواج فقط شروع زندگی که بگن مام سرو سامون گرفتیم همین
ولی برای چنین تصمیمی باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
خب شما اینو قبول میکنید ولی همسرتونم اینو قبول میکنن یا نه به اینم فکر کنید[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
من هم حاضرم چنین کاری کنم البته اگر طرف مقابل از لحاظ مواردی همچون ایمان، اخلاق، ظاهر، تحصیلات و... عالی و کامل و بی عیب ونقص باشه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خب شما اینو قبول میکنید ولی همسرتونم اینو قبول میکنن یا نه به اینم فکر کنید[nishkhand]
مجبوره قبول کنه دیگه[nishkhand]
-
در زمان حال و با فرهنگ فعلي مهريه مساويه با گارانتی ؛ و گارانتی؛ ضمانت خريد شماست؛ ازدواج های مرسوم فعلی ما دقيقا يک معامله با ريسک بالاست و دختر قيمت گذاری ميشه که رسما به فروش برسه (بلانسبت بانوان و دوشیزگان والا مقام و محترم) جای تاسف و گريه داره چنين توهين بزرگی به شخصيت زن ايراني
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
من که حاضر نیستم چون بااین اوضاع شوهرم نون شبم نداره بیاره خونه که بچه هام بخورن
اون فرق داره یه عمل میکنن 5میلیون میگیرن ما بدبخت بیچاره ها شوهرامون حقوق کارمندی خیلی باشه900تومن .بنظرشما میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
به جون خودم من تصمیم گرفتم درکنار سکه یه همچین چیزی هم بذارم...[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
فکر کنم منم این کارو قبول کنم چون به اعتقاد من ازدواج معامله نیست که واسش نرخ تعیین کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
مجبوره قبول کنه دیگه
خوشم مياد استقلال طلبي عاليي داريد به منم از اين جور رفتارا ياد بديد .[khande][khande][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خوشم مياد استقلال طلبي عاليي داريد به منم از اين جور رفتارا ياد بديد .[khande][khande][khande]
کلاسام از اول تیر شروع میشه[nishkhand]
-
در زمان حال و با فرهنگ فعلي مهريه مساويه با گارانتی ؛ و گارانتی؛ ضمانت خريد شماست؛ ازدواج های مرسوم فعلی ما دقيقا يک معامله با ريسک بالاست و دختر قيمت گذاری ميشه که رسما به فروش برسه (بلانسبت بانوان و دوشیزگان والا مقام و محترم) جای تاسف و گريه داره چنين توهين بزرگی به شخصيت زن ايراني
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
بنظرشما میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نشه؟
خب قرار نیس تعداد زیاد باشه و دقیقا همین چیزی که این دو زوج عزیز کردن باشه. چیزی باشه که در حد توان همسرتون باشه. خیلی کارا میشه کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heavenly
من هم حاضرم چنین کاری کنم البته اگر طرف مقابل از لحاظ مواردی همچون ایمان، اخلاق، ظاهر، تحصیلات و... عالی و کامل و بی عیب ونقص باشه..
شما از واژۀ اما و اگر استفاده کردین. معیار ایمان و اخلاق خوبه اما اینکه همه چیز در حد عالی و کامل داشته باشه تقریبا رویاست. فکر نمیکنین چیزی در حد محال باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
به جون خودم من تصمیم گرفتم درکنار سکه یه همچین چیزی هم بذارم...[nishkhand]
خوبه اگه سکه هاتون هم در حد توان فرد باشه. یا به عبارتی مهریه باشه نه طلاقیه
یکی از نشانه های خوش قدم بودن زن مهریۀ کم است. البته کم به معنی در حد توان مرد هست و اینکه باید ویژگی مرد هم در نظر گرفته میشه.
مهریه رو اگه مرد به زنش نده دزد حساب میشه پس باید در حد توان مرد باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خوبه اگه سکه هاتون هم در حد توان فرد باشه. یا به عبارتی مهریه باشه نه طلاقیه
یکی از نشانه های خوش قدم بودن زن مهریۀ کم است. البته کم به معنی در حد توان مرد هست و اینکه باید ویژگی مرد هم در نظر گرفته میشه.
مهریه رو اگه مرد به زنش نده دزد حساب میشه پس باید در حد توان مرد باشه.
مثلا حد توان یعنی چقد؟ 14 تا؟ مگه میخواد بعد از عقد مهریه بده؟ مهریه رو میشه گرفت. دادنش اجباره ولی گرفتنش اجبار نیست تو هفت جدو آباد من زنی نبوده که واسه مهریه شوهرشو به مضیقه بندازه. من خودمم شخصا هرگز این کارو نخواهم کرد... قبول دارم مهریه خوشیختی نمیاره. طلاق هم بحثش جداست خدا واسه هیچکس نیاره. زن اگه زن زندگی نباشه بدون مهریه هم میتونه زندگی رو به کام شوهر و خانواده شوهر تلخ کنه. خودم نمونه بارزشو دیدم دختره مهریه اش عندالاستطاعه بوده (اگه مرد پول نداشته باشه = هیچی) ولی بیا ببین چه زندگی ناپایدار و تلخی... یه پسر دایی دارم راه میفته میره خواستگاری اینو اون نظرش 14 تاست بهش میگن خواهرت با 14 تا قبول میکنه میگه خواهرم فرق داره.... مامان باباشم با 14 تا دختر نمیدن. دختر داییمم خودش قبول نمیکنه. من نمیدونم خواهرای این پسرا چه فرقی با دخترای مردم دارن؟!!!!
-
خداییش من یکی که حاضر نیستم همچین چیزیو قبول کنم لااقل به عنوان مهریه نه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
شما از واژۀ اما و اگر استفاده کردین. معیار ایمان و اخلاق خوبه اما اینکه همه چیز در حد عالی و کامل داشته باشه تقریبا رویاست. فکر نمیکنین چیزی در حد محال باشه؟
نخیر چرا محال باشه یعنی چنین افرادی وجودخارجی ندارن؟ افرادی با این ویژگی ها؟ البته من منظورم بیشتراین بود که با معیارهام تطابق داشته باشه.نه اینکه از نظر همه موارد بیست باشه.. چون خودم ازهمه نظر کامل نیستم.
یکی از دوستان به مطلب قشنگی اشاره کرد طرف مقابل هم باید قبول کنه..این قضیه به دو طرف بستگی داره نه فقط خانوم..آقا خیلی راحت میتونه بگه نه من نمیتونم اونوقت دست خانوم کجا بنده؟؟؟حالا خانوم بیاد مهریه های این چنانی بزاره؟
این زوج بنظرمن از نظر ایمان و ویژگی های دیگر و البته تحصیلات با هم تطابق داشتن و دوتایی چنین تصمیم گیری ای کردن..پس نباید از خانوما بپرسین کدوم خانوم حاضره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
دادنش اجباره ولی گرفتنش اجبار نیست تو هفت جدو آباد من زنی نبوده که واسه مهریه شوهرشو به مضیقه بندازه.
قرار نیس کسی اجبار کنه. مسأله اینه که این وظیفۀ مرد هست. مهریه از اسمش مشخصه چی هست. و در این مورد تعداد مسأله نیست عمق ارادت مرد به زن و.. مسأله است. چون چنین رایج شده که کی داده کی گرفته وضع شده این شکلی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ه پسر دایی دارم راه میفته میره خواستگاری اینو اون نظرش 14 تاست بهش میگن خواهرت با 14 تا قبول میکنه میگه خواهرم فرق داره.... مامان باباشم با 14 تا دختر نمیدن. دختر داییمم خودش قبول نمیکنه
خب این بی منطقی هست. خواهر اون فرد چه ربطی به اون فرد داره؟ پسر داییت باید از خداش باشه که با چنین افراد بی منطقی وصلت نمیکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
من نمیدونم خواهرای این پسرا چه فرقی با دخترای مردم دارن؟!!!!
آخه ازدواج پسر چه ربطی به خواهرش داره؟ پسره عقایدش شاید فرسنگها با خواهرش فرق داشته باشه. هرکس اعتقاداتی داره. قیاسش اصلا خوب نیست. برادرای من تقریبا یکیش 200 سکه و دو تای دیگرش114 سکه مهریشون هست. اما بنده عمرا بالای 14 سکه رو قبول کنم. و این ربطی به خواهر و برادرهای من ندارن.
چرا وقتی حرف مهریه میشه پای خواهرو وسط میکشن اما تو زندگی اینجور حساب نمیکنن؟البته قیاس اعتقادات فرد با خواهرش اصلا درست نیستا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heavenly
یکی از دوستان به مطلب قشنگی اشاره کرد طرف مقابل هم باید قبول کنه..این قضیه به دو طرف بستگی داره نه فقط خانوم..آقا خیلی راحت میتونه بگه نه من نمیتونم اونوقت دست خانوم کجا بنده؟؟؟حالا خانوم بیاد مهریه های این چنانی بزاره؟
مهریه مخصوص خانم هست. وقتی مهریه های آنچنانی رو تحمیل میکنن چرا نمیگن اگه آقا قبول کنه؛ آقا مطمئن باشین نه تنها قبول میکنه بلکه استقبال هم میکنه و میره سجدۀ شکر بجا میاره که چنین دختری نصیبش شده.
مطمئن باشین. کاش در مهریه های سنگین هم توافقی صورت بگیره نه اینکه مرد اجبارا و بعضی مواقع کورکورانه والدینش رو تو منگنه میذاره که باید قبول کنین و...
-
مهریه نشونۀ علاقۀ مرد به زنش هست و در این مورد کمیت مسأله نیست و همین کمیت برمی گرده به توان پسر.
مهریۀ زیاد نشونۀ علاقۀ زیاد و مهریۀ کم نشونۀ علاقۀ کم نیست. بلکه وجود مهریه نشانۀ علاقه و تعداد یا همون کمیت نشانۀ توان پرداخت مرد هست.
الان این واقعیت کلا از جامعه حذف شده است.
-
سلام این عروس خانم کاربزرگی کرده...
همین پرنیان خودمون هر چند سنش پایینه اما همین که به مادیات فکر نمی کنه واقعا عالیه احسنت بر شما و خانواده شما
توسن پرنیان مادیات حرف اولو می زنه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
قرار نیس کسی اجبار کنه. مسأله اینه که این وظیفۀ مرد هست. مهریه از اسمش مشخصه چی هست. و در این مورد تعداد مسأله نیست عمق ارادت مرد به زن و.. مسأله است. چون چنین رایج شده که کی داده کی گرفته وضع شده این شکلی.
خب این بی منطقی هست. خواهر اون فرد چه ربطی به اون فرد داره؟ پسر داییت باید از خداش باشه که با چنین افراد بی منطقی وصلت نمیکنه
آخه ازدواج پسر چه ربطی به خواهرش داره؟ پسره عقایدش شاید فرسنگها با خواهرش فرق داشته باشه. هرکس اعتقاداتی داره. قیاسش اصلا خوب نیست. برادرای من تقریبا یکیش 200 سکه و دو تای دیگرش114 سکه مهریشون هست. اما بنده عمرا بالای 14 سکه رو قبول کنم. و این ربطی به خواهر و برادرهای من ندارن.
چرا وقتی حرف مهریه میشه پای خواهرو وسط میکشن اما تو زندگی اینجور حساب نمیکنن؟البته قیاس اعتقادات فرد با خواهرش اصلا درست نیستا.
منظورم از کلمه اجبار همون وظیفه بوده.
کی داده کی گرفته که شعاره. ولی مثلا شما که میگی 14 تا داری فردای روز بعد از عقدت 14 تا بدی؟ قیاس درمورد اکثر چیزا درست نیست ولی این مورد به خصوص یک چیز شخصی نیست بلکه خانوادگیه بله دختر دایی من زیادم با پسر داییم فرق نداره به هرحال از یه خانواده با یک مدل فرهنگ واعتقاداتو رسوم و آداب خاص... بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟ چرا باید خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم. اونم باید ماشینشو بفروشه قرض و... کنه که 14 تا بده. به هر حال دختری ک طلاق میگیره دیگه معلوم نیست آیندش چی میشه. نباید تضمینی برای زندگی برباد رفته و آینده ی مبهمش داشته باشه تا زیر منت کسی نره و پیش هر کس و ناکس کوچیک نشه...؟ این چیزی که میگن مهریه رو باید مرد بتونه بده عقل من قبول میکنه ولی تو مردم جامعه عملا مهریه از چیزی که میتونن بدن بیشتره و درعمل در عرف قابل اجرا نیست. الان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده؟ والا ما که همه فک فامیلامون اینجورین. هیچکدوم هم طلاق نگرفتن مهریه هم ندادن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
کی داده کی گرفته که شعاره. ولی مثلا شما که میگی 14 تا داری فردای روز بعد از عقدت 14 تا بدی؟ قیاس درمورد اکثر چیزا درست نیست ولی این مورد به خصوص یک چیز شخصی نیست بلکه خانوادگیه بله دختر دایی من زیادم با پسر داییم فرق نداره به هرحال از یه خانواده با یک مدل فرهنگ واعتقاداتو رسوم و آداب خاص... بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟ چرا باید خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم. اونم باید ماشینشو بفروشه قرض و... کنه که 14 تا بده. به هر حال دختری ک طلاق میگیره دیگه معلوم نیست آیندش چی میشه. نباید تضمینی برای زندگی برباد رفته و آینده ی مبهمش داشته باشه تا زیر منت کسی نره و پیش هر کس و ناکس کوچیک نشه...؟ این چیزی که میگن مهریه رو باید مرد بتونه بده عقل من قبول میکنه ولی تو مردم جامعه عملا مهریه از چیزی که میتونن بدن بیشتره و درعمل در عرف قابل اجرا نیست. الان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده؟ والا ما که همه فک فامیلامون اینجورین. هیچکدوم هم طلاق نگرفتن مهریه هم ندادن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟
دید پسر دایی شما به زندگی یقینن با دختر داییتون یکی نیست. دختر داییتون شاید یه دیدی نسبت به شوهر داشته باشن و پسر داییتون یه دید دیگه. اگه مهریه در حد توان نباشه پسر جه جوری میتونه بده؟ در این صورت باز زنی که طلاق میگیره پشتوانه ای نخواهد داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
لان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده
خب عقیدۀ بنده راجع به خانم و زندگی با عقاید بقیه فرق داره. هیچ دو نفری رو نمی تونی پیدا کنی که دیدشون یکی باشه. درسته از یک خونواده ای هستن اما دیدشون حتما و صددرصد فرق میکنه. عقاید کلیشون تقریبا میشه گف یکی هست اما نسبت به زندگی دیدشون یکی نخواهد بود.
بنده حتما سعی دارم مهریه خانمم رو بدم. اگه همون اوایل داشته باشم همون اوایل میدم اگه نداشته باشم به مرور حتما میدم. این وظیفه ام هست و نشانۀ علاقه. دادن مهریه نشونۀ طلاق نیس. به عقیدۀ بنده باید یا اوایل پرداخت بشه یا به مرور بهش داد. مهریه رو باید و باید داد. هروقت پولش جور شد قسمتی رو به خانم میشه داد و باید داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم.
این منطق نیست.
خواهر ربطی به برادر نداره. خدارو شکر که مهریۀ خواهرای بنده یکی دو تا سکه میشه فوقش اون یکی خواهرم 5عدد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
-
آخخخ... چرا این پست چند بار اومده؟ من نفرستادما! چجوری پاکش کنم؟
مگه مهریه عندالمطالبه نیست؟ خب شما باید بتونید بلافاصله بعد از عقد پرداخت کنید... میگم که از نظر عقلی درسته ولی نمیشه عملیش کرد. بله عقاید هیچ دونفری یکی نیست پس چطور شما قبل از توافق با همسر آینده میگید من 14 تا بیشتر نمیدم؟ باید تو موقعیتش به توافق رسید نمیشه که اصلا آدم یکطرفه بگه من انقد سکه میخوام یا انقد سکه میدم.
درضمن دخترای خارجی شاید این چیزا رو اگه دولتشون حقشون بدونه حتما از شوهر بخوان ولی دخترای ایرونی با محبت اند وقتی زندگیشون خوبه دلشون خوشه آرامش دارن مهریه میخوان چیکار؟ عشق کافیه. چرا باید مهریه بگیرن؟ درعمل میبینیم که خانم هایی که زندگی خوبی دارند مهریه نخواستن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خدارو شکر که مهریۀ خواهرای بنده یکی دو تا سکه میشه فوقش اون یکی خواهرم 5عدد.
الان مهریه خواهرای شما 1 تا 5 تا هست؟ [taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
کلاسام از اول تیر شروع میشه
خانوم افتخار شاگردیتونو میتونم داشته باشم بخدا سر کلاس شلوغ نمیکنما[khande][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خانوم افتخار شاگردیتونو میتونم داشته باشم بخدا سر کلاس شلوغ نمیکنما[khande][khande]
حالا که اصرار می کنی می تونم دربارش فکر کنم[nishkhand][nishkhand]البته هزینه هم داره ها[nishkhand]
-
من یه نظر دارم راجب مهریه و اون اینه که مهریه واسه خانما پشتوانه محسوب میشه هرچی بهتر باشه دل خانوم قرص تره چون متاسفانه تو زندگیای این دوره زمونه توقعات رفته بالا و بنای زندگی سسته.. با کوچکترین اختلافی ممکنه کار به طلاق بکشه..بهمین خاطر سعی میکنن مهریه بالاتریرو در نظربگیرن..اینایی که مهریرو کم در نظرمیگیرن پنج تا یا چهارده تا طرفو مقابلو از همه نظر قبول دارن یا میخان یه کار نمادین انجام بدن