ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
هفته پیش یک روز بعد امتحان ترمودینامیک، داشتم لوبیا پخته درست میکردم؛ یهو یاد کنسرو لوبیا افتادم؛ گفتم اگر یه کنسرو لوبیا رو مستقیم رو شعله گاز بذاریم؛ چی میشه؟
http://www.uc-njavan.ir/images/10na0xy7c0rmwfibnbsa.png
اگر جایی اشتباه محاسباتی بود؛حتما تذکر بدین.
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
شخصا تست کردم و موج انفجار و همچنین نیروی اون باعث شد یک قابلمه مثل یک کاغذ پاره بشه و تغییرات زیادی در اشپچزخاه ایجاد کنه و صدای فوق العاده زیادی داره.
عکس قابلمه را هم بخواهین می تونم بزارم.
- - - به روز رسانی شده - - -
شخصا تست کردم و موج انفجار و همچنین نیروی اون باعث شد یک قابلمه مثل یک کاغذ پاره بشه و تغییرات زیادی در اشپچزخاه ایجاد کنه و صدای فوق العاده زیادی داره.
عکس قابلمه را هم بخواهین می تونم بزارم.
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
چه جالب دوستان هم تئوری بلدن هم عملی[nishkhand]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
شخصا تست کردم و موج انفجار و همچنین نیروی اون باعث شد یک قابلمه مثل یک کاغذ پاره بشه و تغییرات زیادی در اشپچزخاه ایجاد کنه و صدای فوق العاده زیادی داره.
عکس قابلمه را هم بخواهین می تونم بزارم.
عکسش رو بذار[nishkhand]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
مگه اشپزیم میکنید؟
من ازچیزاسردرنمیارم اما تنک یو
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
بهتون توصیه میکنم قوطی کنسرو رو هیچوقت رو حرارت مستقیم قرار ندین.100% میترکه و زحمت تمیز کردن اشپزخونه هم میفته گردنتون!
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sara.shz
بهتون توصیه میکنم قوطی کنسرو رو هیچوقت رو حرارت مستقیم قرار ندین.100% میترکه و زحمت تمیز کردن اشپزخونه هم میفته گردنتون!
[nishkhand] مثله اینکه شما هم تجربه اش رو دارین[labkhand]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
[taajob][nadidan]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
[nishkhand] مثله اینکه شما هم تجربه اش رو دارین[labkhand]
نه خوشبختانه تجربه ش رو ندارم.چون میدونسم بعدش چه زحمتی داره ترجیح دادم تجربه ش نکنم!ولی مطمئن باشید میترکه!
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
{shnjavan}{shnjavan}اگه اونجری که میگی پس تفریح چارشنبه سوزیمون که جور شد...........[tashvigh][nishkhand]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
اقا حسین دقیقا عین اینه که کپسول گاز رو بزارید روی شعله،درون اون کپسول عین این کنسرو ها یه سری گاز فکر کنم هست که وقتی در معرض حرارت مستقیم باشن انرژیشون ازاد میشه و میترکه.منم تجربه کردم واقعا خییلی وحشتناک بودش...
درست مثال زدم؟
اقا حسین واقعا عکسا وحشتناک...
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
من دلیل علمی و فرمولشو نمیدونستم دوست عزیزم
کنسرو لوبیا رو هم هیچ وقت امتحان نکردم اما فکر کنم واسه زودپز همچین اتفاقی میفته که میترکه.. البته اگر اشتباه نکنم.. چون به چشم خودم دیدم چه وضعی به وجود اومده و تا مدتها از زودپز میترسیدم[khejalat]
خب چون اون موقه چیزی از طرز کارش نمیدونستم و الان که میفهمم چی باعث انفجار زودپز میشه راحت باهاش کار میکنم و مشکلی ندارم
خیلی ممنونم از ارائه ی فرمول[golrooz] اما توضیحاتش واسه من قابل هضم تره[labkhand]
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
سلام دوستان
چه مدت طول کشیده تا انفجار رخ داده؟
اگه قوطی کنسرو تو آب بوده باشه زمان زیادی لازمه تا اینطوری بشه
دوست خوبم زمانشم قید کن.
بعید میدونم زیر 30دقیقه انفجاری رخ بده
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafatabdar
سلام دوستان
چه مدت طول کشیده تا انفجار رخ داده؟
اگه قوطی کنسرو تو آب بوده باشه زمان زیادی لازمه تا اینطوری بشه
دوست خوبم زمانشم قید کن.
بعید میدونم زیر 30دقیقه انفجاری رخ بده
برای محاسبه زمان باید مقدار حرارتی که شعله به کنسرو میده رو بر حسب ژول بر ثانیه داشته باشم.اما متاسفانه این مقدار رو ندارم.
اگر تونستم این شدت انتقال حرارت رو بدست بیارم؛ جوابش رو ارسال میکنم.
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
من تازه اومدم دمت گرم ازت خوشم اومد شاید منم امتخان کردم
پاسخ : ترمودینامیک و کنسرو لوبیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafatemi855@
من تازه اومدم دمت گرم ازت خوشم اومد شاید منم امتخان کردم
سلام پس نصف شب امتحان نکن صدای بسیار بلندی و وحشتناکی داره.
طوری برای من منفجر شد که کل همسایه ها در کوچه و ساختمان امده بودن بیرون و هرکی یک چیزیو می گفت.