-
بیاین این دم اخری با هم خوب باشیم
سلام
گفتم این یکی دوروزی که زنده ایم و دنیا تموم نشده هی من نگم " پشت سر هر مرد موفق زنی است که نتوانسته جلوی موفقیت او را بگیرد" و هی شما نگین "زن بودن کار شاقیس ،چون لازمه سرو کله زدن با مرداست " بیاین اختلافات رو بذاریم کنار. دو روز مونده دنیا جرینگی تموم بشه.همه به هم امتیاز بدین به هم الکی تبریک بگین. به هم محبت بورزین.[golrooz]
http://persian-star.net/1391/9/22/end/06.jpg
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
نشسته بودیم روی صندلی های میز کنار پنجره/.
از دنیایی حرف می زدیم که همین روزها/.
تمام خواهد شد./.
از تیتر های ریز و درشت روزنامه های امیدوار و مایوس/.
تا سی وچند قسط باقی مانده آپارتمان/.
می گفتی و من/.
خدا خدا می کردم/.
قبل از تمام شدن باقی دنیا/.
معجزه ای نازل شود/.
چیزی شبیه ظهور دوباره خورشید/.
برگشت دریاها سرجایشان/.
تبدیل مجدد کوه ها به میخ/.
و یا هر چیز دیگری که فرصت بیشتری برای انکار واقعه/.
اما/.
دنیای پشت پنجره داشت تمام می شد و همچنان/.
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
"قربان بهاری"
=============
خدا همه رو رحمت کنه
http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2818%29.gif
==============
پ.ن.:
تصمیم گرفتم که داداش مصطفی رو از مدیریت عزل ! و خودم به جای ایشون بنشینم...شوخیدم داداش مصطفی این دم اخری که 1-2 روز به پایان جهان مونده!!!کمی شاد شیم
-
پاسخ : بیاین این دم اخری با هم خوب باشیم
سلااااااام مهدی جان دوسته خوبم
امتیازات مجازی ،امتیاز و انرژی های درونیم رو به تو و همه ی دوستای عزیزی که اینجا شناختم تقدیم میکنمhttp://s18.rimg.info/dde4ba541d5e919...f824896d3b.gif
ایام خوبی بود ولی حیف که زود گذشتhttp://www.freesmileys.org/emoticons...artoon-001.gif
من از جوونیم داشتم خوب استفاده میکردم
اما گلچین روزگار اموونم ندادhttp://www.kolobok.us/smiles/light_skin/dash2.gif[cheshmak]http://www.vivaforum.ir/images/smili...ic1/-2-06-.gif
خدا رحمتمون کنهhttp://www.pic4ever.com/images/pop.gif
ولی اون دنیا بخندید تا اون دنیا هم بهتون بخندهhttp://www.pic4ever.com/images/5yjbztv.gif
-
هر چی میام بازی کنم نمیشه. این جمله اصلا ذهنم رو ول نمیکنه:
مسلمان خدا به حرف های پیامبر (ص) و اهل بیتش (ع) گوش میده. و شایعاتی که غریبه جماعت با نیاتشون میسازن رو ...
-
دیگه حلال کنین همو .دو سه روز دیگه از عمرتون نمونده. انشاالله خوبی بدی حلال کنین. اگه مشکلی بوده حلال کنین. اگه حرف بدی دیدین از ما حلال کنین. ما که به فیونا نرسیدیم و جوون مرگ شدیم انشالله شما زنده بمونین. رو اعلامیه مرگم بنویسین "این مردی بود که خواست دی جی مهدی را سرنگون کند."
- - - به روز رسانی شده - - -
دیگه حلال کنین همو .دو سه روز دیگه از عمرتون نمونده. انشاالله خوبی بدی حلال کنین. اگه مشکلی بوده حلال کنین. اگه حرف بدی دیدین از ما حلال کنین. ما که به فیونا نرسیدیم و جوون مرگ شدیم انشالله شما زنده بمونین. رو اعلامیه مرگم بنویسین "این مردی بود که خواست دی جی مهدی را سرنگون کند."
-
همه این اتفاقا ب خاطر رضا صادقی هستا!!!
قراره دنیا وایسه ک رضا صادقی پیاده شه[khandeshadid]
-
گفتم این دم آخری وصیت کنم ....... آه ه ه ه [gerye]
قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم.
بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.
به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم!
ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند.
عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب کیدا ممنوع است.
بر قبر من پنجره بگذارید تا هنگام دلتنگی، گورستان را تماشا کنم.
کارت شناسایی مرا لای کفنم بگذارید، شاید آنجا هم نیاز باشد!
مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند.
روی تابوت و کفن من بنویسید: این عاقبت کسی است که زگهواره تا گور دانش بجست.
دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنید!
کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند.
شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهید.
گواهینامه رانندگیم را به یک آدم مستحق بدهید، ثواب دارد.
در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند.
از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم.
به مرده شوی بگویید مرا با چوبک بشوید چون به صابون و پودر حساسیت دارم.
چون تمام آرزوهایم را به گور میبرم، سعی کنید قبر مرا بزرگ بسازید که جای جسدم بشود.
-
ناگهان چه زود دير ميشود!!!!!!
حالا من كه باور ندارم به همين زوديا خلاص شيم از اين دنيا اما به فكر آينده باشيم و اين روز و به فال نيك بگيريم برا آينده كه اگه روزي واقعا بميريم چه طور آدمي بوديم هستيم و آخرتمون چي ميشه!بعد 21 دسامبر همه رو ميبينم كه 2باره بيخيال شدن و باز نقطه سر خط[khanderiz]
از مهدي جان عزيزم بخاطر تاپيك هاي جالبش تشكر ميكنم با آرزوي موفقيت در آينده
-
فکر نکنم دنیا به این زودی ها تموم بشه نگران نباشین[cheshmak]
-
[QUOTE=mahdi42;412246]سلامگفتم این یکی دوروزی که زنده ایم و دنیا تموم نشده هی من نگم " پشت سر هر مرد موفق زنی است که نتوانسته جلوی موفقیت او را بگیرد" و هی شما نگین "زن بودن کار شاقیس ،چون لازمه سرو کله زدن با مرداست " بیاین اختلافات رو بذاریم کنار. دو روز مونده دنیا جرینگی تموم بشه.همه به هم امتیاز بدین به هم الکی تبریک بگین. به هم محبت بورزین.[golrooz]آقا مهدی خدا همه را رو هم بیامورزه فقط اون دنیا اولین وقت خالی که پیدا کردی سری به ما بزن دوستدار شما مجتبی حسینی فهرجی
-
بابا بچه ها چرا شلوغش کردید کی گفته دنیا قراره نابود بشه؟[nadanestan]
پیش بینی شده یک اتفاق عظیم در دنیا رخ میده. آقا مهدی داره این چیزارو میگه که واسه یک روزم که شده بقیه باهش خوش رفتاری کنن.شما باور نکنید[nishkhand]
-
[QUOTE=mahdi42;412310]دیگه حلال کنین همو .دو سه روز دیگه از عمرتون نمونده. انشاالله خوبی بدی حلال کنین. اگه مشکلی بوده حلال کنین. اگه حرف بدی دیدین از ما حلال کنین. ما که به فیونا نرسیدیم و جوون مرگ شدیم انشالله شما زنده بمونین. رو اعلامیه مرگم بنویسین "این مردی بود که خواست دی جی مهدی را سرنگون کند."
اصلا نگران نباشین هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و شما هم جوون مرگ نمیشین و به فیوناتون میرسین!گناه داره دختره مردمو علاف کردین والا لااقل اگه هم اتفاقی افتاد اون دنیا عروسیتونو بگیرین حتما،دختره مردومو آرزو به دل نذارین[khanderiz]
-
ببخشید.کدوم دم آخری؟نکنه باور کردین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام من که هنوز کلی آرزودارم به این چیزافکرنمیکنم میخوام به این دوست عزیزمون kadajهم بگم اگه قراره همه بمیرن کدوم بازمانده میخواد به وصیت شما عمل کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
گفتم این یکی دوروزی که زنده ایم و دنیا تموم نشده هی من نگم " پشت سر هر مرد موفق زنی است که نتوانسته جلوی موفقیت او را بگیرد" و هی شما نگین "زن بودن کار شاقیس ،چون لازمه سرو کله زدن با مرداست " بیاین اختلافات رو بذاریم کنار. دو روز مونده دنیا جرینگی تموم بشه.همه به هم امتیاز بدین به هم الکی تبریک بگین. به هم محبت بورزین.[golrooz]
همیشه خوب باش ولی دنیا تموم نمیشه شایعه ست
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
تمام خواهد شد./.
می گفتی و من/.
خدا خدا می کردم/.
معجزه ای نازل شود/.
برگشت دریاها سرجایشان/.
اما/.
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
"قربان بهاری"
=============
خدا همه رو رحمت کنه
==============
پ.ن.:
تصمیم گرفتم که داداش مصطفی رو از مدیریت عزل ! و خودم به جای ایشون بنشینم...شوخیدم داداش مصطفی این دم اخری که 1-2 روز به پایان جهان مونده!!!کمی شاد شیم
-
کاش همیشه فکرمیکردیم دنیادو روز دیگه تموم میشه که انقدبهم بدنمکردیم که الان نیاز به حلالیت طلبیدن باشه.sh_dokhtar19
یادمو باشه که حتی یک برگم بدون خواست و اراده خدا به زمین نمیوفته.
درکل امیدوارم بهترین جیگاه رودردرگاه خداداشته باشیم[shaad]
-
مولایمان علی(ع) میفرمایند: بگذارید وبگذرید . ببینید و دل نبندید . چشم بیندازید و دل مبازید . که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت
-
با نظر به اینکه میدونیم دنیا تموم نمیشه(آخه شانسم نداریم که [cheshmak] ) ولی ،نمیشه اون طرفم که رفتیم این اینترنت عزیییییییز و ... ،بازم در اختیارمون باشه؟؟؟ [negaran] [nishkhand]
-
من که هیچ کدوم از شما رو حلال نمیکنم . گردنتون ...[khande]
-
اقا من گردنم از مو باریکتره من کی باشم که بگذرم من خودم غرق گناهم اونوقت بگذرم!!!!!!!!!!!!
شما حلال کنید اما شک نکنید فقط شایعه هست همین!!!!!!!!!
-
نمیدونم یه حس مبهمی به من میگه یه اتفاقی میافته ولی پایان دنیا نخواهد بود تضمینی تازه مهدی از چشمم افتادی این چی بود اولش گفتی هاااااا؟؟؟؟ تازه من با تو کار دارم کجا به این زودی حالا درخدمتتون باشیم
-
ببینم اگه دنیا نابود نشد حاضری 1000000تومان بریزی به حسابم.[naomidi][entezar]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
من که هیچ کدوم از شما رو حلال نمیکنم . گردنتون ...[khande]
باشه باشه ه ه ه ،[nishkhand]حلالیته شمام پیییییش ما گروگان میموووونه...بله[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
باشه باشه ه ه ه ،[nishkhand]حلالیته شمام پیییییش ما گروگان میموووونه...بله[sootzadan]
ازش خوب مراقبت کن . خخخخخخخخخخ[khande]
-
مثل اینکه شما واقعا باور کردید دو روز دیگه آخر دنیاست . خود ناسا حرفشو پس گرفته و فقط گفته که یک سری اتفاقات میافته مثل زلزله و .... بابا تا امام زمان نیادو پنجاه سال حکومت نکنه هیچ اتفاقی نمیوفته .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
ازش خوب مراقبت کن . خخخخخخخخخخ[khande]
حتما ا ا ا ا ا...[khande]
-
اینم مثه اون جریان پپسی رو ماه میشه....فردای اونروز همه میاین و کلی همدیگرو مسخره میکنین...[sootzadan]
-
من که این چرت و پرتا درباره پایان دنیا رو قبول ندارم.این تاریخشونم تموم میشه میره و باید منتظر اعلام تاریخ جدیدی برای پایان دنیا باشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parmis12345
مثل اینکه شما واقعا باور کردید دو روز دیگه آخر دنیاست . خود ناسا حرفشو پس گرفته و فقط گفته که یک سری اتفاقات میافته مثل زلزله و .... بابا تا امام زمان نیادو پنجاه سال حکومت نکنه هیچ اتفاقی نمیوفته .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dirya_Del
اینم مثه اون جریان پپسی رو ماه میشه....فردای اونروز همه میاین و کلی همدیگرو مسخره میکنین...[sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
San Iker
من که این چرت و پرتا درباره پایان دنیا رو قبول ندارم.این تاریخشونم تموم میشه میره و باید منتظر اعلام تاریخ جدیدی برای پایان دنیا باشم.
سلام
سلام به همه
همه راضی هستیم به رضای خدا
آقا مهدی و سایر دوستان مزاح کردند
انشاالله خیر پیش خواهد امد
خداوند بهترین رو برای بنده هاش میخواد
همه در پناه حق[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
نمیدونم یه حس مبهمی به من میگه یه اتفاقی میافته ولی پایان دنیا نخواهد بود تضمینی تازه مهدی از چشمم افتادی این چی بود اولش گفتی هاااااا؟؟؟؟ تازه من با تو کار دارم کجا به این زودی حالا درخدمتتون باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
تمام خواهد شد./.
می گفتی و من/.
خدا خدا می کردم/.
معجزه ای نازل شود/.
برگشت دریاها سرجایشان/.
اما/.
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
"قربان بهاری"
=============
خدا همه رو رحمت کنه
==============
پ.ن.:
شما دو تا پسرا
اصلا ناسا برای ختم به خیر شدن سال2012 این برنامه رو چیدند
روی همو ببوسید و با هم دوست باشید
آفرین [tashvigh]
هردوتون دل پاکی دارید
خدا حفظتون کنه
کسایی که میشناسنتون و میدوننند همه حرفاتون از عمق دوستیتون به لباشون خنده مهمون میشه(هرچند مهمون اما کار بزرگی و هرکسی نمیتونه...)
در پناه حق[golrooz]
یا علی[golrooz]
-
واقعا که افرین دارین.دارین جای خدا هم تصمیم میگیرید دنیا اگه بی خدا باشه میتونین تموم فرض کنید اما بخودش قسم دارین گناه میکنید...اینا تکنیک جنگ نرمه...
-
اینجور که بوش میاد از امسال به بعد تو هر سال باید منتظر پایان دنیا باشیم
-
ما که کاری به کار کسی نداریم!!![nishkhand]
ولی درکل از ما دلخور بودین حلال کنید (ما که هر چی گفتیم هیچکی گوش نکرد تَوَهُمه! فکر کنم جمعه همه مردم بریزن تو خیابون!!)
حالا اگه جمعه هیچی نشد...
دوباره اذیت و آزار رو شروع می کنیم!!![nishkhand]
شنبه صبح!
-
حالا شما خیلی علاقه به "مرگ" دارین اصراری ندارم......ولی مبارز پایداره تا ابد پرچم بالاس......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
شما دو تا پسرا اصلا ناسا برای ختم به خیر شدن سال2012 این برنامه رو چیدندروی همو ببوسید و با هم دوست باشیدآفرین [tashvigh]هردوتون دل پاکی داریدخدا حفظتون کنهکسایی که میشناسنتون و میدوننند همه حرفاتون از عمق دوستیتون به لباشون خنده مهمون میشه(هرچند مهمون اما کار بزرگی و هرکسی نمیتونه...)در پناه حق[golrooz]یا علی[golrooz]
چرا به منو این پسره با هم جواب دادی؟؟؟؟من صورت اینو ببوسم؟؟؟؟حالا بیاد یکم عذر خواهی کنه یه مقدار امتیاز بده شاید:))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
تمام خواهد شد./.
می گفتی و من/.
خدا خدا می کردم/.
معجزه ای نازل شود/.
برگشت دریاها سرجایشان/.
اما/.
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
"قربان بهاری"
=============
خدا همه رو رحمت کنه
==============
پ.ن.:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
چرا به منو این پسره با هم جواب دادی؟؟؟؟من صورت اینو ببوسم؟؟؟؟حالا بیاد یکم عذر خواهی کنه یه مقدار امتیاز بده شاید:))
اِ؟
این پسره؟بله
عذرخواهی مومن؟اسمش رووشه طبع هردوتون شوخ
امتیاز هم بروی چشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
اِ؟این پسره؟بله عذرخواهی مومن؟اسمش رووشه طبع هردوتون شوخامتیاز هم بروی چشم
الان دقیقا کوجاست؟؟؟(جو اصفهان گرفتم:)))باز منو مهدی و باهم قاطی کردین؟؟؟:))این از اون فرماندهاس که تا دری به تخته میخوره در میره:))شانس که نداریم این دنیا تموم شه سر پل اونجا خرشو بگیرم مجبور تو همین دنیا حالشو بگیریم...بعد یه طبل منو این یکیه؟؟؟؟:))خدا نکنه من طبل زن قهار این تبلم نمیتونه بزنه:))
-
یه آدرس می گذارم
وصیت کنید بعد از ظهر روزی که جهان به پایان میرسه یا نه همین پنج شنبه که اداره ها باز هستن[nishkhand]
همه ماترک شما رو به این آدرس بفرستن چون دیگه به دردتون نمی خوره لا اقل قبل از رفتن یه کار خیر انجام داده باشین [sootzadan]
مخصوصا لب تاپ ها و سیستم های خونگی رو حتما بفرستین که بقیه رو نفرستادید مشکلی نداره[bamazegi]
یه قول هم همینجا بدین که نامردی نکنین هاردتون رو صفر کنین ها[khande]
-
دوستان لطف کنن رسیدن اون دنیا باز گروه رو تشکیل بدن که باز دور هم بشیم خواهش کوتاهی نکنین میگن سرعت اینترنت اون دنیا خیلی بهتره
به امید دیدار
سایت علمی نخبگان جوان برزخ و بهشت
گروه شاید بهشتیا
-
مطمئنم 30 آذر آخرین روز دنیا نیست ولی حالا
ما که از کسی بدی ندیدیم امیدواریم بقیه هم مارو حلال کنن
-
از مردن نمی ترسم از شلوغی اون دنیا می ترسم که پیدایتان نکنم[negaran]پیشاپیش قیامت بر همگی مبارک [taajob][golrooz][golrooz][golrooz]