-
یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:
پسرا رو نمیدونم ولی به ما دخترا همیشه میگن دوستی های خیابونی(حالا حتما نباید تو خیابون آشنا شده باشی )یا تلفنی به ازدواج ختم نمیشه تو دبیرستان میگفتن پسرا با کسی که قبل ازدواج باهاش دوست باشن اونو برا ازدواج نمیخوان حتی اگه پسره بگه برا ازدواج ترو میخوام
سوال من از پسرا اینه که این افکار درسته؟
چرا تو روابطشون دروغ میگن که ترو برا ازدواج میخوام؟
اگه درسته دلیلش چیه؟چرا مثلا با دختری که باهاش دوست بوده دلش نمیخواد ازدواج کنه؟
-
پاسخ : یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:
سلام
این حرف تا حد 90درصد درسته.پسرا در 90 درصد موارد با دخترانی که قبلا دوست بودن ازدواج نمیکنن واگه هم بکنن بازم90 درصد به طلاق منجر میشه چون اساس بنیان خانواده که اعتماده در بعضی خانواده هاکه با انجام مراسمات سنتی و درمحیطی سالم هست دیده نمیشه چه برسه به این روابط که خود پسر شاهد این رفتار ها باشه.
دختران عزیز من پسرم وتو محیط پسرا بودم وتقریبا هر قشری از پسرا روباهاشون رو برو شدم. لطفا به دوستی های خیابونی تن ندین چون تا اخر عمر بدبخت میشین.نگین اینا چیزای ساده ای هستن بلکه خیلی خطرناکن.خواهشم اینه که به هوس های خیابونی تن ندید.توروخدا.اینو یه پسر میگه که از اونور ماجرا میاد. 95 درصد این درخواستها فقط برای ارضای نیازهای غیر معقولانست نه عشق نه ازدواج پیش روی شما نیست . فقط مدت سرکارتون میذارن.میدونستین پسرا تموم اس هایی که شما براشون میفرستین تو جمع پسرونه با صدای بلند میخونن و بهتون میخندن؟ میدونستین انگیزه خیلی از کاراشون فقط کارت شارژ و اخازی و........ هست ؟ هر سوالی داشتین خصوصی یا عمومی بپرسین.هرکی هم مخالفه هر جور که شده اثبات میکنم اشتباه میگه. واقعیت همینه حالا میخواین بپذیرین میخواین نه ولی من که تو محیط پسرونم تموم این ماجراها رو دیدم و میدونم چیزی به عنوان دوستی خیابونی سالم نداریم و نداریم ونداریم وهر چی تو مغزتون فرو بردن دروغه.
-
خب پاسخ پرسش شما معلومه وقتی که شما با یه پسری رابطه داشته باشی اون پسر در عین اینکه با شما هست فکر میکنه که شما با شخص دیگری هم هستید و بخاطر اینکه نظر شمارو به خودش جلب کنه به شما میگه که دوست دارم باهم ازدواج کنیم یا بهانه های دیگر در هر صورت این پسر چون تو نسته مخ شما رو بزنه فکر میکنه که چندین نفر دیگه ای هم مخ شمارو زدن و این ام باعث میشود که هیچ وقت به شما در خواست خواستگاری ندهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خب پاسخ پرسش شما معلومه وقتی که شما با یه پسری رابطه داشته باشی اون پسر در عین اینکه با شما هست فکر میکنه که شما با شخص دیگری هم هستید و بخاطر اینکه نظر شمارو به خودش جلب کنه به شما میگه که دوست دارم باهم ازدواج کنیم یا بهانه های دیگر در هر صورت این پسر چون تو نسته مخ شما رو بزنه فکر میکنه که چندین نفر دیگه ای هم مخ شمارو زدن و این ام باعث میشود که هیچ وقت به شما در خواست خواستگاری ندهد
دقیقا
و با یک نکته فرمایشات گرابهای شما رو تکمیل کنم واینکه در این بین یک سئوال اساسی ذهن پسر را مشغول میکند وان:
«وقتی من با فلان دختر میگردم ومیتوانم مخ ایشان را بزنم پس دیگر پسرا چرا نتوانند اینکار را بکنند» و بنیان بی اعتمادی شکل میگیرد.اگه اینها به ازدواج کشیده بشه معمولا پسر ها در موقع بعد ازدواج دختران را خیلی از جهات مختلف و محسوس ونا محسوس کنترل میکنند و در کار زنشون سرک میکشن و بهش اعتماد ندارن وزندگی خانمشون رو به جهنم تبدیل میکنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
دقیقا
و با یک نکته فرمایشات گرابهای شما رو تکمیل کنم واینکه در این بین یک سئوال اساسی ذهن پسر را مشغول میکند وان:
«وقتی من با فلان دختر میگردم ومیتوانم مخ ایشان را بزنم پس دیگر پسرا چرا نتوانند اینکار را بکنند» و بنیان بی اعتمادی شکل میگیرد.اگه اینها به ازدواج کشیده بشه معمولا پسر ها در موقع بعد ازدواج دختران را خیلی از جهات مختلف و محسوس ونا محسوس کنترل میکنند و در کار زنشون سرک میکشن و بهش اعتماد ندارن وزندگی خانمشون رو به جهنم تبدیل میکنن.
ممنونم عزیزم که صحبت های منو تکمیل کردید ممنونم از لطفتون بله درسته همینه که فرمودند
-
انسان که به بلوغ جنسی میرسه،میل به ارتباط با جنس مخالف داره، نه صرفا برای رابطه جنسی.حالا توی مملکت ما که جایی نیست دوطرف باهم ارتباط داشته باشن؛ جز توی خیابون. پسر یا دختر چون میدونن کاری که میکنند اشتباهه؛ برای توجیه خودشون میگن: قصد مون ازدواجه.معمولا اولین ارتباط یا به قول معروف اولین عشق بدون ریا هست . ولی یکبار که این مدل دوستی رو تجربه میکنن و از هم جدا میشن؛ زشتی کار براشون از بین میره.نمونه اش، دوست من که از دوران راهنمایی باهم دوستیم.اولین بار که با یه دختری دوست شد. فکر کنم،یک سالی باهم دوست بودن. خرج میکرد ، کادو میخرید و... ولی وقتی بنیان رابطه ای اشتباه باشه؛ به جایی نمیرسه. آخرش با دعوا و درگیری از هم جدا شدن.از اون به بعد شروع کرد؛ به دوست شدن با دخترا. دیگه یادم نمیاد؛ برای دختری خرج کرده باشه ؛ یا کادو خریده باشه.باهر دختر یه مدت دوست میشد ، خرجش رو هم مینداخت گردنش، بعد میرفت سراغ یکی دیگه.کلا دوستی و حتی ازدواج توی دوران نوجوانی به جایی نمیرسه. مخصوصا ازدواج توی سن کم برای دخترا؛ احتمال ابتلا به افسردگی و بیماری های روانی رو زیاد میکنه.البته به ندرت هم دیدم افرادی که از دوران نوجوانی با هم دوست بودن؛بعد هم ازدواج کردن،الانم دارن مثل همه زندگی میکنند.ولی تعدادشون اونقدر کمه که ارزش ریسک نداره.آدم بخودش میگه: هیچ کسی نمیتونه من رو فریب بده و ازم سوء استفاده کنه. ولی آدم کم کم به راه خطا میره، یه وقت به خودش میاد؛ که کار از کار گذشته.
-
من به اینحرف خودم معتقدم که:آدم یه دل بیشتر نداره و اون دلرو باید برای اون کسی که باهاش ازدواج میکنه خالی و سالمو ترو تمیز نگه داره.
پس غریبه ای که مثلا آشناست و بعدا غریبه تر میشود را در دلت جا نده خواهشا.
مرسی.
انشاا...که همهجوانان ما عاقبت به خیر و خوشبخت بشوند.
الهی آمین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
این حرف تا حد 90درصد درسته.پسرا در 90 درصد موارد با دخترانی که قبلا دوست بودن ازدواج نمیکنن واگه هم بکنن بازم90 درصد به طلاق منجر میشه چون اساس بنیان خانواده که اعتماده در بعضی خانواده هاکه با انجام مراسمات سنتی و درمحیطی سالم هست دیده نمیشه چه برسه به این روابط که خود پسر شاهد این رفتار ها باشه.
دختران عزیز من پسرم وتو محیط پسرا بودم وتقریبا هر قشری از پسرا روباهاشون رو برو شدم. لطفا به دوستی های خیابونی تن ندین چون تا اخر عمر بدبخت میشین.نگین اینا چیزای ساده ای هستن بلکه خیلی خطرناکن.خواهشم اینه که به هوس های خیابونی تن ندید.توروخدا.اینو یه پسر میگه که از اونور ماجرا میاد. 95 درصد این درخواستها فقط برای ارضای نیازهای غیر معقولانست نه عشق نه ازدواج پیش روی شما نیست . فقط مدت سرکارتون میذارن.میدونستین پسرا تموم اس هایی که شما براشون میفرستین تو جمع پسرونه با صدای بلند میخونن و بهتون میخندن؟ میدونستین انگیزه خیلی از کاراشون فقط کارت شارژ و اخازی و........ هست ؟ هر سوالی داشتین خصوصی یا عمومی بپرسین.هرکی هم مخالفه هر جور که شده اثبات میکنم اشتباه میگه. واقعیت همینه حالا میخواین بپذیرین میخواین نه ولی من که تو محیط پسرونم تموم این ماجراها رو دیدم و میدونم چیزی به عنوان دوستی خیابونی سالم نداریم و نداریم ونداریم وهر چی تو مغزتون فرو بردن دروغه.
ممنون از اینکه رک و صریح حرفتونو میزنین یه نکته که لازمه گفته بشه اینه که این پست صرفا جهت اطلاعات دختراس که آگاه بشن
حالا اگه تو دانشگاه یا آشنا ها یه پسری واقعا یه دختری رو دوست داشته باشه یا برعکس و یه مدت رابطه داشته باشن برای شناخت بیشتر هم تو این رابطه هم میشه اعتماد ها بهم از بین بره؟
یا کلا مثل قدیم دختر و پسر لازم نیست همو ببینن یا در حضور خانواده ها باشه؟
-
سلام فکر میکنن دختری که با اونا دوست میشه با بقیه هم راحت دوست میشه به نظرم درست فکر میکنن
-
منم به عنوان یه دختر همه حرفای alpha و آقا مهدی رو تاید میکنم!دقیق دقیق
-
کلا دوستی چیز درستی نیست از نظر من ،فقط طرف بعدا تو زندگیش دچار ی مشکلاتی میشه ک شاید اصلا حل ناشدنی باشه و بی اعتمادی محض ب وجود میاره،و من ب عینه دیدم .
درسته ،اکثرا پسرا فقط قصدشون اینه ک دخترا رو ب قول خودشون اسکل کنن(من همه آقا پسرا رو نمیگما!قصدمم توهین نیس)،بعدم مسخره بازیو آخرشم ضربه عاطفی احتمالا ب دختره وارد میشه.البته دختراییم ک بخوان هوس بازی کنن کم نیسن ،منکرش نیستم.
من خودم هرگز با کسی دوست نبودم اینایی ک میگم تو دوستامو همسنامو اینا میبینم ک خیلی زیاده.
فقط امیدوارم هیچکی کاریو بدون اینکه ب آخرش فک کنه و همه جنبه های کارو نسنجه انجام نده.[shaad]
-
به نظر من متاسفانه یک موج بی اعتمادی در جامعه ی ما حکم فرما شده، بی اعتمادی که حاصل همین مشکل های ایجاد شده توسط خودماست ما باید ابتدا ریشه یابی کنیم که چرا ما باید یا نباید گرایش به این دوستی ها داشته باشیم، چرا اگر داریم به جدایی ختم میشه، چرا ما همیشه پسرا رو مقصر میدونیم؟؟؟ گاهی وقتها پسرها در اولین مرحله دوستیابی نیتی به جز دوستی سالم و اگر شد ازدواج ولی به علت خامی طرفین به جدایی ختم میشه ولی روابطی هم هستن که سال ها به طول میانجامه ولی غالبا دومین و سومین ارتباط برای جبران دردها و شکست های ناشی از اولین رابطست که ادامه بعد از اون هوس میشه ومن میخواستم یه سوال بپرسم که آیا دخترا حاشر میشن با پسری که دوس پسرشون بوده ازدواج کنن؟؟؟؟
-
لطفا منو به مسائلی که شرعی محسوب میشه دعوت نکنید. حوصله جر و بحث ندارم.
اما واقعا خنده داره, به جای اینکه دنبال علم باشیم و در مسائل شرعی پیرو اهل بیت باشیم, ببینید دنبال چی هستیم و در مسائل شرعی نظر غیر معصوم رو میخوایم.
والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی
-
خب این کاملا درسته ک دین ما دوستی رو رد کرده و اصلا آیه صریح داریم تو قرآن،اما ما میتونیم ک بحث کنیم و سعی کنیم بفهمیم علتش چیه ک قرآن مثلا فلان حکمو داده.این در جواب این دوستمون
و اینکه آقای ابوعلی من ک گفتم دختر و پسر نداره ،هم تو دخترا هم تو پسرا ،اگه منظورتون من بودم باید بگم من اصلا فقط پسرا رو محکوم نمیکنم ب هیچ وجه.
-
کاملا درست گفتین اقا مهدی به نظرم دوستی های خیابونی یه هوس زود گذرا هست و بس وگر نه یه پسر خوب یا دختر خوب هیچ وقت تو خیابون دنبال اینجور کارا نمیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
ممنون از اینکه رک و صریح حرفتونو میزنین یه نکته که لازمه گفته بشه اینه که این پست صرفا جهت اطلاعات دختراس که آگاه بشن
حالا اگه تو دانشگاه یا آشنا ها یه پسری واقعا یه دختری رو دوست داشته باشه یا برعکس و یه مدت رابطه داشته باشن برای شناخت بیشتر هم تو این رابطه هم میشه اعتماد ها بهم از بین بره؟
یه پسر که قصدش واقعا ازدواج باشه؛ وقتی توی دانشگاه یا هر جای دیگه ای از دختری خوشش بیاد؛میره پیش خانواده اش و مادر و پدر خودش رو در جریان میزاره.توی یه وقت مناسب مادرش رو میفرست تا با دختره صحبت کنه.حالا اگر دختره هم راضی به صحبت بود، میره خواستگاری و بقیه داستان. خارج از این روش،احتمال اینکه قصد فریب دختر رو داشته باشه ؛ زیاده.
-
-
بستگی به نوع اون رابطه دوستی داره که چکارها باهم کرده باشن.چون این نوع رابطه یه احساسی پوچ میاره.پسرها همشون بد و نامرد نیستن،نمیدونم چرا همه ی دخترا این فکر رو میکنن!!!
برای اینکه کارهاشون رو به طرف مقابل اجبار کنن یا به اصطلاح گول بزنن تا طرف مقابل رو برده ی خودشون کنن و کارهاشون رو انجام بده.چون فکر میکنه که اون دختر خرابه و باخیلیها هستشو بدرد ازدواج و نقش همسری نمیخوره.فکرمیکنه اینی که الان با منه و دوستی منو پذیرفته قبلا و بعدا در شرایط اتی هم با خیلی ها(بعد ازدواج) دوست میشه و ادم قابل اعتمادی نیست برای ازدواج.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
سلام مجدد
ببین تو ادبیات کردی مثال های زیادی در این رابطه داریم مثلا ما معتقدیم « دویت یا کره که قصده ازدواجو ل دورو هاوار که» یعنی دختر یا پسری که قصدش ازدواج باشه از دور پیداست و داد میزنه.
ببین توهم شناخت بیشتر فقط توجیهه برای تسلی خود در جبران کارای اشتتباهمون.در این رابطه ها دو طرف اشنا میشن ولی با خوی بد هم و باطن هم اشنا میشن.زمانی هم اشنا میشن که کار از کار گذشته. در مسله ازدواج اگه پسری از دختری خوشش اومد میره با دختره صحبت میکنه ودختره هم خیلی سنگین ومتین میگه باید با پدرم صحبت بکنید و اوکی رو میده.پسره هم که قبلا دورادور مواظب دختره بوده وهمه چیشو میدونه با خانواده میرن کسب اجازه کنن از خانواده دختر. و خب اگه شد ازدواج میکنن اگه هم نشد و دختره خوشش نیومد ازدواج نمیکنن.
یک نکته: همیشه به یاد داشته باشین اکثر پسرا بر عکس اونچه که بعضا در ظاهر نشون میدن از دختران متین وسنگین خوششون میاد. قسمت دختران جلف هم مردان هوس بازه .اینو حاظرم روش به هرچی میپرستین قسم بخورم. سنگینی ومتانت نه فقط به پوشش و یا تیپه بلکه به رفتار بستگی داره. شما میتونین سه تا چادر بپوشین اما خیلی سبک باشین وجلف. ولی میتونین لباس باز بپوشین ولی اونقدر سنگین باشین که کسی جرات نکنه و به خودش اجازه نده بهتون بد نگاه کنه. اینا فقط به خودتون بستگی داره. من که در متن جریانم و دقیا میدونم پسرا با چه کسانی دوس دارن ازدواج کنن اینو به خوبی متوجه شدم. لطفا سعی کنین رفتارتون در جامعه اطراف سنگین باشه . نه لزوما برین حتما حجاب داشته باشین بلکه حتی اگه مینی ژوپ هم پوشیدین سعی کنین رفتارتون طوری باشه که حتی پسران بی ادب نیز سر تعظیم در برابرتون فرود بیارن. دخترانی که جلف بازی ومسخره بازی درمیارن درسته که زودتر ازدواج میکنن اما معمولا با بدترین پسران ازدواج میکنن که زندگیشون جهنمه.
-
حرف شما کاملاصحیح امااین پسرابادخترای ازدواج میکنن که فکرمیکنن تاحالاباکسی رابطه نداشته اماجالب اینکه زنای این اشخاص کسای هستند که قبلاباچندنفررابطه داشتن.اونموقع چی میشه؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
حرف حساب که جواب نداره درست درست
منم از شما دختران می خوام که واقعا مراقب باشید وقتی که پا به درون آن بزارید اصلا متوجه نیستیت که چه اتفاقی می افته
-
متاسفانه اکثر دوستان دارن از دید اشتباه به قضیه نگاه میکنن و البته برای افراد زیر 25 کاملا طبیعیه!
من به عنوان یک پسر اصلا ناراحت نمیشم اگر خانم آیندم قبلا با پسری دوست بوده باشه! فقط دوست و نه بیشتر!
خواهش میکنم اینو با بی غیرتی اشتباه نگیرید.
من تو محیط کارم با همکارام خیلی دوستانه صحبت میکنیم و حتی گاهی باهم دیگه درد دل میکنیم!
چنین دوستی هیچ ایرادی نداره بلکه از نظر من خیلی سازنده هم هست.
یک دوست غیر همجنس در خیلی موارد بهتر از دوست همجنس میتونه کمک کنه!
مثلا همین چند روز پیش یکی از همکارای خانمم با شوهرش دعواش شده بود و من سعی کردم بهش کمک کنم. اینطور که پیداس خیلی خوب راهنماییش کردم. حداقل خودش اینطور میگه!
من اگر بخوام ازدواج کنم حتماً و حتماً باید چند ماه با خانم آیندم دوست باشم تا کاملا اونو بشناسم.
ازدواج چیزی نیست که من بخوام ریسک کنم.
اما من همین الان دوست دختر دارم که به هیچ عنوان قصد ازدواج با اونو ندارم و البته این موضوع رو روز اول بهش گفتم.
خودش دوس داره شانسشو امتحان کنه و فکر میکنه میتونه نظر منو عوض کنه!
دوست دختر من واقعا دختر خوبیه اما به همین دلایلی که دوستان در بالا گفتن یعنی بی اعتمادی قصد ازدواج با اون رو ندارم.
دلیل این بی اعتمادی من بخاطر صخبت کردن نیست و فراتر از این مسائل هست.
در کل سنگینی رفتار یک دختر جذاب ترین موضوع برای یک پسر هست. این رو نباید با پوشش، مذهب و اعتقادات و یا ... اشتباه گرفت.
یک دختر سنگین و فهمیده میتونه با یک پسر دوست باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد.
-
خب بله یک دوستی عادی نه دوستی که با عنوان ازدواج شروع بشه و به ازدواج منجر نشه و فقط بخاط سر کار گذاشتن و لذت بردو و.... باشه!! دوستی های عادی (که فقط عادی باشه) بنظر من هم عیبی نداره!!
-
بعللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللله[taajob][taajob][taajob][negaran][negaran][negaran][tashvigh]ممنون یه چیزایی فهمیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
در کل سنگینی رفتار یک دختر جذاب ترین موضوع برای یک پسر هست. این رو نباید با پوشش، مذهب و اعتقادات و یا ... اشتباه گرفت.
ما هم همینو. گفتیم:
نقل قول:
یک نکته: همیشه به یاد داشته باشین اکثر پسرا بر عکس اونچه که بعضا در ظاهر نشون میدن از دختران متین وسنگین خوششون میاد. قسمت دختران جلف هم مردان هوس بازه .اینو حاظرم روش به هرچی میپرستین قسم بخورم. سنگینی ومتانت نه فقط به پوشش و یا تیپه بلکه به رفتار بستگی داره. شما میتونین سه تا چادر بپوشین اما خیلی سبک باشین وجلف. ولی میتونین لباس باز بپوشین ولی اونقدر سنگین باشین که کسی جرات نکنه و به خودش اجازه نده بهتون بد نگاه کنه. اینا فقط به خودتون بستگی داره. من که در متن جریانم و دقیا میدونم پسرا با چه کسانی دوس دارن ازدواج کنن اینو به خوبی متوجه شدم. لطفا سعی کنین رفتارتون در جامعه اطراف سنگین باشه . نه لزوما برین حتما حجاب داشته باشین بلکه حتی اگه مینی ژوپ هم پوشیدین سعی کنین رفتارتون طوری باشه که حتی پسران بی ادب نیز سر تعظیم در برابرتون فرود بیارن. دخترانی که جلف بازی ومسخره بازی درمیارن درسته که زودتر ازدواج میکنن اما معمولا با بدترین پسران ازدواج میکنن که زندگیشون جهنمه.
در مورد دوستی باید عرض کنم در خارج از کشور ما پایه خانواده ها بر اساس دوستی شکل میگیره اما متاسفانه در ایران این مسئله بد جا افتاده و اکثر پسران ودختران احساس میکنن که هدف چیز دیگه ایه. نمیشه زیاد ریز شد... . کلا در ایران دوستی یعنی در لبه تیغ بودن حالا اگه متوجه شده باشین من گفتم 90 دصد افراد موفق به ازدواج و..... نمیشن و نگفتم همه چون همیشه در همه چیز استثنا وجود داره. و شما نمیتونین استثنای خودتونو به همه جامعه تعمیم بدین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
حرف شما کاملاصحیح امااین پسرابادخترای ازدواج میکنن که فکرمیکنن تاحالاباکسی رابطه نداشته اماجالب اینکه زنای این اشخاص کسای هستند که قبلاباچندنفررابطه داشتن.اونموقع چی میشه؟
ببینید برای جلوگیری از اینکار باید تحقیق کرد باید مطالعه کرد باید با افراد مطلع مشورت کرد باید دوران نامزدی رو حداکثر استفاده برد.
هیچ کسی نگفته نرین با زن ایندتون اشنا بشین اما دوستی راهش نیست. میتونین باهاش صحبت کنین و یا دورادور زیر نظرش بگیرین . ولی اگه برین باهاش دوستی کنین حتی اگه تا اون موقع دوستی نداشته و چشم وگوشش بسته بوده این باب باز میشه که بعدا با اشخاص دیگه ای رابطه داشته باشه. این صحیح نیست که شما برای اینکه کسی با دختر مورد نظرتان دوست نشه خودتون برین باهاش دوست بشین.
-
در زندگی هرگز نشو مدیون احساس کسی....
نا بناشد رایگان مهرت گروگان کسی.....
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی........
صبر کن گوهر شناس لایقی پیدا شود...........
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااییییییییییییییییی یییییییی نمیدونی پسرا چی هستن!!!!!!!!!!!!!!! از داداشای خودم گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باورت نمیشه چه فیلمایی که بازی نمیکنن!!!!! یعنی در تصورتم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به تمام معنا شاخ ...........
حالا شاخ که خوبه واقعا آدم متاسف میشه که .....
گاهی اونقدر من عصبانی میشم یه لحظه واقعا اون همه مهر و محبت نسبت به داداشم رو دیگه حس نمیکنم
یبارم پسرخالم توی یه مبارزه توی باشگاه سرش زخمی شد بعد به این دختره گفته بود من واسه تو با خونوادم دعوا کردم سرمو زدم به شیشه
به اونیکی گفت من واسه تو اینکارو کردم[taajob] تا خونوادم راضی شن! پس صبر کن
دختره شک میکنه .. منو پیدا میکنه آخه اگه داداشم وقت نداشته باشه پسر خاله هام منو میبرن کلاس میارن
خلاصه این دختر خانومه میاد آموزشگاه منو پیدا میکنه ازم میپرسه که واقعا این توی خونه سر من دعوا میگیره؟
منم همه رو گذاشتم کف دستش گفتم دروغ میگه این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه تو واسه چی حرف یه پسرو باور میکنی!!!!!!!! تو برو به زندگیت بچسب!!!!!!!!!! و واقعا هم همینطور شدا!!! هیچ کدوم این دوست دختراشو نمیخواد
البته خب شاید هم یک در یک میلیون کسی باشه که در طی دوستی واقعا دختر رو بخواد
اما اون هم بعد توی زندگی بجای شوهر میشه زندانبان........[cheshmak] البته امیدوارم اینطور نشه...
در هر صورت در این زمینه پسر جماعت .....[nadanestan]
( در پرانتز دور از جناب همه ی پسرای خوب....[golrooz])
ولی توی این زمینه ی دوست و دوست بازی، اینا چیزی هست که من هر روز تو خونه و خونواده دارم از داداشا و پسر خاله هام میبینم.....
[golrooz]
-
سلام. سعی کنید با دوست دختر خودتون ازدواج کنید والا مجبورید با دوست دختر دیگران ازدواج کنید.
-
سلام[golrooz]خدایا به خوبا زن دادی به بدها دوست دختر نکنه منو برای تماشا به این دنیا فرستادی؟smilee_new2 (10)smilee_new2 (10)smilee_new2 (10)
-
سلام.تجربه داری؟یا نون گندم دست مردم... ولی من قبول ندارم.بقول یاس دخترا با پسرا دوس میشن که جلو دوستاشون کلاس بذارن.یه دوستی داشتم با یه خانوم رابطه داش.اون خانم پیش دوستاش این آقا رو سکه 1پول میکرد اما تو خلوت...حسابی منت میکشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
باید دوران نامزدی رو حداکثر استفاده برد
ببخشید آقا مهدی یعنی من برم خاستگاری بعد یه مدت نامزد باشیم بعد یه از مدت اگه خوشمون نیمد از اخلاق هم جدا بشیم؟؟؟؟؟
بعد دباره نفر بعدی؟؟؟؟؟
و......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
ببخشید آقا مهدی یعنی من برم خاستگاری بعد یه مدت نامزد باشیم بعد یه از مدت اگه خوشمون نیمد از اخلاق هم جدا بشیم؟؟؟؟؟
بعد دباره نفر بعدی؟؟؟؟؟
و......
نخیر .اول شناخت بعد در دوران نامزدی اختلافات رو باید شناسایی کنید چون هیچ دو نفری در دنیا نیستن که 100 درصد فابریک هم باشن. در دوران نامزدی باید کم کم از اون شناخت اولیه به تفاهم برسین . و نظراتتونو به تدریج به هم نزدیک کنین تا جایی که خود علاقه بینتون باعث میشه بعد از ازدواج اختلافات دیگه به چشم نیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
منم همه رو گذاشتم کف دستش گفتم دروغ میگه این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه تو واسه چی حرف یه پسرو باور میکنی!!!!!!!! تو برو به زندگیت بچسب!!!!!!!!!! و واقعا هم همینطور شدا!!! هیچ کدوم این دوست دختراشو نمیخواد
خیلی نامردی[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
در هر صورت در این زمینه پسر جماعت .....
( در پرانتز دور از جناب همه ی پسرای خوب....)
ولی توی این زمینه ی دوست و دوست بازی، اینا چیزی هست که من هر روز تو خونه و خونواده دارم از داداشا و پسر خاله هام میبینم.....
حرفتو که زدی ولی داری از انصاف خارج میشی نمیگم پسرا اینجوری نیستن چون خودت داری میبینی ولی به نظرت همه اینطوریا؟؟؟؟آیا همه داداشا و پسرخاله هات همین کارو میکننن؟؟؟؟؟؟1% هم احتمال نمیدی شاید بخوان بیشتر به طرف جلب بشن؟؟؟؟؟
غیر از اینا مگه کمن دخترایی که اینطور که شما میگید عمل میکنن؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نخیر .اول شناخت بعد در دوران نامزدی اختلافات رو باید شناسایی کنید چون هیچ دو نفری در دنیا نیستن که 100 درصد فابریک هم باشن. در دوران نامزدی باید کم کم از اون شناخت اولیه به تفاهم برسین . و نظراتتونو به تدریج به هم نزدیک کنین تا جایی که خود علاقه بینتون باعث میشه بعد از ازدواج اختلافات دیگه به چشم نیاد.
این شناخت کیه؟؟؟؟؟؟ کی بجود میاد؟؟؟؟؟؟
-
وقتی فردی چیزی رو سخت به دست بیاره براش ارزش قائله و قدرش رو میدونه و مطمئناً به راحتی اون رو از دست نخواهد داد اما اگر چیزی سهل الوصول باشه کنار گذاشتن یا از دست دادن اون هم آسون میشه( حال میخواد خونه باشه یا ماشین یا حتی افراد).
دخترها توی جامعه با نشون دادن چراغ سبز به پسرها و برقراری یه دوستی خیابونی عملاً زمینه این سهل الوصول بودن رو فراهم می کنند و متأسفانه فرد با شروع این روابط عملاً در جریانی اسیر میشه که هم تبعات خوبی نداره و هم بیرون اومدن از اون خیلی مشکله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
این شناخت کیه؟؟؟؟؟؟ کی بجود میاد؟؟؟؟؟؟
این شناخت به خودت بستگی داره . بعد از اینکه فکرش افتاد تو ذهنت وقبل از اینکه به احدی بگی یه مدت زیر نظر میگیریش که خدایی نکرده رابطه خطرناکی نداشته باشه(یکبار برای همیشه) بعد اگه همکلاسیهاشو میشناسی میتونی مشورت بگیری . اگه خودت همکلاسیش هستی سعی کن یه جورایی باهاش در ارتباط باشی که اخلاقشو بشناسی مثل گرفتن پروژه باهاش و کمک به همدیگه در حل تمرینات و..... . پروسهازدواج قرار نیست یک روزه باشه.برای یک ازدواج خوب حداقل باید یکسال عاشق طرف باشی البته بدون اینکه به کسی بگی به چند دلیل: 1- دختره طبیعی باهات برخورد کنه وتوبتونی اخلاق واقعیشو بشناسی 2- اگه هوس بود مطمئنا تا یکسال باقی نمیمونه ومیفهمی بهش علاقه نداشتی 3- اگه پشیمون شدی اولا ابروی دختره نمیره و تو هم تجربه کسب کردی.4- در تحقیقات خود جوش اطلاعات واقعی بهت میرسه چون اگه بدونن بهش فکر میکنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
این شناخت به خودت بستگی داره . بعد از اینکه فکرش افتاد تو ذهنت وقبل از اینکه به احدی بگی یه مدت زیر نظر میگیریش که خدایی نکرده رابطه خطرناکی نداشته باشه(یکبار برای همیشه) بعد اگه همکلاسیهاشو میشناسی میتونی مشورت بگیری . اگه خودت همکلاسیش هستی سعی کن یه جورایی باهاش در ارتباط باشی که اخلاقشو بشناسی مثل گرفتن پروژه باهاش و کمک به همدیگه در حل تمرینات و..... . پروسهازدواج قرار نیست یک روزه باشه.برای یک ازدواج خوب حداقل باید یکسال عاشق طرف باشی البته بدون اینکه به کسی بگی به چند دلیل: 1- دختره طبیعی باهات برخورد کنه وتوبتونی اخلاق واقعیشو بشناسی 2- اگه هوس بود مطمئنا تا یکسال باقی نمیمونه ومیفهمی بهش علاقه نداشتی 3- اگه پشیمون شدی اولا ابروی دختره نمیره و تو هم تجربه کسب کردی.4- در تحقیقات خود جوش اطلاعات واقعی بهت میرسه چون اگه بدونن بهش فکر میکنی
بعد ببخشید اگه اینا دوستی نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
خیلی نامردی[nadidan]
چرا؟ اینکه گفتم؟ خب خوب کاری کردم! [nadidan][nishkhand]خوب بود دختر مردم سرکار میرفت!؟
حرفتو که زدی ولی داری از انصاف خارج میشی نمیگم پسرا اینجوری نیستن چون خودت داری میبینی ولی به نظرت همه اینطوریا؟؟؟؟آیا همه داداشا و پسرخاله هات همین کارو میکننن؟؟؟؟؟؟1% هم احتمال نمیدی شاید بخوان بیشتر به طرف جلب بشن؟؟؟؟؟
غیر از اینا مگه کمن دخترایی که اینطور که شما میگید عمل میکنن؟؟؟؟؟؟
بله خیلیییییییییییییییییییییی ییییی از پسرای خونواده همین طورن
فقط یکیش نبود
که اون هم اصلا با کسی دوست نشد و از طریق خونواده با یکی ازدواج کرد
نه از طرف دخترا هم خب هست .......
ولی من اون چیزی که توی پسرای دورو برم دیدم گفتم.... اونقدر هم دیدم که حالا حالا ها نظرم عوض نمیشه.....[cheshmak]
اینم بگم شنیدم پسرایی که واقعا خالصانه رفتن جلو ولی ......
میگم هر دو طرف هست دیگه
حالا من دیده های خودمو تعریف کردم...
باز هم تاکید میکنم دور از جناب پسر های خوب.......[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
چرا؟ اینکه گفتم؟ خب خوب کاری کردم! خوب بود دختر مردم سرکار میرفت!؟
البته خودمون خوب نبود ولی بد زدی تو برجکش[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
ولی من اون چیزی که توی پسرای دورو برم دیدم گفتم.... اونقدر هم دیدم که حالا حالا ها نظرم عوض نمیشه.....
بنده های خدا دیگه فک نکنم تا این حد[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
ولی ......
ولی چی؟؟؟؟؟؟/فک کنم بخشی از بحث ما همین ولی هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
میگم هر دو طرف هست دیگه
ولی به نظرت بیشتر تو پسراست؟؟؟؟؟؟؟[entezar]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
باز هم تاکید میکنم دور از جناب پسر های خوب.......
تیر خلاصو زدی دیگی