-
دنیا چقدر بیهودس!!!
ای دوستا
کشتیام حسابی غرق شدند....
ای روزگار....
ای زندگی....
کاش میشد.....
نمیدونم فقط من اینجوریم یا....
امشب رفتیم خونه یکی از فامیلا که تازه خونه جدیدشونو افتتاح کرده بودند و ماهم رفتیم بگیم مبارکه...وازین حرفا....!
امشب اولین شبی نه شاید چندمین شبه که اینجوریم ولی نه تا این حد!
بعضی وقتا باخودم فکر میکنم چرا بوجود اومدم!؟!!
اینکه بشم .... بعد زن بگیرم بعدش خونه و ماشینو یه سال بعدش بچه دور خودم جمع کنمو بعدش بمیرم!
خوبین چه معنایی داره خوب بحث اینه که واسه مردن چه راه طولانیو طی کنی
حالا که یاد کودکیام میوفتم گریم میگیره!
از خدا میخاستم که منو تکشه تا جای انیشتینو بگیرم بعد بمیرم حالا نه!
که چقققققققدر الان دلم میگیره:((
حالا که یاد روزهای زمستانی خابگا میوفتم:(( یاد دوستای قدیمی:(( چقدر این دنیا بیوفاست:((
-
پاسخ : دنیا چقدر بیهودس!!!
نه خیلی درس خوندی، بابا آقا محراب شاد و شنگول ما کجاست؟ حالا بماند حرف من به شما.
اینکه فکر کنید به آینده، خیلی خوبه، از کجا اومدید به کجا میخواید برسید، لازم نیس انیشتین بشید کسی بشید که میخواید، تو زمینه ای که میخواید تلاش کنید، موقع پیری وقتی یاده الان افتادید خوشحال باشید که تمام تلاشتونو کردید و حتی به خیلی ها به خاطر کاراتون کمک کردید. که اگه یه نفر هم باشه کافیه.اینقدم ناامید نباشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
نه خیلی درس خوندی، بابا آقا محراب شاد و شنگول ما کجاست؟ حالا بماند حرف من به شما.
اینکه فکر کنید به آینده، خیلی خوبه، از کجا اومدید به کجا میخواید برسید، لازم نیس انیشتین بشید کسی بشید که میخواید، تو زمینه ای که میخواید تلاش کنید، موقع پیری وقتی یاده الان افتادید خوشحال باشید که تمام تلاشتونو کردید و حتی به خیلی ها به خاطر کاراتون کمک کردید. که اگه یه نفر هم باشه کافیه.اینقدم ناامید نباشید.
مسئله اینجاست که الان فکرمیکنم همه این چیزا کشکه
همه این داستان همه گذر ایام همش یه لحظه بود
الان میدونی چه حسی دارم؟
حس ادم 180ساله ها که دارن یه اهی میکشن و میگن : آی زندگی گذشت حالا دیگه فیلم دیدن بسه برم بخابم که خسته شدم[khabalood]
-
آقا محراب، هدفت رو که گم نکردی هاااااااااااااااااااان؟
اگه هدف داشته باشی این حرفا معنی نداره.
-
داشتم وقتی اینارو دیدم دلم از زمینو زمان سیاه شده![gerye]
-
قرار نیس زندگی شما هم روی یه خط باشه، تولد کار مرگ، شما هدف دارید، برا آینده ات برنامه داری، یه عالمه طرح تو ذهنتون هس، لطفاً خودتو با اونایی که دیدی مقایسه نکن، نمیگم شما خاصید، نه ولی شما فکرها و ایده هایی دارید که خیلی ها ندارن.
-
باسمانه خانم موافقم.خودتونو باور داشته باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
قرار نیس زندگی شما هم روی یه خط باشه، تولد کار مرگ، شما هدف دارید، برا آینده ات برنامه داری، یه عالمه طرح تو ذهنتون هس، لطفاً خودتو با اونایی که دیدی مقایسه نکن، نمیگم شما خاصید، نه ولی شما فکرها و ایده هایی دارید که خیلی ها ندارن.
خیلیام زندگی بیخیالی دارن!انگار نه انگار !
بعضی وقتا فکر میکنم چقدر اونا لذت میبرن
چقدر من در عذابم
چرا اخه چرا باید اینجوری باشه؟
-
مهراب عزیز! این حرفا چیه؟!
ناامیدی چرا؟
البته گاهی اوقات اینجوری میشه آدم...
خود من هم سال کنکور خیلی اینجوری میشدم. آدم یه برنامه تکراری رو هر روز تکرار میکنه و خیلی وقتا فکر میکنه چه زندگی یکسانی شده و آخرش که چی؟ اینهمه زحمت میکشم، درس میخونم، آخرش به قول شما ازدواج و بچه و مردن؟! همین؟! ولی خب...! واقعا که نگاه میکنه اینجوری نیستش!
باید همه ذهنتو متمرکز کنی روی هدفت! روی اینکه میخوای به چه چیزی برسی.
خوب فکر کن به هدفی که میخوای انتخاب کنی.
وقتی هدفی رو برای خودت گذاشتی، دیگه شک نکن بهش! جوری تلاش کن براش که حتی ثانیه هات، نفست، نبضت برای اون هدف بزنه! شیرینی زندگی به داشتن هدفه. اینکه آدم برای اون هدف جون بده حتی اگه لازمه.... دیگه ناامیدی معنی نداره واقعا وقتی هدفی هست...!
حالا شما نزدیکترین چیزی که در پیش داری کنکوره...! چیزی که از همه شنیدیم و میدونیم و دیدیم اینه که موفقیت تو کنکور تنها راه موفقیت و رسیدن به خواسته ها و اهداف نیست اما یکی از راههای خوبه... یکی از بهترین یا شاید راحتترین راهها... پس دوست خوب من! هدفت رو یه چیزی قرار بده!
به قول دوست خوبمون، آدم باید جوری تلاش کنه که حتی اگه نرسید به چیزی که مد نظرشه بتونه بگه از خودم راضیم به خاطر تلاشی که کردم.
-
سلام
نه فقط شما اینجوری نیستی،من خودم گاهی از این حس و حالا پیدا میکنم ولی اینو میدونم که دلبستگی به این دنیا خوب نیست اما تا زمانی که زنده ای باید زندگی کرد و خوب زندگی کرد تا اگه به آخر رسیدی حسرت نخوری...توکل به خدا آقا مهراب فقط همین...
-
نقل قول:
از کجا اومدید به کجا میخواید برسید،
امیدوارم تحریف نکرده باشم"از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننمایی وطنم"
این آقا محراب مث اینکه دلش خیلی پره الان هر حرفی که زده شه نمیشنوه
مگه پش کنکوری نبودی شما[soal]روزهای زمستانی خابگا[taajob]
چی میگی پسر خوب؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که واسه چی اومدیم به این دنیا!!!!!!!!!!!!!!!
یه سوال چرا وقتی برق میره شمع روشن میکنی؟چشات ضعیف میشه عینک میذاری؟اصن چرا وقتی تشنت میشه آب میخوری؟
و چراهایی که خودتم میدونی/هم چرا و هم جواب
اما دلیل آدما واسه زندگی کردن متفاوت/مث دلیل هر کسی از مطالعه ، رفتن به دانشگاه ، تشکیل خانواده و هر چیز دیگه
-
اره اقا محراب توکلت رو به خدا کن بشین فکر کن ببین چی هستی و جی میخوای مشکل برا همه هست کسی که زمین میخوره شکست نخورده کسی که زمین میخوره و از جاش بلند نمیشه شکست خورده است هدفت رو مشخص کن با برنامه ریزی و تلاش پیش برو موفق باشی پسر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
چقدر من در عذابم
واقعا!
منم خیلی وقتا فکر میکنم بیخیال بودن خیلی خوبه....
اما واقعا شما یا من آدمی هستیم که با بی خیالی زندگی بهمون خوش بگذره؟
با اینکه از خیلی افکار رنج می برم اما هیچوقت حاضر نیستم بیخیالشون باشم... چون احساس مسئولیت میکنم نسبت به این افکار...
شما هم فکر کنی به همین نتیجه میرسی که بیخیالی چیزی نیست که شما میخوای...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
چقدر من در عذابم
اصلاً حرفت رو قبول ندارم
این ظاهر قضیه است، که شما میبینید و گرنه زندگی بی محتوا چه لذتی داره
شما اگه میخوای به هدفت برسی باید تلاش کنی باید سختی بکشی که شیرینی رسیدن به هدف رو درک کنی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
خود من هم سال کنکور خیلی اینجوری میشدم
خودت این کارا رو کردی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
رفتن به دانشگاه ، تشکیل خانواده و هر چیز دیگه
خوب چرا اینهمه دردسر میتونه نباشه ها!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
خودت این کارا رو کردی؟
کارایی که گفتمو؟
همه تلاشمو کردم که اون کارا رو انجام بدم.....
اگه هدف و نفسی که واسه اون هدف بزنه، زندگی معنا نداره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
اصلاً حرفت رو قبول ندارم
این ظاهر قضیه است، که شما میبینید و گرنه زندگی بی محتوا چه لذتی داره
شما اگه میخوای به هدفت برسی باید تلاش کنی باید سختی بکشی که شیرینی رسیدن به هدف رو درک کنی.
اخه محتوای چی کشک چی خوب اگه محتوا داره شما بگید چیه؟
-
مشکل واسه همه هست غصه هم همینطور
مهم اینه که ببینی چه کاره ای مگه نه باید با تلاش و برنامه ریزی هدفت رو مشخص کنی و سنگا رو دونه دونه بزاری کنار
موفق باشی دوست من
خدا به هممون نظر داره
یا صاحب الزمان ادرکنا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
کارایی که گفتمو؟
همه تلاشمو کردم که اون کارا رو انجام بدم.....
اگه هدف و نفسی که واسه اون هدف بزنه، زندگی معنا نداره...
پس زندگی کی معنا پیدا میکنه چرا اینقدر الافیم و خودمونو با حل کردن چندتا مسئله ریاضیو...سرگرم کردیم؟ نمیدونم![sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heidari1372
مهم اینه که ببینی چه کاره ای مگه نه باید با تلاش و برنامه ریزی هدفت رو مشخص کنی و سنگا رو دونه دونه بزاری کنار
موفق باشی دوست من
مسئله اینه میگم چرا اینهمه بیهوده باشه بعدش هیچی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
آره میتونه نباشه/همونطور که آب میتونه نباشه؟اونوقت چی پیش میاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
پس زندگی کی معنا پیدا میکنه چرا اینقدر الافیم و خودمونو با حل کردن چندتا مسئله ریاضیو...سرگرم کردیم؟ نمیدونم![sootzadan]
اولا که مسئله ریاضی بد نیستش که [nishkhand]خیلیم خوبه! به این قشنگی! [nishkhand]
بعدشم به نظرم بهتره به این موضوع فکر نکنی! چون جوابی براش پیدا نمیشه! تنها جوابش اینه: میخونی برای هدفت. برای رسیدن به اون هدف بزرگ یه کوچیک رو باید بگذرونی که اسمش میشه کنکور. این کنکورم همه اینا رو در برمیگیره. پس.... میخونی چون کنکور رو میخوای، چون هدفتو میخوای....!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
آره میتونه نباشه/همونطور که آب میتونه نباشه؟اونوقت چی پیش میاد؟
بعدش مهم نیس مهم اینه که این همه بیهوده نیس!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
اولا که مسئله ریاضی بد نیستش که [nishkhand]خیلیم خوبه! به این قشنگی! [nishkhand]
بعدشم به نظرم بهتره به این موضوع فکر نکنی! چون جوابی براش پیدا نمیشه! تنها جوابش اینه: میخونی برای هدفت. برای رسیدن به اون هدف بزرگ یه کوچیک رو باید بگذرونی که اسمش میشه کنکور. این کنکورم همه اینا رو در برمیگیره. پس.... میخونی چون کنکور رو میخوای، چون هدفتو میخوای....!!!!
لعنت به کنکور که همه بچه های مدرسه رو تاشعاع 1و5متری ازهم دور کرده بطوری که جواب سلام رو با دود به شیوه سرخ پوست ها برات حواله میکنن
اون هدف چرا باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
بعدش مهم نیس مهم اینه که این همه بیهوده نیس!
ببینم خب شما که میدونی بیهوده نیست / پس گفتن این حرفا............
ببین آقا محراب ، پسر خوب هرکس تو دوره زمانی خاصی دچار بحرانهایی میشه و ازونجایی که هرکس خودشو بهتر میشناسه خودش بهتر میتونه این بحران رو مدیریت کنه و بهشون جواب بده و هرچقدر هم منو هرکدوم از دوستان بخوایم سنگی رو از جلو پات برداریم خودت سنگ بزرگتری میذاری/خودت باید به سوالات جواب بدی/یعنی جواب یسری سوالای هرکسی رو فقط خودش میدونه و بس
-
مثلا فردا امتحان دارم؟ ای خدا این وضعو درس کن![sar dard]
-
سلام. بر بیهوده نبودن حتی افتادن برگی از درخت شک نکن دیگه چه برسه به زندگی و تلاش یک انسان اینا همش بهانه هاییه که ذهنت داره اونا رو تولید میکنه که مجابت کنی تنبلی کنی مطمئن باش بعد از یه مدت به خاطر اینکه یه همچین تفکراتی اومده بود توی ذهنت خودت رو سرزنش میکنی. سعی کن باهاشون مقابله کنی به دید یه اخلالگر ذهن بهشون نگاه کن و از بین ببرشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
خودت باید به سوالات جواب بدی/یعنی جواب یسری سوالای هرکسی رو فقط خودش میدونه و بس
الان واقعا فکر میکنی عمدی اومدم اینجا تا دوسه نفرو الاف کنم یعنی شما این فکر و کردین؟ درست گفتم؟
آی خدا ای همدم بی کسیام ببین چقدر زندگی سخت شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
آره میتونه نباشه ولی یه وقتایی شیرینی زندگی به همین سختی ها و دردسراشه...ای بابا آقا مهراب اگه هرکی بخواد اون چیزایی که تو دلش،تو فکرش و تو زندگیش داره میگذره رو به زبون بیاره از همین دردسرها و مشکلات فکر کنم کل زندگیمونو باید تو غم و غصه سپری کنیم...آره حق داری آدم یه جاهایی با خودش میگه چرا من اینجوریم،چرا شانس ندارم ،چرا لذت نمیبرم و هزارتا چرای دیگه! اما بعد میفهمه اگه سالها هم بشینه و هی بگه چرا چیزی عوض نمیشه و هیچکس هم جز خود آدم نمیتونه زندگیمونو تغییر بده...اگه تو زندگی هیچی نداشته باشی و خیلی چیزا مال تو و من نباشه ولی همه خدارو که داریم و همین برای هممون کافیه...پس یه یا علی بگو و بازم توکلت به خدا باشه،ان شاالله که به هدفای خوبت میرسی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
اخه محتوای چی کشک چی خوب اگه محتوا داره شما بگید چیه؟
میشه بگی از زندگیت چی میخوای؟ جواب این سوالو که پیدا کنی مشکلت حله .
-
آقا محراب چند روز پیش منم ه همچین فکرهایی به سرم زده بود که به طور اتفاقی با دیدن این شعر سهراب نظرم تغییر کرد امیدوارم واسه شمام همچین تاثیری داشته باشه
می روم در ایوان، تا بپرسم از خود
زندگی یعنی چه؟
مادرم سینی چایی در دست
گل لبخندی چید، هدیه اش داد به من
شب آرامی بود
می روم در ایوان، تا بپرسم از خود
زندگی یعنی چه؟
مادرم سینی چایی در دست
گل لبخندی چید، هدیه اش داد به من
خواهرم تکه نانی آورد، آمد آنجا
لب پاشویه نشست
پدرم دفتر شعری آورد، تکيه بر پشتی داد
شعر زیبایی خواند و مرا برد، به آرامش زیبای یقین
با خودم می گفتم :
زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست
رود دنیا جاریست
زندگی، آبتنی کردن در این رود است
وقت رفتن به همان عریانی؛ که به هنگام ورود آمده ایم
دست ما در کف این رود به دنبال چه می گردد؟
هیچ !!!
زندگی، وزن نگاهی است که در خاطره ها می ماند
شاید این حسرت بیهوده که بر دل داری
شعله گرمی امید تو را، خواهد کشت
زندگی درک همین اکنون است
زندگی شوق رسیدن به همان
فردایی است، که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی، و نه در فردایی
ظرف امروز، پر از بودن توست
شاید این خنده که امروز، دریغش کردی
آخرین فرصت همراهی با، امید است
زندگی یاد غریبی است که در سینه خاک
به جا می ماند
زندگی، سبزترین آیه، در اندیشه برگ
زندگی، خاطر دریایی یک قطره، در آرامش رود
زندگی، حس شکوفایی یک مزرعه، در باور بذر
زندگی، باور دریاست در اندیشه ماهی، در تنگ
زندگی، ترجمه روشن خاک است، در آیینه عشق
زندگی، فهم نفهمیدن هاست
زندگی، پنجره ای باز، به دنیای وجود
تا که این پنجره باز است، جهانی با ماست
آسمان، نور، خدا، عشق، سعادت با ماست
فرصت بازی این پنجره را دریابیم
در نبندیم به نور، در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم
پرده از ساحت دل برگیریم
رو به این پنجره، با شوق، سلامی بکنیم
زندگی، رسم پذیرایی از تقدیر است
وزن خوشبختی من، وزن رضایتمندی ست
زندگی، شاید شعر پدرم بود که خواند
چای مادر، که مرا گرم نمود
نان خواهر، که به ماهی ها داد
زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست
من دلم می خواهد،
قدر این خاطره را ، دریابیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memory1986
سعی کن باهاشون مقابله کنی به دید یه اخلالگر ذهن بهشون نگاه کن و از بین ببرشون
نمی شه واقعا برام معمای سختی شده تاحالا دو سه بار کنارشون گذاشتم ازشون فرار کردم گفتم وقتم طلاست و الان برام شده مسئله جدی تری!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
لعنت به کنکور که همه بچه های مدرسه رو تاشعاع 1و5متری ازهم دور کرده بطوری که جواب سلام رو با دود به شیوه سرخ پوست ها برات حواله میکنن
اون هدف چرا باشه؟
بچه ها سال کنکور همه چی رو قاطی میکنن با هم!
حالشون بده کلا!
فکر میکنن دیگه بقیه دشمن شدن، یا اگه بگن چیکار میکنن چی میشه دیگه حالا!
این جو بین پسرا باید کمتر باشه البته!
مهم نیست. بعد کنکور همه آدم میشن باز.
بیخیال بقیه بچه ها باشی بهتره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
الان واقعا فکر میکنی عمدی اومدم اینجا تا دوسه نفرو الاف کنم یعنی شما این فکر و کردین؟ درست گفتم؟
آی خدا ای همدم بی کسیام ببین چقدر زندگی سخت شده؟
[taajob2]نه پسر خوب
درد دل کن اما دنبال جواب نباش /چون هیچ جوابی قانعت نمیکنه
-
QUOTE=saamaaneh;388375]میشه بگی از زندگیت چی میخوای؟ جواب این سوالو که پیدا کنی مشکلت حله .[/QUOTE]
از زندگیم قبلنا خیلی چیزا مثلا میخاستم دکتر بشم بعدش یه مدرسه بین المللی بسام بعدش حافظ کل قران باشم بعدش یه ورزشگاه فوتبال بسازم بعدش....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
بیخیال بقیه بچه ها باشی بهتره!
بابا من فقط همکلاسیشون نبودم! با هاشون زندگی کردم ولی بی وفایی بی وفاییی دل من از غصه داغون شده[narahatish]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sunnymoon
خاطره
اره هممون خاطره ایم و فردا از زبون یکی نقل میشیم که من ازین حالت متنفرم[asabani]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
میشه بگی از زندگیت چی میخوای؟ جواب این سوالو که پیدا کنی مشکلت حله .
اها یادم افتاد پارسال واسه اهدافم برنامه چیدم اینکه قراره 3سال دیگه چی باشمو مثلا5سال دیگه جایزه نوبل زیستو بگیرم ولی حالا انگار از زنده بودن متنفرم[asabani]
انگار دوس دارم به خاب زمستانی فرو برم[khabalood]
-
من ارتباط مهمونی رفتن واین حال واحساست رو نفهمیدم ولی این احساسات رو کم وبیش همه تجربه میکنن ولی به این فکر کن که در هر حالتی ..از این بد تر هم تواند بود..پس امیدوار باش .این حالی که داری گذراست انشا الله.