-
تابستون کوتاهه!!!...
آآآآآآآآآآآی خدایا شکرت که داره بالاخره تابستون تموم می شه!!!من که داشتم سکته می کردم!حالا فقط22 روز تا شروع کلاس های دانشگاه مونده.دوباره فعالیت.دوباره هیجان.دوباره دیدار دوستایی که 3 ماه ازشون دور بودی!!!واقعا برای من عذاب بود تابستون!
ولی خیلی ها هم از اینکه داره تابستون تموم می شه غصه شون گرفته!شما چی؟دوست دارین کش بیاد این چند روز یا مثل من دعا می کنین زود تموم شه؟![nishkhand]
-
پاسخ : تابستون کوتاهه!!!...
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره(از نظر پیچوندن کلاسا[khejalat]) پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]
ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...
-
همه چی به نظر من خوبه،چه بدش چه خوبش
ولی خب منم دوست دارم زودتر تموم شه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...
آخخخخ گفتین...بازم دوباره انتخاب واحد وحشتناک!! ملت ساعت 12 شب چطوری هجوم میارن به سایت واقعا دیدنیه!!
ترم قبل من با ای دی اس ال 512 سرعت لود پیج هام واقعا کمتر از دایل آپ بود! خدا خودش این ترمو به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!![dooa][nishkhand]
-
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]
آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]
من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]
من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]
-
من یکی که اصلا دلم نمیخواد تابستون تموم شه.....هر چی باشه بهتر از دیدن روی بعضیاست!!! (sh_omomi36)مخصوصا این ترم که من باید بکوب درس بخونم هر چی درس سخته افتاده این ترم[negaran]....من چه گناهی مرتکب شدم که باید این بلاها سرم بیاد؟!!!![gerye][afsoorde]
تو رو خدا دعا کنید همه ی نمرات این ترمم خوب بشه!!!!sh_omomi37
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]
اِ !؟ جداً ؟![nishkhand] خیلی خوبه...
مرسی عزیزم ایشالا شما هم انتخاب واحدت خوب بشه و همچنین همه....
یکم جاهای مختلف این سایت رو ببینی پیشنهاد واسه پر کردن مفید وقتتون زیاد هست. مقاله .ایده. پژوهش و.... یه کاغذ بردار شروع کن
موفق باشی[golrooz]
-
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....
هی زندگی!بچگی کجایی که یادت بخیر...[negaran]هیچ تابستونی دوست نداشتیم تموم بشه!دوست داشتیم اصلا همیشه تابستون باشه!![bamazegi]
اما حالا...واااای انتخاب وااااحد!!!![entezar]
-
تابستون بهترین فصله
حیف که زود تموم شد!!![afsoorde]
-
نه خدایی هر فصل زیبایی خاص خودشو داره.
-
من که امسال بهترین تابستونم بود!
بعد از کنکور و دوسال تابستون نداشتن خیلی تابستون خوبی بود!
پر از کارایی که چند ساله میخوام انجام بدم!
مسافرت با خیـــــــــــــال راحت و بدون بردن کتاب[nishkhand]
یا مثلا گرفتن گرفتن گواهینامه! رفتن ادامۀ کلاسای ورزشیم!
خوندن کتابا و مباحثی که دوست دارم[nishkhand]
اما خب از تموم شدنشم خوشحالم چون یه دورۀ جدید از زندگیم میخواد شروع شه!
[shaad]
-
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند
-
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه
-
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله
بايد 9ماه وايسم عين زن حامله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyper neo
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله
بايد 9ماه وايسم عين زن حامله
آهاااااان!!بالاخره یکی به نکته اصلی این موضوع اشاره کرد!!![nishkhand]
خوش سلیقه ای ها![tashvigh]
Zbaziرودست نداره![khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند
این جگر من کباب شد!!!!!خب آخه چرا؟؟؟![negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه
sa.nعزیز خیلی وقت بود تو تالار ها نمی دیدمت!حتما داشتی خوش می گذروندب تابستونو![cheshmak]خوشحالم که در این موضوع شرکت کردی.
-
روز شمار تابستون:[nishkhand]
آخ جووووون فقط 20 روز دیگه مونده تا ته تابستون!!!![sootzadan]
-
نوستالژی یعنی انکار انکار زندگی درد ناک :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
گریه نکن!!!غصه نخور!!!زندگی روی خوش هم داره!!!فقط باید صبر کرد تا ورق برگرده و فصل سرما بره...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
چرا زندگی دردناک؟! از شما که ی همچین رشته به این خوبی دارین بعیده[bamazegi]
باید هرلحظه از زندگی را جشن بگیری،که زنده ای،که هرچند از پا افتاده ای،اما هنوز اینجا هستی،که احساس داری،که بهار را میبینی و می بویی،که گریستی،که خندیدی،که به یاد می آوری،که گل سرخ را میبینی، که موسیقی را میشنوی،که طعم باران را می چشی،که عشق می ورزی،که غروب را مینگری،که راه میروی، که......!
-
من که خیلی ناراحتم تابستون داره تموم میشه چون واقعا زود گذشت اصلا متوجه نشدم کی تابستون شد کی تموم شد
ولی رفتن به دانشگاه رو هم دوست دارم خیلی خوب ومفید میگذره .
-
دلم دانشگاهمونو می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![negaran]
-
فقط زودتر تموم بشه که امسال خیلی غیر قابل تحمل بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
فقط زودتر تموم بشه که امسال خیلی غیر قابل تحمل بود
گل گفتی!!!!حرف دلمو زدی!!!!رسما ترکیدم از زور تنهایی!!!!!!![afsoorde]
-
می دونی چیه مشکل تویه رابطه های داخل مرز پورگوهر ما اینه که همیشه یکی از طرفین گند میزنه به همه باورها و اعتقادات به چیزهایی که ایمان داری داغونت می کنند خاکی که شدی زمین که خوردی تنهات می گذارند و می روند این آدرس سایت من اگه مایل بودید می تونید یه سری بزنید :
به خدا حافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی ودلم ثانیه ای بند نشد
لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
با چراغی همه جا گشتم وگشتم در شهر
هیچ کس هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند:نشد!
-
بچه ها فردا من انتخاب واااااااااااااااااااااااح د دارم واسم دعا کنییییییییید!!!!!!!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
2 هفته دیگه از دست تابستون خلاص می شیم!!!!!!!!!!
-
تا 2 هفته دیگه بالاخره میرم دانشگاه[shademan]
-
کسی واسم دعا نکرد!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟[soal]بابا من بیچاره می شم!!![negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
کسی واسم دعا نکرد!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟[soal]بابا من بیچاره می شم!!![negaran]
من برات دعا میکنم..[dooa]برو خیالت راحت،ما پشتتیم[bamazegi]
-
3 روز مونده ها!!!!!کی باورش می شه؟؟؟؟
بدو بدو این ور بازار.....بدو بدو مداد دارم ...پاک کن دارم...جوراب ببر 3 تا 1000.......
[khande]
-
یادش بخیر ابتدایی بودیم از 1 ماه قبل کیف و کفش و مداد و پاک کن می خریدیم!!!!!
الان چی؟؟؟.....دفتر مونده ترم قبل....پاک کن از دوستان قرض می گیریم.....خودکارم که به برکت نمایشگاه کتاب فراوونه!!![nishkhand]
-
بچه ها دیگه کم کم با تابستون خداحافظی کنید!!!!
هر چی اشک دارید بریزید!!!
تا آخر شب وقت دارین خوش گذرونی های تابستونیتونو بکنید که دیگه از فردا باید برید مدرسه!!!!!
آآآخ ببخشید یادم رفته بود دانشجوییم اکثرا!![nishkhand][nishkhand]
شاعر می گه باز آمد بوی ماه مدرسه.....
و البته بوی دانشگاه و درس و امتحان و .......
خداحافظ تابستوووون!!!!!!![khodahafezi][movafaghiyat]
http://www.uc-njavan.ir/images/c410m1g4kbktt6jfx1a.jpg
http://www.uc-njavan.ir/images/mmp5yharp6mu5hdnzh0t.jpg
-
منم دیگه باید با سایت نخبگان کم کم خداحافظی کنم!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
آخه این ترم باید خیلی درس بخونم!!!!!!![esteress][gerye]
ولی هر چقدر بتونم سر می زنم به سایت!!!! http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2837%29.gifsh_omomi37
فعالیتام کم می شه ولی هیچ وقت......(داره اشکم در میاد!!!!).....هیچ وقت دوستای خوبمو تو این سایت فراموش نمی کنم!!!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآ (صدای گریه مهشاد!!!!)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
منم دیگه باید با سایت نخبگان کم کم خداحافظی کنم!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
آخه این ترم باید خیلی درس بخونم!!!!!!![esteress][gerye]
ولی هر چقدر بتونم سر می زنم به سایت!!!! http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2837%29.gifsh_omomi37
فعالیتام کم می شه ولی هیچ وقت......(داره اشکم در میاد!!!!).....هیچ وقت دوستای خوبمو تو این سایت فراموش نمی کنم!!!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآ (صدای گریه مهشاد!!!!)
نه مهشاد جونم کجا میری [negaran] نرو اگه بری جات خالی [gerye] [gerye]
بابا حالا کو تا امتحان های ترم ، فرجه رو برا همین کارا گذاشتن >:)
حالا به دور از شوخی موفق باشی [golrooz] برات آرزوی بهترین هارو میکنم [golrooz] [golrooz] [golrooz]