-
از چه درسی بدتون میاد؟؟؟
سلام دوستان[golrooz]
دیدم تو فصل امتحاناتیم و همه سرشون تو کتاب و درسه!!!!پس وقت خوبیه تا این سوال رو بپرسم....
جرقه این سوال هم از اینجا شروع شد که درحین مطالعه فیزیک2 بودم که متوجه شدم چقدر از این درس متنفرم[narahatishadid][narahatishadid]
میخواستم بدونم شما از چه درس یا درسهایی!!!!متنفرید؟؟؟
-
پاسخ : از چه درسی بدتون میاد؟؟؟
نه! نگید از فیزیک بدتون میاد![negaran]
به خدا سخت نیست.یکم درک بالا میخواد.
من از خوندن شیمی اونم برای امتحان بدم میاد اما اگر بحث امتحان نباشه اونم خوبه.
-
من از عربی و دینی متنفرم حاضرم بمیرم این دوتا درسو نخونم...
حاضرم 500 تا امتحان ریاضی و فیزیک و شیمی بدم اما یدونه از اینا ندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مسافر007
نه! نگید از فیزیک بدتون میاد![negaran]
به خدا سخت نیست.یکم درک بالا میخواد.
من از خوندن شیمی اونم برای امتحان بدم میاد اما اگر بحث امتحان نباشه اونم خوبه.
حالا انقد هم صریح نگید که من درک ندارم خوب!!![nishkhand][nishkhand]خودم میدونم...
من از فیزیک بدم نمیاد....از فیزیک خشک و مسخره بدم میاد که همش انتگرال و المان و این جور مزخرفاته!!!![tahavoo]
فیزک 2 دانشگاه همون فیزیک 3 دبیرستانه ولی خیلی زشت تر و خشک تر و الکی سخت تر!!!
من فیزیک دبیرستان رو خیلی دوست دارم مخصوصا فیزیک 3شو!!!پس یه ذره درک دارم!!![nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
من از عربی و دینی متنفرم حاضرم بمیرم این دوتا درسو نخونم...
حاضرم 500 تا امتحان ریاضی و فیزیک و شیمی بدم اما یدونه از اینا ندم
عربی رو پایه ام!!!یه ذره بد هست ولی موقع امتحان خیلی مسخره است دیگه!!!
ولی دینی چرا؟؟؟دینی که قشنگه[tafakor]
-
تاریخ که متاسفانه باید یا امامتشو فرهنگو تمدنشو بگیرم ................ ووووووووووووووی[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
عربی رو پایه ام!!!یه ذره بد هست ولی موقع امتحان خیلی مسخره است دیگه!!!
ولی دینی چرا؟؟؟دینی که قشنگه[tafakor]
خوده دین خیلی قشنگه اما اینیکه ما میخونیم اعصاب ادم خراب میشه 11 ساله دارم درس میخونم از اولش میگن خدا هست خدا هست
سال بعد خدا هست پیامبرم هست
سال بعد چرا خدا هست؟؟؟
سال بعد ااز کجا میفهمیمی خدا هست؟؟؟؟
سال بعد حالا اگه خدا هست پیامبرم هست؟؟؟
سال بعد اگه خدا هست پیامبر برا چی هست؟؟؟
سال بعد خدا هست پیامبرم هست حالا امامم لازمه؟؟؟؟
.
.
.
.
خو ادم دیوونه میشه[asabani]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
خوده دین خیلی قشنگه اما اینیکه ما میخونیم اعصاب ادم خراب میشه 11 ساله دارم درس میخونم از اولش میگن خدا هست خدا هست
سال بعد خدا هست پیامبرم هست
سال بعد چرا خدا هست؟؟؟
سال بعد ااز کجا میفهمیمی خدا هست؟؟؟؟
سال بعد حالا اگه خدا هست پیامبرم هست؟؟؟
سال بعد اگه خدا هست پیامبر برا چی هست؟؟؟
سال بعد خدا هست پیامبرم هست حالا امامم لازمه؟؟؟؟
.
.
.
.
خو ادم دیوونه میشه[asabani]
خودمونیم ها قبول!!!ولی صد سال هم بگن خدا هست ما میگم خوب معلومه ولی باورش نداریم که!!![bihes]
-
من از همون دوران مدرسه از ریاضی بدم میومد...بدتر از همه اینکه این ترم هم ریاضی مهندسی دارم...اصلا نمیدونم چرا تو دبیرستان رشته ریاضیو انتخاب کردم...امکانات نبود دیگه...[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
من از همون دوران مدرسه از ریاضی بدم میومد...بدتر از همه اینکه این ترم هم ریاضی مهندسی دارم...اصلا نمیدونم چرا تو دبیرستان رشته ریاضیو انتخاب کردم...امکانات نبود دیگه...[nishkhand]
چرا خوب؟؟؟؟ریاضی که قشنگه!!!!![nishkhand]
مخصوصا قسمت گسسته ایش....شما که کامپیوتری اید چرا پ؟[tafakor]
[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
چرا خوب؟؟؟؟ریاضی که قشنگه!!!!![nishkhand]
مخصوصا قسمت گسسته ایش....شما که کامپیوتری اید چرا پ؟[tafakor]
[tafakor]
حرف دلمو زدم دیگه...تا حالا که باهاش ساختم...خودمونیم یه کم سخته البته از یه کم بیشتر...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
حرف دلمو زدم دیگه...تا حالا که باهاش ساختم...خودمونیم یه کم سخته البته از یه کم بیشتر...
حیف نیست درس به این خوشگلی ؟؟؟؟
من رشتم تجربیه ولی عاشقه ریاضیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
خودمونیم ها قبول!!!ولی صد سال هم بگن خدا هست ما میگم خوب معلومه ولی باورش نداریم که!!![bihes]
نداری؟؟؟؟؟
شیم ان یو زشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
نداری؟؟؟؟؟
شیم ان یو زشته
جان؟متوجه نشدم؟
جدا خوب چقدر به دستوراش عمل میکنیم؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
جان؟متوجه نشدم؟
جدا خوب چقدر به دستوراش عمل میکنیم؟؟
shame on you
یعنی خجالت بکش
هرچی که از توانم بر بیاد
تازه حرفای خدا مگه چیه؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
shame on you
یعنی خجالت بکش
هرچی که از توانم بر بیاد
تازه حرفای خدا مگه چیه؟؟؟؟
حالا من شما رو نمیدونم...ولی اگه امثال من فقط به اون چیزایی که میدونستن درسته عمل میکردن و از اون چیزایی که میدونستن غلطه پرهیز،الان اینجوری نبود:|
-
ریاضی رو هیچ وقت نتونستم درک کنم به خاطر همین ازش بدم میاد
[kootak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
حیف نیست درس به این خوشگلی ؟؟؟؟
من رشتم تجربیه ولی عاشقه ریاضیم
بله خوشگله...منتهی آدمو پیر میکنه...[cheshmak]
-
شماها چرا از ریاضی بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از ادبیات بدم میاد
خیلی شعر دوست دارم وخیلی حفظم امــــــــــــــــــا از ادبیات که کتاب درسیه بدم میاد
-
سلام میدونید چرا همه از یک یا چند درس رو دوست ندارند به علل مختلف ...نمیشه گفت درک ندارند و یا گاهی علاقمندی به اون درس یا بحث !
متاسفانه نظام آموزشی در ایران باعث و بانی این مشکل هست ....چرا که سعی نمیکند مباحث رو بروز و ساده برای همه تفهیم کند ....
و اینکه اموزگاران هم درصد مهمی در علاقمندی شما به دورس دارند ....
گاهی این دوست نداشتن برمیگرده به سال های اولیه ابتدایی و اموزش بد این درس ها و درست یاد نگرفتن اونا ....و اینکه اطلاعات ناکامل معلمان هم باعث میشه که دانش اموزان گاهی بیسواد بار بیان و گاهی هم معلم خوبی هم که در یک درس خاص تخصص داره باعث علاقمندی ما به اون درس میشه ....
ولی کلا همه درس ها نیاز هست و وجودشون مهمه ....
همیشه یادتون باشه که گاهی ادم ها خیلی موارد رو در زندگی علاقه ندارند ولی برای موفقیت بیشتر مجبورن که از موانع اونا گذر کنن....
-
من فقط و فقط از عربی بدم میاد
باور کنین اگه صد سال هم بخونمش حتی یه کلمه هم یادم نمی مونه!
ادم یه دور روز نامه می خونه تا دو روز بعد یادشه ولی من 10 دور عربی بخونم هیچی یادم نمی مونه[gerye]
قران هم ترجمه شو می خونم[nishkhand]
-
شیمی و فیزیک وریاضی به خصوص از ریاضی ....اه اه فقط مغز ادمو خسته میکنه.......فیزیک اصن برم سخت نیست ولی خودم نقرت دارم کلا از هر درس ایتطوری نفرت دارم.......
-
من از درسای دانشگاهی از درسی متنفر نبودم ولی تو دبیرستان از درس مطالعات اجتماعی و جغرافیا متنفففففففففففففر بودم بخصوص مطالعات![narahatishadid]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zolfa
من از درسای دانشگاهی از درسی متنفر نبودم ولی تو دبیرستان از درس مطالعات اجتماعی و جغرافیا متنفففففففففففففر بودم بخصوص مطالعات![narahatishadid]
آی آی آی ... خوب گفتی...یعنی من سر امتحان پایانی مطالعاتم اگه معلم نمی اومد بالای سرم بهم راهنمایی بده...می افتادم...از بس ک همش شبیه هم بودن...
کلا از درسای عمومی زیاد خوشم نمی اومد.... نه ک سخت باشنا ... شب امتحان ک میخواستم بخوونم... نمیدونستم از کجا شروع کنم..از بس ک زیاد بودن...
ادبیات رو ک دیگه نگووو ... من عاشق شعرمااااا اما این کتاب ادبیات رو هیچوقت نتونستم..برای پایان ترم تا آخر بخونمش...با اینکه تا صبح بیدار میموندم[khabalood]..اما بازم چند درسش نخونده می موند..
و من سر جلسه امتحان اینطور بودم...[negaran][negaran][negaran]
-
من از تنها درسی که در دبیرستان ازش بدم میومد فیزیک بود یعنی زمانایی که درسشو داشتم فقط بخاطر استادش بود که تلاش میکردم نمرات خوب بشه وگرنه از این درس خیلی بدم میومد که الان تو دانشگاه گریبان گیر من شده[nishkhand]
-
من از درس تاريخ و دين و زندگي خيلي متنفرم حالا به نظر شما ميشه اينها از برنامه درسي ما دانش اموز ها حذف بشه؟
فكر نكنم..................چون به قول معروف :آش كشك خالته بخوري پاته نخوري هم پاته.![entezar2]
-
نقل قول:
داغ دلمو تازه کردی.
خداروشکر چیزی ازون درسا یادم نمونده.از همه بدتر تارییییییخ.نمره هام همیشه خوب بود.اما نفرت عجیبی نسبت به تاریخ دارم.این نفرت باعث شد که از سر لج بازی دوم راهنمایی اولین و اخرین درسی بود که افتادم [khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پت
آی آی آی ... خوب گفتی...یعنی من سر امتحان پایانی مطالعاتم اگه معلم نمی اومد بالای سرم بهم راهنمایی بده...می افتادم...از بس ک همش شبیه هم بودن...
کلا از درسای عمومی زیاد خوشم نمی اومد.... نه ک سخت باشنا ... شب امتحان ک میخواستم بخوونم... نمیدونستم از کجا شروع کنم..از بس ک زیاد بودن...
ادبیات رو ک دیگه نگووو ... من عاشق شعرمااااا اما این کتاب ادبیات رو هیچوقت نتونستم..برای پایان ترم تا آخر بخونمش...با اینکه تا صبح بیدار میموندم[khabalood]..اما بازم چند درسش نخونده می موند..
و من سر جلسه امتحان اینطور بودم...[negaran][negaran][negaran]
به شدت پایم همین پریروز این ادبیاترو دادم تموم شد
سه روز نخوابیدم اخرش 4 درس موند
عربی دودرس
تاریخو نخوندم[nishkhand]
جغرافیا که پارسال فک کنم نمره داد بم[nadidan]
دینی که اصلا حرفشو نزن
نمیدونم با این وضع چطور میخوام کنکور بدم[khodahafezi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid abouali
به شدت پایم همین پریروز این ادبیاترو دادم تموم شد
سه روز نخوابیدم اخرش 4 درس موند
عربی دودرس
تاریخو نخوندم[nishkhand]
جغرافیا که پارسال فک کنم نمره داد بم[nadidan]
دینی که اصلا حرفشو نزن
نمیدونم با این وضع چطور میخوام کنکور بدم[khodahafezi]
اگه خبر داشته باشین تو کنکور های جدید عمومیاست که سرنوشت سازه.....داداش درستش کن
-
از درس علم النفس به شدت بدم میاد ........یعنی در عین سادگی پیچیده هست.......[khastegi]
تو دبیرستانم از فلسفه منطق خوشم نمیومد......[negaran]
-
من حس میکنم که هیچ درسی عذاب آورتراز فیزیک دوم دبیرستان نیست.
-
من به درسا با توجه به معلم یا دبیر یا استادش علاقه مند میشم......یادمه همیشه از مدنی و اجتماعی و تاریخ بدم میومد اما بعضی سالها دبیر یا معلمی داشتیم که باعث میشد اون دروس رو درک کنم و حداقل الان میتونم بگم خیلی بدم نمیاد تازه مثلا از تاریخ خوشم هم میاد.....داستانای تاریخی(یعنی همون وقایعی که یکی از دبیرامون داستان وار برامون میگفت) خیلی برام جذابیت داره
ولی درسی حتی اگه جزء دروس اختصاصی رشتم باشه و درس دادن استادش منو جذب نکنه اصلا علاقه ای به خوندنش ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
سلام دوستان[golrooz]
دیدم تو فصل امتحاناتیم و همه سرشون تو کتاب و درسه!!!!پس وقت خوبیه تا این سوال رو بپرسم....
جرقه این سوال هم از اینجا شروع شد که درحین مطالعه فیزیک2 بودم که متوجه شدم چقدر از این درس متنفرم[narahatishadid][narahatishadid]
زبان فارسی
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سید مرتضی
سلام دوستان[golrooz]
زبان فارسی
-
واییییییییییی امان از دست این فیزیک2
اتفاقا همین امروز امتحانشو دادم نمیدونید چقدر عذاب آور بود دیروز...[sar dard]
-
یادش بخیر ولی
اول عربی و مشتقات آن بود و بعدش زیست شناسی (با توجه به اینکه رشته ام ریاضی بود و زیست شناسی هم یه جور درس تحمیلی بود)
-
-
فیززززززززززززززززززززززز زززززززززززززززززززیک....
تاریخ....
ودروس معارف....
-
عربی.شب های امتحان خودم رو میکشم[soal]
-
دین و زندگی
وصیت نامه امام
اخلاق اسلامی
تاریخ امامت
و هرچی درس این مدلی هست.
-
منم میونهای با عربی ندارم ولی از اون بدتر فلسفه س فکرشو بکن رشته تحربی بخونی بعد هم مامایی حالا بخوای روانشناسی ادامه بدی .سر کلاس فلسفه حس یه بچه چهار ساله رو دارم که تو یه جای غریب گم شده .