-
ایده هایی برای اختراع
http://www.iran-eng.com/images/smilies/icon_gol.gifسلام دوستانhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/icon_gol.gif
راستش من خیلی دوست دارم یه مخترع بشم ولی نمیدونم چطوری
و در واقع هیچ ایده ای برای اختراع کردن ندارم!!!!!!!!!!!
اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید که چه طوری باید اختراع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ایده هایی تو ذهن تون هست برای اختراع کردن و دوست دارید که به بقیه بگین تا بسازنش در این گفتگو بیان کنید
[golrooz]ممنون
گروه علمی " ایده هایی برای اختراع "
http://www.njavan.com/forum/group.php?groupid=464
-
پاسخ : ایده هایی برای اختراع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه 313
سلام ؛
ببینید اگه بفرض من به شما ایده بگم و شما درست کنید که دیگه مخترع نمیشید !! میشید سازنده .
ولی اگه خودتون از یه موضوع خیلی کوچیک شروع به ایده پردازی کنید و اون ایده رو تعمیم بدید ، میتونید به خواستتون برسید .
برای ایده اولیه هم فقط کافیه به اطرافتون نگاه کنید ؛ مثلاً اگه نیازی میبینید سعی کنید حلش کنید .
حالا میتونید مطمئن باشید که مخترعید .
موفق باشید
-
سلام.منم عین تو ارزو دارم مخترع شم ولی یه چیزفاطمه جون،ایده یه چیزه شخصیه،ینی اینکه تو باید خودت فکرکنی و یک چیزی رو طراحی کنی فکرومغزهمه متفاوته و هیچ کس نمیتونه چیزی که توی فکریکی دیگه س رو انجام بده.یه راهنمایی میکنم فاطمه جون،توجه ت رو به همه چی عوض کن و دقیق ترکن اگربهت یه خودکار میدن بگیردستت و خوب بهش نگاه کن فکرت رو خلاق ترکن.کنجکاوترباش،فکرکن که چه عواملی باعث میشه این جوهربیاد و خودکاربنویسه،اگراینجوری فکرکنی و توجه ت رو بهترو دقیق ترکنی فکرهای اختراع بنابراون سطحی که هستی خودت،سراغت میان و اینجوری میتونی اون چیزرو بسازی،باید فکرو کنجکاویتو خیلی خیلی زیادترکنی اگرفکرو خلاقیت و کنجکاویت زیاد بشن و درحد فوران قراربگیرن فکرهای اختراع خودشون به سراغت میان.من خوشحال میشم بهت کمک کنم فاطمه جون
-
فاطمه این چیزایی که گفتم رو انجام بده اون موقع تاثیزاتش رو میبینی...بای
-
من که خودم هنوز مخترع نشدم ولی خیلی طرح ها و ایده ها دارم و در حال کار هم هستم
به نظر من برای خودم که اولین نیاز علمه
البته من خودم درس رو ول کردم برای اختراع
ولی منظورم مدرک نیستی
مثلا من برای اینکه خیلی کنجکاو بودم میشستم دایره المعارفو میخوندم باورتون میشه؟؟
یا کتابای علمی نظری و عملی
مجلات جنگ افزار و هواپیما و ماشین و نواور و .....
و همه رو با دقت میخونم و با مکانیسمهای کاری ابزار و ماشینها و .... اشنا میشم
الان از اولین کتابی که خوندم غیر درسی(علمی) حدود 6 سال میگذره
ولی الان وقتی به یه خودرو نگاه میکنم از باک تا چرخ و موتور و گیربکس و همه چیزو میدونم چه اتفاقایی داره میفته که باعث حرکت میشه یا از چه موادی در ساختش استفاده میشه یا با چه دستگاه هایی میسازنش
باید انقدر اطلاعات عمومی اینجوریت زیاد بشه که وقتی توی خیابون راه میری راجع به همه چیزای دورو برت اطلاعات اینجوری داشته باشی و وقتی یه چیز جدید میبینی یه مکانیسم براش پیشنهاد بدی
اینجوری میتونی مخترع بشی چون اگه به اینجا برسی فقط کافیه یه کاربرد مناسب پیدا کنی و براش مکانیسم پیشنهاد بدی- طراحی کنی وبسازی
ویه چیز دیگه
یکی از نیازهای اصلی مخترع پوله
یا باید انقدر پول داشته باشی که خودتو تامیین کنی
یا انقدر بهت اطمینان داشته باشن که روت سرمایه گذاری کنن
حالا یا باید مدرک داشته باشی- یا پولدار باشی- یا کارای کوچیک و طرحهای زیادی داشته باشی و خودتو ثابت کنی
-
سلام دوست گرامی.
تخصص و شرایط علمی و توانایی واستعدادهای خودتون رو بنویسید...
-
سلام
خیلی خوبه که میخواید قدم تو این راه بگذارید چون تجربه خیلی خوبی به ادم میده!
هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ روحی و روانی!
همینطور که دوستان هم گفتن ایده از خودت باشه بهتره!
ولی من کار های رسمی رو که باید انجام بدی بهت می گم فقط نترسی!
1- حداقل تو 10 صفحه تمام اجزای ایده ات رو معرفی کن!(عنوان اختراع،مقدمه،معرفی کلی دستگاه،مزایا،فرمول،توصیف اجزای مختلف و مکانیسم)[esteress]
2- به تعداد لازم برای دستگاهت توصیف بصری بکش!(نقشه و اگر هم شد فیلم و عکس از نمونه ساخته شده)
3- اگه شد نمونه بساز(چون زمان ثبتش کوتاه میشه!) ولی اگر هم نشد به اقا مصطفی بگو که می خوای ثبتش کنی!(حتما بگو)
این دوتا رو انجام بدی بقیه اش دیگه ساده است!
هر جا به مشکل(سوال،تحقیق وغیره...) برخوردی بیا تاپیک بزن سه سوت برات حلش می کنیم!
راستی ایده ات رو تو سه مرحله انخاب کن!
اول ببین محور استعدادت رو چی می چرخه؟(مثلا من انرژی ها و مبدل ها)
بعد به احساست توجه کن ببین چه مشکلی اذیتت میکنه!(کاری نداشه باش که ایده براش داری یانه!)
در اخر فکر کن و ایده ات رو بده البته اگه قبلش تحقیقی خواستی تاپیک بزن!
موفق باشی![golrooz]
-
سلام من ایده زیاد داشتم
اما چون توجهی نکردن و نکردم بیخیالشون شدم
یکی از بهترین راه ها رفتن به دوران کودکیست آرزو هایی که داشتی...
این میتونه خیلی کمک کنه...
یا مثلا در طول روز چه مشکلاتی داری و برای اون ها راه حل ایجاد کن ...
یا با توجه به فیلم های هالیوودی که چه کار هایی انجام میدهند یا از چه وسایلی استفاده میکنند...
یا میتونی از اختراعات قبلی ایده بگیری...
مشکلاتشون رو بیان و حل کنی
یا هزینه ساخت رو پایین بیاری...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
سلام.منم عین تو ارزو دارم مخترع شم ولی یه چیزفاطمه جون،ایده یه چیزه شخصیه،ینی اینکه تو باید خودت فکرکنی و یک چیزی رو طراحی کنی فکرومغزهمه متفاوته و هیچ کس نمیتونه چیزی که توی فکریکی دیگه س رو انجام بده.یه راهنمایی میکنم فاطمه جون،توجه ت رو به همه چی عوض کن و دقیق ترکن اگربهت یه خودکار میدن بگیردستت و خوب بهش نگاه کن فکرت رو خلاق ترکن.کنجکاوترباش،فکرکن که چه عواملی باعث میشه این جوهربیاد و خودکاربنویسه،اگراینجوری فکرکنی و توجه ت رو بهترو دقیق ترکنی فکرهای اختراع بنابراون سطحی که هستی خودت،سراغت میان و اینجوری میتونی اون چیزرو بسازی،باید فکرو کنجکاویتو خیلی خیلی زیادترکنی اگرفکرو خلاقیت و کنجکاویت زیاد بشن و درحد فوران قراربگیرن فکرهای اختراع خودشون به سراغت میان.من خوشحال میشم بهت کمک کنم فاطمه جون
دورود
حتما روش تو به کار می برم .به نظر خیلی کاربردی میاد.
سپاس [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
من که خودم هنوز مخترع نشدم ولی خیلی طرح ها و ایده ها دارم و در حال کار هم هستم
به نظر من برای خودم که اولین نیاز علمه
البته من خودم درس رو ول کردم برای اختراع
ولی منظورم مدرک نیستی
مثلا من برای اینکه خیلی کنجکاو بودم میشستم دایره المعارفو میخوندم باورتون میشه؟؟
یا کتابای علمی نظری و عملی
مجلات جنگ افزار و هواپیما و ماشین و نواور و .....
و همه رو با دقت میخونم و با مکانیسمهای کاری ابزار و ماشینها و .... اشنا میشم
الان از اولین کتابی که خوندم غیر درسی(علمی) حدود 6 سال میگذره
ولی الان وقتی به یه خودرو نگاه میکنم از باک تا چرخ و موتور و گیربکس و همه چیزو میدونم چه اتفاقایی داره میفته که باعث حرکت میشه یا از چه موادی در ساختش استفاده میشه یا با چه دستگاه هایی میسازنش
باید انقدر اطلاعات عمومی اینجوریت زیاد بشه که وقتی توی خیابون راه میری راجع به همه چیزای دورو برت اطلاعات اینجوری داشته باشی و وقتی یه چیز جدید میبینی یه مکانیسم براش پیشنهاد بدی
اینجوری میتونی مخترع بشی چون اگه به اینجا برسی فقط کافیه یه کاربرد مناسب پیدا کنی و براش مکانیسم پیشنهاد بدی- طراحی کنی وبسازی
ویه چیز دیگه
یکی از نیازهای اصلی مخترع پوله
یا باید انقدر پول داشته باشی که خودتو تامیین کنی
یا انقدر بهت اطمینان داشته باشن که روت سرمایه گذاری کنن
حالا یا باید مدرک داشته باشی- یا پولدار باشی- یا کارای کوچیک و طرحهای زیادی داشته باشی و خودتو ثابت کنی
آخه با اینهمه درس و کتابای سنگین دانشگاه و این سیستم چرت دانشگاهی وقتی نمی مونه!!!!![narahat]
ولی خیلی خیلی هیجان انگیزه.تمام تلاشمو میکنم تا این روش رو یاد بگیرم
سپاس
-
خیلی تاپیک هیجان انگیزی بود.
کلی چیز یاد گرفتم.از همگی ممنون[golrooz]
-
سلام . همیشه این رو بدون که یک اختراع میاد تا یک مشکل رو تو زندگی حل کنه یعنی میشه گفت زمینه بوجود امدن ایده ای برای اختراع وجود یک مشکل یا سختی انجام یک کار تو زندگیه.به دوروبر خودت نگاه کن تو خونه-محل تصیل-سوار ماشین و...ببین چه سختی هایی داری که با وجود یک دستگاه میشه اون سختی ها رو کنار زد. من تا الان3تا اختراع داشتم و الان هم دارم رو یه طرح نظامی کار میکنم که انشاالله همین روزها تموم میشه.اولای کار خیلی دوست داشتم اختراع کنم با توکل به خدا و توجه به جملات بالا تونستم به هدف برسم.فقط اینو داشته باش یک اختراع مییاد تا یک مشل روبرطرف کنه و بدون اونایی که الان اخر راهن یه روز مثل شما اول راه بودن.انشالله موفق و سربلند باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
34157
سلام . همیشه این رو بدون که یک اختراع میاد تا یک مشکل رو تو زندگی حل کنه یعنی میشه گفت زمینه بوجود امدن ایده ای برای اختراع وجود یک مشکل یا سختی انجام یک کار تو زندگیه.به دوروبر خودت نگاه کن تو خونه-محل تصیل-سوار ماشین و...ببین چه سختی هایی داری که با وجود یک دستگاه میشه اون سختی ها رو کنار زد. من تا الان3تا اختراع داشتم و الان هم دارم رو یه طرح نظامی کار میکنم که انشاالله همین روزها تموم میشه.اولای کار خیلی دوست داشتم اختراع کنم با توکل به خدا و توجه به جملات بالا تونستم به هدف برسم.فقط اینو داشته باش یک اختراع مییاد تا یک مشل روبرطرف کنه و بدون اونایی که الان اخر راهن یه روز مثل شما اول راه بودن.انشالله موفق و سربلند باشی
سلام...[golrooz]
خيلي خوبه...[tashvigh]
اختراعات شما اصولا در چه زمينه هايي هست؟
آيا براتون امكان داره يه مثال از خودتون و و رسيدن از حس يه مشكل به رفع اون و سرانجام يك اختراع براي راهنمايي دوستان بزنيد؟
-
سلام پرسش بسیار خوبی مطرح کردید.
در مورد داشتن ایده قبل از هر چیز باید ذهنی باز و خلاق داشت. من پیشنهاد می کنم کتاب مگاخلاقیت اثر دکتر الینوکوف از انتشارات رسا را تهیه فرمایید توصیه ها و راهنمایی های بسیار جالب و کاربردی ای دارد. خیلی چیزها رو براتون باز می کنه اون موقع متوجه می شوید که داشتن ایده اونقدرها که فکر می کنید سخت نیست.
http://www.uc-njavan.ir/images/9t6axdddlblz042w30n.jpg
-
در ايران يراي ادم ارزشي قاعل نيستن 1 نفر خودم قفل طراحي كردم و لي ازكارم پشيمونم كردن بهت توصيه ميكنم كه ايده هات رو خودت عملي كن فقط برا پول در اوردن[nadidan]
به قول قديمي ا اينجا ايران است ( جاي دزدي افكار و بي قانوني) در حالي كه هر روز دم از قانون ميزنن
-
ولي در كل به چشمات بايد ياد بدي به همه لوازم يا ابزالات خوب دقت ونگاه كنن . قرار نيست برق اختراع كني ولي هر فكر بيخودي كه به ذهنت مياد پرورش بده چون بهت كمك ميكنه تا پشتكار داشته باشي
-
كاربري هر لوازم رو سعي كن ارتعقاع بدي مثلا چطور ميشه مكش چارو برقي رو بيشتر كني يا رو فرش راحتر حركت كنه و يا چرخ گوشت يا با كار كردنش بتونه مثلا با گردش مكانيكي باطري شارز كنه -يا بهتر از اون مثلا وقتي ميخواي چارو برقي رو برا نظافت استفاده بكني براش توربين كوچيك تعبيه كن تا از مكش و حركت پره هاي توربين برق توليد بشه ( با آرميچر و پره كوچيك و ركولاتور 5 ولتي ) يا امثلال اين افكار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arm-rfid.com
كاربري هر لوازم رو سعي كن ارتعقاع بدي مثلا چطور ميشه مكش چارو برقي رو بيشتر كني يا رو فرش راحتر حركت كنه و يا چرخ گوشت يا با كار كردنش بتونه مثلا با گردش مكانيكي باطري شارز كنه -يا بهتر از اون مثلا وقتي ميخواي چارو برقي رو برا نظافت استفاده بكني براش توربين كوچيك تعبيه كن تا از مكش و حركت پره هاي توربين برق توليد بشه ( با آرميچر و پره كوچيك و ركولاتور 5 ولتي ) يا امثلال اين افكار
مطالبی که شما عنوان کردین درست هست اما بیشتر افراد از یک مسئله از جاروبرقی ناراحت هستند و دغدغه دارند اون هم برای صدای اون هست . که شرکت هایی در تلاش هستند که صدای ان را کم نموده یا حذف کنند البته یک شرکت توانسته صدای اونو کاملا حذف کنه و بی صدا کنه چون این مواردی که شما فرمودین صرفه اقتصادی نداره و منابع زیادی در محیط خانه و ادره وجود داره که بشه تولید برق کرد. به نظر شخصی من صدا را کسی حل کنه میشه یک اختراع اما اگر کسی این موارد را درست کنه زیاد جلوه نمی کنه و محصولش رو دستش می مونه حالا بگرد دنبال مشتری.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arm-rfid.com
در ايران يراي ادم ارزشي قاعل نيستن 1 نفر خودم قفل طراحي كردم و لي ازكارم پشيمونم كردن بهت توصيه ميكنم كه ايده هات رو خودت عملي كن فقط برا پول در اوردن[nadidan]
به قول قديمي ا اينجا ايران است ( جاي دزدي افكار و بي قانوني) در حالي كه هر روز دم از قانون ميزنن
دوست عزیز چرا این همه نا امید هستی اینجا ایران هست با کلی امکانات باید خودتان بتونید راه را پیدا کنی.
میشه در مورد قفلتان کمی توضیح بدین ایا جایی انجام شده یا نه .
من یک راه جهانی کردن اون را برایتان میگم فقط با چند کلیک وو در صورتی که قفلتان کاربردی باشد شرکت های زیادی با شما تماس می گیرن و تجاری میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arm-rfid.com
سلام
شما از طرحتون پول دراوردین؟
تجربه تون چی بوده؟
کلا کسی رو سراغ دارین که طرحشو تجاری سازی کرده باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arm-rfid.com
سلام [golrooz]
مثال هاي شما توانايي توليد برق ندارن...
اما پردازش ايده هميشه از همينجاها شروع ميشه...
قفل شما براي ديتا هاي كامپيوتري هست يا قفل و كليد درب؟
آره اينجا ايران هست و ميتونه خيلي مشكلات داشته باشه...
ولي هرچي هست وطن هست... [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
سلام
شما از طرحتون پول دراوردین؟
تجربه تون چی بوده؟
کلا کسی رو سراغ دارین که طرحشو تجاری سازی کرده باشه؟
طرح من قفل الکترونیکی برای ماشین پراید هستش که(5 ماه رو ماشین خودم امتحان کردیم جواب داد) تویه شهر ارومیه قفل ساز قدر اینجا و چند نفر از تبریز و چند نفر از تهران نتونستن قفل رو باز کنن
بلخره رفتیم ثبت اختراع بعد چند ماه نوبت دفاعیه رسید و فرستادن تحقیقات ایران خودرو بعد چند ماه گفتن پول بریز حساب شاید جواب داد ....
ولی قصد دارم بعد عید میخوام تجاری کنم
شماره تماسم 09366918727
-
سلام خب عالیه موفق باشید برای تجاری سازیش چیکار میخواین بکنین؟ نظر من اینه که خودتون یه شرکت بزنین و سفارش بگیرین. نظرتون چیه؟
-
منم یه بار یه کاری کردم گفتم به دانشگاه گفتن برو کشکتو بساب
بعدش پشیمون شدم گفتن ایییی اینو میگفتی که نمونه ایرانی نداره؟
اما همه چیو دیگه خراب کرده بودم تا پشت دستمو داغ بشه دنبال این جور کارا نرم
الانم نشستم فقط درس میخونم
انگار به مدرکه نه به تجربه
منم دنبال مدرکم[khande]این خنده رو شما خودتون حساب کنبد چه خنده ایه[khande][khandeshadid]
-
شرکت من (ایده تا پدیده ) ثبت شده . و کار اصلی شرکت مجری اجرای سیستم های حفاظتی میباشد .
www.arm-rfid.com
-
سلام اگه میخوای مخترع بشی باید دیدت رو به اطرافت عوض کنی دیگه مثل قبل همه چی رو سطحی نبینی به همه چیزدقت کن موفق میشی
-
سلام
اگر زبان انگلیسیتون خوبه خوندن کتاب های
Inventive Thinking through TRIZ ---- By: Michael A. Orloff
و
Simplified TRIZ -New Problem Solving Applications for Engineers and Manufacturing Professionals
خالی از لطف نیست، یعنی واقعا یه دید دیگه از محیط اطراف بهتون میده، من کتاب دومی رو شروع کرده بودم، ولی بخاطر کمبود وقتی که داشتم مجبور شدم موقتا خوندنش رو متوقف کنم.
خواستم فایل های PDF کتاب ها رو پیوست کنم ولی خیلی عجیب بود پسوند rar رو قبول نمی کرد، دیگه خودتون سرچ کنید و پیداش کنید
موفق باشید
-
یکی از مخترعها به من پیشنهادکرد که برم کانون شکوفایی خلاقیت.
-
منم خیلی طرح داشتم.خیلی روشون فکر کردم.الان رو یکیشون دارم کار میکنم.من باید طرحمو آزمایش کنم اما نمیتونم.به نظر شما اگه برم کانون شکوفایی خلاقیت میتونه کمکم کنه؟[soal]
راستی
من دانش آموزم.یعنی اونا منو قبول میکنند؟[soal][soal]
-
به نظر من دروس پایه رشته های مورد نیاز رو بخون و توی فیزیک و الکترونیک در حد تیم ملی.
*فیزیک
*الکترونیک
*هوش مصنوعی
*پردازش تصویر
*مکانیک
*هوافضا
*شیمی
*ریاضی مهندسی
*کامپیوتر
*برنامه نویسی
*اطلاعات عمومی علمی
*اطلاعات تخصصی علمی (از مجله های تخصصیو اینترنت)
*...
برای شروع بخون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2esfand
سلام اگه میخوای مخترع بشی باید دیدت رو به اطرافت عوض کنی دیگه مثل قبل همه چی رو سطحی نبینی به همه چیزدقت کن موفق میشی
این دوستمون درست میگه
باید تو یه دنیای دیگه باشی باید علمی باشی باید درک کنی باید عمیق نگاه کنی
من الان خیلی وقته تو یه ذنیای دیگخ ایم دنیای علمی که کمتر کسایی اونجان
وقتی یه مزدا 3 مثلا محکم ترمز میکنه خیلیا نمیفهمن چی شد فقظ میگن ترمز کرد ولی بعضیا میفهمن بعضیا میهمن که اون ترمز صدای وررررررر تولید کرد و میدونن صدای abs بود میدونن تایرو تو استانه حرکت نگه داشت میدونن چه طور عمل کرد از ecu خبر دارن و درک میکنن چه طوری چرخو نسبت به زمین ثابت نگه داشت و فکراشونو بست میدن و میشه یه ایده
یا مثلا حتما شما هم شلنگ ابو انگشتتو گزاشتی جلوش تا اب فششششش با فشار بزنه بیرون, ولی خیلیا به تخییر سرعت و فشار فک نکردن خیلیا در اون لحظه که اب با فشار میزنه بیرون به دوپلر و پدبده هاش فک نمیکنن خیلیا با مسیر پرتابیه اب فکر نمیکنن ولی بعضی ها تو یک لحظه همه اینارو انالیز میکنن و بستش میدن یه ایده میدن
همین الان که دارم تایپ میکنم به مکانیزم تایپ و دکمه ها فک میکنم و مظمعن باش انواع و اقسام مساعلو در حال تایپ روش فک کردم و تو ذهنمه
باید خیلی وسیع باشه باید اب توی لیوان رو H2O ببینی نه آب
موفق باشی
اشتباهات تایپی رو عفو کنید با گوشی تایپ کردم
-
در تکمیل مباحث دوستمان شما سایت هایی که مکانیزم ها و کارهای جدید ارائه می کنند برین سبب میشه کم کم حس کنجکاوی شما فعال تر میشه و بیشتر روی چیزایی که می بینید تفکر می کنید و به محیط بیشتر دقت می کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin_gera
این دوستمون درست میگه
باید تو یه دنیای دیگه باشی باید علمی باشی باید درک کنی باید عمیق نگاه کنی
من الان خیلی وقته تو یه ذنیای دیگخ ایم دنیای علمی که کمتر کسایی اونجان
وقتی یه مزدا 3 مثلا محکم ترمز میکنه خیلیا نمیفهمن چی شد فقظ میگن ترمز کرد ولی بعضیا میفهمن بعضیا میهمن که اون ترمز صدای وررررررر تولید کرد و میدونن صدای abs بود میدونن تایرو تو استانه حرکت نگه داشت میدونن چه طور عمل کرد از ecu خبر دارن و درک میکنن چه طوری چرخو نسبت به زمین ثابت نگه داشت و فکراشونو بست میدن و میشه یه ایده
یا مثلا حتما شما هم شلنگ ابو انگشتتو گزاشتی جلوش تا اب فششششش با فشار بزنه بیرون, ولی خیلیا به تخییر سرعت و فشار فک نکردن خیلیا در اون لحظه که اب با فشار میزنه بیرون به دوپلر و پدبده هاش فک نمیکنن خیلیا با مسیر پرتابیه اب فکر نمیکنن ولی بعضی ها تو یک لحظه همه اینارو انالیز میکنن و بستش میدن یه ایده میدن
همین الان که دارم تایپ میکنم به مکانیزم تایپ و دکمه ها فک میکنم و مظمعن باش انواع و اقسام مساعلو در حال تایپ روش فک کردم و تو ذهنمه
باید خیلی وسیع باشه باید اب توی لیوان رو H2O ببینی نه آب
موفق باشی
اشتباهات تایپی رو عفو کنید با گوشی تایپ کردم
از این دیدگاه خوشم میاد.
داشتن اطلاعات از هر موضوعی هر چقدر هم که سطحی باشه باعث میشه تئوریسین خوبی باشی.
و ایده هایی که میدی به واقعیت نزدیک تر باشه.
البته ریچارد فاینمن میگه که حفظ اسم و تعریف یک موضوع مهم نیست.باید عملکرد اون رو درک کنیم.
ما میتونیم اسم یه پرنده رو به تمام زبان های دنیا بگیم ولی اخرش هیچی از اون پرنده نمیدونیم.پس بیاید ببینیم اون پرنده چیکار می کند.[golrooz]
بهترین راه برای ما اینه که همیشه کتابخونه ای تو جیب مون داشته باشیم تا مسائل رو بتونیم سریع بخونیم.
موفق باشید.
-
واقعا از همتون ممنونم يك جورايي داره ذهنم فعال ميشه // ميدونيد من خيلي دوست دارم يك وسايلي كه تا الان هيچكس اختراع نكرده من اختراع كنم .. بعضي وقتا تحقيق ميكنم ودنبالش ميرم اما وقتي به نتيجه نميرسم دلسرد ميشم يا مثلا به جاي اينكه بهم بگن تو ميتوني بهم ميگن برو تو نميتوني اگر ميتونستي مثلا رياضي 20 ميگرفتي ودل سرد ميشم...
نميدونم چيكار كنم وايا ميشه به كسي اعتماد كرد وايده به او گفت وبافكراي هم به جايي برسيم؟
نمبدونم
-
بستگی داره شما چگونه طرح خودتان را می خواهید ارائه کنید. شما بخشی که سوال دارین را می تونید خیلی کلی سوال بپرسین.
همیشه مشورت کردن با افرادی که دانش یا تجربه ارن کمک می کنه. در این کار شما باید استوار باشین و اگر در مرحله ای به بندبست خوردین دلسرد نشین و عقب بکشین باید مشکلاتان را حل کنید در این صورت فردی موفق میشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hana-1374
واقعا از همتون ممنونم يك جورايي داره ذهنم فعال ميشه // ميدونيد من خيلي دوست دارم يك وسايلي كه تا الان هيچكس اختراع نكرده من اختراع كنم .. بعضي وقتا تحقيق ميكنم ودنبالش ميرم اما وقتي به نتيجه نميرسم دلسرد ميشم يا مثلا به جاي اينكه بهم بگن تو ميتوني بهم ميگن برو تو نميتوني اگر ميتونستي مثلا رياضي 20 ميگرفتي ودل سرد ميشم...
نميدونم چيكار كنم وايا ميشه به كسي اعتماد كرد وايده به او گفت وبافكراي هم به جايي برسيم؟
نمبدونم
سلام ابجی خوبی؟
ببین واسه اختراع کردن ما دو دسته ایده داریم.
ایده هایی که بالاتر از حد فکری و علمی ماست..
ایده هایی که در حد فکر و علمی ماست.
یک مخترع موفق مورد اول رو اجرا می کنه.
شما یه دوره یه هفته ای اختراع کردن رو بزار کنار کلا وقتت رو بزار رو مطالعه سطحی تکنولوژی های جدید.
مثلا مواد هوشمند،مواد ترموالکتریک،پیزو الکتریک،علوم مختلف مثل مکاترونیک،ترمودینامیک،موا د و مصالح و غیره.
خوندن این مطالب باعث میشه حداقل ایده هایی که میدین رو بهتر بتونین درک کنین.
-
سلام منم با نظرتون موافقم برای مخترع شدن باید از یه موضوع کوچیک شروع کرد و بعد بزرگ و بزرگ تر کرد
به کارت ادامه بده ان شا الله که مخترع میشی دوست عزیز[shaad]
-
اختراعات به 5 دسته تقسيم مي شود.
سطح 1 ) شامل مسايل و مشكلات معمولي است كه در فرآيند طراحي رخ مي دهد و در نهايت از طريق ارائه راه حل هاي ساده و پيش افتاده در يك زمينه خاص تخصصي ، پاسخ مناسبي براي آنها انتخاب مي شود.سيستم طراحي موجود تغيير نمي كند هرچند كه ممكن است يكي از پارامترهاي خاص محصول ارتقا يابد مثل افزايش ضخامت ديوار منازل براي ايجاد امكان عايق بندي مناسب .
سطح 2 ) به همراه و يا بدون مواد اضافي جديد بدون تغيير باقي مي ماند. در اين سطح همواره يك پارامتر جديد كه منجر به ايجاد بهبود شده ، مشاهده مي شود. مثل استفاده از آيينه در ماسك مورد استفاده توسط جوشكاران مي باشد كه به آنها اجازه مي دهد تا نور حاصل از جوشكاري را روي نقاطي كه شفافيت ديد بيشتري نياز دارند متمركز نمايند.
سطح 3 ) در اين حالت بهبود چشمگيري در سيستم موجود ايجاد خواهد شد . معمولا اين نوع اختراعات و نوآوري ها حاصل از تكنولوژي هاي شناخته شده ايي است كه ساير صنايع مورد استفاده قرار گرفته و به طور مشخص در صنعتي كه تضاد درآن شناسايي شده هنوز استفاده نشده است.نتايج حاصل موجب ايجاد الگوي جديد و ارتقاء به يك سطح بالاتر مي شوند نمونه بارز اين حالت تغيير تكنولوژي نحوه انتقال ماشين در سالن مونتاژ به حالت اتوماتيك است. به هر صورت خلاقيت هاي معرفي شده در اين حالت از ايده ها و اصول شناخته شده در آن صنعت خاص فراتر مي باشد.
سطح 4 ) راه حل هايي كه هر دو بعد تكنولوژيكي و علمي مساله را در نظر مي گيرند. اين مهم از طريق كاربري و استفاده مناسب از پديده ها و اثرات فيزيكي كه كمتر شناخته شده اند ميسر مي شود.استفاده از مواد با حافظه حرارتي ، نمونه اي از اين نوع است.
سطح 5 ) فراتر از محدوديت هاي علمي شناخته شده عمل مي كنند و هنگامي اتفاق مي افتند كه يك پديده جديد در ارتباط با مشكل شناسايي شده ، مورد استفاده قرار گيرد . در اين سطح ما شاهد ارائه مفاهيمي جدد مانند ليزر هستيم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soham 313
سلام دوستان راستش من خیلی دوست دارم یه مخترع بشم ولی نمیدونم چطوری و در واقع هیچ ایده ای برای اختراع کردن ندارم!!!!!!!!!!! اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید که چه طوری باید اختراع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اگه ایده هایی برای اختراع داریدلطفا در پاسخ به تاپیک یا پیام خصوصی برام توضیح بدینممنون
یکی میخواد به داد من برسه!!! من ایده میاد تو ذهنم اما تا میام دست به کار شم................... اخبار اعلام میکنه فلان چیز و ساختن!!!! ایده هام ته کشید بخدا!!!!!!!!!! [gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.e.z
به نظر من دروس پایه رشته های مورد نیاز رو بخون و توی فیزیک و الکترونیک در حد تیم ملی.
*فیزیک
*الکترونیک
*هوش مصنوعی
*پردازش تصویر
*مکانیک
*هوافضا
*شیمی
*ریاضی مهندسی
*کامپیوتر
*برنامه نویسی
*اطلاعات عمومی علمی
*اطلاعات تخصصی علمی (از مجله های تخصصیو اینترنت)
*...
برای شروع بخون
ممنون از راهنماییتون/کاملا درسته / اما برای مطالعه این فهرست ترتیب عمل و زمان نیازه ،زمان رو ما تایین میکنیم با قدرت گیرایی شخصی اما ترتیب عمل در مطالعه/اینکه چه مواردی در کنار هم و چه مواردی قبل و بعد هم/تا حدودی قابل حدس / اما از اونجایی که میدونم این مسیر رو پشت سر گذاشتید از شما میخوام راهنماییمون بفرمایید
با تشکر ناتانائیل[golrooz]