راکتور همجوشی هسته ای بدون نوترون حالت جامد
سلام عیدتون مبارک عزیزانم.
این مقاله رو خودم نوشتم در واقع یه ایده است.
البته قراره به چند تا کنفرانس هم بفرستم ولی دوست داشتم اینجا هم که افراد نخبه زیاده بزارم تا نظرتون رو بخونم.
ایده زمانی به فکر من رسید که میخواستم همجوشی به روش بمباران رو جهت تولید انرژی بکار بگیرم حتی میخواستم یه شتاب دهنده کوچیک هم بسازم.
یه سینکروترون پروتون با کانال هایی از نانو لوله های کربنی تک جداره و اهن رباهای ابر رسانا. کل سیستم هم درون جیوه قرار می گرفت و بعد با نیتروژن مایع خنک میشد.
بعد از یه مدت به فکر افتادم تا شتاب دهنده رو کلا حذف کنم. به همین دلیل دنبال اتم های خاصی گشتم که برام پروتون تولید کنند.
الان میتونم بگم که از لحاظ تئوری کاملا موفق شدم. ولی برای عملی کردن ایده باید تجهیزات خاصی باشن به همین دلیل به افشا ایده اولیه در کنفرانس های داخلی بسنده می کنم.
امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت ببرین.
منبع: سایت علمی نخبگان جوان
پاسخ : راکتور همجوشی هسته ای بدون نوترون حالت جامد
من مقالتو خوندم نظریه جالبیه!
یه سوال داشتم...... به نظرت میشه یه طناب یا نخی ساخت که حالت چسبندگی داشته باشه؟ و بدون در نظر گرفتن نازکی یا کلفتی طناب بتونه وزن بالایی مثلا 100 کیلو رو تحمل کنه؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
یه سوال داشتم...... به نظرت میشه یه طناب یا نخی ساخت که حالت چسبندگی داشته باشه؟ و بدون در نظر گرفتن نازکی یا کلفتی طناب بتونه وزن بالایی مثلا 100 کیلو رو تحمل کنه؟؟
[QUOTE=D.r who;445054]من مقالتو خوندم نظریه جالبیه!
سلام ممنونم.
من طناب های نایلونی رو میشناسم که وزن بالایی رو میتونن تحمل کنند.معمولا تو چتر های نجات کاربرد دارند.بهتر از اون طناب های فلزی هستند.
راه های زیادی برای ایجاد چسبندگی وجود داره مثلا بار الکتریکی یا مکانیکی(چنگگ های ریز)
موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D.r who
بله با فناوری نانو توانسته اند چنین طنابی بسازند.
منظورتون از چنگک چیه؟
منظورتون از چنگک چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D.r who
منظورتون از چنگک چیه؟
منظورتون از چنگک چیه؟
قلاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
البته قراره به چند تا کنفرانس هم بفرستم ولی دوست داشتم اینجا هم که افراد نخبه زیاده بزارم تا نظرتون رو بخونم.
ایده زمانی به فکر من رسید که میخواستم همجوشی به روش بمباران رو جهت تولید انرژی بکار بگیرم حتی میخواستم یه شتاب دهنده کوچیک هم بسازم.
یه سینکروترون پروتون با کانال هایی از نانو لوله های کربنی تک جداره و اهن رباهای ابر رسانا. کل سیستم هم درون جیوه قرار می گرفت و بعد با نیتروژن مایع خنک میشد.
بعد از یه مدت به فکر افتادم تا شتاب دهنده رو کلا حذف کنم. به همین دلیل دنبال اتم های خاصی گشتم که برام پروتون تولید کنند.
الان میتونم بگم که از لحاظ تئوری کاملا موفق شدم. ولی برای عملی کردن ایده باید تجهیزات خاصی باشن به همین دلیل به افشا ایده اولیه در کنفرانس های داخلی بسنده می کنم.
طرح ، طرح خیلی جالبی بود واقعا ایول
فقط یه سوال نیتروژن پروتون رو برای بور تامین میکنه درسته؟ ولی مگه نباید اول نیتروژن رو بمباران کنیم تا پروتون بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
فقط یه سوال نیتروژن پروتون رو برای بور تامین میکنه درسته؟ ولی مگه نباید اول نیتروژن رو بمباران کنیم تا پروتون بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
سلام
ممنون لطف داری.
اره نیتروژن پروتون مورد نیاز بور رو تامین می کنه. خود نیتروژن رو باید با ذرات آلفا بمباران کنیم.
برای استارت کار راکتور این ذرات از یک چشمه معمولی ذرات الفا تامین میشه.مثلا رادیم یا پولونیم.
بعد که پروتون تولید شد به بور برخورد می کنه و در هر برخورد سه تا هلیم آلفا دیگه تولید میشه.
در واقع ما پروتون رو به بور می کوبیم و سه تا ذره آلفا تولید میشه.
انرژی این ذرات برای تولید سه تا پروتون دیگه کافیه اما چون انرژی بالایی ندارن سطح مقطع کمی پایینه.
البته بعضی پارامتر های دیگه رو داریم مثلا هر اتم بور با چهارتا اتم نیتروژن محاصره شده و در فاصله 100 پیکو متری هم قرار دارند.
ولی همین طور که تو مقاله هم گفتم وجود یک چشمه دائمی ذرات الفا برای تقویت راکتور در زمان های مورد نیاز وجود خواهد داشت.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
سلام
ممنون لطف داری.
اره نیتروژن پروتون مورد نیاز بور رو تامین می کنه. خود نیتروژن رو باید با ذرات آلفا بمباران کنیم.
برای استارت کار راکتور این ذرات از یک چشمه معمولی ذرات الفا تامین میشه.مثلا رادیم یا پولونیم.
بعد که پروتون تولید شد به بور برخورد می کنه و در هر برخورد سه تا هلیم آلفا دیگه تولید میشه.
در واقع ما پروتون رو به بور می کوبیم و سه تا ذره آلفا تولید میشه.
انرژی این ذرات برای تولید سه تا پروتون دیگه کافیه اما چون انرژی بالایی ندارن سطح مقطع کمی پایینه.
البته بعضی پارامتر های دیگه رو داریم مثلا هر اتم بور با چهارتا اتم نیتروژن محاصره شده و در فاصله 100 پیکو متری هم قرار دارند.
ولی همین طور که تو مقاله هم گفتم وجود یک چشمه دائمی ذرات الفا برای تقویت راکتور در زمان های مورد نیاز وجود خواهد داشت.
موفق باشید.
سلام
یه سوال، نیتروزن از نیتروژن به عنوان واسطه استفاده کردیم ولی به نظر من نیازی نست این کار هم احتمال برخورد پروتون رو با بور کمتر میکنه هم درصد گاما رو بیشتر میکنه هم انرژی رو کمتر میکنه
دقیقا مشل اینکه من یه توپی رو شوت کنم در بین راه به یکی برخورد کنه که این برخورد هم سرعت توپ رو کاهش میده هم معلوم نیست که توپ در مسیر مناسب حرکت کنه حالا اگه بیام چندتا پروتون رو که از نیتروژن بدست میاد رو حساب کنیم احتمال اینکه یه برخورد با انرژی مناسب کم هست
یه سوال، انرژیی که پروتون ها به هم وارد میکنند رو احتساب کردی که ممکنه موجب کاهش انرژی و تغییر جهت بشه؟
مرسی[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
سلام
یه سوال،از نیتروژن به عنوان واسطه استفاده کردیم ولی به نظر من نیازی نیست این کار هم احتمال برخورد پروتون رو با بور کمتر میکنه هم درصد گاما رو بیشتر میکنه هم انرژی رو کمتر میکنه
دقیقا مشل اینکه من یه توپی رو شوت کنم در بین راه به یکی برخورد کنه که این برخورد هم سرعت توپ رو کاهش میده هم معلوم نیست که توپ در مسیر مناسب حرکت کنه حالا اگه بیام چندتا پروتون رو که از نیتروژن بدست میاد رو حساب کنیم احتمال اینکه یه برخورد با انرژی مناسب کم هست
یه سوال، انرژیی که پروتون ها به هم وارد میکنند رو احتساب کردی که ممکنه موجب کاهش انرژی و تغییر جهت بشه؟
مرسی[golrooz]
سلام خوبی؟
موضوع اینجاست که بین بور و نیتروژن هیچ عنصری نیست که بخواد عملا ذرات رو منحرف کنه. تنها الکترون داریم که واقعا حسابش نکنیم بهتره.
درسته این امکان وجود داره ذره در جهتی شلیک بشه که توسط یک عنصر غیر از بور جذب بشه.در اون صورت فوتون گاما سخت خواهیم داشت اما تو این مورد سطح مقطع نیتروژن خیلی کمتر از بور هستش حدود 1 به 300 .
مورد سوم رو حساب نکردم ولی نگران نیستم همه چی به سطح مقطع وابسته است.