پاسخ : مطمئن باش به خاطر اینا برمیگردی!!!!
ای گفتیااااااااامن خودم یه بار با دوستان رفتیم رستوران یه چیزی دادن خوردیم خیلی خوشمزه دو روز بعد بازم رفتیم بازم خوردیم یکی نبود بگه بپرس گوشت چیه بعد بخور خوردیم تموم شد گفتم چه گوشتی هست گفت قورباغه
[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]
دیگه کل سالایی رو که اونجا بودم بیرون هیچی نخوردم
عاشق همه شونم به غیر از بادمجون.به به
دختر این چه کاری بود کردی؟؟؟!!!
مردم آزاری مگه؟؟؟؟؟ دهنم آب افتاد, حالا نصفه شبی چیکار کنم من؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
ای گفتیااااااااا
من خودم یه بار با دوستان رفتیم رستوران یه چیزی دادن خوردیم خیلی خوشمزه دو روز بعد بازم رفتیم بازم خوردیم یکی نبود بگه بپرس گوشت چیه بعد بخور خوردیم تموم شد گفتم چه گوشتی هست گفت قورباغه
[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]
عیبی نداره دکتر جان آدم باید همه چیو تجربه کنه.....خوب خوشمزه بوده دیگه...دوس داشتی..[nishkhand][bamazegi][bamazegi][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
ای گفتیااااااااا
من خودم یه بار با دوستان رفتیم رستوران یه چیزی دادن خوردیم خیلی خوشمزه دو روز بعد بازم رفتیم بازم خوردیم یکی نبود بگه بپرس گوشت چیه بعد بخور خوردیم تموم شد گفتم چه گوشتی هست گفت قورباغه
جدا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
دختر این چه کاری بود کردی؟؟؟!!!
مردم آزاری مگه؟؟؟؟؟ دهنم آب افتاد, حالا نصفه شبی چیکار کنم من؟؟؟
حلالم کن...[shaad]
خودمم همین اتفاق برام افتاد بخاطر همین ترجیح دادم که تنهایی آب دهنم راه نیفته،دور هم باشیم بهتره...همدیگرو بیشتر درک میکنیم[khejalat]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
ای گفتیااااااااا
[khande][khande][khande][khande][khande][khande]
خیلی جالب بود!!!!!
میگن کرم خاکی هم خوشمزه میشه هاااا, گویا خوشمزه ترین ساندویج مک دونالد با کرم خاکی هستش, منم دوست دارم بدون اینکه بفهمم چیه بخورمش, چون اگه از قبل بدونم چندشم میشه
ممنون از این تاپیک خوشمزه ت دوست عزیز
فقط یکم زیادی خوشمزه ست[atash][atash][atash]