پاسخ : تابستون کوتاهه!!!...
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره(از نظر پیچوندن کلاسا[khejalat]) پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]
ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...
همه چی به نظر من خوبه،چه بدش چه خوبش
ولی خب منم دوست دارم زودتر تموم شه
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...
آخخخخ گفتین...بازم دوباره انتخاب واحد وحشتناک!! ملت ساعت 12 شب چطوری هجوم میارن به سایت واقعا دیدنیه!!
ترم قبل من با ای دی اس ال 512 سرعت لود پیج هام واقعا کمتر از دایل آپ بود! خدا خودش این ترمو به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!![dooa][nishkhand]
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]
آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]
من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]
من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]
من یکی که اصلا دلم نمیخواد تابستون تموم شه.....هر چی باشه بهتر از دیدن روی بعضیاست!!! (sh_omomi36)مخصوصا این ترم که من باید بکوب درس بخونم هر چی درس سخته افتاده این ترم[negaran]....من چه گناهی مرتکب شدم که باید این بلاها سرم بیاد؟!!!![gerye][afsoorde]
تو رو خدا دعا کنید همه ی نمرات این ترمم خوب بشه!!!!sh_omomi37
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]
اِ !؟ جداً ؟![nishkhand] خیلی خوبه...
مرسی عزیزم ایشالا شما هم انتخاب واحدت خوب بشه و همچنین همه....
یکم جاهای مختلف این سایت رو ببینی پیشنهاد واسه پر کردن مفید وقتتون زیاد هست. مقاله .ایده. پژوهش و.... یه کاغذ بردار شروع کن
موفق باشی[golrooz]