پاسخ : نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
در اینجا اعلام میکنم که دخترها کم اوردن........[nishkhand]
اگه به خوبیه که مشخصه دخترا بهترن احتیاج به بحث ندام که بیام خودمو خفه کنم بگم دخترا بهترن .... والّا [nishkhand][bamazegi]
اگه من بیام با شما بحث کنم نشون دهنده اینِ که من شک دارم به خوب بودن خودمممممممممممم [nishkhand][bamazegi][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
اگه به خوبیه که مشخصه دخترا بهترن احتیاج به بحث ندام که بیام خودمو خفه کنم بگم دخترا بهترن .... والّا [nishkhand][bamazegi]
اگه من بیام با شما بحث کنم نشون دهنده اینِ که من شک دارم به خوب بودن خودمممممممممممم [nishkhand][bamazegi][khande]
بلآخره هرکس عقاید خودش رو داره، من دیدم از آقا پسرهای گل خبری نیست گفتم جبهه رو خالی نکنم......(جنگ روانی)
البته من که خودم رو خفه نکردم دیدم دخترخانوم ها خیلی دارن آقا پسرها رو اذیت میکنن گفتم فقط از حقمون دفاع کنم[nishkhand]
من که نگفتم دخترا بدن، از همون اول هم گفتم که هم دختر خوب زیاد داریم و هم پسر خوب.......[cheshmak] (به صفحات قبل مراجعه کنید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
بلآخره هرکس عقاید خودش رو داره، من دیدم از آقا پسرهای گل خبری نیست گفتم جبهه رو خالی نکنم......(جنگ روانی)
البته من که خودم رو خفه نکردم دیدم دخترخانوم ها خیلی دارن آقا پسرها رو اذیت میکنن گفتم فقط از حقمون دفاع کنم[nishkhand]
من که نگفتم دخترا بدن، از همون اول هم گفتم که هم دختر خوب زیاد داریم و هم پسر خوب.......[cheshmak] (به صفحات قبل مراجعه کنید)
پس نگید کم اوردن ....[nishkhand]
شما هم نمی گفتید خودم میدونستم دخترا خوبننننننن [khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
پس نگید کم اوردن ....[nishkhand]
شما هم نمی گفتید خودم میدونستم دخترا خوبننننننن [khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand]
ای بابا چرا دوباره آخه خنده عصبی؟[nishkhand]
من فقط گفتم دخترای خوب رو میخوایم توی فضاپیما جمع کنیم بفرستیم مریخ.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
ای بابا چرا دوباره آخه خنده عصبی؟[nishkhand]
من فقط گفتم دخترای خوب رو میخوایم توی فضاپیما جمع کنیم بفرستیم مریخ.
من حاضرم ازدست این پسرا ... برم مریخ ولی فک نکنم اونا دست از سر دخترا بر دارن مطمئنا با اولین پرواز میان مریخ و اونجارو هم به گند میکشن!! [khande][khande]
خنده عصبی کجا بود شما هم حتما به این میگین [asabani] خنده خوشحااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال [khande][khande][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
من حاضرم ازدست این پسرا ... برم مریخ ولی فک نکنم اونا دست از سر دخترا بر دارن مطمئنا با اولین پرواز میان مریخ و اونجارو هم به گند میکشن!! [khande][khande]
خنده عصبی کجا بود شما هم حتما به این میگین [asabani] خنده خوشحااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال [khande][khande][nishkhand]
بیچاره پسرها ساده ان که دلشون به حال شما میسوزه......[nishkhand]
قبول کنین که خنده ها عصبیه دیگه....... از نظرم بهتره که چندتا آقا پسر گل بیان این جبهه جنگ نرم رو پر کنن که من تنهایی بعید میدونم بتونم اثرات ترکش های خمپاره های دشمن رو تحمل کنم[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
از نظرم بهتره که چندتا آقا پسر گل بیان این جبهه جنگ نرم رو پر کنن که من تنهایی بعید میدونم بتونم اثرات ترکش های خمپاره های دشمن رو تحمل کنم[cheshmak]
(فقط جهت مزاح)خوشم اومد خودتون علنا حرفی رو که در مورد دخترا زدین(کم اوردن دخترا) رو در مورد خودتون اقرار کردین .صبور باشین شما اگه کمی بیشتر تلاش کنین یقینا بازم کم خواهید اورد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمانه بیات
(فقط جهت مزاح)خوشم اومد خودتون علنا حرفی رو که در مورد دخترا زدین(کم اوردن دخترا) رو در مورد خودتون اقرار کردین .صبور باشین شما اگه کمی بیشتر تلاش کنین یقینا بازم کم خواهید اورد.
واقعا انصاف داشته باشید، چند نفر به یه نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
اها داستان از اینجا شروع شد که غضنفر صادق بود یا بی ادب؟؟؟؟
حالا در نهایت از اینجا که اکثر دخترا عادلند پس این بحثو ادامه نمیدم دیگه.موفق باشین.
دخترا خوبن , عادل هستند , راستگو هستند , با ادب هستند و مثل سیمرغ وجود خارجی ندارن مثل افسانه و داستان با این مشخصات هستند [sootzadan]
ما که از خدامون بود دختری با این مشخصات وجود داشت حتی مثل پشه زیاد بود هم ناراحت نمیشدیم [sootzadan]