سلام دوباره نبودم چند وقت
ایده رو هرکسی میتونه بده اما ایده ای که عملی باشه
مثل اون ایده ای که توی روسیه دادن که بزرگترین هواپیما رو بسازن بعدش چی شد اون هواپیما تبدیل شد به زباله دان هواپیما ها حالا اون همه هزینه هم از بین رفت
منظور من هم همینه
نمایش نسخه قابل چاپ
بله اين كه شما مي گين درست هست اما فردي كه ايده يا طرحي عنوان مي كنه بعد از امكان سنجي و فيلترهاي مخصوص عبور مي كنه كه ساخته بشه پس نمي شه اين طوري قضاوت كرد حتي براي اون هواپيماي ساخته شده حتما هزاران تجربه بدست اوردن كه اين نكته بزرگي هست.
هدف ما ارائه ايده نيست كه بگيم ساختن اون خوبه يا نه بلكه ما هدفمون جور ديگه به زندگي نگاه كردن مثل قضيه افتادن سيب از درخت هست كه در كنار ، رو سر ، و ........ هزاران نفر افتاد اما يك نفر يا چند نفر گفتن چرا .
مثلا من خودم تو مترو رفتم و يا خيلي از دوستان رفتن اما كسي به اين موضوع فك كرده بوده است (با توجه به عكس ها)
اين ايده جالب هست اما هزينه بالايي براي اجرايي شدن اون بايد خرج كرد به نظر شما جالب هست .
Designer: 4-id Creative Network
http://www.yankodesign.com/images/de...ortrains01.jpg
http://www.yankodesign.com/images/de...ortrains02.jpg
http://www.yankodesign.com/images/de...ortrains04.jpg
http://www.yankodesign.com/images/de...ortrains05.jpg
حالا میایم به مبحث اینکه چه ایده هایی تا حالا توی این تاپیک اومده و لیست اونها تا الان کجاست
چند تا ازدوستان تونستن ایده درست بگن
ایده جدید
لباسی سرد وگرم شونده
دارای ام پی 3داخلی
دارای مکان نصب سیمکارت برای جوابگویی
دارای باتری لیتیوم یونی
دارای سلول خورشیدی
ودارای سنسور باران برای باز کردن چتر به طور خود کار از پشت کمر
وجی پی اس
و وزن حداکثر=5/1کیلوگرم
ودراشکال مختلف
لطفا سرمایه گزاری کنید
البته بدون چتر 5/1کیلو
بستگی به مواد به کار رفته ونوع لباس دارد ولی کمترین قیمت تولیدتکی600هزلر تومان+چند متخصص وکارگاه 20متری
ایده جالبی هست اما باید فکری برای هزینه اون کنید چون هزینه اون بالاست اما فک نکنم این قدر هزینه داشته باشه
اما به دلیل وجود جی پی اس وسلول خورشیدی وباتری لیتیوم پلیمر وام پی 3
این قیمت اجتناب ناپزیره
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
در صورتي هزينه پايين باشه مردم رو به اين وسايل مي آورند مثل همين تلويزيون كه در حال حاضر چندين از نسل ها و مدل هاي مختلف اونو داريم و هزاران مورد ديگر به عنوان مثال يك مدل گوشي موبايل ال جي داره كه قيمت اون 85 هزار تومن كه هم جي پي اس ، و ام پي 3 و ........ داره پس ميشه هزينه را كاهش داد.
بله چون تولید انبوه باتکنولو÷ی بالاست اماتولید ازمایشی درکارگاه خیلی فرق دارد
امااگر به تولید انبوه برسد قیمت ان به کمتر از150هزار تومن میرسد
اين طوري خوبه من به شما يك پيشنهاد مي دم يك نظر سنجي كنيد كه چند نفر مايل به خريداري اين لباس هستند و يا افراد چه انتظاراتي از لباس دارند اين كمك بزرگي مي كنه تا هم طرح تون كامل تر بشه و هم ميزان علاقه مردم را نسبت به اين اندازه گيري كردين و حالا مي تونيد راحتتر تصميم بگيرين.
راستي اين طرح تون را برين ثبت كنيد و مالكيت فكري اون رو در دست بگيرين
سلام دوستان
بعد مدتي اسامي دوستان و سه طرح برگزيده دوستان را كه طرح هاي برگزيده انتخاب شدن را اعلام مي كنم و به برنده طرح اول به رسم یادبود هدیه ای ارسال می شود.
رتبه اول: تلفن برای ناشنوایان ( 14 امتیاز ) توسط نام كاربري mathdan
رتبه دوم: دست مصنوعی ( 9 امتیاز ) از نام كاربري amir
رتبه سوم:
- آزادسازی تدریجی دارو در بدن ( 7 امتیاز ) PlaCebo
- قدرت انتقال اکسیژن رو در داخل خون افزایش ( 7 امتیاز )schrodinger
- هواپیماهای رادار گریز ( 7 امتیاز )Lovely-Pilot
قیمت هنوز هم از نظر یه مصرف کننده بالاست البته این هم بستگی داره که خصوصیاتی که شما میگین ایا اشکالی در اون پدید میاد یا نه چقدر ضمانت داره از نظر مصرف کننده
شما الان به چه چیزی نیاز دارین مالی یا کارگاه ؟
این طرحی که شما میگین چقدر امکان به انجام رسیدن اون است چند درصد ؟
نوشته بودین سرد و گرم شونده یه کم توضیح در باره این هم بدین ممنون میشیم
اگه میشه عکسی از این نوع طرح بدین
به ایدی من بدین arezooha77@yahoo.com
البته قبلش اعلام کنید که من با این ایدی انلاین بشم ;)
یعنی اینکه متوجه بشم کسی از اتاق خودش بیرون نمیره
یا اگه میاد بیرون کجا میره
ردیابی یه جورایی تقریبا
اما از دوربین نمیخواهم استفاده بشه یا خیلی کم استفاده کنم در مواقع نیاز
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
اما خیلی گرون میشه
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
آیا می تونید از کارت مغناطیسی استفاده کنید؟
چون این طوری می تونید همه افراد را کنترل و افرادی که این کارت را ندارن سیستم از حرکات آنها تصویر برداری کند .
اگر شما واقعا به این سیستم احتیاج دارین باید حسابی فک کرد سپس انواع سیستم های امنیتی را مطالعه کرد سپس میشه تصمیم گرفت یا پیشنهاد داد
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
راستش خواستم توضیح بدم
اما نمیشه نوشت طولانیه اگه لازمه یجا قراربزاریم یا بهتون زنگ بزنم
سلام.. دوست عزيز اينو برا خودتون ميخايين طرحي كنيد يا يه سازمان يا شركت ؟ تو تاپيك نمتونم توضيح بدم ..بستگي داره كه چقد براش هزينه كنيد سيستم دقيق تر خواهد شد و در ضمن هوشمند ميشه طراحيش كرد يعني اطلاعات رو با يه برنامه .. حتي با اي وي ار يعني در حجم كوچكتر ميشه كنترل و پردازش كرد ..
در مورد هزینه میخواهیم بهترین و کم هزینه ترین باشه
اما هزینه اش زیاد مهم نیست که چقدر بشه
سیستم برای یک شرکت محسوب میشه
arezooha77@yahoo.com
هرکدوم از دوستان اگه میتونن این ایدی رو اد کنن باهشون صحبت کنم
اول سلام
یه مورد که سر کلاس شیمی معدنی و فزیک نور یه لحضه به ذهنم رسید .... که میشه با گیرنده های خاصی امواج مرئی نور رو گرفت و با تغییر فرکانس اون از از اجسام جامد عبور داد و سپس دوباره عمل عکس رو روی اون انجام داد
یعنی نور مرئی رو از جسام عبور داد (در این صورت اون دیوار ویا وسیله که مابین ما و منبع نور قرار داره در حقیقت نامرئی میشه)
منظرم جدب به ملکول به ملکوله
البته شاید بشه این فن آوری رو در مقیایس نانو نیر انجام داد یعنی باجذب فتون در ترازهای اوربیتال ملکولی و خرخش 180درجه فتون دور هسته (هرچند حدس زدن دقیق حرکات e برای جذب و باز تابش فتون ها تقریبا غیر ممکن و سخته)از سمت دیگه خارج بشه هرچند انحراف دقیق هم نباشه اما بازم حالت نیمه مات به ماده میده
سلام.
در حال حاضر شما نميتونيد با امكانات فعلي چنين امنيتي رو ايجاد كنيد.
و مجبوريد از دوربين و ردياب سنسور دار و يك روش مكمل مثل ترمومانيتور همزمان استفاده كنيد.
ولي به عنوان يه پيشنهاد دوستانه:
سعي كنيد از فيلتر بهتر و سخت تر براي انتخاب همكاراتون استفاده كنيد.
كار با شك نتيجه ي جالبي نداره.
كارگاه شما در كدام منطقه هست؟
با تشكر [golrooz]
چرا تاپیکهای خوب همچین یهویی از کار میوفتن؟
میدونم که زیر خاکی بالا اوردم.اما خب بعضی زیر خاکیا ارزشمندند.بازم این بحث رو ادامه بدیم؟
منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
نور ماشین جلویی یه هو نخوره تو چشمون کور شیم هیچ جا نبینیم
یعنی یه جوری بشه نور از شیشه نگذره یه جورایی تجزیه بشه
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف[golrooz]
البته اثر نیلوفری که برای سر خوردن اب از روی سطح بود که از خودتون یادگرفتم!
ولی برای کمتر کردن تاثیر نور بالا ی ماشین جلویی هم تولید شده داخل ایران فقط دیدم-خارجی نمیدونم داره یا نه!
ولی اسم خاصی داشت -فتو الکتروکرومیک یا یه همچین چیزی یا شبیه این! الان اصلا یادم نیست!