-
پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
کاک مهدی!!!![nadidan] آخه اینهمه درد رو دارین تحمل میکنین که چی!!!
ورم دورتا دور انگشتتون واسه اینه که به دنبال عفونت جریان خون متسع میشه و چون فضای نوک انگشت بسته هست فشار داخلش بالا میره و باعث درد میشه...
مث عفونت فلون انگشت پا! که گاهی فشار اونقد بالا میره که جریان خون کم میشه و به دنبالش نکروز و سیاهی انگشت پیش میاد..
ممکنه عفونت به استخون بند انتهایی انگشت هم سرایت کنه و موجب استئومیلیت میشه!!!
الان مشکل شما اینه که پزشکتون گفتن باید ناخنتونو بکشید!!!
اینجور که توی عکس ها مشخصه مخصوصا عکس سوم یه طرف ناخنتون بیشتر درگیره...بقیش سالمه! همینطوره؟
مث ناخن های فرورونده در انگشت! که البته خب اونها هم یه دلیلش همین ضرب دیدگی هست که شما تجربه کردی
یکی از درمان های اونها اینه که ناخن رو کامل نمیکش! یه قسمت کناری رو میکشن ! برداشت ناکامل ناخن و فنولیزاسیون انجام میدن که نتیجش با برداشت کامل ماتریکس ناخن یکی هست حتی گاهی بهتر!
یسری روش جایگزین دیگه هم هست...
اینارو به پزشک ها هم آموزش دادن و احتمالا انجام میدن دیگه نیاز به مراجعه به متخصص پا نیست! ولی خب اگه برید پیش متخصص که چه بهتر
پس چی شد؟ حتما میرید پیش پزشک و باهاشون درمیون میزارین که نمیخواین کل ناخنتون رو بکشید و ایشون براتون توضیح میدن و اگر بشه اینکارو انجام میدن اگر نه که باز دلیلشون رو برای کشیدن کامل میگن.....
تازه اگه هم کامل بکشن یه ماده شیمیایی میریزن تقریبا مث ناخن میمونه! و البته گاهی هم اگه بستر مناسب باشه دوباره رشد میکنه!
ولی حتما برید و نزارین ازین بیشتر بشه
با عفونت شوخی نکنین!!! کافیه راه واسه ورود میکروب ها باز بشه!!! انواع اقسام عفونت ها شما رو تهدید میکنن!!!!! و گاهی حتی به خون استخون بافت و غیره چنان آسیب میزنه که جبرانش مشکل و گاهی غیر قابل جبران هست
من یسری عکس میزارم حد اقل از ترس اون ها هم که شده راضی شید برید دکتر و یه گوشه از ناخنتون رو بکشید!
[golrooz]
این حرفا رو نمیفهمه میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
کاک مهدی!!!![nadidan] آخه اینهمه درد رو دارین تحمل میکنین که چی!!!
ورم دورتا دور انگشتتون واسه اینه که به دنبال عفونت جریان خون متسع میشه و چون فضای نوک انگشت بسته هست فشار داخلش بالا میره و باعث درد میشه...
مث عفونت فلون انگشت پا! که گاهی فشار اونقد بالا میره که جریان خون کم میشه و به دنبالش نکروز و سیاهی انگشت پیش میاد..
ممکنه عفونت به استخون بند انتهایی انگشت هم سرایت کنه و موجب استئومیلیت میشه!!!
الان مشکل شما اینه که پزشکتون گفتن باید ناخنتونو بکشید!!!
اینجور که توی عکس ها مشخصه مخصوصا عکس سوم یه طرف ناخنتون بیشتر درگیره...بقیش سالمه! همینطوره؟
مث ناخن های فرورونده در انگشت! که البته خب اونها هم یه دلیلش همین ضرب دیدگی هست که شما تجربه کردی
یکی از درمان های اونها اینه که ناخن رو کامل نمیکش! یه قسمت کناری رو میکشن ! برداشت ناکامل ناخن و فنولیزاسیون انجام میدن که نتیجش با برداشت کامل ماتریکس ناخن یکی هست حتی گاهی بهتر!
یسری روش جایگزین دیگه هم هست...
اینارو به پزشک ها هم آموزش دادن و احتمالا انجام میدن دیگه نیاز به مراجعه به متخصص پا نیست! ولی خب اگه برید پیش متخصص که چه بهتر
پس چی شد؟ حتما میرید پیش پزشک و باهاشون درمیون میزارین که نمیخواین کل ناخنتون رو بکشید و ایشون براتون توضیح میدن و اگر بشه اینکارو انجام میدن اگر نه که باز دلیلشون رو برای کشیدن کامل میگن.....
تازه اگه هم کامل بکشن یه ماده شیمیایی میریزن تقریبا مث ناخن میمونه! و البته گاهی هم اگه بستر مناسب باشه دوباره رشد میکنه!
ولی حتما برید و نزارین ازین بیشتر بشه
با عفونت شوخی نکنین!!! کافیه راه واسه ورود میکروب ها باز بشه!!! انواع اقسام عفونت ها شما رو تهدید میکنن!!!!! و گاهی حتی به خون استخون بافت و غیره چنان آسیب میزنه که جبرانش مشکل و گاهی غیر قابل جبران هست
من یسری عکس میزارم حد اقل از ترس اون ها هم که شده راضی شید برید دکتر و یه گوشه از ناخنتون رو بکشید!
[golrooz]
این حرفا رو نمیفهمه میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام دوست عزیز
ممنون میشم اگه حرفای سونای رو جدی بگیرید
حتما به پزشک مراجعه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم
گفتنش آسونه ولی.....
این قانقاریا . جریان خون وقتی به یه قسمت از بدن قطع بشه یا خیلی کاهش پیدا کنه ایجاد میشه یکی از دلیلاش هم عفونت با باکتری کلستریدیوم پرفرنژانس هست که توی همین زباله های خودمون هم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زخم شما هم که باز!! دور از جون خیلی راحت میتونین در معرض باشین!!!!!
http://vista.ir/include/content/imag...aa6af2e358.jpg
-------------------
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...78q_J6k3q8cPzA
---------------
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...o1MCeBp44LsPLh
----------
کاک مهدی اگه باز راضی نشدین! ازین بدترشم هست حالا مراعات حالتونو کردم اینارو گذاشتم!
خب حالا یه گوشه از ناخن رو کشیدن! قابل مقایسه هست با خدای نکرده اینا و به دنبالش قطعی...!!!!!!!!!!!!!!!!!
[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
گفتنش آسونه ولی.....
این قانقاریا . جریان خون وقتی به یه قسمت از بدن قطع بشه یا خیلی کاهش پیدا کنه ایجاد میشه یکی از دلیلاش هم عفونت با باکتری کلستریدیوم پرفرنژانس هست که توی همین زباله های خودمون هم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زخم شما هم که باز!! دور از جون خیلی راحت میتونین در معرض باشین!!!!!
http://vista.ir/include/content/imag...aa6af2e358.jpg
-------------------
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...78q_J6k3q8cPzA
---------------
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...o1MCeBp44LsPLh
----------
کاک مهدی اگه باز راضی نشدین! ازین بدترشم هست حالا مراعات حالتونو کردم اینارو گذاشتم!
خب حالا یه گوشه از ناخن رو کشیدن! قابل مقایسه هست با خدای نکرده اینا و به دنبالش قطعی...!!!!!!!!!!!!!!!!!
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام ايا شير محلي را كه به مدت 15 دقيقه در حالت جوش حرارت دهيم ميكروبهاش از بين مي رود وايا بعد از جوشيدن براي مصرف روز بعد بايد باز شير را جوشيد يا ديگر احتياج به جوشيدن نيست كيفيت شير محلي بهتر است يا شير پاكتي پاستوريزه پرچرب چون مي گويند شير ارخانه داراي مواد نگهدارنده است و چربي شير رامي گيرند و مقداري شير وشير خشك است كه به جاي شير مي فروشند
سلام دوست عزیز
راستش میکروبیولوژی مواد غذایی و فسادشون بحث گسترده ای هست..ان شاءالله بزودی یه تاپیک در این خصوص میزاریم...
و هم با توجه به سوال قبلیتون ( بیماری های ممکنه در شیر و فرآورده هاش) و این سوال مختصر بگم اینکه بستگی داره ..
چون شیر همه جا نیست خیلی جابجا میشه تا به دست مصرف کننده برسه...یه محیط مناسب واسه میکروارگانیسم هاست... و ارگانیسم هایی توش هست که مقاوم به آنتی بیوتیک هستن.. و ... باعث شده که خیلی روش دقت بشه...
آلودگی که در شیر اتفاق میفته چند حالت داره
1/انسان به شیر و شیر به انسان
مثل سل ، وبا، تیفوئید، دیفتری و خیلی از عوامل گوارشی
2/از گاو به شیر و بعد به انسان
مثل
mastitis : عفونت پستان گاو هست معمولا بدون علامته و توسط استافیلوکوکوس و استرپتوکوکوس اتفاق میفته اینا به انسان منتقل میشه و باعث بیماری های مختلف میشه
Brucellosis : تب مالت یا تب مواج که توی کشورهای مختلف منابع مختلفی داره توی کشور ما بیشتر از طریق پنیر منتقل میشه که البته با نمک سود کردن کنترلش میکنن....
Campiylobacter jejuni : توی غدد پستانی و مدفوع پیدا میشه..توو گاو بدون علائمه اما در انسان باعث ناراحتی گوارشی میشه!
خب یه همچین چیزایی رو نمیشه از روی حیوون متوجه شد و فکر میکنیم حیوون سالمه! پس ما میتونیم با خیال راحت استفاده کنیم! در صورتی که باید اینارو مد نظر قرار داد.!....
Salmonella : از طریق روده وارد شیر میشه و باعث آلودگی پوستی میشه...
Listeria monocytogenes : یه ارگانیسم روده ای هست که میتونه از پاستوریزاسیون جون سالم به در ببره!!!! توی شرایط یخچال هم رشد میکنه!!!! و درصد مرگ و میر توسطش بالاست ..باعث سقط جنین هم میشه....
پس نباید فقط به جوشوندن اکتفا کرد!!
Yersinia enterocolitica : اینم باعث عفونت گوارشی میشه.. سرمادوست هم هست بیشتر توی شکلات شیری هست
E.coli 0157 :H:2 : اینم از شایع ترین ارگانیسم های مواد غذایی هست ...از دستگاه گوارش گاو وارد شیر میشه اثرات متفاوتی می زارن ...0157 خطرناکه علاوه بر گوارش ناراحتی دیگه میاره که باعث مرگ و میر میشه...
توو شیر خام میکروارگانیسم هایی هست که بیشترشون مضر نیستن! مثل Micrococcus, Staphylococcus, Lactic acid cocci, Lactococcus, Streptococcus. که اینا پروبیوتیک هستن یعنی این توانایی رو دارن که ارگانیسم پاتوژن رو حذف کنن و شرایطی رو فراهم کنن که ارگانیسم سودمند بهتر رشد کنن ( اما اونایی که قبلا گفتیم و..... وقتی وارد بدن میشن بیماریزا محسوب میشن و عفونت بوجود میارن...)
حالا همین ارگانیسم های مفید!!!! تعداد زیادی ازشون توی پاستوریزاسیون از بین نمیرن!! اگر به تعداد مجاز باشن مفیدن اما گر تعدادشون زیادتر از حد مجاز باشه باعث فساد ماده ی غذایی میشه... مث استرپتوکوکوس لاکتیس که اگه زیاد باشن اسید لاکتیک ترشح میکنن و شیر رو ترش میکنن
یا Alcaligenes , Flavobacterium, Pseudomonas که اکثر اینها توو حرارت یخچال به راحتی میتونن تکثیر پیدا کنن و باعث فساد بشن
یا در اثر فعالیت استافیلوکوکوس شیر تلخ میشه گلوله گلوله (rancide )ldai..
البته خب یسری از تغییر ها مفیده و ازشون استفاده میکنن مث اینکه باکتری استافیلوکوک حاوی انزیم رتین هست و توو قطعات کوچیک پنیر تولید میکنه که وارد این مباحث نمیشیم...
حالا هم بحث درجه حرارت خب ساده ترین و اولین روشمون همین پاستوریزاسیون هست... اما باید بدونیم که توو درجه حرارت پاستوریزاسیون امکان از بین بردن همه ی میکرو ارگانیسم ها نیست!!!!!!!!!!!!!!! به خصوص اونهایی که اسپور تولید میکنن خب طبیعتا اون میکروارگانیسم هایی که تحمل حرارتی دارن و اسپور تولید میکنن بعد از حرارت پاستوریزاسیون هم میتونن زنده بمونن
که البته اینا بستگی پیدا میکنن به مقدار آلودگی که قبل از پاستوریزاسیون واسه اون شیر اتفاق افتاده باشه مث Bacillusها , Micrococcus, Lactococcus,Microbacterium, Corynebacterium, Arthrobacter , و همه گرم مثبت هایی که به عنوان ارگانیسم ازبین برنده یا فاسد کننده نام برده میشن...
گرم منفی ها هم میتونن باعث تلخی ، تجمع و بوی بد شیر بشن....
خب اینا از شیر
شما البته فرآورده های شیر رو هم سوال کرده بودین! اونا هم هر کدوم مبحثش جداست.. مث خامه جدا کره جدا بستنی جدا و... مباحث خودشونو دارن ایشالله اونا رو هم بعدا یه مختصر توضیحی میگم....[golrooz]
-
سلام دكتر جونا به دادم برسيد
دردي گرفتم عجيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــب
3هفته ميشه كه درد چرخشي گرفتم/ مثلا اول اينور پام درد ميكنه بعد ميزنه دستم بعد ميزنه سرم بعد ميزنه اينيكي دستم و.....
حكار خاصي نكردم... به نظرتون علتش چيه؟؟؟ چيكار كنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hana-1374
سلام دكتر جونا به دادم برسيد
دردي گرفتم عجيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــب
3هفته ميشه كه درد چرخشي گرفتم/ مثلا اول اينور پام درد ميكنه بعد ميزنه دستم بعد ميزنه سرم بعد ميزنه اينيكي دستم و.....
حكار خاصي نكردم... به نظرتون علتش چيه؟؟؟ چيكار كنم؟
سلام دوست من.
این چیزایی که گفتین خیلی کلی هست دردتون چطوره؟ دستتون درد میکنه درد استخوانی دارید یا درد عضلانی دارید؟
از کی شروع شده اولین بار کی بوده دلیل خاصی داره یا می تونید حدس بزنید دلیلش چیه؟ داروی خاصی مصرف کردید؟ فعالیت بدنی خاصی داشتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
سلام دوست من.
این چیزایی که گفتین خیلی کلی هست دردتون چطوره؟ دستتون درد میکنه درد استخوانی دارید یا درد عضلانی دارید؟
از کی شروع شده اولین بار کی بوده دلیل خاصی داره یا می تونید حدس بزنید دلیلش چیه؟ داروی خاصی مصرف کردید؟ فعالیت بدنی خاصی داشتید؟
وقتي دستم درد ميكنه بيشتر استخواني بعضي وقتا عضلاني ميشه اما بيشتر وقتا مچ دستم درد ميگيره..
يك 3هفته ميشه.. نه والا حدسي نميتونم بزنم اما مامانم ميگه احتمالا درد عصبي... نه هيج دارو هيج فعاليتي انجام ندادم.. خود به خود به سراغم اومد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
سلام دوست من.
وقتي دستم درد ميكنه بيشتر استخواني بعضي وقتا عضلاني ميشه اما بيشتر وقتا مچ دستم درد ميگيره..
يك 3هفته ميشه.. نه والا حدسي نميتونم بزنم اما مامانم ميگه احتمالا درد عصبي... نه هيج دارو هيج فعاليتي انجام ندادم.. خود به خود به سراغم اومد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hana-1374
به تازگی مشکل عصبی یا استرس یا مشکل روحی داشتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
ta deleton bekhad dashtam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
ta deleton bekhad dashtam
-
با سلام مدت 5ماه است كه احساس درد در گوشهايم دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت عفونت وجرم گوش دارم دارو وقطره استفاده كردم ويك بار هم شستشوي گوش با اب گرم انجام دادم ولي هنوز گوش درد دارم ودوباره به يك پزشك عمومي مراجعه كردم گفت جرم گوش دارم علت چيست ايا به پزشك متخصص مراجعه كنم بهتره وايا شستشوي گوش با اب گرم بهتره يا ساكشن وكدام عوارضي نداره
-
[QUOTE=javan0012;448438]با سلام مدت 5ماه است كه احساس درد در گوشهايم دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت عفونت وجرم گوش دارم دارو وقطره استفاده كردم ويك بار هم شستشوي گوش با اب گرم انجام دادم ولي هنوز گوش درد دارم ودوباره به يك پزشك عمومي مراجعه كردم گفت جرم گوش دارم علت چيست ايا به پزشك متخصص مراجعه كنم بهتره وايا شستشوي گوش با اب گرم بهتره يا ساكشن وكدام عوارضي نداره[/QUO
سلام.احتمالا گوش شما از مدل گوش هایی هست که جرم سازه.از نظر من بهتره دوباره با گلیسیرین فنیکه شستشو انجام بدید و تخلیه جرم گوش کنید البته به دکتر مربوطه بگید که گوشتون مکرر جرم میسازه تا اگر خواستن قرصی یا قطره ای جداگانه بدن بهتون
-
سلام
تقریبا یک سالی می شه که موهای من خیلی کم پشت شده و ریزش وحشتناکی هم پیدا کرده!!
با توجه به اینکه کم پشتی موهام یه جورایی ارثیه و اینکه موهای ضعیف و شکننده و صافی دارم ...می شه بگید چکار می تونم بکنم؟؟؟[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام
تقریبا یک سالی می شه که موهای من خیلی کم پشت شده و ریزش وحشتناکی هم پیدا کرده!!
با توجه به اینکه کم پشتی موهام یه جورایی ارثیه و اینکه موهای ضعیف و شکننده و صافی دارم ...می شه بگید چکار می تونم بکنم؟؟؟[negaran]
سلام دوست عزیز
علت های ریزش مو متفاوته:
یکی مشکلات هورمونی و کم کاری و پر کاری تیروئید و کیست تخمدان و دیابت و غیره.........یکی مشکلات عصبی و استرس ......کم خونی و کمبود آهن.......کمبود روی و ویتامین ها و کلا کمبود های تغذیه ای........و البته یکسری مشکلات مربوط به خود مو مثل قارچ ....و بیماری های خودایمن ......استفاده زیاد از اتو مو و سشوار و استفاده از دکلره و رنگ کردن مکرر مو و همچینین مصرف بعضی داروها
بعد باید
شما باید ببینید جزء کدوم دسته هستید و اینکه ریزش موی شما منطقه ای هست یا نه....بعضی خانم ها فقط با مصرف قرص زینک درمان میشن ..... یکسری شامپوها هم هستن برای ریزش مو
برای درمان به دکتر هم مراجعه کردید؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوست عزیز
علت های ریزش مو متفاوته:
یکی مشکلات هورمونی و کم کاری و پر کاری تیروئید و کیست تخمدان و دیابت و غیره.........یکی مشکلات عصبی و استرس ......کم خونی و کمبود آهن.......کمبود روی و ویتامین ها و کلا کمبود های تغذیه ای........و البته یکسری مشکلات مربوط به خود مو مثل قارچ ....و بیماری های خودایمن ......استفاده زیاد از اتو مو و سشوار و استفاده از دکلره و رنگ کردن مکرر مو و همچینین مصرف بعضی داروها
بعد باید
شما باید ببینید جزء کدوم دسته هستید(همینایی که قرمزش کردم!!) و اینکه ریزش موی شما منطقه ای هست یا نه....بعضی خانم ها فقط با مصرف قرص زینک درمان میشن ..... یکسری شامپوها هم هستن برای ریزش مو
برای درمان به دکتر هم مراجعه کردید؟؟؟
بله مراجعه کردم ولی شامپو و صابون گوگرد داد که اصلا بدردم نخورد!!!!!
سرم تغذیه ای گیاهی سینره هم داد باز اثری نکرد!!!
راستی من به طور متوسط میشه گفت هر روز حمام میکنم وخب مسلما مدت زیادی موهام زیر آب داغ می مونه...
این هم خودش باعث ریزش می شه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
بله مراجعه کردم ولی شامپو و صابون گوگرد داد که اصلا بدردم نخورد!!!!!
سرم تغذیه ای گیاهی سینره هم داد باز اثری نکرد!!!
راستی من به طور متوسط میشه گفت هر روز حمام میکنم وخب مسلما مدت زیادی موهام زیر آب داغ می مونه...
این هم خودش باعث ریزش می شه؟؟؟
سلام [golrooz]
مشکلات مربوط به خود مو مثل چی؟؟؟ شوره سر فراوان هم دارید؟؟؟ اگه مشکل قارچی باشه مصرف یکسری شامپوهای ضد قارچ میتونه مفید باشه
البته یکسری محلول ها هم هست برای ریزش که اکثر دکترها جزئی از خط درمانشونه اما این داروها رو نمیشه همیشه استفاده کرد و اگر قطع بشن ممکنه دوباره ریزش مو شروع بشه....در هر صورت بهتره با تشخیص پزشک تجویز بشن
اما راه حل ها:
برای کم خونی بهتره مصرف قرص آهن رو فراموش نکنید.....میتونید از قرص های مکمل مینرال استفاده کنید که هم آهن و هم روی دارن البته اونایی که همرا هبا ویتامین مثل ویتامین ب هستن هم میتونه خیلی مفید باشه......مصرف روی برای خیلیا پاسخ داده اما برای بعضی نه علتش هم این بوده که کمبود روی نداشتن و علت چیز دیگه ای بوده
حمام بهتره همیشه با آب ولرم باشه نه داغ و نه سرد......بله آب داغ فولیکول مو رو از بین میبره و میتونه باعث ریزش مو بشه
نیازی نیست هر روز که حمام میرید به موهاتون شامپو بزنید بویژه اگر موهاتون خشکه
ماساژ سر میتونه به خونرسانی بهتر به موها کمک کنه میتونید قبل از حمام کردن از روغن های گیاهی استفاده کنید و باهاش سر رو ماساژ بدید....روغن هایی مثل زیتون، بادام، رزماری، کوچک،نارگیل...حدودا 3 بار درهفته
حنا درمان خوبی برای ریزش مو هست.......و البته برای تقویت و از بین بردن شوره سر.........میتونی از حنا و قهوه استفاده کنی.
مصرف قهوه در صبح هم میتونه کمک کننده باشه چون قهوه از ریزش مو جلوگیری میکنه و نوعی عامل جلوگیری کننده برای عوامل تخریبی مو هست و برای افرادی که بویژه ریزش مو از نوع مردانه دارن مفیده
ورزش کردن حتی پیاده روی هم شاید اثر مستقیم کمی داشته باشه اما همین که به سلامتی کمک کنه یعنی در روند بهبود ریزش مو بویژه اگه به علت استرس هم باشه کمک کننده ست
درمورد تاثیر خوب آب شنبلیله و همچنین تخم مرغ هم خیلی شنیدم
بهتره موها رو هم وقتی خیسن شونه نکنی بذاری خشک شن بعد آروم آروم برس بکشی.....از سشوار و اتو مو هم تا میتونی استفاده نکن
نوع شامپو هم خوب انواع مختلفی هست که برای افراد مختلف تاثیرات متفاوتی داشته.......یکی از شامپو دکولوره استفاده میکنه....یکی شامپو کلیون مارک ایتالیا....یکی از کلیر.....یکی سینره ضد ریزش جوانه گندم استفاده میکنه....یکی هم همین شامپو تخم مرغیا بودن قبلا خیلی استفاده میشد اتفاقا خیلی هم راضی بود.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام [golrooz]
مشکلات مربوط به خود مو مثل چی؟؟؟اگزمای ناحیه ای در پوست سرم دارم (تقریبا مثل قارچ) شوره سر فراوان هم دارید؟؟؟نه اصلا شوره نداره! اگه مشکل قارچی باشه مصرف یکسری شامپوهای ضد قارچ میتونه مفید باشه تقریبا می شه گفت ولی صابون گوگرد تجویز شد که بی فایده بود!
البته یکسری محلول ها هم هست برای ریزش که اکثر دکترها جزئی از خط درمانشونه اما این داروها رو نمیشه همیشه استفاده کرد و اگر قطع بشن ممکنه دوباره ریزش مو شروع بشه....در هر صورت بهتره با تشخیص پزشک تجویز بشن
اما راه حل ها:
برای کم خونی بهتره مصرف قرص آهن رو فراموش نکنید.....میتونید از قرص های مکمل مینرال استفاده کنید که هم آهن و هم روی دارن البته اونایی که همرا هبا ویتامین مثل ویتامین ب هستن هم میتونه خیلی مفید باشه......مصرف روی برای خیلیا پاسخ داده اما برای بعضی نه علتش هم این بوده که کمبود روی نداشتن و علت چیز دیگه ای بوده
حمام بهتره همیشه با آب ولرم باشه نه داغ و نه سرد......بله آب داغ فولیکول مو رو از بین میبره و میتونه باعث ریزش مو بشه
نیازی نیست هر روز که حمام میرید به موهاتون شامپو بزنید بویژه اگر موهاتون خشکه نه اتفاقا زود چرب می شه واسه همینم مجبور می شم تند تند حمام برم!![negaran]
ماساژ سر میتونه به خونرسانی بهتر به موها کمک کنه دست به مو هام می خوره چرب می شه چه برسه به ماساژ!!![negaran] میتونید قبل از حمام کردن از روغن های گیاهی استفاده کنید و باهاش سر رو ماساژ بدید....روغن هایی مثل زیتون، بادام، رزماری، کوچک،نارگیل...حدودا 3 بار درهفته
حنا درمان خوبی برای ریزش مو هست.......و البته برای تقویت و از بین بردن شوره سر.........میتونی از حنا و قهوه استفاده کنی.
مصرف قهوه در صبح هم میتونه کمک کننده باشه چون قهوه از ریزش مو جلوگیری میکنه و نوعی عامل جلوگیری کننده برای عوامل تخریبی مو هست و برای افرادی که بویژه ریزش مو از نوع مردانه دارن مفیده
ورزش کردن حتی پیاده روی هم شاید اثر مستقیم کمی داشته باشه اما همین که به سلامتی کمک کنه یعنی در روند بهبود ریزش مو بویژه اگه به علت استرس هم باشه کمک کننده ست
درمورد تاثیر خوب آب شنبلیله و همچنین تخم مرغ هم خیلی شنیدم
بهتره موها رو هم وقتی خیسن شونه نکنی بذاری خشک شن بعد آروم آروم برس بکشی.....از سشوار و اتو مو هم تا میتونی استفاده نکن اتو مو که اصلا تا حالا یه بارم استفاده نکردم چون موهام همین طوری لخت خدایی هست!!!(عین موی گربه!!![nishkhand])
نوع شامپو هم خوب انواع مختلفی هست که برای افراد مختلف تاثیرات متفاوتی داشته من رز ماری پرژک می زنم!.......یکی از شامپو دکولوره استفاده میکنه....یکی شامپو کلیون مارک ایتالیا....یکی از کلیر.....یکی سینره ضد ریزش جوانه گندم استفاده میکنه....یکی هم همین شامپو تخم مرغیا بودن قبلا خیلی استفاده میشد اتفاقا خیلی هم راضی بود.....
-
سلام دوست من
خوب دوست من اینکه میگید اگزمای ناحیه ای یعنی حالت ملتهب و قرمز رنگ و کمی پوسته پوسته داره؟؟؟ خارش چی؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوست من
خوب دوست من اینکه میگید اگزمای ناحیه ای یعنی حالت ملتهب و قرمز رنگ و کمی پوسته پوسته داره؟؟؟ خارش چی؟؟؟
بله دقیقا همینه!!!!فقط...
خارش نه همیشه...گاهی....
چطور خانوم دکتر؟؟؟؟
رفتنی ام؟؟؟!!!!![khoobboodan]
بوی الرحمن می دم؟؟؟؟؟[nishkhand][negaran][esteress]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
بله دقیقا همینه!!!!فقط...
خارش نه همیشه...گاهی....
چطور خانوم دکتر؟؟؟؟
رفتنی ام؟؟؟!!!!![khoobboodan]
بوی الرحمن می دم؟؟؟؟؟[nishkhand][negaran][esteress]
نه عزیزم خدا نکنه.....همیشه سلامت باشی[golrooz]
خوب مشکلی که گفتی اسمش درماتیت سبورئیکه که درمانش اینه که میگم:
اول اینکه این مشکل ارثیه و درصورت رعایت نکردن دوباره بروز میکنه یعنی درمانش فقط ممکنه عود کنه مثلا الان درمان میکنی خوبه اما یه بار دیگه میبینی یه شرایطی پیش میاد که دوباره بروز میکنه...در اصل باید بگم هیچ درمان کاملی براش نیست
اول و مهم تر از همه رفع استرسه چون گاهی فقط با رفع استرس علائم هم بهبود پیدا میکنن
تمیز نگهداشتن پوست سر اصل خیلی مهمیه
بعدش میتونی از شامپوهایی استفاده کنی که در اونها ضدقارچ وجود داره همچنین بهتره پایه ضدشوره هم داشته باشن:
شامپو های درمان حاوی اسید سالسیلیک ،کلیمبازول،پیروکتیون اولامین ،ایزوترتینوئین ،پیرویتون زینک ،کتوکونازول،سلنیوم سولفاید
کرمها یا لوسیونها حاوی کوتیکواستروئید وضد قارچهای موضعی مانند کتوکونازول وسیکلوپیرکس....به نظر میاد از همه م<ثر تر هم شامپوی کتوکونازول 2 درصد و سلنیوم سولفاید 5/2 درصد هست
شامپو بايد حداقل 5 دقيقه بر روي پوست سر بماند تا دارو در پوست سر نفوذ كند. درمان معمول با شامپو كتوكونازول 2%، شستشوي سر دو بار در هفته ( با حداقل سه روز فاصله ) به مدت 4 هفته و سپس در صورت نياز ماهي يك بار
بکاربردن موضعی آلوئه ورا ،عسل ترکیب شده با آب گرم
ماساژملایم پوست سر هفته ای 2بار با روغن گرم شده بمدت 10 دقیقه روی پوست سر .......مهم نیست موهای چربی داری یا نه قبل از حمام ماساژ رو انجام بده بعد برو حمام تا خیالت از تمیزی موهات راحت بشه
بهتره از شانه زدن زیاد هم جلوگیری کنی....البته نه اینکه موها رو شونه نکنی نه شونه کن اما زیاد نه
با همه اینا اگه مشکل حاد هست بهتره حتما به پزشک مراجعه کنی.......هر چند من همین الان هم توصیه میکنم به پزشک مراجعه کنی[cheshmak]
-
دلایل ریزش مو در زنان
تنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده اند. کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد ولی بحث جدی در این رابطه -حداقل در مورد زنان – صورت نگرفته است در بسیاری از موارد ریزش مو قابل درمان است .
بنابر این اجازه دهید ابتدا بعضی از فاکتورهای رایج که باعث ریزش مو می شود را بیان کنیم.
۱- کمبود آهن : فقر آهن -در صورت داشتن یا نداشتن آنمی- می تواند منجر به ریزش مو شود. ولی بهتر است قبل از اینکه خودسرانه از قرص های آهن مکمل استفاده کنید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا از در صورت تشخیص نیاز توسط پزشک از مکمل ها استفاده کنید. زیرا آهن بیش از اندازه در بدن نیز منجر به بروز بعضی مشکلات می شود.
۲- اختلالات غده تیروئید: در هر دو حالت کم کاری یا پرکاری غده تیروئید ریزش مو اتفاق می افتد.
۳- کاهش مقدار استروژن: خیلی از زنان ، ریزش مو را در دوران یائسگی و بعد از آن تجربه می کنند . زمانیکه ترشح مقدار استروژن در بدن کاهش می یابد. سایر تغییرات هورمونی- برای مثال تغییر میزان استفاده از داروهای ضد حاملگی – نیز می تواند منجر به ریزش مو شود.
۴- تغییرات هورمونی بعد از حاملگی : مادرانی که تازه کودکان خود را متولد کرده اند از ابتدا تا بعد از ۶ ماه نیز ریزش مو را تجربه می کنند و این زمانی است که مقدار استروژن در خون در حال برگشت به مقدار نورمال است. در حقیقت چیزی که به نظر ریزش موی شدید می آید در واقع تنظیم چرخه رشد طبیعی مو است ۰( نسبت به زمان حاملگی که در اثر میزان زیاد هورمون ریزش مو از حد نورمال کمتر می شود)
telogen efflovium-5 -(تلوژن افلووین): این یک اصطلاح برای بیان ریزش مو به صورت موقت و ناگهانی است که در اثر استرس یا جراحی اتفاق می افتد و به طور عمومی تا دو ماه بعد از بیماری ادامه دارد (این اصطلاح همچنین برای بیان ریزش ناگهانی مو که در نتیجه یکی از علت های ذکر شده اتفاق می افتد مانند تغییرات هورمونی بعد از زایمان نیز صدق می کند.)
۶- داروها: خیلی از داروها منجر به ریزش مو می شود . بنابر این اگر این مسئله برای شما نگران کننده است بهتر است با پزشک خود در مورد مصرف داروهای جایگزین مشورت کنید.
۷ - مقدر زیاد ویتامین آ یا سلنیوم: در موارد نادر ممکن است از این مکمل استفاده شود زیرا در بسیاری موارد مصرف مولتی ویتامین نیاز را مرتفع می کند.
مطالعات متعدد اخیر که در مورد علت ریزش مو در مردان صورت گرفته نشان می دهد کهمصرف دخانیات نیز باعث افزایش ریزش مو می شود اما مشخص نیست که در زنان نیز چنین تاثیری داشته باشد . اما به طور کلی مصرف سیگار بنابه دلایل بسیار مضر است . بنابراین فرق نمی کند که آیا ریزش مو نیز در بین این دلایل باشد یا نه.
اما بهترین کار برای کسی که ریزش مو را تجربه کرده این است که دلیل اصلی را شناسایی و درمان کند. و بهترین نقطه برای تشخیص انجام تست خون است تا ازاین طریق میزان آهن، هورمون های تیروئید و وضعیت استروژن خون مشخص شود.
اگر پزشک علت قابل درمان برای ریزش مو تشخیص نداد ممکن است ریزش مو نتیجه فاکتورهای ژنتیکی باشد که غیر قابل اجتناب است اما با این حال داروهایی و جود دار که رشد دوباره مو را تحریک می کند.
• روگان(نام تجاری برای داروی ماینوکسیدل): این دارو به صورت موضعی مصرف می شود یعنی به صورت مستقیم روی پوست سر مالیده می شود و با اتساع رگ های خونی پوست سر ، خون رسانی به پوست سر راافزایش می دهد . در نتیجه فولیکول ها ی مو مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند و در فولیکول های مو شروع به بزرگتر شدن می کند و بعد از مدتی موها پر پشت تر می شود. البته قابل ذکر است که زنان حامله و شیرده نباید از این دارو استفاده کنند.
• پروپسیا(نام تجاری برای داروی فناستراید): این دارو به صورت قرص به فروش می رسد و مانع تبدیل تستسترون به دهیدروتستسترون یا DHT می شود (دهیدروتستسترون هورمونی است که به تدریج باعث کم شدن فولیکول های مو و درنتیجه کم شدن چرخه رشد مو می شود) البته این دارو برای درمان ریزش مو در مردان تجویز می شود اما ممکن است مانع ریزش مو در زنان نیز شود. البته همان طور که درمورد داروی اول بیان شد زنان حامله یا زنانی که قصد حامله شدن دارند نباید از این دارو استفاده کنند. مطالعات در مورد خاصیت مصرف این دارو در زنان به نتایج ضد و نقیصی رسید ه لذا مصرف این دارو درمورد تمام زنان کارساز نیست.
البته در مورد دو داروی ذکر شده لازم است به این نکته اشاره شود که مادامی که این دارو مصرف می شود ریزش مو قابل درمان و کنترل است ولی اگر درمان کنار گذاشته شود وضعیت به حالت قبل برمیگردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید 0319
دلایل ریزش مو در زنان
تنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده اند. کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد ولی بحث جدی در این رابطه -حداقل در مورد زنان – صورت نگرفته است در بسیاری از موارد ریزش مو قابل درمان است .
بنابر این اجازه دهید ابتدا بعضی از فاکتورهای رایج که باعث ریزش مو می شود را بیان کنیم.
۱- کمبود آهن : فقر آهن -در صورت داشتن یا نداشتن آنمی- می تواند منجر به ریزش مو شود. ولی بهتر است قبل از اینکه خودسرانه از قرص های آهن مکمل استفاده کنید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا از در صورت تشخیص نیاز توسط پزشک از مکمل ها استفاده کنید. زیرا آهن بیش از اندازه در بدن نیز منجر به بروز بعضی مشکلات می شود.
۲- اختلالات غده تیروئید: در هر دو حالت کم کاری یا پرکاری غده تیروئید ریزش مو اتفاق می افتد.
۳- کاهش مقدار استروژن: خیلی از زنان ، ریزش مو را در دوران یائسگی و بعد از آن تجربه می کنند . زمانیکه ترشح مقدار استروژن در بدن کاهش می یابد. سایر تغییرات هورمونی- برای مثال تغییر میزان استفاده از داروهای ضد حاملگی – نیز می تواند منجر به ریزش مو شود.
۴- تغییرات هورمونی بعد از حاملگی : مادرانی که تازه کودکان خود را متولد کرده اند از ابتدا تا بعد از ۶ ماه نیز ریزش مو را تجربه می کنند و این زمانی است که مقدار استروژن در خون در حال برگشت به مقدار نورمال است. در حقیقت چیزی که به نظر ریزش موی شدید می آید در واقع تنظیم چرخه رشد طبیعی مو است ۰( نسبت به زمان حاملگی که در اثر میزان زیاد هورمون ریزش مو از حد نورمال کمتر می شود)
telogen efflovium-5 -(تلوژن افلووین): این یک اصطلاح برای بیان ریزش مو به صورت موقت و ناگهانی است که در اثر استرس یا جراحی اتفاق می افتد و به طور عمومی تا دو ماه بعد از بیماری ادامه دارد (این اصطلاح همچنین برای بیان ریزش ناگهانی مو که در نتیجه یکی از علت های ذکر شده اتفاق می افتد مانند تغییرات هورمونی بعد از زایمان نیز صدق می کند.)
۶- داروها: خیلی از داروها منجر به ریزش مو می شود . بنابر این اگر این مسئله برای شما نگران کننده است بهتر است با پزشک خود در مورد مصرف داروهای جایگزین مشورت کنید.
۷ - مقدر زیاد ویتامین آ یا سلنیوم: در موارد نادر ممکن است از این مکمل استفاده شود زیرا در بسیاری موارد مصرف مولتی ویتامین نیاز را مرتفع می کند.
مطالعات متعدد اخیر که در مورد علت ریزش مو در مردان صورت گرفته نشان می دهد کهمصرف دخانیات نیز باعث افزایش ریزش مو می شود اما مشخص نیست که در زنان نیز چنین تاثیری داشته باشد . اما به طور کلی مصرف سیگار بنابه دلایل بسیار مضر است . بنابراین فرق نمی کند که آیا ریزش مو نیز در بین این دلایل باشد یا نه.
اما بهترین کار برای کسی که ریزش مو را تجربه کرده این است که دلیل اصلی را شناسایی و درمان کند. و بهترین نقطه برای تشخیص انجام تست خون است تا ازاین طریق میزان آهن، هورمون های تیروئید و وضعیت استروژن خون مشخص شود.
اگر پزشک علت قابل درمان برای ریزش مو تشخیص نداد ممکن است ریزش مو نتیجه فاکتورهای ژنتیکی باشد که غیر قابل اجتناب است اما با این حال داروهایی و جود دار که رشد دوباره مو را تحریک می کند.
• روگان(نام تجاری برای داروی ماینوکسیدل): این دارو به صورت موضعی مصرف می شود یعنی به صورت مستقیم روی پوست سر مالیده می شود و با اتساع رگ های خونی پوست سر ، خون رسانی به پوست سر راافزایش می دهد . در نتیجه فولیکول ها ی مو مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند و در فولیکول های مو شروع به بزرگتر شدن می کند و بعد از مدتی موها پر پشت تر می شود. البته قابل ذکر است که زنان حامله و شیرده نباید از این دارو استفاده کنند.
• پروپسیا(نام تجاری برای داروی فناستراید): این دارو به صورت قرص به فروش می رسد و مانع تبدیل تستسترون به دهیدروتستسترون یا DHT می شود (دهیدروتستسترون هورمونی است که به تدریج باعث کم شدن فولیکول های مو و درنتیجه کم شدن چرخه رشد مو می شود) البته این دارو برای درمان ریزش مو در مردان تجویز می شود اما ممکن است مانع ریزش مو در زنان نیز شود. البته همان طور که درمورد داروی اول بیان شد زنان حامله یا زنانی که قصد حامله شدن دارند نباید از این دارو استفاده کنند. مطالعات در مورد خاصیت مصرف این دارو در زنان به نتایج ضد و نقیصی رسید ه لذا مصرف این دارو درمورد تمام زنان کارساز نیست.
البته در مورد دو داروی ذکر شده لازم است به این نکته اشاره شود که مادامی که این دارو مصرف می شود ریزش مو قابل درمان و کنترل است ولی اگر درمان کنار گذاشته شود وضعیت به حالت قبل برمیگردد.
سلام بر دوست گرامی[shaad]
خواهش میکنم...واقعا ممنونم از توجهتون[golrooz]
بله حق با شماست و اینا همه میتونن دلایلی برا ریزش مو باشند.............اما خوب هر کدوم میتونن علائم دیگه ای هم همراه داشته باشن و میتونن نداشته باشن
اما اگه من گفتم درماتیت سبورئیک به خاطر علائم بود...........اگزما در ناحیه سر....قرمزی و ملتهب بود...خارش و پوسته پوسته شدن...موی چرب...ریزش مو
ایشون خودشون گفتن مشکلاتی مثل تیروئید و کیست و ... ندارن.....و فقط استرس و کمبود آهن رو بیشتر عنوان کردن
راستش من بر همین اساس چنین توصیه ای کردم و امیدوارم تشخیص درست باشه
البته اینم بگم درماتیت متاسفانه بین خیلی افراد شایعه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید 0319
دلایل ریزش مو در زنان
ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!
هم شما و هم خانوم دکتر عزیز!
فعلا دارم سعی می کنم مدت استحمامم رو کمتر و حرارت آب رو هم ملایم تر کنم.
تا جایی هم که امکان داره با موهام خیلی مانوور ندم!!
در ضمن از لوسیون بتامتازون هم برای اگزمای سرم استفاده می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!
سلام خواهش میکنم ممنون آبجی...ببخشید منو دیگه چون دنبال میکردم نگران شدم
مرسی ممنون لطف دارین
بله درسته اینکار برانون خیلی خوبه ...و سعی کنین موهاتونو همیشه بعد از استحمام خشک کنین و سشوار رو نزدیک نگیرین زیاد چون پیاز مو رو میسوزونه
آره دقیقا زیادم شونه نکنین ..یا شونه چوبی باشه بهتره
بازم ممنون و ببخشید منو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید 0319
سلام خواهش میکنم ممنون آبجی...ببخشید منو دیگه چون دنبال میکردم نگران شدم
مرسی ممنون لطف دارین
بله درسته اینکار برانون خیلی خوبه ...و سعی کنین موهاتونو همیشه بعد از استحمام خشک کنین و سشوار رو نزدیک نگیرین زیاد چون پیاز مو رو میسوزونه
آره دقیقا زیادم شونه نکنین ..یا شونه چوبی باشه بهتره
بازم ممنون و ببخشید منو
خواهش...
خیلی لطف دارین.[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!
اتفاقا لوسیون بتامتازون هم لوسیون خوبیه...برای خیلیا که جواب داده
میتونی از سرم های تقویتی و شامپوی ضد ریزش هم استفاده کنی
ولی شامپویی هم که انتخاب میکنی بهتره حتما پایه ضد شوره داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
اتفاقا لوسیون بتامتازون هم لوسیون خوبیه...برای خیلیا که جواب داده
میتونی از سرم های تقویتی و شامپوی ضد ریزش هم استفاده کنی
ولی شامپویی هم که انتخاب میکنی بهتره حتما پایه ضد شوره داشته باشه
من خیلی وقتا دیدم شامپو head&shoulder تجویز می کنن.
ولی من یکی دوتا شو استفاده کردم فایده نداشته(البته اونا بیس ضد شوره نداشتن ها)
شما چی معرفی می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
شما چی معرفی می کنید؟
سلام عزیزم[golrooz]
درمورد نوع شامپو که مارک خاصی مد نظر ندارم ....
اما یکی اینکه شامپوی ضدقارچ الان برای ما بهتره.......همون کتوکونازول و سلنیوم سولفاید(هفتهیی 2 مرتبه از شامپو کتوکونازول 2% و یا از شامپو سلنیوم سولفاید 1 تا 5/2% ویا پیریتیون زینک 1 تا 2% و یا 5/2% Povidione Iodine موضعی برای 4 هفته و به مدت 5 دقیقه کف شامپو در کف سربماند.)....با استفاده از این شامپوها ممکنه اول ریزش موی شما شدید تر بشه ولی بعد خوب میشه
بهتره پایه ضد شوره هم داشته باشه.....از شامپوهایی که حاوی املاحی مثل زینک، سلنیوم، سولفور هستند
البته یکسری مارک هم شنیدم اما نمیدونم چقدر میتونه برای شما مفید باشه.......میتونید موقع خرید از دکتر داروساز درموردشون بپرسید.....دکولوره-کلیون-آلپسین-کلیر- کلوران و سرم ضد ریزش- سیر پرژک-جوانه گندم سینره-کلوال(دوکری)
فقط یه چیزی بگم دوست من همه اینا که میبینی برای بعضی خوب بوده برای بعضی نه..........شما هم بهتره با نظر دکتر استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
شما چی معرفی می کنید؟
سلام عزیزم[golrooz]
درمورد نوع شامپو که مارک خاصی مد نظر ندارم ....
شامپوهای ضدقارچ .......همون کتوکونازول و سلنیوم سولفاید(هفتهیی 2 مرتبه از شامپو کتوکونازول 2% و یا از شامپو سلنیوم سولفاید 1 تا 5/2% ویا پیریتیون زینک 1 تا 2% و یا 5/2% Povidione Iodine موضعی برای 4 هفته و به مدت 5 دقیقه کف شامپو در کف سربماند.)....با استفاده از این شامپوها ممکنه اول ریزش موی شما شدید تر بشه ولی بعد خوب میشه
شامپوی انتخابی بهتره پایه ضد شوره هم داشته باشه.....شامپوهایی که حاوی املاحی مثل زینک، سلنیوم، سولفور هستند
البته یکسری مارک هم شنیدم اما نمیدونم چقدر میتونه برای شما مفید باشه.......میتونید موقع خرید از دکتر داروساز درموردشون بپرسید.....دکولوره-کلیون-آلپسین-کلیر- کلوران و سرم ضد ریزش- سیر پرژک-جوانه گندم سینره-کلوال(دوکری)
فقط یه چیزی بگم دوست من همه اینا که میبینی برای بعضی مؤثر بوده برای بعضی نه..........شما هم بهتره با نظر دکتر استفاده کنید.
-
4 فایل پیوست
سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست ايا ازمايش خونم سالم است وايا براي تشخيص تب مالت يك بار ازمايش كافي است
سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست ايا ازمايش خونم سالم است وايا براي تشخيص تب مالت يك بار ازمايش كافي است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست
سلام دوست عزیز
اینکه صبح دادین و گفته عفونت و فردا بعد از ظهرش اینطور نبوده خب واسه اینکه در طول روز مثانه پر و خالی شده یجورایی شستشو شده و از غلظتش کم شده... اما اونی رو که صبح دادین خب در طول شب مایعاتی استفاده نکردین.... که البته کلا آزمایشات صبح خیلی بیشتر ملاک هست مث ph ادار که توی برگه دوم چون غذا و .. خوردین و تحت تاثیر قرار گرفته مث لبنبات مرکبات و ...و ph بالاتری نشون داده ( البته نرمال )
جدای ازین ها میتونه بستگی به نوع نمونه گرفتنتون هم داشته باشه که چقدر دقت کرده باشین که نمونه ادرار با چیزای دیگه الوده نشده باشه ... اینا ازین جهت که گفتین عفونت نشون داده و بعدش نداده ...
و اما
برگه ازمایشتون!! نه! من فعلا دوتا برگه رو دیدم که یکی سوم فروردین هست و توش فقط W.B.C 3-4 هست و یجوررایی مرز هست اما همین توی برگه هشت فروردین نرمال شده و 1-2 هست
که این هم بستگی داره که شما آقا باشین یا خانوم ..من به پروفایلتون سر زدم اما اونجا هم چیزی از جنسیتتون دستگیرم نشد حالا در کل میزان وایت بلاد سل در آقایون 1-2 ( که برگه دوم شما همین مقدار هست ) در خانوم ها 5 و در خانم های باردار تا 10 هم مشاهده میشه
اما خیلی جاها هم در کل بین خانوم و اقا 0 الی4 رو در نظر میگیرن و این یعنی یجورایی برگه اولتون روو مرز بوده و عفونتی در میان نیست
اگر هم عفونتی بوده هنوز به سلول ها نچسبیده و درگیر نشده که توی آزمایش بعدیتون که بعد از ظهر بوده شسته شده و میزانش نرمال بوده...پس نگرانی نیست ولی باید رعایت کنین... چراکه گلبول ها چه سفید چه قرمز توی ادرار نشون دهنده ی خون توی ادرار هست که عللش هم میتونه عفونت، التهاب مخصوصا التهاب واژن در خانوم ها ، لوپوس و... باشه و اینکه میتونه در اثر بد نمونه گرفتن هم باشه که دقت نکرده باشین و وجود خراش و .. رو اطلاع نداده باشین ... که اینو بایداز روی شکلش متوجه شد مثلا چروکیده و کوچیک باشه نشون آلودگی ادرار با مثلا ترشحات واژنه اما اگه تازه باشه گرد و بزرگ تره یسری گرانول توی سیتوپلاسمش هست و وزنشم مورد توجه قرار میگیره ..در هر صورت میزانش روی مرز هست و بعدش هم نرمال شده پس جای نگرانی نیست
نیتریت هم وجود نداشته...پس باکتری نبوده که آنزیمش نیترات رو به نیتریت تبدیل کنه.. خود باکتری هم نگتیو بوده یعنی حضورش رو ندیدن...24 ساعت بعد از کشت هم رشد نداشته ...خب پس عفونتی نیس
نمونه مدفوع هم کیست تک یاخته انگل هیچ کدوم دیده نشد....
[golrooz]
اون دو برگه آزمایش دیگتون رو هم میبینم توی پست بعدی میگم
-
سلام اینکه صبح دادین و گفته عفونت و فردا بعد از ظهرش اینطور نبوده ازمايش ادرار را در دو ازمايشگاه انجام دادم وجنسيت مرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
من برگه آزمایش های خون رو هم نگاه کردم خوبه تقریبا توی هر رنجی شما میزان متوسط رو دارین فقط باز همون وایت بلاد سل W.B.C توی آزمایش خونتون نرمال هست اما حداقل نرمال رو داره ... هر دو جزء شمارش رو براتون داشتن هم شمارش کلی هم شمارش جزء به جزء
که شمارش کلیش میگم نرمال بوده اما حداقل یعنی کاملا روی مرز هست و جدای از این این آزمایشگاه دقتش جوری بوده که طیف بیشتری رو در نظر گرفته بود
یکم دقت ها توی آزمایشگاه ها فرق میکنه...
توی شمارش جزء به جزء درصدهایی که آورده شده یه مقدار با نرمالش تفاوت داره مثلا ( البته تا اونجایی که من میدونم) نوتروفیل حدود 50-60 درصد کل رو در بر میگیره برا شما 44 هست . یا لنفوسیت برای شما درصدش بیشتر از نرم هست...منوسیت هم کمتر همه ی اینها در کل همون W.B.C هست که روی مرز حداقل نرمال بوده ....احتمالا بخاطر عفونتی که بوده کم شده یا کم بوده که عفونت ایجاد شده اینارو پزشک معالجتون که در جریان کارتون هستن میتونن بگن..کمتر دیگه نباید بشه... وقتی گلبول سفید کم بشه عوامل بیماریزا فرصت پیدا میکنن که وارد بدن بشن و به دنبالشون عفونت ایجاد میشه ..یعنی بدن نمیتونه در برابر عوامل خارجی دفاع کنه بعد عفونت ایجاد میشه ... که پزشکتون با توجه به تشخیصشون (و اصلا علت اینکه براتون آزمایش نوشتن) آنتی بیوتیک براتون تجویز میکنن تا کمکی باشه عفونت سرکوب بشه... اینکه یبار آزمایش کافی هست والا من ازون دسته از ادمایی هستم که خیلی محکم کاری میکنم تا مطمئن شم و این البته نظر شخصیم هست...اگر آزمایشگاه مورد تائید پزشکتون هست که خب مانعی نداره ...مثلا همین امروز توی ازمایشگاه ما یکی سنگ تموم گذاشت....در پلیت ها رو باز گذاشته بود...سر سرنگ افتاد زمین!!! از زمین برداشت و خون رو کشید و ریخت توی محیط کشت...!!! و اخرین دسته گلش هم اتیش زدن سطل زباله بود ...چون سوآپی رو که داشت استریل میکرد خاموش نکرد انداخت سطل زباله!!!اونم ناقابل آتیش گرفت!!![nadanestan]
تب مالت ببینید این علایم رو دارید یا نه! اگر که دارید خب باید حساسیت بخرج بدین واسه تشخیص قطعی و درمان
اول از همه تب! بیشتر از 37 یعنی حدود 37/5 تا 40 که همراه با سرما یا لرز یه دفعه ای باشه.. ضعف.. خستگی . بی اشتهایی.. عرق کردن که بیشتر شبها این اتفاق بیفته..بزرگ شدن گره های لنفاوی.. سردرد.. افسردگی..وقتی به ستون فقرات دست بزنید درد بگیره و..
توو حالت مزمنش هم کمردرد و درد عضلانی و ناتوانی جنسی و یبوست و ...
اگر واقعا این حالت ها رو دارین خب باید سریع تر درمان شید که حدود یکماه یا حتی کمتر با درمان درست بیماری بهبود پیدا میکنه..
البته بعد از تشخیص قطعی!!! چون این تفاوت میزان W.B.C دلیل نمیشه!!!! ممکنه حتی بخاطرر یه گلو درد یا یه عفونت جزئی ادراری که از باکتری روده منتقل شده باشه ( اونم اونقد کم بوده که نتونستن حتی باکتری و غیره رو ببینن! چه برسه به اینکه کشت بدن و خالص کنن!!!) و هر عفونت شایع دیگه که همیشه باهاشون سروکار داریم! باشه...
آزمایش سرولوژیتون هم
تست رایت منفی و 2ME منفی هست ...پس تب مالت هم رد میشه.... البته نتیجش با پزشکتون هست چون من نمیدونم ایشون تو کدوم دوره براتون این ازمایش رو نوشتن..
چون توی هفته ی اول همه تست ها بجز 2ME مثبت میشن و بعد در تست دیگه این 2ME مثبت میشه.... در آخر هم 2ME منفی نشانه ی بهبود هست.... که حالا آرمایش شما 2MEمنفی رو نشون داده و رایت هم منفی
پس به پزشکتون مراجعه کنین تا روندشون رو ادامه بدن...
ولی به امید خدا که چیزی نیست و نگران تب مالت نباشین... اگر هم باشه یه عفونت ساده هست
ولی باز میگم به پزشکتون مراجعه کنین ایشون از روند و مراحلی که در پیش گرفتن آگاهند...
سلامت و تندرست باشید دوست عزیز...آمین[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ و....
-
[quote=سونای;454705]نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم
-
[QUOTE=javan0012;454874]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم
سلام
خب خوبه... اگه که دام های اونجا مورد تائید دامپزشکی بودن خب تقریبا مشکلی نیست....
اون موارد خفیفی که اشاره شد..( WBCحداقل نرمال در آزمایش خون و WBCحداکثر نرمال توی آز ادرار( با توجه به جنسیت یه مقدارجزئی بالا بود ) توی شمارش جزئیش که نوتروفیل کم شده لنفوسیت زیاد شده و منوسیت کم شده نقطه اشتراکشون عفونت ویروسی هست ( برای کم و زیاد شدنشون دلیلهای مختلفی از جمله عفونت های ویروسی باکتریایی و... هست ) و بروسلوز که شما نگرانش هستین جزء عفونت های ویروسی نیست با یه مرحله حاد باکتریمی ظاهر میشه.. علاوه بر این یکی از علل زیاد شدن منوسیت، تب مالت هست که واسه شما عکس این حالت اتفاق افتاده منوسیت کم شده پس عفونتی اگر باشه چیز دیگست ...
حالا همه ی اینا به کنار این موارد جزئی به خاطر استرس هم میتونه باشه...مثلا اگر موقع خونگیری استرس داشتین این حالت پیش میاد و اگر دارویی آنتی بیوتیکی چیزی مصرف کرده باشین هم همینطور و بقیه ی موارد هم که گفته بودم
و اما بروسلوز ( تب مواج - تب مالت )تشخیصش گاهی سخته و بعد از مدت ها خودش رو نشون میده... البته خب توی ازمایشات خلاصه یه تیتری مشخص میشه... واسه شما منفی بوده ...
حالا برای اطمینان کامل میخواین با پزشکتون مشورت کنین تا براتون درخواست کومبس رایت ( coombs wright) بدن ...
این هم این شک رو که توی مرحله مزمن آگلوتیناسیون تشکیل نمیشه و جواب آزمایش منفی میاد رو بر طرف میکنه....
و مشخص میشه که واسه نبودش، آزمایش منفی اومده ؟!! یا واسه ورود به مرحله ی مزمن ؟!...
سلامت و موفق باشید...آمین[golrooz]
-
دوستان سلام.من خواهشی دارم از شما اونم اینکه چیزی رو که نمیدونین در موردش اظهار نظر نکنید.باسپاس
-
[QUOTE=javan0012;454874]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم
سلام
اگر خاطرتون باشه گفته بودم
نقل قول:
البته خب توی ازمایشات خلاصه یه تیتری مشخص میشه... واسه شما منفی بوده ...
من این رو به چند تا از استادام نشون دادم که چرا تیتر شما رو مشخص نکردن! و کلا گفتن منفی! استادِ باکتری شناسیم خیلی عصبانی شدن که وقتی آزمایش انجام میشه هرچند اندک باید تیتر اعلام بشه واسه چی اعلام نکردن![khanderiz]
و ....
خلاصه بردم پیش استاد ایمونولوژیم ایشون گفتن احتمالا رایت لوله ای انجام ندادن!!! که تیتر اعلام نکردن و رپیت بوده یعنی توی پلیت آزمایش کردن که منفی گزارش دادن و تیتری نگفتن!!
همونطور که گفته بودم تست کومبس رایت نیاز هست
که نوع آزمایش دادن شمامثل همون آزمایش هست... ولی آزمایشگاه اول رایت لوله ای انجام میده ( چون قبلی احتمالا رایت لوله ای نبوده که تیتر نگفتن...) بعد خودشون کومبس رایت رو هم انجام میدن و نتیجه رو اعلام میکنن...
این از تست سرولوژیتون ... تا انشاءالله نتیجش...
[golrooz]
-
سلاملیکم
ایشالا که همه دکتران عزیز پاینده و سلامت و از اینجور چیز میزا باشند[cheshmak]
یه سوالا اوشولو داشتم
فکر میکنم که کلا سرگیجه و سیاهی رفتن لحظه ایه چشم خیلی علتها رو میتونه داشته باشه
ولی گفتم بپرسم شایع ترین مسایل چی میتونه باشه؟
مثلا موقع راه رفتن یه آن سر گیج بره یا چشم سیاهی بره
البته نه بصورت مکرر و دائمی
شاید مثلا یه بار در روز
با تشکرات فراوان و اینا[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
سلاملیکم
یه سوالا اوشولو داشتم
فکر میکنم که کلا سرگیجه و سیاهی رفتن لحظه ایه چشم خیلی علتها رو میتونه داشته باشه
شاید مثلا یه بار در روز
سلام خوبید و از این جور حرفا[cheshmak]
ببخشید عذر می خوام از اساتید این بخش و دکترای عزیزمون و از شما آقا هادی که فوضولی کردم[khejalat]
من خودمم هر از گاهی این طوری می شم.
همون در حد روزی ی بار!
عمده ترین علتش خستگی...ضعف و البته کم خونی می تونه باشه!
یه نکته رو در نظر داشته باشید...سعی کنید وقتی دارید از جاتون پا می شید خیلی سریع این کارو نکنید چون باعث می شه سرتون گیج بره و چشماتون سیاهی!!
ممکنه از افت فشار هم باشه.سعی منید با خودتون شکلات یا گردو یا تافی همراه داشته باشید.
اگر عینکی باشید یکی از علل هم این می تونه باشه!
ضعف در بینایی هم گاهی باعث سرگیجه می شه.
اگر عینکی هستید به چشم پزشک ی سری بزنید.
دیگه بیشتر از این چیزی نمی گم زشته جلوی دکترای عزیز....
بازم عذر خواهی فراوان زیاد.....[golrooz]
-
به به به به
با تشکرات بسیار زیاد تا از هم رشته ایه گرام که نکاتی رو فرمودند[bamazegi]
خب عینک که دارم ولی تازه رفتم چش پزشکی و عینکو اپدیت کردم
بعد اونوقت الان چاره چی میباشد و چگونه؟
ممکنه مثلا کمبود اهنی چیزی باشه مثلا؟؟؟؟[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
سلاملیکم
یه سوالا اوشولو داشتم
شاید مثلا یه بار در روز
سلام بر آقا هادی عزیز
منم دکتر نیستم[nishkhand] و مخصوصا اینکه جناب "دستیار" سر ِ سرگیجه حساسیت خاصی دارن که چگونه پاسخ داده بشود......[negaran] [sootzadan]بااسترس فراوان یه چیزایی میگم تا خودشون بیان ............[nadidan][cheshmak][khanderiz]
ما خیلی نوع سرگیجه داریم که باید نوعش مشخص شه ...
اول باید مشخص شه که سرگیجه واقعی(vertigo) هست؟ یا کاذب /غیر واقعی / (Dizziness (Pseudo Vertigo ؟
که واقعیش احساس دوران هست ..مث اینکه توی محیط داریم میچرخیم یا محیط داره میچرخه ..یا مث این میمونه که وسایل اطراف دارن میان سمتمون یا اینکه ما به یه سمتی کشیده میشیمو ازین چیزا...
البته اینکه گفتیم به یه سمتی کشیده میشیم باید مشخص شه که این سرگیجه هست؟ یا عدم تعادلی که به دنبال آسیب مخچه هست؟ اتفاق افتاده و نباید با هم اشتباه گرفته شن!!!!!
خلاصه این از واقعیش ..
حالا ولی سرگیجه غیر واقعی مث این میمونه که سر ادم پر میشه و یهو داریم میفتیم یا گاهی هم سبک شدن سر.. یا همین سیاهی چشم که میگین ..احساس گنگی منگی و ....
سرگیجه غیر واقعی بیشترین دلیلش اضطراب و افسردگی هست....
بله کم خونی هم دلیلش میتونه باشه کلا بیماری های داخلی هم دلیلش هست مث کم خونی ..افت قند خون.. اختلال ریوی یا مدام سرفه کردن به دلیل آلرژی ..سرماخوردگی..آنفلوآنزا و.... هم میتونه دلیلش باشه یا کاهش فشار خون وضعیتی که این وقتی خوابیدیم یا نشستیم و سریع بلند شیم پیش میاد..
این کم خونی و اینا با آزمایش مشخص میشه... مثلا اینکه واسه دریافت کمه آهنه؟ یا توی جذب مشکل هست و ....
اگه علایمتون طولانی مدت شده یا اگر درصدی جز سرگیجه ی واقعی هست
باید برین پیش پزشک بررسی میکنن موارد زیر رو و براتون آزمایش های تشخیصی با توجه به پاسختون رو مینویسن
میبینن که داروی خاصی جدیدا مصرف نکردین؟
سابقه ضربه مغزی نداشتین!؟
فشار خون؟ . دیابت؟ . سن؟ . شنوایی ؟. وزوز گوش؟ . مدت سرگیجه؟ .. حالت؟ و اینکه با چه نشونه های همراه هست مث دوبینی یا تهوع ؟
و .... ؟؟؟؟؟؟
بعد ازینکه اینا رو بررسی کردن با توجه به پاسخ هاتون براتون درخواست شنوایی سنجی .. سی تی اسکن. Evokedpotentials . ام ار ای . نوار مغز و.... میکنن
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرگیجه ی واقعی هم میگم تا نشونه هاش رو بدونین
خود سرگیجه ی واقعی چند نوعه و دلایل خاص خودشو داره...
اختلال توی دستگاه تعادلی در گوش داخلی ، چشم، مخچه، ساقه مغز و قطعه گیجگاهی مغز باعث سرگیجه میشه
حالا از نظر این محل های آسیبش مشخص میشه که محیطی هست یا مرکزی؟ مثلا محیطی مربوط به اختلال گوش داخلی هست و مرکزی مربوط به ساقه مغزو مخچه و...
سرگیجه های محیطی مشخصشون اینه که بیشتر با حالت تهوع و بالااوردن ( استفراغ) همراه هستن .. سر تکون بخوره شدت پیدا میکنه..مدتش کوتاه تره و..
ولی اگه دوبینی و یا اختلالات عصبی مث تقریبا بی حسی یه سمت بدن و...باشه دیگه میره توو بخش سرگیجه های مرکزی..
البته خب گاهی کاهش شنوایی یا وزوز شنیدن توی گوش هم میتونه دلیلی بر محیطی بودن باشه اما گاهی...
که این محیطی فکر کنم سه نوع بود
1/
Labyrinthitis بود که چون علتش تقربا نامشخص بوده و میگفتن شاید ویروسی باشه ما میکروبیولوژی ها با این سرو کار داشتیم [khanderiz]
که خوش خیمه.. با استراحت و درنهایت ضد سرگیجه کامل خوب میشه ..نشونشم سرگیجه شدید هست.. سرتکون بخوره خیلی بیشتر میشه... حالت تهوع استفراغ کاهش شنوایی و...
دومی
2/مینر
که این مشخصش وزوز و کاهش شنوایی هست و سرگیجش حمله ای و دوره ای هست و بین این دوره ها ممکنه چندین روز هم فاصله باشه..و هربار هم که دوباره میاد سراغ بیمار شنواییش کمتر میشه...تا ناشنوایی! که از رژیم غذایی کم نمک شروع میکنن واسه درمان تا جراحی
3/ سومی هم وضعیتی خوش خیم هست
اینم وقتی که از یه حالتی به حالت دیگه فرد تغییر حالت بده مثلا خمو راست بشه بالا پایین کنه یا سرو گردن رو تغییر بده پیش میاد.. بیشتر توی میانسالو ایناست
اون مرکزی هم :
1/ میگرن با منشا شریان قاعده ای ساقه مغز..
این اول سرگیجه میاد بعد تعادل بهم میخوره بعد هم کرختی دور لب و دهن ..بعداز ده دقیقه یه ربع تا نیم ساعتِ بعد تازه سردرد شروع میشه اونم ضربه ای ...
2/ سرگیجه ای که به دنبال کم خونی گذرای مغزی پیش میاد
که این سرگیجه با عدم تعادل و دوبینی همراه هست... علتشم آسیب عروق پسین مغزه که زمینه شم چربی خون و فشار بالا و بیماری قند و سیگار و .. هست که البته بیشتر توی پیر ها دیده میشه
3/ خونریزی مخچه و انفارکت مخچه هست
که اینم علاوه بر عدم تعادل، مشخصش اختلال توی گفتار هست... اینم واسه افراد مسن و پیره که سابقه فشاربالایی دارن..بیشتر پیش میاد
4/ سرگیجه با منشا مننژ مغز هست
که این بیشتر با تشنج همراهه
البته سرگیجه بخاطر ضربه های مغزی هم پیش میاد...
خلاصه بحث درین زمینه بسیار است....
ایشالله دستیار میان و براتون میگن...
در پناه خدا سلامت و سربلند و پر از شعر باشین ....آمین
خواهش میکنم..با خواهشات فراوان و اینا[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz]