باسلام پسرم 2سال 8 ماه است واز دو ونيم سالگي رو 13 كيلو مونده علت چيست ايا احتايج است ازمايش بدهد موقع تولد 2500 بود
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام پسرم 2سال 8 ماه است واز دو ونيم سالگي رو 13 كيلو مونده علت چيست ايا احتايج است ازمايش بدهد موقع تولد 2500 بود
سلام...
برای عرق کردن دست هیچ درمانی(ترجیحا طبیعی و بدون دارو و محلول) وجود نداره؟
سلام دوست من
عرق کردن دست ها میتونه علل زیادی داشته باشه علاوه بر اینکه شایع هم هست.
اول اینکه از استری دور باشید. مواد محرک و ادویه جات و نوشیدنی های کافئین دار رو کمتر مصرف کنید.
محیط گرم هم میتونه باعث تشدید عرق کردن بشه.
میتونه خودش به علت فعالیت زیاد غدد عرق باشه یا به دنبال بیماری ایجاد بشه(بیماریهای قلبی عروقی....مشکل غدد تیروئید و ...)
اما درمان.....شما ترجیح میدی بدون دارو و محلول باشه ...خوب فکر نکنم راه درمان اونم به این شکل وجود داشته باشه........اما توصیه : یکی همون مواد اول که نوشتم...یکی اینکه هر روز چند بار شستشوی دستها رو اونم با آب خنک انجام بدید.
میتونید از الکل هم استفاده کنید اما مواظب باشید چون الکل به پوست دست آسیب میرسونه.
از دستکش های نخی استفاده کنید.
زیاد هم دستهاتونو حالت جمع شده(مثل مشت کردن) نگه ندارید.....حتی موقع نوشتم مواقعی که نمی نویسید یا نوشتن رو متوقف میکنید بهتره دستهاتونو باز کنید.
مصرف گوشت قرمز(حداقل برا 12 ساعت مشکلتون کمتر میشه یا حتی ممکنه برطرف شه)
میتونید ویتامین ب1 رو هر روز مصرف کنید.(برای بعضی افراد خیلی کمک کننده ست).....................البته این دارویی شد[cheshmak]
سلام
برای این مشکلم دکتر خیلی مطمئنی رفتم اما میخواستم نظر پزشکان و عزیزان سایت رو هم بدونم.
حدود یه هفته میشه که نظرمو جلب کرده این مشکل ولی تفریبا یک ماه هست که اینجوری هستم. که البته الان حاد شده تا حدودی.
من خب همیشه آدمی هستم که ورزش زیاد میکنم. از همه نوعش. از دو تا بسکتبال و رزمی و کوه و...! هیچوقت مشکلی نداشتم. حتی وقتی مدت طولانی(مثلا برای کنکورم که وقتی نداشتم) ورزش نمیکردم و بعدش میرفتم ورزش بازم مثه قبل بود. شاید نهایت یه ذره عضلاتم میگرفت ولی هیچوقت تنگی نفس نداشتم. یا مثلا اینکه نفس کم بیارم. مثلا تابستون که دوباره دوی صبحگاهیمو شروع کردم(بعد از مدت خیلی طولانی) اصلا مشکلی نبود. خیلی راحت و بی وقفه میدویدم و...! اما حدود یک ماه هست که بعد از دوی صبحگاهی و در حینش نفسم خیلی زود تند میشه و خیلی زود نفسم بند میاد. تا حدی که توی این هفته مجبور شدم دیگه ندوم. و سرفه های بدجوری میکردم تا 2 ساعت بعدش. این در حالیه که من کلی میدوم و آخرش که آروم میشد نفس نفس میزدم (که البته زود برطرف میشد.) اما صدای نفسام هم شنیده نمیشد. کلا با دوستم که میدویدم میگفت لااقل یه صدایی دربیار که بدونم من طبیعیم که نفس نفس میزنم. اینو میگم که تاکید داشته باشم رو اینکه اصلا مشکلی نداشتم.
از اون روز دقیق شدم یکم روی اتفاقای مختلف و فهمیدم که مدتی هست اینجوری سرفه میکنم اما کوتاهتر یا اینکه نمیذاشتم سرفه ام بیاد. پله های دانشکده رو آروم میرم بالا، حتی تا طبقه اول کلی نفس نفس میزنم. من همیشه تند راه میرم اما خب مسلما مشکلی ندارم. مدتی هست که وقتی میرسم دانشکده و میشینم یا مثلا با دوستام وایمیستم همه میگن دویدی تا اینجا؟
یا مثلا میدوم بیام از تو اتاقم تلفن رو جواب بدم یا دنبال تلفن میگردم اول که تلفن رو برمیدارم خیلی نفس نفس میزنم....:( و نفسم تنگ میشه در واقع.
البته من حالت سرفه های بدجور و اسپری آسم رو داشتم وقتی کوچیک بودم. حدود 7-8 سال. وقتی اسکیت یا دوچرخه میرفتم همیشه تا چند ساعت وحشتناک سرفه میکردم و حالم بد بود. اما خوب شدم و اسپری هم دیگه استفاده نکردم.
پیش دکتر که رفتم گفت ریه هات مشکلی نداره. یه دستگاهی گذاشت و من محکم نفسمو دادم توی اون دستگاه و گفت که اصلا مشکلی نداری، 4لیتر هوا دادی بیرون. اصلا مشکلی نیست.
ممکنه عصبی باشه و نیاز به آرام بخش داشته باشی. حتی پرسید کنکور داری که خوب من گفتم نه دیگه تموم شده و دانشجوام.
اسپری نوشت البته برای مواقع ورزشم و گفت اگه خوب نشد یا بیشتر شد برم پیشش.
خب البته من این دکتر رو خیلی قبول دارم. خیلی زیاد. دکتر معروفی هم هستش.
بیشتر میخوام بدونم میشه که عصبی باشه؟![negaran]
خیلی حرف زدم، نه؟![cheshmak]
در کل نظرتون چیه؟![golrooz]
با سلام و خسته نباشید به پزشکان دوست داشتنیه سایت[golrooz]
یه سوال
من نسبتا به طب سنتی آشنایی دارم
میخواستم ببینم منم میتونم برای کمک به دوستان فرمول بگم؟
سلام دوست عزیز
این دستگاهی که گفتین اسمش اسپیرومتر هست.این جوری که فرمودین نباید مشکل ریوی داشته باشین
چندتا سوال
چند سالتونه؟
وقتی نفستون دچار مشکل میشه با زدن اسپری بهتر میشه؟
از لحاظ قلبی بررسی شدین؟مثلا اکو
وقتی توی سرما هستین یا بوی خاصی حس میکنین هم دچار این حالت میشین؟در کل میخوام بدونم در هنگام فعالیت مشکلتون بوجود میاد یا در شرایط دیگه مثل عصبانیت استرس یا بوی خاصی هم شما دچار مشکل میشین؟
سلام و ممنون از توجهتون
18 سالمه
من هر 8ساعت میزنم اسپری. بهترم وقتی میزنم. ولی الانم که اتفاق خاصی نیفتاده و نشستم احساس میکنم دوست دارم هر از چندی نفس عمیق بکشم.
با بو که فکر نمیکنم. به سرما هم کلا حساس نیستم.
از لحاظ قلبی بررسی نشده چیزی.
نمیدونم... راستش خیلی دقیق نشدم که دقیقا چه زمانای اینجوریه. ولی به نظرم وقتی عصبی میشم هم اینجوری هستش.
با سلام،ایا استرس میتونه باعث گرفتگی قلب بشه؟
با سلام مدت چند ماه است كه بعضي وقتها اطراف گوشم سنگين مي شود واحساس سرگيجه دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت مقداري عفونت گوش دارم وبرايم شربت پزودوافدرين وقطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد تجويز نمود وگفت داروها را مصرف كن بعد 3 روز اگر بهتر شدي ادامه بده در غير اين صورت به متخصص مراجعه كن مي خواستم بدانم ايا اين قرص ضرري براي معده ندارد چون من ورم معده دارم ايا با انتي اسيد فاموتدين مصرف كنم بهتر است
با سلام من از شير گاو محلي استفاده مي كنم بايد چند ساعت در اجاق گاز حرارت ببيند تا اري از ميكروب باشد
با سلام مدت چند ماه است كه اطراف وداخل گوشم درد مي كند وبعضي وقتها احساس سرگيجه دارم اول به يك دكتر عمومي مراجعه كردم برايم قطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد نوشت استفاده كردم فايدهاي نداشت بعداز يك ماه به يك دكتر عمومي ديگر مراجعه كردم برايم قطره گلیسیرین فنیکه تجويز نمود وگفت روزي 3 قطره داخل هر گوش بريزم وبعد 5 روز بروم جهت شستشو ايا اين قطره ضرري نداره وشستشو چقدر طول مي كشد رو قطره نوشته هر 8 ساعت 3 قطره ولي دكتر گفت روزي 3 قطره كدام درست است با تشكر
سلام ببخشید من یک ماه و نیم است که هر چند روز یک دفعه شبها دل درد خیلی خیلی بدی میگیرم که اصلا طبیعی نیست کل شکمم درد میکنه حالت تهوع دارم نبات و عرق نعنا هم تاثیر نداره بعد از یک ساعت کمرم درد میگیره طوری که نه میتوانم بشینم نه دراز بکشم دقیقا پشت کلیه ام میشه و همش احساس خستگی شدید دارم و فقط با خیلی گرم کردن شکمم و کمرم دردش کم میشه و لازم بذکر است که من معده درد دارم برای معده ام اب زیاد میخورم از ان طرف شبها دستشویی زیاد میرم ایا من مشکل کلیه دارم یا دستگاه گوارش ؟ ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید
سلام دوست من[golrooz]
بابت تاخیر برای جواب هم معذرت میخوام
این دردی که شما توصیف کردید بیشتر به دو دلیل میتونه باشه....همونطور که خودتون گفتید یا مربوط به سیستم گوارشه یا کلیه ها
یه سری دردهای شکمی که باعث تهوع میشن بیشتر مشکل گوارشیه و یکسری که به کمر درد منجر میشه میتونه کلیوی هم باشه...... برای تشخیص میتونید از تست های پاراکلینیک کمک بگیرید و بهترین راه مراجعه به دکتر متخصصه
سالم و سرزنده باشید[golrooz]
بعد از شستشوي گوش با اب گرم وسرنگ بزرگ به هم بتامتازون دادند وگفتند موقع حمام يك پنبه چرب كنم وداخل گوش بگذارم سوال من بود پنبه را با چه روغني چرب كنم وچرا فرو برد ن اب داخل گوش با سرنگ ضرري ندارد ولي اب حمام ضرر دارد
سلام بابت تاخير در جواب عذر ميخوام.اما درمورد اين قطره تنها عوارض هاي جانبي ميتونه حساسیت، آسیب به مجرا یا پرده صماخ ناشی از تورم جرم گوش باشه اما اگر طبق دستور پزشك عمل كنيد اين عوارض رو نخواهد داشت.اينكه خود پزشك گفتند بايد عمل كرد حتما نياز نبوده هر 8 ساعت در گوش بچكانيد.
با سلام دوباره.براي چرب كردن گوش ميشود از گليسيرين فنيكه استفاده كنيد.دليل استفاده از سرنگ اين هست كه فشار زيادي را به پرده گوش وارد نميكند اما اگر با آب حمام گوش رو بشوييد هم اينكه فشاري بيش از حد به گوش وارد ميشه و هم اينكه باعث فرو رفتن جرم ها در گوش ميشود .و احتمال آسيب به گوش و پرده گوش وجود دارد.
با سلام من تازه گوشم راشسته ام دكتر گفته بايد هميشه موقع حمام داخل گوشم راپنبه چرب بگذارم سوال من اين است من كارم گرده وخاك زياد دارد ووقتي پنبه چرب داخل گوشم بگذارم گوشم چرب مي شود وباعث جذب بيشتر گردوخاك مي شود ايا وسيله ديگري جهت جلوگيري از ورود اب وجود ندارد وسوال بعدي ايا گردو خاك باعث جرم گوش مي شود وايا راهي وجود دارد
باسلام ايا مسواك زدن براي پسر سه ساله ضرري ندارد وچند دندانش سياه شده وجرم گرفته ايا احتياج است به دندانپزشكي مراجعه كند وشنيده ام مسواك زدن كودك باعث مي شود تا دندان او به خمير دندان عادت كند واگر بعدا مسواك نزند دندانش زود خراب مي شود ايا درست است
سلام عليكم من مدتي است از از شير محلي استفاده مي كنم واز يك لبنياتي كه مدت 15 سال كه شير محلي وماست محلي وپنير مي فروشد وشير را هر روز مي اورد وجوشانده وبه مردم مي فروشد ولي تو اينترنت ديدم نوشته مصرف شير فله با عث بيماري مي شود ايا درست است اگه درست باشد پس تو ده كه از شير وپنير گاو استفاده مي كنند وهيچ مشكلي ندارند وبيشترين بيماري كه از مصرف شيرانسان مي گيرد چيست وچند روز مي كشد تا علايم معلوم شود وبا چه نوع ازمايشي قابل تشخيص است
سلام عليكم من مدتي است از از شير محلي استفاده مي كنم واز يك لبنياتي كه مدت 15 سال كه شير محلي وماست محلي وپنير مي فروشد وشير را هر روز مي اورد وجوشانده وبه مردم مي فروشد ولي تو اينترنت ديدم نوشته مصرف شير فله با عث بيماري مي شود (مصرف شير و ديگر فراورده هاي لبني غيرپاستوريزه مثل پنيرهاي محلي و بستني هاي سنتي تهيه شده از شير غيرپاستوريزه مي تواند موجب ابتلا به بيماري خطرناك سل گاوي تب مالت (بروسلوز) و ديگر عفونت هاي گوارشي خطرناك شود ايا درست است اگه درست باشد پس تو ده كه از شير وپنير گاو استفاده مي كنند وهيچ مشكلي ندارند وبيشترين بيماري كه از مصرف شيرانسان مي گيرد چيست وچند روز مي كشد تا علايم معلوم شود وبا چه نوع ازمايشي قابل تشخيص است
سلام دوست عزیز
بعد از استفاده از پنبه ی چرب گوشتون چرب میشه و به قول خودتون گرد و خاک جذبش میشه
اگر گوشتون چرب نبود این گردو خاک به قسمت های داخلی تر ِ گوشتون نفوذ میکرد و اونجا توسط سِرومِن ِ گوشتون (موم گوش یا همون جرم گوش) به دام میفتاد.. خب این بدتره... پس بهتره این گردو غبار قسمت های خارجی تر گوش به دام بیفته و نتونه به داخل گوش راه پیدا کنه
و سرومن تولیدی به طور طبیعی به طرف بیرون ( از طرف پرده گوش به طرف بیرون ) حرکت میکنه
اگر هم سرمن قبلی خشک شده باشه با حرکت این سرومن ِ تولیدی ِجدید و حرکت فک، به سمت بیرون میان
بنابراین این خیلی مهم هست که ذرات خارجی به داخل راه پیدا نکنن... و اونموقع شما میتونین آروم پاکش کنید وقتی کاملا میاد بیرون نه اینکه داخل گوش رو پاک کنید چون باعث برگشت موم به داخل گوش میشید
به نظر من چون توو کارتون زیاد با گرد و خاک سروکار دارین یه محافظی برای گوشتون تهیه کنید
اگر نتونستین
حتی میتونین خودتون درست کنید مثل این کلاه هایی که مثلا واسه اتاق عمل یا آرایشگاه ها هست که جنس پلاستیکی مانندی داره و دورش کشی نرم دوخته شده
برای گوشتون هم میتونین همچین چیزی درست کنید که گرد و خاک بهش نرسه البته کش یا نخی که برای نگهداری استفاده میکنید شل و نرم باشه که اذیت نکنه
و همیشه هم جدیدش رو تهیه کنید تا آلوده نباشه
یا کلاه هایی که یه تیکه پارچه میاد روی گوش
محافظ های گوشی که باید داخل گوش بذارن رو توصیه نمیکنم چون باعث بالاتر رفتن احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی و قارچی میشه
و سوالتون در خصوص جرم گوش
ترکیبی از یسری از مواد هست که از غدد عرق و چربی مجرای گوش ترشح میشه و لایه های کنده شده ی پوست و مو و ..و خود اون ماده به دلیل داشتن اسید چرب اشباع و... و کلا اسیدی بودن خاصیت ضد قارچی و باکتری کشی داره ( البته نه همه نوع.)
و همونطور که گفتم به طور طبیعی به طرف بیرون هدایت میشن
حالا اگه به هر دلیلی این ها تجمع پیدا کنن و باعث کاهش شنوایی و گرفتگی و بشه در نهایت شستشو میکنن
که این تجمع هم دلایل مختلفی داره
یسری هستن مدام گوششون رو تمیز میکنن و این سرومن ( موم ) رو پاک میکنن!! خب گردو غبار و .. و به دنبالش باکتری و.. به داخل گوش راه پیدا میکنه و باعث تجمع و گرفتگی و بعضی موارد هم عفونت میشه
یا نه کلا در یسری افراد این موم زیادی ترشح میشه و تجمع پیدا میکنه
یسری هم بخاطر اینه که کانال گوششون تنگه
یا انحنای کانال گوششون بیشتر از حد معمول هست
و....
[golrooz]
سلام
تا اونجایی که من میدونم سن مناسب واسه مسواک زدن رو 3 سالگی گفتن و قبلش باید با گازمرطوب تمیز شه
و دندون پزشکِ "برادر زادم" گفته بودن تا همه ی 20 دندون شیریش در نیومده نباید مسواک رو شروع کنه!
در خصوص مراجعه به دندون پزشکی : بله خب حتما! باید از دندون شیری هم مراقبت کرد به دلایل مختلف... مثلا دندون اگر سالم باشه جویدن غذا بهتر صورت میگیره و مشکلات گوارشی ناشی از اون بوجود نمیاد! در رشد لثه های طبیعی و سالم تاثیر داره حتی روی رشد صحیح استخون های فک!!!!
از نظر زیبایی و به دنبالش حضور موفق کودک در جمع تاثیر داره
حتی توی درست صحبت کردن هم نقش داره
این دندون های شیری فضانگهدار هستن...یعنی اون جایگاه رو حفظ میکنن واسه رشد مرتب دندون اصلی توو جای خودش، اگه زودتر از وقتی که باید، کودک این دندونش رو از دست بده دندون های اصلیش نامرتب درمیان...
و...
اینا چیزایی بود که از توصیه های دندون پزشکِ " برادرزادم" یادمه[khanderiz]
اما این لینک رو من واسه دندون پزشک سایتمون میفرستم تا ایشون راهنماییتون کنن
[golrooz]
خیلی مفصل بگم.پام داغون شده. چیکار کنم؟
والا مونا باجی جان هنوز نه
ورم کرده-تا یه فشار کوچولو میارم خون میاد- زیر ناخونم خونیه- دو ماه هم هست بدتر شده که بهتر نشده.دکتر هم بردم یه پماد مسخره نوشت.
سلام دوست گرامی بهتره برای کودکتون از مسواک استفاده کنید......احتمالا اون سیاهی دندونا به علت قطره آهن نیست؟؟؟؟ در هر صورت بهتره همیشه برای مشکلات دندانی کودک پیش دندونپزشک برید........این جمله آخری که فرمودید در مورد عادت کردن دندان به خمیر دندان بهتره جمله رو اصلاح کنید.....اگر فرد مسواک بزند پاک کردن مداوم دندان ها از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند و در صورتی که مدتی مسواک نزند دندان در معرض عوامل پوسیدگی قرار میگیرد و احتمال خراب شدن دندان ها زیاد میشود.....علت عادت کردن دندان به خمیر دندان نیست.
سلام
اینکه در اینترنت نوشته منظور اینه که بعضی افراد از شیر جوشیده نشده برای تهیه بستنی و پنیر و ... استفاده میکنن..........علتش هم اینه که به نظرشون با شیر جوشیده نشده خوشمزه تره
اگر از جایی تهیه میکنید که از بابت جوشاندن شیر مطمئن هستید نیازی به نگرانی نیست
افرادی که در ده و روستا هستند هم اکثرا شیر رو میجوشونند....اگر نه که حتما از سلامت دام مطمئن هستند چون دام از خودشونه و بیماریش رو تشخیص میدن و در صورت ابتلا به بیماری و آگاهی از موارد ایمنی از شیر استفاده نمیکنن یا اینکه میجوشوننش( برای اونا تشخیص بیماری دام خیلی سخت نیست)
البته خیلیا دام رو واکسینه میکنن
آزمایشهای تشخیصی بوسیله گرفتن نمونه از خون انجام میشه......آزمایش رایت.کومبس رایت و 2ame
با درمان معمولا فرد طی 3 یا 4 هفته بهبود پیدا میکنه
اصولا هماتوم (خونمردگی ) که در اثر این ضربه ها بوجود میاد خوب میشه
مویرگ زیر ناخنتون پاره شده که خون میاد و این خون بین ناخن و بستر زیر ِ ناخنتون گیر میکنه و هماتوم شکل میگیره ، اگه کم باشه به مرور خوب میشه ولی اگه زیاد باشه حتی باعث میشه که ناخن جدا شه و بیفته!
بعدشم اینکه این هماتوم ِ زیر ناخن یه محیط خیلی مناسب واسه رشد قارچ و باکتری هست! و عفونت رو به دنبال داره
دکترتون چک کردن که ببینن دچار شکستگی یا ترک نشده باشه؟ چون اصولا وقتی انقد شدید باشه ( همونطور که میگید ) یه عکس رادیولوژی مینویسن ....
وقتی کوفتگی ایجاد میشه بدن واسه مقابله یسری فعالیت التهابی رو فعال میکنه تا این کوفتگی ها خوب بشه، ولی خود این فرآیند درد داره... پس درد شما هم میتونه واسه این التهاب باشه هم واسه آسیب مستقیم
کاک مهدی وقتی بعد دوماه خوب نشده و حتی هنوز خون میاد خب برید به یه پزشک دیگه مراجعه کنید! تا اگه عفونتی داره درمان مناسب صورت بگیره...
با عفونت شوخی نکنید!
یچیزم اینکه شاید رعایت نمیکنین! و اجازه ی خوب شدن بهش نمیدین تا میخواد خوب بشه شما با فرصت ندادن! دوباره بستر رو تخریب میکنین!
تا خوب بشه یه مدت از صندل استفاده کنید چون کفش اجازه خوب شدن نمیده!
راستی اسم این پماد مسخره یادتون هست!؟[nishkhand] معلومه خیلی درد داریا[negaran][cheshmak][cheshmak]
مهندس سر هر ساختمون اینجوری کنی دیگه هیچی ...! [nadidan][negaran]
[golrooz]
سلام
مسواک زدن کلاً خوبه!! یه قانون هست که میگه از وقتی دندون دراومد باید تمیز کردن اونرو شروع کنی!! حالا تو هر سنی این تمیز کردن متفاوت میشه!!
بچه سه ساله هنوز چون نمیتونه خوب عمل تف کردن !! رو انجام بده برا همین میگن به اندازه یک نخود یا حتی کوچکتر عدس !! خمیر دندان مخصوص بچه ها رو رو مسواک مخصوص اطفال بذارین و خود پدر و مادر با همکاری بچه مسواک بزنن!! نه اینکه پدر و مادر نگاه کنن بگن باریک الله پسرم/دخترم بزرگ شدی!!! یا نگن تو بزرگ شدی خودت برو تنهایی مسواک بزن!!!!
مقدار کم خمیر دندان برای اینه که بچه بیشتر خمیر دندون رو میخوره، در صورتی که در هر وعده مقدار زیادی از خمیر دندان رو بخوره در مرور زمان باعث ایجاد یکسری لکه های سفید رنگ رو دندان میشه که این بده!!
سیاه شدن دندان یعنی چی؟! اگه پوسیدگی باشه که باید ترمیم بشه!! اما جرم دندانی برای بچه سه ساله یکم سخته قبلو کردنش!! شاید اون تغییر رنگ دندان باشه (stain). در هر صورت به دندونپزشک مراجعه کنه!!
مسواک زدن باعث نمیشه دندان به خمیر دندان عادت کنه!! اگه مسواک نزنی هم خودت بد عادت میشی هم اون دندون بدبخت نمیتونه به این شرایط عادت کنه!!!
دندون شیری خیلی مهمه!! دست کمش نگیرین چون بعضی هاش تا سن دوازده سیزده سالگی تو دهان میمونه و در برخی افراد تا آخر عمرشون یک تا دوتا دندون شیری دارن و دندون دائمی رو ندارن!!!![tafakor]
پامنبری مارو حساب کنین ما بریم.....[shaad]
اقا سلام
ما رفتيم يك جا ديگه فرستادنمون اين اتاق
سلام
من يك مدت سر معده ام درد ميكرد طوري كه اصلا نميتونستم نفس بكشم . ازمايش دادم گفتن عفونت معده اس قرص خوردم بهتر شدم..
اما الان نزديك به 2 سالي هست شكمم نفخ داره. يعني صبح بيدار ميشم صاف صاف همينكه يك ليوان چاي ميخورم سريع باد ميكنه ومياد بالا... علتش چيه وچيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام ايا شير محلي را كه به مدت 15 دقيقه در حالت جوش حرارت دهيم ميكروبهاش از بين مي رود وايا بعد از جوشيدن براي مصرف روز بعد بايد باز شير را جوشيد يا ديگر احتياج به جوشيدن نيست كيفيت شير محلي بهتر است يا شير پاكتي پاستوريزه پرچرب چون مي گويند شير ارخانه داراي مواد نگهدارنده است و چربي شير رامي گيرند و مقداري شير وشير خشك است كه به جاي شير مي فروشند
سلام بچه ها منم مشکل معده دارم.تایچیزی میخورم نفخ میکنه.وای بروزی که نان بخورم دیگه...
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام بچه ها منم مشکل معده دارم.تایچیزی میخورم نفخ میکنه.وای بروزی که نان بخورم دیگه...
عکسای زیر مربوط به دیشبه
به خون زیر ناخونم توجه کنید و ورم دور تا دور انگشتم نگاه کنید
http://uc-njavan.ir/images/zkkpauaphagdad9sapa.jpg
http://uc-njavan.ir/images/aj5todhrjbw2ny77nyo6.jpg
http://uc-njavan.ir/images/isgcdj48kxz69m36gpi7.jpg
http://uc-njavan.ir/images/9dmcrf5e7ob69oqpjhw.jpg
کاک مهدی!!!![nadidan] آخه اینهمه درد رو دارین تحمل میکنین که چی!!!
ورم دورتا دور انگشتتون واسه اینه که به دنبال عفونت جریان خون متسع میشه و چون فضای نوک انگشت بسته هست فشار داخلش بالا میره و باعث درد میشه...
مث عفونت فلون انگشت پا! که گاهی فشار اونقد بالا میره که جریان خون کم میشه و به دنبالش نکروز و سیاهی انگشت پیش میاد..
ممکنه عفونت به استخون بند انتهایی انگشت هم سرایت کنه و موجب استئومیلیت میشه!!!
الان مشکل شما اینه که پزشکتون گفتن باید ناخنتونو بکشید!!!
اینجور که توی عکس ها مشخصه مخصوصا عکس سوم یه طرف ناخنتون بیشتر درگیره...بقیش سالمه! همینطوره؟
مث ناخن های فرورونده در انگشت! که البته خب اونها هم یه دلیلش همین ضرب دیدگی هست که شما تجربه کردی
یکی از درمان های اونها اینه که ناخن رو کامل نمیکش! یه قسمت کناری رو میکشن ! برداشت ناکامل ناخن و فنولیزاسیون انجام میدن که نتیجش با برداشت کامل ماتریکس ناخن یکی هست حتی گاهی بهتر!
یسری روش جایگزین دیگه هم هست...
اینارو به پزشک ها هم آموزش دادن و احتمالا انجام میدن دیگه نیاز به مراجعه به متخصص پا نیست! ولی خب اگه برید پیش متخصص که چه بهتر
پس چی شد؟ حتما میرید پیش پزشک و باهاشون درمیون میزارین که نمیخواین کل ناخنتون رو بکشید و ایشون براتون توضیح میدن و اگر بشه اینکارو انجام میدن اگر نه که باز دلیلشون رو برای کشیدن کامل میگن.....
تازه اگه هم کامل بکشن یه ماده شیمیایی میریزن تقریبا مث ناخن میمونه! و البته گاهی هم اگه بستر مناسب باشه دوباره رشد میکنه!
ولی حتما برید و نزارین ازین بیشتر بشه
با عفونت شوخی نکنین!!! کافیه راه واسه ورود میکروب ها باز بشه!!! انواع اقسام عفونت ها شما رو تهدید میکنن!!!!! و گاهی حتی به خون استخون بافت و غیره چنان آسیب میزنه که جبرانش مشکل و گاهی غیر قابل جبران هست
من یسری عکس میزارم حد اقل از ترس اون ها هم که شده راضی شید برید دکتر و یه گوشه از ناخنتون رو بکشید!
[golrooz]