پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
من یک طرح دارم که کمک هم روش کار کردم .
ساخت یک سیگار.
البته نه این سیگارهای مضر سیگاری که بعد از گشیدن آن به جای دی اکسید کربن اکسیژن تولید می کند .
همچنین بعضی ها عنوان می کنن که وقتی سیگار می کشن حالت خوشایندی به آنها دست می ده اما اگر این طرح ساخته شود به دلیل تولید اکسیژن در هنگام کشیدن مستقیم وارد ریه و خون میشه که به انسان شادابی و رفع خستگی و ... به دست می آید.
این طرح به درد تمام مردم حتی کسانی که تنگی نفس ، آسم ، بیماری های قلبی ، و تمام دانشجویان ، دانش آموزان ، رانندگان و خیلی های دیگه می خوره.
همانطور که می دونید در بسیاری از کشورها اتاق های اکسیژن در سطح شهر دارن که برای چند دقیقه به آنجا می روند تا شاداب سرحال و خستگی از بدنشان برود .
حالا با ساخت این کار بزرگی در حق بشر انجام میشه.
اگر کسی آزمایشگاه یا جایی میشناسه معرفی کند و با اطلاعاتی که در این راستا بدست آوردم اگر علمی و عملی هست یک نمونه ساخته شود.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول
با سلام ايده بسيار جالبه ولي چند تا سوال اساسي براي خودم پيش اومد اونم اينكه ايا شخصا روي اين طرح كار كرديد به صورت عملي يا در سطح يه ايده است ؟ اين سوال رو ميپرسم چون چيزي كه تو سيگار اتفاق ميفته فرايند سوختن و تركيب ماده با اكسيژنه در واقع فرايند سوختن كه همراه با دود تنباكو و كاغذ سيگار مواد مضر توليد ميكنه .. حالا شما چه تركيب رو ميخاي بسوزوني يا با هم واكنش بدي كه اكسيژن توليد كنه اون جالبه .. اگه ميشه يكم دربارش توضيح بده ..ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
من یک ایده عملی و علمی دارم در مورد دستگاه cnc که می توان با طراحی آن دستگاه های سی ان سی n محور داشته باشند. فقط با تغییر در یک قسمت دستگاه های cnc فرز .
اول در مورد دستگاه cnc يه توضيحاتي رو بديم
CNC مخفف computer numerical controlمی باشد در ایران این ماشین ها CNC خالی خوانده میشوند ولی نام آنها به فارسی ماشین های (دستگاه های ) کنترل عددی ترجمه می شود.
نسل اول این دستگاه ها NC ها بوده اند یعنی کامپیوتر را نداشته است و دستگاه طبق منطقی خاص دستورات را درک می کرده مثلا با استفاده از کارت های پانچ شده.
به عنوان مثال در دستگاه تراش برای دستور پیشروی بدین صورت عمل می شود که قسمت ساپورت دستگاه را بوسیله دسته چرخان به جلو میبریم در ماشین های NC این کار توسط یک سری دستورات پانچ شده بر روی نوار پانچ صورت می گرفت در دستگاه های CNC امروزین اینکار توسط یک کد صورت می گیرد .
پس یک دستگاه CNC عملا همان همان دستگاه دستی ساده می باشد که قابلیت فرمان پذیری از طریق کد ها و منطق ریاضیاتی را دارد در این دستگاه حضور کاربر (اپراتور) برای کار با دستگاه محدود به ایستادن این فرد پشت بخش کنترل کننده دستگاه می باشد و نوشتن برنامه های حرکتی آنهم فقط برای یکبار ، دیگر دستگاه این عمل را بصورت خودکار هر چند بار که بخواهیم تکرار می نمایدالبته بدون حضور کاربر.
بدنه این دستگاه تقریبا شبیه دستگاه های دستی می باشند یک CNC فرز عملا همان بدنه سخت افزاری فرز دستی را دارد همینطور برای CNC تراش و CNC سنگ و...
تنها تفاوت اضافه شدن بخش کنترل گر میباشد (البته این تفاوت بصورت عام می باشد ولی به صورت خاص مطمئنا بخش الکترونیکی هم تغییر کرده است )
اما بخش کنترلگر ،این بخش ،بخش اصلی یک دستگاه CNC می باشد در صنعت این بخش با نام کنترلر CONTROLER خوانده می شود یک دستگاه CNC از هر نوع (تراش،فرز ،سنگ،ابزار تیز کن،تزریق ،پرس ،و...)بیشتربا نوع کنترلرش شناخته شده است مطمئنا آموزشی که به افراد داده میشود در اصل براساس کنترلر این دستگا ه ها می باشد
اينم يه سري تصاوير
http://images.google.com/images?hl=f...snum=833297089
در مورد طرحتون منظورتون از n محور كردن ..توسعه ابعاد تراش همزمانه ؟ يكم بيشتر توضيح بدين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
یک ایده در ساختمان دارم . با توجه به افزایش جمعیت و کم بودن جا و زمین در جهان باید ساختمان ها را ارتقا بدیم تا اولا جمعیت و خانواده های بیشتری در آن زندگی کنن و هم در برابر زلزله ، آتش سوزی ، خدمات ، فضای سبز و حمل ونقل و بسیاری موارد دیگه را داشته باشد.
با توجه به اینکه خودم رشتم مکانیک هست روی اسکلت و حالات استاتیکی و ... فکر و چند آزمایش کردم .
حالا
صورت اجمالی طرح را می توان گفت :
ساختمانی بلند و به قول معرف آسمان خراش هست که در یک منطقه کوچک تعداد زیادی خانه در ساخته میشه.
درسته حالا میگین این ساختمان ها هم حالا هست عجب فکری کردی نابغه.!!
با توجه به اینکه این ساختمان ها بلند هستند در صورت آتش سوزی در آن آتش به طور سریع به بقیه ساختمان سرایت می کند حالا اگر حتی از سیستم اتفاء حریق هم استفاده شود با نمی توان آتش را مهار کرد و در ضمن تا آتش نشانی هم برسه بیشتر طبقات آتش گرفته .
من در این طرح به جای در بین هر 4 یا 5 طبقه یک طبقه خالی در نظر گرفتم منظورم اینه که در هر 4 5 طبقه یک طبقه فضای خالی در نظر می گیریم بعد 5 طبقه دیگه روی آن باز یک طبقه خالی و به همین ترتیب ادامه میدیم.
این کار سبب میشود که مرزهایی در بین 5 طبقه ساختمان ها ایجاد میشه که در این فضا ها فضای سبز ، پارک و وسایل تفریحاتی و ... قرار می گیرد در نتیجه در صورت بروز آتش فقط در این حالت 4 یا 5 طبقه آسیب می بینه و بقیه طبقات سالم می مونه در ضمن با توجه به اینکه ساختمان بلند هست وزش باد باید در نظر گرفت در این حالت باد از این فضاهای خالی عبور می کند و نیروی کمتری اسکلت و سازه ساختمان تحمل می کند .
برای زلزله و جلوگیری از آن هم از سازه های هوشمند و همچنین قطعاتی که لرزش را جذب می کنن هم در ساختمان نصب میشه هم در بین طبقات (فضای های خالی) و هم در پی و پایه های ساختمان...
تا همین جا کافی هست یک شماتیک از این طرح شاید در ذهنتان نقش بسته باشه اگز شد نمای کلی ساختمان که رسم کردم را پیوست می کنم.
چند تا سوال در مورد طرحتون داشتم
اول اینکه یه آسمان خراشه یا چندتاس و یه شهرکه. اگه یکیه چطوری قراره ایستگاه قطار یا مترو داشته باشه؟
اگر بخواین هر 5 طبقه 1 طبقه خالی بذارین فرضا ساختمان 30 طبقه حدود 4 طبقه اش خالی میمونه ! به نظر شما سرمایه گذاران حاضرند روی همچین طرحی سرمایه گذاری کنند؟ اگرهم سرمایه گذاری کنند آیا این طرح به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام آقای مجهول
نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم
از توضیحات خوبتون ممنون
اگه امروزه ساختمان ها به صورت افقی ساخته می شه مشکل افزایش جمعیت و کمبود فضای کافی رو چه طور حل می کنند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
من یک طرح دارم که کمک هم روش کار کردم .
ساخت یک سیگار.
البته نه این سیگارهای مضر سیگاری که بعد از گشیدن آن به جای دی اکسید کربن اکسیژن تولید می کند .
همچنین بعضی ها عنوان می کنن که وقتی سیگار می کشن حالت خوشایندی به آنها دست می ده اما اگر این طرح ساخته شود به دلیل تولید اکسیژن در هنگام کشیدن مستقیم وارد ریه و خون میشه که به انسان شادابی و رفع خستگی و ... به دست می آید.
این طرح به درد تمام مردم حتی کسانی که تنگی نفس ، آسم ، بیماری های قلبی ، و تمام دانشجویان ، دانش آموزان ، رانندگان و خیلی های دیگه می خوره.
همانطور که می دونید در بسیاری از کشورها اتاق های اکسیژن در سطح شهر دارن که برای چند دقیقه به آنجا می روند تا شاداب سرحال و خستگی از بدنشان برود .
حالا با ساخت این کار بزرگی در حق بشر انجام میشه.
اگر کسی آزمایشگاه یا جایی میشناسه معرفی کند و با اطلاعاتی که در این راستا بدست آوردم اگر علمی و عملی هست یک نمونه ساخته شود.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول
فراورده ی سوختن دی اکسید کربن هست . پس این سیگار نمی تونه بسوزه . می تونه یه کپسول باشه که به صورت مایع (فشرده) اکسیژن داشته باشه ولی اولا از نظر حمل و نقل فکر می کنم مشکل داره و دوما از نظر قیمت و تولید انبوه
یه فکر به ذهنم رسید نمی دونم تا مرحله ی عملی بودن می رسه یا . در فتوسنتز گیاهان ما تولید اکسیژن رو داریم . اگه بشه با تغییراتی که می دین یه همچین سیستمی رو طراحی کنین اکسیژن تولید می شه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
فراورده ی سوختن دی اکسید کربن هست . پس این سیگار نمی تونه بسوزه . می تونه یه کپسول باشه که به صورت مایع (فشرده) اکسیژن داشته باشه ولی اولا از نظر حمل و نقل فکر می کنم مشکل داره و دوما از نظر قیمت و تولید انبوه
یه فکر به ذهنم رسید نمی دونم تا مرحله ی عملی بودن می رسه یا . در فتوسنتز گیاهان ما تولید اکسیژن رو داریم . اگه بشه با تغییراتی که می دین یه همچین سیستمی رو طراحی کنین اکسیژن تولید می شه .
سلام
ما در گیاهان سبز اکسیژن را می گیرند و عملیات فتوسنتز انجام می دن اما بعضی گیاهان هم هستند که دی اکسید کربن را می گیرند و تولید اکسیژن می کنند . در همین راستا سازمان های فضایی در حال تحقیقات روی این موارد هستند و آزمایشگاه های مجهز درست کرده اند و حتی چند نفر در این مکان ها زندگی می کنند که آیا اکسیژن کم می شود یا ...
و همچنین چند نوع باکتری هم هست که تولید اکسیژن می کنند با توجه به این موارد به نظرتون میشه همچین کاری کرد یا نه ؟
البته ما تغییراتی در مراحل سوختن ایجاد می کنیم که به هدفمان برسیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
ما در گیاهان سبز اکسیژن را می گیرند و عملیات فتوسنتز انجام می دن اما بعضی گیاهان هم هستند که دی اکسید کربن را می گیرند و تولید اکسیژن می کنند . در همین راستا سازمان های فضایی در حال تحقیقات روی این موارد هستند و آزمایشگاه های مجهز درست کرده اند و حتی چند نفر در این مکان ها زندگی می کنند که آیا اکسیژن کم می شود یا ...
و همچنین چند نوع باکتری هم هست که تولید اکسیژن می کنند با توجه به این موارد به نظرتون میشه همچین کاری کرد یا نه ؟
البته ما تغییراتی در مراحل سوختن ایجاد می کنیم که به هدفمان برسیم .
گیاهان اکسیژن می کیرند و عمل فتوسنتز انجام می دن؟!:-/
تا جایی که من می دونم آب و دی اکسید کربن و نور خورشید واکنش میدن و گلوگز و اکسیژن تولید می کنند و به این عمل فتوسنتز می گن .
من باکتریی نمی شناسم که تولید اکسیژن کنه ! اگه شما می دونین بگین . مشکل بیماریزایی باکتری رو چه طوری حل می کنین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
با سلام ايده بسيار جالبه ولي چند تا سوال اساسي براي خودم پيش اومد اونم اينكه ايا شخصا روي اين طرح كار كرديد به صورت عملي يا در سطح يه ايده است ؟ اين سوال رو ميپرسم چون چيزي كه تو سيگار اتفاق ميفته فرايند سوختن و تركيب ماده با اكسيژنه در واقع فرايند سوختن كه همراه با دود تنباكو و كاغذ سيگار مواد مضر توليد ميكنه .. حالا شما چه تركيب رو ميخاي بسوزوني يا با هم واكنش بدي كه اكسيژن توليد كنه اون جالبه .. اگه ميشه يكم دربارش توضيح بده ..ممنون
سلام آقا امیر
امروز با دوستم که بودم بحث سر سیگاری که برای انسان مفیدباشه افتاد دوستم گفت این بحث را توی ماهواره دیده که سیگاردرست کردن که بخار اب تولید میکنه وبرای ترک اعتیاد درست شده وقیمتش نمیدونم 70هزار تومان بود یا70دلار پس نتیجه میگیریم که این سیگار کشف شده چند وقته ی چیزی ذهنم را به خود مشغول کرده به قول امام علی(ع) "من عرف نفس فقد عرف ربه" هرکسی که خود را شناخت همانا خدای خود رانیز شناخته است با این تفاسیر که انسان با این همه توانایی آیا میشود از خواب فیلم یا عکس گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
از توضیحات خوبتون ممنون
اگه امروزه ساختمان ها به صورت افقی ساخته می شه مشکل افزایش جمعیت و کمبود فضای کافی رو چه طور حل می کنند؟
سلام
به نظر من جسم در خدمت روح است ما بیاییم اول مطرح کنیم چرا باید ساختمان ساخت این سوال کاملا" مشخص است انسان از نظر روانی وروحی احتیاج به جایی دارد که احساس امنیت وآرامش روحی روانی کند حالا ما بیایم این امنیت روحی روانی را از زندگی حذف کنیم ایا به نظر شما انسان میلی به زندگی کردن دارد اگه ی گریزی بزنیم به گذشته میبینیم پدر مادرمان درکنارپدر بزرگها ومادربزگهایمان وتمامی فامیل در ی ساختمان کنار هم بدون هیچ ناراحتی عصبی که امروزه مد شده زندگی می کردند ولی حالا با آپارتمانی شدن خانواده ها از هم دور شده است وزندگی در آپارتمانهای بزرگ از نظر روانی انسان را دچار مشکل میکند ومنظور من از افقی ساختمانهای یک طبقه نیست میتواند 3ی 4 ویا 5طبقه باشه من همیشه عقیده دارم اگه ما بخواهیم همه چیز شدنی حتی اگه اون چیز محال باشه ما با طراحی کردنمون زندگی آینده شهرمونو رقم میزنیم اگه خوب فکر کنید میشه با افقی طراحی ساختمانها علاوه بر آرامش روحی روانی بلکه جا هم کم نمی اوریم من فکر میکنم که شما با افزایش جمیعت تهران و کمبود جا در آنجا فکر میکنید تمام کره زمین هم پر میشند ولی اگه زیاد سفرکرده باشید مبینید که زمینهای زیادی هست که به دلیل آب وهوای نا مطلوب ساختمان سازی نمیشه اگه ما این مشکلات را حل کنیم مطمئن باشید مشکل جا نخواهیم داشت ویا به عقیده من ترافیک تهران به دلیل طراحی نادرست طراحان بوده اگه به جای قرار دادن چراق قرمز از ترفند درستی استفاده میکردند این مشکل امروز پیش نمی آمد طراحی شهری هم چنین است وبا هر افزایشی کاهشی هم است پس ما نمی توانیم بر این مبنا که در آینده ما کمبود جا خواهیم داشت زندگی کنیم خود خدا هم میگه من زمین را پهناور کرده ام تا شما زندگی کنید اگر خالقی که چیزی را می افریند مطمئنن به فکر مکان آن هم است من نمیخوام برای اثبات حرفم سند اسلام وروحانیت بچسبونم من حرفم اینه که ما طراحی میکنیم پس اگه درست طراحی کنیم کم نمی آوریم نمیدونم حرفام کافی بود یا دوباره توضیح بدم