-
پاسخ : صندلی داغ با حضور جناب rsa71
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
مجید یکی ازون عکسای شخصی اش که تو کلوپ های شبانه انداخته رو متنشر کن[tamaa]
عکس آینه که بدرد ما نمیخوره
همون عکسایی که تو کلوپ های شبانه و مهمانی های مشکوک انداخته...[taajob]
استاد آینه چیه آبنما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
سیلام علیک سیلام یاد بچه ها بوشهری افتادم
خوفی ؟! ای زنده اک
عیدت مبارکا باشه
نمیخوای عیدم رو تبریک بگی ؟! عیدی رسید؟؟؟
ما ساعت 8:45 دقیقه شب میخواستیم برگردیم خانه ! باورت میشه 45 دقیقه منتظر ماندیم ؟! بله چون خودم سابقه داشتم
میدونی برای چه ؟! نمیدونی ؟! نه چرا؟؟؟؟
نه ماشین بود نه اتوبوس ؟! چرا ؟! آخره شب بوده برا اینکار
البته تاکسی بودا ! ولی میگفت دربست ! چرا به نظرت ؟! چون اون موقه ماشین کمه مجبور شی قبول کنی
آیا به نظرت به این خاطر نبوده که میخواستن برن خوه بزرگترا به خاطر عید ؟! ای خدااااااااا
با این حساب ما که تو راهشون بودیم خب ما رو هم میرسوندن دم کوچمون ؟! حتما راهشون از اون وری بوده
اونوقت چرا هی شکایت میکنن با این کرایه ها نمیتونیم خرج زندگی رو دربیاریم ؟! راست میگه چون هر مسافری قول نمیکنه فقط دربستی بره
خب هر دفعه دو تا مسافر رو از دست بدن همین میشه دیگه ! نمیشه ؟! میشه؟؟؟
بعد بعد از 45 دقیقه یه ون اومد! گفتیم خدا رو شکر ! ولی کرایه زیادتر گرفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا ؟! چرا؟؟؟؟
مگه کرایه ون ها ارزونتر نیست ؟!نمیدونم خیلی وقته سوار نشدم ولی باید باشه
آخه هنوز ساعت 10 هم نشده بود که بخواد کرایه زیادتر بگیره ! پس چرا این کارو کرد ؟! فک کنم هوا که تاریک بشه کرایه بیشتر میشه
با این حساب پس اتوبوس و تاکسی به چه درد می خورن ؟! باید حواست به ساعت باشه
بعد میگن چرا دخترا دیر میرسن خونه ! به نظرت به خاطر این موضوع نیست ؟! نه دختر تا اون موقه بیرون چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟/
به نظرت این جمله دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است درسته در این مواقع ؟! بعضی مواقع نباید دیر رسید پس به ریسکش میارزه
با این حساب پس چرا ماشین های شخصی برامون بوق میزدن ولی تاکسی ها محل مون هم نمیذاشتن ؟! چون دختر بودی؟؟؟؟
گفتی دوست داری خیلیا رو صندلی داغ بشینن ! این خیلی ها کیا هستن ؟! یکیش خودتی
مثلاً دوست داری خود ساغر بشینه ؟! اون که هست ولی زورمون بهش نمیرسه باید به آقا سهند بگیم بشونتش[nishkhand]
نوشته بودی رنگ جیغ با شاد فرق داره !!!!!!!!!!!!!!!!!! چه فرقی داره اونوقت ؟! دامنه رنگ قرمز رو شما فرض کن قرمز و جیگری و قرمز جیغ و لاکیو اینا همش قرمزه ولی فرق دارن با هم
چرا سؤالای پدر رو ج نمیدی تا من از توش سؤال دربیارم ؟! دارم جواب میدم دیگه آخه دو سری خیلیتایی داره فقط اونا مونده که یکیشون تا 150 جواب دادم
راستی منم با نظر داش مجید موافقم ! مگه آدم رو حرف داداشش حرف میزنه ؟! آره مجید چی گفته بود؟؟؟؟/
پیک های شادی رو یادته ؟! یادش بخیر
مال شما هم دیکته زیاد داشت توش ؟! رنگ آمیزی چطور ؟! اوایل آره اواخر نه همیش چرت و پرت بود نقاشی هم نداشت
اصلاً پیک شادی رو دوست داشتی ؟! بد نبود
تو دبیرستان هم پیک شادی داشتین ؟! نه دیگه البته یه معلم ریاضی داشتیم خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود اون از این سوالا میداد بهمون پیک غم بود نه شادی[nishkhand] شب جمعه و عید یادش افتادیم یفاتحه بخونین برا خدا بیامرز
مال ما از هر درس فقط 4 صفحه سؤال اونم سیاه سفید بود ! مال شما هم اینجوری بود ؟! نه مل ما تمام رنگی بود
چرا اینقدر دبیرا دوست دارن شاگردانشون رو اذیت کنن ؟! واقعا کیف داره[nishkhand]
تا حالا تحقیق انجام دادی ؟! چه تحقیقی ؟! تحقیق که زیاد پام به این سایتم با تحقیق باز شد آخریش پولار بادی در سلول های گیاهی بود که به انتها نرسید
به اين اعتقاد دارى بعضى أخلاقاى بد اخلاقاى خوب رو از بين ميبره ؟ نه زیاد شاید
و بعضى اخلاقاى خوب اخلاقاى بد رو ؟ بله
چه ميشه كه از يك دوست دلزده ميشيم ؟ از رفتاراش
ما يه جا رفتيم مهمونى تو يه خيابون هر ٥٠ سانتيمتر به سانتيمتر يه دست انداز بود ! خيابون و اين همه دست انداز ؟ شهردار باید جوابگو باشه
چرا ؟ كه چى بشه ؟ خو اين به نظرت چيزى از ماشين هم ميمونه ؟ سیستم کمک فنراش که نابود میشه
ازين جور آدمايى هستى كه با هر جور آدمى دوست ميشه ؟
دوست شدن بله ولی دوست موندن نه چون وقتی دوست میشی خیلی شناخت نداری
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
سیلام علیک سیلام یاد بچه ها بوشهری افتادم
خوفی ؟! ای زنده اک
عیدت مبارکا باشه
نمیخوای عیدم رو تبریک بگی ؟! عیدی رسید؟؟؟
ما ساعت 8:45 دقیقه شب میخواستیم برگردیم خانه ! باورت میشه 45 دقیقه منتظر ماندیم ؟! بله چون خودم سابقه داشتم
میدونی برای چه ؟! نمیدونی ؟! نه چرا؟؟؟؟
نه ماشین بود نه اتوبوس ؟! چرا ؟! آخره شب بوده برا اینکار
البته تاکسی بودا ! ولی میگفت دربست ! چرا به نظرت ؟! چون اون موقه ماشین کمه مجبور شی قبول کنی
آیا به نظرت به این خاطر نبوده که میخواستن برن خوه بزرگترا به خاطر عید ؟! ای خدااااااااا
با این حساب ما که تو راهشون بودیم خب ما رو هم میرسوندن دم کوچمون ؟! حتما راهشون از اون وری بوده
اونوقت چرا هی شکایت میکنن با این کرایه ها نمیتونیم خرج زندگی رو دربیاریم ؟! راست میگه چون هر مسافری قول نمیکنه فقط دربستی بره
خب هر دفعه دو تا مسافر رو از دست بدن همین میشه دیگه ! نمیشه ؟! میشه؟؟؟
بعد بعد از 45 دقیقه یه ون اومد! گفتیم خدا رو شکر ! ولی کرایه زیادتر گرفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا ؟! چرا؟؟؟؟
مگه کرایه ون ها ارزونتر نیست ؟!نمیدونم خیلی وقته سوار نشدم ولی باید باشه
آخه هنوز ساعت 10 هم نشده بود که بخواد کرایه زیادتر بگیره ! پس چرا این کارو کرد ؟! فک کنم هوا که تاریک بشه کرایه بیشتر میشه
با این حساب پس اتوبوس و تاکسی به چه درد می خورن ؟! باید حواست به ساعت باشه
بعد میگن چرا دخترا دیر میرسن خونه ! به نظرت به خاطر این موضوع نیست ؟! نه دختر تا اون موقه بیرون چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟/
به نظرت این جمله دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است درسته در این مواقع ؟! بعضی مواقع نباید دیر رسید پس به ریسکش میارزه
با این حساب پس چرا ماشین های شخصی برامون بوق میزدن ولی تاکسی ها محل مون هم نمیذاشتن ؟! چون دختر بودی؟؟؟؟
گفتی دوست داری خیلیا رو صندلی داغ بشینن ! این خیلی ها کیا هستن ؟! یکیش خودتی
مثلاً دوست داری خود ساغر بشینه ؟! اون که هست ولی زورمون بهش نمیرسه باید به آقا سهند بگیم بشونتش[nishkhand]
نوشته بودی رنگ جیغ با شاد فرق داره !!!!!!!!!!!!!!!!!! چه فرقی داره اونوقت ؟! دامنه رنگ قرمز رو شما فرض کن قرمز و جیگری و قرمز جیغ و لاکیو اینا همش قرمزه ولی فرق دارن با هم
چرا سؤالای پدر رو ج نمیدی تا من از توش سؤال دربیارم ؟! دارم جواب میدم دیگه آخه دو سری خیلیتایی داره فقط اونا مونده که یکیشون تا 150 جواب دادم
راستی منم با نظر داش مجید موافقم ! مگه آدم رو حرف داداشش حرف میزنه ؟! آره مجید چی گفته بود؟؟؟؟/
پیک های شادی رو یادته ؟! یادش بخیر
مال شما هم دیکته زیاد داشت توش ؟! رنگ آمیزی چطور ؟! اوایل آره اواخر نه همیش چرت و پرت بود نقاشی هم نداشت
اصلاً پیک شادی رو دوست داشتی ؟! بد نبود
تو دبیرستان هم پیک شادی داشتین ؟! نه دیگه البته یه معلم ریاضی داشتیم خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود اون از این سوالا میداد بهمون پیک غم بود نه شادی[nishkhand] شب جمعه و عید یادش افتادیم یفاتحه بخونین برا خدا بیامرز
مال ما از هر درس فقط 4 صفحه سؤال اونم سیاه سفید بود ! مال شما هم اینجوری بود ؟! نه مل ما تمام رنگی بود
چرا اینقدر دبیرا دوست دارن شاگردانشون رو اذیت کنن ؟! واقعا کیف داره[nishkhand]
تا حالا تحقیق انجام دادی ؟! چه تحقیقی ؟! تحقیق که زیاد پام به این سایتم با تحقیق باز شد آخریش پولار بادی در سلول های گیاهی بود که به انتها نرسید
به اين اعتقاد دارى بعضى أخلاقاى بد اخلاقاى خوب رو از بين ميبره ؟ نه زیاد شاید
و بعضى اخلاقاى خوب اخلاقاى بد رو ؟ بله
چه ميشه كه از يك دوست دلزده ميشيم ؟ از رفتاراش
ما يه جا رفتيم مهمونى تو يه خيابون هر ٥٠ سانتيمتر به سانتيمتر يه دست انداز بود ! خيابون و اين همه دست انداز ؟ شهردار باید جوابگو باشه
چرا ؟ كه چى بشه ؟ خو اين به نظرت چيزى از ماشين هم ميمونه ؟ سیستم کمک فنراش که نابود میشه
ازين جور آدمايى هستى كه با هر جور آدمى دوست ميشه ؟
دوست شدن بله ولی دوست موندن نه چون وقتی دوست میشی خیلی شناخت نداری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارگان
..تفاوت غرور با حجب و حیا رو در چی می بینی؟ چقدر این دو با هم فاصله دارن؟ بستگی داره از چه منظری نگاه کنی ولی فرق دارن
5.تفاوت عشق و دوست داشتن رو چطور تعریف میکنی؟ به قول بزرگی شق یک لحظه است ولی دوست داشتن تداوم لحظه ها ولی عاشقی دوست داشتن بی چون و چراست
6.بزرگترین لذت و سرگرمیت در زندگی چیه؟ اذیت دیگران[nishkhand]
وصفی از صبر و حوصلت؟ غیر قابل وصفه
اگه خدا بهت حق انتخاب میداد که پسر باشی یا دختر کدومو انتخاب میکردی ؟ صد درصد پسر حتی فکرشم نمیکردم دختر باشم
چرا ؟ چون پسرا رو میشناسم دخترا رو هم همینطور تو این دنیا و جامعه پسر باشی بهتره البته چیزای دیگه هم هست ولی اصلش همینه
دیروز ناها چی خوردي؟ گشنه پلو با خورش دل ضعفه[khande]
آخرین بار کی از ته دل خندیدی؟اينجوري نمیدونم واللا
11.چی باعث میشه ناراحت شی؟ هر چیزی
اگه دوباره متولد بشی دوست داری چیکار کنی؟ زندگی
سه تا چرا تو زندگیت که هنوز جوابی براشون پیدا نکردی؟ خیلین ولی الان نمیدونم چرا نمیاد تو ذهنم
چه فصلی رو دوست داری؟ پاییز
دوست داری برگردی به دوران کودکی؟ نه
(جنگل،کوه،دریا) کدوم بهتره؟چرا؟ هر کدوم خواص خودشو داره تلاطم دریا آرامش جنگل عظمت کوه
هر کدوم چه رنگی هستن:
زندگی رنگارنگ
دنیا سفید
عشق قرمز
محبت سبز
صلح سفید
کینه سیاه
نفرت سیاه
مرگ سفید باشه خوبه
تولد
قرمز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
سلام سلام
من اومدم با سوال دیدم اقا سعید بیکار نشسته و ناراحته گفتم با سوالاتم از ناراحتی دربیارمشsh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dok htar7
خیلی خوش اومدی صفا اوردی
ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده؟
از پدرم که گفت هرکاری که میکنی هر جایی که میری تو اون بهترین باش
ماشین داری؟چیه؟ بله دارم خط 11[nishkhand]
یه ارزو بکن ؟ معنوی نه مادی باشه حالا هرچی؟؟
اللهم اهدنی مالا کثیرا[khande]
یک مصراع شعر میگم مصراع دومشو خودت بگو:
بس که کردم گریه , آب چشمم از ابرو گذشت...
اخر ما نفهميديم دودوتا ميشه 4 تا يا 5 تا؟
4 تا ولی متونه 5 باشه میتونه 3 باشه میتونه 6 باشه
موسیقی با صدای بلند دوست داری یا کم ؟
نمیدونم باید دید چطوری لذت بخش تره
10 سال پیش این موقع کجا بودید؟و چکار می کردید؟
خونه پدر بزرگم دور هم با همه عمو هام جمع شده بودیم
بنظرت منظور خداوند از افرينش شما چيست؟
والا نمیدونم فک کنم خمیر بازی فرشته هام
چرا شكلكهاي ياهو مسنجر همه كچلن؟
کچل خانه معروفه دیگه
اگه بهت بگن میتونی یکی رو درجهان بکشی کیو میکشی؟
مهدی[khande]
10 سال ديگه در چه حالى هستى؟(تا حالا بهش فكر كرده بودى؟)
از خستگی چشم باز نمیشه
دستِ بزن هم دارى؟http://forum.pacyrus.com/images/smil...20%2854%29.gifاگه آره بيشتر كيارو ميزنى؟ http://forum.pacyrus.com/images/smil...20%2816%29.gifشده هميناها ازت شكايت هم بكنن؟http://forum.pacyrus.com/images/smil...20%2843%29.gifاينجور مواقع جواب بازپرسا رو چى ميدى؟ تا حالا شده از زندان فرار هم بكنى؟http://forum.pacyrus.com/images/smil...20%2813%29.gif
نه ندارم از این خبرا نیست
با این کلمه ها یه جمله بساز:برج ایفل_ابگوشت _کالسکه_شلوار جین _نوزاد 112ماهه
یه نوزاد 112 ماه رو با کالسکه بردیم بالای برج ایفل آبگوشت خوردیم با هم در حالی که شلوار جین پامون بود[khande]
نظرت در مورد تهرانیا چیه؟تهران رو چه جوری میبینی؟
تهران شهریه که میتونه خوب باشه مردم ش یه طوری خاصن نه همشونا ولی خیلیا شون اینجورین یکم انگار از دماغ فیل افتادن طرف رانندهستا ولی یه جوری باهات برخورد میکنه انگار رئیسس سلزمان مللو این تایین میکنه
يكي از شيطنت هاي دوران بچگيتو بگو؟
شیطون نوبدم کلا
بیوگرافی کامل خودت رو بگو؟
کامل؟؟؟
دوست داشتی اسمت چی باشه؟
همین که هست
یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو
یادم نمیاد
وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟
غرورررررر
چه غذاهایی را دوست داری؟
قرمه سبزی پیتزا و هرچی که اون روز بچسبه[khande]
موقع تفریح چه کارایی می کنی؟
شادی
از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میادیا دوست داری یادش بگیری؟ گیتار
علایقت توی زندگی چیه؟خیلی دارم در چه زمینه ای؟؟؟؟
بهترین و بدترین خوابی که دیدی چی بود؟ معمولا خوابام یادم نمیمونه
1دوست داری اگه بهت بگن میتونی از زمان حضور انسان روی زمین نا الان توی کدوم دوره ی زمانیش زندگی میکردی کدوم رو انتخاب میکردی ؟........ ساسانیان
معیارهات از دوست خوب چیه ؟ باید خوب باشه معیا خاصی وحود نداره
وقتی خسته ای یا دپرس ، چی میتونه حالتو جا بیاره ؟معمولا آهنگ یا صحبت با یه دوست
الگوت توی زندگی کدوم شخصیته ؟!.. خودم
دوست داری کادوی بعدیت چی باشه ؟
هرچی بدن قبول دارم عالیه
اگه میگفتن فقط تو روی زمین از انسان ها موندی چی کار میکردی ؟!.
زندگی چه میشه کرد؟؟؟
حاضری جونت رو واقعا برای کسی بدی ؟!
بله
اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟
4 تا آرزو دیگم هم براورده بشه[nishkhand]
دلت میگره چیکار می کنی؟
میرم با یکی صحب مینکم البته هم زمان آهنگ تو گوشمه
چه مهارت هایی رو بلدی و دوست داری چه مهارت هایی رو یاد بگیری؟
از همه چی یکم بلدم
حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟
که چی بشه؟؟؟؟ اگه انگیزه باشه آره
اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟
الان چیزی تو ذهنم نیست
اسم کدوم یکی از اینها رو بی وفایی میگذاری؟ (فقط یکی رو انتخاب کن) ریا، بی تفاوتی ، خیانت
خیانت
آیا آدمهایی هستند که اونقدر حسرت زندگیشونو به دل داشته باشین که بخواهید زندگیتونو باهاشون عوض کنید؟اونا کیا هستند؟
نه نست کسی
حاضرید یک پروانه زیبا رو بکشید و بالهاشو بکنید و در عوض به یک تعطیلات یک هفته ای مجانی هر جای دنیا که مایل باشید برید؟ اگه قرار باشه یک سوسک رو له کنید چطور؟
بستگی به پروانهه داره اون که خوراکمه چرا که نه[nishkhand]
آیا حاضرید 20 سال در اوج شادی و رضایت زندگی کنید به شرطی که درست بعد از این مدت بمیرید؟
خوبه چرا که نه؟؟؟؟
لذت بخش ترین رویای شما چی بوده؟بدترین کابوستون چی بوده؟
خواب یادم نمیونه
خونه شما با همه دار و ندارتون آتیش می گیره بعد از نجات عزیزاتون فقط می تونید یک چیز دیگه رو بردارید اون چیز چی میتونه باشه؟
گوشیم
اگر بتونید نوع مرگتون رو انتخاب کنید چه جور مرگی رو انتخاب کردین؟ راحت تو خواب
در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟ پدرم
تنهایی شام خوردن یا تنها به سینما رفتن ! کدوم شما رو ناراحت میکنه؟
هر دو
ترجیح میدهید با کسی که از شما باهوش تره بازی کنید یا برعکس؟
باهوشتر بهتره یه چیزی یاد میگیری
در زندگیتون بیشتر برای چی تلاش می کنید؟ پیشرفت ، امنیت ، عشق ، هیجان ، علم یا چیزهای دیگه ؟
پیشرفت
خوش اومدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
مجید یکی ازون عکسای شخصی اش که تو کلوپ های شبانه انداخته رو متنشر کن[tamaa]
تیمسار جون کلوپ شبانه اش که مال 2 سال پیشه
الان کارش به جاهای باریک تر کشیده[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
نه حاجی اینا رو که منتشر کنیم پلیس میاد به جرم انتشار تصاویر غیر اخلاقی دارمون میزنه[khande][nadidan]
همون شبه بودش رفته بود کلوپ سوار بز طفلک من شده بود بزه رم برده بود داخل کلوپ
اون عکس خوبیه [esteghbal]
-
چرا همه جنوبی ها دوست دارن شیراز زندگی کنند ؟!
الان هم دوچرخه سواری میکنی ؟!
دوست داری بری کربلا ؟!
تا حالا شده یه کار بخوای انجام بدی ، یک ثانیه بعد یادت بره انجامش بدی ؟!
اینکه روز یا شب رو دوست داشته باشی به چی بستگی داره ؟!
کویر رو به چه خاطر دوست داری ؟! کویر رفتی تا حالا ؟!
چرا ج همه سؤالات رو نوشتی بستگی داره ؟
حالا واقعاً چی آرومت میکنه ؟! به چی بستگی داره ؟
نوشته بودی 60% از خودت راضی هستی ؟! چرا 40% بقیه رو از خودت ناراضی ای ؟!
چرا بعضی وقت ها از زندگی سیر می شیم ؟
به چه دلیل سبز و بنفش رو برای دوست داشتن انتخاب کردی ؟
با این حساب چرا همه لباسات قرمزن ؟!
به چه رنگی کوررنگی داری ؟
یه جا دیدم نوشته بودی پسرا به سادگی فریب می خورن !!!!! واقعاً ؟! نه موخوام بدونم واقعاً ؟! اونوقت چی میشه که فریب می خورن ؟!
نظرت راجع به مهد و مربی هاش ؟!
کودک درونت فعاله ؟! چقدر ؟
تحملت نسبت به بچه ها چقدره ؟!
میگن هر شهری طرفدار تیم ورزشی شهر خودشه ! با این حساب چرا پرسپولیس ؟!
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ؟!
من اینهمه فلسفه بافتم که بگی یکی دیگه رو صندلی بشینه ! باز میگی فاطیما ؟!
برای چی شیشه شکوندی ؟!
دستت به چه دلیل شکست ؟!
چرا نوشتی دخترا سیاه و پسرا سبز ؟!
از کجا باید فهمید که یه گدا الکی گدایی میکنه یا نه ؟!
تا حالا فال خودت رو گرفتی ؟! فکر میکنی چقدر درست باشه ؟!
چقدر به خواهرت شبیهی ؟! ( از نظر اخلاق و مذهب و ... )
آیا به عقاید خواهرت احترام میذاری ؟
اگه خواهرت بگه بیا با هم بریم بیرون ، باهاش میری ؟
یا خواهرت بگه بیا به دوستام معرفیت کنم چی ؟! بازم میری ؟
راهنمای خوبی برای خواهرت هستی ؟
چقدر به خواهرت کمک میکنی ؟!
گفته بودی به آتش دست زدی ! اونوقت چرا ؟ نگفتی دستت میسوزه ؟ آخه دست زدن به اتیش امتحان کردن داره ؟
پیش دستی خالت رو برای چی شکوندی آخه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
مجییییییییید؟؟؟؟؟؟
باشه من که میام اصفهان[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
چرا همه جنوبی ها دوست دارن شیراز زندگی کنند ؟! واقعا؟؟؟؟ من که میگم شیراز بیشتر بخاطر دانشگاهیشه و این که من اصفهان که زیاد میرم مشهد و تهرانم زیاد رفتم کلا از ساختار شهریه شیراز بیشتر خوشم اومده
الان هم دوچرخه سواری میکنی ؟! نه دیگه درچرخه ندارم
دوست داری بری کربلا ؟! خیلی
تا حالا شده یه کار بخوای انجام بدی ، یک ثانیه بعد یادت بره انجامش بدی ؟! فوق تخصص این امور رو دارم 4 دفه برای یه کاری میرم تو اتاق آخرش یادم میره چیکار بوده[khande]
اینکه روز یا شب رو دوست داشته باشی به چی بستگی داره ؟! من شبو بیشتر دوس دارمالبته دلیلشم محل زندگیمه تو روز آدم نمیتونه از خونه بره بیرون و همچنین شهر تا ساعت 3-4 صبح بیداره شما بری تو پارکا ملت همینطوری نشستن
کویر رو به چه خاطر دوست داری ؟! کویر رفتی تا حالا ؟! آرامش و زیبایی که داره من رفتم سمت طبس و اون طرفا
چرا ج همه سؤالات رو نوشتی بستگی داره ؟خب بستگی داره
حالا واقعاً چی آرومت میکنه ؟! به چی بستگی داره ؟ بعضی وقتا آهنگ گوش میدم بعضی وقتا هرچی آهنگ گوش میدم آروم نمیشم میرم قدم میزنم بعضی وقتا با یه نفر صحبت میکنم بستگی داره از چی ناراحت باشم که بخوام آروم بشم
نوشته بودی 60% از خودت راضی هستی ؟! چرا 40% بقیه رو از خودت ناراضی ای ؟! البته میخوام الان بگم 80 اون 20 بقیه هم بخاطر کارایی که میتونستم انجام بدم و انجام ندادم و بخاطر کارایی که نصفه انجام دادم
چرا بعضی وقت ها از زندگی سیر می شیم ؟ به نظر من اصطلاح غلطیه ا خالی میشم احساس بی نیازی به هیچ کس و هیچ چیزی هیچی نمیتونه آروممون کنه هیشکی نمیتونه یه سری کمبود رو پر کنه پس خالی بودنه
به چه دلیل سبز و بنفش رو برای دوست داشتن انتخاب کردی ؟ خب دوست دارم من الان تقریبا 10 ساله اکثر لباسایی که میگیرم و وسایلی که انتخاب میکنم این رنگه البته من رنگای دیگه هم استفاده میکنم ولی معمولا اگع بین دو تا چیز خوب بمونم اونی که یکی از این دو رنگو داشته باشه انتخاب میکنم (وصلش نکن به سیاست)
با این حساب چرا همه لباسات قرمزن ؟!اتفاق جالی اینه که هیچ کدوم از این لباس قرمزارو خودم انتخاب نکردم و نگرفتم همش بهم هدیه شده
به چه رنگی کوررنگی داری ؟ ندارم
یه جا دیدم نوشته بودی پسرا به سادگی فریب می خورن !!!!! واقعاً ؟! نه موخوام بدونم واقعاً ؟! اونوقت چی میشه که فریب می خورن ؟! از این دخترا فریب میخورن نه این که دخترا مکار باشنااااااااا ولی جمعیت ماکرشون نسبت به پسرا بیشتره و انایی که مکارن دست روابهو از پشت میبندن
نظرت راجع به مهد و مربی هاش ؟! یکی از مشاقل سخته واقعا من محیط بچه گونه زیاد هستم واقعا دیوانه کننده ست
کودک درونت فعاله ؟! چقدر ؟؟ای بد نست اوضاش بعضی وقتا زیادی گل مینه بعضی وقتا نه[nishkhand]
تحملت نسبت به بچه ها چقدره ؟! بستگی به فضول بودنش داره بعضیاشون شیطونن آدم باهاشون شوخی میکنه و میخنده قابل تحملن ولی بعضی دیگشون هیچ لفظی جز وحشی نمیشه روشون گذاشت
میگن هر شهری طرفدار تیم ورزشی شهر خودشه ! با این حساب چرا پرسپولیس ؟! شما ببینید اکثر ترکا هم بعد از تراکتور طرفدار پرسپولیسن ما هم فولادو دوس داریم ولی پرسپولیس چیز دیگه ست
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ؟! تو دیشب تا ساعت 4 اینجا چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟چرا جواب پیام نمیدادی؟؟؟
من اینهمه فلسفه بافتم که بگی یکی دیگه رو صندلی بشینه ! باز میگی فاطیما ؟! دقیقا خودت باید بشینی
برای چی شیشه شکوندی ؟! اینا همش شایعه ست[nishkhand]
دستت به چه دلیل شکست ؟! رفتم فوتبال هنوز دستکش نپوشیده بودم که از فاطله نزدیک یه شوت با تمام قدرت زد منم دستم برگشت دو تا از استخونای مچم شکست
چرا نوشتی دخترا سیاه و پسرا سبز ؟! همیشه پای یک زن در میان است[nishkhand]
از کجا باید فهمید که یه گدا الکی گدایی میکنه یا نه ؟! من به همین دلیل فقط تو صندوق صدقات پول میندازم اونم نه هز موسسه ای اونی که میشناسم فقط
تا حالا فال خودت رو گرفتی ؟! فکر میکنی چقدر درست باشه ؟!بعضی وقتا خیلی کم ولی برا من که همیشه درست بوده
چقدر به خواهرت شبیهی ؟! ( از نظر اخلاق و مذهب و ... ) خیلی کم تو همه چی من بهترم نه اینکه فک کنی از خودم تعریف میکنما نه ولی هستم
آیا به عقاید خواهرت احترام میذاری ؟ سعیمو میکنم
اگه خواهرت بگه بیا با هم بریم بیرون ، باهاش میری ؟ آره
یا خواهرت بگه بیا به دوستام معرفیت کنم چی ؟! بازم میری ؟ متاسفانه همه دوستاشو میشناسم
راهنمای خوبی برای خواهرت هستی ؟ خوب راهنمایی میکنم اشتباهای گذشته خودمو میگم بهش ولی ولی گوش نمیده
چقدر به خواهرت کمک میکنی ؟!خیلی ولی سریع گوش نمیده میره
گفته بودی به آتش دست زدی ! اونوقت چرا ؟ نگفتی دستت میسوزه ؟ آخه دست زدن به اتیش امتحان کردن داره ؟ اتفاقا میخواستم بسووزه نه این که بسوزه میخواستم گرماش اذیتم کنه
پیش دستی خالت رو برای چی شکوندی آخه ؟!
از دستم افتاد یعنی داشتم چایی میخوردم اون خیلی لبه بود خواستم چایی نریزه اون لیز خورد افتاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
عینک دودی میزنی؟؟؟ گاهی اوقات
تا حالا جلوی جمع ماشینو خاموش کردی کلی بهت بخندن؟؟؟ نه
تا حالا از خودتون پرسیدن خدا واسه چی منو آفرید؟و به چه جوابی رسیدین؟ نه چرا سوال کنم؟؟؟
خدا واسه چی انسان رو آفرید؟ این برام سواله
انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی امدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟به لقاالله
كارت اهداي اعضا داري؟ نه ولی دوس دارم
روزي چند ليتر بنزين ميزني؟ هیچی
با پدر و مادرت دوستي يا نه ؟ ای کمو بیش
يك ارزوي مثبت بكن براي همه . ************
دوست داري بري خارج ؟ كدوم كشور ؟ **********
ايا زورگويي در هر شرايطي بده ؟ نه بعضی وقتا خوبه
-نظرت در مورد بهرام رادان و گلشيفته فراهاني؟ بازیگرای خوبین ولی گلشیفته یکم زیادی تو حاشیه ست
يه خاطره با مزه از دوران مدرسه بگو... *********
اهل کارتون هستی ؟ ******
کدام رو بیشتر دوست داری ؟ پت و مت
اهل فیلم ترسناک هستی ؟ کدام رو دیدی ؟ *********
فیلم های مستند چی ؟ کدام رو دیدی ؟ نه
مزه عشق امروزی با قدیما چه فرقی می کنه ؟ نمیدونم
مشخصات سیستم ؟ Cpu : core i5 Ram:2 Hard: 640 کافیته[khande]
اهل نگهداری حیوانات خانگی هستی ؟ چی ؟ نه
از چه جور ادمی خوشت می اد و از چه جور ادمی بدت میاد ؟ **********
نظرت راجع به ادمای فضول چیه ؟ نظر خاصی ندارم
خوشگل ترین و زشت ترین بازیگر سینما تو ایران کلا اسم خیلی یادم نمیمونه
خوشگل ترین و زشت ترین بازیگر سینما تو خارج ایضا
خوشگل ترین و زشت ترین خواننده زن ایضا
خوشگل ترین و زشت ترین خواننده مرد ایضا
خوشگل ترین و زشت ترین سیاست مدار تو ایران
خوشگل ترین و زشت ترین سیاستمدار تو خارج
خوشگل ترین و زشت ترین حیوون
به نظرت اگه بخوای یک نفر رو از این جا بیرون کنی .چه کسی رو اخراج می کنی؟ خودتو[nishkhand]
چند درصد مردم ایران با تفکر درست به نظر تو زندگی میکنن ؟! 40%
چند درصد خودت هستی ؟! 80%
یه جمله از یکی از دانشمندا که تو زندگیت به کار میبری بگو ... غیر ممکن غیر ممکنه
چند تا اسم نام ببر كه قبلا براي اقايون استفاده ميشده ولي حالا براي خانمها . اعظم ، اکرم ، عصمت
از جنگ چيزي يادت مياد ؟ من چند سالمه؟؟؟؟؟
اگه پسر بودي زمان جنگ ميرفتي جبهه ؟ بله
غذاي مورد علاقه شما چيه ؟ ***********
اخرين كتاب غير درسي كه خوندي؟ یه کتاب مشاوره ای بود یادم نیست اسمش
تا حالا توي بزرگراه ماشينت پنچر شده ؟ خیر
با دوستان دوره دبستان هنوز معاشرت داري؟ خیلیاشون هنوز با هم یا دوستیم یا همکلاسیم یا بیرون میبینمشون
تا حالا از دست پدر و مادرت كتك نوش جان كردي؟ نه
انگليسيت در چه حده ؟ نابوده
چرا 80 % ایرانیها اینقدر راحت طلبن !؟ به خاطر رسیدن به هدفشون حاضر نیستن سختی بکشن !؟ نمیدونم والله
چند درصد غرور داری ؟ یعنی چی؟؟؟؟؟/
توی زندگیت چقدر خودتو به در و دیوار میزنی و تلاش میکنی که به چیزی که میخوایی برسی ؟سعیمو میکنم ولی حاضر نیستم به هر قیمتی باشه
هدف آفرینش ؟ نمیدونم
دوست رو توی یک کلمه خلاصه کنین . دوست واقعی اونیه که تو قالب جمله نگنجه
آدمها رو توی زندکی به چند دسته تقسیم میکنین ؟ شما از کدوم دسته هستین ؟ سه دسته دسته اول دسته دوم و از همه مهمتر دسته سوم[khande]
از شعرهای کدوم شاعر بیشتر خوشت میاد؟ ( یه شعر ازش بنویس)
سهراب سپهری
نظرت راجع به قوانين كپي رايت چيه؟خودت چقدر رعايت ميكني؟
من سعی میکنم تا جای ممکن رعایت کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
گه 100 ميليون تومن داشتي باهاش چه كار ميكردي؟ ********
يه ضرب الامثل ميگه اين شتريه كه دم خونه همه ميخوابه....به نظر شما اين شتره خودش خونه زندگي نداره كه مياد دم خونه ماها ميخوابه؟؟؟؟؟؟ خونش دم خونه ماهاست
از تنهايي ميترسي؟؟ نه
تا حالا انساني روي كره ي زمين ديده اي ؟ انسان ها که زیادن
اگه قرار بود رنگ آسمون رو طوري تغيير بدي كه تا ابد همون طوري بمونه ....چه رنگي اش مي كردي ؟ آبی بزار باشه چیکارش دارم
بارون چه رنگيه ؟ رنگ من رنگ تو رنگ آسمون ها
تا حالا شده بري زير بارون و اصلا دوست نداشته باشي از زير بارون بيرون بياي ( يا مثلا توي راه بارون بياد و آرومتر نسبت به حالت عادي را بري؟) خیلی زیاد
شب رو بيشتر دوست داري يا روز رو ؟ شب
تاحالا به آسمون نگاه كردي (براي مدت طولاني) .... چي رو توي آسمون از همه بيشتر دوست داري ؟ خیلی کم چون هیچی توش نمیبینم
توي آسمون براي خودت ستاره اي هم داري؟ نه
اگه بفهمی :
1. یک روز دیگه بیشتر زنده نیستی چیکار میکنی ؟ ( بازم شرمنده) *********
2. یک هفته ؟ **************
3. یک ماه چطور ؟ *******
اینده ایران را چطوری می بینی؟ روشن
دلیل پیشرفت نکردن ایران چیست؟ تا پیشرفت رو تو چی ببینی من میگم خیلی هم پیشرفت کردیم ولی میتونستیم خیلی هم بیشتر بیشرفت کنیم
آمریکا دشمن ایران هست یا ایران دشمن آمریکا؟ هیشکی دشمن هیشکی نیست ولی بعضی وقتا منافع چند کشور با هم مشترک میشن که سرش دعوا میشه و جنگ
دلیل اختلاف طبقاتی در جامعه چیه؟ اختلاف طبقاتی طبیعیه یه نفر درس بیشتری میخونه یه نفر ارثیه میرسه بهش یه نفر بیشتر زحمت میکشه یه نفر یه جا موقعیتی پیش میاد که پیشرفت میکنه و نمیشه دلیل غیر منظقی براش اورد
سال 2014 سال پایان جهان هست به نظرت؟ نه
بین این 3 یک نفر رو انتخاب کن: شریعتی-مطهری-احمدی نژاد شریعتی
له کردن مورچه سختتره یا پرپر کردن گل؟ له کردن مورچه
ازتاریکی بیشتر می ترسی یا ارتفاع؟ تاریکی
چه درختی رو دوست داری؟ کنار
چه گلی رو دوست داری؟ نرگس
اگه قرار بود ایرانی نباشی دوست داشتی کجایی باشی؟ ایرانی
اگه زمانی رو که قرار بود توش زندگی کنی رو انتخاب کنی به جز قرن 21 چه دوره ای رو انتخاب می کرد؟ **************
معلم اول دبستانت کی بوده؟ دوستش داشتی؟ خانم پوست آش کن خیلی عالی بود
معلمی که خیلی دوستش داشتی کی بوده؟ یه جمله بهش بگو. استاد هوشمند بود........ تا ابد مدیونتم
از نظرت دانشگاه بیشتر به کدوم یک از جاهای دیگه میخوره :
- سبزی فروشی
- بقالی
- کلوپ
- اتاقی برای چت
کافی شاپ
و یا خودت چه اسمی میزاری بنگاه دوست یابی هم خوبه[khande]
تو خونتون چه سرگرمی هایی داری؟ نت
دوست داری مدیر انجمن بشی/کدوم بخش؟ نه بابا همین تالارم خوبه
چه ادکلنی دوست داری؟ کاپیتان بلیک
چند تا دوست دختر داری/؟کی ازدواج میکنی؟ دوست دختر یا دوست ِ دختر؟؟؟؟؟؟ خیلی فرق داره - هروقت یه دختری اشتباه کنه[khande]
به نظرت اگه فردا اخر دنیا باشه تونستی خودت و کارات رو مدیریت کنی و مشکلی نداشته باشی/برای آخر دنیا نه
چقد وقت میخوای تا اگه راضی نیستی خودت رو اصلاح کنی؟ یه 20 سالی لازمه
شبا ساعت چند میخوابی؟ 4-5
سینما میری؟یا فیلم های کپی ؟ هر دو
چه تریپ دختری دوست داری؟ ساده
بازی کامپیوتری میکنی؟ کم
بزرگترین سوالی که دوست دارید از خدا بپرسید ، چیست؟ واقعا چرا انسان آفریده شد
کدوم روز رو در سال بیشتر دوست داری؟ سیزده بدر چون معمولا با کسانی هستم که بهم خوش میگذره
معمولا چه ساعتی در روز رو دوست داری؟ 10
چه کتابی و دوست داری؟ کتاب خاص نیست
چرا لکلک موقع خواب یه پاشو بالا میگیره؟؟
واقعا؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اگر شخصی خیلی سر شناس باشه به نظر شما چه کاره است؟ کار درست
سربازی پسرها رو ادم میکنه؟قاعدتا آره
حیوان دوست داری؟از کدوم حیوان خوشت میاد؟ نه کلا ولی اگه بخوام بینشون انتخابکنم طوطی رو انتخاب میکنم
از کدوم میوه خوشت مباد؟؟ شلیل
اگه قرار باشه یه قانون ایران رو عوض کنی ، کدوم قانون ؟ قانون مبارزه با مفاسد
اگه بچه های سایت همگی بیان خونتون چیکار میکنی؟ هیچی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟/ ازشون پزیرایی میکنم
تو یه خیابون خلوت وایستادی بعد یه بنده خدایی ازت به طرز مشکوکی کمک میخواد چی کار میکنی ؟مشکوک یعنی چی؟؟؟
موقعی که تو مدرسه درس میخوندی آخر فهمیدی پرتقال فروش کیه تو درس ریاضی؟ آره بابا رفیق یکی از فامیلامون بود[khande]
عشق رو خلاصه کن واسم. عشق یه چیزی مث کشک و دوغه
نظرت راجع به این جمله چیه
(جا داره همینجا از پدر و مادرم تشکر کنم و ...) جمله ای حقیقی هر چقدر تشکر کنیم کمه
یه جمله در وصف پدر ومادرت بگو یا یه جمله رو بهشون تقدیم کن؟ **************
وقتی کسی رو می بینی که تکدی گری می کنه اولین چیزی که به ذهنت می یاد چیه ؟ بهش فکر نمیکنم
میگن سکوت علامت رضایته!!!از اون طرف میگن جواب ابلهان خاموشیست!!!!! کدومش درسته/چرا؟ جفتش هر سکوتی اون سکوت نیست
یه آرزوی محال .... ؟! هیچ چی تو این دنیا محال نیست
خیال کن تا آخر عمرت به فرمان خدا مجبوری یک گناه کنی چه دسته از گناهان رو انتخاب میکنی ؟ نمیدونم هیچی
زیر بارون بودن رو دوست داری ؟ می تونی احساسش رو توصیف کنی ؟اگه بارونش مث آدم بباره آره نه مثل پارسال که یه روز در عرض کمتر از 10 دیقه 40 میلیمتر بارون اومد
چقدر به شانس اعتقاد داری؟ فکر میکنی خوش شناسی؟چرا؟ اعتقاد شدیدی دارم ولی فکر میکنم بد شانسم یعنی تا الان اتفاقی نیافتاده که شانس یارم بوده باشه
اهل دانلود هستی؟چی دانلود می کنی؟ نه
تا حالا از مامانت علت اینکه این اسمو واست گذاشته پرسیدی؟چی گفته؟ سعید اسم عموم بوده که فوت شده به همین دلیل اسممو گذاشتن
هدفت از نشستن رو صندلی داغ چی بود؟؟تا الان بهش رسیدی؟ *************
اگه بخوای تو موارد زیر به خودت نمره بدی چه نمره ای میدی؟جلوی هر کدوم بنویس....
لجبازی از 20 - 15
عاشقی 12-13
صداقت 18-19
گذشت14-13
صبر 12-13
تلاش 16-17
شهامت 18
عدالت 17-18
يه شایعه درست کن ؟ از الان تا پایان دنیا 4 روز بیشتر نمونده
اگر سر ظهر خواب باشي ماشيني بياد داد بزنه سيب زميني و پياز چه عكس العملي داري ؟؟؟ هیچی عادت کردم به محض این که میخوابم یه اتفاقی بیافته که نزاره
غذايي كه در زمان تنهايي مي خوري چيه ؟؟؟ سوسیس
بهترين اسم دختر و پسر ؟؟ *********
بدترين عمل تو دنيا ؟؟؟ بد ترین در هر زمان متفاوته
از چه حيووني مي ترسي ؟؟؟ شیر
از آمپول مي ترسي يا نه ؟؟؟ نه
از چه كسي بيشتر از همه حساب مي بري ؟؟ خواهرم
چه چيزي برات چندش آوره ؟؟؟ نمیدونم تو هر لحظه متفاوته
به کسی پندی دادید حالا در مورد زندگی یا...یک روز می فهمید که پند شما اشتباه بوده،چی کار می کنید؟ من یا پند نمیدم یا وقتی میدم بهش مطمئنم
شکستن غرور یعنی چی؟منظورم اینه که خودمون غرورمون رو بشکنیم یعنی چی؟ یعنی چیزی که بر خلاف اصولته رو انجام بدی
چرا میانه روی؟ خوبه
دوستی و دوست داشتن برای چی باشه باشه خوبه؟(هدف) واسه ی خوده شخص برای آرامش
صبح یعنی چی؟ بامداد
شب یعنی چی؟ اون موقه که قراره بخوابی
امید یعنی چی؟ من میتوانم
بابات چیکاره است؟ کارمنده
298. به نظرت احمدی نژاد باید وزیر زن معرفی می کرد!!!؟
اگه میکرد که خوب بود ولی نه این
299.تو انتخابات به کی رای دادی؟
به هیشکی
300.بسیجی هستی؟
اگه منظورت عضویت تو سازمان بسیجه الان نه قبولا یه چند سالی بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
صحرای مغولستان اسمش چیه؟
صحرای گبی
اسم برادر کمبوجیه چی بود؟
بردیا
اگر من تو بودم تو من بودی او کی بود؟
او شخص شخیص او بود
چند تا موی سر داری؟ ( باید بگی)
چرا اینقد خودشیفته ای؟
من؟؟؟؟/ اساسا تکذیب میکنم[khande]
تا به حال برای تغییر رویه دادن تو زندگیت فکر کردی؟
بله زیاد
تا به حال کاری کردی که به خودت ببالی؟(افتخار کنی)؟
آره
چرا اینقدر خودخواهی؟
باز هم اساسا تکذیب میکنم[nishkhand]
جذر 125452 چند میشه؟
354.1920383069049
اولین چاه نفت اسمش چی بود؟
اسم داشت مگه؟؟؟؟چاه مسجد سلیمان بود دیگه
فعلا همین بسه هنگ کردین نه؟!
نه
هفته هی چندتا تخم مرغ می خوری (می خوام ببینم وضعتون خوبه یا نه)؟
1-2 تا
از چه رنگی خوشت میاد از چه رنگی بدت میادو چرا؟
جورابت رنگش چه رنگیه؟
طوسی و سفید و سرمه ای
العان اتاقت تمیزه؟بد نیست اوضاش
چند سال داری؟
اینقد[nishkhand]
برای چی اینقدر شلوغی؟
من؟؟؟؟ اساسا تکذیب میکنم[nishkhand]
ازچه جور ادم های خوشت میاد؟
تا حالا درسی هم افتادی؟راستش بگی یا؟
نه خواستم زمین بیافتم نامرد نمره داده قبول شدم[khande]
- خیلی اساسی و فنی اما خلاصه "عشق" رو توصیف کرده و تشریح کنید.
تا حالا یخ زدگی و سوز و سرمای وحشتناک و زمستون و کولاک خطری رو تجربه کردین؟ توضیح لطفا.
نه
بلدین دوچرخه سوار بشین و حرکت کنید و بدون دست رکاب بزنین؟؟ تک چرخ چی بلدین؟
بله کاری نداره که
؟ بی چرخ هم بلدین دیگه نه؟؟
این که آسون تر از اونه
یه دوچرخه اضافه دارین به ما قرض بدین باهاش بوق بزنیم دلمون نسوزه؟؟
من خودمم دوچرخه ندارم انتظارایی داریاااااا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
تا حالا دعوا و کتک کاری داشتین؟
نه
تو بزن بزن و بکش بکش و دعوا شیر هستین یا روباه؟
شیر
تاحالا گریه کردین؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ وسطاش رو هم بگین دیگه.
از پرداختن به عشق و از انتخاب سبک زندگی عاشقانه چه هدفی را دنبال می کنید و از معشوق و عشق زندگی تون چه انتظاراتی دارین؟
خودتی[khande]
اگه صد میلیون یورو به شما بدیم چیکار میکنین؟
هیچی میزارمش تو بانک حالشو میبرم
اگه سیصد میلیون یورو دیگه هم به شما بدیم چیکار میکنین؟
اینم میزارم رو اون بقیه
حالا اگه همشو از شما بگیریم (شرمنده فرضیه ) و جاش به شما یه چک برگشتی یه میلیون تومنی بدیم چیکار میکنین؟؟
هیچی سود اونا رو گرفتم از بانک حا میکنم باش
حالا اگه اون چک برگشتی رو دیگه از شما نگیریم و بهتون ببخشیم چیکار میکنین؟؟؟
هیچی میرم پاسش میکنم به راحتی
یه چیستان یا داستان کوتاه پارسی بگین که خیلی قدیمی باشه و جواب یا معناش رو هم بگید. نتیجه اخلاقی یادتون نره...
راستی کلاغه کوش؟؟ رسید پنت هاوسش؟؟
آره همون طرفاست
نظرتون در مورد فرهنگ و تاریخ و پیشینه ایران چیه؟
بی نظیره
از گذشتگان چه اشخاصی را بیشتر دوست دارین و چرا؟
قائم مقام فراهانی و داریوش
آیا همیشه یا حتی همین الان دلتون واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟
بله خب تنگ میشه دیگه
اون آدم خوشبخت کیه که دل شما الان واسش تنگ شده؟؟ خیلی دوستش دارین؟؟
خیلی
اگه ببینیدش چی بهش میگین؟؟
نمیشه دیدش
الان کجاست و چیکار میکنه؟؟
اون دنیا ست
یه جمله براش هدیه بنویسید شاید اومد خوند فهمید کیف کرد کلی خوشحال شد.
.......
نظر شما راجع به کله و پاچه چیه؟
عالیه
سیرابی دوست دارین؟ حلیم چی؟
نه جفتشو خیلی خوشم نمیاد
نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟
بستگی به نون و پنیرش داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
کدام رستوران رو دوست دارین سنتی یا امروزی؟؟
هردو خوبی هایی دارن
پیتزا بهتره یا فسنجون؟ فسنجون
مسئله 1 - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
بیشتر از 30؟؟؟؟؟؟
مسئله 2 - پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟
5 تا؟؟؟؟؟
مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟
2 تا؟؟؟؟؟
مسئله 4 - شیب یک طرفِ پشت بام شیروانی، شصت درجه و طرف دیگر 30 درجه. اردکی روی این پشت بام تخم گذاشته که تخمش در 2 ثانیه به زمین می رسد. تخم مرغ از کدام سمت پرت شده؟
اینطرف؟؟؟
مسئله 5 - هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟
هرجا که بمیرن همونجا
مسئله 6 - من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟
چی؟؟؟؟؟
کارتون های مورد علاقه ی دوران کودکیت کدوما بودن؟
میتی کومان ، فوتبالیستا
یه کارتونیم بود رالی بود
اگه بخوای ی جمله به خدا بگی اون جمله چیه؟
به قول یکی از بچه ها خدا جون دمت گرم[khande]
ادامه ی این جمله رو کامل کن: ستاره ها برای این روشنند که ...؟
بدانی همه چیز خاموش نیست
عدد مورد علاقه ت؟
13
قوانین زندگیت رو نام ببر(مواردی که بر مبنای اون عمل میکنی و زندگیت ساخته شده ؟)
قانون اول زندگی هیچ قانونی نداره
زیبا ترین جمله ای رو که تا حالا شنیدی ؟
بجای نفرین تاریکی چراغی روشن کنید
به نظرت بزرگترین تفاوت بین زن و مرد چیه؟
اینه که تفاوتی اساسی ندارن
اخرین کتابی که خوندی چی بود؟
کلیات نفاتیح الجنان [nishkhand]
خودت رو در ی جمله تعریف کن!
من شخصی که در قالب جمله نمیگنجم
در زندگی انسان گاهی دیگران سرنوشت را تعیین میکنند" نظرت در مورد این جمله؟
تا حدی باهاش موافقم تا حدی
برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟
حبس ابد
عمر خورشید چقدره و چقدر ازش باقی مونده ؟
خیلی
کمتر از نصف خیلی
سیاه چاله رو به طور مختصر شرح بدید !
یه چاله تاریکه
نزدیکترین ستاره به خورشید کدومه و چقدر با ما فاصله داره ؟
قنطروس
.رابطه فیزیک و ستاره شناسی ؟
رابطه خوبی دارن با هم صمیمی
-
به به به سلام آقا سعيد گل گلاب ميبينم كه دير رسيدم ولي اشكال نداره الان تا آخرين لحظه تلافيشو سرت در ميارم تا ياد بگيري زود بهم خبر بدي[nishkhand]خوب شروع ميكنيم[sootzadan]اهم اهم[nishkhand]
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
نظرتو راجع به اعضایی که خوب میشناسیشون بگو.
تو هر مورد یکیشونو انتخاب کن :
کامپیوتر یا موبایل؟
پیتزا یا قورمه سبزی؟
میز یا صندلی؟
من یا تو ؟
فیلم یا سریال؟
تاریکی یا روشنایی؟
راک یا متال؟
رولینگ یا دارن؟
تو چه سایتایی بجز اینجا عضوی؟ قبلا هم تو سایت های دیگه ای فعالیت داشتی؟ حس می کنی که دیگه اینجا جا افتادی و اینا؟ تو سایت با چه کسایی آشنایی؟ اصلی ترین علت فعالیتت تو این سایت چیه؟
اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟
تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟
سازی می نوازی آیا؟ چه سازی؟
دوست داشتی نقش یکی از شخصیتای هری پاترو بازی میکردی؟ اگه آره کدوم یکیشون؟
اگه تو آسمون یه ابر داشتی که فقط مال خود خودت بود باهاش چیکار می کردی؟
چه سبکی دوست داری کتاب بخونی؟
ودت علاقه داری یه نویسنده بشی؟
چقدر در فضای نت راستگو هستی؟ توی این سایت دنبال چی هستی؟ چه هدفی داری که براش سعی میکنی توی این سایت فعالیت کنی و خوب باشی؟
یه خاطره از یه شیطنتت تو امتحان یا سر کلاس بگو؟
بهترین دوست اینترنتیت کیه؟ ( جنسیتش مهم نیست!! )چرا بهترین دوستت شده؟چند وقته باهاش دوستی؟اگه بخوای از 1 تا 10 بهش نمره بدی، چه نمره ای میدی؟چرا این نمره رو دادی؟اگه یه روز ببینیش چیکار میکنی؟فکر میکنی که یه روزی میبینیش؟چقدر میشناسیش؟مطمئنی که دربارش اشتباه نمیکنی؟
شخصیت مجازیت با حقیقیت فرق داره؟ اگه داره، حتی برای دوستای نزدیکتم فرق داره؟
اصلا نظرت در مورد من چيه؟كامل بايد بگيااا؟
یکی از خصوصیاتتو بگو که ملت فکر می کنن داری و خودت می دونی نداری! یکی دیگه رو بگو که ملت فک می کنن نداری و خودت می دونی داری!یکی دیگه رو هم بگو که ملت می گن داری خودتم می دونی این خصوصیتو داری؟
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟
رفتار ملايم خوبه يا خشن؟
ايا اين احساس براتون پيش اومده طرف مقابل از رفتار شما حداكثر سو استفاده رو بكنه؟
وقتي تو زندگي به بن بست مي رسيد اولين چيز چيه به ذهنتون مي رسه؟
اهله قهر كردن هستي؟ چقدر طولش ميدي؟
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟
بهترین اسباب بازی دوران کودکیت؟
وقتی ناآرومی تو کجا و از چی آرامش میگیری؟
عوارض جانبی معروف شدن از نظر تو چیه؟
جسارت رو به چه چیزی تعبیر میکنی؟
اگه نامزدت بگه مهریه 1300 سکه بهار آزادی زیر بار میری یا عروسی رو کلا به هم میزنی ؟
وقتي مدرسه ميرفتي از اون بچه هاي شرّ بودي يا آروم؟
چند بار از دست معلمت كتك خوردي؟
بدترين دعوائي كه تو مدرسه كردي با كي بود؟ زدي يا خوردي؟
هيچوقت كتاب بغل دستيتو يواشكي خط خطي كردي؟
بچگیات اسب خیالی داشتی ؟ ( همون چوبی که سوارش میشدیم )
اگه یکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟
اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟
بهترین sms یی که نا حالا دریافت کردی و بیشتر از بقیه تو inbox نگه داشتی ؟
بی پرده از علایقت ؟
هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟
عصبانی بشی چه عکی العملی داری؟
مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟
عاشق شدی؟
شنیدم دعوات شده با یکی از بچه ها درسته؟
چند تا خواهر برادرید؟
آخرین باری که گریه کردی؟چی میتونه گریه اتو در بیاره؟
آشپزی بلدی؟
ضایع شدن چه حالی داره؟
از اسمت راضی هستی؟
سوغات شهرتون؟
نفر بعدی صندلی داغ؟
اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
***wanton74***
به به به سلام آقا سعيد گل گلاب ميبينم كه دير رسيدم ولي اشكال نداره الان تا آخرين لحظه تلافيشو سرت در ميارم تا ياد بگيري زود بهم خبر بدي[nishkhand]خوب شروع ميكنيم[sootzadan]اهم اهم[nishkhand]
به به به به بفرمایید
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
چرا نباشه؟؟؟؟؟ میتونه باشه
نظرتو راجع به اعضایی که خوب میشناسیشون بگو.
به نظر من هیشکی هیشکیو خوب نمیشناسه حتی خودشو
تو هر مورد یکیشونو انتخاب کن :
کامپیوتر یا موبایل؟ موبایل
پیتزا یا قورمه سبزی؟ قرمه سبزی
میز یا صندلی؟ میز
من یا تو ؟ من[nishkhand]
فیلم یا سریال؟ فیلم
تاریکی یا روشنایی؟ روشنایی
راک یا متال؟ راک
رولینگ یا دارن؟ ها؟؟؟؟؟[taajob] محض اطمینان خودتی
تو چه سایتایی بجز اینجا عضوی؟ قبلا هم تو سایت های دیگه ای فعالیت داشتی؟ حس می کنی که دیگه اینجا جا افتادی و اینا؟ تو سایت با چه کسایی آشنایی؟ اصلی ترین علت فعالیتت تو این سایت چیه؟ من تو سایت دانشجویان عضوم تو سمپادیا هم هستم اونجا خیلی کم میرم در حد بسیار جزئی
اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟ درسته که ما تو دنیای مجازی با هم هستیم ولی این دنیا های مجازی میتونه زندگی های واقعی رو تحت تاثیر قرار بده پس سعی کنیم کسی کسیو نلرزونه و نرنجونه
تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟
یادم نمیاد
سازی می نوازی آیا؟ چه سازی؟
الان نه
دوست داشتی نقش یکی از شخصیتای هری پاترو بازی میکردی؟ اگه آره کدوم یکیشون؟
نقش دامبلدور
اگه تو آسمون یه ابر داشتی که فقط مال خود خودت بود باهاش چیکار می کردی؟
میدادم بارون بزنه
چه سبکی دوست داری کتاب بخونی؟
رمان تاریخی
ودت علاقه داری یه نویسنده بشی؟
بدم نمیاد
چقدر در فضای نت راستگو هستی؟ توی این سایت دنبال چی هستی؟ چه هدفی داری که براش سعی میکنی توی این سایت فعالیت کنی و خوب باشی؟
90% اون بقیشم دروغ نمیگم ولی شاید راستشو نگم
یه خاطره از یه شیطنتت تو امتحان یا سر کلاس بگو؟
یادم نمیاد
بهترین دوست اینترنتیت کیه؟ ( جنسیتش مهم نیست!! )چرا بهترین دوستت شده؟چند وقته باهاش دوستی؟اگه بخوای از 1 تا 10 بهش نمره بدی، چه نمره ای میدی؟چرا این نمره رو دادی؟اگه یه روز ببینیش چیکار میکنی؟فکر میکنی که یه روزی میبینیش؟چقدر میشناسیش؟مطمئنی که دربارش اشتباه نمیکنی؟
سوال بعدی
شخصیت مجازیت با حقیقیت فرق داره؟ اگه داره، حتی برای دوستای نزدیکتم فرق داره؟
فرق که داره ولی نه خیلی زیاد
اصلا نظرت در مورد من چيه؟كامل بايد بگيااا؟
الی
ونتونی عاشق با دیدگاه و شخصیتی خاص[khande]حرفم که اصلا گوش نمیده کاره خودشو میکنه
یکی از خصوصیاتتو بگو که ملت فکر می کنن داری و خودت می دونی نداری! یکی دیگه رو بگو که ملت فک می کنن نداری و خودت می دونی داری!یکی دیگه رو هم بگو که ملت می گن داری خودتم می دونی این خصوصیتو داری؟
دوتای اولی هیچی نیست ولی آخری اینه که میتونم
تا چه اندازاه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟
خیلی زیاد آدم تو زندگی باید از خیلی چیزا بگذره
رفتار ملايم خوبه يا خشن؟
ملایم
ايا اين احساس براتون پيش اومده طرف مقابل از رفتار شما حداكثر سو استفاده رو بكنه؟
بله
وقتي تو زندگي به بن بست مي رسيد اولين چيز چيه به ذهنتون مي رسه؟
دوستان
اهله قهر كردن هستي؟ چقدر طولش ميدي؟
قهر به اون معنا نه ولی اگه قهر کنم طولی نمیکشه
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟
دنیا من نمیخوام مجردی خوبه[khande]
بهترین اسباب بازی دوران کودکیت؟
تفنگ
وقتی ناآرومی تو کجا و از چی آرامش میگیری؟
بستگی به دلیل نا آرومی داره
عوارض جانبی معروف شدن از نظر تو چیه؟
این وضع من 22 صفحه سوال جواب دارم[khande]
جسارت رو به چه چیزی تعبیر میکنی؟
پا رو از گلیم درازکردن
اگه نامزدت بگه مهریه 1300 سکه بهار آزادی زیر بار میری یا عروسی رو کلا به هم میزنی ؟
راضیش میکنم[cheshmak][khanderiz]
وقتي مدرسه ميرفتي از اون بچه هاي شرّ بودي يا آروم؟
آروم
چند بار از دست معلمت كتك خوردي؟
هیچبار
بدترين دعوائي كه تو مدرسه كردي با كي بود؟ زدي يا خوردي؟
با یکی از دوستام که زدم
هيچوقت كتاب بغل دستيتو يواشكي خط خطي كردي؟
نه ولی یادگاری براش نوشتم نه یواشکی
بچگیات اسب خیالی داشتی ؟ ( همون چوبی که سوارش میشدیم )
نه
اگه یکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟ برو بابا[khande]
اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟یکی دو تا نیستن
بهترین sms یی که نا حالا دریافت کردی و بیشتر از بقیه تو inbox نگه داشتی ؟ اینو از کجا کپی کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی پرده از علایقت ؟
هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟ قایقرانی
عصبانی بشی چه عکی العملی داری؟ معمولا یه فریاد بعدش سکوت
مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟ ********
عاشق شدی؟نه به اون معنا
شنیدم دعوات شده با یکی از بچه ها درسته؟ شایعه پراکنی نکن
چند تا خواهر برادرید؟ یه خواهر
آخرین باری که گریه کردی؟چی میتونه گریه اتو در بیاره؟همین صب خاک رفت تو چشم
آشپزی بلدی؟ ای یه چیزایی میپزم
ضایع شدن چه حالی داره؟ نمیدونم خودت باید جواب بدی
از اسمت راضی هستی؟ عالیه
سوغات شهرتون؟ خرما ، حصیر
نفر بعدی صندلی داغ؟ فک کنم خانم مدیر اجازه نده بگم کیه
اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ عضویت اینجا[khande]
-
یه بیت شعر از خودت بگو
بهترین تصنیفی که تا حالا شنیدی چی بود
کدوم کلوپ شبانه <):)>:) رو از سایر کلوپ ها ی شبانه ای که رفتی بهتر و با امکانات ویژه تر میدونی
به زبان لری بگو برو اون ور بعدش بیا این ور
قوم کثیـــف و جنایت کار و ضد میهن قجر که ایران رو به باد دادن رو وصف کن
نصر من الله و فتح قریب
به نظرت فرق نیکولا سارکوزی و ژاک شیراک در تبعیین روابط بین المللی در چی خلاصه شده بود؟
آدولف هیتلر و ناپلئون بناپارت رو وصف کن
مرحومه حاج سید جباروف سفیر سابق ازبکستان رو وصف کن
فرق ارتش و سپاه چیست
-
سلام سلام دوباره
باکلمات زیر ضرب المثل بنویسید
خربزه
شتر
قورباغه
ماهی
چرا هر موقع فکر می کنیم که نمرمون خوب میشه نمرمون افتضاح میشه و برعکس؟
شغلتون توی اینده ؟
بازی مورد علاقه دوران کودکیتون ؟
کارتون مورد علاقه ؟
و فیلم ؟
کی از همه بیشتر عصبانی شدید ؟
چرا نمی تونیم ژژژژ رو موقعی بگیم که زبونمون بیرون از دهانمونه ؟
الان این حرکت رو امتحان کردید تا مطمئن بشید ؟ [nishkhand]
ضرب المثل های زیر رو معنا کنید
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
روز از نو روزی از نو
آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا می خونه
کوزه گز از کوزه شکسته آب میخوره
همیشه شعبون یک بار هم رمضون
-
دوستان عزیز به اطلاعتون می رسونم که امروز روز آخر صندلی داغ هست
و شما شما تنها تا شب فرصت دارید سوالات خود را مطرح کنید
از تمامی دوستان ممنونم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
یه بیت شعر از خودت بگو
چه خوبه آدم همیشه سعید کنارش باشه به هرجا چش میندازه سعید همونجا باشه:))
بهترین تصنیفی که تا حالا شنیدی چی بود
تصنیف خوب زیاد شنیدم
کدوم کلوپ شبانه :) رو از سایر کلوپ ها ی شبانه ای که رفتی بهتر و با امکانات ویژه تر میدونی
اونی که با هم رفتیم خیلی خوب بود من بلدش نیستم[nishkhand]
به زبان لری بگو برو اون ور بعدش بیا این ور
برو او لا بد بیو ای لا
قوم کثیـــف و جنایت کار و ضد میهن قجر که ایران رو به باد دادن رو وصف کن
چرا با این دید نگاه میکنی ؟؟/ بگو اولین کارخونه ها رو زدن اولین هایی هم داشتن
نصر من الله و فتح قریب
به نظرت فرق نیکولا سارکوزی و ژاک شیراک در تبعیین روابط بین المللی در چی خلاصه شده بود؟
هروقت شدم مسئول سیاست خارجی ایران بهت میگم
آدولف هیتلر و ناپلئون بناپارت رو وصف کن
از بزرگان زمان خود که اشتباهاتی داشتن
مرحومه حاج سید جباروف سفیر سابق ازبکستان رو وصف کن
حالت خوبه؟؟؟؟
فرق ارتش و سپاه چیست
ارتش یه نهاد آکادمیک و منظمه که سپاه اینجوری نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام سلام دوباره سلاااااااااااااااااام
باکلمات زیر ضرب المثل بنویسید
خربزه هرکی خربزه میخوره پای لرزش میشینه
شتر شتر درخواب بیند پنبه دانه
قورباغه نمیدونم
ماهی
چرا هر موقع فکر می کنیم که نمرمون خوب میشه نمرمون افتضاح میشه و برعکس؟این یه قانون کلیه
شغلتون توی اینده ؟ هرکار که شد
بازی مورد علاقه دوران کودکیتون ؟ هفت سنگ
کارتون مورد علاقه ؟ پت و مت
و فیلم ؟ سری باند خوب بود و...
کی از همه بیشتر عصبانی شدید ؟ نمیدونم
چرا نمی تونیم ژژژژ رو موقعی بگیم که زبونمون بیرون از دهانمونه ؟ چون واجگاه ژ پست دندونه
الان این حرکت رو امتحان کردید تا مطمئن بشید ؟ [nishkhand] نه ولی ژ رو امتحان میکردم
ضرب المثل های زیر رو معنا کنید
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
تو که بلد نیستی به بقیه توصیه نکن
روز از نو روزی از نو
دوباره باید این کارارو تکرار کنیم
آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا می خونه
کار غیر ممکنم رو میرسونه
کوزه گز از کوزه شکسته آب میخوره
نمیدونم
همیشه شعبون یک بار هم رمضون
همیشه اینطوری بودی یه بارم اونطوری باش
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
با سلام به همه دوستان گل سایت
و عرض ادب و خیر مقدم به حضور دوست خوب و پر تلاشمون جناب سعید آقا
پیشاپیش از شما سپاسگذاری میکنم که لطف میکنید و سوالاتم رو پاسخ میدید
سلام بر شما خسته نباشید
عیدتون مبارک
خوب میریم سراغ سوالات تصویریمون ..
آب انار دوست داری؟؟؟؟
طبیعی بله خیلی خوبه
خوب خواص انار رو برامون بگو
تصفیه خون از مهم ترینه برای تنظیم مزاج هم خوبه
اگر بخوای یه آدرس آب انار فروشی رو که هم بهداشتی باشه و هم خوشمزه کجا رو پیشنهاد میدی؟؟؟؟
شما یه انار بگیرید بفشارید ولی نه زیاد که بترکه بعد یه سوراخ توش ایجاد کنید و میل کنید
چی میشه که گاهی کارهامون در خصوص این جمله مصداق پیدا میکنه ؟؟؟؟
وقتی که بقیه سکوت ما رو به رضایت تعبیر میکنن
اگر قرار بود به مهربان همسر آینده ات این سوپرایزو برای تولدش بدی مو به مو برامون بگو از لحظه ای که ایستادی دم در میخوای این کا رو با رمانتیک ترین حالت انجام بدی
لطفا نگو زنگ میزنم میاد میگم این هدیه به شما....
همه ما میخوایم ببینیم نمره رمانتیک بودنت چنده؟؟؟
نمیتونی بگی که رمانتیک نیستی چون مردی که همچین چیزی به همسرش هدیه میده خیلی با احساس و رمانتیکه
پس بی تعارف بگو ...
مجلس بی ریاست و همه خودمونی هستند
من الان جوری تو جو ماشینم که الان مخم کار نمیکنه
با این جمله موافقی ؟؟؟ تا حدودی بله
تا حالا از این شگرد برای شناخت اطرافیانت استفاده کردی ؟ دو سه دفعه
چقدر جواب داده؟ جواب قابل قبول بوده
خوب سعید آقا اگر تو یه همچین جاده ای داری میری مسافرت دوست داری همسفرت کی باشه؟؟؟؟ همسفر خانم بچه ها باشن خوبه[nishkhand]
کجا میری؟؟؟ ته این جاده
چند روزه میری ؟؟؟ هرچی بیشتر بهتر
خوب ماشینت رو برای معاینه سفر آماده کردی که پیش همسفرت شرمنده نشی ؟؟؟
نه نمیشم انشاالله
خوب رسیدیم به جاهای یخی و لی میخوام با خاطرات گرمت بهش جون تازه ای بدی
تا حالا تو برف زمین خوردی؟؟؟(نگی نخوردم زمین چون باورمون نمیشهنمیتونی به راحتی از پاسخها در بری) نه نخوردم
وقتی میخوری زمین عکس العملت چیه ؟؟ نخوردم که عکس العملی داشته باشم
از دست چه چیزهایی عصبانی میشی؟؟؟ از هیچی عصبانیت که نداره
برف آسمون؟؟؟؟
عابرایی که میخندند؟؟؟
عابرایی که دلشون میخاد بخندند ولی مراعات میکنند؟؟؟
کفش هایی که به یخ شکن مجهز نیستند ؟؟؟
و....
منم همراهشون میشم با هم میخندیم[khande]
اگر قرار بود یه کار آفرین موفق در زمینه کشاورزی باشی برای تولید یه همچین کدوی سحر آمیزی چه نکاتی رو در فرایند تولیدش رعایت میکردی ؟؟؟
ژنوتیپش مهمه و بذر و کود و سم و آب و زمین و نور و ...
خوب آقا سعید به قول معروف کج بشین ولی راستشو بگو واقعا میگن؟؟؟؟/نشنیده بودم تا الان
همیشه تو رویاهات همسر آیندت چه خصوصیاتی رو در بر داشته
لطفا از پاسخ های کلیشه ایو هنوز آمادگی ندارم و بهش فکر نکردموبستگی داره و هرچی پدر مادرم بگن و به موقعش میگم و....پرهیز کنید
چون محاله دختر خانومها و آقا پسرها از این رویاها نداشته باشند دروغ چرا اینقد بهش فکر کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
مشخصات ظاهری
اخلاق
دستپخت
دیدگاه
میزان تحصیلات
علاقمنیهای مشترک
......
لطفا در پاسخ به این سوالات دقت عمل لازم رو به عمل بیارید شاید بعد از اتمام تحصیلاتتون همه بچه های سایت با توجه به خواسته هاتون بریم براتون خواستگاری
wOoOoOoOw فکرشو بکنید تا پایان تحصیلاتتون تعداد کاربران با مجموع ورودی ها جمعیت چند هزار نفری میشیم بریم خواستگاری
یه حس مبهمی به من میگه پدر عروس از خونه بیرونم میکنه[nishkhand]
خوب دوست داری ماشین عروسیت چی بشه؟؟؟؟؟ همون اون ماشینه بود اون بالا بود[nishkhand]
دوست داری کالسکه با اسبهای سفید باشه؟؟؟نه خیلی مثل تو فیلما میشه
ماشین آخرین مدل روز؟؟؟ بد نیست ولی فعلا اون بالایی رو میخوام[nishkhand]
موتور سیکلت آخرین مدل؟؟؟؟ نه حال نمیده
لیفتراک مجهز و فول اتومات؟؟؟ [tashvigh] پیشنهاد قشنگی بود[khande]
هواپیمای شخصی؟؟؟ نه دیگه باید یه چنتا بویینگ هم بگیریم دسته جمعی با فامیل بریم هواگردی[khande]
خوب آرزوه مگه چیه آرزو بر جوانان عیب نیست رویایی دارم که غیر ممکن نیست[khanderiz]
اگر دچار اشتباهی بشی در مقابل انظار بچت چه توجیهی براش میاری
مثلا یه چیزی تو آشپزخونه از دستت بیوفته بشکنه و همه حواست به این باشه همسرت متوجه نشه و غافل از اینکه وروجکت همه ماجرا رو دیده
از لحاظ تربیتی چه توجیهی براش میاری؟؟؟
هواست باشه تربیت فرزند خیلی مهمه///
اتفاقیه که افتاده قشنگ میرم راستشو به همسرم میگم تا این وروجک یاد بگیره راستشو بگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
با سلام به همه دوستان گل سایت
و عرض ادب و خیر مقدم به حضور دوست خوب و پر تلاشمون جناب سعید آقا
پیشاپیش از شما سپاسگذاری میکنم که لطف میکنید و سوالاتم رو پاسخ میدید
سلام بر شما خسته نباشید
عیدتون مبارک
خوب میریم سراغ سوالات تصویریمون ..
آب انار دوست داری؟؟؟؟
طبیعی بله خیلی خوبه
خوب خواص انار رو برامون بگو
تصفیه خون از مهم ترینه برای تنظیم مزاج هم خوبه
اگر بخوای یه آدرس آب انار فروشی رو که هم بهداشتی باشه و هم خوشمزه کجا رو پیشنهاد میدی؟؟؟؟
شما یه انار بگیرید بفشارید ولی نه زیاد که بترکه بعد یه سوراخ توش ایجاد کنید و میل کنید
چی میشه که گاهی کارهامون در خصوص این جمله مصداق پیدا میکنه ؟؟؟؟
وقتی که بقیه سکوت ما رو به رضایت تعبیر میکنن
اگر قرار بود به مهربان همسر آینده ات این سوپرایزو برای تولدش بدی مو به مو برامون بگو از لحظه ای که ایستادی دم در میخوای این کا رو با رمانتیک ترین حالت انجام بدی
لطفا نگو زنگ میزنم میاد میگم این هدیه به شما....
همه ما میخوایم ببینیم نمره رمانتیک بودنت چنده؟؟؟
نمیتونی بگی که رمانتیک نیستی چون مردی که همچین چیزی به همسرش هدیه میده خیلی با احساس و رمانتیکه
پس بی تعارف بگو ...
مجلس بی ریاست و همه خودمونی هستند
من الان جوری تو جو ماشینم که الان مخم کار نمیکنه
با این جمله موافقی ؟؟؟ تا حدودی بله
تا حالا از این شگرد برای شناخت اطرافیانت استفاده کردی ؟ دو سه دفعه
چقدر جواب داده؟ جواب قابل قبول بوده
خوب سعید آقا اگر تو یه همچین جاده ای داری میری مسافرت دوست داری همسفرت کی باشه؟؟؟؟ همسفر خانم بچه ها باشن خوبه[nishkhand]
کجا میری؟؟؟ ته این جاده
چند روزه میری ؟؟؟ هرچی بیشتر بهتر
خوب ماشینت رو برای معاینه سفر آماده کردی که پیش همسفرت شرمنده نشی ؟؟؟
نه نمیشم انشاالله
خوب رسیدیم به جاهای یخی و لی میخوام با خاطرات گرمت بهش جون تازه ای بدی
تا حالا تو برف زمین خوردی؟؟؟(نگی نخوردم زمین چون باورمون نمیشهنمیتونی به راحتی از پاسخها در بری) نه نخوردم
وقتی میخوری زمین عکس العملت چیه ؟؟ نخوردم که عکس العملی داشته باشم
از دست چه چیزهایی عصبانی میشی؟؟؟ از هیچی عصبانیت که نداره
برف آسمون؟؟؟؟
عابرایی که میخندند؟؟؟
عابرایی که دلشون میخاد بخندند ولی مراعات میکنند؟؟؟
کفش هایی که به یخ شکن مجهز نیستند ؟؟؟
و....
منم همراهشون میشم با هم میخندیم[khande]
اگر قرار بود یه کار آفرین موفق در زمینه کشاورزی باشی برای تولید یه همچین کدوی سحر آمیزی چه نکاتی رو در فرایند تولیدش رعایت میکردی ؟؟؟
ژنوتیپش مهمه و بذر و کود و سم و آب و زمین و نور و ...
خوب آقا سعید به قول معروف کج بشین ولی راستشو بگو واقعا میگن؟؟؟؟/نشنیده بودم تا الان
همیشه تو رویاهات همسر آیندت چه خصوصیاتی رو در بر داشته
لطفا از پاسخ های کلیشه ایو هنوز آمادگی ندارم و بهش فکر نکردموبستگی داره و هرچی پدر مادرم بگن و به موقعش میگم و....پرهیز کنید
چون محاله دختر خانومها و آقا پسرها از این رویاها نداشته باشند دروغ چرا اینقد بهش فکر کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
مشخصات ظاهری
اخلاق
دستپخت
دیدگاه
میزان تحصیلات
علاقمنیهای مشترک
......
لطفا در پاسخ به این سوالات دقت عمل لازم رو به عمل بیارید شاید بعد از اتمام تحصیلاتتون همه بچه های سایت با توجه به خواسته هاتون بریم براتون خواستگاری
wOoOoOoOw فکرشو بکنید تا پایان تحصیلاتتون تعداد کاربران با مجموع ورودی ها جمعیت چند هزار نفری میشیم بریم خواستگاری
یه حس مبهمی به من میگه پدر عروس از خونه بیرونم میکنه[nishkhand]
خوب دوست داری ماشین عروسیت چی بشه؟؟؟؟؟ همون اون ماشینه بود اون بالا بود[nishkhand]
دوست داری کالسکه با اسبهای سفید باشه؟؟؟نه خیلی مثل تو فیلما میشه
ماشین آخرین مدل روز؟؟؟ بد نیست ولی فعلا اون بالایی رو میخوام[nishkhand]
موتور سیکلت آخرین مدل؟؟؟؟ نه حال نمیده
لیفتراک مجهز و فول اتومات؟؟؟ [tashvigh] پیشنهاد قشنگی بود[khande]
هواپیمای شخصی؟؟؟ نه دیگه باید یه چنتا بویینگ هم بگیریم دسته جمعی با فامیل بریم هواگردی[khande]
خوب آرزوه مگه چیه آرزو بر جوانان عیب نیست رویایی دارم که غیر ممکن نیست[khanderiz]
اگر دچار اشتباهی بشی در مقابل انظار بچت چه توجیهی براش میاری
مثلا یه چیزی تو آشپزخونه از دستت بیوفته بشکنه و همه حواست به این باشه همسرت متوجه نشه و غافل از اینکه وروجکت همه ماجرا رو دیده
از لحاظ تربیتی چه توجیهی براش میاری؟؟؟
هواست باشه تربیت فرزند خیلی مهمه///
اتفاقیه که افتاده قشنگ میرم راستشو به همسرم میگم تا این وروجک یاد بگیره راستشو بگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سعید آقا فرض کن شما یک تولید کننده موفق هستی با توجه به تحریمها فقط
متوجه میشی میتونی تنها از یک کشور مواد اولیه وارد کنی و همه سرمایه ات رو تبدیل به متریال اولیه کارخانه کردی و در حال ارسال محموله از طریق گمرکات و مسیر دریایی دچار چنین حادثه ای بشه و شما از طریق تلویزیون باخبر بشید
چه عکس العملی نشون میدید؟؟؟
از لحاظ یک فکر اقتصادی برای یک چنین اتفاقاتی چه راهکارهایی رو اتخاذ میکنی که دچار ضرر کمتری بشی؟؟؟
اون که احتمالا 3-4 تا سکته میزنم[nishkhand] خب قطعا اینا تحت پوشش بیمه قرار گرفتن و کسی که همچین کار بزرگی میکنه قطعا بیمه ی بسیار خوبی رو هم انتخاب میکنه
آدامس دوست دارید ؟؟ به شدت
چه طعمی؟؟؟ معمولا نعنا یا سیب
اگر گل پسرتون در آینده آدامس جویده شده شو بچسبونه به کت شلوارتون و شما هم تنها 10 دقیقه زمان دارید که به مهمترین جلسه کاریتون برسید چی کار میکنید ؟؟؟کیو مقصر میکنید ؟؟من جدیدا فهمیدم اگه حشره کش بزنی بهش پاک میش ولی هنوز امتحانشو پس نداده باید بررسی بشه:))
گل پسرتون؟؟ 100%
مهربان همسرتون؟؟؟ مقصر همیشگی[khande]
سوپر مارکتی که آدامس رو خریدید؟اون بدبخت چیکاره ست[khanderiz]
سازنده آدامس ؟؟واقعا این شخص فکر نکرده؟؟؟این چه آدامسیه؟؟؟
؟؟؟؟؟؟
در این 5 قانون کدامها در وجودتون درصد بالاتری دارند؟؟
به ترتیب برامون لیست کنید
5-1-2-3-4
از چپ به راست
همونطور که میگن ازدواج یک هندوانه سر بستس اگر در انتخاب شریک زندگیتون دچار اشتباه بشید یعنی از فازمتر درستی برای تشخیص قرمزی هندوانه زندگیتون استفاده نکردید و همسرتون یک رزمی کار از آب در اومد چی کار میکنید ؟؟؟
من فوق تخصص خرید هندونه دارم[nishkhand]هندونه همیشه خوب میگیرم ولی خب شانس که نداریم این بار بد میشه[nishkhand]
مجبورم یه کلاس دفاع شخصی ثبت نام کنم[nishkhand]
نیمرو دوست دارید ؟؟؟ چند بار درست کردید ؟؟؟خیلی طرفدارش نیستم ولی زیاد درست کردم
مراحل پختش رو بنویسید لطفا
اول ماهیتابه رو میزاریم روی گاز بعد روغن میریزیم توش بعد زیرش رو روشن میکنیم بعد مقداری نمک اضافه میکنیم وقتی روغن یکم داغ شد تخم مرغ رو میریزیم توش بعد یکم هم میزنیم( من خودم اینجوری بیشتر دوس دارم) بعد از این که پخت نیمروی ما آماده ست
در مقابل شروط ازدواج هر چه میخواهد دل تنگت بگوکدوم یکی از شروط رو در اولویت قرار میدی ؟؟
شروط خودم؟؟؟
صداقت به نظر من از همه چیز مهم تره
خوب سعید آقا با بهره گیری از سوابق درخشان دورن مدرسه جای شما کجای این اتوبوس بود ؟
من معمولا 2 ولی بعضی وقتا میرفتم تو فاز 4 و 5 دیگه[nishkhand][sootzadan]
در تدارک مراسم ازدواج گاهی پیش میاد زوجها اختلافاتی با هم پیدا میکنند یکیش اینه چرا دیر اومدی آرایشگاه دنبالم واقعا؟؟؟؟
اگر برای فیلم برداری مراسم ازدواج به باغی برای تصویر برداری رفته باشید با توجه به همه هزینه ها چطوری میتونید راضیش کنید و چه جوری ماست مای میکنید تا فیلمتون خراب نشه ؟؟
همیشه گفتم صداقت راستشو میگم چرا دیر اومدم
سعید آقا نگو ترافیک بود چون نه باورش میشه و نه از عصبانیتش کم میشه اوضاع خرابترهم میشه یه راهکار دیگه پیدا کن
اگگه ترافیک بوده ترافیک بوده دیگه
اگر قرار باشه مهریه همسرت رو با موافقت خودش تعیین کنید و ایشون به تعداد تاریخ تولدش البته میلادی سکه تمام بهار رو پیشنهاد بده و نظر شما 12 سکه باشه ...[tafakor]
شوخی نیستا سعید آقا یک فکری بکن دختره هم بسیار ارزشمنده
چطوری رضایتش رو تامین میکنی یعنی با چه سیاستی ؟؟
نکته : لطفا نگو بستگی داره چقدر دوستم داشته باشه همه این جملات کلیشه ای رو بلدیم راهکار بده چون این مشکل خیلی از جوونهاست
اگه بحث تفاهم باشه چه 2 تا چه 2002 تا اصلا دوتا سکه 25 تومنی برای مبارکی[khande]ولی خب هنوز نمیدونم اون موقه یا من راضی میشم یا اون فوقش میشینیم چونه میزنیم 4 تا اون بیاد پایین من 20 تابرم بالا[khande]
نظرت در مورد پدر زن و مادر زن پول دار چیه ؟؟؟
میتونند یک جوون رو خوشبخت کنند؟؟؟؟
مبارکشون باشه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سعید آقا میدونید خانومها عاشق خرید هستند یعنی در آینده هر جا کارت گیر بود یه کارت بانکی فول مانی بده به خانومت بعد با دوست هات میتونی بری به مسافرت های مجردیخوب اگر قرار باشه به همسرت از این لطفها بکنی کرمت در کارت بانکی که بهش میدی چقدره ؟؟؟ واقعا اینجوریه؟؟؟؟/دلم سوخت برا بابام[nishkhand] همینه مسافرت مجردی نمیره هیچوقت[khande] کل جیب در بست در خدمته[khande]
نگو بستگی داره....
رقم اعلام کن
چون نرخ آزادیه ها
خوب آقا سعید انشاالله بعد از اتمام درست و صعود به اوج دانشها که تشکیل زندگی دادی و خدا توفیق این تعداد هدیه غنچه های زندگی رو نصیبت کرد :
ماشالله بیش از دو جین
1- اسامی بچه ها تک تک پت ، مت ، تام ، جری ، الن ( بر گرفته از آلن دلون[khande]) و...
2- شغل های آینده شون که آرزو داری بیان همکار خودم بشن
اگر بخوان بخوابند بابا سعید براشون چه لالایی میخونه ؟؟؟ لالا عزیز بخواب بابا رفته از دست ، [khande]
تازه قصه هم باید بگی ؟؟؟چه قصه ای میگی؟؟ این دیگه در حوزه مسئولیتی من نیست[nishkhand]
3-محاسبه تعداد پوشک و شیر خشک خریداری شده در ماه یه حساب کتاب سره انگشتی کردی دیدم یه کارونه بخرم به صرفه تره[nishkhand]
4- بعنوان یک پدر برای لحظاتی بخوای به همسرت کمک کنی
از کجا شروع میکنی ؟؟؟ هرجا دستور بفرمایند[khande]
نگو پا میزارم به فرار
ببین خانوم از حال رفته شماهم کمی کمک حال باش فرار نکن
به سوالاتم نخند شاید روزی با این مشکلات مواجه شدی بعد میگی کاش راهکار درستی تو سوالات الماس پارسی ارائه میدادم به درد این روزهام میخورد
نه دیگه اونوقت دعوتتون میکنم خونه شما میدونین با بچه های من[khande]
اهل پس انداز هستی یا مدام پولهای تو جیبت تبخیر میشن؟؟؟
پس انداز نه ولی ولخرجم نیستم
سعید آقا اگر چنین دست نیازمندی به سمتت دراز بشه برای اون دستها چه کارهایی میکنی تا آرامش بگیری؟؟
هر آنچه در توان دارم
الهی که خدا مادر خوب و مهربونت رو برات حفظ کنه
میتونی در جایگاه یک پسر برامون بگی چطورمیتونی مروارید های اشک مادرت رو به گلبوسه های خنده تبدیل میکنی چون گاهی مادرا غرق خاطرات تلخ و شیرین زندگیشون میشن و به پهنای صورتشون اشک میریزن در این شرایط چی کار میکنی ؟؟
فاکتور خنده همیشه جواب میده سریع موضوعو عوض میکنم بعد یه چنتا شوخی و خنده بعدشم تمومه[tashvigh][nishkhand]
الهی که خدا ستونهای پر شکوه زندگیتون که پدرتونه براتون استوار نگه داره
برای دلتنگی های پدر معمولا چطور مرحم میشی؟؟؟همراهش میشم
تا حالا با پدر در فضایی کاملا مردانه گپ های پدر و پسری زدی ؟؟؟ زیاد کار هرروزمونه
چون این هم آرزوی پدر هاست و هم پسرها
هم دونستنش برای الان لازمه هم در ارتباط آینده ات با پسرت
در شرایط بحرانی و ابری اینچنینی که در هر خونه ای هم هست معمولا عکس العمل شما تا آفتابی شدن هوای زندگی چی بوده؟؟؟
مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد
تو بچه گیت از این کارا کردی ؟؟ نه دیوار نقاشی نمیکردم
بعدش تقصیر کی انداختی ؟؟؟؟
تا حالا سوار این سبد ها شدی ؟؟نه اون زمان ما از این سوسول بازیا مد نبود باید پا به پای پدر مادر میچرخیدیم[nishkhand]
یا هیچ وقت آرزو کردی کاش کوچولو بودم و سوار میشدم بعضی وقتا آره[khejalat]
سعید آقا نگو زباله تا حالا بیرون نذاشتی چون همه مامان ها این توفیق رو به نحو احسن به گل پسراشون میدناون اون که وظیفه ست
اگر هم انجام ندادی سعی کن از همین حالا تمرین کنی چون شک نکن تو زندگی مشترک وظیفه خطیر زباله دم در گذاشتن راس ساعت 9 شب به عهده زوج هست
این یک توصیه خواهرانه و جدی بود چون از زیرش نمیشه در رفت
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
کدوم کلوپ شبانه :) رو از سایر کلوپ ها ی شبانه ای که رفتی بهتر و با امکانات ویژه تر میدونی
اونی که با هم رفتیم خیلی خوب بود من بلدش نیستم[nishkhand]
چقدر کلوپ هایم متنوعی رفتی که دیگه گنجایش حفظ اسم هاشون رو هم نداری[khande] ![nishkhand]
-
سلام بر تمامی دوستان عزیز
خب دوستان صندلی داغ جناب rsa71 نیز به پایان رسید
خیلی خیلی خوشحال شدیم که در کنار بودیم و از ایشون هم ممنونم که قبول کردند مهمان صندلی داغ ما باشند
و جا داره از دوستانی که در تشکیل این صندلی داغ نقش داشتند واقعا تشکر ویژه دارم
امیدوارم که صندلی داغ های بعدی هم به پر شور و حالی این صندلی داغ باشه
ما که دوست داشتیم بیشتر از این در خدمت آقا rsa71 گرامی باشیم اما متاسفانه فرصت نداریم که باز هم با ایشون باشیم
باز هم از تمامی عزیزان تشکر دارم
با آرزو دیدار شما در صندلی داغ های بعدی
-
سلام سعید من نمیدونستم سوالارو ازتو میپرسن وگرنه الان سوال بارونت میکردم
اما سوال اول
تو چرا سنجدی؟؟؟؟؟[shaad]
نظرت درمورد اینچه که اگه فرصتی برات بود بعد از مرگ که باز گردی چیو جبران کنی؟؟؟
وقتی کسی ازارت میده چه عکس عملی نسبت بش داری؟؟؟
با این 3 کلمه جمله بساز؟؟سعید+سنجد+ نخود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام بر تمامی دوستان عزیز
خب دوستان صندلی داغ جناب rsa71 نیز به پایان رسید
خیلی خیلی خوشحال شدیم که در کنار بودیم و از ایشون هم ممنونم که قبول کردند مهمان صندلی داغ ما باشند
و جا داره از دوستانی که در تشکیل این صندلی داغ نقش داشتند واقعا تشکر ویژه دارم
امیدوارم که صندلی داغ های بعدی هم به پر شور و حالی این صندلی داغ باشه
ما که دوست داشتیم بیشتر از این در خدمت آقا rsa71 گرامی باشیم اما متاسفانه فرصت نداریم که باز هم با ایشون باشیم
باز هم از تمامی عزیزان تشکر دارم
با آرزو دیدار شما در صندلی داغ های بعدی
من دیر فهمیدم میذاری جواب سوالای منم بده[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
هر وقت در کودکیت گریه میکردی مامان و بابا چطوری دلت رو شاد میکردند؟؟؟ اصلا یادم نیست
الان که یک پسر برومند شدی دوست داری درشرایطی که نیاز به تنهایی داری والدینت باهات چطور رفتار کنند تا زودتر آروم بشی؟؟
خیلی منطقی بزارن تنها باشم وقتی یکم حالم بهتر شد بشینیم با هم صحبت کنیم
ادامه جمله رو تکمیل کنید
همیشه حال فردا
اولین هدایای روز پدر و مادر که با پول تو جیبیت و به تنهایی برای خریدش اقدام کردی چی بود ؟؟؟
متاسفانه این چند ساله اخیر نشده که روز پدر و مادر هدیه تهیه کنم براشون
فکر میکنی چه زمانی میتونی نیمه گم شده ات رو در زندگی پیدا کنی؟؟؟
هرچی دیر تر بهتر
قبول داری پسرا خیلی بامعرفتن؟؟؟
خیلی کیه که قدر بدونه[nishkhand]
لطفا بدون تعارف جاهای خالی این کارت رو پر کنید شماره شناسنامه نیازی نیست
سعید - ابوعلی - تا ابد[nishkhand]- 27.61374 . -؟؟؟؟؟؟ -حداکثر[khande]
سعید آقا یکی از نقطه ضعف های خانومها ناخونک زدن همسرشون به غذا پیش از سرو غذاست
چقدر از این خصوصیت حسنه در وجودتون هست ؟؟؟ به شدت در من فعاله لذتی که در ناخونک زدن هست در غذا خوردن نیست[khande]
اگر درصد بالاست نسبت به تغییرات اساسی از همین حالا تمرین کنید
مجبوره کنار بیاد
ته دیگ دوست دارید ؟؟؟به ضدت
آخه میگن هر کی ته دیگ بخوره تو عروسیش بارون میباره اگر یک درصد هم خرافات نباشه از حالا رعایت کن ضرر نداره
مشکل من نیست مشکل مهموناست حتی اگه 100% درست باشه من از تهدیگ دل نمیکنم[nishkhand]
چرا به مادر زن میگن وزیر جنگ؟؟؟
شایعه ست
چرا به مادر شوهر میگن وزیر دفاع ؟؟؟؟
اینم شایعه ست[khande]
موفق باشید
ممنون همچنین شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
چقدر کلوپ هایم متنوعی رفتی که دیگه گنجایش حفظ اسم هاشون رو هم نداری[khande] ![nishkhand]
[khande] دیگه وقتی تو میگی که من نمیتونم روتو بزنم زمین[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
سلام سعید من نمیدونستم سوالارو ازتو میپرسن وگرنه الان سوال بارونت میکردم
سلام عمیقا خسته نباشی
اما سوال اول
تو چرا سنجدی؟؟؟؟؟[shaad]
اینو فقط تو میتونی جواب بدی
نظرت درمورد اینچه که اگه فرصتی برات بود بعد از مرگ که باز گردی چیو جبران کنی؟؟؟
هنوز چیز خاصی نیست
وقتی کسی ازارت میده چه عکس عملی نسبت بش داری؟؟؟
هیچی
با این 3 کلمه جمله بساز؟؟سعید+سنجد+ نخود
سعید سنجدیست که نخودوارانه ما را همراهی میکند[khande]
-
به من گفتن سوال بپرسم اشکال نداره
خوبی سعید؟؟؟[khanderiz][khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
و اما مهترین سوال !!! نظرت راجع به گربه ها !!!!
خوشم نمیاد ازشون
1 - در جنگل در حال قدم زدن با شخصی هستید ، شخص همراه شما کیست ؟
پسر پدر شجاع؟؟؟؟؟؟؟
2 - باز هم در جنگل ، قدم می زنید. حیوانی را می بینید. می توانید بگویید چیست ؟
گریزلی؟؟؟؟
3 - چه تعامل یا ارتباطی بین شما و آن حیوان ایجاد می شود ؟
طرح بازی تعقیب و گریز[nishkhand]
4 - به اعماق جنگل می روید. وارد محوطه ای بدون درخت می شوید و در مقابل خود ، خانه ی رویایی و ایده آلی را که در ذهن داشتید می بینید ، آن را توصیف کنید ؟
بلد نیستم سوال بعدی
5 - آیا دور خانه ی شما نرده یا توری وجود دارد ؟
خیر
6 - وارد خانه می شوید. به اتاق ناهار خوری می روید و میز ناهار خوری را می بینید. توضیح دهید روی میز و دور و بر آن چه می بینید ؟
سوال بعدی
7 - از در پشت خانه خارج می شوید. بر روی چمن ها یک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چیست ( شیشه ، چینی ، پلاستیک و ... ) ؟
چینی
8 - با فنجان چه می کنید ؟
چای
9 - در حاشیه و اطراف خانه قدم می زنید و خود را کنار آب می بینید ، آبی که می بینید چه نوع است ( اقیانوس ، دریاچه ، دریا ، رودخانه ، نهر و ... ) ؟
نهر
10 - چگونه از روی آب می گذرید ؟
پامو میزارم تو سنگا و رد میشم
چند سئوال دیگه
چرا تو خونه ۴٠متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟
حال میده[nishkhand]
چرا از در که میخوان رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع به هم رحم نمیکنن؟
چون سره تقاطع دیگه به هم برخوردی ندارن ولی اینجا اگه احترام نزارن بعدش باید جوابگو باشن
چرا تو شهروند و رفاه چشم میدوزن به سبد همدیگه؟
واقعا؟؟؟؟؟/توجه نکردم تا الان[khande]
چرا از تو ماشین پوست پرتقال می ریزن بیرون؟
ما که نمیریزیم
چرا وقتی می رن لباس بخرن بقیه مغازه ها رو هم نگاه می کنن؟
واقعا چرا؟؟؟؟
چرا مردها روز زن فقط طلا و ادکلن کادو می خرند؟
مجبورن
چرا مردها مناسبت ها رو فراموش میکنن؟
شایعه ست
چرا فیلم زیاد می بینن ولی کتاب نمی خونن؟
اینم شایعه ست[nishkhand]
چرا مراسم ختم ساعت ۴ بعد از ظهر تشکیل میشه؟
نه اینجا صبح تشکیل میشه
چرا زن ها نمیتونن ماشین پارک کنن؟
به این دلیل که مردا نمیتونن خطی که جای دیوار کشیده شده رو پیدا کنن[cheshmak]
چرا تو مهمونی اگه موز بخورن بی کلاسیه ولی سیب و پرتغال نه؟
من که هر چی بخوام میخورم
چرا اگه دوستمون ماشین و خونه بخره ما چشمامون در میاد؟
بس که حریصی
چرا بچه ها همه خانوما رو خاله خودش میدونه ؟
چون بهشون تلقین میشه
چرا سه تار سه تا تار نداره؟
قبلا داشته
چرا اکثر ماشینها یا سفیدن یا سیاه یا نقره ای؟
مد شده
چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟
هرکتونی نمیشه پوشید
چرا زنها لوازم ارایش رو روی شصتشون تست میکنن؟
واقعا؟؟؟؟؟/ واردیااااااااااااااا[khande]
چرا مردم تو تاکسی راجع به سیاست صحبت میکنن؟
پس چی بگن؟؟؟؟؟/
چرا کسی برای صبحونه کسی رو مهمون نمیکنه؟
چرا ما میکنیم
چرا پشت کامیونها شعر می نویسن ؟
شاید رستگار شوی
چرا سر عقد عروس دفعه سوم میگه بله؟
میخواد شوهرو در حاله ای از ابهام بزاره[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dorna dordone
به من گفتن سوال بپرسم اشکال نداره
خوبی سعید؟؟؟[khanderiz][khanderiz]
کی گفته؟؟؟؟
نمیبینی وقت تمومه؟؟؟؟؟؟؟[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
يه نقاشي بكش ببر بيرون اسكن كن بيار آپلود كن بزار تو سايت همينجا ؟؟؟
انشاالله بعد
معني كن : تو كه از همه قشنگ تري ... تو كه دل همه رو ميبري ... چرا نميرقصي ؟
تو که با موی حنا قد و بالای رعنا فتنه بر پا میکنی چرا نمیرقصی؟؟؟؟:))
نام جزایر قناری در اقیانوس آرام از کدام حیوان گرفته شده است؟
کلاغ؟؟؟؟؟
اسم شاه جرج ششم چه بود؟
نمیدونم
سرعت کشتی تایتانیک هنگام برخورد با کوه یخ چقدر بود؟
اونقد؟؟؟؟
کدام کوه به طور مطلق بلند ترین کوه جهان است؟
نمیدونم فک کنم تو آفریقاست
چه کسی قیچی را اختراع کرد؟
پسر باباش؟؟؟؟
هر فرد در طول عمر به طور متوسط چقدر راه می رود؟
خیلی
واژه ی "زورو"در اسپانیایی به چه معناست؟
مبارز
یک رتیل به چه مدت می تواند بدون غذا زنده بماند؟
نمیدونم
طول رودخانه ی آمازون چند کیلومتر است؟
خیلی؟؟؟؟؟
ستاره های نورتونی چیه ؟
از کهروبای بپرس
تلسکپ فضایی هابل هنوزم کار میکنه ؟
قرار بود ازرده خارج ببشه نمیدونم
تا حالا زمین رو از فاصله 6 میلیون کیلومتری دیدی ؟
بله دیدم
میدونی منطقه aat 29 کجاست ؟
نچ
.همين الان دوست داري كي رو با دس هاي خودت خفه كني؟
خودت
اگر گناه 1روز ازاد بود چه كار ميكردي؟
کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
روي تخت دوست داري بخوابي يا زمین ؟
زمین
امارشو داری که تا بحال چند نفر رو سركار گذاشتي تاحالا؟
نه از آمار خارجه
کدوم شرکت اتومبیل سازی رو بهترینش میدونی ؟ با دلیل
فرق میکنن با هم از چه نظر میگی؟؟؟؟
سونی اریکسون بهتره یا روغن جامد ؟ کاسپر اسکای رو هم مقایسه کن باهاشون:D
کاسپر اسکای خوبه
نمایشگاه کتاب رفتی امسال ؟ چی خریدی ؟
نه نرفتم
از موسیقی سنتی خوشت میاد ؟ کدوم خواننده رو بیشتر میپسندی ؟
بدم نمیاد من معمولا شهرام ناظری گوش میدم
یه لطیفه بیمزه بلدی تعریف کنی ؟
لطیفه؟؟؟؟؟فکر کردم ضخیمه
دوست داری دوستات چه تیپ آدمایی باشند ؟
آدم باشن
تاحالا ترخینه خوردی ؟
آره
به آینده خیای نگاه میکنی در طول روز؟ توی اون سیرتتو هم میبینی ؟ در طول روز با خودت حرف هم میزنی ؟
نه زیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
من دیر فهمیدم میذاری جواب سوالای منم بده[negaran]
میزاره نترس