پاسخ : حمله ی لشکر دختران “ساپورت پوش” به تهران+ تصاویر
اولا سلام.دوما خداوند به انسان عقل و خرد داده است تا خود برای اینده خود تصمیم بگیرد. پس رعایت حجاب به عهده خود فرد است. و حجاب فقط به دختر خانم ها خاتمه نمیابد. بلکه اقا پسر ها هم موظف هستند .ولی باید جامعه را هم در نظر گرفت و چون جامعه اسلامی هست باید کمی رعایت کنیم.و هر بذری که در این دنیا بکاریم در ان دنیا برداشت خواهیم کرد. یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
«اتفاقا این حق من نیست که باعث صلب آزادی بقیه بشم...»
اینکه شما چی بپوشین؛ نه به بقیه چیزی اضافه میکنه و نه ازشون چیزی رو صلب میکنه.
شما میگین با برخورد انتظامی موافقین؛فرض کنید توی کشور غیر مسلمان زندگی میکردید.به این بهانه اول با فرهنگ سازی و زبان خوش از شما میخواستن که دیگه احکام دین مثل نماز ، حجاب و ... رو نباید بجا بیارید. شما قبول نمیکنی؛ میگی حقمه میخوام اعتقاد خودم رو داشته باشم ؛ اصلا احکام دین من و اعتقاداتم به شما آزاری نمی رسونه.ولی اونا میگن نه تو با این رفتارت داری خلاف فرهنگ جامعه رفتار میکنی و... و در مرحله بعد شروع به اقدامات انتظامی و ... میکنن؛ آیا این عادلانه هست؟
اتفاقا اشتباه شما اینجاست...
شما اصلا امنیت روانی جامعه و امنیت خانواده رو در نظر نمیگیرین...
بزارید یه مثال براتون بزنم ! این مثل رو از خودم الکی درست نکردم... این داستان واقعی یکی از آشناهای دوستم هست توی انگلیس :
آشنای دوستم که یه خانوم هم هست باشوهرش ( البته شوهر که نه دوست پسرش) و پسرش زندگی میکرده 7 سال ! بعد یه روز این آقا میاد خونه میگه جفتتون وسایلتونو جم کنید برید بیرون از خونم ! میخوام دوست دختر جدیدم رو بیارم اینجا....
به همین راحتی الان این خانوم با یه بچه برگشته توی خونه ی پدرش تا کمی پول در بیاره و به خونه برای خودش بگیره....
نبود امنیت روانی جامعه این بلارو میتونه به سر خانواده بیاره
شما میگین با برخورد انتظامی موافقین؛فرض کنید توی کشور غیر مسلمان زندگی میکردید.به این بهانه اول با فرهنگ سازی و زبان خوش از شما میخواستن که دیگه احکام دین مثل نماز ، حجاب و ... رو نباید بجا بیارید. شما قبول نمیکنی؛ میگی حقمه میخوام اعتقاد خودم رو داشته باشم ؛ اصلا احکام دین من و اعتقاداتم به شما آزاری نمی رسونه.ولی اونا میگن نه تو با این رفتارت داری خلاف فرهنگ جامعه رفتار میکنی و... و در مرحله بعد شروع به اقدامات انتظامی و ... میکنن؛ آیا این عادلانه هست؟
خیلی بد حرف منو برداشت کردین من کی گفتم برخورد انتظامی؟؟
یادتون باشه اسلام ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻨﺎھﺎن ﭘﻨﮫﺎﻧﯽ اﻓﺮاد وظﯿﻔﻪ ای به عهده ی کسی نگذاشته ولی گناهان آشکار افراد تو جامعه رو باید جلوشرو گرفت...
این که چرا به افراد غیر مسلمان هم اجازه ی بیحجابی تو جامعه رو نمیدن برای صلاح کل جامعه هست... توی یک جامعه فقط به نیازهای یه عده ی کم توجه نمکنن.... بلکه به کل جامعه نگاه میکنن..
خب اخه مشکل اینه که تعارض وجود داره
اولین دلیلش اینه که در نوشتن اون قوانین از کتب الهی استفاده ی چندانی نشده
دومیش اینکه این قوانین ناقص اند چون توسط جمعی از انسانها نوشته شدند
و اون قوانین الهی توسط خالق نوشته شده و کامله و دقیق
سومیش اینکه برای اکثریت مردم جهان یعنی مسیحیت بیشتر مود توجه قرار گرفته
ولی قان برای همه ی افراد هست یعنی حق اینه که همه پیروی کنند و مسلمان باشند
چهارمی اینکه این قوانین حتی توسط خود کشورهایی که مسئول اجرا و نظارتش هستند اجرا نمیشه
پس نمیتونی انتظار داشته باشی که من ازش پیروی کنم قانونی رو که یه فرد دیگه برام نوشته
اما خدا یه مورد دیگش دلایلی مثل بهشت و جهنم -تاثییر در زندگی - و............. باعث میشه ادم بتونه از قوانین الهی راحتتر پیروی کنه
پنجمی و ششمی و .....
اقایون و خانوم ها ادامه ی تاپیک در فردا شب
بنده دیگه نمیتونم جوابی بدم
شب همگی خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اینکه آرامش روانیه شما و خوانواده تون به نوع پوشش و جامعه وابسطه هست، نقصی هست؛
این موضوع برای شخص من نیست
هدف من از استفاده از کلمه من و ضمیر م ، منه نوعی بوده.
این موضوع آرامش روانی مسائل جنسی در خانواده و اجتماع برای نوع بشر در علوم روانشناسی پزشکی و... اثبات شده
لطفا اصول انسان و نیاز های انسان و حقیایق موجود در فیزیک و روان انسان رو زیر سوال نبرید.حتی اگر تلخ باشند.
مربوط به شما نه جامعه.باید ریشه مشکل رو در خودتون جستجو و حل کنین.
این حرف رو ندید میگیرم. [hoshdar]
فرض کنید،در جامعه اسلامی زندگی نمی کردید؛بعد از طرف نیروی انتظامی و مراجع قانونی به شما انتقاد بشه، بگن: شما با حجاب و اجرا دیگر احکام دینتون ... دارید آرامش خوانواده ها رو از بین می برید و ... . پس دیگه حق ندارین احکام دینتون رو بجا بیارد. آیا این اجبار عادلانه هست؟
عدالت همون چیزیه که یک شخص میخواد؟ رسیدن به خواسته های شخصی عدالته؟
درست یا غلط بودنش فرقی نداره؟ [bihes]
انسان کار درست رو انجام میده
نه کاری که عشقش میکشه! [bihes]
شب خوش.
خدانگهدار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
اتفاقا اشتباه شما اینجاست...
شما اصلا امنیت روانی جامعه و امنیت خانواده رو در نظر نمیگیرین...
بزارید یه مثال براتون بزنم ! این مثل رو از خودم الکی درست نکردم... این داستان واقعی یکی از آشناهای دوستم هست توی انگلیس :
آشنای دوستم که یه خانوم هم هست باشوهرش ( البته شوهر که نه دوست پسرش) و پسرش زندگی میکرده 7 سال ! بعد یه روز این آقا میاد خونه میگه جفتتون وسایلتونو جم کنید برید بیرون از خونم ! میخوام دوست دختر جدیدم رو بیارم اینجا....
به همین راحتی الان این خانوم با یه بچه برگشته توی خونه ی پدرش تا کمی پول در بیاره و به خونه برای خودش بگیره....
نبود امنیت روانی جامعه این بلارو میتونه به سر خانواده بیاره
این موضوع با اینکه مردم در نوع پوشش اختیار دارند؛ بی ربطه. ضمنا مشابه این خیانت ها در جامعه ماهم فراوانه.
خیلی بد حرف منو برداشت کردین من کی گفتم برخورد انتظامی؟؟
«من مثال زدم ولی کاری که جامعه رو تحت تاثیر منفی میزاره رو باید اصلاح کرد برای یه عده فرهنگسازی کافیه ! ولی یه عده نیاز به برخورد دارن»
با توجه به این جمله شما ،موضوع برخورد انتظامی رو مطرح کردم.
یادتون باشه اسلام ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻨﺎھﺎن ﭘﻨﮫﺎﻧﯽ اﻓﺮاد وظﯿﻔﻪ ای به عهده ی کسی نگذاشته ولی گناهان آشکار افراد تو جامعه رو باید جلوشرو گرفت...
نکته همین شیوه جلو گیری هست؛ اونچنان که افراد دیگر نمیتونن به خاطر اعتقاد و ... شما جلوتون رو بگیرن یا... ؛ شما هم به همین واسطه اجازه دخالت در تصمیمات شخصی افراد، مثل نوع پوشش رو ندارید.
این که چرا به افراد غیر مسلمان هم اجازه ی بیحجابی تو جامعه رو نمیدن برای صلاح کل جامعه هست... توی یک جامعه فقط به نیازهای یه عده ی کم توجه نمکنن.... بلکه به کل جامعه نگاه میکنن..
عدالت یعنی حقوق برابر برای تمام افراد، فارغ از اقلیت یا اکثریت بودنشون. اگر تعداد مسلمان ها کمتر بود؛ آیا اجبار اونها به ترک حجاب و احکام دیگه ظلم نمی بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
خب اخه مشکل اینه که تعارض وجود داره
اولین دلیلش اینه که در نوشتن اون قوانین از کتب الهی استفاده ی چندانی نشده
اینکه همه انسانها فارغ از رنگ، زبان و... برابرند. ظلمی درش نیست.
یا اینکه همه حق بیان عقیده و نظر خودشون رو دارن، تناقضی با عدالت خدا نداره.
دومیش اینکه این قوانین ناقص اند چون توسط جمعی از انسانها نوشته شدند
و اون قوانین الهی توسط خالق نوشته شده و کامله و دقیق
قوانین حقوق بشر عادلانه هست.کلام خدا هم تضادی با عدالت نداره.
سومیش اینکه برای اکثریت مردم جهان یعنی مسیحیت بیشتر مود توجه قرار گرفته
ولی قان برای همه ی افراد هست یعنی حق اینه که همه پیروی کنند و مسلمان باشند
ادیان الهی در قوانین بنیادی تناقضی ندارند؛ همه داشتن حقوق برابر انسانها رو تایید میکنن.
چهارمی اینکه این قوانین حتی توسط خود کشورهایی که مسئول اجرا و نظارتش هستند اجرا نمیشه
پس نمیتونی انتظار داشته باشی که من ازش پیروی کنم قانونی رو که یه فرد دیگه برام نوشته
اما خدا یه مورد دیگش دلایلی مثل بهشت و جهنم -تاثییر در زندگی - و............. باعث میشه ادم بتونه از قوانین الهی راحتتر پیروی کنه
قوانین کتاب های آسمانی هم کاملا توسط معتقدینش اجرا نمیشه؛ این نقض در مجریان قانون هست نه خود قانون.
پنجمی و ششمی و .....
اقایون و خانوم ها ادامه ی تاپیک در فردا شب
بنده دیگه نمیتونم جوابی بدم
شب همگی خوش
پیشنهاد خوبیه منم خوابم میاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
این موضوع آرامش روانی مسائل جنسی در خانواده و اجتماع برای نوع بشر در علوم روانشناسی پزشکی و... اثبات شده
لطفا اصول انسان و نیاز های انسان و حقیایق موجود در فیزیک و روان انسان رو زیر سوال نبرید.حتی اگر تلخ باشند
فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
فرض کنید،در جامعه اسلامی زندگی نمی کردید؛بعد از طرف نیروی انتظامی و مراجع قانونی به شما انتقاد بشه، بگن: شما با حجاب و اجرا دیگر احکام دینتون ... دارید آرامش خوانواده ها رو از بین می برید و ... . پس دیگه حق ندارین احکام دینتون رو بجا بیارد. آیا این اجبار عادلانه هست؟
عدالت همون چیزیه که یک شخص میخواد؟ رسیدن به خواسته های شخصی عدالته؟
درست یا غلط بودنش فرقی نداره؟ [bihes]
انسان کار درست رو انجام میده
نه کاری که عشقش میکشه! [bihes]
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
شب خوش.
خدانگهدار.
همچنین
اومدن به سایت نخبگان اجباری نبود حالا که اومدی رعایت قوانین سایت و تو چارچوب قرار گرفتن میشه اجباری.
این برا دین هم همینجوری صدق می کنه.
آیا واقعا پوشش بد و نامناسب یه عده رو فقط وسوسه میکنه؟! اون عده ای که بقول شما وسوسه نمیشن مطمئنین از نظر جسمی و جنسی سالمن؟
واقعا این فقط یه ادعاست که شخص بگه من نگاه دومم با بی خیالی بوده. وسوسه اون نیست که خیلی ببخشید که حتما کار رو به جای باریک بکشونه همون نگاه کار خودشو میکنه.
چطور مسئله ای که مثل روز روشنه اینهمه اما و اگر توشه؟!
بنیاد خانواد سست میشه از این نظر که مثال می زنم:
یه روز گرسنه ایم تو محل کارمون ، وقتی می رسیم خونه غذایی که سفارششو دادیم و برامون حاضر و آماده ، مهیاست چه لذتی بهمون میده ؟
حالا تصور کنین همین سفارش سرجاشه ولی در طول روز با خوردن یه کم هله هوله و یه کوچولو چای و بیسکویت ، یه مشت فرض کنید نخود کشمشی که همکارمون از مشهد آورده و اینا.....
برو خونه خدائیش اون غذا چقدر بهت لذت میده.
تو ضعف دلتو جای دیگه هر چند به اندازه نوک نوک زدن گرفتی .
جامعه همینجوریه ، یکی یه کم موهاش پیداست و اون یکی دستش تا آرنج و یکی لحن صجبتشو.....حالا شما خودتون این مثال رو ربط بدین.
سلام...[golrooz]
باز سرتون رو كردين تو لباس دخترا؟[entezar]
بنياد خونواده نه با دين سفت ميشه و نه با بي قانوني شل...
استحكام بنياد خونواده ارتباط مستقيم با فرهنگ داره...
و البته خيلي از مواردي كه ما اسمش رو ميذاريم استحكام بنياد خونواده در حقيقت خود زني هست...
يه جور بسوز و بساز...
اگر زني روزي دوبا كتك ميخوره و به خاطر بچه هاش به خاطر حرف مردم به خاطر فقر به خاطر فشار خونواده...
50 سال اون زنده موندن مشترك رو ول نميكنه نه به دين ربط داره و نه به ساپورت و نه به پليس و نه اسمش استحكامه...
اگر زن و مردي با تموم تامين بودن و خوشبخت بودن و داشتن جايگاه و منزلت و احترام و رفاه و سلامت زير رو ميكشن...
نه به خاطر خداست و نه نوع پوشش و نه قوانين سركوب گرايانه...
ــــــــــــــــــــــ
اكثر شما ها يادتون نمياد ولي تا همين 10-12 سال پيش كمتر كسي پيدا ميشد كه به شلوار برموداي تا زانو هم توي خيابون نيگاه كنه...
غير كارگران مهاجر غير قانوني و كساني كه كمتر با اين گونه پوشش روبرو شده بودن...
اين يه اصل هست و هرچي نخوده تر باشي دله تري...
ولي به هر حال ما هم داراي فرهنگ خودمون هستيم و هميشه چه زن و چه مرد بهتره كار عاقلانه تر كه رعايت هنجار مورد پسند جامعه هست رو در اولويت اول قرار بديم...
اگر در جوامع پيشرفته بي اهميت هست اگر دين گفته مكروه است اگر دانشمندان خواب بودند و روشن فكران خواب زده...
باز هم اگر من لنگم رو جلوي پدربزرگم پهن نكنم به فرهنگ خودم و اصالت خودم احترام گذاشته ام...
هر چقدر هم كه دراز كردن پا برايم راحت تر باشد...
چه يك وجبِ من، چه دراز تر از گليم تو...
شرم و حیا از ارزشهای هر جامعه ای و پسندیده هر فرهنگیه.
اگه قراره با گذاشتن اسم دین و ایمون رو این ارزشها بعضی ها به این مسائل آلرژی پیدا کنن،
اصلا ایها الناس بخدا پیامبر ما برای تمام کردن اخلاق مبعوث شد،
یکی از اخلاق خوب یعنی صحه گذاشتن رو ارزشهای تعریف شده در جامعه،(ممکنه پا دراز کردن باشه ممکنه رعایت حد و حدود پوشش باشه)
نه اینکه ما اینجاییم بخواییم فرهنگ و ارزش جای دیگه رو به زور بخورد اینو اون بدیم بعد بگیم اختیار و آزادی،
نه اینکه اونور دنیا بخواد دخالت تو مملکتی که هیچ ربطی بهش ندار بکنه.