پاسخ : ▲▼▲::ورود بچه مچه سوسول ممنوع::▲▼▲
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مایکلا
مشکل اینجاست که همه فکر می کنن تمام قوانین خارج کشور مو به مو درسته ،خیر برادر من خیر
هرزگی و افسار گسیختگی در جوامع خارج از کشور بیداد می کند ،خانما اگر هم بخوان در این جوامع نمی تونن سالم زندگی کنن
اینکه تا قبل از دوران دانشگاه دختر و پسر از هم تفکیک میشه از روی بی عقلی و ندانم کاری نیست برادر بزرگوار ،بررسی شده که بچه ها قبل از ورود به سن قانونی به دلیل عدم تکامل عقلی در برخورد با فضای مختلط دچار مشکل میشن
خواهش می کنم انقدر غیر منطقی صحبت نکنید ،من ندانسته حرف نمی زنم در این جوامع حداقل 3 ماه زندگی کردم
زنی هم که در جوامع غربی مسلمان میشه میگه کشورش جای سالم برای زندگی کردن نیست
در مورد زندگی با هم و رشد باهم حرف زدید ، این راه حل از بیخ و بن اشتباهه ،کافیه والدین به فرزندانشون شخصیت بدن و محیط سالم و بی استرسی برای فرزندانشون فراهم کنن ، به خصوص به پسران باید شرافت و غیرت آموخته بشه
مردی که شرافت داشته باشد مانع از هرزگی خانوادش میشه و شرافت مردان حداقل 80 درصد قضیه رو حل میکنه
پیش از تولد و در همان جنینی هزاران هزار اطوار و خاصیت ذهنی و آداب دانی یا ندانی ، گرویدن به مهر یا بی مهری،خمیدن به سمت ایمان یا کفر ، گرویدن به راه یا بیراهه، به آب یا سراب در همان بسته کوچک ژنی پدر و مادر فراتر از رنگ چشم و شکل و شباهت تن ،به فرزند ارث می رسد
"در پناه حق"
من صحبتی درباره خارج از کشور نکردم.کشورهای غربی رو هم به عنوان الگو معرفی نکردم. پیشنهاد میکنم؛ نوشته من رو با دقت بیشتر بخونید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
من صحبتی درباره خارج از کشور نکردم.کشورهای غربی رو هم به عنوان الگو معرفی نکردم. پیشنهاد میکنم؛ نوشته من رو با دقت بیشتر بخونید.
بله من که گفتم همه به این شیوه فکر می کنن ، اگه از من ناراحت شدید همین جا صمیمانه عذر خواهی می کنم
من فقط نظرمو در مورد دیدگاه تفکیک دختر و پسر قبل از سن قانونی نوشتم و هیچ جای نظرم نگفتم شما غربی ها رو الگو مطرح کردید
من فقط با اجازتون بحثو موشکافی کردم ، بازم عذر خواهی می کنم ،نظرات شما برای من قابل احترامه
اره واقعا مختلط بودن دختر و پسر در یک مدرسه درست نیس.حتی بعضی از کشورای غربی به این نتیجه رسیدن و بعضی از مدارسو جدا کردن.در این جا بحث جنبه نیس بحث احساساته ک بچه های زیر سنه قانونی نمیتونن اونو کنترل کنن و [nadanestan]دیگه خودتون میدونید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
حرفهای شما کاملا درست
ولی معمولا طبق اصول روانشناسی نظامی کسی که جنایت کار و دختر باز باشه نمیاد اینطور تاپیک هایی رو بزنه و بحث کنه
مگر محدود
اون شخص دختر باز کثیف میاد میره اند کف تاپیک های دیگه... و بعدشم اشنایی و...
حالا
قبلا هم گفتم چه فرقی داره رابطه جن++سی پسر و دختر چه فرقی داره؟؟
هر دو گناهکارند و چه بسا پسره گناهش بیشتره(خب حتما بهش قول ازدواج و ارین حرفا داده دیگه)
ولی جامعه ای که از فقر فرهنگی فریاش به آسمان ها پا میگذاره رو دیگه...
سلام
جناب دادبین بزرگوار می دونم که می خواید از دوستتون دفاع کنید اما منظور من متهم کردن کسی نبود، موضوع رو شخصی نکنید. من نوعاً و من باب مثال عرض کردم یعنی حالت کلی داشت. قصدم عنوان کردن مطالبی بود که انقد پاک و روان بود کسی نمی دیدش یا اگر که میدید براش عادی شده بود.
در مورد روابط جنسی هم باید بگم مسئله ای نیست که با یکی دو بار گفتگو حل بشه خیلی خیلی بحث عمیقی رو میطلبه ...
توی جامعه ما هم فقط فقر فرهنگی نیست، فقر علم و دانش ، فقر معرفت، فقر دین، فقر خودباوری، فقر مادی، فقر شخصیتی و ... خیلی چیزهای دیگه س که مثل یک وزنه سنگین ما رو به پایین میکشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zina_a
سلام
جناب دادبین بزرگوار می دونم که می خواید از دوستتون دفاع کنید اما منظور من متهم کردن کسی نبود، موضوع رو شخصی نکنید. من نوعاً و من باب مثال عرض کردم یعنی حالت کلی داشت. قصدم عنوان کردن مطالبی بود که انقد پاک و روان بود کسی نمی دیدش یا اگر که میدید براش عادی شده بود.
در مورد روابط جنسی هم باید بگم مسئله ای نیست که با یکی دو بار گفتگو حل بشه خیلی خیلی بحث عمیقی رو میطلبه ...
توی جامعه ما هم فقط فقر فرهنگی نیست، فقر علم و دانش ، فقر معرفت، فقر دین، فقر خودباوری، فقر مادی، فقر شخصیتی و ... خیلی چیزهای دیگه س که مثل یک وزنه سنگین ما رو به پایین میکشه.
البته منظورم شما کلی بود میدونم
همین الانی که من دارم میگم تف به گور هرچی پسر هوس باز جنایتکاره
خب به قول شما به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
والا من دیدم برخی از دوستانم از خیانت هایشون(که با اقتدار توضیح میدن) حرف میزنن
ولی خب چه میتونم بکنم...
اینجا پلیس فدرال و اسکاتلندیارد و سی آی ای و اف بی ای و... همه رو تو تهران (ایرانش پیش کش) جمع کنیم نمیتونن مردانی که به دختران خیانت میکنند رو شناسایی و دستگیر کنن!!!
اینجا دیگه خود اون دختر نباید شرایط رو برای اون پسر فراهم کنه
ببینید لحن گفتگو واضح واضحه که اون پسر قصدش چیه
اگه سلام و علیک و خوب هستی و ازین حرفا زد خب عادیه
اگه نه خونه ای چه خوشگلی و چه خوش تیپی و ازین مزخرفات شنیدید بدون که قصد طرف یه چیز دیگست
البته در تاپیکی تحت عنوان مردان بولهوس و بی وجدان کاملا به این موضوع اشاره خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
البته منظورم شما کلی بود میدونم
همین الانی که من دارم میگم تف به گور هرچی پسر هوس باز جنایتکاره
خب به قول شما به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
والا من دیدم برخی از دوستانم از خیانت هایشون(که با اقتدار توضیح میدن) حرف میزنن
ولی خب چه میتونم بکنم...
اینجا پلیس فدرال و اسکاتلندیارد و سی آی ای و اف بی ای و... همه رو تو تهران (ایرانش پیش کش) جمع کنیم نمیتونن مردانی که به دختران خیانت میکنند رو شناسایی و دستگیر کنن!!!
اینجا دیگه خود اون دختر نباید شرایط رو برای اون پسر فراهم کنه
ببینید لحن گفتگو واضح واضحه که اون پسر قصدش چیه
اگه سلام و علیک و خوب هستی و ازین حرفا زد خب عادیه
اگه نه خونه ای چه خوشگلی و چه خوش تیپی و ازین مزخرفات شنیدید بدون که قصد طرف یه چیز دیگست
البته در تاپیکی تحت عنوان مردان بولهوس و بی وجدان کاملا به این موضوع اشاره خواهد شد
راست میگید انگار یه بیماری مسری، لا علاج و بی علامت و همه گیره که به جون همه افتاده .[afsoorde]
در ضمن اختیار دارید شما سرهنگ این مملکت هستید یا شایدم ... تیمسار یا ... [khanderiz] کی گفته کاری نمی تونید بکنید، دو سه تاشونو که مجازات کنید بقیه حساب کار دستشون میاد.sh_omomi79
نباید دختر و پسر رو جدا کرد باید آموزش داد[hoshdar]