-
پاسخ : خلاقیت خود را محك بزنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
سوال اینه که شما می خواهید پروژه ای شروع کنید چه کارهایی انجام می دین .
به عنوان مثال من می خوام یک عینک طراحی کنم . اول طرح ریزی و برنامه ریزی می کنم ، بعد از طراحی مفهومی و ... انجام میدم تا انتهای پروژه.
حالا شما برای اینکه این طراحی انجام بشه با کمترین خطا از چه فرآیند یا ابزارهایی و ............. استفاده می کنید؟
در قدم اول اطلاعات کامل و جامع از نحوه طراحی پیدا می کنم . بعد چارت می کشم که به ترتیب می خوام چه کارایی رو انجام بدم ، اگه طرح مشابه بوده رو بررسی می کنم . و بعد به صورت پایلوت کار رو انجام می دم و بعد از رفع نواقص کار اصلی رو شروع می کنم .
با توجه به جوابم ، سوالتون رو درست متوجه شدم؟
-
بله - روش خوبی هست .
راستی شما از مشتری خودتون در طراحی کمک می گیرید یا ارتباط دارین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
بله - روش خوبی هست .
راستی شما از مشتری خودتون در طراحی کمک می گیرید یا ارتباط دارین
منظورتون به من بود یا فریبا؟
-
من به پست قبلی بود روش مناسبی نوشته بودن.
-
غیر از این مسئله یک سوال بپرسم شما می دانید برای چی عواملی وقتی که رعد و برق می زند چند روز بعد در مراتع و جنگل ها قارچ می روید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
غیر از این مسئله یک سوال بپرسم شما می دانید برای چی عواملی وقتی که رعد و برق می زند چند روز بعد در مراتع و جنگل ها قارچ می روید؟
نه
خوب شاید برای اینکه زمین مساعد رویش قارچ می شه
-
-
چه چیزی دیگه بنظرتون می یاد
-
فک کردین برای چی می تونه باشه؟
-
نمی دونم شاید بخاطر روطوبت و دمای هواست ![soal]
-
این موارد هست اما هنگامی که رعدو برق می زنه این اتفاق روی می ده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
این موارد هست اما هنگامی که رعدو برق می زنه این اتفاق روی می ده.
یعنی یه شوک باعث رویش قارچ می شه !
-
بله خیلی نزدیک شدین.
با صدای رعد و برق دیواره هاگ های باقیمانده از سال پیش شکافته می شود یا سوراخ میشه سپس چون محیط مساعد هست برای دانه ها ، قارچ در می یاد
-
یک سوال دیگه .
تا به حال توجه کردین چرا کاپوت ماشین از ورق های نازک درست می کنند و با کمترین ضربه ای خم و دفرمه می شه؟
-
در تکنولوژی جدید در طراحی خودرو ها از این مورد استفاده می کند برای نجات جان سرنشینان جلو.
حالا به نظر شما چطور میشه
-
تا به حال وقتی آب را باز می کنید و از سینک ظرف شویی یا دستشویی عبور می کنه چرا به صورت مارپیچ دور سوراخ می چرخه تا آب از سینک کامل خارج بشه.
یا دقت کردین به چه جهتی آن دوران می کنه پاد ساعت گرد یا ساعت گرد ؟ چرا؟
-
سلام
ممنون از جواب سوالات قبل خیلی عالی بود.
-
حالا یک سوال دیگه البته این سوال برای بیشتر محایبات بدرد می خوره.
می تونید راهی معرفی کنید که یک عدد دو رقمی که یکان اون پنج باشه بتوان دو برسه چند میشه؟
مثلا 65*65=؟
55*55=؟
95*95=؟
و .....
-
رقم دهگان را در عدد بعدی خودش ضرب می کنیم، بعد 25 رو جلوش مینویسیم، مثلا
65*65=4225
-
بسیار عالی بود حالا انشالله تا چند روز دیگه تمام مواردی که با این صورت حل میشه اینجا می زارم.
-
بسیار عالی بود حالا انشالله تا چند روز دیگه تمام مواردی که با این صورت حل میشه اینجا می زارم.
-
-
حالا بنظر تون یک عدد چند رقمی در 9 ضرب بشه باید چی کار کرد؟
-
وبار در3 ضرب شه
یایکباردر6 ویکباردر1.5ضرب شه
یا x*10)-x)
یا بزنیم توسرمون چون یه ضرب ساده رو بلد نیستیم حل کنیم
ببخشید ساعت یک ربع به یکه دارم میمیرم از خاب مغزم نمیکشه[tafakor][cheshmak]
-
سلام
ممنون که در این مورد فک کردین کسی دیگه نظری نداره.
جواب را بگم.
-
تازه می خوام مثال های سخت را بگم بتونید سه سوت حل کنید.
-
مثل اینکه براتون نبود این هم خودم می گم می گم .
فقط کافی عدد اول را در ده ضرب کنید سپس منهای اون عدد دو رقمی کنید.
25*9=
25*10-25=225
دوس دارین ادامه بدم یا این مثال ها را دوس ندارین و مبحث جدیدی پیدا کنم.
-
با وصل کرد یک خودکار معمولی که خالی شده (مخزن جوهر به لوله بدنه ) و اتصال اون به به نوک اسپری میشه تقربا ماده پیش راننده و ماده اصلی شو از هم جدا کرد یعنی موقع اسپری کردن از نوک انتهایی لوله خودکار گاز خارج میشه و مقداری قطره قطره از ماده اصلی مثلا تو حشره کش ها و بضی دیگه از اسپری ها
با اسپری کردن اسپریهای (که ترکباتشون روغنی نیست)مثل بعضی عطر ها میشه مدارهای الکتریکی رو پاک کرد
با اسپری های ا(داری مواد آتش زا ) و گرفتن یه شله کوجیک جلوی اون میشه برای لخظه کوتاهی شعله بزرگی از آتیش درست کرد
ویا با ایجاد جرقه جلوی اون و اسپری کردن آتیش روشن کرد
و...
-
پاسخ : خلاقیت و نوآوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
با ترکیب خودکار و اسپری شما چه نوع محصولاتی می توانید تولید کنید یا بسازید لطفا نظرات تون را بنویسید .
با وصل کرد یک خودکار معمولی که خالی شده (مخزن جوهر به لوله بدنه ) و اتصال اون به به نوک اسپری میشه تقربا ماده پیش راننده و ماده اصلی شو از هم جدا کرد یعنی موقع اسپری کردن از نوک انتهایی لوله خودکار گاز خارج میشه و مقداری قطره قطره از ماده اصلی مثلا تو حشره کش ها و بضی دیگه از اسپری ها
با اسپری کردن اسپریهای (که ترکباتشون روغنی نیست)مثل بعضی عطر ها میشه مدارهای الکتریکی رو پاک کرد
با اسپری های ا(داری مواد آتش زا ) و گرفتن یه شله کوجیک جلوی اون میشه برای لخظه کوتاهی شعله بزرگی از آتیش درست کرد
و...
-
-
و...
-
میشه تخته سیاهی ابداع کرد که از نوشته های استاد بر روی خودش را اسکن کرده و به صورت یک فایل متنی درآورد و در نهایت دانشجویان این فایل متنی را از طریق فلش مموری منتقل و از آن پرینت بگیرند
-
به نظر شما چطور می شود از طریق آمواج دریا آب شور همان دریا را شیرین کرد من یک ایده در این رابطه دارم خواستم ببینم شما چه نظر دیگه ای دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fattahi_1360
به نظر شما چطور می شود از طریق آمواج دریا آب شور همان دریا را شیرین کرد من یک ایده در این رابطه دارم خواستم ببینم شما چه نظر دیگه ای دارید
سلام
ایده خیلی خوبیه و پیشنهاد می کنم پیگیریش کنین!
انرژی امواج!
میشه این انرژی رو به برق تبدیل کرد و صرف تبخیر و تقطیر ابش کرد!
موفق باشی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fattahi_1360
میشه تخته سیاهی ابداع کرد که از نوشته های استاد بر روی خودش را اسکن کرده و به صورت یک فایل متنی درآورد و در نهایت دانشجویان این فایل متنی را از طریق فلش مموری منتقل و از آن پرینت بگیرند
خب اون تخته سیاه نباید باشه باید یه صفحه نمایش لمسی باشه!
اینطوری دیکه با انگشت هم میشه روش نوشت!
دیگه بگذریم از فواید دیگه اش!
-
این طرح که از روی تخته اطلاعات و نوشته ها را پرینت یا فایل ان را به دانشجویان بدهد در افریقای جنوبی استفاده می شود و موجود است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fattahi_1360
خیلی خوبه .
باید دید که ما چه نیازی به این داریم ایا می تونه اب اشامیدنی استفاده شود.
خودتون تست کردین یا بهتر بگم درست کردین ایده تان را؟
از امواج دریا میشه برای تولید برق استفاده کرد و ثبت اختراعات زیادی هم در ایران و خارج وجود دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dimooomid
و...
خیلی خوب بود.
می تونید کاربرد اونو بیشتر بگین
یا برای عموم چه کاربردی می تونه داشته باشه ایا می تونن مردم حالا از قشرهای مختلف از اون استفاده کنن و برای چه نیازی؟
-
به نظر شما چطور میشه و با چه وسایلی یک ویلچر ساخت؟ البته با کمترین وسیله
-
منظورت ویلچر
خب با دوتا چرخ دوچرخه
اهن از اینایی ساختمونو میسازن اضافه میاد
همین بسه گمونم