-
پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
مگر شكستگي سر با علايم نيست چون سردرد ندارم به دكتر عمومي مراجعه كردم گفت از بيني هست باز به نظر شما سي تي از سر كنم واگر از بيني باشد چطور خونريزي را بند مي شود دكتر عمومي فقط اموكسي سيلين داده وايندو متاسين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
مگر شكستگي سر با علايم نيست چون سردرد ندارم به دكتر عمومي مراجعه كردم گفت از بيني هست باز به نظر شما سي تي از سر كنم واگر از بيني باشد چطور خونريزي را بند مي شود دكتر عمومي فقط اموكسي سيلين داده وايندو متاسين
2 نکته توی چیزایی که گفتین مهم هست یکی حالت تهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده یکی خونریزی ته حلق که میتونه نشونه خونریزی از سینوسهاتون یا شکستگی بینی باشه
در هر حالت ممکن هست 100 درصد نیست اما به نظر من پیگیری کنی بهتره
برای بند اوردن خونریزی بینی هم تامپون انجام میدن که درون بینی رو با گاز استریل پر میکنن و به خاطر اثر فشاری خونریزی قطع میشه.
ممکنه شکستگی خطی باشه و شما درد خاصی احساس نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
سلام
این سوزش در هر دو پهلو تون هست؟ تقریبا می تونید بگید کجای پهلوتونه؟ این مورد با خوردن غذا و آب بر طرف میشه؟ مشکل زمینه ای قبلی مثل مشکلات معده و یا کلیه ندارید؟ عادت خوابیدن زیر کولر رو دارید؟
فعلا این سوالات رو لطفا جواب بدید تا ببینیم به چی می رسیم.[cheshmak]
ممنون پونه جان
بله تقریبا هر دو طرف هستش
بله شبا این دردو ندارم.مشکل کلیه خیلی حاد نبوده.یه مدتی سوزش داشتم آزمایش دادم گفت که اورات دیده شده.مسئول آزمایشگاه گفت این حالت بیشتر موقعیه که به کلیه سرمازده باشه.پزشک گفت کلیه ات مستعد تشکیل سنگ شده.خلاصه توصیه مصرف زیاد مایعات بود.دیروز که درد داشتم با بستن کمرم یخورده آروم شد.
تو ماه رمضون حس سونوگرافی و آزمایش نیس!
راهکارتون چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zolfa
ممنون پونه جان
بله تقریبا هر دو طرف هستش
بله شبا این دردو ندارم.مشکل کلیه خیلی حاد نبوده.یه مدتی سوزش داشتم آزمایش دادم گفت که اورات دیده شده.مسئول آزمایشگاه گفت این حالت بیشتر موقعیه که به کلیه سرمازده باشه.پزشک گفت کلیه ات مستعد تشکیل سنگ شده.خلاصه توصیه مصرف زیاد مایعات بود.دیروز که درد داشتم با بستن کمرم یخورده آروم شد.
تو ماه رمضون حس سونوگرافی و آزمایش نیس!
راهکارتون چیه؟
خواهش میکنم.[golrooz]
این چیزی که گفتید میتونه به دلیل همون مشکل کلیه تون باشه از اونجایی که پزشکتون تشخیص سنگ ساز شدن کلیه تون رو داده شما باید مرتبا مایعات مصرف کنید و ادرار کنید وگرنه کلیه هاتون سنگ می سازن اگه حتما باید روزه بگیرید بهتره از وعده افطار تا سحر تا میتونید مایعات مصرف کنید چای و قهوه میتونید مصرف کنید اما میتونه باعث تشنگی شما در زمان روزه داریتون بشه ماءشعیر می تونه کمک کننده باشه. بهتره زیر کولر نخوابید و همین طور کلیه هاتون رو گرم نگه دارید فعلا اگه مشکلتون بدتر نشد اشکالی انداره ولی اگه بدتر شد ممکنه سنگ کلیه باشه و باید به پزشک مراجعه کنید.
-
سلام
چندين سال سرفه ميكردم
بعد از چندين بار مداوا چنين نتيجه شد
يكي از شريان هاي قلبم پر فشار شده و ريه ام تحت اين تاثير واكنش ميدهد
حال ممنون ميشوم از اطلاعات شما و با مقاله اي من را راهنمايي كنيد
اگر حجم مقاله زياد ميباشد برايم ايميل بگذاريد seyedmohammadghasemi@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizgama
2 نکته توی چیزایی که گفتین مهم هست یکی حالت تهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده یکی خونریزی ته حلق که میتونه نشونه خونریزی از سینوسهاتون یا شکستگی بینی باشه
در هر حالت ممکن هست 100 درصد نیست اما به نظر من پیگیری کنی بهتره
برای بند اوردن خونریزی بینی هم تامپون انجام میدن که درون بینی رو با گاز استریل پر میکنن و به خاطر اثر فشاری خونریزی قطع میشه.
ممکنه شکستگی خطی باشه و شما درد خاصی احساس نکنید
با سلام وخسته نباشيد من از طرف پزشك قانوني به متخصص حلق وبيني رفتم وبعد از نگاه كردن عكس راديولژي بيني ومعاينه گفت شكستگي مختصري داري كه احتياج به هيچ كاري نيست فقط اموكسي سيلين وسرم شستشو نوشت وبراي حالت تهوع به نظر شماتهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده ايا به دكتر داخلي مراجعه كنم يا اعصاب الان 5روز از حادثه مي گذرد وايا به جاي سي تي اسكن مي شود ام ار اي كرد چون شنيدم چند بار سي تي در اينده سرطان زا است با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سيد محمد قاسمي
سلام
چندين سال سرفه ميكردم
بعد از چندين بار مداوا چنين نتيجه شد
يكي از شريان هاي قلبم پر فشار شده و ريه ام تحت اين تاثير واكنش ميدهد
حال ممنون ميشوم از اطلاعات شما و با مقاله اي من را راهنمايي كنيد
اگر حجم مقاله زياد ميباشد برايم ايميل بگذاريد
seyedmohammadghasemi@yahoo.com
چندتا سایت فارسی و انگلیسی برات میذارم
http://www.nritld.ac.ir/tabid/1856/l...R/Default.aspx
http://pezeshkanemrooz.com/index.php...=544&Itemid=32
http://my.clevelandclinic.org/disord...treatment.aspx
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001171/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام وخسته نباشيد من از طرف پزشك قانوني به متخصص حلق وبيني رفتم وبعد از نگاه كردن عكس راديولژي بيني ومعاينه گفت شكستگي مختصري داري كه احتياج به هيچ كاري نيست فقط اموكسي سيلين وسرم شستشو نوشت وبراي حالت تهوع به نظر شماتهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده ايا به دكتر داخلي مراجعه كنم يا اعصاب الان 5روز از حادثه مي گذرد وايا به جاي سي تي اسكن مي شود ام ار اي كرد چون شنيدم چند بار سي تي در اينده سرطان زا است با تشكر
سلام دوست عزیز
باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنی و سی تی اسکن بهتر از ام ار آی در مراحل اولیه خونریزی رو نشون میده
در ضمن با یکی 2 بار کسی سرطان نمیگیره .درسته اشعه داره ولی در این حد نیست
اگه که بعد از این همه روز بازم تهوع داری حتما سی تی اسکن انجام بده چون احتمال خونریزی هست از لحاظ دیه هم مبلغ خوبی میگیری[cheshmak]
-
باسلام من سردرد دارم وهمچنين سينوزيت ايا ميتوانم با يك سي تي اسكن هم سينوزيتم مشخص شود هم علت سردردم يا براي هر كدام بايد يك سي تي انجام شود ايا مقدار اشعه در سي تي خطرناك نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
باسلام من سردرد دارم وهمچنين سينوزيت ايا ميتوانم با يك سي تي اسكن هم سينوزيتم مشخص شود هم علت سردردم يا براي هر كدام بايد يك سي تي انجام شود ايا مقدار اشعه در سي تي خطرناك نيست
سلام.اول یک سوال دقیقا کجای سرتون درد میکنه و چه مدت این درد رو دارید؟اشعه استفاده شده در سی تی اشعه x هست که زیان اون کم هست اتفاقا برای تشخیص بهتر خیلی مفید هست و درصد زیانش به مراتب کم است
-
سمت چپ بالاي ابرو ولي من شنيدم اشعه راديولژي كمتر است واشعه سي تي چند برابر است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سمت چپ بالاي ابرو ولي من شنيدم اشعه راديولژي كمتر است واشعه سي تي چند برابر است
ببنید تا جایی که من اطلاع دارم عوامل رادیوکنتراست یا مواد حاجب اغلب در سی تی برای توصیف بهتر آناتومی استفاده میشه و دید بهتری رو در این روش بوجود میاره تا رادیولوژی در هر دو روش رادیولوژی و سی تی از اشعه ایکس استفاده میشه در علم کلی پرتو شناسی که معروف به رادیولوژی هست یکی از موارد استفاده اون سی تی هست.این بخش از سرتون که میگید درد میکنه قسمتی هست که سینوزیت وجود داره پس احتمال این درد به علت همون سینوزیت هست که باید گرم نگه دارید تا موجب عفونت نشه.قسمت هایی که دارای سینوزیت هست رو ببنید در این شکل.
http://www.migna.ir/uploadcenter/uploads/1395568718.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
علت سردردتون میتونه خود سینوزیت باشه که با سی تی اسکن مشخص میشه
اشعه سی تی اسکن از عکس معمولی بیشتر هست اما اونقد که مردم میگن خطرناک نیست. منظورم با یکی دوبار هست.
اگه تشخیص سینوزیت قطعی شد باید کپسول کوآموکسی کلاو مصرف کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام دوست عزیز...
همونطوری که دوستمون گفتن قطعا یکی از عوارض سینوزیت سردرد هستش و نگران سی تی اسکن نباشین به هر حال یکی از راه های تشخیصی هستش که باید انجام بشه و با تعداد دفعات محدود مشکلی ایجاد نمیکنه ...
-
با سلام من قبلا حالت تهوع وورم معده داشتم كه بارعايت غذايي ومصرف پنتوپرازول مقداري خوب شدم ولي الان ضربه به ساق پام وارد شده وپام باد كرده وقسمتي قرمز شده ودكتر گفته عفونت است وبايد درمان شود وداروي سيپرو فلوكساسين 500 20 عدد وكپسول سفالكسين 500 هر 6ساعت 30 عدد تجويز نموده ولي بعد از مصرف دارو معدم اذيت مي كند ايا مي توانم قبلش انتي اسيد مصرف كنم وسوال ديگه از ان موقع كه نارحتي گوارشي پدا كرده ام بعد از مصرف كپسول سرم سنگين مي شود وبعضي وقتها سردرد مي گيرم
-
باسلام ايا درسته مصرف پنتوپرازول باعث پوكي استخوان مي شود من مدتي استخوانم بدنم ضعيف شده وزود درد مي كند ايا اين مشكل مي تواند از كمبود ويتامين باشد يا سوجذب از كجا مي توان اطمينان پيدا كرد
-
با سلام يكي از دوستانم در المان زندگي مي كند ومي خواهد قرص مخمر آبجو بخرد اسمش به انگلیسی چی میشه و اگه بخواهد از داروخانه های آلمان تهیه کند میشه یا نه من اسمش رو نمیدونم چی میشه به انگلیسی یا آلمانی اسم اصلی دارو هم باشه حله دستتون درد نکنه منتظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
باسلام ايا درسته مصرف پنتوپرازول باعث پوكي استخوان مي شود من مدتي استخوانم بدنم ضعيف شده وزود درد مي كند ايا اين مشكل مي تواند از كمبود ويتامين باشد يا سوجذب از كجا مي توان اطمينان پيدا كرد
من چنین عارضه ای ندیدم
در ضمن از کجا میدونین درد از استخوانتون هست و اینکه درد استخوان از پوکی استخوان؟!
برای تشخیص پوکی استخوان باید bone density مشخص بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام يكي از دوستانم در المان زندگي مي كند ومي خواهد قرص مخمر آبجو بخرد اسمش به انگلیسی چی میشه و اگه بخواهد از داروخانه های آلمان تهیه کند میشه یا نه من اسمش رو نمیدونم چی میشه به انگلیسی یا آلمانی اسم اصلی دارو هم باشه حله دستتون درد نکنه منتظرم
top levure
وضعیتش توی المان رو نمیدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام من قبلا حالت تهوع وورم معده داشتم كه بارعايت غذايي ومصرف پنتوپرازول مقداري خوب شدم ولي الان ضربه به ساق پام وارد شده وپام باد كرده وقسمتي قرمز شده ودكتر گفته عفونت است وبايد درمان شود وداروي سيپرو فلوكساسين 500 20 عدد وكپسول سفالكسين 500 هر 6ساعت 30 عدد تجويز نموده ولي بعد از مصرف دارو معدم اذيت مي كند ايا مي توانم قبلش انتي اسيد مصرف كنم وسوال ديگه از ان موقع كه نارحتي گوارشي پدا كرده ام بعد از مصرف كپسول سرم سنگين مي شود وبعضي وقتها سردرد مي گيرم
عوارض سیپرو فلوکساسین:
تهوع .خواب آلودگی.دردشکم.اسهال.سرد د .سرگیجه. اختلال درخواب ....
در ضمن مصرف انتی اسید باعث کاهش جذب این دارو میشه
برای تغییر دارو با پزشکتون مشورت کنین
-
سیپرو فلوکساسین بادكتر مشورت كردم گفت بايد همين كپسول را مصرف كنم جاگزين ندارد امپولش وجود ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سیپرو فلوکساسین بادكتر مشورت كردم گفت بايد همين كپسول را مصرف كنم جاگزين ندارد امپولش وجود ندارد
شما با متخصص عفونی مشورت کن
-
با سلام علت اينكه فشارخون بالا يا پايين مي رود چيست وجهت تشخيص بايد چكار كرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام علت اينكه فشارخون بالا يا پايين مي رود چيست وجهت تشخيص بايد چكار كرد
با سلام.علت بالا رفتن فشار خون میتواند چند دلیل داشته باشد.مانند 1.پرکاری تیروئید 2.تنگی رگ های کلیوی 3.داشتن تومور فئوكروموسيتوم است كه در غده فوق كليه تشكيل ميشود. بط.ر کلی برای فشار خون بالا میتوان اینطوری دسته بندی کرد
مشکلات کلیوی تومورغده فوق کلیوی نقص مادرزادی قلب داروهای خاصی مانند داروهای جلوگیری از بارداری، داروهای ضد احتقان، داروهای مُسکنی که به صورت آزاد فروخته می شوند و برخی داروهای تجویزی دیگر.داروهای غیر قانونی مانند کوکایین و آمفتامین.
دلیل کاهش فشار خون
1.بیماری حاد و پیشرفته مثل خونریزی یا عفونت شدید 2.داروهای کاهنده فشار خون
برای تشخیص باید با فشلر سنج اندازه فشار گرفته شود.فشار خون پایین تر از 80/120 میلی متر جیوه، نرمال می باشد.
-
سلام
چندروز پیش بچۀ یکی از دوستانم که حدودا 11ماهشه، شست دستشو به طور خیلی بدی می بره.سریع به ی درمانگاه نزدیک میبرنش و شخصی که اون ساعت شیفتش بود بدون اینکه تشخیص بده تاندون دست این بچه پاره شده شروع به بخیه زدن میکنه اما خوشبختانه مادر بچه جلوگیری میکنه و بعد از حدود 45 دقیقه میبرنش بیمارستان و اونجا تاندون دستو عمل میکنن و بعد بخیه میزنن.سوال من از شما اینه که آیا امکان این وجود داره که شست دست بچه دیگه حرکت نکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
سلام
چندروز پیش بچۀ یکی از دوستانم که حدودا 11ماهشه، شست دستشو به طور خیلی بدی می بره.سریع به ی درمانگاه نزدیک میبرنش و شخصی که اون ساعت شیفتش بود بدون اینکه تشخیص بده تاندون دست این بچه پاره شده شروع به بخیه زدن میکنه اما خوشبختانه مادر بچه جلوگیری میکنه و بعد از حدود 45 دقیقه میبرنش بیمارستان و اونجا تاندون دستو عمل میکنن و بعد بخیه میزنن.سوال من از شما اینه که آیا امکان این وجود داره که شست دست بچه دیگه حرکت نکنه؟
از اونجایی که من عکس های دستشون رو ندیدم ولی چون سن خیلی کمی داره احتمال ترمیم کامل دستش خیلی زیاده. دوست شما کار بسیار خوبی کردند که پافشاری کردند که حتما کودکشون رو به بیمارستان برده و به سرعت تحت عمل جراحی قرار گرفته.
البته اگه میزان ضایعه خیلی زیاد بوده باشه امکان اینکه کارایی انگشت کودک کم بشه وجود داره اما سن کمش امکان بهبودی کامل رو خیلی بالا می بره.
-
با سلام براي شستشوي گوش از چه قطره اي مي توان استفاده كرد ايا اب داخل گوش برود ضرر دارد لكه هاي سفيد روي لوزه ايا به غير از عمل جراحي براي درمان راه حلي ندارد دكتر گفته براي از بين بردن ان لكه ها با يد عمل جراحي انجام شود وان لكه هاي زياد نمي شود فقط باعث بوي دهان مي شود
-
دكتر براي عفونت پام كه به خاطر ضربه به وجود امده داروي سيپرو فلوكساسين 500 20 عدد وكپسول سفالكسين 500 هر 6 ساعت تجويز نمود به دليل ماه رمضان واذيت كردن دارو بردم يك دكتر ديگه قرص سفكسيم 400 ميلي 10 عدد روزي يك عدد تجويز نمود كه گفت همين دارو كار دوتا داروي قبلي را انجام مي دهد ايا درست است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام براي شستشوي گوش از چه قطره اي مي توان استفاده كرد ايا اب داخل گوش برود ضرر دارد لكه هاي سفيد روي لوزه ايا به غير از عمل جراحي براي درمان راه حلي ندارد دكتر گفته براي از بين بردن ان لكه ها با يد عمل جراحي انجام شود وان لكه هاي زياد نمي شود فقط باعث بوي دهان مي شود
قطره گلیسرین فنیکه
آب ممکنه باعث عفونت گوش بشه
منظورتون از لکه سفید رو متوجه نشدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
دكتر براي عفونت پام كه به خاطر ضربه به وجود امده داروي سيپرو فلوكساسين 500 20 عدد وكپسول سفالكسين 500 هر 6 ساعت تجويز نمود به دليل ماه رمضان واذيت كردن دارو بردم يك دكتر ديگه قرص سفكسيم 400 ميلي 10 عدد روزي يك عدد تجويز نمود كه گفت همين دارو كار دوتا داروي قبلي را انجام مي دهد ايا درست است
به نظر من سفالکسین به تنهایی برای زخم شما بهتر باشه تا سفکسیم.اما خوب شما باهاش مشکل دارید
دکتر عمومی گفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
سلام
سلام دوست عزیز
پارگی تاندون اورژانسی نیست که اگه 1 ساعت طول بکشه و ترمیم نشه مشکل ساز باشه
اگه بخیه هم زده میشد مشکلی پیش نمی اومد شما اگه 1 هفته بعد هم میبردین پزشک اورتوپد میتونست بخیه رو باز کنه و ترمیم کنه
درمورد ایندش هم بگم که به مهارت جراح بستگی داره اما چون ناحیه شست هست قطع عصب براش مطرح نیست و ترمیم تاندون اگه درست انجام بشه کاملا توانایی قبلی خودش رو بدست میاره.
-
لكه هاي سفيد كه به سنگ لوزه معروفه
-
به نظر من سفالکسین به تنهایی برای زخم شما بهتر باشه تا سفکسیم.اما خوب شما باهاش مشکل داریددکتر عمومی گفت بله دكتر عمومي گفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
ممکنه چایی خوردنه زیاد رو فشار خون اثر بذاره؟
بعد اینجور موفع ها باید به کدوم پزشک مراجعه کرد؟ عمومی؟
چیزی در این مورد اثبات نشده
میتونین پزشک عمومی مراجعه کنین
-
عفونت گوش
سلام ببخشید من 4 ماهه گوشم عفونت میکنه و من هر روز تمیزش میکنم و عفونت از گوشم میرزه این موضوع از یه سرماخوردگی شدید شروع شد 4 بار دکتر رفتم هر کدوم قویترین چرک خوشکنهای قوی دادن اما باز عفونت میومد اما اخرین دکتری که رفتم گفت باید اصلا اب توگوشت نره و دارو فقط قطره دادو قطره باعث میشد عفونت خشک شود اما دوباره راه میافتاد الان دوباره 2 هفته است مشکل برخورد کرده نمیدونم چیکار کنم؟ ممنون منتطر جواب شما هستم
-
مشکل معده
سلام من دختر 20 ساله هستم 9 ساله معده ام به شدت درد میکنه بخصوص در شب ،الان در این چند سال اکثر دکترها رو رفتم و بهترین دکترهای که در خارج تحصیل کردن رفتم اما 80 درصدشون تشخیص نمیدن 2 بار اندوسکوپی کردم و 2بار سونوگرافی اما هیچی نشون نمیده و سالم میزنه و داروهای ساده معده که راینتیدین و ...و داروهای که تازه وارد ایران شده و قیمت بالایی داشته رو خوردم اما موقتی هستنتا دورش تموم میشه دوباره درد شروع میشه تا الان دکترها گفتن از اعصاب معدت هست اما اخیرا یه دکتر رفتم که استاد بیشتر دکترهاست خانم میترا عامری ایشون تشخیص داده شاید روده تحریک پذیر باشه و یه سری دارو برای روده تحریک پدیری داده که باز موقتی است و دوباره یه پزشک دیگر مراجعه کردم اونم نطرش روده تحریک پدیراست اما دارو به نام biogiotداده تا اون رو 3 روز خوردم به شدت حالم بد شدو نمیتونم بخورم حالا دکتر میگه دوباره باید اندوسکوپی و ازمایش روده بگیرم اما من خیلی میترسم و من رفتم پیش دکتر اعصاب یه سری دارو داده اما داروها تا 50 درصد درد معده ام رو میندازه اما 50 درصد دیگر از چیز دیگریه از شما میخواهم کمکم کنید ممنون
-
سلام دکتر جان ايا انجام ام ار اي چند بار ضرري براي بدن ندارد مگه امواج الکترومغناطیسی قوی که از دکل های برق فشار قوی ساطع میشن ویا منابع دیگری از قبیل اجاق های ماکروویو یا آنت های موبایل دارند سرطان زا نیستند؟ايا گوش كه جرمش زياد باشد باعث سنگيني سر مي شود
-
پاسخ : عفونت گوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایلین1366
سلام ببخشید من 4 ماهه گوشم عفونت میکنه و من هر روز تمیزش میکنم و عفونت از گوشم میرزه این موضوع از یه سرماخوردگی شدید شروع شد 4 بار دکتر رفتم هر کدوم قویترین چرک خوشکنهای قوی دادن اما باز عفونت میومد اما اخرین دکتری که رفتم گفت باید اصلا اب توگوشت نره و دارو فقط قطره دادو قطره باعث میشد عفونت خشک شود اما دوباره راه میافتاد الان دوباره 2 هفته است مشکل برخورد کرده نمیدونم چیکار کنم؟ ممنون منتطر جواب شما هستم
دوست عزیز به نظر من با توجه به اینکه چندین بار شما انتی بیوتیک مصرف کردین و خوب شدین اما باز عفونت گوش برگشته نیاز به بررسی جدی تری دارین .توصیه من مراجعه به یه متخصص گوش و حلق و بینی است که دقیق معاینه کنه.به نظرم بیشتر از یه عفونت گوش باشه
خوشحال میشم نتیجه کارت رو بهم بگی
-
پاسخ : مشکل معده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایلین1366
سلام من دختر 20 ساله هستم 9 ساله معده ام به شدت درد میکنه بخصوص در شب ،الان در این چند سال اکثر دکترها رو رفتم و بهترین دکترهای که در خارج تحصیل کردن رفتم اما 80 درصدشون تشخیص نمیدن 2 بار اندوسکوپی کردم و 2بار سونوگرافی اما هیچی نشون نمیده و سالم میزنه و داروهای ساده معده که راینتیدین و ...و داروهای که تازه وارد ایران شده و قیمت بالایی داشته رو خوردم اما موقتی هستنتا دورش تموم میشه دوباره درد شروع میشه تا الان دکترها گفتن از اعصاب معدت هست اما اخیرا یه دکتر رفتم که استاد بیشتر دکترهاست خانم میترا عامری ایشون تشخیص داده شاید روده تحریک پذیر باشه و یه سری دارو برای روده تحریک پدیری داده که باز موقتی است و دوباره یه پزشک دیگر مراجعه کردم اونم نطرش روده تحریک پدیراست اما دارو به نام biogiotداده تا اون رو 3 روز خوردم به شدت حالم بد شدو نمیتونم بخورم حالا دکتر میگه دوباره باید اندوسکوپی و ازمایش روده بگیرم اما من خیلی میترسم و من رفتم پیش دکتر اعصاب یه سری دارو داده اما داروها تا 50 درصد درد معده ام رو میندازه اما 50 درصد دیگر از چیز دیگریه از شما میخواهم کمکم کنید ممنون
سلام
ما موقعی میگیم روده تحریک پذیر که همه مشکلات رو رد کنیم مثلا با اندوسکوپی و انجام ازمایشات
چندتا سوال
درد شکمتون با دفع مدفوع بهتر میشه؟
تعداد دفعات دفع مدفوعتون چندبار در روز هست؟
اسهال دارین یا یبوست؟
با درد شکم از خواب بیدار میشین؟
کجای شکمتون درد میکنه؟
تب و لرز دارین؟
فعلا اینا رو جواب بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام دکتر جان ايا انجام ام ار اي چند بار ضرري براي بدن ندارد مگه امواج الکترومغناطیسی قوی که از دکل های برق فشار قوی ساطع میشن ویا منابع دیگری از قبیل اجاق های ماکروویو یا آنت های موبایل دارند سرطان زا نیستند؟ايا گوش كه جرمش زياد باشد باعث سنگيني سر مي شود
سلام عزیزم
ام ار ای ضرر چندانی نداره از امواج الکترومغناطیسی کار میکنه
اما در صورتی که فرد دارای اجسام فلزی توی بدنش باشه یا ضربان ساز قلب داشته باشه اصلا نمیتونه ام ار ای بکنه
در مورد سوال بعدیتون هم تحقیقای متفات نتایج متفاوتی دارن نمیشه جواب قاطعی داد
میتونه احساس سنگینی بده ولی احتماش خیلی کمه