نمایش نسخه قابل چاپ
گلم بهتون دادن؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
یادمه روز اول ازمون پذیرایی کردن موقع ثبت نام
منم یه کم عصبی بودم چون میخاستم ثبت نام کنم
دوستان گرامی برای اینکه حال منو عوض کنن هی میگفتن برو ازت پذیرایی شه منم نمیرفتم......اونا هم گفتن تا نری خوراکی برداری ثبت نام بی ثبت نام....منم لج کردم که عمممممرا.......این بود که زودتر از خیلیا رفته بودیم ثبت نام ولی نفرات آخری بودیم که ثبت نام کردیم
به محض اینکه پروژه ی دوستان با موفقیت انجام شد و تونستن منو مجبور کنن...رضایت دادن بریم مدارکو بدیم[nishkhand]
بعدم که دو هفته از مهر گذشت تازه رفتم با حضورم اونجا رو مزین کردم[nishkhand]البته تنها[bamazegi][bamazegi]بابام میومد من نمیرفتم اصن!!!!!!![nishkhand]
چه رمانتیک!!!!!
ما چیزیو که نشه ازش استفاده کرد رو برنمیداریم[bamazegi]
گلو نه میشه خورد نه میشه برد نه استفاده ای ازش کرد [nishkhand][bamazegi][nishkhand]
نیلوفرررررر؟؟؟؟؟من جز گلایل گلیو نمیشناسم[nishkhand]همچین شیک و مجلسی[nishkhand][bamazegi][nishkhand][nishkhand]
آزار روحی چیه بخدا[labkhand]من دارم بهتون روحیه میدم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]والا ما از تیمسارها یه انتظار دیگه ای داریم خب!!!!!هضم اون چیزی که شما گفتی برام سخت بود یکم[bamazegi][nishkhand]روز اولو حضور پدرتونو کندن گلو.....وای وای این مورد آخر اصن غیر قابل اغماضه[nishkhand][bamazegi]
در کل شوخی کردم همشو
یه وقت خدای ناکرده به دل نگیرین و....در ادامه....
پاینده باشین[golrooz]
اتفاقا من گل رو میزارم لا کتابام =)) [sootzadan]
که هرکی کتابامو برداره تفننی یه نگا بندازه ، از بوی خوش کتاب !! چنان مست شود که دامنش از دست برود !![shaad]
حداقلش بخاطر بوی خوش اون کتاب ، چند صفحه میخواند و اینگونه اندکی بر دانش و فرهنگ اش میفزاید !![movafaghiyat]
پس هیچگونه کاربرد رومانتیکی نداره !![nadanestan][movafaghiyat]
هیچی دیگه !! انگ بچه مثبت بودن همیشه همرامه !![nishkhand]
باید یه دست دکتر طهمورث قلی رو چپ و راست کنم[sootzadan] که این انگ از روم برداشته شه !![narahatishadid][movafaghiyat]
ناراحت[taajob][taajob]
تکذیب میکنم !![bihosele]
بی احساس چی میخوای از دستت شدم عاصی[delkhoori][bihes][sootzadan]
صداى چهارمضراب دشتى تو گوشم است هنوز ، وقتى که مى خواندى محکم تر مضراب هايت را به سيم مى زدى، محکم پايت را به زمين مى کوباندى، کاش بودى و مى گفتى هنوز اون سنتور قديمى رو دارى...امروز بياد تو فقط تک نوازى سنتور گذاشتم.
حوصله ی خونه رو ندارم
میرم خواب گاه [movafaghiyat]
بقول شاعر
گشته خزان نو بهار من :(
سلام دوستان
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم
اومدم یه خبر خوووووووووووووووووووووووو وووووشششششششش بدم[shaadi][shaadi]
فعلا نمیگم[nishkhand]
حودتون حدس بزنین[sootzadan]
{party}به امید خدا فردا ساعت 4 یه اتفاق خیلییییییییییییییییی خوب در راهه..... {party}sh_varzeshi11sh_varzeshi12sh_varzeshi8sh_va rzeshi9
همگی التماس دعا .....
من فردا 4 کلاسم ان شاءالله...
شما حدس بزنین تا من بیام[sootzadan][golrooz]
چن وقت پیش رفتم عروسی یکی از دوستام
و سنگ تموم گذاشتم !! (البته از لحاظ مهمانداری و چای ریختن و اینا [delkhoori] )
حالا با زنش اومدن خونمون
در آورده یه عروسک به من به پاس خدماتم "اهداء" کرده[delkhoori]
یکی نیست به این بگه من اصلا بعمرم عروسک از نزدیک ندیدم:|
منم کتاب "پدر این شخص " رو که پدرشون داد بهم،
"اهداء" کردم به عروسکه [movafaghiyat][shaad]
اینم عکسش[sootzadan]
http://www.uc-njavan.ir/images/aaeyz4o7a7hif181n43.jpg
یکی از چیزهایی که همیشه آزارم میده تصمیم اشتباهیه که 4 سال پیش گرفتم....کاش به جای دبیرستان, هنرستان سوره میرفتم.
بدترین چیز اینه که نزارن از استعدادت استفاده کنی. عین این میمونه که بهترین راننده باشی ولی ماشینی نداشته باشی.
یکسال روی البوم یک نفر کار کردم ولی اون نتیجه ای که از بازخوردها انتظار داشتم رو نگرفتم.
به هر حال یه درخت سیب؛ هیچوقت هلو نمیده ....
چقدر دلم براى دوستان قديمى نخبگان تنگ شده، براى مسئله هاى هوش محمد و شيطونى هاى رها...
یادم باشه منم بعدا برم خونشون یک عدد شامپو بچه[movafaghiyat] !! بهشون بدم
http://up.hammihan.com/img/useruploa...19903.4786.jpghttp://up.hammihan.com/img/userupload_2013_20127295821411719903.4786.jpg
آبجی کم مونده به ساعت 4 هاااااااااااا{shnjavan}{shnjavan}http://www.njavan.com/forum/images/s...rane%20(8).gif
ما منتظریـــــــــــــــــم sh_dokhtar15http://www.njavan.com/forum/images/s...rane%20(4).gif
همیشه خوش خبر باشی خانــــــــومsh_varzeshi8sh_varzeshi9sh_dokhtar4sh_varzeshi10sh _varzeshi11sh_dokhtar4
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ ـــــــ ــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ ـ ــ ــــــــ
از دیروز تو زمان حال زندگی نمیکنم؛ فقط تو هفته گذشته اینموقع و هفته آینده همین موقع هستم!!
*روز جمعه؛ 3 مهر 93؛ به ساعت 12:34*
باور کنيد هرچه بيشتر دوست داشته باشى کمتر دوستت خواهند داشت، هرچه بيشتر مهربانى بگذارى، بيشتر بدى نصيبت مى کنند، هر چه ساده تر باشى، کلاه گشادترى سرت خواهند گذاشت، هر چه متواضع تر باشى،سوارى بيشترى مى گيرند...و هر چه زياد در قلبت باشند، يک روز، زيادى مى شوى، لطفا لطفا لطفا بد شويم آنوقت کمتر آزار خواهيم ديد.. کمتر خواهيم شکست.. گاهى بايد ديگران را شکست، نگاهشان نکرد تا بفهمند ليوان شکسته نيستيم تا بيرون ريخته شويم و آخ نگوييم، دلى هستيم سراسر درد و شايد بيشتر از نارو و کلک، دستى مهربان مى خواهيم تا بر سرمان بکشند..
سلام اجی
خب اخه دوستان اس دادن که خبرشو گذاشتن[sootzadan] اخ نمیدونی که سر همن کلاس ناراحت از دست دادن مشت لق ها بودم[khanderiz]
حالا دیگه اینجم بگم دیگه مایده جونموووووووووووو
ووووووووووووووووووووو
ووووووووووووووووووووووو
ووووووووووووووووووووووووو وووون
عروس شد[shaadi][shaadi][shaadi]
دیگه بهش اس ندادم مث معصومه سر عقد درگیر اس های من نباشه[khanderiz][bamazegi][sootzadan]
کلی برنامه داشتیما با هم... قرار شده بود بعد کنکور کلی گردش و اینا بریم...اجیم از دست رفت[sootzadan][khanderiz]
[golrooz]
---------------------------------------------------------------------
روز سوم مدرسه[entezar]
صبحگاهش خوب بود....یه جانباز رو اورده بودن به شخصه برام خیلی قشنگ بود[golrooz]
نذاشتن والیبال ببینیم[entezar]زنگ کلاس خورد!
من چقدر بدم میاد از معلمای خشک و خدا هی نصیبم میکنه
اصلا از اول تا آخر کلاس لبخند نزد[naomidi]
....
خدای من...!تا آخر آبان آماده بشههههههههههههههههههههه[nadidan]
پاييز با تمام زيبايش واقعا دل گير و افسرده است.. نشستم و به ديوار زل زدم و سعى مى کنم به هيچ چيز فکر نکنم.. ظهر به حرف هاى او گوش دادم و براى من بهتر است که کامل فراموش کنم زندگى را، کسى را..! مردى هم با آکاردئون آمد و زد و زد و زد ، حال بد منو بدتر کرد.. .شب هاى پاييز چون شب يلدا مى گذرد، دير و دلگير...
سرم به شدت درد میکنه.با خودم میگم یکم دراز بکشم بهتر میشم
فکر میکنم به این روزا،روزایی پر از اتفاقای عجیب،مغایر با اعتقاداتم،عواطفم و حس ششمم.
اصن هیچی سر جاش نیس.
نمیدونم احساس میکنم سرمو بردم زیر آب و از بیرون صداهای ناشناسی میاد.
سر دردم خوب که نشد هیچ،بدتر شد.
هرچی توی این دنیا آروم بگیره،این ذهن من نه.ذهن من هماهنگ نیست با این دنیا.
خدایا حال همه مارو خوب کن.
سلام سلام سلام.
خیلی خوشحالم میخیام بریم مشهد پس فردا.
بعدشم که برگشتیم اگه خدا خاست میخام.................. میخام عروسی بشم[khejalat]
پرو نیستما که خودم خبرو گفتم کسی نبود بگه دیگه زحمت گفتنش افتاد گردن خودم[bamazegi][cheshmak]
راستی همین ماعده خودمون ازدواج کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی خوشحالم پاییز شده چون فصل مورد علاقمه
از طرفی م استرس مرا فرا گرفته چون.....
کاش آلزایمر بگیرم ....الان نیاز دارم یه سری چیزا رو دقیــــــــــــــــــقا همین الان فراموش کنم[taajob2]
یادمه تی وی یه فیلمی نشون میداد اسم فیلمش بود جنگجوی درون
پسره ورزشکاری بود که کلی آسیب جدی دیده بود از لحاظ جسمی داغون شده بود.....میخاست بره المپیک.....ولی با وجود 100تا جا شکستگی و پلاتین توی بدنش......
ولی طی یه سری اتفاقات یه استادی سر راهش قرار گرفت که بهش گفت آشغالای ذهنتو بریز دور.....
منم الان کسیو میخام که بهم بگه آشغالای ذهنتو بریز دور
نیاز دارم یکی هلم بده و به زور منو بندازه توی مسیری که میخام
که بگه فلان جای زندگیو کلا فراموش کن که انگار اصلا همچین روزایی تو زندگیت نبوده
ای خدا !!!!!
کاش بشه آلزایمر مقطعی-انتخابی بگیرم(پزشکا میدونن; همون نوع از فراموشی که شخص با اختیار خودش و به صورت ناخودآگاه یه سری مسائلو فراموش میکنه)
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــن[bihes]
4 ماه منتظر بمونید برم دانشگاه میام خاطره میگم [sootzadan]
فعلا همه چی تکراریه
الن دارم با یه نفر حرف میزنم
فاصله 17تا 24سالگیش کلا نکبت بود زندگیش
مامانش فوت شد . باباش زن گرفت . شرایط خونه بد بود . نتونس درس بخونه . 3سال پشت کنکور موند . اخرشم ازاد بدون کنکور رفت . دانشگا ی پسر عاشق و مزاحمش شد . کلی ازارش داد به حدی ک دعواشون به دادگاه رسید . یعنی پارسال این موقع همشکارش گریه زاری بود
..........
ولی امسال دوباره خوشبخت شد
با یه پسر خوووووووب خونواده دار و پولدار ازدواج کرد
خانواده شوهرش توووووپ
کار پیدا کرد . تو یه اموزشگاع تدریس میکنه خیلیم باکلاس
امروزم با حقوقش برا خودس ماشین خرید قسطی
یعنی اگ خدا بخاد چ قشنگ زندگی ادمو خوب میکنه
دمش گرم
دلم گرفته[golrooz][golrooz][golrooz]
همین ..
طبق قانون مورفی...
هر وقت با یکی کار داری نیست....[nadidan]
آدم دوست داره گاهی زمان رو برگردونه به عقب . . .
شده برای نیم ساعت . . .
ایکاش میشد !
با سلام[golrooz]
اگر خدا بخواد و امام رضا (ع) بلطبه؛ فردا مسافر مشهد هستم!
مادرم عادت داره هر وقت قرار به رفتن سفر زیارتی هست؛ از دوستان و نزدیکان حلالیت بطلبه!
به رسم مادرم؛ ولی با اندکی تفاوت؛ از همین جا از تمام دوستای خوبم؛ آبجی و داداشای مهربونم؛ حلالیت میطلبم؛ ببخشید نتونستم بیام پروفایل تون؛ امیدوارم کسی از دستم ناراحت نباشه؛ بدی اگر دیدین؛ حلال کنید!
جای همگی خالی؛ نائب زیاره تمامی دوستانم هستم؛ ایشالا هر چه زودتر خودتون به پابوس آقا برید!
حلال کنیـــــــــد
*امشب؛ 7 مهر 93؛ ساعت 23:52؛ به وقت یه حس ناب و بی نظیر*
همین ..
سلااااااااااممن بالاخره وارد دانشگاه شدمخییییلی با مدرسه فرق دارهخیلی دارم ذوق میکنم !!از بس گفته بودن محیط دانشگاه اله محیط دانشگاه بله , وقتی اومدم یه انتظار دیگه ای داشتم کلا !!!ولی بعد دیدم خیلیم محیط دانشگاه خوبه!!!!حداقل دانشگاه تبریز که اینطوریه!!خیلی راضیم هم از رشته و هم از دانشگاهم!
میخواستم نقل کنم ولی نمیدونستم با خط خوردن روی اسم آدما هم امضاشون خط میخوره هم دیگه نمیشه نقل قول کرد پستاشونو[afsoorde]
این آخرین پست جناب آزماینده بود:
و گاهی هم خطت میزنن به همین راحتی[cheshmak]نقل قول:
گاهی آدم می ماند بین بودن یا نبودن
گاهی آدم می ماند بین بودن یا نبودن
به رفتن که فکر می کنی
اتفاقی می افتد که منصرف می شوی،
می خواهی بمانی
رفتاری می بینی که انگار باید بروی
و این بلاتکلیفی
خودش کلــــــی جـــــــهنم است ...
سیمین دانشور
این امضا برای همیشه یادم میممونه...
[golrooz]تا زمانی که بهترین کار بهتر شدن است، برای کمتر از آن برنامه ریزی نکن[golrooz]
این روزها،در جامعه ای که درش درگیرم،منظور دانشکدمون،دیدن یک انسانم آرزوست
امروز تو فاز خوبی نبودم
کلی صحنه های دلخراش تو جامعه هستن که امروز بیشتر دلمو خط خطی کردن...همه چی یه طوری چیده شده بود که حالمو خراب کنه
بدتر از همه در اوج اینکه داشتم امیدوار میشدم که شاید روزم به خوبی به پایان برسه از یکی که خیلی برام عزیز بود و از زبون خودش چیزایی شنیدم که باعث شد دورشو خط بکشم
چقد ساده بودم...چقد بد
کاش نمیشنیدم[nadidan]آدما چه راحت دل میشکونن و عِـــــــــــــــــــــــ ـــــــین خیالشونم نیست
آهااااااای اونی که امروز واقعیت ها رو روشن کردی!!!!!
کاش میومدی میگفتی همش شوخیه و من رو سرکار گذاشتی!!!!قول میدم باور کنم دروغتو !!!!!sh_omomi37
خدافــــــــــــــــــظ
دلم برات خــــــــــــــــــــــــ ــیلی تنگ میشهsmilee_new1 (11)