پاسخ : انتقاد از کاربران سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
[golrooz]
خودم شروع میکنم. [sootzadan]
سرتو بدزد. [nishkhand]
یاسی فک کنم زود از نوشته ها ناراحت میشی...
یکم بیشتر نیمه پر لیوان رو ببین...
[golrooz][golrooz][golrooz]
خوش اومدی دوست گلم[golrooz]
اتفاقا اونایی که من رو میشناسن(البته این بیشتر در دنیای واقعی ممکنه تا مجازی) میدونن من سال تا ماه هم از کسی ناراحت نمیشم[cheshmak] حتی گاهی دوستای نزدیکم به جای من دلخور میشن که چرا فلانی اینجوری بهت گفت[khanderiz]
ولی خوشحال میشم بدونم چطور به این نتیجه رسیدی شاید باید بیشتر به نوشته ها و رفتارم توجه کنم[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
خوش اومدی دوست گلم[golrooz]
اتفاقا اونایی که من رو میشناسن(البته این بیشتر در دنیای واقعی ممکنه تا مجازی) میدونن من سال تا ماه هم از کسی ناراحت نمیشم[cheshmak] حتی گاهی دوستای نزدیکم به جای من دلخور میشن که چرا فلانی اینجوری بهت گفت[khanderiz]
ولی خوشحال میشم بدونم چطور به این نتیجه رسیدی شاید باید بیشتر به نوشته ها و رفتارم توجه کنم[shaad]
نمیدونم...... [nishkhand] خب....... از نوشتن بعضی پاسخ هات...... یهو احساس میکنم گاهی کمی لحنت عوض میشه......
ینی........ یکم حالت تدافعی میگیری در پاسخ بعضی وقتا..........
احتمالا من اشتباه میکنم....
دنیای مجازیه دیگه نوشته ها خوب منظور آدمو شاید نرسونن [negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
نمیدونم...... [nishkhand] خب....... از نوشتن بعضی پاسخ هات...... یهو احساس میکنم گاهی کمی لحنت عوض میشه......
ینی........ یکم حالت تدافعی میگیری در پاسخ بعضی وقتا..........
احتمالا من اشتباه میکنم....
دنیای مجازیه دیگه نوشته ها خوب منظور آدمو شاید نرسونن [negaran]
از این به بعد بیشتر توجه میکنم ...البته سعی میکنم گاهی وقتی نوشته هام اینجورین بگم که با لحن آراومی بخونید چون متوجه میشم حالت تدافعی کلام زیاده ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید
احیانا منظورت تاپیک تنظیم خانواده نیست؟؟[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
از این به بعد بیشتر توجه میکنم ...البته سعی میکنم گاهی وقتی نوشته هام اینجورین بگم که با لحن آراومی بخونید چون متوجه میشم حالت تدافعی کلام زیاده ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید
احیانا منظورت تاپیک تنظیم خانواده نیست؟؟[nishkhand]
نه خواهش میکنم. من به هیچ وجه مشکلی ندیدم.... کلی عرض کردم. [golrooz] اینو جدی میگم.
خب قصد نداشتم به هیچ وجه بگم. چرا اینو پرسیدی؟؟؟؟؟؟ [tafakor] قرار به اذیت نداشتیما؟ [nishkhand]
منم که الان نمیتونم دروغ بگم. بگم نه. ولی به شرطی که باز عذرخواهی نکنی... چون اصلا باعث ناراحتی نشد...
یکم آره تو تنظیم خانواده یهو من ترسیدم! [nishkhand]
ولی بغیر از اون کلا از صحبت ها با بچه های دیگه هم یه اپسیلون اینطوری حس کردم.
تو رو خدا ببخشید.
اصلا ولش کن. [golrooz]
پیش شما هوا چطوره؟ [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
نه خواهش میکنم. من به هیچ وجه مشکلی ندیدم.... کلی عرض کردم. [golrooz] اینو جدی میگم.
خب قصد نداشتم به هیچ وجه بگم. چرا اینو پرسیدی؟؟؟؟؟؟ [tafakor] قرار به اذیت نداشتیما؟ [nishkhand]
منم که الان نمیتونم دروغ بگم. بگم نه. ولی به شرطی که باز عذرخواهی نکنی... چون اصلا باعث ناراحتی نشد...
یکم آره تو تنظیم خانواده یهو من ترسیدم! [nishkhand]
ولی بغیر از اون کلا از صحبت ها با بچه های دیگه هم یه اپسیلون اینطوری حس کردم.
تو رو خدا ببخشید.
اصلا ولش کن. [golrooz]
پیش شما هوا چطوره؟ [nishkhand]
هوا که خدا رو شکر خوبه[cheshmak]
تو تنظیم خانواده بیشتر میخواستم از خود کلام فرد درمقابل خودش استفاده کنم بیشتر حالت مچ گیری([bihosele] )داشت تا تدافعی[nishkhand]
بیشتر دقت میکنم....ممنونم از نظرت[golrooz]
سلام
اخه این چه وضع مهمون دعوت کردنه رو صندلی انتقاد؟
یکی رو میاوردین که حداقل چهارتا انتقاد درست درمون بهش وارد باشه. اخه الان ازچی خانم yas-90 انتقاد کنیم؟ از اخلاقش که بی نقص وبی حاشیه هست؟ از بار علمی پست هاش که جز رنج های بالای سایته؟ ازچی؟ اصلا عادت به تعریف الکی ندارم ولی خب باید گفت انتقاد منطقی و خاصی به ایشون وارد نمیدونم. البته از ادب زیادی ایشون حرصم میگیره بعضی وقتها که دلم میخواد اکانتشونو هک کنم وخودم به جاشون جواب بدم[shademan]
موفق باشین[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
سلام
اخه این چه وضع مهمون دعوت کردنه رو صندلی انتقاد؟
یکی رو میاوردین که حداقل چهارتا انتقاد درست درمون بهش وارد باشه. اخه الان ازچی خانم yas-90 انتقاد کنیم؟ از اخلاقش که بی نقص وبی حاشیه هست؟ از بار علمی پست هاش که جز رنج های بالای سایته؟ ازچی؟ اصلا عادت به تعریف الکی ندارم ولی خب باید گفت انتقاد منطقی و خاصی به ایشون وارد نمیدونم. البته از ادب زیادی ایشون حرصم میگیره بعضی وقتها که دلم میخواد اکانتشونو هک کنم وخودم به جاشون جواب بدم[shademan]
موفق باشین[golrooz]
سلام[golrooz]
ممنونم از لطفتون [golrooz]
علت این رفتاری که شما ازش به ادب یاد میکنید اینه که من جوری رفتار میکنم که دلم میخواد باهام رفتار بشه[cheshmak] البته منظورم این نیست که حتما باید مثل خودم با من صحبت کرد نه ولی حفظ حرمت ها برام اهمیت داره[shaad]
فقط یه سوال من چطور از هک شدن اکانتم جلوگیری کنم؟؟[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوستان[golrooz]
خوشحال میشم انتقادات شما رو بشنوم( البته از ساعت 10 به بعد)[shaad]
فعلا فرصت انتقاد از معصومه رو از دست ندید[cheshmak]
خب سلام
اقا من یه انتقاد دارم،چرا انتقادتون رو نگفتید درموردم
خب منم نمیگم پس[bamazegi]
نه خو شوخی کردم
اصلا انتقاد شما رو دور میزنه[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام[golrooz]
ممنونم از لطفتون [golrooz]
علت این رفتاری که شما ازش به ادب یاد میکنید اینه که من جوری رفتار میکنم که دلم میخواد باهام رفتار بشه[cheshmak] البته منظورم این نیست که حتما باید مثل خودم با من صحبت کرد نه ولی حفظ حرمت ها برام اهمیت داره[shaad]
فقط یه سوال من چطور از هک شدن اکانتم جلوگیری کنم؟؟[nishkhand]
نه اخه بعضی وقتا یه جوری باهاتون صحبت میشه که باید ....[nadanestan] بیخیال . بازم به معرفت شما[golrooz]
موفق باشی ابجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
خب سلام
اقا من یه انتقاد دارم،چرا انتقادتون رو نگفتید درموردم
خب منم نمیگم پس[bamazegi]
نه خو شوخی کردم
اصلا انتقاد شما رو دور میزنه[golrooz]
سلام[golrooz]
آخه من درمورد این انتقاد داشتم که چرا شما تو پروفایلتون عکس همه رو میذارید که شاعرن بعد باعث میشه من به اشتباه بیفتم و به جای سِر حسابی بگم سِر سهرابی[sootzadan] بعد شما بگید که اشتباه میکنم بعد من به چشای خودم شک کنم و ... اینا....ولی شما تصاویر رو عوض کردید.....کلا دیگه انتقادی نبود