برف میباره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob] بشدت !!!!!
10/12/1393
6-7
نمایش نسخه قابل چاپ
برف میباره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob] بشدت !!!!!
10/12/1393
6-7
دلم هوایِ تو را دارد ...
من تا تو زندگیم یه معجزه قشنگ پیش نیاد هیچ سالی برام خوب نیست مزخرفه
روزایه تکراری.حرفای تکراری. ادما با شخصیت تکراری و......................
هرسال یه روز عید میگیریم که چی بریم خونه هم بخوریم بعد چهارتا حرف سنگین پشت سرش یا جلوروش بم میگیم بعد به خودمونم افتخارمیکنی
یا میریم صحفه یکی دیگه برام هم میذاریم تو ایران همه اینن خیلی جاهای کم میشه بریم که 4تا ادم درست حسابی باشن حرفای قشنگ بزنن
اینارو ننوشتم که کسی مخالف یا موافق باشه گذاشتم که خودم یادم بیاد همه چی الکی
باید صبر کنم تحمل کنم تا بینم کی اونکه اسمش خداست مارو از این جهنمش بیرون بیاره
اره[labkhand]
اخه سرماخوردگی چیز بدی نیس که سالو خراب کنه [cheshmak]
مثلا من برا عید حتی سفره پهن نکردم . اصن خونوادمون نفهمیدیم کی عید شد [khabalood]
هم بخاطر مرگ بابا دیگه کسی میل به سر سفره نشستن بدون بابا نداره [afsoorde]
هم مامان تازه مرخص شده بود حالش داغون بود .[afsoorde]
ولی بازم نمیگم سال بدیه[labkhand]
حالا تو دیه بخاطر یه سرما خوردگی ساده میگی کل سالت بده !!!!!!!!![sootzadan][soal][taajob][taajob]
چیزای کلی ملاک قرار بده . مث بارون و برف[shaad]
هر سال چرت تر از سال پیش
به شدت عصبیم
چقدر زشته که نمیتونیم یاد بگیریم هر کدوممون عقایدی داریم باید به عقاید هم احترام بزاریم
متاسفانه ما فقط فکر میکنیم که مردم با فرهنگی هستیم
وقتی تو خیابون راه میری و کسی با دوستاش تو رو مسقره میکنه و بهت میگه کلاغ سیاه و همه با هم میخندن به خاطر چیییییییییییییییییییییییی یییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط به خاطر این که من پوششم چادره
واقعا متاسفم[narahatish]
آدم های به ظاهر مجنون را ببیــن.. چه نمی کنند با چشم های بسته معشـــوقِ خود ..
هوا بارانی ست ...
هوا بارانیست.................................. ......................
http://www.uplooder.net/img/image/55...baran-453A.gif
http://delangiz2.persiangig.com/imag...6971983756.gif
در مسیر بودن همیشه حس معلق بودن بهم میده با اینکه احساس همچین خوبی هم نیست اما گاهی دلم نمیخواد تموم شه الان هم واقعا نمیدونم چی میخوام...دارم بر میگردم و فردا برای من میشه اولین روز .... امیدوارم دیر نشده باشه
نمیدونم آخرش چی میشه،یه سری تصمیمات جدید در زندگیم گرفتم که میتونه خیلی از چیزها رو عوض کنه فقط باید شروع کنم، امیدوارم بتونم
مادرمدوست دارم بدانی که اغوش پر مهرت را باهیچ چیز معاوضه نخواهم کرد...چه زیبا و دل نشین بود اهنگ لالایی توشاید به نظر خنده اور باشد ولی دلم برای اهنگ ونوازش مادرانه ات بسیار تنگ گشته است.گویی باید ضرب المثل اسمان همه جایک رنگ است را تصحیح نمود چرا که اسمان همه جا یک رنگ نیست اسمان خانه ی ما پراستاز صفا و صمیمیت،پراست از مهر و دل دادگی،پر است از عطر نفسهای مادرانه و داستانهای زیبای پدرانه.که گفته اسمان همه جا یک رنگ است اسمان اینجا سرد و بی روح است اما اسمان خانه یما پر از طراوت است و تازگی پر از شادیست و دل دادگی .خداوندا ممنونم از تو که این فرصت را برایممهیا ساختی تا قدر بهترین نعمتهایت رابدانم ،بفهمم باوجود انهاست که من موجودیتپیدا میکنم و باعشق انهاست که قلبم در سینه میتپت و خون در رگهایم جاریست.اری بیپرده میگویم عزیزتر از جانم، نفسهایم تنها باصدای نفسها و تپش قلب شماست کهاز سینه ام جاری میگردد.
دوست دارم بدونید درسته ما توکشورمون خیلی مشکل داریم ولی بااین همه هیچ جای دنیا ایران نمیشه ،واسه غلبه به یه مشکل نمیشه اونا ندیده بگیری و از روش رد بشی بلکه ببایید محکم اایستاد وباهاش مبارزه کرد وشکستش داد
اینا واسه امثال خودم گفتم که کشورما واسه ادامه تحصیل ترک کردم ،ولی بدون هیچ خجالتی میگم که اشتباه کردم باید میاستادم و باکمک بقیه ی جوونا درستش میکردم هرچقدرم که سخت باشه،هرچی باشه کشورمونه واسه هر ذره از خاکش خون جوانان پاک و بی گناه ریخته شده.
می دونم الان دارید میگید خودش اونجا داره کیف میکنه بعد به مانصیحت میکنه ،نه مطمان باشید این ترم تموم بشه برگشتم ایران میشینم واسه کنکور میخونم.
الان با عاطی جون حرف میزدم... [alaghemand][esteghbal]
خیلی خوشحال شدم... [labkhand]
یکی از فامیل ها
پسرش از سربازی فرار نموده
و احیانا اذیتشم میکنه
به پدره قول دادم فردا دو تا دژبان تپل و دراز
ببفرستم دم خونش
بندازنش حشمتیه!
بدون حکم دادسرای نظامی سخته!
اما قانون فقط یه دست نوشته س خالیست
قوانین نانوشته بسیارند!!
امروز با یکی از دوستای دانشگام رفتیم کافی نت تا ی عکس رو اسکن کنیم...
در حین انجام این کار توسط مسئول کافی نت چشَم به ی اطلاعیه افتاد که در نوبه خودش جالبه -البته اینجا ایران است....[soal][taajob]
بنا به اون اطلاعیه :تمامی کاربرانی که قصد استفاده از اینترنت را دارند باید کارت شناسایی خود را به مسئول کافی نت نشان بدهند و بعد از صحت اطلاعات شخصی امکان استفاده کاربران از اینترنت بلامانع است درغیراینصورت...(پلیس فتا)
این یعنی چی؟واقعا ما تشکر میکنیم که آزادی در این حد داریم...
بنده مشکلی با این کار ندارم(شاید دلیل قانع کننده ای پشت این قضیه هست) ولی اگه ی بنده خدایی ی زمانی ی جایی ی کار خیلی فوری داشت که کارت شناسایی به همراه نداشت...؟؟؟
نمیدونم حالم خوبه یا نه من امسال رو تا الان خیلی دوست داشتم و به نطرم سال خوبی برام ولی به هر کی میرسم ناراحته شاید از ناراحتی دوستامه که منم یکم روحیم داره تضعیف میشه دوست ندارم فقط برای من سال خوبی باشه دوست دارم دوستام هم شاد باشن چون تمام اتفاقاتی که پارسال برای من افتاد داره برای اونا میفته من کاملا درکشون میکنم این باعث میشه درس نخونن مخصوصا این سه ماه آخر که مهم تره[negaran] حالا که من دارم میخونم اونا ول کردن ای خداااااااااااااااا چرا برعکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست دارم هممون با هم قبول شیم همههههههههههههههههههههههه ه همه بچه های سایت همه دوستام[shaad]
امروز با دوستم بین دو تا کلاس یک ساعت بیکار بودیم که یه ربعش توی صف سلف بودیم و بعد با خیال راحت رفتیم نشستیم یه گوشه از گوشه های دانشگاه و دوستم شروع کرد به تعریف خاطرات سفر عیدشون،تعریفای ایشون همانا و گوش دادن من همانا،تا اینکه یه رهگذری ازم ساعت پرسید!!
واااااااااااااااای،لحظه ای که به ساعت نگاه کردم،باورم نمیشد همینطور زل زدم به ساعتم و نمیدونستم چی بگم،گفتم خودتون ساعت ندارین فک کنم ساعت من خراب شده[taajob]
ساعتا به دوستم نشون دادم،وااای قیافش دیدنی بود[nadidan]،شاگرد اول دانشکده که سنگ از اسمون میریخت غیبت نمیکرد باورش نمیشد 45 دقیقه کلاسا از دست داده[khanderiz]
[nadidan]دیدین....کاش برمیگشتیم عقب..یه هفته مونده بود به عید...نفهمیدم چه جوری گذشت..[afsoorde]
امروز یه تصمیم جالب گرفتیم! 1399/9/9ساعت 9 شب با دبیر ریاضیمون(خاتم اردستانی) قرار گذاشتیم بهش زنگ بزنیم...هرکدومم به یه جایی رسیدیم...[afsoorde]
1393/1/17 ساعت 10:31 شب -دوم تجربی -ا.م.ب
اصلا دیگه برام مهم نیست
امروز یه تبلت گرفتم [tamaa] [taajob3]
نمیدونمچطور باهاش کار کنم![tamaa] [nadidan]
یعنی من موندم اون بچه ی 7-ساله چطور با این سرعت با این تبلت ور میره[tamaa] [taajob]
آهنگ هاي 12-10 سال پيش رو اتفاقي تو يه فلش پيدا كردم
يعني الآن خود نوستالوژي ام!!!
چه زود گذشت ...
چقدر ساده
گذشته رو
فراموش کردم ..
چقدر حال رو راحت تباه آینده کردم ..
[negaran]
سه تار رو شروع کردم
یعنی من تا وقتی همه چیز بر طبق خواسته های من پیش نرده
دیگه خونه نخواهم رفت
تمام آهنگ های سنتی و ایضاً کلاسیکم پاک شد و من فقط نگاه کردم . . .
این روزا ناراحتم و نگران و یکیم خیلی رفته رو اعصابم[bihes]
دل تنگم....[afsoorde][dooa]
یه جای دنج ...تنها...امامزاده صالح تجریش...
جالبه هرموقع میرم امامزاده صالح سریــع حاجتم ادا میشه[golrooz]
یادمه اولین باری که رفتم اینجا همراه خالم بودم...کوچیک بودم...حاجتمم خنده دار بود، که دقیقا صبح روز بعدش ادا شد[taajob2][golrooz]
پنچشنبه،1393/1/21،10:02
سلام
به امید خدا اتفاق خیلی خوب و فرخنده ای[sootzadan] در پیشه...[nishkhand]
اینروزا کلی ذوق میکنیم دوتایی البته من بیشتر! [alaghemand] اون بنده خدا فقط منو کنترل میکنه[bamazegi][nishkhand] اما به قولی سوتی های خاص خودش رو هم میده ها...[khande]
قول دادم تا دوشنبه که انشاءالله یه اتفاق خیلی خوب قراره بیفته چیزی نگم! [khanderiz] ( و البته اگه یکی دو نفر دیگه هم در جریانن نگنا! [sootzadan] راضی نیستم ازتون شما اول بگین[nishkhand])
خلاصه به امید خدا انشاءالله دوشنبه براتون یه سورپرایز فوووووووووووق العاده دارم[sootzadan][nishkhand]
[golrooz][golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
به امید خدا اتفاق خیلی خوب و فرخنده ای[sootzadan] در پیشه...[nishkhand]
اینروزا کلی ذوق میکنیم دوتایی البته من بیشتر! [alaghemand] اون بنده خدا فقط منو کنترل میکنه[bamazegi][nishkhand] اما به قولی سوتی های خاص خودش رو هم میده ها...[khande]
قول دادم تا دوشنبه که انشاءالله یه اتفاق خیلی خوب قراره بیفته چیزی نگم! [khanderiz] ( و البته اگه یکی دو نفر دیگه هم در جریانن نگنا! [sootzadan] راضی نیستم ازتون شما اول بگین[nishkhand])
خلاصه به امید خدا انشاءالله دوشنبه براتون یه سورپرایز فوووووووووووق العاده دارم[sootzadan][nishkhand]
[golrooz][golrooz]
سلام
طاعات و عبادات قبول[golrooz]
اینجا سایت نخبگان دوماه پیش[nishkhand] آی دونت لاو یو پی ام سی[sootzadan]
جدا حرفی ندارم[bihes][sokoot]
فقط میدونم که یه مدت هیچ کاری نمیتونم بکنم[gerye][nadidan]
بعضی وقتا دوس نداری بعضی خاطره ها فراموش شن.....
مث الان و تو این سایت که بیشتر خاطره هااااااااااااااا پریدن....[narahat]
مثل زمانی که امتحانا تموم شده احساس میکنی تازه متولد شدی[shaad]
الان هم همین حسی به آدم دست میده !
انگار سایت تازه متولد شده!
سخته ببینی وقت هایی زیادی که صرف کردی تلف شده ... نمونه اش خودم فکر میکنم به تعداد پست هایی که این دو ماه گذاشتم در طول دوسال فعالیتم نذاشته بودم !!
ولی برام تجربه خوبی بود باعث شد شک کنم به اینکه اصلا باز هم فعالیت مجازی داشته باشم یا نه ؟!
این شکم نتیجش فقط مثبت بود تازه باعث شد بیشتر از قبل امیدوار بشم یه دلیل خوب هم برای خودم تعریف کردم[shaad]