-
پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
bekhtere rozanehaye roye bargha
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
خب چرا همه برگ ها روزنه ندارن؟
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
-
خب چرا همه برگها روزنه ندارن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
خب چرا همه برگها روزنه ندارن؟
از خودش بپرس جوابتو میده باور کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنونم حسین جان.
کنسرو که جونی نداره.میخوام بگم اگه مثلا یه ظرف فولادی داشته باشیم با همون شرایطی که گفتم در هر صورت این بلا توسط افزایش حجم بخار اب سرش میاد؟
ظرف فولادی تا چقدر میتونه دوام بیاره؟ایا تا قبل از اینکه فرض کنیم ظرف بترکه جابه جایی درون وجود میاد؟
تا زمانی که شعله گاز روشن باشه افزایش حجم داریم؟
ببخشید دیر جواب میدم
ظرفی که مثلا 100درصد بسته هست(که تقریبا غیر ممکنه)
و 100درصد مقاومه تا بینهایت(غیر ممکن)
توش آب میریزیم و درشو میبندیم و بهش حرارت میدیم
انقدر داغ میشه تا تمام آب داخلش بخار بشن(ممکنه انقدر چگالی و غلظت بخار زیاد باشه تا آب محسوب بشه)
ولی مولکولها از هم فاصله میگیرند و لرزش و 3نوع حرکت مولکولها انقدر زیاد میشه تا به بیشترین فاصله ی ممکنه از هم برسند و درنتیجه ماده در تمام ظرف یکسان پخش میشه
ولی هیچوقت نمیترکه چون فرض رو(محاله)بر تحمل فشار داخلی حداکثری در نظر گرفتیم
ولی مثلا اگه تحملش محدود باشه
فشار داخلی ظرف بیشتر میشه از حد استانداردی که تحمل میکنه و براش طراحی شده و اگه فلزی باشه مثل کاغذ پاره میشه
اگه از فلز خشک باشه خورد میشه و میشکنه یا ترک میخوره
اگه شیشه باشه هم همینطور
اگه کامپوزیتی باشه از هم باز میشه اجزاش و از 1قسمتی از الیاف که ضعیفتره سوراخ و پاره و مثل پارچه جر خورده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
ببخشید دیر جواب میدم
ظرفی که مثلا 100درصد بسته هست(که تقریبا غیر ممکنه)
و 100درصد مقاومه تا بینهایت(غیر ممکن)
توش آب میریزیم و درشو میبندیم و بهش حرارت میدیم
انقدر داغ میشه تا تمام آب داخلش بخار بشن(ممکنه انقدر چگالی و غلظت بخار زیاد باشه تا آب محسوب بشه)
ولی مولکولها از هم فاصله میگیرند و لرزش و 3نوع حرکت مولکولها انقدر زیاد میشه تا به بیشترین فاصله ی ممکنه از هم برسند و درنتیجه ماده در تمام ظرف یکسان پخش میشه
ولی هیچوقت نمیترکه چون فرض رو(محاله)بر تحمل فشار داخلی حداکثری در نظر گرفتیم
ولی مثلا اگه تحملش محدود باشه
فشار داخلی ظرف بیشتر میشه از حد استانداردی که تحمل میکنه و براش طراحی شده و اگه فلزی باشه مثل کاغذ پاره میشه
اگه از فلز خشک باشه خورد میشه و میشکنه یا ترک میخوره
اگه شیشه باشه هم همینطور
اگه کامپوزیتی باشه از هم باز میشه اجزاش و از 1قسمتی از الیاف که ضعیفتره سوراخ و پاره و مثل پارچه جر خورده میشه
خواهش میکنم.ممنون.مثل همیشه کامل.
پس میشه نتیجه گرفت که هیچ ظرفی تحمل افزایش حجم بخار اب رو نداره.
میشه یه بمب تاخیری درست کرد [tafakor] شوخیدم[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
خواهش میکنم.ممنون.مثل همیشه کامل.
پس میشه نتیجه گرفت که هیچ ظرفی تحمل افزایش حجم بخار اب رو نداره.
میشه یه بمب تاخیری درست کرد [tafakor] شوخیدم[nishkhand]
[golrooz]
سلامت باشین!!
خب هیچوقت نمیشه به این شکل نتیجه گیری کلی داشت
چون داده های مسئله کمه
اگه محیط اون ظرف آب باشه(آب اوقیانوس که بینهایت درنظر میگیریم)
با همون ظرف (مثلا زودپز) میشه حرارت 1موتور جت رو دفع کرد!!
و تحمل هم میکنه تمام فشار داخلش رو
چون تا وقتی تمام آب اوقیانوس بخار نشه آب داخل ظرف هم بخار نمیشه
(به دلیل رسانش ظرف و محیط سیال آب)
فشار بخار در محیطهای مختلف و فضا و جرم مختلف متفاوته
مثلا اگه آب توی خونه ی ما توی 100 درجه جوش میاد
بالای کوه که فشار هوا کمتره(بالای اورست با همین رطوبت و دمای محیط) توی 99و نیم درجه بخار میشه
یا رطوبت-محیط و عوامل دیگه تاثیر گذارند
تقریبا هر مسئله 1جواب جداگانه داره برای خودش و در هر نتیجه گیری ای عوامل زیادی رو محدود میکنند و فرمولهای کلی هم در فضا-زمان-حالت خاص و استثنا به حساب میان
هیچ چیز کاملا قطعی نیست ولی همه دارن سعی خودشونو میکنن[khabalood]
[cheshmak][golrooz]
-
و یه سوال دیگه.
چرخه تبخیر و ایجاد بخار اب سپس تشکیل ابر و جابه جایی و بارش باران چگونه انجام میشه؟
مثلا وقتی اب دریا بخار میشه این بخار تا کجا بالا میره؟کجا جمع میشه؟به چه صورت؟به چه علت؟اون بالا هم بخار به همین صورت هست؟پس همون بخار چجوری تبدیل به بارون میشه؟به چه علت؟
-
1مثال دیگه اینکه توی اون محیط بسته ی زودپز اگه نیمی از حجم ظرف رو پر کنین شاید جای 100 درجه
اون آب (اگه بخواین تمامش کاملا بخار بشه)
توی 400درجه بخار بشه!!شاید هم خیلی بیشتر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
1مثال دیگه اینکه توی اون محیط بسته ی زودپز اگه نیمی از حجم ظرف رو پر کنین شاید جای 100 درجه
اون آب (اگه بخواین تمامش کاملا بخار بشه)
توی 400درجه بخار بشه!!شاید هم خیلی بیشتر!
اینو نفهمیدم.مگه توی محیط بسته زودپز فشار بیشتر نمیشه؟و اب زودرتر به جوش نمیاد؟منظورت این بود که دما توی زودپز به خاطر فشار بیشتر میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینو نفهمیدم.مگه توی محیط بسته زودپز فشار بیشتر نمیشه؟و اب زودرتر به جوش نمیاد؟منظورت این بود که دما توی زودپز به خاطر فشار بیشتر میشه؟
تا اونجایی که یادمه هرچی فشار بیشتر بشه آب دیرتر جوش میاد!!!
و هرچی فشار کمتر بشه آب زودتر جوش میاد
در محیط خلا فکر کنم آب در 4درجه سانتی گراد بود که جوش میومد(البته یادم نیست عددشو-ششاید 24بود-
من مفاهیم رو یادمیگیرم ولی اعداد رو فراموش میکنم و مواقع نیاز به مقالات مراجعه میکنم
نه - دمای تبخیر در فشار بالا بیشتره(البته الان شک کردم که اگر فشار بالا باشه آیا (به دلیل حجم ثابت)محیط اجازه میده آب دمای خودشو بالا ببره؟
یعنی انرژیشو نمیتونه بیشتر از 1حدی بیشتر کنه؟؟؟
البته از اونجایی که میبینیم در فشار بالا انفجار صورت میگیره پسحتما ظرف نمیتونه چنین کاری کنه و لرزشهای مولکولها و حرکتشون(کاتوره ای(حجم ثابت و جابه جاییه بالا)فشار زیادی ایجاد میکنه که باعث ترکیدن ظرف میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
و یه سوال دیگه.
چرخه تبخیر و ایجاد بخار اب سپس تشکیل ابر و جابه جایی و بارش باران چگونه انجام میشه؟
مثلا وقتی اب دریا بخار میشه این بخار تا کجا بالا میره؟کجا جمع میشه؟به چه صورت؟به چه علت؟اون بالا هم بخار به همین صورت هست؟پس همون بخار چجوری تبدیل به بارون میشه؟به چه علت؟
تا اونجایی که یادمه
وقتی آب دریا و گیاهان و تعریق موجودات و... بخار میشه این بخار در هوا به صورت رطوبت پخش میشه
گرد و غبار و ذرات باردار معلق و .... در ارتفاعات که خیلی سرد هستند(هر 1000متر 6درجه کاهش دما در اوجگیری )
این بخارات رو به صورت شبنمهایی بسیار ریز(درحد چند مولکول)به دام میندازند
ولی به دلیل باردار بودن و باد و.... هنوز انقدر سنگین نیستند که بیفتند پایین
وقتی هوا خیلی سرد میشه (برعکس تبخیر) تراکم صورت میگیره و این ذرات کوچک ابر به هم نزدیک میشوند
و میلیونها ذره که به شکل ابر دیده میشه قطره های بارون رو میسازند
اینم لینک http://khuzestan.danab.info/index.ph...:news&Itemid=2
توی نت توضیحات کاملتر و بهتری هم پیدا میشن
اینا چیزی بود که الان یادم اومد(باکمی تقلب)
بگرد -سرچ کن -حتما پیدا میکنی[golrooz]
-
ممنون.اره هنوز سرچ نکردم.
مثلا همون باردار بودنش.چرا؟
البته الان میرم سرچ هم میکنما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنون.اره هنوز سرچ نکردم.
مثلا همون باردار بودنش.چرا؟
البته الان میرم سرچ هم میکنما
البته از طرفی این معلق بودن به دلیل باردار شدن ابرها به دلیل حرکتشون در هوا(اصطکاک با زمین) هم هست
و زمانی که صاعقه میزنه این بار تخلیه میشه و باعث میشه دیگه نتونن معلق بمونن و بارون میباره
البته در رعد و برق که بین ابر و ابر هم هست
(بین ابرهای بالاتر و پایینتر(ارتفاع)
بازهم باران میباره
البته تئوریه پشتشون نمیدونم چیه و اطلاعاتم حد صفره!!
-
دوستان من مدارکم (ادعا، توصیف، نقشه، تصویر شناسنامه و کارت ملی) رو تو سایت وارد کردم و اعلام کردند که نقص نداره و در دست بررسی هست.
حالا بعد یک ماه دیدم این ایمیل برام اومده:
نامه ای خطاب به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با موضوع استعلام كلي به شماره فلان مورخ فلان صادر شد.
در صورتی برای تحویل نامه تاکنون به اداره مالکیت مراجعه نکردهاید، میتوانید از سامانه خدمات اینترنتی سازمان، نامه را چاپ گرفته و نسبت به اخذ جواب نامه به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مراجعه کنید.
پس از اخذ جواب، میتوانید نتیجه آنرا از طریق سامانه مذکور بصورت الکترونیکی و با ارائه لایحه یا درخواست برای این اداره ارسال کنید.
من اولین بارمه، نمیدونم باید چیکار کنم. باید برم تهران؟
لطفا راهنمایی کنید. من هیچ اطلاعاتی ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeves
دوستان من مدارکم (ادعا، توصیف، نقشه، تصویر شناسنامه و کارت ملی) رو تو سایت وارد کردم و اعلام کردند که نقص نداره و در دست بررسی هست.
نامه ای خطاب به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با موضوع استعلام كلي به شماره فلان مورخ فلان صادر شد.
در صورتی برای تحویل نامه تاکنون به اداره مالکیت مراجعه نکردهاید، میتوانید از سامانه خدمات اینترنتی سازمان، نامه را چاپ گرفته و نسبت به اخذ جواب نامه به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مراجعه کنید.
پس از اخذ جواب، میتوانید نتیجه آنرا از طریق سامانه مذکور بصورت الکترونیکی و با ارائه لایحه یا درخواست برای این اداره ارسال کنید.
دوست من شما باید متنتو اینجا مینوشتی:
http://www.njavan.com/forum/showthre...-تو!!/page6
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeves
دوست من شما باید متنتو اینجا مینوشتی:
http://www.njavan.com/forum/showthre...-تو!!/page6
-
خوب اینجا نوشته شده "هرچی سوال داری بیا تو"
-
سلام من می خواستم بدونم جایی هست که بتونم ایده هامو ثبت کنم
-
دوست عزیز شما در صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری به ادرس www.insf.org می تونید ایده های خودتون را ثبت کنید و همجتین هر ساله یک مسابقه برای ایده های برتر برگزار میشه می تونید اونجا هم ثبت نام کنید و ایده های خودتان را با دیگران در سطح خودتان مقایسه کنید این جشنواره به ادرس www.best-idea.ir/ می باشد.
-
دوست عزیز شما در صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری به ادرس www.insf.org می تونید ایده های خودتون را ثبت کنید و همجتین هر ساله یک مسابقه برای ایده های برتر برگزار میشه می تونید اونجا هم ثبت نام کنید و ایده های خودتان را با دیگران در سطح خودتان مقایسه کنید این جشنواره به ادرس www.best-idea.ir/ می باشد.
-
سلام بچه ها من یه طرحی داشتم طرحم عالی بود طرحمو اجرا کردم ولی تاحالا هرچی بوده همش ضرر کردم
اخه چرا این جوریهههههههههههه؟[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zahra .at
سلام بچه ها من یه طرحی داشتم طرحم عالی بود طرحمو اجرا کردم ولی تاحالا هرچی بوده همش ضرر کردم
خب باید ضرر باشه دیگه!!!
بعد برای ثبتش هم خرج داره
برای تولیدش هم ضرر داره
ولی بعد که میفروشیش سود داره!!!
و سودش همه ی خرجهارو جبران میکنه که بستگی به طرح داره!!![nishkhand]
تازه اینجا ایرانه!
هیچ اورگان دولتی حمایت واقعی نداره یا اگر داره حداقل 3ماه تاخیر و حمایتش هم وام خواهد بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمن . د.ه
سلام من سوالم اینه که اولین بار وقتی کامپیوتر نبوده که کامپیوتر دیگه ای رو برنامه نویسی کنه چه وسیله ای این کارو کرده ؟
و این که سی دی رو برای اینکه چیزی توش ذخیره کنن اونو با لیزر میسوزونن؟ چه جوری و 0 و 1 رهستش ینی با این مبنا تو سی دی ذخیره میشه؟
ممکنه یه مهندس ژنتیک بتونه با استفاده از ژن های مختلف یه آدم فوق العاده رو بسازه؟ خوب حالا که اونها این همه ژ نای حیوونا رو مخلوط میکنن تا یه
چیز در بیاد رو آدما انجام نگرفته؟ انسانهایی که توی آفریقا هستن پاهاشون خرچنگیه جهش کردن یا آدم فضایین؟ میشه انرژی مکانیکیو به شیمیایی
تبدیل کرد؟ اگه نشه که قانونه تبدیل انرژی از صورتی به صورت دیگه نقض میشه. در ضمن مستقیم تبدیل شه .
در ضمن به نظر شما اصلا یوفو ها وجود دارن؟ من هر چی فکر میکنم از هر نظر یو فو واقعیت نداره . پس دیده شدن یوفو از چه قراره ؟ [khabalood][tafakor]
عجب سوالایی
اصلا یوفو چی هست؟
این سوال اولت دقیقا مثه همون قضیه اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟!
-
اقا اول مرغ بوده من مطئنم[labkhand]
-
واسه ثبتم فرستادم
بله اونم ضرر
ولی واسه تولید مشکل زیاد داره چون من دانش آموزم و طرحم خیلی سنگینه کسی باورش نمیشه این طرحو من داده باشم و ایراد زیاد میگیرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zahra .at
دوست عزیز این ضرر ها و یا از دست دادن زمان فقط به خاطر اینه که شما تا انتهای پروژه منابع و امکانات و طرح خودتان را کامل نکردین مثل یک مهندس ایرانی کار کردین.
امکانسنجی کار را فقط در طراحی بررسی کردین.
-
-
یعنی شما منابع را در نظر نگرفتین شروع کردین به عبارتی صفر تا صد پروژه را در نظر نگرفتین تا اونجایی که از طرحت در ذهنتون بوده کاراشو کردین.
-
سلام
چطوري ميشه تصوير يك شخص را در فتوشاپ براي تابلوفرش طراحي كرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid_3996
سلام
چطوري ميشه تصوير يك شخص را در فتوشاپ براي تابلوفرش طراحي كرد؟
سلام
بهتره این سوال را از گرافیست ها بپرسین.
-
سلام لطفا آموزش تزیین نان و پنیر برای سفره عقد بزارین
ممنون
-
سلام چند اسم برای یک گروه علمی بهم پیشنهاد کنید ممنون اگه چند اسم بگین
-
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم که نیاز به راهنمایی و همفکری دوستان هستش:
من حدود دو روز پیش پیغامی توی سایت شرکت MHT Luxury Alloys گذاشتم و اعلام کردم که 62 مدل رینگ تایر خودرو طراحی کردم که میدونم با سایر رینگ های موجود کاملا متفاوت هست، اگر همچین طرح هایی برای شما مناسب هست لطفا برای من ایمیلی بفرستین تا فایل ها رو براتون بفرستم...
حدود 5 دقیقه بعدش یا شاید کمتر، ایمیلی به من رسید که از طرف معاون مدیر شرکت بود و گفته بود که فایلاتون رو بفرستین و همزمان این فایل ها برای مدیر شرکت و مدیر طراحی شرکت نیز فرستاده میشه و اونام میبینن...
(اینکه تو این زمان کم یکی از مدیرای رده بالای شرکت جواب دادن تقریبا امیدوار کننده بود)
(خود شرکت یکی از بزرگترین شرکت های دنیا در زمینه تولید رینگ تایر خودرو هست برای همین فکر کردم احتمال اینکه طرح ها رو برای خودشون بردارن و کاری با من نداشته باشن صفر هست (اعتبار خودشون به این راحتیا خراب نمیکنن)
(امروزم 76 رینگ دیگه ارسال کردم به مدیر و معاون اون شرکت و اعلام کردم که در سریعترین زمان ممکن به من پاسخ بدین) (اصل پروژه 138 رینگ تایر خودرو بود که به دو قسمت تقسیمش کردم)
سوالم اینجاست که تا چه مدت جواب ندن جای نگرانی نیست؟
-
چطوری میشه مدیر شد.(توی نخبگان)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIR BEIGI
چطوری میشه مدیر شد.(توی نخبگان)
علاقه مندی های خود را در هر زمینه ای که تخصص دارید شروع به فعالیت کنید انشالله بعد از مدتی ارتقا پیدا میکنید
مدیر شدن مسئولیت های زیادی دارد و باید واقعا وقت بزارید
با تشکر جناب امیربیگی عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم که نیاز به راهنمایی و همفکری دوستان هستش:
من حدود دو روز پیش پیغامی توی سایت شرکت MHT Luxury Alloys گذاشتم و اعلام کردم که 62 مدل رینگ تایر خودرو طراحی کردم که میدونم با سایر رینگ های موجود کاملا متفاوت هست، اگر همچین طرح هایی برای شما مناسب هست لطفا برای من ایمیلی بفرستین تا فایل ها رو براتون بفرستم...
حدود 5 دقیقه بعدش یا شاید کمتر، ایمیلی به من رسید که از طرف معاون مدیر شرکت بود و گفته بود که فایلاتون رو بفرستین و همزمان این فایل ها برای مدیر شرکت و مدیر طراحی شرکت نیز فرستاده میشه و اونام میبینن...
(اینکه تو این زمان کم یکی از مدیرای رده بالای شرکت جواب دادن تقریبا امیدوار کننده بود)
(خود شرکت یکی از بزرگترین شرکت های دنیا در زمینه تولید رینگ تایر خودرو هست برای همین فکر کردم احتمال اینکه طرح ها رو برای خودشون بردارن و کاری با من نداشته باشن صفر هست (اعتبار خودشون به این راحتیا خراب نمیکنن)
(امروزم 76 رینگ دیگه ارسال کردم به مدیر و معاون اون شرکت و اعلام کردم که در سریعترین زمان ممکن به من پاسخ بدین) (اصل پروژه 138 رینگ تایر خودرو بود که به دو قسمت تقسیمش کردم)
سوالم اینجاست که تا چه مدت جواب ندن جای نگرانی نیست؟
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من یه بار مشابه این موضوع برام اتفاق افتاد، دیگه پشت دستمو داغ کردم که بیخودی به کسی اعتماد نکنم.
امیدوارم موضوع برای تو فرق کنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من یه بار مشابه این موضوع برام اتفاق افتاد، دیگه پشت دستمو داغ کردم که بیخودی به کسی اعتماد نکنم.
امیدوارم موضوع برای تو فرق کنه!
اگه ممکنه یخورده بیشتر توضیح بدین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
اگه ممکنه یخورده بیشتر توضیح بدین...
خلاصه داستان این بود که برای سرپرستی بانک ت...ت یه طرح زدم و از طریق ایمیل رندرها رو براشون فرستادم. طرح کاملاً مورد رضایتشون بود و الانم در حال اجراس ولی متاسفانه هنوز نتونستم دستمزدم رو ازشون بگیرم. البته طرف من ایرانیه و بحث پول خیلی زیادی مطرح نیست ولی خب ...
چنین شرکتهایی خودشون تیم طراحی دارن، رندرهای تو خیلی راحت میتونه توسط اونها به نقشه های اجرایی تبدیل بشه ولی خب به نظرم بهتره بدبین نباشیم! [shaad]
راستی اینم بگم که به هرحال طرح های تو باید به نقشه اجرایی تبدیل بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
خلاصه داستان این بود که برای سرپرستی بانک ت...ت یه طرح زدم و از طریق ایمیل رندرها رو براشون فرستادم. طرح کاملاً مورد رضایتشون بود و الانم در حال اجراس ولی متاسفانه هنوز نتونستم دستمزدم رو ازشون بگیرم. البته طرف من ایرانیه و بحث پول خیلی زیادی مطرح نیست ولی خب ...
چنین شرکتهایی خودشون تیم طراحی دارن، رندرهای تو خیلی راحت میتونه توسط اونها به نقشه های اجرایی تبدیل بشه ولی خب به نظرم بهتره بدبین نباشیم! [shaad]
راستی اینم بگم که به هرحال طرح های تو باید به نقشه اجرایی تبدیل بشه.
این مسائل رو میدونم، سوال اصلیم اینه که تا چه مدت جواب ندن منطقیه و جای نگرانی نیست؟ (چون این طرح ها رو فقط برای این شرکت فرستادم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
این مسائل رو میدونم، سوال اصلیم اینه که تا چه مدت جواب ندن منطقیه و جای نگرانی نیست؟ (چون این طرح ها رو فقط برای این شرکت فرستادم)
سلام...[golrooz]
همیشه برای مکاتبه نمونه بفرستید...
شما 100 طرح دارید و 20 طرح رو به عنوانه نمونه بفرستید تا در صورت توافق باقی طرح ها را ارسال کنید...
البته برای این تعداد طراحی، شما زمان و عشق بسیاری رو مصرف کردید...
اما در ابتدای کار تجربه ای که بدست میارید مهمه...
امروز شما 100 طرح میزنید و شاید یکیش تولید شه...
روزی شما یک طرح میزنید و برای تولیدش بینشون دعوا میشه...
انشالله زحمات شما رو درست و ارزشمند پاسخ بدن...
اما در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب، شما باز هم برنده هستید...[golrooz]
همه چی بستگی داره به نوع کار و نوع برسی...
اصولا بین یک ساعت تا یک هفته طول میکشه جواب بدن...
شنبه ها و یک شنبه ها با خارجی ها مکاتبه نکنید...
بعد از تاخیر در دریافت پاسخ در صورت توانایی مکالمه با شرکت مورد نظر تماس بگیرید...
من به شخصه تا حالا ندیدم شرکتی خارجی جواب ایمیلی را ندهد...