ايا در زمان مصرف پنتوپرازول مي توان از مايش مدفوع داد تا معلوم شود خونريزي دارم يا خون مخفي در مدفوع وجود دارد
نمایش نسخه قابل چاپ
ايا در زمان مصرف پنتوپرازول مي توان از مايش مدفوع داد تا معلوم شود خونريزي دارم يا خون مخفي در مدفوع وجود دارد
سلام من در بعضی مواقع مثلا موقعی که می خوام حرکات کششی انجام بدم دقیقا زیر شدمم نزدیک پهلوم سمت راست بدنم و بعضی مواقع سمت چپ بدنم اما بیشتر سمت راست بدنم درد می گیره ولی در مواقع عادی این اتفاق برام نمی افته آیا ممکنه برای آپاندیس باشه ؟
اگر نیست پس برای چیه ؟
ممنون می شم جوابم رو بدید
باسلام فرق پنتوپرازول با امپرازول در چيست وايا مصرف پنتوپرازول براي چهاره ماه عوارض خطرناكي داره ايا غير از اين دو دارويي جديدتر وجود نداره
سلام. اثر بخشی پنتو پرازول بهتر و عوارض کمتری نسبت به امپرازول داره چه برای زخم های حاد و چه برای زخم های مزمن معده.زمان مصرف این دارو بسته به تجویز پزشک داره ولی معمولا ابن دارو را 4 تا 8 هفته استفاده می کنند.این دارو هم مثال تمام داروهای دیگر استفاده بیش از حدش عوارض داره.در ارتباط با سوال آخر شما چیزی به ذهنم نمیرسه امیدوارم دوستانم راهنمایی کنند.
با سلام پسرم دوسال و4ماهش است از ديشب تب كرده فقط تب داره بردم دكتر برايش استامينوفن و شربت سرما خوردگي واريترومايسين تجويز نمود ولي همچنان تا غروب تب داشت وگفته بود گلوش چرك نداره ولي غروب بردم يك دكتر ديگه گفت گلوش چرك داره وبراش يك قرص شياف ديكلوفناك تجويز نمود وسه عدد امپول آمپول سفتراکس روزي يك عدد ودوعدد امپول دگزامتازون تجويز نمود كه بعد از شياف وپايين امدن تب يك عدد امپول سفتراکس زدم وتبش پايين امد دو سوال داشتم چطور دكتر اولي گفت گلوش چرك نداره ودومي گفت گلوش چرك داره وايا امپولها ضرري نداره مي شود يكي از امپول دگزامتازون را نزد شنيدم ضرر داره
خوب این بستگی به نوع معاینه و میزان پیشرفت علائم هم داره..........از علائم گلودرد چرکی: تب، قرمزی و چرک و سفیدی ناحیه حلق، مشکل در بلع و درد شکم و ....
آمپول دگزامتازون برای کاهش التهاب تجویز شده (البته در کودکان استفاده از دگزامتازون توصیه نمیشه اما اگر دکتر صلاح دیدن تجویز کنن بهتره شما خودسرانه مصرفش رو قطع نکنید)
داروهای دیگه ای هم که تجویز شدن آنتی بیوتیک هستن........البته اگر تشخیص گلودرد باکتریایی داده شده باشه بهتره از آنتی بیوتیک ها استفاده شه چون آنتی بیوتیک ها برای موارد درگیری باکتریایی استفاده میشن و در موارد درگیری ویروسی بهتره درمان محافظتی انجام بشه و با طی دوره خاص ویروس و مراقبت بیماری درمان میشه البته بازهم انتی بیوتیک گاهی تجویز میشه اون هم برای جلوگیری از عوارضی مثل سوار شدن بیماری باکتریایی بر بیماری فعلی بیمار (گلو درد چرکی هم از موارد درگیری باکتریای هست)
آنتی بیوتیک ها در این موارد معمولا برای زنان باردار و کودکان و شیرخواران و سالمندان و ... تجویز میشه
سلام.[esteghbal]
روشي هست كه گروه خوني رو بشه سريع فهميد؟
از داروخانه ميشه كيتي رو خريد و توي خونه گروه و ارهاش خون رو فهميد؟
سلام.
چیزی تحت عنوان کیت وجود نداره ولی یه محلول هایی هست که تو آزمایشگاههای مدارس هم هست و از طریق اون ها میشه این تشخیص رو داد ولی متاسفانه اسمشون رو نمی دونم و البته این رو بگم که اصلا دقیق نیست بهتره شما برای این کار آزمایش خون بدید و آزمایشگاه گروه خونی شما رو تعیین کنه.
ايا قرص پني سيلين وي 500 تعداد 30 عدد براي كسي كه نارحتي گوارشي ورم معده دارد ضرر ندارد ايا مي شود براي كاهش نارحتي معده از انتي اسيد همراه اين دارو استفاده كرد
ببینید پنی سیلین حساسیت زاست البته برای برخی افرادزمانی که مصرف کردی خودت تشخیص میدی برات مشکل داره یانه اگه حس میکنی دردهای معده ت زیاد شده به دکترت مراجعه کن تا داروتو تغییربده البته این عوارض پنی سیلینه: کبودی یا خونریزی غیر عادی ، اسهال شدید یا اسهال خفیف و مداوم ، افزایش تب ، دل پیچه ، بثورات جلدی ، سردرد، تهوع و استفراغ ، گلودرد یا سوزش زبان ، خارش یا ترشح واژن ، یا پلاک های سفید در دهان یا روی زبان فک نکنم برای معده بدباشه البته برای زنان باردارتوصیه میشه باهاش این قرصهارومصرف نکن:داروهای ضدالتهابی استروئیدی (مثل ایبوپروفن ، آسپیرین )، داروهای ضد انعقاد (رقیق کننده های خون نظیر وارفارین )، متوترکسات ، داروهای نقرس (پروبنسید)، قرص های ضد بارداری حاوی استروژن البته اطلاعات من فعلا دراین حد سوال داشتید درخدمتم
نمي شود به جاي قرص پنی سیلین از امپول استفاده كرد
سلام من سوالی داشتم از پزشکان عزیز سایت [golrooz]
من با خواب مشکل دارم.
به این صورت که اگه ظهر چه 2 ساعت چه نیم ساعت بخوابم شب تا ساعت 2 خوابم نمیبره.بعضی شبا اینقدر تو رختخواب بیدار میمونم که بدنم درد میگیره.وقتی که ظهر نخوابم شب مشکلی ندارم.
علتش چیه؟مشکلی دارم؟
این روزها خیلی بلند هست.ادم ظهر خوابش میاد.چه کار کنم؟[nishkhand]
سلام.خب من دقیق نمیتونم بگم چرا وقتی ظهر میخوابید شب خوابتون نمیبره اما دقت داشته باشید اگر محل خواب شما ،تشک . دمای اتاق و... نامناسب باشه بدخواب میشید و اگر مواد کافئین دار در طول روز استفاده میکنید باید تا حد امکان کم و یا استفاده نکنید.اگر قرصی هست که بدون نسخه دکتر استفاده میکنید باعث میشه شما رو بد خواب کنه و عادت بدی برای به خواب رفتنتون ایجاد کنه.
برای خواب راحت در شب میشه از یک لیوان شیر گرم قبل خواب استفاده کرد که واقعا تاثیر گذار هست.میشه از مکمل های کسیمی،استفاده از مواد غذایی منیزیم دار،ویتامین b6 و یا b12 استفاده کنید ولی بهتر هست قبل از استفاده حتما با پزشکتون مشورت کنید.
در کل استفاده از مواد غذایی مناسب بهترین راه برای به خواب رفتن هست اینطوری بدنتون رو عادت به خواب در بعداز ظهر و هم در شب میدید
با تشکر از غزل عزیز به خاطر توضیحات کاملشون و در تکمیل مطلب یه سوال داشتم؟
شما فقط تو این فصل اینجوری خوابتون مشکل داره یا نه همیشه اینطور هستید؟
افراد مختلف مکانیسم های مختلفی دارند برخی پر خواب و برخی کم خوابند بهترین کار اینه که با وضعیت بدنتون کنار بیاید.[cheshmak]
می تونید از دم کرده های گیاهی آرام بخش و خواب آور استفاده کنید و یا یه سری مکمل های غذایی هستند که داروهای گیاهی محسوب می شن و با نظر پزشک می تونید استفاده کنید.[hoshdar]
ولی به نظر من بهتره به جای این کار اگه دوست دارید حتما روزها استراحت کنید و شب اگه خوابتون نبرد از رختخواب بلند شید و به یه کاری بپردازید مثلا کتاب بخونید سعی نکنی به اجبار در تخت بمونید این کار بدتر بی خوابیتون رو تشدید میکنه و اعصابتون رو خورد میکنه ولی به نظر من بهتره خواب روزانه رو فراموش کنید و از وقت روزتون بیشتر استفاده کنید داشتن فعالیت بدنی بسیار به شما کمک میکنه.
با سلام من بعد از مصرف 8 عدد قرص پنی سیلین دچار سردرد ومعده درد شدم رفتم دكتر ديگه چون قبلا امپول پنی سیلین نزده بودم برام 2 عدد امپول امپي ويل 1گرم ويك عدد دگزامتازون و1عدد امپول پيروسكام وكپسول اموكسي سيلين تجويز نمود ايا امپول امپي ويل مثل پنی سیلین عمل مي كند يك امپول اندازه چند قرص عمل مي كند
آمپول آمپی ویل تا جایی که من تونستم پیدا کنم همون آمپی سیلین هست.
آمپی سیلین
(نام تجاری: amcill)
گروه دارویی: پنی سیلین ها (آمینوپنی سیلین ها)
گروه درمانی: آنتی بیوتیک
شکل دارویی: کپسول , شربت , آمپول
موارد مصرف: عفونت های عمومی دستگاه تنفس , سیستم ادراری , عفونت پرده مغز(مننژیت)
میزان مصرف: روزانه 1 تا 4 گرم از راه خوراکی یا هر 6تا 4 ساعت از راه عضلانی یا وریدی
موارد مانع: حساسیت به پنی سیلین ها و عفونت مونو نوکلئوز
عوارض جانبی: اسهال , اریتم(قرمزی)پوست , مشکل خونی , عارضه کلیوی و تشنج
توجهات: بهتر است محلول تزریقی آماده شده حداکثر طی یک ساعت تزریق شود. انفوزیون وریدی طی 10 تا 15 دقیقه صورت گیرد . محلول دارو را میتوان تا 14 روز در یخچال نگهداری کرد.
آموزش: بیمار میبایست دوره درمان را کامل کند. بهتر است دارو با معده خالی با یک لیوان آب مصرف شود.در صورت بروز آلرژی به پزشک اطلاع هید.
شرایط نگهداری: کپسول و ویال (محلول تزریقی) در دمای 15 تا 30 درجه نگهداری شود.
چطور است آمپی سیلین را بدون تست مي شود تزريق كرد ولي پنی سیلین را نمي شود
جدیدا میگن تست کردن معنی نداره چون اگه فرد حساسیت داشته باشه و بخواد واکنش بده با همون مقدار تست هم واکنش میده.
دوست عزیز در مواردی کپسول امپی سیلین رو میدن که نیاز به درمان چند روزه باشه.وگرنه تفاوت خاصی نداره جز اینکه شما هر روز باید 1 امپول دردناک بزنی.حالا انتخاب با خودته[tafakor]
با سلام ايا جيوه موجود در تب گیر كه شكسته خطرناك است با بدن تماس پيدا كند يا خورده شود در صورت تماس چكار بايد كرد
سلام دوست عزیز
اولین کار اینه که باید محل تماس با اب شسته بشه .جیوه مسمومیت زا است اما بخش اطفال همچین موردی رو داشتیم که جیوه تب سنج رو یه بچه خورده بود. کار خاصی براش انجام نشد چون مثل اینکه این جیوه قابلیت جذب گوارشی ندارد
موارد غیر عمدی نفوذ داخل جلدی جیوه عموماً بدنبال شکسته شدن دماسنج جیوه ای است. علایم ایجاد شده به صورت موضعی هستند (تورم، قرمزی، تأخیر در ترمیم زخم، اولسر، آبسه، گرانولوم)
درماتیت تماسی آلرژیک بعد از لمس جیوه بندرت اتفاق می افتد.
مواجهه خارجی چشم با جیوه مایع سبب رسوب موقتی جیوه در زیر اپی تلیوم قرنیه می شود که بدون عوارض جانبی آشکار بوده است.
شروع علایم مسمومیت بعد از مواجهه استنشاقی بستگی به ذرات هوایی جیوه و مدت زمان مواجهه دارد. تماس زیاد با بخار گرم شده جیوه سبب ایجاد علایم طی چند ساعت می شود. در صورتیکه مواجهه مداوم با دوز کم سبب شروع علایم پس از ماهها می شود.
بیمارانی که مقادیر جیوه بیشتر از جیوه یک دماسنج خانگی خورده اند یا کسانیکه بعد از خوردن جیوه دچار درد شکم شده اند، باید جهت بررسی به یک مرکز اورژانس فرستاده شوند. القاء استفراغ و یا تجویز شارکول فعال شده صورت نگیرد. در صورتیکه در حد یک دماسنج خانگی باشه و در صورت نداشتن علائمی مثل شکم درد نیاز به انجام کار خاصی نیست اما بهتره به یه مرکز اورژانس مراجعه بشه
خوشبختانه جيوه تب سنج روي زمين ريخته شده بود وجمع كردم ريختم داخل ظرفشويي ولي مقدار بسيار كم روي موكت ماند ايا احتياج است تا تميز شود تا با پا وبدن تماس نداشته باشد
ايادردماسنج هاي ديجيتالي جيوه بكار نمي رود
يعني داخل تب گير ديجيتال جيوه وجود دارد اگر بشكند خطرناك است
سلام بچه ها
من یه سوالی ازتون داشتم
تو ماه رمضون حوالی عصر به بعد یه سوزشی تو پهلوهام احساس میکنم که نگرانم کرده .میگم نکنه کلیه هام مشکلی پیدا کردن![negaran]
به نظر شما طبیعیه یا...؟
سلام[golrooz]
دلایل زیادی داره
یکیش کم آبی(احتمالا سحر آّب کمی خوردین یا فاصله افطار تا سحر ) -بلند کردن وسایل سنگین یا انجام دادن کارهایی که سنگینن توی این ماه-خوابیدن در جایی که زیر انداز سفت باشه-یا سرما زدگی-قولنج کردن
شایدم اگه برید دکتر بد نباشه ایشالا که چیزی نیست
با سلام بر اثر حادثه رانندگي ديروز دچار ضربه به سر و بيني شده ام و پيشانيم درد مي كرد كه بعد از گذشت چند ساعت دردش كم شده وبيني ام تورم پيدا كرده وحالت تهوع ودرد معده گرفتم وامروز داخل دهانم را نگاه كردم ديدم روي حلقم خوني است وخون داخل حلقم مي شود علتش چيست ايا از بيني است يا سر ودرمانش چيست فردا غروب بايد برم متخصص گوش وحلق وبيني ايا تا ان موقع خطرناك نيست واز بيني خونريزي ندارم