پاسخ : اعــــــــترافاتی از جنس واقعیــــــــت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
لذتی که در این نظارت هست در هیچی نیست [nishkhand]
من فوق دکترای نظارت دارم[khande]
البته در ابتدا ناظرم بعد که میبینم کار درست انجام نمیدن خودم دست بکار میشم تا آخرین نفر من سر پام
ما پسرامون فقط سفره پهن میکنن . غذا ها میبرن و سفره جم میکنن و ظرفا میارن تو اشپزخونه
بقیه وقتم میشینن کنار هم . جفنگ علمی میگن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
سلام به همه دوستان [golrooz]
من هم اعتراف میکنم این معضل سفره پاک کردن از قدیم الایام جزو گزینه های لاینفک زندگیه هر دختریه [nishkhand]
و فعلا هیچ راهی هم براش پیدا نشده
نظرتون چیه از همین جا یک خوراک فکری بدیم به دوستان ایده پرداز و مخترعین برای این مشکل یک راهکار اساسی و راحت پیدا کنند تا هم به خانمها و هم آسایش خودشون خدمت بشه ...[tafakor]
نظرتون چیه ؟؟؟؟[soal]
نه دیګه نشد ، هیجان زندګی و مهمونی به همین سفره پاک کردنشه !!![khande]
فقط اګه یه آدم بیکار و مسن باشه با این موضوع مشکل نداره ، در نتیجه هر وقت مهمون دعوت می کنید یه آدم مسن هم بابت این موضوع دعوت کنید ، ترجیحاً خانمم باشه [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
لذتی که در این نظارت هست در هیچی نیست [nishkhand]
من فوق دکترای نظارت دارم[khande]
البته در ابتدا ناظرم بعد که میبینم کار درست انجام نمیدن خودم دست بکار میشم تا آخرین نفر من سر پام
آره ، موافقم صد در صد ، تازه به آدم میګن ناظر کارا چه طور پیش میره ؟ این خیلی می چسبه ، یه ظرف میوه و آجیلی چیزیم کنار آدم باشه ، باهاش مشغول شیم بعد بګیم ، خوبه ادامه بدید ، یه کم بهتر ، شما شما ! کم کار می کنیا !!! حواست باشه ، آفرین شما کارت تحسین داره[fardemohem] [nishkhand]
نه من زیاد به خودم سخت نمیګیرم ، نظارت رو تمام و کمال انجام میدم و سعی می کنم در این کار بهترین عملکرد رو داشته باشم [fardemohem][sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
بقیه وقتم میشینن کنار هم . جفنگ علمی میگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
آره ، موافقم صد در صد ، تازه به آدم میګن ناظر کارا چه طور پیش میره ؟ این خیلی می چسبه ، یه ظرف میوه و آجیلی چیزیم کنار آدم باشه ، باهاش مشغول شیم بعد بګیم ، خوبه ادامه بدید ، یه کم بهتر ، شما شما ! کم کار می کنیا !!! حواست باشه ، آفرین شما کارت تحسین داره
نه من زیاد به خودم سخت نمیګیرم ، نظارت رو تمام و کمال انجام میدم و سعی می کنم در این کار بهترین عملکرد رو داشته باشم
اصلا کل مهمونی ها یه طرف این بخشایی هم که گفتید یه طرف چنان لذتی داره[khande]
آی میچسبه[nishkhand]
یک اعتراف دیگه بکنم!
من از تعارف کردن چای و میوه خیلی بدم میاد!
فقط اگه مهمونی خییییییییییلی رودربایستی دار باشه این کارو میکنم
در بقیه موارد میپیچونم
گاهی خودمو مشغول میکنم که بیفته به یکی دیگه!
گاهی هم که کاری نیستو میوفته به خودم با مامان جان یا بابا حان یا یکی دیگه یک نگاه مظلومانه و پراز بدبختی و سرشار از خواهش میکنم.
طرف زحمتشو میکشه!
اینطوری!
http://almadownload.com/wp-content/u...012/03/139.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
سلام سلام
آقا من کلاً قبل از اومدن مهمون تو خونه تزئینات اصولاً انجام میدم ، وقتیم مهمون میاد ، من از مهمونا مهمون ترم ، اصلاً هر کی میاد خونمون میګه مهمون چه طوری ؟[nishkhand]
منم با کلی رو میګم ، خوبم شما چه طورید ؟ خوش میګذره ؟ [fardemohem][bietena]
وقتیم به سفره پاک کردن می رسه یه جا جیم میشم کسی نګه سفره رو پاک کن ، اصلاً شده ظرف میشورم ولی دست به سفره نمی زنم ، جالبه به مهمونا هم میګم بشینن ، خودمم میرم می شینم پیششون [nishkhand]
کلاً اینجوریم فقط پشت صحنه کار می کنم [nadidan][labkhand][sootzadan]
سلام خانمی [golrooz]
ممنون از حضورتون در تاپیک[golrooz]
یه سوال برام پیش اومد شما با تیپ خوشگلی که میزنی و میگی گاهی جایگاهت با مهمونها قابل تشخیص نیست ....
چرا نگران سفره پاک کردنی ؟؟کسی دلش نمیاد به کسی که تیپ زده کار بگه[nishkhand]
البته این مورد در مورد مهمونها صادقه و معمولا مهمونی که میاد خونه و ظاهر آراسته ای داره میزبان اولین جمله ای که برای انصراف از زحمت کشیدنش میگه اینه که : شما دست نزنید لباسهاتون مناسب این کار نیست یا ممکنه لباستون کثیف بشه[khanderiz]
بعد وقتی شما به مهمون میگی برو بشین و خودتون هم میرید میشینید کارها میمونه برای پشت صحنه و بعد از رفتن مهمونها که ؟؟؟[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
سلام خانمی [golrooz]
یه سوال برام پیش اومد شما با تیپ خوشگلی که میزنی و میگی گاهی جایگاهت با مهمونها قابل تشخیص نیست ....
البته این مورد در مورد مهمونها صادقه و معمولا مهمونی که میاد خونه و ظاهر آراسته ای داره میزبان اولین جمله ای که برای انصراف از زحمت کشیدنش میگه اینه که : شما دست نزنید لباسهاتون مناسب این کار نیست یا ممکنه لباستون کثیف بشه[khanderiz]
بعد وقتی شما به مهمون میگی برو بشین و خودتون هم میرید میشینید کارها میمونه برای پشت صحنه و بعد از رفتن مهمونها که ؟؟؟[khande]
سلام مجدد
خواهش می کنم ، وظیفه بود .[golrooz]
خب همین دیګه مشکل اینجاست میګم مهمونا بشینن ولی نمی دونن که من پشت صحنه کار می کنم ، فکر می کنن کلاً کار نمی کنم ، اینجوری جا افتاده ، خوشمم میاد ، نمی خوام دیدشون تغییر کنه ، کیف میده [nishkhand]
بعد من میګما که بشینن با کلی اصرار ، آخرش نمی شینن و دیګه تقریباً نصف کار ها انجام میشه توسط مهمونا و مادرم [nadidan]
نصفه ی دیګه ش می مونه واسه من و بازم مادرم [nishkhand]
واسه بقیه کارا چیزی نمیګنا !!! ولی خب پاک کردن سفره رو چون مهمونا هم انجام میدن ، منم که شبیه اونا ، در نتیجه به منم میګن[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
سلام خانمی [golrooz]
در ضمن از نظر کاری با مهمونا یکی میشم [nishkhand] ، ګاهیم نیست اغلبه !!![khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
این روش اصلا هم جوابگو نیست
من پیش اومده رفتم دم در یک ربع بعد اومدم دیدم سفره همچنان همون وسط گزاشته از تو آشپزخونه و مهمونا میگن دست خودتو میبوسه بدو[taajob]
بعنی من نمیدونم مهمونی میریم به من میرسه مهمون میاد همینطور یعنی چی؟؟؟؟؟؟[soal]
سلام دوست بزرگوار[golrooz]
ممنون که در بحث شرکت کردید...[golrooz]
من باهاتون کاملا موافقم که این مورد جوابگو نیست...
چون دیگه بزرگترها وقتی کاری رو مثل گردنبند به گردن کسی بندازن دیگه نمیشه قانون اون رو تغییر داد [khanderiz]
و جالبه در شرایط مهمونی سفره پاک کردن یکی از چندین گزینه هایی که دست بوس آقا پسراست[nishkhand]
البته شاید به خاطر پوشش خانمها باشه که سفره پاک کردن سعادتش نصیب آقایون میشه[nishkhand][tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
یک اعتراف دیگه بکنم!
من از تعارف کردن چای و میوه خیلی بدم میاد!
فقط اگه مهمونی خییییییییییلی رودربایستی دار باشه این کارو میکنم
در بقیه موارد میپیچونم
گاهی خودمو مشغول میکنم که بیفته به یکی دیگه!
گاهی هم که کاری نیستو میوفته به خودم با مامان جان یا بابا حان یا یکی دیگه یک نگاه مظلومانه و پراز بدبختی و سرشار از خواهش میکنم.
طرف زحمتشو میکشه!
اینطوری!
http://almadownload.com/wp-content/u...012/03/139.jpg
چه جالب ، منم خوشم نمیاد ، قبلش شرط می کنم که من چای میریزم ، بقیه تعارف کنن ، یا من میوه ها رو می شورم و می چینم ، باز بقیه تعارف کنن ، ګفتم کلاً پشت صحنه هستم ، تازه چای و هر نوشیدنی دیګه ای فقط واسه مهمون های غیر خودمونی میریزم وګرنه به من چه [khanderiz]
منظورم از مهمونی خودمونی خاله و دایی و عمو هست ، عمه هم که ندارم [bietena]