پاسخ : تست ازدواج ویژه دختران و پسران
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
یعنی هنوز خودتو کامل نشناختی.هنوز درکی از خودت یعنی وجود خودت نداری.اگر خودتو بشناسی بهتر میتونی توی مشکلات و این بحث تصمیم بگیریو نتیجه گیری کنی.هرکسی خودشو بشناسه توی زندگیش راحت تره.
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من .
اوکی[golrooz]
میخوام یه پیشنهاد بدم به افراد با تجربه، میگم یه سری سوالای اساسی که باید از طرف مقابلمون بپرسیم هم بزارین. فقط لطفا تکراری و کلیشه ای نباشه !!! آخه بعد از 2بار حرف زدن دیگه سوالی به ذهن آدم نمیرسه!!!!!!!!!!!باید بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم
میخوام یه پیشنهاد بدم به افراد با تجربه، میگم یه سری سوالای اساسی که باید از طرف مقابلمون بپرسیم هم بزارین. فقط لطفا تکراری و کلیشه ای نباشه !!! آخه بعد از 2بار حرف زدن دیگه سوالی به ذهن آدم نمیرسه!!!!!!!!!!!باید بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم
میسی....
واقعیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
- آیا زمانی که مادر و پدری را به همراه فرزند کوچکشان می بینید، غبطه می خورید؟
الف)بله ب)خیر ج)گاهی اوقات
۲- آیا زمانی که یک زوج جوان را در حال خنده می بینید، افسوس می خورید؟
۳-آیا همچون گذشته از اوقات تنهایی تان لذت می برید؟
۴- زمانی که در جمع دوستان متاهل هستید،به خود می گویید که ای کاش من هم متاهل بودم؟
۵-آیا شده که تا به حال حضور شخصی از جنس مخالف، شما را دگرگون کند؟
۶- آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که تنهایی دیگر بس است؟
۷-آیا تا کنون برایتان پیش آمده که شادی تان را بخواهید به کسی از جنس مخالف، انتقال دهید؟
۸- آیا شما موسیقی های آرام گوش می دهید؟
۹- آیا شده زمانی که پشت ویترین یک فروشگاه هستید، احساستان به شما بگوید برای کسی هدیه ای بخرید؟
۱۰- آیا رنگ زندگی برای شما تغییر کرده است؟ امیدواریم که حضور شخصی زندگی تان را دگرگون کند.
۱۱- آیا شده در چند ماه اخیر، لبخند فردی، امید را در دلتان زنده کند و نگاه شما به زندگی تغییر کند؟
۱۲- زمانی که پدر مادرتان می گویند، دیگر زمان ازدواج فرا رسیده است، اخم نمی کنید؟
۱۳- آیا به تازگی در خیالتان مراسم خواستگاری را مرور می کنید؟
۱۴- آیا اخیرا برایتان پیش آمده عاشق کسی شده باشید، اما حجب و حیا اجازه ندهد، آن را با او در میان بگذارید؟
نتایجش جالب نبود [nishkhand] چون دیگه باید برم زن بگیرم[nishkhand]
حالا چه عجله ای دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟مگه چن سالتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
موازنه
حالا چه عجله ای دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟مگه چن سالتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
خب عجله ای نیست .به فیونا هم گفتم که ایشون گفت به پات میمونم وعجله ای ندارم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
افرررررررررررررررررین بر تو...چه عجب یه نفر اصل مطلب رو درک کرد.براوووو[tashvigh]
کل سایت هم دعوتیما
بله پس چی .فیونا موافق باشه همین امشب عروسی میکنیم ولی نمیشه .باید مهمونا رو دعوت کنیم که طول میکشه. تموم سایت به مدت هفت شبانه روز به جشن ازدواجمون دعوتن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بله پس چی .فیونا موافق باشه همین امشب عروسی میکنیم ولی نمیشه .باید مهمونا رو دعوت کنیم که طول میکشه. تموم سایت به مدت هفت شبانه روز به جشن ازدواجمون دعوتن[nishkhand]
آخیییییییییییییییییییی ایشالله
همون یه شب هم کافیه... فقط قول دادینا!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][cheshmak][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazaheri.chem
پیشنهاد خوبیه