پاسخ : *@دوست داشتین کدوم یکی از بچه های سایت روازنزدیک ببینید؟؟@*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
بلدرچین!! اون دعوا بود!!؟ 2 دوست رو از درگیری ذهنی در آوردم
ببین نمیزارینا!!! تازه چند وقته ناظم محترم سایت تذکر ندادن بهم[sootzadan] الان باز یکاری میکنین دوباره حذف اتوماتیک کنن[negaran]
دیگه ازین به بعد پرسش و پاسخ توو پروفایل[cheshmak][nishkhand]
[golrooz]
معذرت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
خب دوستان زیادن
ولی من خیلی دوست دارم فاطیما و نارون1,پریچهر,بلدرچین, سونای,سکوت,شبهای برره,ژنرال فیلدرمارشال (که من میگم هیتلر)[nishkhand] و باستان شناس و سونای و... ببینم
به من باشه اسم همه رو میبرم آخه خیلی دوست دارم دوستانمو ببینم ولی تاحالا این فرصت پیش نیومده دروغ نگم فقط ایده تا پدیده رو دیدم که اونم بخاطر آشنایی قبلی مون هست و میشناسیم همدیگه رو[labkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
خب دوستان زیادن
ولی من خیلی دوست دارم فاطیما و نارون1,پریچهر,بلدرچین, سونای,سکوت,شبهای برره,ژنرال فیلدرمارشال (که من میگم هیتلر)[nishkhand] و باستان شناس و سونای و... ببینم
به من باشه اسم همه رو میبرم آخه خیلی دوست دارم دوستانمو ببینم ولی تاحالا این فرصت پیش نیومده دروغ نگم فقط ایده تا پدیده رو دیدم که اونم بخاطر آشنایی قبلی مون هست و میشناسیم همدیگه رو[labkhand]
saamaane ,آقای پیمان هادی داداش عزیزم و باستان شناس و fatimaرو!!!!!وسونای وآسمان آبی وزهرا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
معذرت
اختیار داری این چه حرفیه...[golrooz][golrooz][golrooz]
قبلا گفتم....ولی اونموقع 1 عده تازه وارد بودن نمیشناختمشون.ولی دوست دارم این زهرای شیطون(زهرا قربانی) خودمو ببینم!!!!;;-)ههههههمممم!!!دیگهههههه......د وست دارم آسدمرتضی و جوان ایرانی (خیلی دوس دارم این 2 تا رو ببینم)و ببینم بااااا.....آلزایمرم گرفتیم رفت!!!sa.nعزیزممممم...نارون1 جونمممم!!!!مهدی42 پرانرژی....دی جی مهدی همیشه مهربووون.....ژنرال فیلد مارشال عزیز....داداش عرفان گل.....ماری مریم جونم.....zolfaخانوووم!!!!.....و بقیه که نمیدونم چرا حضور ذهن ندارم....خیلیا رو دوس دارم ببینم.....l.ghasemiبا معرفت خودممم
والا من دوست دارم همرو ببینم
اینجوری تجسم خیلی راحت نیست!!!
مثلا باید از روی پستا خیلیارو بشناسم!
ولی....
این بزرگوارانو واقعا دوست دارم ببینم[nishkhand]
باستان شناس، اسد مرتضی، نسیم صبح،جوان ایرانی، saamaaneh,وحید-الهام، بلدرچین، hadi elec, نارون1، مخفی،Admin,....
ای بابا!
این چه سوالیه اخه؟!!
اگه قراره همو ببینیم خب همه بیان دیگه![nishkhand]
ناگفته نماند من 3نفر از دوستانو خیلی دیدم!
f1020,anael,toot farangi
[nishkhand]
مرسی از تاپیک جالبتون
[golrooz]
خیلی دوست داشتم نازخاتون عزیزم ...... پری گلم و دوستان دیگه مثل بارون جونم ، فروغ جونم و... رو ببینم .......
که ندیدم......
امیـــــدوارم زمان فاصله ای بینمان ایجاد نکنه که دیگه زمانی برای گفتن دوستت دارم پیدا نکنیم........
ولی من همه شما رو در قلبم خواهم داشت....
بدرود[golrooz]
هی روزگااار ...ما هم تازه واردو ... [negaran]
مخفی،
بحث،
Amaterasu
حسین مت
SaSamc2
جدا دوست دارم این افراد رو ببینم!!!
متفکرند!!