پاسخ : عکس های من از شبیه ساز پرواز مایکروسافت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
که البته این رهگیر توانمند در امریکا به سال 2006 بازنشسته شده و جای خود را به جنگنده تهاجمی F/A-18 Super Hornet داده است . بسی جای تعجب است که بمب افکن زشت و تاریخ مصرف گذشته ای همچون B-52H باید تا سال 2040 خدمت کنه ولی سوپر تامکت در موزه ها باشه . به هر حال رشوه های بویینگ کار خودش رو کرده و سوپرهورنت در ناوها نشست و برخاست می کنند .
تامکتو که تو موزه نگه نمیدارنش
تامکتارو تو مرکز زبااه های هوایی تیکه تیکه کردن با بیل مکانیکی و چنگک
جالبه که قطعاتش اونجا ریخته!!!
البته تیکه تیکه شدش
من عکساشو دیدم فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
تامکتو که تو موزه نگه نمیدارنش
تامکتارو تو مرکز زبااه های هوایی تیکه تیکه کردن با بیل مکانیکی و چنگک
جالبه که قطعاتش اونجا ریخته!!!
البته تیکه تیکه شدش
من عکساشو دیدم فقط
منم نگفتم همه تامکتها می رند تو موزه !
بیشترشون هم قطعاتش خرد میشن تا به دست ایران نیفته .
http://www.uc-njavan.ir/images/763w7wpfrz66j2vm4but.jpg
http://www.uc-njavan.ir/images/4tn0xdknrxs3omcnws6.jpg
ولی من اخباری دارم که یه سری از قطعات تامکت دست ایران افتاده (بازار سیاه)[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
ولی من اخباری دارم که یه سری از قطعات تامکت دست ایران افتاده (بازار سیاه)[cheshmak]
اون که آره ، ولی بیشتر اخبارش مبهم و ردگم کن هست.
یه سری اخبار هست که میگن تعدادی از قطعات فینیکس رو ایران به دست اورده اون یکی اخبار میگه قطعات رادار an/awg-9 رو به دست اوردند . یک سری میگن با کمک روسها اپدیت شدن ( این یکی رو اصلا قبول ندارم . ) به هر حال اخبار زیاده ولی به هیچ کدومش نمی تونم اعتماد کنم !
مخصوصا در رژه امسال ارتش که گفتند موشک سجیل جانشین فینیکس شده . این هم برام غیر قابل قبوله ، an/awg-9 بدون فینیکس چیز درست حسابی از اب درنمیاد . ما که کلی چیز شنیدیم اخرسرش هم نتونستیم باور کنیم کدوم درسته کدوم اشتباه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
اون که آره ، ولی بیشتر اخبارش مبهم و ردگم کن هست.
یه سری اخبار هست که میگن تعدادی از قطعات فینیکس رو ایران به دست اورده اون یکی اخبار میگه قطعات رادار an/awg-9 رو به دست اوردند . یک سری میگن با کمک روسها اپدیت شدن ( این یکی رو اصلا قبول ندارم . ) به هر حال اخبار زیاده ولی به هیچ کدومش نمی تونم اعتماد کنم !
مخصوصا در رژه امسال ارتش که گفتند موشک سجیل جانشین فینیکس شده . این هم برام غیر قابل قبوله ، an/awg-9 بدون فینیکس چیز درست حسابی از اب درنمیاد . ما که کلی چیز شنیدیم اخرسرش هم نتونستیم باور کنیم کدوم درسته کدوم اشتباه .
رفیق الآن موشک فونیکس رو با نام "عصر-67" کپی کردن[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
رفیق الآن موشک فونیکس رو با نام "عصر-67" کپی کردن[cheshmak]
تا حالا اسمش رو نشنیده بودم .
خوب حالا به همون اندازه ،رادار تامکت قطعات داره که بتونه یه جورهایی این قضیه رو سرهمش بیاره ؟
اگه تونسته باشند موشک رو کپی کنند ، پس باید برای رادار تامکت هم یه فکری کرده باشند .
یه مقاله ای در مورد کاهش خستگی بدنه تامکت می تونی بزاری ؟ این یکی رو خیلی ازش خوشم میاد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
تا حالا اسمش رو نشنیده بودم .
خوب حالا به همون اندازه ،رادار تامکت قطعات داره که بتونه یه جورهایی این قضیه رو سرهمش بیاره ؟
اگه تونسته باشند موشک رو کپی کنند ، پس باید برای رادار تامکت هم یه فکری کرده باشند .
یه مقاله ای در مورد کاهش خستگی بدنه تامکت می تونی بزاری ؟ این یکی رو خیلی ازش خوشم میاد .
داداش ترتیب یه مقاله رو میدم[cheshmak]
1 تامکت ایرانی هست که تو امریکا نگهداری میشه فکر کنم همین باشه
البته این از بدنش مشخصه به روز شده تا 2006 ولی 1 تامکت ایرانی موند تا قطعات دوربینها و سنسوراشو کامل کنند و بعد با قطعات به روز شده برای تامکتهای دیگه به ایران بفرستند که انقلاب شد و نفرستادن
حالا فکر کنم همین باشه!!
حتی 1 بار کلی شکایت کردیم که بهمون پسش بدن گفتن باید هزینه انبار و نگهداری و اپدیتشو بدیم که ندادیم(تازه با کلی شرط سیاسی و...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
البته این از بدنش مشخصه به روز شده تا 2006 ولی 1 تامکت ایرانی موند تا قطعات دوربینها و سنسوراشو کامل کنند و بعد با قطعات به روز شده برای تامکتهای دیگه به ایران بفرستند که انقلاب شد و نفرستادن
حالا فکر کنم همین باشه!!
حتی 1 بار کلی شکایت کردیم که بهمون پسش بدن گفتن باید هزینه انبار و نگهداری و اپدیتشو بدیم که ندادیم(تازه با کلی شرط سیاسی و...)
نه داداش بعید میدونم اینا باشه
اونی که شما میگی اینه:
http://axgig.com/images/49388479230906540659_thumb.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
حالا فکر کنم همین باشه!!
تامکت ایرانی در امریکا :
http://www.uc-njavan.ir/images/a2ww7k14ep84kkj9lb.jpg