اصولا بچه ها تاپیک میذارن که دیگر دوستان بخونند و نظر بدند اما اینکه به نفر تاپیک بذاره و بعد در مقابل نظر دیگران گارد بگیره یه خرده با منطق جور در نمیاد!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اصولا شهریوری ها خوب انتقاد می کنند و نظر میدند اما در مقابل انتقادی که ازشون میشه مثل اتش زیر خاکستر برخورد می کنند و اصولا زیاد انتقاد پذیر نیستند و بیشتر دوست دارند از دیگران انتقاد کنند تا اینکه مورد انتقاد قرار بگیرند!!!http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gifاما حالا که خودتون راضی هستید که دیگران ازتون انتقاد کنند،باشه انتقاد رو شروع می کنیم فقط امیدوارم که انتقاد پذیر باشید که قطعا همینطوره[nishkhand]
به نظر من یکی از انتقاداتی که میشه بهتون کرد اینه که سریع در مقابل حرف دیگران واکنش نشون می دید و سریع قضاوت می کنید اصولا این قضاوت رو با ذهنیات خودتون انجام می دید نه ذهنیتی که از طرف مقابلتون دارید مثلا اگر یه نفر به شما حرفی بزنه به جای اینکه در مورد خصوصیات اخلاقی طرف مقابل فکر کنید که با خصوصیاتی که داره الان حرفش شوخی بوده یا متلک سریعا خودتون با ذهنیات خودتون این برداشت رو می کنید که حرف طرف مقابلتون متلک بوده در صورتی که خودتون به قول خودتون ادم شوخی هستید و طرف مقابل هم روی جنبه و شوخ بودن شما حساب باز می کنه و خودش هم ادم شوخیه ( شما از این اخلاقیات طرف مقابل اگاه هستید )حرفش رو به عنوان شوخی می زنه اما شما متلک برداشت می کنید هیچ وقت با ذهنیاتی که خودتون از اخلاق طرف مقابل در ذهنتون می سازید قضاوت نکنید بلکه با اخلاقیاتی که طرف مقابل واقعا داره قضاوت کنید و یا برعکس یه ادم جدی به شما حرفی می زنه که کاملا جدیه اما شما به خاطر اینکه خودتون شوخ طبع هستید فکر می کنید طرف مقابلتون هم باهاتون شوخی کرده در صورتی که کاملا حرفش جدی بوده و شما هم میدونی که طرف مقابل ادم جدی ای هست.
و مورد دیگه اینکه سریع در مقابل حرف های دیگران گارد می گیرید و واکنش نشون می دید یک لحظه صبر کنید یه خرده فکر کنید می دونم فکر می کنید اما یه خرده چند بعدی تر فکر کنید تمام جوانب رو بسنجید شاید حق با طرف مقابلتون بود شاید حرفای طرف مقابلتون بتونه در نظر شما تا ثیر بذاره سریعا گارد نگیرید و دلیل و ادله ی پشت سر هم نیارید فقط کافیه چند لحظه تامل کنید برای گارد گرفتن و قضاوت عجولانه و واکنش سریع و همراه با ادله های متفاوت هیچ وقت دیر نیست همیشه وقت هست بعضی اوقات ممکنه در این نوع واکنش های سریع و قضاوت های عجولانه حرفی بزنید که با هیچ پاک کنی نمیشه از ذهن ها و یاد ها پاکش کرد.
ومورد دیگه نحوه ی برداشته که بالا در موردش توضیح دادم اما اینجا حرفم اینه که هیچ وقت از حرفای دیگران برداشت غلط نکن بین برداشت خوب و بد یک مرز باریک به اندازه مو هست همیشه سعی کن اول بهترین برداشت ها رو داشته باشی اگر دیدی که طرف مقابل هم چنان داره با طعنه و کنایه حرف میزنه می تونی نحوه ی برداشتت رو عوض کنی و واکنش نشون بدی و وقتی می تونی یک حرف ساده رو به جای اینکه فقط یک حرف یا حتی یه شوخی تلقی کنی بهتر از اینه که در همون وهله ی اول اون حرف رو توهین یا انتقاد شدید تلقی کنی اگر از همون اول حرفای دیگران برات توهین تلقی بشه ممکنه یه حرفایی بزنی ،یک ناراحتی هایی ایجاد کنی که دیگه نشه جبرانش کرد ، اینطوری نه تنها خودت هم ناراحت میشی بلکه طرف مقابلت هم ناراحت میشه و بدتر زمانی هست که متوجه میشی اشتباه برداشت کردی ،برای برداشت نادرست از حرف های دیگران هیچ وقت دیر نمیشه[shaad]
و مورد دیگه اینه که وقتی یک نفر ازت انتقاد میکنه سعی می کنی کلا اون اخلاق رو بذاری کنار در صورتی که اول باید به حرفایی که طرف مقابل بهت میزنه خوب فکر کنی بعد از طرف مقابل بخوای که از ابعاد و جوانب متفاوت برات ادله بیاره شاید حرف طرف مقابل به این معنا باشه که نظرش اینه که باید یه گوشه هایی از از یک اخلاقت رو اصلاح کنی نه اینکه بالکل اون اخلاق رو حذف کنی اینطوری نه تنها نمی تونی حذفشون کنی بلکه اوضاع بدتر هم میشه چون در یک دوگانگی می مونی هم می خوای اون اخلاق رو حذف کنی از طرفی هم خودت با خودت لج میفتی که نه اخلاقم خیلی خوبه و از طرفی درگیری که اگه خوبه پس چرا دیگران میگن خوب نیست ؟ مثلا اگر کسی بهت گفته نظر زیاد میدی بشین فکر کن به جوانب و نحوه ی نظر دهیت فکر کن شاید تعدد نظراتت دیگران رو اذیت نمی کنه بلکه لحن نظر دادنت خوب نیست شاید مشکل اینجا باشه که چند تا نظر میدی اما اگر همه ی نظرات رو جمع کنند نشه به یک نتیجه گیری خوب رسید(البته بگم همه ی این حرفایی که می زنم فرض هست ) پس باید به این فکر کنی که چطوری باید نظر بدی که تمام جوانب رو در بربگیره اصلا شاید اینطوری بهتر باشه که یه نظر کامل و جامع همراه با نتیجه گیری بذاری .
وقتی کسی ازت انتقاد می کنه هم خودت همه ی جوانب رو در نظر بگیر هم اینکه از طرف مقابل بخواه که در مورد اخلاقی که داره ازش انتقاد می کنه توضیح کامل بده که خودت هم درست متوجه انتقادش بشی و اون انتقاد رو اشتباها حرف دیگه ای برداشت نکنی.[shaad][shaad]
سلام آقا عبدالله به نظر من این که برای هرروزتون هدف دارین و برنامتون مشخصه خیلی خوبه و مورد بدی تلقی نمیشه.
عینک خود را نسبت به عبدلله 91 تغییر دهید
عبدلله شناسی مقدماتی
بررسی چالشها و فرصت های پیش روی عبدلله
[taajob2][taajob2][taajob2]
از اینکه دوستان میان و نظر میدن و کمکم میکنن خیلی خیلی ممنونم
ممنون که نظر دادین و انتقاد کردین. اگه اجازه بدین جدای از انتقاد چند خطی بنویسم.
بنده این دیدگاه رو قبول ندارم و این نظر شخصی بنده است. اصولا علمی نیست که بگیم متولدین فلان ماه کلا این خصوصیات رو دارن برا خودم چند تا دلیل دارم:
تغییر و تحول و انعطاف پذیری یکی از اصول مهم زندگی است که بدون این گزینه تکامل بی معنی خواهد بود.خدا هم بخاطر همین تحولات و تغییرات و در کل چنین خصوصیاتی است که توبه رو گذاشته است. بشر وقتی متولد میشود یه ذاتی دارد که پاک است و این به ماه تولدش ربطی ندارد تقریبا یه لوح نانوشته است. انسان از همون دوران نوزادی{البته نقطۀ شروع اصلی از حالت جنینی است که در شکم مادر است} شروع به ثبت اطلاعات در ذهن خود می کند و به مرور که بزرگ می شود دامنۀ این اطلاعات گسترده تر می شود و صفات و خصوصیاتش را از والدین و اطرافیان و ... الگو برداری میکند و طبق صفاتی که در خود پرورش میدهد برخورد میکند. و تقریبا این به ماه تولد ربطی ندارد البته از نظر بنده.
پس انعطاف و تغییر پذیری در زندگی برای همه ممکنه و این عامل رشد میشه و افراد وقتی با صفاتی در جامعه ظاهر می شوند که اگر این صفات خوب نباشند بخاطر همون اطلاعاتی است که در ناخودآگاه فرد وجود دارد و اگر این اطلاعات کامل شوند و نقاط تاریک ذهن روشن شوند فرد اون صفت رو کنار می گذارد.
کارها و اعمال بشر در مجموع از دو منبع سرچشمه می گیرد:
1. یا از اطلاعاتی که در ذهن و مغز خود انبار کرده است.
2. یا از نفس خود که راحتی را دنبال می کند
اگر ما یاد بگیریم که از اطلاعات و معلومات ذهنی در کارها استفاده کنیم اعمال خوب و بد مربوط به درستی یا غلطی و یا کمبود این اطلاعات میشه. اما اگر در کارها از نفس تبعیت کنیم و اطلاعات و آگاهی های ذهنی را فراموش کنیم کارهای ما مورد رنجش عزیزان و افراد اجتماع خواهد بود که ریشه در خودخواهی خواهد داشت و این به ماه تولد ربطی ندارد
میبخشین فقط برا پی بردن به نقطۀ ضعفم این چند خط رو مینویسم تا بهتر بتونم به نتیجه برسم
از نظر بنده ریشۀ شوخی با ریشۀ متلک یکی نمیتونه باشه.
میتونم این نقدتون رو رد کنم؟ چون پایۀ قضاوت من گفتگو است نه قضاوت ذهنی. اینو با قاطعیت میگم هم تو زندگی در خانواده و اجتماع و هم در فضایی که میگن فضای مجازی شیوۀ زندگیم گفتگوست. عزیزانی هستند که در همین جا خبر دارند. شاید یه سو تفاهمی پیش اومده و چنین نقدی رو مطرح کردین. بنده به بحث و گفتگو در مورد موضوعاتی که عامل سوءتفاهم شده اعتقاد راسخ دارم و معتقدم که گفتگوی دو طرفه باعث ایجاد روابط دوستانه میشه. در این سایت با چندین نفر این روش رو پیش گرفته ام برا همین این نقدتون رو نمیگم رد میکنم میگم شاید شما از دید دیگه ای نگاه کردین . با قاطعیت به شما اطمینان میدم که شیوۀ زندگی بنده گفتگو تعامل است نه قضاوت ذهنی.
اگه دلیلی دارین مطرح کنین تا ثابت بشه ممنون میشم. شایدم داشته باشم اما تا اونجا که میدونم و عمل کرده ام گفتگو و سعی در ایجاد ارتباط بوده است. اگه دلیلتون رو اینجا نتونین مطرح کنین تو خصوصی هم میتونین مطرح کنین. شاید یه رفتاری از بنده دیدین این قضاوت رو کردین شاید ریشۀ رفتار رو درست ندیدین یا همون ارتباط و گفتگو نداشتن باعث چنین نقدی شده یا شاید هم واقعا این صفت رو دارم. تا الان که قبول نکردم اما احتمالش رو میدم البته اگه قانع کنین . با گفتگو یا قانع میکنین یا قانع میشین
نزدیک افطاره ذهنم نمیکشه[nishkhand]
در مورد نظر دادن و انتقاد کردن کار خاصی نکردم چون خودتون خواسته بودید منم با توجه به موافقت خودتون ازتون انتقاد کردم که امیدوارم حداقل بتونه یه کمک کوچولویی بهتون بکنه !
و اما در مورد چیزی که نوشتید باید عرض کنم خدمت حضورتون که اگر توجه کرده باشید نوشتم حالا که خودتون خواستید بنده انتقاد می کنم و در اخر هم نوشتم که قطعا انتقاد پذیر هستید پس یعنی اینکه متولد چه ماهی هستید رو گذاشتم کنار پس یعنی اعتقادی ندارم که هرکسی که شهریوری هست پس انتقاد پذیر نیست و به همین دلیل انتقاد کردم و گرنه اگر اعتقادی به ویژگی انتقاد ناپذیر بودن شهریوری ها داشتم نظر نمی دادم و از شما انتقاد نمی کردم و در اینکه هر ادمی می تونه انعطاف پذیر باشه شکی نیست چرا که اگر غیر این بود حتما متولدین هر ماه اخلاقیات و خصوصیات منحصر به فرد ماه خودشون رو داشتند و دنیا فقط متشکل بود از 12 نوع اخلاق!! در صورتی که اینطور نیست و هرکسی طبق اندیشه ای که داره و اطلاعات و ویژگی های اخلاقی که در محیط زندگیش به دست اورده نوع اخلاق و کردار خودش رو رقم میزنه و این اخلاق می تونه تغییر کنه به دلیل اینکه همه ی ویژگی های اخلاقی ذاتی نیستند و بیشترشون اکتسابی هستند پس در نتیجه این اطلاعات اکتسابی می تونه به مرور زمان و با جایگزینی یک اخلاق اکتسابی جای اخلاق اکتسابی دیگه تغییر کنه.