پاسخ : من و پروفسور بارتزال
راستش خواستم توضیح بدم
اما نمیشه نوشت طولانیه اگه لازمه یجا قراربزاریم یا بهتون زنگ بزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
سلام.. دوست عزيز اينو برا خودتون ميخايين طرحي كنيد يا يه سازمان يا شركت ؟ تو تاپيك نمتونم توضيح بدم ..بستگي داره كه چقد براش هزينه كنيد سيستم دقيق تر خواهد شد و در ضمن هوشمند ميشه طراحيش كرد يعني اطلاعات رو با يه برنامه .. حتي با اي وي ار يعني در حجم كوچكتر ميشه كنترل و پردازش كرد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
سلام.. دوست عزيز اينو برا خودتون ميخايين طرحي كنيد يا يه سازمان يا شركت ؟ تو تاپيك نمتونم توضيح بدم ..بستگي داره كه چقد براش هزينه كنيد سيستم دقيق تر خواهد شد و در ضمن هوشمند ميشه طراحيش كرد يعني اطلاعات رو با يه برنامه .. حتي با اي وي ار يعني در حجم كوچكتر ميشه كنترل و پردازش كرد ..
در مورد هزینه میخواهیم بهترین و کم هزینه ترین باشه
اما هزینه اش زیاد مهم نیست که چقدر بشه
سیستم برای یک شرکت محسوب میشه
arezooha77@yahoo.com
هرکدوم از دوستان اگه میتونن این ایدی رو اد کنن باهشون صحبت کنم
اول سلام
یه مورد که سر کلاس شیمی معدنی و فزیک نور یه لحضه به ذهنم رسید .... که میشه با گیرنده های خاصی امواج مرئی نور رو گرفت و با تغییر فرکانس اون از از اجسام جامد عبور داد و سپس دوباره عمل عکس رو روی اون انجام داد
یعنی نور مرئی رو از جسام عبور داد (در این صورت اون دیوار ویا وسیله که مابین ما و منبع نور قرار داره در حقیقت نامرئی میشه)
منظرم جدب به ملکول به ملکوله
البته شاید بشه این فن آوری رو در مقیایس نانو نیر انجام داد یعنی باجذب فتون در ترازهای اوربیتال ملکولی و خرخش 180درجه فتون دور هسته (هرچند حدس زدن دقیق حرکات e برای جذب و باز تابش فتون ها تقریبا غیر ممکن و سخته)از سمت دیگه خارج بشه هرچند انحراف دقیق هم نباشه اما بازم حالت نیمه مات به ماده میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
یعنی اینکه متوجه بشم کسی از اتاق خودش بیرون نمیره
یا اگه میاد بیرون کجا میره
ردیابی یه جورایی تقریبا
اما از دوربین نمیخواهم استفاده بشه یا خیلی کم استفاده کنم در مواقع نیاز
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
سلام.
در حال حاضر شما نميتونيد با امكانات فعلي چنين امنيتي رو ايجاد كنيد.
و مجبوريد از دوربين و ردياب سنسور دار و يك روش مكمل مثل ترمومانيتور همزمان استفاده كنيد.
ولي به عنوان يه پيشنهاد دوستانه:
سعي كنيد از فيلتر بهتر و سخت تر براي انتخاب همكاراتون استفاده كنيد.
كار با شك نتيجه ي جالبي نداره.
كارگاه شما در كدام منطقه هست؟
با تشكر [golrooz]
چرا تاپیکهای خوب همچین یهویی از کار میوفتن؟
میدونم که زیر خاکی بالا اوردم.اما خب بعضی زیر خاکیا ارزشمندند.بازم این بحث رو ادامه بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
چرا تاپیکهای خوب همچین یهویی از کار میوفتن؟
میدونم که زیر خاکی بالا اوردم.اما خب بعضی زیر خاکیا ارزشمندند.بازم این بحث رو ادامه بدیم؟
قبلا سکه ی طلا 100 هزار تومن بود!
الان 1میلیون تومنه!
خب چه میشه گفت!
بعد نمایشگاه باز هم راش میندازیم
منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
نور ماشین جلویی یه هو نخوره تو چشمون کور شیم هیچ جا نبینیم
یعنی یه جوری بشه نور از شیشه نگذره یه جورایی تجزیه بشه
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
نور ماشین جلویی یه هو نخوره تو چشمون کور شیم هیچ جا نبینیم
یعنی یه جوری بشه نور از شیشه نگذره یه جورایی تجزیه بشه
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف[golrooz]
سلام
این را با فناوری نانو درست کردن با استفاده از اثر نیلوفری براتون اطلاعات و فیلم های مربوطه را ارسال می کنم. البته تو ایران هم می تونید تهیه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
سلام
این را با فناوری نانو درست کردن با استفاده از اثر نیلوفری براتون اطلاعات و فیلم های مربوطه را ارسال می کنم. البته تو ایران هم می تونید تهیه کنید.
البته اثر نیلوفری که برای سر خوردن اب از روی سطح بود که از خودتون یادگرفتم!
ولی برای کمتر کردن تاثیر نور بالا ی ماشین جلویی هم تولید شده داخل ایران فقط دیدم-خارجی نمیدونم داره یا نه!
ولی اسم خاصی داشت -فتو الکتروکرومیک یا یه همچین چیزی یا شبیه این! الان اصلا یادم نیست!