-
پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
سلام به همه دوستان مخترع و بارتزال .. اول جناب مجهول با اين اطلاعات مختصر كه نميشه برنامه نوشت .. براي برنامه نويسي اطلاع از دو قسمت كلي خيلي مهم هستش .. يكي قسمت سخت افزار يعني برد و پي سي و عملگر ها ( يعني قطعاتي كه عملا به صورت مكانيكي فرمان رو اجرا ميكنند ) مثلا در يك رباط جوشكاري قطعات ماشين فرض كنيم ده موتور در سه زاويه دست مكانيكي ما رو حركت ميدند .. بنابراين ده تا خروجي سيگنال داريم يعني ده تا خط فرمان بايد داشته باشيم كه به ما بگه كدوم موتور در چه تايمي و در چه جهتي حركت كنه .. يعني شما چيزي رو كه ميخاييد بايد ريز به برنامه نويس بدين ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
عالي بود
minerva عزيز .. خوب دقيقا از ارنج به پايين رو ميخام .. چيزي كه شما توضيح دادين مكانيسم عمل عضله بود دقيقا چيزي كه ميخام بدونم اينكه مثلا براي اينكه مثلا انگشت سبابه خم بشه چه عصبي و با استفاده چه سيگنالي اينكارو ميكنه مثلا براي خم شدن همين انگشت چند تا عصب درگيرند و نوع فرستادن سيگنال از عصب تا همين انگشت چه شكليه اينا اين سيگنالها الكتريكي هستش اگه هست به چه صورت ؟ اما در مورد حساسيت پوستي چيزي كه تو الكترونيك عمل سنس رو انجام ميده سنسورهاي هستند كه ما ميتونيم كه سنسورهاي ابزار دقيقي تا حد ميكرو ولت يعني حساسيت فوق العاده به گرما و همچنين فشار هستند البته همنوطور كه ميدونيم اگه دست مكانيكي رو بخواهيم جايگزين دست قطع شده بگنيم ديگه حساسيت خيلي زيادي روي لمس پوستي نيست چيزي كه به نظر خودم مهم مياد مقدار فشارو نيروي توليد شده توسط اسن دست بايد محاسبه باشه كه همه اينا بسته به اينه كه ببينيم كه اعصاب ما چه شكلي باعث ميشند كه عضله دست ما بيشتر فشرده تر بشه .. مكانيسم كار اعصابي كه اين عضلات رو هدايت ميكنه تو طراحي خيلي مهمه
توضیح عضلات ناحیه ساعد و مچ دست یه مقدار سخته ، چون تعداد عضلات واقعا زیاده
به طور کلی عضلات ناحیه ساعد به دو کمپارتمان تقسیم میشن ، کمپارتمان قدامی و خلفی که هر کدوم عضلات سطحی و عمقی دارن :
عضلات گروه قدام ساعد :
1. سطحی : فلکسور کارپی رادیالیس ، فلکسور کارپی اولناریس ، فلکسور سطحی انگشتان ، پروناتور ترس ، پالماریس لانگوس
2. عمقی : فلکسور عمقی انگشتان ، فلکسور دراز شست ، پروناتور کوادراتوس
عضلات گروه خلفی :
1. سطحی : براکیورادیالیس ، اکتنسور کارپی لانگوس ، اکستنسور کارپی اولناریس ، اکتنسور کارپی رادیالیس برویس ، اکتنسور انگشتان ، اکتنسور انگشت کوچک ، انکونئوس
2. عمقی : سوپیناتور ، ابداکتور دراز شست ، اکتنسور کوتاه شست ، اکتنسور دراز شست ، اکتنسور انگشت اشاره
نحوه انتقال اطلاعات به عضلات هم به این شکله که پیام اولیه که از مغز صادر میشه ( البته اگه رفلکس باشه از نخاع صادر میشه ) توسط نوروترانسمیترها ( واسطه های عصبی ) مثل استیل کولین ، منتقل میشه
این نوروترانسمیترها بعد از آزاد شدن از سول عصبی به گیرنده های موجد در سطح سلول بعدی ( چه عصب چه عضله ) می چسبن ، این اتصال یا باعث فعال شدن سلول میشه یا مهارش
اگه این اتصال باعث خروج یون های مثبت از سلول یا ورود یون های منفی به سلول بشه عمل سلول مهار میشه و اگه یون های مثبت وارد سلول بشن سلول تحریک میشه ، بعد از تحریک هم طی همون مکانیسمی که گفتم سلول عضلانی منقبض میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام آقا امیر
امروز با دوستم که بودم بحث سر سیگاری که برای انسان مفیدباشه افتاد دوستم گفت این بحث را توی ماهواره دیده که سیگاردرست کردن که بخار اب تولید میکنه وبرای ترک اعتیاد درست شده وقیمتش نمیدونم 70هزار تومان بود یا70دلار پس نتیجه میگیریم که این سیگار کشف شده چند وقته ی چیزی ذهنم را به خود مشغول کرده به قول امام علی(ع) "من عرف نفس فقد عرف ربه" هرکسی که خود را شناخت همانا خدای خود رانیز شناخته است با این تفاسیر که انسان با این همه توانایی آیا میشود از خواب فیلم یا عکس گرفت
با سلام به دوست خوبم كه كلي هم گلگي كرده اول اينو بگم كه اگه بنده شخصا نميتونم جواب همه پستها رو بدم نظر ميدم در حد اطلاعاتم و دوم اينكه بعضي از جواب تاپيكها هم ممكنه نرسم جواب بدم .. اينو به پاي شلوغي و اينكه همزمان بايد به خيلي از تاپيكها سر بزنم بذارين نه پاي بي تفاوتي چون همه اينجا كادر مديريتي سايت براي همه كاربران و تاپيكاشون احترام قائليم اگه چيزي فراموش شد لطفا پي ام خصوصي يا عمومي تو بخش پروفايل بزنيد ياد اوري كنيد ..
راجع به توليد سيگار حتي تو ايرانم دارن رو اين مسئله كار ميكنند كه سيگارهاي توليد بشه كه ضررش از بين بره يا كم بشه يا در يه پله بالتر به نفع تبديل بشه .. ميشه از خيلي وانشكها بخار اب و يا اكسيژن گرفت .. منتهاي مسئله اينكه وقتي قراره بياري به توليد انبوه بايد هزينه رو در حد همون يه نخ سيگار پايين بياري اين يكي از مشكلاته و دوم اينكه واكنشي كه صرفا اكسيژن تنها با سوختن بده ( تركيب ) مشكله يعني هيچ گاز مضري نداشته باشه ..
اما اينو من نديدم اين ايده جالبه كه از خاطرات ميشه عكس گرفت و يا فيلم ؟
تو دنيا كاري رو اين موضوع شده ؟ كلي رو اين ايده فيلم هم ساخته شده .. اينو از نظر علمي بررسي كنيم كه خاطرات انسانها كجاي مغز ذخيره ميشه و ايا امكان دسترسي بهش هست
-
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
مشابهشو در هیچ فاروم فارسی تا بحال ندیدم
با تشکر زیاد از استارتر محترم تاپیک که خودش ایده ی بزرگی بود برای شروع ...
کاش میشد یه پد کوچیک اختراع بشه که براحتی با ایستادن روی اون بشه از سلامتی کاملمون مطمئن بشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahelehr
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
کاش میشد یه پد کوچیک اختراع بشه که براحتی با ایستادن روی اون بشه از سلامتی کاملمون مطمئن بشیم
خیلی ایده جالبیه ... امیدوارم عملی بشه
-
سلام
به نظرتون در آینده هواپیماها و وسایل پرنده چگونه هست از چه موتوری استفاده میشه قیافه اون چیه و از این نوع سوالات؟
آیا شنیدید که یک ufo یا همان بشقاب پرنده بدون موتور کار کند؟البته این کار امکان پذیر هست اما با چند رشته در ارتباط هست مثل برق ، مکانیک و هوافضا.
مشکل این طرح اینه که کسی حمایت مالی اینو قبول نمی کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahelehr
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
ممون راحله خانوم .. ميخاييم ايدهاي خوب رو جمع كنيم و روي امكانش بررسي كنيم .. ايده شما رو به يه سبك ديگه تو دوتا جا ديدم يكي مقاله اي بود در مورد سلامت دانش اموزان .. ويكي هم اناليز خون با دستگاه كه ميشد فاكتورهاي زادي رو خود شخص تشخيص بده اين يكي طرح بود ولي اولي ساخته شده و الانم كاربرد داره ..
-
ماشالله ايننقد ايده هاي زياده كه نميشه رو يه ايده خاص تمركز كرد .. نظر بدين كه چطوري به همه تاپيكها رسيدگي كنيم هم براي جواب و هم اينكه دو هفته ديگه اين مسابقه اولين مرحله اش تموم ميشه و قراره انتخاب كنيم از بين همه ايده ها ..
-
تاپیک جالبیه نمیدونم واقعان این جا به عملی شدن ایده ها کمک خواهد شد به هر حال من چند تا از طرحامو بیان میکنم .یکی از طرحهای من طراحی کولر ابی گازی (استفاده ازکمپرسور ) هستش که در واقع با تغییراتی روی کولر های ابی به بازدهی 70 درصد میرسند در عین حالی که مصرف برق رو در کولر های رو به میزان 30 تا 50 درصد کاهش و به همون میزان مصرف اب رو 20 تا 30 درصد کاهش خواهد داد .من طرحهای زیادی کاربردی عملی دارم که تا الان در حد ازمایشگاهی مونده . کسی میتونه که برای عرضه و فروش طرحام به کجا باید مراجعه کنم . شاید اینجا صرفا برای بیان ایده ها باشه ولی ممنون میشم نظر دوستان که طرحاشون رو ارائه دادند بدونم . ایدهای دیگه رو هم اینجا میذارم .ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
remi
تاپیک جالبیه نمیدونم واقعان این جا به عملی شدن ایده ها کمک خواهد شد به هر حال من چند تا از طرحامو بیان میکنم .یکی از طرحهای من طراحی کولر ابی گازی (استفاده ازکمپرسور ) هستش که در واقع با تغییراتی روی کولر های ابی به بازدهی 70 درصد میرسند در عین حالی که مصرف برق رو در کولر های رو به میزان 30 تا 50 درصد کاهش و به همون میزان مصرف اب رو 20 تا 30 درصد کاهش خواهد داد .من طرحهای زیادی کاربردی عملی دارم که تا الان در حد ازمایشگاهی مونده . کسی میتونه که برای عرضه و فروش طرحام به کجا باید مراجعه کنم . شاید اینجا صرفا برای بیان ایده ها باشه ولی ممنون میشم نظر دوستان که طرحاشون رو ارائه دادند بدونم . ایدهای دیگه رو هم اینجا میذارم .ممنون
سلام
برای ارائه طرحاتون یا فروش و ... باید برای آنها طرح توجیه فنی یا پیوست فنی بنویسید یعنی اینکه طرح تون را توضیح بدین مزایا و معایب و کاربرد های ، در صورتی که می توان آن را به چند روش درست کرد باید روشها را با هم مقایسه و سپس بهترین اون انتخاب کنی و در مورد اون و مکانیزم و نقشه و ..... تعریف کنی .
با این پیوست می تونی طرح هاتونو به جایی معرفی کنید البته باید دقت داشته باشید که به کجا ، کی معرفی می کنید .
-
ممنون دوست عزیز همونطور که توضیح دادم تقریبا همه طرح و سیستمهای که تا الان داشتم توجیه فنی و اقتصادی قوی داشته اما متاسفانه تو کشور مرجع خیلی خاصی رو برای پشتیبانی نمیشناسم . اصولا نمیدونم جایی هست که به صورت تخصصی به طرح و ایدها مخصوصا تو شهرستانها رسیدگی کنه یا نه ؟! خوشحال میشم یه تاپیک در این مورد ایجاد کنید و این بحث رو دنبال کنید چون خیلی ها هستند که تو شهرستانها به همچین اطلاعاتی نیاز دارند .
یکی از طرحهای اینجانب استفاده از اسفالت مقاوم که با استفاده از مکانیزیم خاصی بین سه تا چهار برابر مقاومتر و دارای عمر طولانی تر از اسفالتهای معمولی هستش و با توجه به هزینه ای و بدجه گزافی که میدونم تو کشور صرف بازسازی جاده ها میشه این طرح هم توجیه اقتصادی مناسبی داره . نظر شما در مورد این طرح چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REmi
ممنون دوست عزیز همونطور که توضیح دادم تقریبا همه طرح و سیستمهای که تا الان داشتم توجیه فنی و اقتصادی قوی داشته اما متاسفانه تو کشور مرجع خیلی خاصی رو برای پشتیبانی نمیشناسم . اصولا نمیدونم جایی هست که به صورت تخصصی به طرح و ایدها مخصوصا تو شهرستانها رسیدگی کنه یا نه ؟! خوشحال میشم یه تاپیک در این مورد ایجاد کنید و این بحث رو دنبال کنید چون خیلی ها هستند که تو شهرستانها به همچین اطلاعاتی نیاز دارند .
یکی از طرحهای اینجانب استفاده از اسفالت مقاوم که با استفاده از مکانیزیم خاصی بین سه تا چهار برابر مقاومتر و دارای عمر طولانی تر از اسفالتهای معمولی هستش و با توجه به هزینه ای و بدجه گزافی که میدونم تو کشور صرف بازسازی جاده ها میشه این طرح هم توجیه اقتصادی مناسبی داره . نظر شما در مورد این طرح چیه ؟
سلام
شما می تونید به سایت صندوق حمايت از پژوهشگران کشور ریاست جمهوری مراجعه کرده و بعد از ثبت نام می توانید طرح های خود را ارسال کنید بعد از برسی به شما اطلاع داده و با شما مکاتبه می کنند و هدف این سایت استفاده از تمام پژوهشگران ، نخبه ها ، طراحان و همه کسانی هست که کارهای تحقیقاتی انجام می دن. واقعا رسیدگی می کنند مطمئن باشید.آدرس سایت http://www.insf.org/Index.php هست.
در صورتی که اطلاعات بیشتری خواستید تا اونجایی که در توانم هست کمکتون می کنم.
-
برای طرح آسفالت هم طرح تون خوبه شما برای اینکه سریع به راه حل برسید و با سازمان های مربوطه ارتباط بر قرار کنید حتما به سایتی که گفتم سر بزنید .انشا الله موفق میشن و در ضمن من هم براتون آرزوی موفقیت در همه عرصه های زندگی تون دارم.
-
سلام به بچه های نخبه ی ایرانی امید وارم که حالتون خوب باشه
اول از همه از ایده های خوبتون تشکر میکنم ودوم هم طرحم و میگم که یه مشاور گفته اگه توی خوارزمی برای آموزشی ها مقام نیاره جاش توی پارک علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
((ساخت نمونه ای از فضا و سیاراتش با استفاده از علم شیمی و فیزیک ))
امیدوارم که طرح های همه ی بچه ها عملی بشه طرح منم همین طور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نابغه
سلام به بچه های نخبه ی ایرانی امید وارم که حالتون خوب باشه
اول از همه از ایده های خوبتون تشکر میکنم ودوم هم طرحم و میگم که یه مشاور گفته اگه توی خوارزمی برای آموزشی ها مقام نیاره جاش توی پارک علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
((ساخت نمونه ای از فضا و سیاراتش با استفاده از علم شیمی و فیزیک ))
امیدوارم که طرح های همه ی بچه ها عملی بشه طرح منم همین طور
سلام
همانطور که می دانید در جشنواره خوارزمی به ایده جایزه نمی دن بلکه اگر شما ایده تان را پیاده و ساخته باشین در مبحث جشنواره ارائه می شود .ما هم هدف مون کمک به پیاده سازی ایده های شماست و این هم بدانید بیشتر این ایده ها حتما در صورت ساخت به مقام می رسند.
در ضمن در مورد طرح تون توضیح بیشتری بدین اگر دوست دارین.
-
دوست عزیزم جناب majhol از رسیدگی ما تشکر میکنم و حتمان سر میزنم منم با توجه به اطلاعاتم اینجا سر میزنم و به بچه ها کمک میکنم که ایدهاشون پرورش پیدا کنه . بازم ممنونم
-
خواهش می کنم وظیفه هست و هر کمکی چه شما و چه سایرین بخوان تا اونجایی که می تونم کمک می کنم در ضمن منتظرم کمک شما هم هستیم.
-
سلام
آیا تا به حال دید که بعضی از افراد در شب و قتی می خوان بخوابن یک لیوان آب بالای سرشون می زارن که در شب موقع بیدار شدن آن را بنوشند . یا بعضی از مواقع در خواب دستشون به لیوان می خوره و آب می ریزه . یا در مهد کودک ها ، بیمارستان ها و مراکز درمانی بی اختیار دست اونا به لیوان آب و مواد نوشیدنی می خوره و می ریزه.با این تصاویر شاید آشنا باشید. راه حلی تا حالا به ذهنتون رسیده .
من یک ایده در این زمینه دارم و به طور کلی هر نوع نوشیدنی در لیوان باشه در حالت واژگونی و افتاده یا حتی اون را برعکس بگیرم مواد نوشیدنی داخل آن خارج نمیشه و فقط زمانی که آن در در دهان گذاشته و شروع به نوشیدن آن نوع مایع می کنیم را باز میشه و آب یا هر نوع نوشیدنی از آن خارج میشه.این ایده برای کودکان ، سالمندان ، مراکز درمانی و آموزشی از قبیل مهد کودک ها ، افرادی که توانایی جسمانی کمی دارند و خیلی از موارد دیگه کاربرد داره.نظرتون در این مورد چیه؟
-
[سلام
همانطور که می دانید در جشنواره خوارزمی به ایده جایزه نمی دن بلکه اگر شما ایده تان را پیاده و ساخته باشین در مبحث جشنواره ارائه می شود .ما هم هدف مون کمک به پیاده سازی ایده های شماست و این هم بدانید بیشتر این ایده ها حتما در صورت ساخت به مقام می رسند.
در ضمن در مورد طرح تون توضیح بیشتری بدین اگر دوست دارین.[/QUOTE]
سلام خسته نباشید در رابطه با طرحم من به شخصه تمام قوانین و موارد جشنواره رو خوندم بازم از یادآوریتون مچکرم و امیدوارم با کمکهای شما بتونم طرح به بهترین نحو پیاده کنم بازم از توجه خوبتون به نوشته هام تشکر میکنم{happy}
-
سلام جناب مجهول .به نظر من ایدهتون جالبه و چیزی که مهمه اینکه یک طرح توجیه اقتصادی واقعان بالایی داشته باشه .مخصوصا تو مملکت ما که سرمایه گذاری رو جایی انجام میدن که ریسک بالایی نداشته باشه .البته با مطالعه که کردم دیدم که ایده های خیلی ساده و یه ظاهر خیلی سطحی تونسته صاحب ایده رو هم خیلی معروف کنه .که اگه بتونم یه تا÷یکی میزنم و سرگذشت اختراعات رو تون اون تاپیک میذارم
-
ممنون میشم اگر این کار را کنید من هم کمک می کنم.
-
حسین جان لطفا یه کمیته داوری تشکیل بدین و بهترین ایده و بهترین راهنمایی به کادر مدیریت معرفی کنید تا به عنوان برنگان این مسابقه ازشون تقدیر بشه .. ممنون و موفق باشید
-
این طرحی که می خوام بگم، بر می گرده به دوران راهنمایی که توی خوارزمی شرکت کرده بودم...
خوب بریم اون قدیما (از این جا به بعد سیاه و سفید می شه!!!! {tongue})
من خیلی به الکترونیک و برق و... علاقه داشتم، ولی خیلی خیلی از برق می ترسیدم!!! واسه همین همیشه دنبال راهی بودم که بدون تماس با سیم ها، فاز رو پیدا کنم!
جرقه ش رو هم آشکارسازهای رادیویی توی ذهنم زد، یکم این ور و اون ور زدم، در نهایت با توجه به اینکه اطراف هر سیم که جریانی توش باشه، یه میدان مغناطیسی ایجاد می شه، فکر کردم اگه بشه این میدان رو آشکارسازی کرد، کار تمومه دیگه!!!
خلاصه...... نتیجه ی همه این چیزا شد یه مدار خیلی خیلی کوچولو به اندازه ناخن انگشت! که می تونست سیم فاز رو از روی روکش و از حداکثر فاصله 2 سانتی متری تشخیص بده (البته قابل تنظیم بود)
به نظر شما طرح خوبی بوده یا نه؟ آخه مقام نیاورد {i dont want to see}
-
طرح خوبی هست و میشه سیستم اون را ارتقا داد.این طور که شما گفتید این امکان را داره که سیم برق را از روی دیوار ردیابی کنه یعنی مشخص کنه از کجا سیم برق عبور کرده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilspeedart
این طرحی که می خوام بگم، بر می گرده به دوران راهنمایی که توی خوارزمی شرکت کرده بودم...
خوب بریم اون قدیما (از این جا به بعد سیاه و سفید می شه!!!! {tongue})
من خیلی به الکترونیک و برق و... علاقه داشتم، ولی خیلی خیلی از برق می ترسیدم!!! واسه همین همیشه دنبال راهی بودم که بدون تماس با سیم ها، فاز رو پیدا کنم!
جرقه ش رو هم آشکارسازهای رادیویی توی ذهنم زد، یکم این ور و اون ور زدم، در نهایت با توجه به اینکه اطراف هر سیم که جریانی توش باشه، یه میدان مغناطیسی ایجاد می شه، فکر کردم اگه بشه این میدان رو آشکارسازی کرد، کار تمومه دیگه!!!
خلاصه...... نتیجه ی همه این چیزا شد یه مدار خیلی خیلی کوچولو به اندازه ناخن انگشت! که می تونست سیم فاز رو از روی روکش و از حداکثر فاصله 2 سانتی متری تشخیص بده (البته قابل تنظیم بود)
به نظر شما طرح خوبی بوده یا نه؟ آخه مقام نیاورد {i dont want to see}
این ایده جالبی بود و بسیار پر کاربرد منتها این طرح اولین بار توسط شرکت aca بطراحی و بازار عرضه شد و بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت که فاز متر طراحی شده توسط این شرکت میتونیست ده تا کار رو انجام بده که یکیش همین تشخیص فاز بدون ارتباط مستقیم با سیم بود .. کلی هم تو بازار ایران فروش داشت طرح خیلی ساده ولی بسیار پر کاربرد بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
طرح خوبی هست و میشه سیستم اون را ارتقا داد.این طور که شما گفتید این امکان را داره که سیم برق را از روی دیوار ردیابی کنه یعنی مشخص کنه از کجا سیم برق عبور کرده؟
نه، چون من این مدار رو به حداکثر سادگی رسونده بودم، فقط از سه تا قطعه تشکیل شده بود و قیمتش هم کمتر از 150 تومن بود
البته بالقوه این قدرت رو داشت، اما باید جریان های کشف شده رو تقویت کنیم که این نیاز به افزایش حجم مدار و... داره.
حالا این مطلبی که آقا امیر فرمودن من نمی دونستم، شاید هم به همین علت مقام نیاورده (هر چند بعید می دونم، آخه وقتی چشمک زن دو لامپی مقام میاره...)
چی بگم والا، نمی دونم :-??
-
تا اونجایی که من می دونم بستگی به زرح و گزارشی که شما تهییه کردین و به جشنواره فرستادید بستگی داره و خیلی مهم هست که چه جوری این دستگاه تون را معرفی کردین فکر کنم با تغییرات و چند کاره کردن سیستم کاری دستگاه تون شاید مقام بیاره تا اینجا که تنوستید دستگاه هتون رو درست کنید با کمی سعی و تلاش حتما مقام میاره.
-
یه چیزی در مورد طرحای ارائه شده به جشنواره خوارزمی بگم که اصلا فک نکنید طرحوتن باید یه طرح خیلی پیچیده و پیشرفته باشه .. تو یه تاپیک معیارهای خاص داوری داره که شرایط و اصول داوریش که البته یه خورده به نظر خودم ابتدایی هستش تو قمست دانش اموزی و دانشجویی رو برای اطلاع دوستان بذاریم .. فقط همینو بگم چیزی که من دیدم خیلی رو اصول کارشناسی نبود مثلا سال هفتاد و شش یه ربات خیلی ساده با سیستم مغناطیس که یادمه مشابه همن طرح بلکه با کارایی بیشتر به عنوان یه کیس تفریحی تو دبیرستان روش کار میکردیم رو یه نفر ارائه داد و مقام اول بخش جوان رو بدست اورد که برای خودم کلی جای تعجب داشت .. شما رو ایده ای که دارید کار کنید و ارئه بدین البته روش ارائه هم مهمه .. بعضی وقتهیا اتفاقات غیر منتظره ای هم تو این مسابقات رخ میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
تا اونجایی که من می دونم بستگی به زرح و گزارشی که شما تهییه کردین و به جشنواره فرستادید بستگی داره و خیلی مهم هست که چه جوری این دستگاه تون را معرفی کردین فکر کنم با تغییرات و چند کاره کردن سیستم کاری دستگاه تون شاید مقام بیاره تا اینجا که تنوستید دستگاه هتون رو درست کنید با کمی سعی و تلاش حتما مقام میاره.
والا من چون مدار رو خودم طراحی کرده بودم، شرح مفصل عملکرد مدار رو صورت کاملا ریز و تخصصی پیوست کرده بودم، در ضمن چون اون زمان اسکریپت هم می دونستم، یه چند رسانه ای خیلی کامل و قشنگ هم واسه ش درست کرده بودم و خلاصه سنگ تموم گذاشته بودم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
یه چیزی در مورد طرحای ارائه شده به جشنواره خوارزمی بگم که اصلا فک نکنید طرحوتن باید یه طرح خیلی پیچیده و پیشرفته باشه .. تو یه تاپیک معیارهای خاص داوری داره که شرایط و اصول داوریش که البته یه خورده به نظر خودم ابتدایی هستش تو قمست دانش اموزی و دانشجویی رو برای اطلاع دوستان بذاریم .. فقط همینو بگم چیزی که من دیدم خیلی رو اصول کارشناسی نبود مثلا سال هفتاد و شش یه ربات خیلی ساده با سیستم مغناطیس که یادمه مشابه همن طرح بلکه با کارایی بیشتر به عنوان یه کیس تفریحی تو دبیرستان روش کار میکردیم رو یه نفر ارائه داد و مقام اول بخش جوان رو بدست اورد که برای خودم کلی جای تعجب داشت .. شما رو ایده ای که دارید کار کنید و ارئه بدین البته روش ارائه هم مهمه .. بعضی وقتهیا اتفاقات غیر منتظره ای هم تو این مسابقات رخ میده
خوب یکی از دلایل اصلی اینکه من مدار رو به اون حد ساده کرده بودم، واسه همین مساله بود! ولی خوب دیگه، نظر داور رو نگرفته بوده حتما!!! اما من از این ناراحتم که چرا طرح هایی هم که کیتش توی بازار هست مقام میاره؟ من به چشم خودم دیدم که چشمک زن، یا چشم الکترونیک و... مقام آورده، این خیلی منو اذیت می کنه {worried}
-
سلام به همه
بنده کارم باربند سازی وکفی ماشینهای باری هست حتمن شما پیکان ویا نیسان باری دیدهاید بنده برای این جور ماشینها با ورق فلزی عین کف ماشین در می آورم وسوار میکنم میره حالا من میخوام با ی نوع پلاستیک که مقاومت شیمیایی وفشاری را داشته باشد ودر حین حال قابلیتهای بالا از نظرشویندگی نیز مقاومت داشته باشد واز نظر زیبایی از ورق نیز بهتر باشد وهزینه آن هم نسبت به فلز ارزانتر بیفتد ودر آخر قالب گیری راحتری داشته باشد خواستم ببینم آیا شما می تونید در این باره بنده را کمک کنید یا خیر
@};-
-
هر کمکی که از دستم برمی یاد براتون انجام میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام به همه
بنده کارم باربند سازی وکفی ماشینهای باری هست حتمن شما پیکان ویا نیسان باری دیدهاید بنده برای این جور ماشینها با ورق فلزی عین کف ماشین در می آورم وسوار میکنم میره حالا من میخوام با ی نوع پلاستیک که مقاومت شیمیایی وفشاری را داشته باشد ودر حین حال قابلیتهای بالا از نظرشویندگی نیز مقاومت داشته باشد واز نظر زیبایی از ورق نیز بهتر باشد وهزینه آن هم نسبت به فلز ارزانتر بیفتد ودر آخر قالب گیری راحتری داشته باشد خواستم ببینم آیا شما می تونید در این باره بنده را کمک کنید یا خیر
@};-
ماده خاصي در نظر داريد يا اين به صورت يه ايده است ؟ رو پلاستيكهاي فشرده كار كرديد روي مواد فايبر گلاس ؟ البته فك ميكنم از نظر هزينه از ورق گرون تر دربياد ولي در كل ايده جالبيه و مربوط به رشته متالورژي ميشه
-
سلام
به نظر شما امکان دارد از هوا برق تولید کنیم . آیا امکان دارد، در صورت امکان چرا و به چه دلیلی از این روش استفاده نشده است؟
سوخت از فضای پاک و هیچ گونه آلودگی ندارد و منبع آن تمام شدنی نسیت.
-
حسين جان منظورت از هوا چيه ؟ ميشه توضيح بدي منظورتو
-
منظور از هوا همین که تنفس می کنیم نمی دونم چه طور بگم به نظر من راهی هست میشه از هوا برق تولید بشه.
-
ايده اي كه از صدا برق توليد كننده رو ديدم و مخترعشم هم ايراني بوده .. از هوا به طور معمولي هنوز ايده اي نديدم براي توليد الكتريكسته اگه براي ايده ات طرحي داشته باشي كه خيلي عاليه
-
سلام
منم ایده ای دارم که در همین جا ارائه میدم.
همون طوری که همه می دونید در این زمان برترین انرژی و سالم ترین تا به امروز انرژی هسته ایه که خیلی از کشورهای دنیا هم اکنون دارن ازش استفاده می کنن.
اما همیشه انرژی که بهش اصلا توجه زیادی نمی شه انرژی مغناطیسیه !
چرا که این انرژی می تونه سالم تر ، به صرفه تر ، قوی تر و ماندگارتر از هر انرژی دیگه ای باشه.
کار دستگاه پیشنهادی من به این شکله که با توجه به تصاویر دستگاه از 4 آهن ربا تشکیل شده که این آهن ربا ها قطب مخالفشون رو به روی همدیگه است و با توجه به قطب مخالف آهن ربا ها این دو سطح کناری همدیگه رو مدام دفع می کنن و بازوی محرک وسطی مدام این ور و اون ور میشه.
با توجه به تصویر زیر قسمت وسطی این دستگاه باعث کمترین اصطکاک میشه.
در نهایت با حرکت بازوی این دستگاه توسط آهن ربا ها چرخ متصل به ژنراتور حرکت می کنه و تولید انرژی الکتریکی رو می تونیم شاهد باشیم.
البته این ایده ای بوده و هنوز مشکلات زیادی داره که جایی متاسفانه ازش حمایت نکرده.
بخصوص از مشکلات این طرح مشکل آهن ربا ها میتونه باشه.
چون تمامی آهن ربا های دائمی هم خراب شدنی هستن و در اثر استفاده ی زیاد به مرور ضعیف می شن.
{happy}
-
دوست عزيز شما به بهره وري انرژي تو اين طرح فكر كردين ؟ نيروي كه قراره چرخش مغانطيس هاي شما رو انجام بده در مقابل برق توليدي از اين سيستم چقد كمتره ؟ منظورمي اينكه اين طرح سيستم مغناطيس شما در ژنراتور با استاتور ثابت الانم داره استفاده ميشه .. مثلا يه ارميچر رو بچرخونيد ميتونيد از خروجيش برق توليد كنيد حالا سوال من اينكه چرا شما اودين اين سيستم رو باز كردين ؟ چه فرقي با اون داره ؟ در مورد توليد برقش چي چقد بيشتر از اونه و چرا يعني توجيه فني شما چيه؟
-
نقل قول:
دوست عزيز شما به بهره وري انرژي تو اين طرح فكر كردين ؟
سلام
تا حدودی بله.
این طرح اگه در سایز بزرگ اجرا بشه ، ممکنه نتیجه بده چون همون طوری که همه میدونیم انرژی مغناطیسی از قوی ترین انرژی ها می تونه باشه.
اما آرمیچر که گفتید تفاوتش اینه که اون نیاز به انرژی اولیه جهت حرکت داره ولی این طرح باید تولید انرژی کنه ، نه مصرف انرژی.
چرا که انرژی از یه حالت به حالت دیگه تبدیل میشه و اگه این طرح بخواد از انرژی اولیه استفاده کنه مطمئنآ سودی نخواد داشت.
مشکل این طرح به نظر من اینه که ما آهن ربا ی دائمی جوری نداریم که همچنان با قدرت اولیه خاصیت مغناطیسی خودش رو حفظ کنه.
و من اطلاعی در مورد منابع مغناطیسی ندارم.
ولی اگه ما بتونیم در طبیعت منابع مغناطیسی رو شناسائی و از این منابع در جهت تولید انرژی استفاده کنیم مطمئنآ انرژی پاکی خواهیم داشت که عوارض جانبی انرژی هسته ای رو نداره.
چرا که انرژی مغناطیسی فکر کنم از قوی ترین انرژی های موجود در طبیعت باشه.
البته این طرح جای بحث زیادی داره {happy}
-
لنزهاي تماسي كه ويژه ديد در شب طراحي گرديده اند. در ساخت اين لنزهاي تماسي از فن آوري پلاسما بهره گرفته شده است. اين لنزهاي تماسي نور محيطي را به ميزان 200 برابر تقويت ميكنند، همچنين با بازو بسته شدن پلك ها نيز شارژ ميشوند.or فيلتر ويتامين C براي سر دوش حمام. اين فيلتر ها قادر به حذف 99 درصد كلر و كلرآمين موجود در آب ميباشند.OR شادي درماني بوسيله اسپري هاي (SMILEY). اين اسپرهاي ضد افسردگي حاوي تئوبرومين و فنيل اتيل آمين ميباشند، كه خاصيت ضد افسردگي و شادي آوري دارند. engeneer_19