-
پاسخ : نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
در اینجا اعلام میکنم که دخترها کم اوردن........[nishkhand]
اگه به خوبیه که مشخصه دخترا بهترن احتیاج به بحث ندام که بیام خودمو خفه کنم بگم دخترا بهترن .... والّا [nishkhand][bamazegi]
اگه من بیام با شما بحث کنم نشون دهنده اینِ که من شک دارم به خوب بودن خودمممممممممممم [nishkhand][bamazegi][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
اگه به خوبیه که مشخصه دخترا بهترن احتیاج به بحث ندام که بیام خودمو خفه کنم بگم دخترا بهترن .... والّا [nishkhand][bamazegi]
اگه من بیام با شما بحث کنم نشون دهنده اینِ که من شک دارم به خوب بودن خودمممممممممممم [nishkhand][bamazegi][khande]
بلآخره هرکس عقاید خودش رو داره، من دیدم از آقا پسرهای گل خبری نیست گفتم جبهه رو خالی نکنم......(جنگ روانی)
البته من که خودم رو خفه نکردم دیدم دخترخانوم ها خیلی دارن آقا پسرها رو اذیت میکنن گفتم فقط از حقمون دفاع کنم[nishkhand]
من که نگفتم دخترا بدن، از همون اول هم گفتم که هم دختر خوب زیاد داریم و هم پسر خوب.......[cheshmak] (به صفحات قبل مراجعه کنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
بلآخره هرکس عقاید خودش رو داره، من دیدم از آقا پسرهای گل خبری نیست گفتم جبهه رو خالی نکنم......(جنگ روانی)
البته من که خودم رو خفه نکردم دیدم دخترخانوم ها خیلی دارن آقا پسرها رو اذیت میکنن گفتم فقط از حقمون دفاع کنم[nishkhand]
من که نگفتم دخترا بدن، از همون اول هم گفتم که هم دختر خوب زیاد داریم و هم پسر خوب.......[cheshmak] (به صفحات قبل مراجعه کنید)
پس نگید کم اوردن ....[nishkhand]
شما هم نمی گفتید خودم میدونستم دخترا خوبننننننن [khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
پس نگید کم اوردن ....[nishkhand]
شما هم نمی گفتید خودم میدونستم دخترا خوبننننننن [khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][bamazegi][nishkhand][nishkhand]
ای بابا چرا دوباره آخه خنده عصبی؟[nishkhand]
من فقط گفتم دخترای خوب رو میخوایم توی فضاپیما جمع کنیم بفرستیم مریخ.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
ای بابا چرا دوباره آخه خنده عصبی؟[nishkhand]
من فقط گفتم دخترای خوب رو میخوایم توی فضاپیما جمع کنیم بفرستیم مریخ.
من حاضرم ازدست این پسرا ... برم مریخ ولی فک نکنم اونا دست از سر دخترا بر دارن مطمئنا با اولین پرواز میان مریخ و اونجارو هم به گند میکشن!! [khande][khande]
خنده عصبی کجا بود شما هم حتما به این میگین [asabani] خنده خوشحااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال [khande][khande][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nil0far
من حاضرم ازدست این پسرا ... برم مریخ ولی فک نکنم اونا دست از سر دخترا بر دارن مطمئنا با اولین پرواز میان مریخ و اونجارو هم به گند میکشن!! [khande][khande]
خنده عصبی کجا بود شما هم حتما به این میگین [asabani] خنده خوشحااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال [khande][khande][nishkhand]
بیچاره پسرها ساده ان که دلشون به حال شما میسوزه......[nishkhand]
قبول کنین که خنده ها عصبیه دیگه....... از نظرم بهتره که چندتا آقا پسر گل بیان این جبهه جنگ نرم رو پر کنن که من تنهایی بعید میدونم بتونم اثرات ترکش های خمپاره های دشمن رو تحمل کنم[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
از نظرم بهتره که چندتا آقا پسر گل بیان این جبهه جنگ نرم رو پر کنن که من تنهایی بعید میدونم بتونم اثرات ترکش های خمپاره های دشمن رو تحمل کنم[cheshmak]
(فقط جهت مزاح)خوشم اومد خودتون علنا حرفی رو که در مورد دخترا زدین(کم اوردن دخترا) رو در مورد خودتون اقرار کردین .صبور باشین شما اگه کمی بیشتر تلاش کنین یقینا بازم کم خواهید اورد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمانه بیات
(فقط جهت مزاح)خوشم اومد خودتون علنا حرفی رو که در مورد دخترا زدین(کم اوردن دخترا) رو در مورد خودتون اقرار کردین .صبور باشین شما اگه کمی بیشتر تلاش کنین یقینا بازم کم خواهید اورد.
واقعا انصاف داشته باشید، چند نفر به یه نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
-
اها داستان از اینجا شروع شد که غضنفر صادق بود یا بی ادب؟؟؟؟
حالا در نهایت از اینجا که اکثر دخترا عادلند پس این بحثو ادامه نمیدم دیگه.موفق باشین.
-
دخترا خوبن , عادل هستند , راستگو هستند , با ادب هستند و مثل سیمرغ وجود خارجی ندارن مثل افسانه و داستان با این مشخصات هستند [sootzadan]
ما که از خدامون بود دختری با این مشخصات وجود داشت حتی مثل پشه زیاد بود هم ناراحت نمیشدیم [sootzadan]
-
اوه اوه اوه ببین به کجا کشیده شد [nishkhand]
اینجوری پیش بره جنگ جهانی سوم با عنوان یا دختر یا پسر از همین سایت شروع میشه[sootzadan]
هر چقدم که اینجا بحث کنید و انتظار داشته باشید که یه گروه کم بیاره بی نتیجست.درسته که تعداد دخترا بیشتره اما خب مردی گفتن ...
اما هر چی بحث کنید اخرش یه دختر به یه پسر میرسه و با عشق با هم زندگی میکنند.پس اینقد واسه هم جبهه نگیرید.[khanderiz] [golrooz]
-
اگه ژنرال فیلدمارشال رومل دستور بده ، من با بمب افکن مواضع دخترها رو بمبارون میکنم[nishkhand]
-
ای بابا a3man جان من دارم میگم صلح کنیم.درسته که دخترها از تعریف کردن از خودشون لذت میبرند و در این زمینه در برابر دوستاشونم کنار نمیان و رقابت میکنند اما روحیه لطیفی دارن درست نیست احساس ترس بهشون وارد کنیم.
اونوقت میخوای با بمب افکن ....[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ای بابا a3man جان من دارم میگم صلح کنیم.درسته که دخترها از تعریف کردن از خودشون لذت میبرند و در این زمینه در برابر دوستاشونم کنار نمیان و رقابت میکنند اما روحیه لطیفی دارن درست نیست احساس ترس بهشون وارد کنیم.
اره دیگه رفیق از خودشون تعریف می کنن که دلشون خوش باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
پس من چی ؟[nishkhand]
این تصاویر گوشه هایی از افتخارات منه [nishkhand][nishkhand]
http://www.bultannews.com/files/fa/n.../53770_372.jpg
http://news.chn.ir/Images/News/Edito...aeimi/war3.jpg
-
ژنرال با این کارت عملا ساز جنگ نواختی.فکر کفشهای پاشنه بلند و ماهیتابه و بقیه تسلیحات جنگی خانما رو کردی؟چجوری دفعشون کنیم؟هر چیو دفع کنیم اون جییییغ چجوری تحمل کنیم؟[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ژنرال با این کارت عملا ساز جنگ نواختی.فکر کفشهای پاشنه بلند و ماهیتابه و بقیه تسلیحات جنگی خانما رو کردی؟چجوری دفعشون کنیم؟هر چیو دفع کنیم اون جییییغ چجوری تحمل کنیم؟[khande]
نترسید من سپر دفاعی آماده کردم قبلا....[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
شما نترسین [nishkhand] ما همیشه در اسمان ، اوضاع زمین رو کنترل می کنیم . چون خانم ها از ارتفاع می ترسند [nishkhand] هیچ وقت به من نمی تونن برسن ، چون با سرعت 2.4 ماخ دارین سیر و سفر می ریم از اینجا به اونجا [nishkhand] البته این عکسها مال گذشته بودند . این هم هواپیمای شخصی من :
http://www.uc-njavan.ir/images/x7ie0a4hf2uyqrv2ogri.jpg
-
چه خوب که شما آقایون اینقدر با دل و جرات هستید،خدا کنه راست بگین.....[khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
شما نترسین [nishkhand] ما همیشه در اسمان ، اوضاع زمین رو کنترل می کنیم . چون خانم ها از ارتفاع می ترسند [nishkhand] هیچ وقت به من نمی تونن برسن ، چون با سرعت 2.4 ماخ دارین سیر و سفر می ریم از اینجا به اونجا [nishkhand] البته این عکسها مال گذشته بودند . این هم هواپیمای شخصی من :
http://www.uc-njavan.ir/images/x7ie0a4hf2uyqrv2ogri.jpg
البته ژنرال لازمه که ذکر کنین اون کسی که جلو نشسته شما هستید، نفر عقبی درون جنگنده بنده هستم[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
البته ژنرال لازمه که ذکر کنین اون کسی که جلو نشسته شما هستید، نفر عقبی درون جنگنده بنده هستم[cheshmak]
اگه من بیام اینقدر دل و جرات داشته باشی [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
اگه من بیام اینقدر دل و جرات داشته باشی [nishkhand]
نه داداش چرا همه چیز رو یادت رفته؟
اینجا اون موقعه ای هست که داشتی گواهینامه خلبانیت رو واسه تامکت میگرفتی من استادت بودم[nishkhand]
یادت نمیاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
نه داداش چرا همه چیز رو یادت رفته؟
اینجا اون موقعه ای هست که داشتی گواهینامه خلبانیت رو واسه تامکت میگرفتی من استادت بودم[nishkhand]
یادت نمیاد؟
من اون موقع توی بازی زو بودم [nishkhand] چرا این یکی کانال رو زدین [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
من اون موقع توی بازی زو بودم [nishkhand] چرا این یکی کانال رو زدین [nishkhand]
داداش الان اینها مهم نیست مهم اینه که فعلا ما رو آسمونیم و دخترا به خاطر ترس از ارتفاع دستشون بهمون نمیرسه[cheshmak]
-
سلام
دوستان فراموش نکنین بعضی خانوما کوهنورد یا شایدم صخره نوردنا.....میرن تو ارتفاعـــــــــات .......[cheshmak]
که شاید بعضی از آقایون نرن .......[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
دوستان فراموش نکنین بعضی خانوما کوهنورد یا شایدم صخره نوردنا.....میرن تو ارتفاعـــــــــات .......[cheshmak]
بله پیشرفتشون خوب بوده به امید خدا پارک دوبل رو هم به زودی یادبگیرن[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
بله پیشرفتشون خوب بوده به امید خدا پارک دوبل رو هم به زودی یادبگیرن[khande]
اینا شایعه هستن....
مطمئن باشین کنار هر ماشین خانومی که بد دوبل شده ، احتمالا ماشین یک آقایی بوده که قبلش بد پارک کرده بود [cheshmak][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
اولین کسی که روی ماه قدم گذاشت کسی نبود جز اقای نیل ارمسترانگ [nishkhand]
حالا خانم ها به کوهنوردیشون ادامه بدهند [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
اولین کسی که روی ماه قدم گذاشت کسی نبود جز اقای نیل ارمسترانگ [nishkhand]
حالا خانم ها به کوهنوردیشون ادامه بدهند [nishkhand]
شما تو فضا هم میتونین اثر خانوما رو مشاهده کنین .......
خانوما تازه پرانرژی تر هستن ....... باور ندارین ؟؟
اونجا میان تا آقایون از تنهایی و ترس که تو فضا میاد سراغشون ، درامان باشن ،و اینکه اثبات کنن ، خانومها به همه جاها میتونن برن حتی از آقایون جلو بزنن [sootzadan][cheshmak]
به افتخار هرچی خانــــــــــــــــــــوم گل و گلاب [tashvigh][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
اینا شایعه هستن....
مطمئن باشین کنار هر ماشین خانومی که بد دوبل شده ، احتمالا ماشین یک آقایی بوده که قبلش بد پارک کرده بود [cheshmak][khande]
خدا کنه اینطور باشه[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
خدا کنه اینطور باشه[khande]
یک لحظه تردید نداشته باشین......[golrooz][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
نترسید من سپر دفاعی آماده کردم قبلا....[sootzadan]
میدونید که برا جیغش باید سپری که عایق صوت باشه تو گوشاتون فرو کنید[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
میدونید که برا جیغش باید سپری که عایق صوت باشه تو گوشاتون فرو کنید[nishkhand]
ما تکنولوژی مون فراتر از اینهاست
-
من نمیدونم چرا تو کوه میریم خانما میان.تو اسمونا میریم خانوما میان.تو ماه هم میریم میان.اگه تو مشتری و مریخ هم بریم حتما میان.خب چی میخواید از جون ما؟[nishkhand]
اگه گذاشتید ما اقایون یکم راحت باشیم.خیالتون جمع.نمیترسیم.اگه چیزی هست بگید خب[khande][sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
ما تکنولوژی مون فراتر از اینهاست
در اون که شکی نیست........ اما یادتون باشه هر رعدی یه برقی هم داره[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من نمیدونم چرا تو کوه میریم خانما میان.تو اسمونا میریم خانوما میان.تو ماه هم میریم میان.اگه تو مشتری و مریخ هم بریم حتما میان.خب چی میخواید از جون ما؟[nishkhand]
اگه گذاشتید ما اقایون یکم راحت باشیم.خیالتون جمع.نمیترسیم.اگه چیزی هست بگید خب[khande][sootzadan]
خانوما همراهتون میان مواظبتون باشن،بعید میدونم بتونین از پس کاراتون بر بیاین...اگه رفتین مریخ سلام منو به خانومای مریخی برسونین...[khanderiz]
-
نقل قول:
خانوما همراهتون میان مواظبتون باشن،بعید میدونم بتونین از پس کاراتون بر بیاین...اگه رفتین مریخ سلام منو به خانومای مریخی برسونین...[khanderiz]
ما نخوایم از پس کارامون بر بیایم باید کیو ببینیم؟[golrooz][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
در اون که شکی نیست........ اما یادتون باشه هر رعدی یه برقی هم داره[cheshmak]
البته لازم به ذکره که تکنولوژی من و ژنرال 2500 سال جلوتر از تکنولوژی کاربران دختر سایت است[nishkhand] (به کسی نگید ها محرمانه بود)[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ما نخوایم از پس کارامون بر بیایم باید کیو ببینیم؟[golrooz][nishkhand]
اونجوری که همیشه کارتون میلنگه فایده نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
اونجوری که همیشه کارتون میلنگه فایده نداره
جوک خوبی بود.....اینو بزارید سرتیتر انجمن، مردم یه کم بخندن شاد بشن[khande]