پاسخ : شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)
نقل قول:
جناب سكوت گفتار شما صحيح هست ولي هم اكنون ايران و ايراني و اسلام با هم هستند و شان هر كدوم به نظر من جداي از ديگري نيست...
ولي چرا افرادي كه حتي حكم الفاظ زميني را با اسماني نميدانند بايد با تيغ بي سوادي و خرافات نماينده ما باشند...
همه ميگن ديگه تكرار نميشود...ولي الان دو يا سه ماه ديگه عاشورا خواهد بود لطفا با دوربين خودت برو ميان عزاداران ببين به همه چيز توجه دارند غير اينكه اصلا حسين(ع)براي چي جهاد كرده....فقط دنبال نذر و فقط دنبال شربت خوردن و كارهاي بسيار زشتي مثل قمه زني هستند......
من بهتون اطمينان ميدم خودم همين عاشوراي امسال تصوير از قمه زني بگيرم و بزارم...جهل و بي سوادي داره غوغا ميكنه.....
آخه متاسفانه علماي ما هم اصلا فقط حگم ميدهند ميگويند كاري حرامي هست ولي متاسفانه سعي نميكنند كه اين سياهي كه داره با چهره اسلام كشيده مي شود رو پاك كنند فقط دنبال منبر هستند و حرف زدن و نصيحت كردن...من به شخصه اصلا تا الان حرفاي اين علما منبري رو گوش نداده و نميدهم....چون بندگان خدا كاش خودشون ذره اي به حرفاي خودشون عقيده داشتند پس نبايد انتظار داشته باشند ما به حرفاي اونا عقيده داشته باشيم..
علما وظيفه سنگيني دارند و در فرداي حساب ...پس بهتر هست براي رو سفيدي ديني كه اخرين دين خداست به وظيفه خودشون عمل كنند....
تا عاشوراي امسال زياد دور نيست...ببينيد چقدر عده اي اسلام رو مزحكه دست خودشون خواهند كرد..
جناب باستان شناس ضمن احترام به حساسیتی که نسبت به شعائر مذهبی داری اما بنظر میاد موضوع رو بیش از حد بزرگ میبینی ایا واقعا تعدادی قمه زن که به حرف هیچ مرجع تقلیدی توجه ندارند نماینده دین و ایران و ایرانی محسوب میشوند؟؟خب مسلما خیر
نماینده دین مبلغین و روحانیون دوره دیده و فاضل و باسواد هستند نه تعدادی عوام که معلوم نیست اصلا نماز و روزه هم دارند یا نه
نمایتده و مبلغ دین دکتر رحیم پور ازغدیه که تا قلب اروپا و امریکا و شرق اسیا و خاور دور حرفاش شنونده داره
نماینده و مبلغ دین اقای قرائتیه که سی ساله عموم مردم با درسهایی از قرانش انس گرفتند "نه تعدادی معدود که برای خودنمایی و تظاهر دانسته و یا ندانسته دست به کارای عجیب غریب می زنند
بزرگوار منم میدونم هست تو بعضی از محلات تهران هم هنوز ایام عزا قمه میزنن منتها تمام این افعال لطمه به فرم دینداریه نه به اصل و اساس دین
واما یک سوال: با همه این انحرافات و کجرویهای وارداتی و هزینه هنگفتی که صهیونیست ها و غرب برای وحشی و تروریست نشان دادن اسلام انجام داند و میدهند چرا باز همچنان سیر اشتیاق به گرایش به اسلام و مطالعه مبانی ان رو به فزونی است و همه روزه امار نو مسلمانان درحال افزایش است موضوعی که مطلقا خوشایند دشمنان اسلام نیست" واقعا چرا؟؟
منم با سكوت عزيز موافقم . اين چند نفر كه نشد نماينده مسلمانان و شيعيان! و صد البته ايرانيان! به قول مقام معظم رهبري داريم دنبال حواشي امور ميريم.اصل مطلب رو دريابيد! اگه خودمون تو اين مسائل جزئي ميدون داري نكنيم كسي اينا رو نميبينه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAFAS313
منم با سكوت عزيز موافقم . اين چند نفر كه نشد نماينده مسلمانان و شيعيان! و صد البته ايرانيان! به قول مقام معظم رهبري داريم دنبال حواشي امور ميريم.اصل مطلب رو دريابيد! اگه خودمون تو اين مسائل جزئي ميدون داري نكنيم كسي اينا رو نميبينه!
راستش دوست من تعداد اين بي سوادان متاسفانه از چند نفر خيلي بيشتر هست خودم عاشورا عكس مي گيرم ميزارم تو سايت تا متوجه بشين چند نفر هستن....
تازه همش كه قمه زني كه نيست...عده اي دنبال شربت و ناهار نذر هستن اينا رو هم تصوير ميگيرم ميزارم....
راستش تا الان همين چند نفر نماي بدي به ما ايراني ها بخصوص شيعيان دادند....
شرمنده دوست من من يكي نميتونم چشام رو فاكتور بگيرم.....اينا حواشي هستن به نظرت...؟؟؟
قمه زني حواشي هست.....[taajob][taajob][taajob][taajob]
به نظرت اين تعداد كه دارن رو شعيه رو سياه ميكنن جزومسايل جزيي هستن.....
چه حرف ببخشيد بي ربطي آورديد......
قمه زني به نظرت ي مسله جزيي هست و جزو حواشي...
خيلي براي عده اي كه اينطور فكر ميكنند متاسفم....واقعا متاسفم....
اگه ميدونستيد كه همين قمه زني يا خونريزي عمدي ...چقدر هويت ايراني رو زير سوال برده
هرگز اون رو جزو حواشي قرار نميداديد...
منتظر تصاوير من از عاشوراي امسال باشيد......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sookoot
جناب باستان شناس ضمن احترام به حساسیتی که نسبت به شعائر مذهبی داری اما بنظر میاد موضوع رو بیش از حد بزرگ میبینی ایا واقعا تعدادی قمه زن که به حرف هیچ مرجع تقلیدی توجه ندارند نماینده دین و ایران و ایرانی محسوب میشوند؟؟خب مسلما خیر
نماینده دین مبلغین و روحانیون دوره دیده و فاضل و باسواد هستند نه تعدادی عوام که معلوم نیست اصلا نماز و روزه هم دارند یا نه
نمایتده و مبلغ دین دکتر رحیم پور ازغدیه که تا قلب اروپا و امریکا و شرق اسیا و خاور دور حرفاش شنونده داره
نماینده و مبلغ دین اقای قرائتیه که سی ساله عموم مردم با درسهایی از قرانش انس گرفتند "نه تعدادی معدود که برای خودنمایی و تظاهر دانسته و یا ندانسته دست به کارای عجیب غریب می زنند
بزرگوار منم میدونم هست تو بعضی از محلات تهران هم هنوز ایام عزا قمه میزنن منتها تمام این افعال لطمه به فرم دینداریه نه به اصل و اساس دین
واما یک سوال: با همه این انحرافات و کجرویهای وارداتی و هزینه هنگفتی که صهیونیست ها و غرب برای وحشی و تروریست نشان دادن اسلام انجام داند و میدهند چرا باز همچنان سیر اشتیاق به گرایش به اسلام و مطالعه مبانی ان رو به فزونی است و همه روزه امار نو مسلمانان درحال افزایش است موضوعی که مطلقا خوشایند دشمنان اسلام نیست" واقعا چرا؟؟
به هر حال من بيشتر به هويت ايراني پاي بند هستم......تا هر چيز ديگه اي..
همه اين مسايل به پاي ايراني ها رقم زده ميشه....و من نميخوام هويت ايراني من زير سوال بره...كه متاسفانه زير سوال رفته....
هر چند يا اعمال اين بي سوادان و خرافه پرستان اسلام رفته زير سوال(چون ميگن از اين اعمال نشون ميدن كه اسلام دين خون و خونريزي هست)....به هر حال فرم دينداري هم ي نمودي از دين داره.....مراجع ميگن غلطه....ولي خب تاكيد خاصي بر انجام نشدن اون(قمه زني) ندارن.....
اين تاپيك هدفش رو در پست اول گفته......و من نميخوام اين پست با مسايلي غير موضوع تاپيك مطرح بشه....پس در مورد همين موضوع بحث شود.....
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
شرمنده بازم اينا رو ببينيد .....آيا غير اينه...
اينان مسلمانان معتقد شيعه (عزدار امام حسين)هستند يا ميخوان برن جنگ قيبله اي؟
با سلاماولا خيلي متشكرم از نحوه صحبتتون در مورد بنده كه واقعا جاي تاسف داره كه وقتي اظهار نظري ميشه زود جوش مياريد...ثانيا اگه خيلي نگرانيد كه اسمتون به عنوان ايراني بد در اد چرا خودتون گسترشش ميديد؟ اصلا ميدونيد تو خود همين سايت چند نفر در روز اين مطلبتونو ميبينن و مطمئنا همه هم مث شما طرفدار ايران و ... نيستن !ثالثا عدم بصيرت كه ميگيم همينه كه بعضيا حواشي رو از امور اصلي تشخيص نميدن .نميدونم چرا افرادي بجاي اينكه سيل عظيم انسان هاي عاشق اقا اباعبدالله رو ببينن چرا اين چند نفر اراذل رئ ميبينن؟!!!!و اينكه بعضي از اين تصاويري كه گذاشتيد اصلا مربوط به ايران نيست و من نميدونم اون خانمي كه با موي سر باز نشون داديد ايرانيه يا شيعه!!!!!!!!!رابعا اگه خيلي نگرانيد بجاي گرفتن عكس ازشون بريد دست يكيشو بگيريد و باهاش عاقلانه صحبت كنيد نه اينكه برا ايران و شيعه هيزم جمع كنيد!به نظر ميرسه شما بيشتر از اينكه به فكر شيعه باشيد به فكر ايران هخا ... هستيد! راستي در مورد اوناي كه دنبال نذر و شربت عاشورا هستن نكنه چشم بصيرت داري د و ميدونيد احوالات باطنشونو ؟!!!!!!!! اگه زياد شو ر وعلاقه به اين نذري ها مردممون نشون ميدن به خاطر متبرك بودنشه ... البته اگه معتقد باشيد !ميفهميد منظورمو...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAFAS313
با سلاماولا خيلي متشكرم از نحوه صحبتتون در مورد بنده كه واقعا جاي تاسف داره كه وقتي اظهار نظري ميشه زود جوش مياريد...ثانيا اگه خيلي نگرانيد كه اسمتون به عنوان ايراني بد در اد چرا خودتون گسترشش ميديد؟ اصلا ميدونيد تو خود همين سايت چند نفر در روز اين مطلبتونو ميبينن و مطمئنا همه هم مث شما طرفدار ايران و ... نيستن !ثالثا عدم بصيرت كه ميگيم همينه كه بعضيا حواشي رو از امور اصلي تشخيص نميدن .نميدونم چرا افرادي بجاي اينكه سيل عظيم انسان هاي عاشق اقا اباعبدالله رو ببينن چرا اين چند نفر اراذل رئ ميبينن؟!!!!و اينكه بعضي از اين تصاويري كه گذاشتيد اصلا مربوط به ايران نيست و من نميدونم اون خانمي كه با موي سر باز نشون داديد ايرانيه يا شيعه!!!!!!!!!رابعا اگه خيلي نگرانيد بجاي گرفتن عكس ازشون بريد دست يكيشو بگيريد و باهاش عاقلانه صحبت كنيد نه اينكه برا ايران و شيعه هيزم جمع كنيد!به نظر ميرسه شما بيشتر از اينكه به فكر شيعه باشيد به فكر ايران هخا ... هستيد! راستي در مورد اوناي كه دنبال نذر و شربت عاشورا هستن نكنه چشم بصيرت داري د و ميدونيد احوالات باطنشونو ؟!!!!!!!! اگه زياد شو ر وعلاقه به اين نذري ها مردممون نشون ميدن به خاطر متبرك بودنشه ... البته اگه معتقد باشيد !ميفهميد منظورمو...
سلام بر دوست سايت .....
نخست بايد عرض كنم ما در زبان شيواي فارسي به بيان و آوردن الفاظ عربي اصلا نيازي وجود نداره.....پس آوردن اولا.....ثانيا.....و ثالثا...... رابعا.... درست نيست.....
اينا عربي هستند ....اين نكته خيلي مهمه......
من به فرهنگ ايراني خيلي بيشتر از هر چيزي ديگه اي اهميت ميدم و خواهم داد....ايران برام مانند ي جون شيرين هست....اجازه نميدم كسي هويت چند هزار ساله اون با خرافات و بي سوادي ببره زير سوال....
شرمنده اشتباه به عرضتون رسيده يعني من دارم قمه زني رو گسترش ميدم؟؟؟؟؟[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
من دارم اطلاع رساني ميكنم و نشون ميدم كه چطوري ي عده اي به قول خود شما اراذل و اوباش دارن هويت ايراني و ديني رو زير سوال ميبرن.....
بله حق با شماست اون تصوير خانم متعلق به عراق هست (شيعه بي روسري)نكنه خيال كرديد در ايران نيست من خودم ميدونم خيلي زننده تر از اين خانم در ايران وجود دارد...منظورم در مراسم
قمه زني هست..
بله دوست سايت اين تاپيك رو خيلي ها در نت مطالعه ميكنند منم قصدم همينه....ميخوام همه نيمه پر رو نگاه كنند تا بدونند گاهي روسياهي امامان چطور توسط عده اي بي سواد شكل ميگيره....
لطفا دوست سايت... نام ايران رو به زبون نياريد...اين نام برام خيلي مقدسه....ايران ايراني ي واژه نيستند بله يك تمدن جهاني هستند .....پس هر چيزي اونا زير سوال ببره محكوم به فناست...پس مسايل مثل قمه زني رو مرتبط به ايران من نكن.!!!
به نظر شما با اين جماعت ميشود صحبت كرد با همون قمه باهاتون حرف ميزنن....
يادت باش خودت گفتي اينا عده اي اراذل و اوباش هستن(حرف خودت هست) پس به نظرت حرف عقلي اينا متوجه مي شوند.
به نظر شما كساني كه در عزاداري دارن با قمه خودزني ميكنند بيشتر ديده مي شوند يا كسي كه داره واقعا با خلوص نيت براي امامش عزاداري ميكنه..؟؟ جواب بفرماييد....
خون بيشتر تو نظر ميات يا اشك و آه واقعي....؟؟
شما مطمن هستيد كه همه آدم هاي عزدار امام حسين به خاطر متبرك بودن غذاي نذري ميخورند.....؟؟؟؟؟ زياد مطمن نباشيد....چون همه خلوص نيت ندارن..شك نداشته باش.
دوست سايت....
عنوان تاپيك رو متوجه هستيد...؟؟
پس اعتقاد منو همين هست...متوجه منظور من كه هستيد....
قبلا همه بهتون گفتم تعداد اين افراد اراذل و اوباش(شما اين افراد رو با اين نام خوانديد) از چند نفر خيلي خيلي بيشتره....
شما هستيد كه ميخواهيد واقعيات گفته نشود و شما هستيد كه براي شعيه و ايران آتش درست مي كنيد....ميخواهيد فقط رو مسايل سرپوش گذاشته بزاريد يعني صورت مسله رو پاك ميكنيد....
اتفاقا مسايل بايد مطرح بشه تا به طور منطقي ريشه كن شود..نه با پنهان كاري و سر پوش گذاشتن روي اون موضوع.
ايران و عقايد ايران چند هزار ساله از هر چيزي برام مهمتره.....حالا شما رو نميدونم.....؟؟
چرا دنباله حرفتون رو ذكر نكرده ايد ايران هخا...يعني چي؟......
لطفا با جسارت حرف بزنيد....
دوست سايت
شما اگه واقعا فكر شعيه بوديد نميگفتيد اون تصوير خانم ايراني نيست.....بله عراقي هست ي شيعه عراقي هست....
مگه شعيه بايد فقط ايراني باشه..؟؟..نميشه عرب و عراقي باشه ولي شان مراسم عزاداري رو بياورد پايين.....اسلام كه فقط در ايران نيست...اينو كه ديگه حتمن مطلع هستيد...درسته؟
سلام دوست عزيز...
تا يادم نرفته اول اينو عرض كنم كه درسته عنوان كاريتون تو اين سايت _معاون بخش علوم انساني _هست ولي مثل اينكه هنوز ياد نگرفتيد كه1: دنبال حواشي نريد!2 : اول يه چوالدوز به خودتون بزنيد بعد يه سوزن به مردم!!!!!!!! داريد از اولا و ثانيا و... من اشتباه ميگيريد در حالي كه خودتون تو نظرات قبلي از واژه فرانسوي (مرسي) استفاده كرديد!!! درسته اسم يكي از دوستان هس ولي اگه زياد به زبان فارسي اهميت ميديد نبايد اين واژه رو به صورت فارسي مينوشتيد بايد با الفباي بيگانه انرا نوشت!! ساير كلماتتونم كه اكثرا عربي هستن!!!![nishkhand] اذعان ميكنيد كه شديدا طرفدار ايرانيد بله منهم شديدتر از شما طرفدارشم البته ايران از نوع اسلاميش ... اگه براي شما ايران مقدسه براي من ايران اسلامي مقدسه... اون خانم بي روسري رو هم به عنوان شيعه مطرح كرديد ولي خدمتتون عرض ميكنم كه اگه نگرانيد كه استكبار و دنيا ... اينا رو به عنوان نماينده ماها بشناسن سخت در اشتباهيد! كسي كه دنبال اسلام واقعي و شيعه واقعي هست حالا چه دشمن و چه كسي كه قصد پيوستن به اين دين كامل رو داره خيلي بهتر از من و شما اونو ميشناسه . نكنه فكر ميكنيد كه عبدالمالك ريگي كه به درك واصل شد هم نماينده مونه؟؟؟؟؟!!!! راستي شما از كجا به شيعه بودن اون خانم يقين داريد؟ مطمئن با شيد كه يكسري افراد در بين اينا هستن كه از سوي غرب سازماندهي شدند و هممون ميدونيم كه هدفشون چيزي جز نسبت دان اين اعمال به شيعيان نيست. پس همشون رو نميتوان مسلمان ناميد... در مورد طرح اين مسائل هم گويا خيلي از زمان عقبيد! اين مسائل خيلي وقته كه مطرح شده و حتي مراجع و بزرگان هم از اين كار نهي فرمودن كه در نتيجه ان اينگونه اعمال هم بشدت كاهش يافته پس بدونيد كه روشنگري صورت گرفته...[shaad] بجاي گذاشتن اين عكسا بريد عكسهاي مردم بي دفاع و مظلوم فلسطين و زندانيان شيعه در بند امريكا و اسرائيل رو بذاريد كه بايد به حالشون خون گريه كرد... در مورد رو سياهي امامان!!! واقعا جاي تاسف داره كه شما با اين لفظ در مورد معصومين صحبت ميكنيد . اينون به ياد داشته باشيد كه رو سياهي هيچگاه براي ائمه نبوده و نخواهد بود بلكه بعضي از افراد بي بصيرت هستند كه با ندانم كاري باعث روسياهي خود ميگردند و نه كس ديگري و نه ائمه عليهم السلام كه اسلام و امامان هميشه سرفراز بوده و خواهند بود... در مورد غذاي نذري هم كه باز داريد نيمه خالي ليوان رو ميبينيد... راستي لطفا زود عصبي نشيد ( نام ايران من رو به زبون نياريد ؟؟؟؟؟!!!!) خيلي من من نكنيد ميدونيد كه من از شيطان است و در فرهنگ ايران اسلامي من جايي نداره و اين مائيم كه ايرا رو ميسازيم[esteghbal] در مورد اراذل و اوباش بله اكثرا اراذل و اوباش هستند ولي حرف دل مطمئن باشيد كه دل سنگ رو هم ميشكاف و اونو تو خودش ذوب ميكنه. راستي لطفا از مقايسه بچه گانه و سطحي بپرهيزيد( كدوم بيشتر ديده ميشن رو ميگم!) در مورد عنوان تاپيك هم كه اصلا ربطي به عكسا نداره و در بحثتون تو اين تاپيك فقط نام ايرا رو برديد در حالي كه عكسا اكثرا متعلق به ايران نيست و كمترين دفاع رو از شيعه كرديد پس عنوانتون با محتوا اصلا به هم نميخورن!!!!! شما از عقايد ايران چند هزار ساله چي ميدونيد؟ نكنه فكر ميكنيد با خوندن چند تا كتاب باستا نشناسي ايران رو شناختيد؟!!!!! داره حكايت شما مثل حكايت رنگرزاي ايرني ميشه كه در فيلم مختارنامه نشون ميده! دشمن امروزسعي داره با تزريق عبارات فريبنده اي مثل (عقايد ايرن چند هزار ساله ) در ايران اسلام و شيعه رو كمرنگ جلوه بده به هوش باشيد!!! اينو هم بگم كه بنده با جسارت حرف نميزنم با شجاعت حرف ميزنم بايد تفاوت رو به عنوان معاون علوم انساني احساس كنيد!!!!! من هدفم يه نقد دوستانه بود و نميخواستم تا اين حد كشدار شه ولي خودتون بد شروع كردبد. خواهشا از اين به بعد كمي در زمينه بحثي كه مطرح ميفرماييد مطالعه كنيد بعد تاپيك بذاريد. متشكرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nafas313
سلام دوست عزيز...
تا يادم نرفته اول اينو عرض كنم كه درسته عنوان كاريتون تو اين سايت _معاون بخش علوم انساني _هست ولي مثل اينكه هنوز ياد نگرفتيد كه1: دنبال حواشي نريد!2 : اول يه چوالدوز به خودتون بزنيد بعد يه سوزن به مردم!!!!!!!! داريد از اولا و ثانيا و... من اشتباه ميگيريد در حالي كه خودتون تو نظرات قبلي از واژه فرانسوي (مرسي) استفاده كرديد!!! درسته اسم يكي از دوستان هس ولي اگه زياد به زبان فارسي اهميت ميديد نبايد اين واژه رو به صورت فارسي مينوشتيد بايد با الفباي بيگانه انرا نوشت!! ساير كلماتتونم كه اكثرا عربي هستن!!!![nishkhand] اذعان ميكنيد كه شديدا طرفدار ايرانيد بله منهم شديدتر از شما طرفدارشم البته ايران از نوع اسلاميش ... اگه براي شما ايران مقدسه براي من ايران اسلامي مقدسه... اون خانم بي روسري رو هم به عنوان شيعه مطرح كرديد ولي خدمتتون عرض ميكنم كه اگه نگرانيد كه استكبار و دنيا ... اينا رو به عنوان نماينده ماها بشناسن سخت در اشتباهيد! كسي كه دنبال اسلام واقعي و شيعه واقعي هست حالا چه دشمن و چه كسي كه قصد پيوستن به اين دين كامل رو داره خيلي بهتر از من و شما اونو ميشناسه . نكنه فكر ميكنيد كه عبدالمالك ريگي كه به درك واصل شد هم نماينده مونه؟؟؟؟؟!!!! راستي شما از كجا به شيعه بودن اون خانم يقين داريد؟ مطمئن با شيد كه يكسري افراد در بين اينا هستن كه از سوي غرب سازماندهي شدند و هممون ميدونيم كه هدفشون چيزي جز نسبت دان اين اعمال به شيعيان نيست. پس همشون رو نميتوان مسلمان ناميد... در مورد طرح اين مسائل هم گويا خيلي از زمان عقبيد! اين مسائل خيلي وقته كه مطرح شده و حتي مراجع و بزرگان هم از اين كار نهي فرمودن كه در نتيجه ان اينگونه اعمال هم بشدت كاهش يافته پس بدونيد كه روشنگري صورت گرفته...[shaad] بجاي گذاشتن اين عكسا بريد عكسهاي مردم بي دفاع و مظلوم فلسطين و زندانيان شيعه در بند امريكا و اسرائيل رو بذاريد كه بايد به حالشون خون گريه كرد... در مورد رو سياهي امامان!!! واقعا جاي تاسف داره كه شما با اين لفظ در مورد معصومين صحبت ميكنيد . اينون به ياد داشته باشيد كه رو سياهي هيچگاه براي ائمه نبوده و نخواهد بود بلكه بعضي از افراد بي بصيرت هستند كه با ندانم كاري باعث روسياهي خود ميگردند و نه كس ديگري و نه ائمه عليهم السلام كه اسلام و امامان هميشه سرفراز بوده و خواهند بود... در مورد غذاي نذري هم كه باز داريد نيمه خالي ليوان رو ميبينيد... راستي لطفا زود عصبي نشيد ( نام ايران من رو به زبون نياريد ؟؟؟؟؟!!!!) خيلي من من نكنيد ميدونيد كه من از شيطان است و در فرهنگ ايران اسلامي من جايي نداره و اين مائيم كه ايرا رو ميسازيم[esteghbal] در مورد اراذل و اوباش بله اكثرا اراذل و اوباش هستند ولي حرف دل مطمئن باشيد كه دل سنگ رو هم ميشكاف و اونو تو خودش ذوب ميكنه. راستي لطفا از مقايسه بچه گانه و سطحي بپرهيزيد( كدوم بيشتر ديده ميشن رو ميگم!) در مورد عنوان تاپيك هم كه اصلا ربطي به عكسا نداره و در بحثتون تو اين تاپيك فقط نام ايرا رو برديد در حالي كه عكسا اكثرا متعلق به ايران نيست و كمترين دفاع رو از شيعه كرديد پس عنوانتون با محتوا اصلا به هم نميخورن!!!!! شما از عقايد ايران چند هزار ساله چي ميدونيد؟ نكنه فكر ميكنيد با خوندن چند تا كتاب باستا نشناسي ايران رو شناختيد؟!!!!! داره حكايت شما مثل حكايت رنگرزاي ايرني ميشه كه در فيلم مختارنامه نشون ميده! دشمن امروزسعي داره با تزريق عبارات فريبنده اي مثل (عقايد ايرن چند هزار ساله ) در ايران اسلام و شيعه رو كمرنگ جلوه بده به هوش باشيد!!! اينو هم بگم كه بنده با جسارت حرف نميزنم با شجاعت حرف ميزنم بايد تفاوت رو به عنوان معاون علوم انساني احساس كنيد!!!!! من هدفم يه نقد دوستانه بود و نميخواستم تا اين حد كشدار شه ولي خودتون بد شروع كردبد. خواهشا از اين به بعد كمي در زمينه بحثي كه مطرح ميفرماييد مطالعه كنيد بعد تاپيك بذاريد. متشكرم.
نه ببخشيد الان ديگه مطمن هستم .....ديگه شما نيازمند يك تعدادي كتاب هستيد كه فرهنگ اصلي و باستاني ايران رو بخونيد بعدا بدونيد كه ايران كجاست؟..و ايراني كيست؟
دوست سايت اصلا مهم نيست عاشورا نزديك هست من خودم با دوربين شخصي از مراسم قمه زني كه همه ايراني هستند و شعيه عكس تهيه ميكنم بعد براتون تو همين سايت ميزارم خودت ببين و بعد قضاوت كن...
شما هر طور دوست داري قضاوت كن ...اصلا برام مهم نيست چون اگه ميدونستي ايران تا چقدر تمدن جهاني داره اينطوري حرف نميزدي.....خب تقصيري نداري چون دنبال تاريخ كشورت نبودي كه بودي آغاز ايران از كجاست.
بهتره بري موزه ملي در تهران ي نگاهي به منشور كورش بندازي ببيني اين مرد بزرگ كه قرآن در سوره كهف رو بخوني ببين قرآن با همه عظمتش از اين كورش هخامنشي چطور حرف ميزنه...
پس تاريخ ايران موضوعي نيست كه بتوني ازش گذر كني...
مگر بخواي اونو ناديده بگيري !!
و تعداد آدم هايي كه متاسفانه دوست دارن چشمانشون رو روي تاريخ بلند ايران ببيند بسيار زياد هست و دوست دارن همه آثار باستاني ايران براي هميشه نابود بشه ..ولي خب خوشبختانه تعداد دوستداران ايران هم زياد هست و مطمن باش امثال من تا جوني در تن داريم براي ايران و ايراني تقديم ميكنم......و نميزاريم...
درسته من از كلمه فرانسوي استفاده كردم و اصلا طرفدار نه غرب هستم نه شرق...
ولي خودت قضاوت كن...كشور فرانسه و موزه لوور در پاريس از فرهنگ و تمدني ايراني و اشياي اون داره مثل چشماش نگهداري ميكنه با خود نام ايران ولي عربستان شهر دين اسلام با ايران چه ميكنه..؟؟...
نخست كه ميخوات خليج هميشه پارسي ايران من رو بزاره به نام خودش خليج مجهول عربي....و بعد داره با تمام قوا فرقه وهابيت رو در ايران گسترش ميدهد حتمن در جريان هستيد؟؟؟
ميخوات فرقه وهابي جاي شعيه رو بگيره....
نگو اينطور نيست !
به كاري به سياست خارجه ندارم ولي همين كشورهاي عربي ايران رو دارن مچاله ميكنن ولي همين تاريخ بلند و خليج پارس هست كه داره مقاومت ميكنه......
ديدي گفتم هيچي از تاريخ عزيز ايران من هيچي نميدوني...اگه ميدونستي متوجه مي شدي كه عقايد 12 هزار ساله ايران ي عبارت فريبنده نيست...اصلا به خودت رجوع كن ببين آيا واقعا تخت جمشيد و پاسارگاد و نقش رستم و اگه بخوام نام همه مكان هاي باستاني رو بيارم مثنوي هفتاد من شايد هم بيشتر بشه.....اينا فريبنده هستند اينا دروغ هستن...؟؟
راستش من خيلي بيشتر از چند تا كتاب خوندم كلا رشته باستان شناسي رو با دل و جون خوندم و تمام دهه بيست زندگي من صرف تحقيق در مورد ايران شده چون ايران هميشه براي خانواده ام و من هميشه گزينه نخست بوده....و هميشه خواهد بود.....
بله من به جسارت ميگم كه ايران رو كاملا درك ميكنم و خواهم كرد شما هستيد فكر ميكنيد ايران محدود به چند سلسله اسلامي هست....پايه همه سلسله هاي اسلامي ايران كه به قدرت رسيدند همون سلسله هاي باستاني ايران بود...با سند هست...
مثلا هنر ساساني.....بعدش شد هنر اسلامي....ولي پايه از ساساني هست...
البته ببخشيد تخصصي حرف نميزنم چون ميدونم سلسله ساساني براتون اشنا نيست....
ولي اينو گوشزد ميكنم تاريخ ايران چيزي نيست كه غرب و شرق بخوان به ما تزريق كنند....
و بخوان بزرگش كنن...بلكه خود ايران اندازه كافي خيلي بزرگ هست و هميشه كساني هستند كه بخوان از تاريخش پاسداري كنن....
مطمن باشيد من براي ايران اينقدر ارزش و احترام قايل هستم.....
اگه طرفدار ايران هستيد تاريخ كشورت رو كوچك نمي شمردي.....
تخصص به عنوان ربطي نداره....!!!
فقط در مرد كوروش همينو بگم كه روابط غير مشروعش با محارمش زبانزد عام و خاصه حالا يا نميخوايد گفته بشه كه نكنه به عقايد چند هزار ساله تون لطمه اي وارد شه يا اينكه باستان شناسيتون همش كشكه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما واقعا عاقل بوديد همون اولش جواب نقدم رو يه جور ديگه ميداديد . اصلا شما از بحث اصليتون خارج شديد! من فقط يك دو جمله جواب پست قبليتونو دادم حتما بايد به بخش روانشناسي مراجعه كنيد!!! اتفاقا شما هستيد كه نميدونيد فرانسه با اين كاراش داره تمدن ايراني رو به تاراج ميبره. اتفاقا افكارتون غرب زده شده كه درست رو از نادرست تشخيص نميده واقعا به حالتون متاسفم. اين اعرابي هم كه ميگيد همشون روساي كشورن كه زير دست امريكا شدن مثل شما كه خبر نداريد از خودتون!!!! و گرنه تمامي اين ملتهاي اعراب كه عقايدشون اينطور نيست.من گفتم كه بيشتر از شما ايران رو دوس دارم ولي اسلاميشو . ولي شما اگه ايران اسلامي هم نباشه مشكلي نداريد!!! كوروشو بچسب !!! ها؟؟؟من هيچوقت تاريخ كشورم رو كوچيك نميشمرم و نخواهم شمرد اين شماييد كه با يكسري اطلاعات نادرست و ناقص نميدونيد چطور از ايرانتون دفاع كنيد! بله همين سلسله پهلوي ها هم هستند كه مايه ننگ ايرانند. با امدن اسلام بود كه ايران روح ر رواني به خود گرفت... شما كلا خيلي عقبيد عقايد ايران چند هزار ساله يعني در ايران بدون اسلام غرب هدفش اينه ! نكنه بازم نفهميديد!!!! طبيعيه! اگه بصيرت داشتيد هيچ وقت نميگفتيد عربها ميخوان خليج فارس رو عوض كنن اين غرب هست كه با فشار به نوكراش (اعراب) قصد گمنام كردن ايران رو داره. وهابيت هم نشات گرفته از صهيونيست هاس . انگار شما صفر صفريد!!!!!افكار شما ناسيوناليستي هس و همونطور كه ميدونيد اين افكار طرد شده هس نزد اسلام و بخصوص شيعه. در دفاع هشت ساله اين نيروي الهي و امدادهاي غيبي و توسل به ائمه بود كه ايران رو نجات داد پس اينو اويزه گوشتون كنيد كه ايران بي اسلام حتي ذره اي نيست. در مرد تخصص و عنوانتونم كه الان ديگه مطمئن شدم كه هيچكدومشون لايق شما نيس. واقعا براي ايران افت داره كه چنين افرادي نااگاه سنگشو به سينه ميزنند و گفتم كه حكايت رنگرزاي ايراني رو داريد....