من فقط و فقط از عربی بدم میاد
باور کنین اگه صد سال هم بخونمش حتی یه کلمه هم یادم نمی مونه!
ادم یه دور روز نامه می خونه تا دو روز بعد یادشه ولی من 10 دور عربی بخونم هیچی یادم نمی مونه[gerye]
قران هم ترجمه شو می خونم[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط و فقط از عربی بدم میاد
باور کنین اگه صد سال هم بخونمش حتی یه کلمه هم یادم نمی مونه!
ادم یه دور روز نامه می خونه تا دو روز بعد یادشه ولی من 10 دور عربی بخونم هیچی یادم نمی مونه[gerye]
قران هم ترجمه شو می خونم[nishkhand]
شیمی و فیزیک وریاضی به خصوص از ریاضی ....اه اه فقط مغز ادمو خسته میکنه.......فیزیک اصن برم سخت نیست ولی خودم نقرت دارم کلا از هر درس ایتطوری نفرت دارم.......
من از درسای دانشگاهی از درسی متنفر نبودم ولی تو دبیرستان از درس مطالعات اجتماعی و جغرافیا متنفففففففففففففر بودم بخصوص مطالعات![narahatishadid]
آی آی آی ... خوب گفتی...یعنی من سر امتحان پایانی مطالعاتم اگه معلم نمی اومد بالای سرم بهم راهنمایی بده...می افتادم...از بس ک همش شبیه هم بودن...
کلا از درسای عمومی زیاد خوشم نمی اومد.... نه ک سخت باشنا ... شب امتحان ک میخواستم بخوونم... نمیدونستم از کجا شروع کنم..از بس ک زیاد بودن...
ادبیات رو ک دیگه نگووو ... من عاشق شعرمااااا اما این کتاب ادبیات رو هیچوقت نتونستم..برای پایان ترم تا آخر بخونمش...با اینکه تا صبح بیدار میموندم[khabalood]..اما بازم چند درسش نخونده می موند..
و من سر جلسه امتحان اینطور بودم...[negaran][negaran][negaran]
من از تنها درسی که در دبیرستان ازش بدم میومد فیزیک بود یعنی زمانایی که درسشو داشتم فقط بخاطر استادش بود که تلاش میکردم نمرات خوب بشه وگرنه از این درس خیلی بدم میومد که الان تو دانشگاه گریبان گیر من شده[nishkhand]
من از درس تاريخ و دين و زندگي خيلي متنفرم حالا به نظر شما ميشه اينها از برنامه درسي ما دانش اموز ها حذف بشه؟
فكر نكنم..................چون به قول معروف :آش كشك خالته بخوري پاته نخوري هم پاته.![entezar2]
داغ دلمو تازه کردی.نقل قول:
من از درسای دانشگاهی از درسی متنفر نبودم ولی تو دبیرستان از درس مطالعات اجتماعی و جغرافیا متنفففففففففففففر بودم بخصوص مطالعات![narahatishadid]
خداروشکر چیزی ازون درسا یادم نمونده.از همه بدتر تارییییییخ.نمره هام همیشه خوب بود.اما نفرت عجیبی نسبت به تاریخ دارم.این نفرت باعث شد که از سر لج بازی دوم راهنمایی اولین و اخرین درسی بود که افتادم [khejalat]
از درس علم النفس به شدت بدم میاد ........یعنی در عین سادگی پیچیده هست.......[khastegi]
تو دبیرستانم از فلسفه منطق خوشم نمیومد......[negaran]