بنظرم گرفتن کارت امتحان یکی از مزخرف ترین کاراییه که یک دانشجو انجام میده! [nishkhand][negaran]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظرم گرفتن کارت امتحان یکی از مزخرف ترین کاراییه که یک دانشجو انجام میده! [nishkhand][negaran]
[tahavoo]
سر بعضی از امتحانا به ما کیک و ساندیس هم میدن!! معمولا به حساب ع.س
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
چه روز مزخرفی بود امروز
البته از یه بابت تکلیفم مشخص شد
الان بابام به دایی ام داشت میگفت همین روزا برا علی اکبر میریم خواستگاری[khande] خودم شنیدم[bamazegi]
ولی مشکل اینجاست که نمیدونم خواستگاری کی[khastegi][sootzadan][nadanestan]
روم هم نمیشه برم بگم خواستگاری کی!![nadanestan][tahavoo]
حالم بهتره[nishkhand]
بسم الله
سلام
امنیت داغونه آقا ، نمی خوام جو بدم ، چیزیه که امروز جای خونمون تو روز روشن دقیقاً جلوی خونه ی ما اتفاق افتاد ، همین بعد از ظهری ، کوچه ای که ابداً نداشتیم درش از این موارد ، یه خانم داشت از جلوی خونمون رد میشد ، یه موتور با دو نفر سوارش اومدن کیف این خانم رو بګیرن ، خانمه می کشید و اون دو فرد ، خانمه می ګفت کمک و جیغ میزد ، مامانم هم که دیدن ، داد زدن بګیرنش ، همه ی آقایون حتی یکی از روحانیون هم رفتن کمک ، اما قبلش این دو نفر چاقو ګرفتن جای ګلوی خانم و ګفتن ګوشیتو بده ، خانمه هم مجبور بود ، ګوشیش رو داد و توشم عکس و ..... [nadidan] یه نفر با ماشین رفت دنبالشون ګم کرد از انتها [negaran] پلاک نداشت موتورشون و کلاه هم سرشون بود ، مامانم بعد ګفتن عه ای کاش روش یه چیزی از بالا مینداختم [sar dard]، من ګفتم باید روشون آب جوش می ریختیم [nishkhand] خلاصه دزدیدن رفت دیګه [afsoorde]
بعله پلیس یک ساعت بعد در صحنه حاضر شد و فقط ګفتن ایشون برن کلانتری [bihes]
این جزئیاتی هست که ما می بینیم وګرنه اقدامات مثبت دیګه ای که انجام میدن بماند ، دستشونم درد نکنه ، ولی جلوی این موارد رو هم بګیرن دیګه عوض نشستن تو اداره و چای خوردن [sootzadan]
الآن همکار مادر بنده چند مورد اینطوری ګفتن به مامانم ، دیګه اجازه نمیدن حتی خواهرم تا مغازه بره چیزی بخرهhttp://www.njavan.com/forum/images/s...20%2816%29.gifیا داداشم تنها از مدرسش که کنارِ کنار خونمونه بیاد خونه [bitavajohi]
قرار بود دیگه سایت نیام....فقط بخاطر خواهرم اومدم
خواهرم؟!جدی جدی باورم شده من یه خواهر دارم!بخاطرش اومدم سایت حاله یه نفرو بگیرم....دلم نمیاد ناراحتیشو ببینم[narahat]خیلی حالم بده...خیلی....!طرف باهاش حرف زدم هی پیچوند هیی پیچوند...دیگه روم نشد بهش بگم....![narahat]
نمیدونم بگم چمه!اصلا عادی نیست![narahat]
شده تا حالا تو يه روز گرم آفتابي دلت يك باران شديد و بخواد؟
يا تو یه روز باران و سرماي شديد دلت براي خورشيد تنگ بشه؟
تو ازدحام و شلوغي دلت هواي تنهايي بکنه؟
يا در كنج تنهايي ات دلت براي شلوغي لك بزنه؟
در روزاي مدرسه دلت هواي خانه را بكند؟
يا تو خانه دلت براي روزهاي مدرسه ات تنگ بشه؟
شده است دلت پر از غم باشه و كسي نباشه؟
يا دلت بخواهد حرفهايت از چشمانت خوانده بشه و كسي چشمانت را نبينه؟
يا حرفهايت ، كارهايت را به اشتباه تفسير كنن و تو از اثبات كردنشون خسته باشي؟
شده ه نبينند، نشنوي ، نخواهند، نباشند، شده دلت بشكنه، بگيره؟ تنگ بشه؟ سخت بشه؟ بلرزه؟ بترسه و بميـــرـه؟
شده گلوت پر از بغض باشه ، يا دلت كسي را بخواهد كه مثل هيچكس نيست؟ و هيچكس هم نباشد ......
شده است دوست داشته باشي خدا بيايد پايين، بيايد كنارت بنشينه، موهايت را بزند پشت گوشت و با لبخند نگاهت كنه و من هــٍي برايش بگويم هــٍي حرف بزنم و او فقط گوش كنه؟
میشه اینبار تشکراتون بشه حرف، بشه مرهم؟....ميشه؟؟؟
خدافظ
سلام. کجا؟ کدوم محله..؟؟
توصیه های ایمنی رو هم بفرمایید.
سلام. سولیناز خانوم. آره خوب همه اینجوری میشن. البته گاهی اوقات....
به مسایل ناراحت کننده کمتر فکر کنید. آدم نادون همه جا هست که بقیه رو آتیشی میکنه.
سلام
اتفاقی دیدم ، نقل قول بزنید آدم متوجه شه [shaad]
هر محله ای ، آدرس خونمون رو که قرار نیست بدم [khanderiz]
مګه بنده از اداره ی آګاهی هستم که توصیه کنم ؟ هر کس خودش عاقله میدونه ، نیاز به توصیه نیست [cheshmak]
ــــــــــــــــــــــ
( با شما نیستم ! با خودمم این قسمت رو [khanderiz] )
از یک ساعت پیش حوصله ی هیچ کی و هیچ چی رو ندارم ، عه ..... یه جوری شدم چرا ؟! [naomidi][nadanestan]
البته بهتر ، خوشحالم دل شوره ی الکی دارم ، به خاطر این اتفاقات عمراً نیست ، الکی اومده سراغم [afsoorde] ولی خوبه ، من که دوست دارم ، دنبالش بودم ، اومد بالاخره ، خوش اومد [shaad]
کشـــــــــــــــــــــــ ــــــف کردم http://www.millan.net/minimations/smileys/yay.gif
از باب آهنګ غمناکه ، بعد یه مدت کثیری آهنګ غمناک ګوش دادم ، روم عجب تأثیری شګرفی ګذاشت [taajob2] در عجبم ! [tafakor]
خیلی حواستون به آهنګی که ګوش میدید باشه ، خیلی تأثیرګذاره !http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دانلود
به استاده بعد از امتحان میگیم امتحانتون خیلی سخت بود
سوالای تستیش که ادم تو همشون بین دو گزینه کاملا گیر میکرد!
میگه: عه جدا؟ یادم باشه دفعه بعد طوری طرح کنم تو هر چهار گزینه بمونید !!!
[bihes][bihes][bihes]
غمگینم،چونان پیرزنی که آخرین سربازی که از جنگ برمیگردد،....
پسرش نیست....
http://uc-njavan.ir/images/82qp5mffgt8dutdf2e.jpg
شما كه ادعاى انسانيتت ميشه
بايد بدونى كه بعضى حرف ها رو نبايد تو جامعه زد [entezar][daava][asabani]
خب نزن اين حرفا رو خب [nadidan]
امروز روز سختی بود
از 3بامداد که دراز کشیده بودم و بنان و قربانی گوش میدادم که یهو بابام اومد اتاقمو چنان درو باز کرد یه لحظه فکر کردم به همه چی اعتراف کنم! ولی به چی؟ آخه قیافه بابام مثل افسران آگاهی بود و نوع در باز کردنش منو ترسوند!! بعدش فکر
کردم گوشمو میکشه یه نگاه تند انداخت و آروم کامپیوترو خاموش کرد و رفت!
گفتم خداروشکر!! خودمو خاموش نکرد!
7صبح که دزدکی رفتم دانشگاه و دزدکی امتحانو دادمو و دزدکی اومدم بیرون
یکی از اساتید ارشد به خونم تشنه شده!! قبلا از دوستان و مریدان!!(پاچه خوار) وی بودم و بسیار دوست بودیم!! ولی یه
اس ام اسی رو اشتباهی به اون دادم و...!!
تا ظهرش که تو انقلاب هرچی دنبال کتابی در باب تفوج! گشتم پیدا نشد و دو ساعت منتظر brt بودم که برم شرق
بعد اومدم خونه!
اینروزا یکمی عصبی شدم..[nadidan]
البته دیشب و امروز اوجش بود...
غروب اس دادم به پسر خالم یه سوال پرسیدم...
جواب داد ببخشید شما؟ گوشیم نمیدونم چی چی.. منظورش این بود که پاک شده..
منم [bihes] بهش اس دادم: واقعا که!!!!! اصلا پاک هم شده باشه باید شماره منو حفظ باشی!! نیازی نیست سوال بپرسی و اسممو بدونی ..هیشکی نیستم
جواب داده: مونایی دیگه انقده لوسی![nishkhand] چی شده؟
من:[taajob] از کجا متوجه شد!!!!!!!!!!!!!؟؟؟[nadanestan][bihes]
یدفعه همه عصبانیتم فروکش کرد [nishkhand]بخودم اومدم و تعجب کردم که یعنی خدایی انقد ضایع بود منم!![nadidan][khejalat][sootzadan]
ازونجایی که هم پدر و هم مادر فرزندان ارشد بودن! طبیعتا منم فرزند ارشد دو پدربزرگ بودم و هستم![nadanestan]
و ازونجایی که دختر و پسر خاله و دایی و عمو حداکثر سنشون 2ساله!!
تجربه ی جالبی است!که دختر خاله رو اذیت کنی! سر کار بزاری!
من که نمیتونم دختر خاله 2ساله رو سر کار بزارم
نصف عمرم در فناست!!
امروز شبیه ِ دیروز نبود ... خیلی کمتر اتفاق داشت .. مثل هر روز !
بعضی از دردها قرار نیست خوب بشن...
نباید هم خوب بشن...
باید باشن تا به زندگی ما جهت بدن...
امروز یهو جا خوردم...
چه حس بدیه،هرچقد میخوام بهش فکر نکنم،نمیشه،از اعماق قلبم ناراحت شدمsh_omomi37[afsoorde]
.....
ترجیح میدم دهنمو ببندم.....
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
از ساعت 6 صبح تا حالا بیرون بودم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییلی خستمه!افسردگی گرفتم شنیده بودیم میگن اول افت داره ولی باور نمی کردم به این شدت داره!ازخودم انتظار خیــــــــــــــــلی بیشتر داشتم هیچی بدتر ازین نست که پیش خودت شرمنده شی
خسته ام واقعا
یعنی خسته ام،طوری که نه چای نه قهوه و ........... هم نمیتونه سرحالم بیاره
دلم هم از دست یکی خیلی گرفته،در واقع دیگه برام مثل بقیه عادی شد
خیلی عصبی هستم، برای همین تمرکز ندارم
از صبح تا حالا دارم فقط سوال حل میکنم ،تمرکز خوندن رو اصلا ندارم
صبح خنده داشت .. عصر نشستن ...
دیروز اخرین امتحانمو دادم[sootzadan]خیلی خوب بود!اخرین امتحان زبان....![shaad]ادم انرژی میگیره وقتی میبینه لااقل این امتحانو حتما 20 میشه[sootzadan]
بقیشو......!وای خدایا فیزیک از همه بدتر بود[nadidan]
امتحانای من که تمومید....مامان بزرگم و بابا بزرگمم از گیلان اومدن اینجا!عمم...[khande]میزنه تو سره خودش....!هنوز امتحاناش تموم نشده!تو خونه شلوغه[sootzadan]بیچاره تمرکز نداره!خودشو تو اتاق حبس کرده!
اهل خونه ساکتن...فقط من اینجا جوگیر شدم![sootzadan]بقیه پایه هستن ولی!
اهنگ میذارم تو خونه همه میان وسط![khande]
امروز دهن همه سرویس شد از بس اینو گذاشتم و بابام و .... گیلکی رقصیدن[sootzadan]این اهنگو یه بار وسط مراسم عقد گذاشتن...من ولو شدم از خنده[sootzadan]بین دوتا اهنگ ملایم این اومد[sootzadan]تنها کسیم که اون وسط بود من بودم!خشکم زد![nadidan]خیلی ضایع بود![nadidan]
اهنگو گذاشتم شمام فیض ببرید[cheshmak]
http://www.njavan.com/forum/showthre...280#post571280
من میدونم.همه ی امتحانارو میوفتم.من میدونم.
میخوام تو گینس رکورد بزنم.تنها دانشجویی که همه ی درسارو افتاد [nishkhand]
خیلی بده صبح با صدای گریه پاشی.
با یه خبر بد....
ســــــــلام
امروز صبح ساعت 8 یه امتحان رو خراب کردم در حــــــــــد تیم ملی[daava]
با اینکه دیشب فقط 4 ساعت خوابیدم ولی واسه امتحانای پشت سر هم کاری نمشه کرد[negaran]
با استادصحبت کردم حله[nishkhand]
ولی مطمنم باز دروغ میگه و یادش میره[afsoorde]
یادم رفت اخر ورقه نامه بنویسم[negaran]
یه حسی میگه مشروط شدن رو این تجربه میکنم[taajob]
خیلی زحمت کشیدم برم بخوابم شاید این خاطرات تلخ یادم رفتت[khabalood][khabalood]
خدا اخرش بخیر کنه[negaran]
امیــــــــــن[golrooz]
یکی برام اینو فرستاد :
لذتی که تو سرکار گذاشتن دهه شصتیا هست
تو کتک زدن دهه هشتادیا نیست
به سلامتی دهه هفتادیا [tafakor]
از اون موقع دارم فکر میکنم یعنی چه !!!!!!!!!!!!! نفهمیدم [sootzadan]