پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
robofire
خیلی ممنون دوست عزیز می شود درباره ی دستگاهی که گفتید در بازار هست بیشتر توضیح دهیذ در ضمن یک سوالی داشتم آیا امکان دارد که فردی عکسی را جلوی آیفون بگیرد و صاحب خانه در تشخیص اشتباه کند؟
متشکرم
یکی از چون منزلش چون نزدیک مدرسه بود دانش آموزان همیشه زنگ می زدن و فرار می کردن ایشون رفت یک آیفون خرید تا هر کس کلید زنگ را می زد در اولین کار عکس او را می گرفت و ذخیره می کرد و در چاپ کردن عکس ساعت و روز و تاریخ آن را می زد . ولی فک کنم اگر عکس را خیلی جلو بگیره شاید بفهمند چون برای گرفتن عکس حتما در یک فاطله مجاز تعریف می شود تا کیفیت عکس مناسب و خوب باشه و اگر از فاصله دور بگیره که تابلو میشه و صاحب خانه می فهمه می تونید خیلی راحت این رو تست کنید حتی با این آیفون های تصویری معمولی .
با سلام.شما بايد فاصله ي شخص تا ايفون را تخمين بزنيد.و از لنزي استفاده كنيد كه فاصله ي كانوني آن بين كمترين و بيشترين فاصله ي شخص با آيفون باشد.لنز هاي وايد انگل براي اين كار مناسب تر است.در صورتي كه شخص زياد به لنز نزديك باشد تصويري محدب گرفته ميشود.و در فاصله ي خارج از فاصله ي كانوني لنز ، تصاوير فلو و تار ميشود.اگر قصد ارسال تصوير را داريد بايد از حسگر ضعيفتر استفاده كنيد تا حجم فايل شما كم شود.بيشترين دقت خود را براي كيفيت بيشتر بايد به نور پردازي اختصاص بديد.اگر نور خوب باشد بدترين لنز و حسگر باز هم تصاوير قابل قبول ميگيرد.سرعت شاتر را براي تصاوير متحرك بالاتر بگيريد.و براي جبران زمان و نور از ديافراگم بازتر استفاده كنيد.ديافراگم را آنقدر باز نكنيد تا عمق ميدان شما كم شود.حساسيت حسگر را براي شب و تاريكي به طور خودكار افزايش دهيد. در حدود 400 ايزو براي شب و 200 ايزو براي روز.بهترين راه حل براي نور فلاش ميباشد.شاد و موفق و واقع بين باشيد @};-
میگم کاش میشد این درب باز کن هایی که با کد در رو باز میکنه تولید انبوه میرسید.
این جوری واسه هرکی یه کد میدادیم تا بدونیم کی کی اومده.
یا کد رو میدادیم به یقیه تا راحت برن تو.
دیگه کیلید و دسته کیلید هم از جیب مردم حذف میشد.به نظر من که خیلی بهتر از کیلیده.همه جام میشه پیادش کرد حتی رو خودرو یا ...
امكان اين كار وجود داره.
مثل خيلي چيزها معايب و محاسني داره.
و كلاً يك روش ورود هرگز كامل نيست و بايد از دو روش در يك سيستم استفاده بشه.
مثلاٌ كارت و كد با هم.
کارت که باز همون کیلیده خودمون میشه.
میخوایم یکم از بارمون رو بندازیم رو دوشه ابزار الکتریکی و الکترونیکی.
بد نمیشه بعد ها بحثی رو فرق الکتریکی و الکترونیکی بکنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moji5
میگم کاش میشد این درب باز کن هایی که با کد در رو باز میکنه تولید انبوه میرسید.
این جوری واسه هرکی یه کد میدادیم تا بدونیم کی کی اومده.
یا کد رو میدادیم به یقیه تا راحت برن تو.
دیگه کیلید و دسته کیلید هم از جیب مردم حذف میشد.به نظر من که خیلی بهتر از کیلیده.همه جام میشه پیادش کرد حتی رو خودرو یا ...
میگم این دربازکن رمزی که مشابه آن وجود دارد و خیلی راحت می توان به کد آن دست یافت مثلا چند وقت پیش در جایی خواندم که افرادی با قرار دادن دوربین در داخل عابر بانک و فیلم گرفتن از رمز عبور و کد روی کارت، یک کارت تقلبی درست می کردند و حساب مشتریان را خالی می کردند ولی به نظر من می توان از اثر انگشت نیز استفاده کرد و اثر انگشت اعضای خانواده را به حافظه آیفون سپرد، اینجوری دیگر نمی توانند کاری کنند ولی آن وقت افرادی از فامیل که پشت در می مانند چه می شود؟:-?
لطفا باز هم نظر بدهید
در حال حاضر از سيستم هاي كدينگ در بعضي از منازل و حتي ادارات و محل هاي تجاري استفاده مي شود البته بحث امنيت كه دوستان بيان كردن خيلي مهم هست اما هر سيستمي اشكالاتي دارد. ولي پرسيده بودين چرا همگاني نمي شود به نظر من مثل آيفون هاي تصويري هست كه در اوايل ورود به بازار خيلي كم استفاده مي شد اما با گسترش و فرهنگ سازي استفاده جا افتاده و در تمام منازل ، شركت ها و .... استفاده مي شود حتي در گاوصندوق هاي جديد از اين سيستم كدينگ استفاده مي شود با توجه به اينكه در اون اسناد و مدارك را نگه داري مي كنن.
فينگر پرينت يكم خطا داره و ممكن هست خودت هم نتوني بري داخل منزل، ولي خيلي امنيت داره.
براي عضاي ورودي كه عضو دائم خونه نيستند هم ميشه كد گذاشت.
ولي باز هم احتمال لو رفتن كد هست.
اسكن چشم هم هزينه رو بالا ميبره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moji5
کارت که باز همون کیلیده خودمون میشه.
میخوایم یکم از بارمون رو بندازیم رو دوشه ابزار الکتریکی و الکترونیکی.
بد نمیشه بعد ها بحثی رو فرق الکتریکی و الکترونیکی بکنیم.
آخه با ابداع ابزاري مثل بمب الكترومغناطيسي صلاح نيست همه چيز الكتريكي بشه.
اونوقت تو يه ثانيه ميتونيم در عمل به طور كامل فلج بشيم.{worried}
سلام
میگم حالا برای مشاوره و اجرای طرح باید چیکار کنیم؟
در ضمن من کمی با میکرو کنترلر و الکترونیک آشنا هستم ولی در مورد فینگر پرینت و نحوه ی تشخیص و سیستم آن اطلاعاتی ندارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارد میشود ما را هم در جریان بگذارد.
متشکرم