-
پاسخ : دوستان لطفا نون خشک های منزل رو همراه زباله ها دور بریزید !
جناب آقاي سهيل عزيز
اينجا هركسي حق داره نظرشو رو بگه
چيزي كه كسي حق نداره ، توهينه . نمي خوام بگم شما خداي نكرده توهين كردين نه !
مي شد يكم دوستانه تر بگين .
اين حرفم به آقاي امير آشنا و دكتر ميناي عزيز هم هست .
به هر حال بشين و بفرما يه معني مي دن !!!
-
طبق تصميم مدير كل سايت تاپيك باز خواهد شد .
ولي از دوستان خواهش دارم كه با تكيه بر احترام و منطق نظراتشون رو اعلام كنند .
در صورت مشاهده ي پست توهين آميز ، كاربر از اين تاپيك محروم خواهد شد .
ممنون @};-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
طبق تصميم مدير كل سايت تاپيك باز خواهد شد .
البته از یه سایت علمی جز این انتظاری نیست .
ممنون از اینکه باب بحث علمی و انتقادات علمی دوستان به موضوع رو باز نگهداشتید
@};-
-
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilspeedart
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
دوست عزيز ما اينجا اومديم كه نظراتونمون رو اعلام كنيم نه كه وقتي يكم بحث كرديم بگيم من ديگه ادامه نمي دم يا حرفم رو پس مي گيرم !
اميدوارم شاهد فعاليت مفيد هر چه بيشتر شما در سايت باشيم .{happy}
-
با درودی دوباره خدمت دوستان گرامی @};-
یکی از دوستان خوبم در پیام هایی انتقاداتی به موضوع داشتند که بنده به ایشون پیشنهاد دادم این مباحث با دقت و موشکافی در همین تاپیک مورد تبادل نظر قراربگیره تا بتونیم برای رسیدن به یک نتیجه منطقی از دیدگاه های متین همه کاربران گرامی استفاده کنیم .
از ابتدا هم این موضوع به صورت « بحث » مطرح شد ؛ چون قصد بر این نبوده و نیست که دیدگاهی بدون مطرح شدن دلایل منطقی و علمی مورد پذیرش عزیزان قرار بگیره و اصولا از یه جوون انتظار میره مساله ای رو بر اساس تعصب رد یا قبول نکنه . مطمئنا فرهنگ سازی با کمک همه جوونا امکانپذیره . ما نمی تونیم از یه فرد مسن توقع پذیرش نکاتی مغایر با اونچه سالها به گوش او خونده اند داشته باشیم ولی مسلمه انعطاف جوون توام با روحیه استدلال خواهی قدم اول در جهت فرهنگ سازیه و تمام تلاش بنده هم بر این بوده که بحث رو در جهت علمی و نه احساسی هدایت کنم . امیدوارم همه ما با در نظر داشتن اصل احترام به همدیگه در این تبادل افکار مشارکت فعالی داشته باشیم ...
و اما در خصوص موضوع بحث و راهکار ارائه شده تصور می کنم اگر موضوع رو به اجزای کوچکتری تقسیم کنیم و هر کدوم رو به طور مجزا مورد نقد علمی قرار بدیم بهتر می تونیم به نتیجه برسیم .
در این خصوص هر کدوم از دوستان عزیزم اگه سوال یا نظری دارند لطفا مطرح کنن تا بتونیم در بحث از این دیدگاهها استفاده کنیم @};-
8->
-
با تشکر از شماو بحث خوبتون.ببینید بنظر بنده ما باید در هرکاری ابتدا به دستورات اسلامی و دینیمون توجه کنیم و این رو کاملا قبول دارم که طبق دستور اسلامی این کار حرام هست که ما نان رو که یکی از عزیزترین نعمت های خدا است دور بریزیم و برای جلوگیری از این کار هم تا بحال برنامه های زیادی در تلویزیون پخش شده که نانواها رو مورد انتقاد قرار دادند اما متاسفانه هنوز میبینیم که کیفیت نان های تولیدی خوب نیست و مجبور هستیم اضافات و کناره های نان رو از نان جدا کنیم و به نمکی ها بدیم اما الان این مسئله ذکر شده که این کار رو نکنید به دلیل امکان ایجاد سرطان.خوب مسلما ما باید این مطلب رو بپذیریم چون باز طبق دستورا اسلامی بدن ما امانتی است از جانب خدا که ما باید از اون به نحو احسن محافظت کنیم.
-
مسئول اينكه نان كيفيت مناسبي نداره ما نيستيم هستيم؟
چيزي كه مهمه اينه كه وظيفه ي ما چيه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
مسئول اينكه نان كيفيت مناسبي نداره ما نيستيم هستيم؟
چيزي كه مهمه اينه كه وظيفه ي ما چيه!!!
آفرین فریبا جان.دقیقا منظور من هم همین بود
-
با تشكر از دوستاني كه نظر دادند در اينكه بايد سپلسگذار نعمات خدا باشيم كه يكي از حياتي ترين اونا نان هستش شكي نيست .. منتها ما تا اونجايي مسئوليم كه كيفيت و موندگار نان بهمون اين اجازه رو بده كه اونودرست مصرف كنيم ... حالا اينكه متوليان امر اقتصاد جامعه نميتونند يا نميخواند به مسئله نان و كيفيت نان برسند اين تنها مسئوليتي كه براي ما ايجاد ميكنه اعتراض و رسوندن حرف حق به گوش مسئو.لينه .. كه شده .. و بارها هم تو صدا و سيما روش بحث شده .. حالا اينكه بيام و به خاطر حفظ نعمت سلامت جامعه كه جنبه حق الناس رو هم داره زير پا بذاريم اين از عقل و دين و .. به دوره بنابراين منم توصيه ميكنم براي حفظ سلامت خودمون و جامعه به اصل تاپيك توجه كنيم و اونو تبليغ كنيم .. در مورد حرف يكي از دوستان در مورد ساير اقلام خوراكي بايد بگم كه البته كه مشكل به همين يه جا ختم نميشه و اتفاقا موارد از اين دست متعدده كه مردم اطلاع ندارند .. من از مديران بخش پزشكي درخواست ميكنم در صورت امكان يه تاپيك در مورد سلامت جامعه و فرد بزنند و تو اون تاپيك موارد اينشكلي رو تذكر بدند و اطلاع رساني كنند .. ممنون و موفق باشيد
-
ممنون از دوستان گرامی @};-
به نظر شما ؛
آیا نون غذای مناسبی برای گاو محسوب میشه ؟
آیا نون واقعا در دامداری ها کپک می زنه ؟
آیا کپک نون برای گاوها مضره ؟
آیا شیر ؛ گوشت و محصولات دامی آلوده به سموم قارچی میشن و آیا پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون می تونه این سموم احتمالی رو از بین ببره ...؟
آیا اصولا این سموم قارچی برای انسان ضرر قابل توجهی دارن ؟
و ...
-
با توجه به بحث های علمی ای که شده همه متوجه شدیم که نان کپک زده مضر هست ،
حالا مهمترین بحثی که این جا وجود داره اینه که وظیفه ی ما چیه ؟
من به شخصه با این که نان ها رو همراه زباله هامون بیرون بریزیم مخالفم {i dont want to see} ، ولی خب اگه مضر باشه بخث عوض می شه...!!!:-/
اما منظورم از این که بحث عوض میشه این نیست که نان هامون رو بیرون بریزیم...منظورم اینه که باید فرهنگ سازی کنیم در هر جهتی.
درسته کیفیت نان های ما پایین هست و ما در این زمینه فعلا نمی تونیم کاری انجام بدیم ، ولی می تونیم راه کارهایی ارائه بدیم که با اجرای اون ها از کپک زدن نانهای اضافه جلو گیری بشه ، مثلا این که نانهای اضافه رو پهن کنیم تا خشک شن ( و چه به سرعت خشک می شن ) تا دیگه کپک نزنن ، یا یه راه کار دیگه این که نون رو روزانه تهیه کنیم ،
شما چه پیشنهادی برای جلوگیری از کپک نان دارید؟
،من یه انتقاد می تونم بکنم:-/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا خیابانی
من یه انتقاد می تونم بکنم:-/
دو تا انتقاد هم می تونید {happy}
-
من اين مورد رو واسه يكي توضيح دادم گفت كه من نمي ذارم نونها كپك بزنه بعدش مي دم به نمكي! گفتم به هر حال قاتيه بقيه نونها كپك مي زنه ديگه .
حالا الانم بحث همين جاس . اينكه ما بخوايم نون رو جدا كنيم به هر حال كپك مي زنه چون وارد يه سيكل طولاني مي شه و ناگزيره .
واسه اصلاح اين سيكل نياز به يه برنامه ي قوي داريم . يه پشتوانه ي محكم لازمه .
مينا جون انتقادت رو بگو .
-
قاطی بقیه ی نون ها میشه ...؟ شاید
ولی
من خودم چند بار دیدم که نمکی وقتی نون اضافه رو می گیره بررسیش می کنه تا نون کپک زده نگیره از ما ، البته می دونم که بررسی اون کفاف نمی ده :-?? ولی
برای جلو گیری از این که نون ها وارد یه همچین سیکلی که میگین و مورد قبول من هم هست نشه ما می تونیم با توضیح دادن موضوعی که اینجا یاد گرفتیم به همه ی اطرافیانمون و مخصوصا نمکی ها و یاد آوریش باعث بشیم که سیل عظیمی از مردم از این موضوع با خبر بشن و از کپک زدن نون هاشون جلوگیری کنن .
و اما انتقادم : آیا به نظر شما ریختن نان های خشک تو ظرف آشقال آخرین راه نیست :-/
آخرین راه و ساده ترین راه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا خیابانی
قاطی بقیه ی نون ها میشه ...؟ شاید
ولی
من خودم چند بار دیدم که نمکی وقتی نون اضافه رو می گیره بررسیش می کنه تا نون کپک زده نگیره از ما ، البته می دونم که بررسی اون کفاف نمی ده :-?? ولی
برای جلو گیری از این که نون ها وارد یه همچین سیکلی که میگین و مورد قبول من هم هست نشه ما می تونیم با توضیح دادن موضوعی که اینجا یاد گرفتیم به همه ی اطرافیانمون و مخصوصا نمکی ها و یاد آوریش باعث بشیم که سیل عظیمی از مردم از این موضوع با خبر بشن و از کپک زدن نون هاشون جلوگیری کنن .
و اما انتقادم : آیا به نظر شما ریختن نان های خشک تو ظرف آشقال آخرین راه نیست :-/
راستش منم با نظر مینا جون موافقم...................
حرف جالبی زد.... تو ظرف زباله ریختن باید آخرین را و مرحله باشه..........
واقعا بشینیم فکر کنیم که آیا راه بهتری وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/
-
ببینید دوستان ؛ قطعا قبل از اینکه نون تبدیل به ضایعات بشه باید تمام تلاشمون رو انجام بدیم تا از این موضوع جلوگیری کنیم . مثلا با تهیه میزان کافی نان و جلوگیری از هدر رفتن بی مورد اون ( کاری که متاسفانه بعضا به دلیل اینکه نون یا به زعم ما زیادی برشته و یا برعکس خمیره انجام میشه و اگر منصفانه نگاه کنیم خیلی از این موارد واقعا اونقدرها هم بی کیفیت نیستن ) هرچند بسیاری از موارد دور ریز نون به علت کیفیت بد خمیر و یا کیفیت بد پخته که این موضوع در اختیار ما نیست ...
پس قدم اول ؛ جلوگیری از تولید نون خشکه که لااقل بخشی از این اقدام در اختیار من و شماییست که هر روز می تونیم از هدر رفتن نون در منازل خودمون جلوگیری کنیم ...... @};-
-
نکته بعدی که لازم می دونم اشاره کنم اینه که مسلما نونی که رطوبت داشته باشه و یا بعضا آلوده به مواد مختلف مثل چربیها بشه خیلی سریعتر کپک می زنه ولی باید توجه داشته باشیم که ؛
اولا کپک نون در مراحل اولیه تقریبا از ظاهر نون خشک مشخص نیست
دوم اینکه نون خشک هم باز درصدی رطوبت داره ضمن اینکه باید در نظر داشت این نون ها عمدتا در انبارهای بسیار بزرگی ذخیره میشن که در معرض رطوبت هواست و تدریجا میزان کپک زدگی در این نون ها به حد قابل توجهی افزایش پیدا می کنه ( یعنی پروسه ای که از منزل من و شما شروع میشه تا اون نون رو گاو مصرف کنه معمولا به اندازه ای طول می کشه که بخش قابل توجهی از این نون خشک ها کپک می زنه
و سوم اینکه بعضی دوستان تصور می کنن با دادن نون خشک به گاو این نون اسراف نمیشه در حالی که نون خشک غذای مناسبی برای گاو نیست حتی اگه کپکی در کار نباشه ...
-
در مورد صحبت مينا خياباني:
عزيزم فكر مي كني نمكي حرف تو رو قبول مي كنه؟!!
مي گه باشه به خاطر اين حرف من از فردا ديگه نون خشك رو جمع نمي كنم؟؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا خیابانی
کاملا همینطوره . آخرین راهه و برای اینکه این سرنوشت برای نون به حداقل برسه باید از مرحله قبل شروع کنیم ؛ یعنی نون رو به میزان نیاز واقعی تهیه کنیم و در مصرف اسراف نکنیم ....
متاسفانه تا حالا چون فکر می کردیم این نون خشک ها به مصزف معقولی می رسه شاید خیلی حساسیت به خرج نمی دادیم ولی از این به بعد که مطلع شدیم این نون خشک ها عملا ضررشون از منفعتشون بیشتره وظیفه ما در جلوگیری از اسراف نون و تولید نون خشک خیلی سنگین تر میشه ... @};-
-
سلام
ممنوع از اقا امیر منو دعوت کرد به این قسمت همون طورکه به اقا امیر هم توضیح دادم ریختن نان به زباله کار قلطی که من با این کارصدرصد مخالفم نمی دونم دلایلم برشون کافی بوده یانه اگه کاربراان هم بخواهند این دلایل را با اجازه اقا امیر در این قسمت میزارم فقط ی مختصر توضیح دم که از کاشت گندم تا به نان خشک ورسیدن ان به چرخه زنجیر وار بهم متصل که ما باید بدانیم از کجااین زنجیر را ببریم ریختن نان به زباله چه ازنظر عرفی چه دینی و چه هر لحاضی که شما فکر کنید اشتباه است ریختن نان به زباله دوباره به دست نان خشکی ها میرسد اگه خوستید براتون توضیح میدم وبا ریختن نان به زباله علاوه برنان بی هرمتی می شود از لحاظ پزشکی با پس مانده نان ترکیب می شود علاوه بر کپک نان باعث بیماری نیزمیشود من دمدار نیستم همون طور که اقا امیر هم میدونندنون خشک برای دامداران ارزانتر ازبقیعه خوراک دام می افتد و برای گاونیزخوش خوراک هست برای همین هست که دمداران بیشتر به طرف نان خشک کشیده میشوند اما در جواب کسانی که میگن نون خشکی ها برای خرید نون کپک زده را جدا میکنن می خوام بگم درسته اونا برای خرید این کار را میکنند ولی اگه نون کپک زدهای در زباله باشد قاطی نوناشون میکنند
{wave}
-
دوست عزيز
امكان جدا كردن نون از بين زباله خيلي كمه !
راه حلتون رو هم پيشنهاد بدين
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام
ممنوع از اقا امیر منو دعوت کرد به این قسمت همون طورکه به اقا امیر هم توضیح دادم ریختن نان به زباله کار قلطی که من با این کارصدرصد مخالفم نمی دونم دلایلم برشون کافی بوده یانه اگه کاربراان هم بخواهند این دلایل را با اجازه اقا امیر در این قسمت میزارم فقط ی مختصر توضیح دم که از کاشت گندم تا به نان خشک ورسیدن ان به چرخه زنجیر وار بهم متصل که ما باید بدانیم از کجااین زنجیر را ببریم ریختن نان به زباله چه ازنظر عرفی چه دینی و چه هر لحاضی که شما فکر کنید اشتباه است ریختن نان به زباله دوباره به دست نان خشکی ها میرسد اگه خوستید براتون توضیح میدم وبا ریختن نان به زباله علاوه برنان بی هرمتی می شود از لحاظ پزشکی با پس مانده نان ترکیب می شود علاوه بر کپک نان باعث بیماری نیزمیشود من دمدار نیستم همون طور که اقا امیر هم میدونندنون خشک برای دامداران ارزانتر ازبقیعه خوراک دام می افتد و برای گاونیزخوش خوراک هست برای همین هست که دمداران بیشتر به طرف نان خشک کشیده میشوند اما در جواب کسانی که میگن نون خشکی ها برای خرید نون کپک زده را جدا میکنن می خوام بگم درسته اونا برای خرید این کار را میکنند ولی اگه نون کپک زدهای در زباله باشد قاطی نوناشون میکنند
{wave}
سلام خدمت دوست گرامی و سپاس از اینکه انتقادت رو مطرح کردی @};-
ببینید موضوعی که بنده مطرح کردم راهکاری بود برای جلوگیری از آلوده شدن مواد غذایی حیاتی مانند شیر به سمومی که در حال حاضر قادر به پاکسازی اونها نیستیم ...
کاملا موافقم که از بین بردن نون های خشک بخشی از این چرخه محسوب میشه و البته اگه ملاحظه کرده باشید مکررا اشاره کردم می بایست از هدر رفتن نون جلوگیری کنیم ؛ اما سوال اینجاست :
تکلیف اون میزان نونی که علی رغم سعی ما مبنی بر جلوگیری از اسراف و اتلاف نون ؛ به علل مختلف تبدیل به نون خشک میشه چیه ؟
آیا تصور می کنید اون میزان نون خشکی که همراه زباله های مرطوب منزل دور ریخته میشه قابل بازیابی برای نو خشکی ها و امثالهمه ...؟! کدوم نون خشکی میاد از لابلای زباله های ما تکه های نون خشک رو برای دامداری ها جدا کنه ...؟! بر فرض که چنین کاری امکانپذیر باشه ( که به علت مرطوب بودن زباله های منزل به واقع ممکن نیست ) به نظرتون چنین نون خشکی که با این کیفیت و به این زحمت تک تک از لابلای زباله ها بیرون آورده بشه به واقع میتونه خوراک ارزون قیمتی برای دامداری ها محسوب بشه ...؟!
سوال آخر :
از بین بردن نون خشک مازاد ( اگه این کار اسمش بی حرمتی باشه ) ناپسندتره یا اینکه کاری انجام بدیم که به نتیجه غیر قابل جبران اون بر سلامت جامعه واقفیم ...؟ حرمت نون بیشتره یا سلامتی انسان ...؟
@};-
-
يه كاري هم مي شه كرد كه هم حرمت نون حفظ بشه هم اينكه وارد پروسه ي مخرب نشه!
نون خشك رو در يه پلاستيك و زباله رو در يك پلاستيك ديگه گذاشت بعد هر دو رو باهم داخل يه پلاستيك زباله مشكي قرار داد
-
سلام خسته نباشید،
من در رشته ی کیوکوشین کار میکنم و در این رشته باید هم از نظر مشت هم از نظر ضربات پا قوی کار کرد،تمرینات من هم به گونه ای هست که 2ساعت هر روز سنگین تمرین میکنم،استادم میگه بدنت ضعیف شده و تغذیت اصلا مناسب نیست،میشه از نظر تغذیه ای کمکم کنید که چه موادی و در چه زمانی مصرف کنم؟
-
وای خیلی این بحث جالب بود گر چه من خیلی دیر خوندم! از همه دوستان ممنون[tashvigh]