-
پاسخ : حمله ی لشکر دختران “ساپورت پوش” به تهران+ تصاویر
به خودشون مربوطه
موضوع همینجاست
بنده میگم حجاب در جامعه فقط شخصی نیست.
یک جنبه شخصی داره که همون سلیقه ست و اسلام اجازه داره با رعایت چهارچوب مطابق با سلیقه مثلا مانتویی یا چادری یا دامن یا هرچی بپوشن
یک جنبه احتماعی داره که برمیگرده به اصل وجود حجاب....
ما درمقابل ضربات روانی و ضرباتی که به بنیان خانوداه افراد جامعه میزنیم مسئولیم.
شما میگید مسئولیتی نداریم؟ هر کی هرطور دلش خواست؟ [bihes]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
متاسفانه این نقل قول رو سایت بهم خبر نداد، وگرنه زودتر جواب می دادم
.
این برای اینه که شما دقیقا دارین توی نظر من جوابتونو میدین برای همین مخ سیستم سایت قاطی میکنه [nishkhand]
من اتفاقا تعریف درستی از آزادی دارم. منظورم هم آزادیهایی که جامعه بین الملل به عنوان حقوق بشر تایین کرده؛ هست. اونچه که شما گفتین: مطمئنا در تناقض با قوانین حقوق بشری هست.
حقوق بشر غرب که توسط یه عده بی دین نوشته شده ( والبته هزاران بعد سیاسی داره) خیلی ناقص تر از اونه که بتونه نیازهای یک جامعه ( مخصوصا ایران) رو تامین کنه
آمریکا برای من ملاک آزادی نیست. این حق شماست اگر بخواهید لخت توی خیابون بیاین.
اتفاقا این حق من نیست که باعث صلب آزادی بقیه بشم...
خودکشی و انتخاب پوشش باهم قابل قیاس نیست.اگر حس کنم هرکس از اطرافیانم کار اشتباهی میکنه؛ بهش تذکر و می دم. ولی درنهایت انتخاب با اونه.اگر به خواهیم با اجبار خوانواده یا ... خودمون رو به کاری مجبور کنیم، در واقع اونها رو رعیت و نوکر خودمون تصور کردیم. من مثال زدم ولی کاری که جامعه رو تحت تاثیر منفی میزاره رو باید اصلاح کرد برای یه عده فرهنگسازی کافیه ! ولی یه عده نیاز به برخورد دارن
«اتفاقا این حق من نیست که باعث صلب آزادی بقیه بشم...»
اینکه شما چی بپوشین؛ نه به بقیه چیزی اضافه میکنه و نه ازشون چیزی رو صلب میکنه.
شما میگین با برخورد انتظامی موافقین؛فرض کنید توی کشور غیر مسلمان زندگی میکردید.به این بهانه اول با فرهنگ سازی و زبان خوش از شما میخواستن که دیگه احکام دین مثل نماز ، حجاب و ... رو نباید بجا بیارید. شما قبول نمیکنی؛ میگی حقمه میخوام اعتقاد خودم رو داشته باشم ؛ اصلا احکام دین من و اعتقاداتم به شما آزاری نمی رسونه.ولی اونا میگن نه تو با این رفتارت داری خلاف فرهنگ جامعه رفتار میکنی و... و در مرحله بعد شروع به اقدامات انتظامی و ... میکنن؛ آیا این عادلانه هست؟
-
نوشته اصلی توسط حسین متقی http://www.njavan.com/forum/images/E...wpost-left.png
برای من ارجعیت در عدالت هست؛ اونچنان که دیندار حق داره احکامش رو بجا بیاره؛ بی دین هم باید طبق خواستش زندگی بکنه.نه دیندار،باید بی دین رو مجبور به پذیرش اعتقادش کنه و نه بی دین ،دیندار رو.
عدالت قوانین بین الملل بیشتره یا عدالت کتاب و قانون خدا؟
این که چه تعداد از ایرانی ها دین دارند؛فقط توسط یک آمار گیری قابل بیانه. گرچه با یک نگاه سطحی میشه فهمید تعداد بی دینها تقریبا 0 نیست.
تقریبا هست با تقریبا نیست تقریبا یک معنی رو داره!!!
همچین حرفی نزدم
بدون امید این ادم درست میشه؟
ربط سوال به بحث رو درک نمیکنم.
چطور میخواین بدون اینکه تک تک سلول های جامعه بخوان کاری انجام بشه - مگه ما جمهوری اسلامی ایران نیستیم؟
ربط سوال به بحث رو درک نمیکنم.
هیچی مهم نیست دیگه---
نه کسی نگفته اجبار
تو حرفا و بحثای من یک کلمه اجباری پیدا نمیکنید
من گفتم مسئوله
ما مسئولیم - نه مجبور - اگه زوری بود که دیگه روش حرف نمیزدیم - دیگه کسی ساپورت نمیپوشید
البته شما برای این طرز فکر آزادین؛ولی بنظر من برای شناخت افراد، نمیشه از روی جوراب شلواری قضاوت کرد.
بیعنی شما نمیتونید از روی ظاهر یک شخص بفهمید حدودا چه جور ادمیه؟
مثلا اگر ساپورت پوشیده باشه خب مذهبی نیست
اگر کروات رو کت شلوار با 6تیغ باشه خب کمی رسمی هست
اگر اسپورت باشه خب روحیه ی جوونی داره
اگر لباس ورزشی پوشیده باشه ممکنه ورزشکار باشه یا بخواد ورزش کنه یا به ورزش علاقه داره
خب مردم طبق صلیقشون خرید میکنن - پس خریداشون معرف صلایقشونه - معرف اینه که فکر میکنن به چی نیاز دارند و.......
اوناهم کار اشتباهی میکنن.
نگفتم کار درستی میکنند
گفتم من کار اونا رو نمیکنم! و این با اون فرق داره اونی که شما میگی دقیقا همونه
گفته های شما چیزی بیشتر از شناخت علاقه افراد نسبت به پوشش هست؛
«اما این نشون میده اون فرد ضعیفه - خیلی ضعیف - به همین سادگی نتونست مقاومت کنه
شکست و از خودش دور شد - تبدیل شد به یه فرد تحت تاثییر قرار گرفته که در یک مورد واقعا مهم زندگی شکست خورده»
بله درست همینارو گفتم
چون همینه
شناخت افراد نسبت به پوشش یعنی همین - وقتی یه نفر لخت میاد تو خیابون دیوونس -این یه نتیجه گیری واضحه
حالا با این تیپ ها میان بیرون خب یعنی تیپ قبلیشونو گذاشتن کنار (که قبلا تو خیابون این چنین چیز هایی نمیدیدیم و یا خیلی خیلی خیلی کمتر بود)
و این تیپ رو انتخاب کردن
خب یعنی چی؟
یعنی میخوان تو چشم باشند - یعنی داره داد میزنه من اینجور ادمی هستم که راحت اینکارو بکنم
خب حق داره اینکارو بکنه؟ نه - ولی اختیار داره اینکارو بکنه
درواقع حواسم نبود فرق اختیار داشتن و حق داشتن رو هم بگم
مسئول هستن یعنی حق ندارند اینکارو بکنن
ولی اختیار دارند که این پوشش رو داشته باشند
و کسی مجبورشون نکرده با چادر بیان بیرون
---------------------------------------------------------------
نگفتم باید اونجوری باشند و باید اینجوری باشند
منکه تو خیابون راه نمیرم به این و اون گیر بدم
من اینجا دارم میگم کارشون اشتباهه
همونطور که شما میگین کار من اشتباهه و حق دارین اینو بگین
منم حق دارم بگم کار اونا طبق فلان و فلان و فلان دلیل اشتباهه
وقتی میتونین بگین عقیده ی من همون عقیده ی طالبانه که من کسی رو مجبور به کاری کرده باشم
شما دارین از وجود این طالبان سو استفاده میکنین و این عادلانه نیست
از خودتون مایه بزارین
عادلانه و منصفانه حرف بزنین - من کی حرفی مبنی بر اجباری بودن یک مسئله (حتی قانون) برای همه زدم - تو کل مطالبم تو سایت میتونین ببینین و بگردین و نه فقط همین پست و تاپیک
من با توجه به گفته ها تون فکر کردم طرفدار اجبار و برخورد انتظامی هستین.اگر نیستین؛ که بحثی نداریم.شما آزادین نظرتون رو بگین و برای اعتقادتون تبلیغ کنید؛ منتها همین حق رو باید به بقیه هم بدین.
من ازادانه نظر خودمو گفتم و کار دیگه ای نکردم - پس قضاوت شما اشتباه بوده
شما هم اختیار دارید برای هر طرف و هر نو فکری که دارید ازادانه تبلیغ کنید
ولی حق ندارید جای خیر و شر رو وض کنید
ساپورت پدیده ی درستی نیست - چه برای مسلمانان و چه برای غیر مسلمانان(چون دین همیشه گفته همه اختیار دارند هر کاری کنند ولی حق فقط با دینه و هیچکس نمیتونه بگه اشتباهه یا نباید باشه ینی از طرف خدا هیچ اجباری نیست و هر کسی میتونه مسلمون باشه یا نباشه
اما اونایی که هستند (مسلمان واقعی) چون حق با کتاب خداست به بهشت میرند
و بقیه چون حقی ندارند به اختیار خودشون چون راه غیر حق رو انتخاب کردند ................
البته در اینجا خیلی ساده و کلی گفتم و خواستم منظور رو برسونم
یعنی ما میتونیم هرکاری کنیم - و این ازادی رو خدا گذاشته تو دنیا
ولی ازادی به این منا نیست که حق هم داری اونکار رو انجام بدی یا نه
این دست خود ما نیست
بله دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
موضوع همینجاست
یک جنبه شخصی داره که همون سلیقه ست و اسلام اجازه داره با رعایت چهارچوب مطابق با سلیقه مثلا مانتویی یا چادری یا دامن یا هرچی بپوشن
متاسفانه اسلامگراها و سکولارهای افراطی هر دو یک اشتباه رو تکرار میکنن.افراطیون اسلامی به زور حجاب رو سر زنها میکنن تا ارزشهای اسلام و... از بین نره؛ سوکولارهای افراطی هم برعکس حجاب رو به زور از جامعه میگیرن که مبادا ارزش های خودشون بخطر بیفته.بهتر اختیار رو بدیم به خود ملت تا اونچه که میخوان رو بپوشن، این از ابتدایی ترین حقوق انسانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
صلب میکنه آقا.... صلب میکنه...
آرامش روانی رو از همسر آینده من
آرامش روانی حاصل از نگرانی من
وقتی همسرم مجبوره به دلایل مختلف کاری و... با خانمی حرف بزنه که وضعش آنچنانیه و نگاه منه دختر رو جذب میکنه چه برسه به یک مرد....
گرمی میان یک زوج رو
افکار یک مرد رو ...
سلامت بنیان خانواده رو
خیلی چیزا رو
صلب میکنه
-
هر پوششی جایی دارد
مسلماً افرادی که طرح ساپورت رو میدن حالا به هر شکلی قصدشون باید این باشه که آقا این ساپورت با این نقش و نگار تو یه مجالس مهمونی با یه لباسی قشنگ میشه ، نه اینکه زیر مانتو چه شکلی میشه
ما خودمون مسئول خودمونیم !
درسته حرف شما متین ، ما آزادیم و حق انتخاب داریم و اخیتار داریم هرچی دوست داریم بپوشینم
ولی برچه مبنایی : خودمون خوشمون میاد ؟! قصدمون اینه که نظر دیگری رو جلب کنیم و ...
اینجا اروپا و افریقا و سایر کشورها نیست
گرچه بماند اونا هم قانون های خودشون رو دارند
ولی منم با پوشیدن ساپورت در خیابون موافق نیستم
نمیگم بده ، ولی جاش خیابون نیست ، شاید جاش تو یه مهمونی قشنگ تر باشه
اهان ، یادم رفت بگم ، اینقدر کارهای خودمون رو به خارجی ها مربوط نکنیم !
مگه اختیار رو از دست ما گرفتن که بخوایم تابع مقررات اونجا باشیم
گاهی وقت ها قشنگ میشه اگه به دید مثبت یه طراح نگاه کنیم نه منفیش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
عدالت قوانین بین الملل بیشتره یا عدالت کتاب و قانون خدا؟
تناقضی در این دو عدالت نمی بینم.
در ادامه مطلب نکته قابل بحثی نبود. بحث اصلیه من مخالفت با برخورد انتظامی و اجبار بود. که سرش اختلاف نظر نداریم.
-
یک سوال به نظر شما من هم به این تاپیک پاسخ دهم یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asheg-shohada
یک سوال به نظر شما من هم به این تاپیک پاسخ دهم یا نه؟
اینجا همه حق دارن با رعایت چهارچوب و احترامات حرف بزنن و نظر بدن.
موفق باشید.[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
صلب میکنه آقا.... صلب میکنه...
آرامش روانی رو از همسر آینده من
آرامش روانی حاصل از نگرانی من
وقتی همسرم مجبوره به دلایل مختلف کاری و... با خانمی حرف بزنه که وضعش آنچنانیه و نگاه منه دختر رو جذب میکنه چه برسه به یک مرد....
گرمی میان یک زوج رو
افکار یک مرد رو ...
سلامت بنیان خانواده رو
خیلی چیزا رو
صلب میکنه
اینکه آرامش روانیه شما و خوانواده تون به نوع پوشش و جامعه وابسطه هست، نقصی هست؛ مربوط به شما نه جامعه.باید ریشه مشکل رو در خودتون جستجو و حل کنین.
فرض کنید،در جامعه اسلامی زندگی نمی کردید؛بعد از طرف نیروی انتظامی و مراجع قانونی به شما انتقاد بشه، بگن: شما با حجاب و اجرا دیگر احکام دینتون ... دارید آرامش خوانواده ها رو از بین می برید و ... . پس دیگه حق ندارین احکام دینتون رو بجا بیارد. آیا این اجبار عادلانه هست؟
-
اولا سلام.دوما خداوند به انسان عقل و خرد داده است تا خود برای اینده خود تصمیم بگیرد. پس رعایت حجاب به عهده خود فرد است. و حجاب فقط به دختر خانم ها خاتمه نمیابد. بلکه اقا پسر ها هم موظف هستند .ولی باید جامعه را هم در نظر گرفت و چون جامعه اسلامی هست باید کمی رعایت کنیم.و هر بذری که در این دنیا بکاریم در ان دنیا برداشت خواهیم کرد. یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
«اتفاقا این حق من نیست که باعث صلب آزادی بقیه بشم...»
شما میگین با برخورد انتظامی موافقین؛فرض کنید توی کشور غیر مسلمان زندگی میکردید.به این بهانه اول با فرهنگ سازی و زبان خوش از شما میخواستن که دیگه احکام دین مثل نماز ، حجاب و ... رو نباید بجا بیارید. شما قبول نمیکنی؛ میگی حقمه میخوام اعتقاد خودم رو داشته باشم ؛ اصلا احکام دین من و اعتقاداتم به شما آزاری نمی رسونه.ولی اونا میگن نه تو با این رفتارت داری خلاف فرهنگ جامعه رفتار میکنی و... و در مرحله بعد شروع به اقدامات انتظامی و ... میکنن؛ آیا این عادلانه هست؟
اتفاقا اشتباه شما اینجاست...
شما اصلا امنیت روانی جامعه و امنیت خانواده رو در نظر نمیگیرین...
بزارید یه مثال براتون بزنم ! این مثل رو از خودم الکی درست نکردم... این داستان واقعی یکی از آشناهای دوستم هست توی انگلیس :
آشنای دوستم که یه خانوم هم هست باشوهرش ( البته شوهر که نه دوست پسرش) و پسرش زندگی میکرده 7 سال ! بعد یه روز این آقا میاد خونه میگه جفتتون وسایلتونو جم کنید برید بیرون از خونم ! میخوام دوست دختر جدیدم رو بیارم اینجا....
به همین راحتی الان این خانوم با یه بچه برگشته توی خونه ی پدرش تا کمی پول در بیاره و به خونه برای خودش بگیره....
نبود امنیت روانی جامعه این بلارو میتونه به سر خانواده بیاره
خیلی بد حرف منو برداشت کردین من کی گفتم برخورد انتظامی؟؟
یادتون باشه اسلام ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻨﺎھﺎن ﭘﻨﮫﺎﻧﯽ اﻓﺮاد وظﯿﻔﻪ ای به عهده ی کسی نگذاشته ولی گناهان آشکار افراد تو جامعه رو باید جلوشرو گرفت...
این که چرا به افراد غیر مسلمان هم اجازه ی بیحجابی تو جامعه رو نمیدن برای صلاح کل جامعه هست... توی یک جامعه فقط به نیازهای یه عده ی کم توجه نمکنن.... بلکه به کل جامعه نگاه میکنن..
-
خب اخه مشکل اینه که تعارض وجود داره
اولین دلیلش اینه که در نوشتن اون قوانین از کتب الهی استفاده ی چندانی نشده
دومیش اینکه این قوانین ناقص اند چون توسط جمعی از انسانها نوشته شدند
و اون قوانین الهی توسط خالق نوشته شده و کامله و دقیق
سومیش اینکه برای اکثریت مردم جهان یعنی مسیحیت بیشتر مود توجه قرار گرفته
ولی قان برای همه ی افراد هست یعنی حق اینه که همه پیروی کنند و مسلمان باشند
چهارمی اینکه این قوانین حتی توسط خود کشورهایی که مسئول اجرا و نظارتش هستند اجرا نمیشه
پس نمیتونی انتظار داشته باشی که من ازش پیروی کنم قانونی رو که یه فرد دیگه برام نوشته
اما خدا یه مورد دیگش دلایلی مثل بهشت و جهنم -تاثییر در زندگی - و............. باعث میشه ادم بتونه از قوانین الهی راحتتر پیروی کنه
پنجمی و ششمی و .....
اقایون و خانوم ها ادامه ی تاپیک در فردا شب
بنده دیگه نمیتونم جوابی بدم
شب همگی خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اینکه آرامش روانیه شما و خوانواده تون به نوع پوشش و جامعه وابسطه هست، نقصی هست؛
این موضوع برای شخص من نیست
هدف من از استفاده از کلمه من و ضمیر م ، منه نوعی بوده.
این موضوع آرامش روانی مسائل جنسی در خانواده و اجتماع برای نوع بشر در علوم روانشناسی پزشکی و... اثبات شده
لطفا اصول انسان و نیاز های انسان و حقیایق موجود در فیزیک و روان انسان رو زیر سوال نبرید.حتی اگر تلخ باشند.
مربوط به شما نه جامعه.باید ریشه مشکل رو در خودتون جستجو و حل کنین.
این حرف رو ندید میگیرم. [hoshdar]
فرض کنید،در جامعه اسلامی زندگی نمی کردید؛بعد از طرف نیروی انتظامی و مراجع قانونی به شما انتقاد بشه، بگن: شما با حجاب و اجرا دیگر احکام دینتون ... دارید آرامش خوانواده ها رو از بین می برید و ... . پس دیگه حق ندارین احکام دینتون رو بجا بیارد. آیا این اجبار عادلانه هست؟
عدالت همون چیزیه که یک شخص میخواد؟ رسیدن به خواسته های شخصی عدالته؟
درست یا غلط بودنش فرقی نداره؟ [bihes]
انسان کار درست رو انجام میده
نه کاری که عشقش میکشه! [bihes]
شب خوش.
خدانگهدار.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
اتفاقا اشتباه شما اینجاست...
شما اصلا امنیت روانی جامعه و امنیت خانواده رو در نظر نمیگیرین...
بزارید یه مثال براتون بزنم ! این مثل رو از خودم الکی درست نکردم... این داستان واقعی یکی از آشناهای دوستم هست توی انگلیس :
آشنای دوستم که یه خانوم هم هست باشوهرش ( البته شوهر که نه دوست پسرش) و پسرش زندگی میکرده 7 سال ! بعد یه روز این آقا میاد خونه میگه جفتتون وسایلتونو جم کنید برید بیرون از خونم ! میخوام دوست دختر جدیدم رو بیارم اینجا....
به همین راحتی الان این خانوم با یه بچه برگشته توی خونه ی پدرش تا کمی پول در بیاره و به خونه برای خودش بگیره....
نبود امنیت روانی جامعه این بلارو میتونه به سر خانواده بیاره
این موضوع با اینکه مردم در نوع پوشش اختیار دارند؛ بی ربطه. ضمنا مشابه این خیانت ها در جامعه ماهم فراوانه.
خیلی بد حرف منو برداشت کردین من کی گفتم برخورد انتظامی؟؟
«من مثال زدم ولی کاری که جامعه رو تحت تاثیر منفی میزاره رو باید اصلاح کرد برای یه عده فرهنگسازی کافیه ! ولی یه عده نیاز به برخورد دارن»
با توجه به این جمله شما ،موضوع برخورد انتظامی رو مطرح کردم.
یادتون باشه اسلام ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻨﺎھﺎن ﭘﻨﮫﺎﻧﯽ اﻓﺮاد وظﯿﻔﻪ ای به عهده ی کسی نگذاشته ولی گناهان آشکار افراد تو جامعه رو باید جلوشرو گرفت...
نکته همین شیوه جلو گیری هست؛ اونچنان که افراد دیگر نمیتونن به خاطر اعتقاد و ... شما جلوتون رو بگیرن یا... ؛ شما هم به همین واسطه اجازه دخالت در تصمیمات شخصی افراد، مثل نوع پوشش رو ندارید.
این که چرا به افراد غیر مسلمان هم اجازه ی بیحجابی تو جامعه رو نمیدن برای صلاح کل جامعه هست... توی یک جامعه فقط به نیازهای یه عده ی کم توجه نمکنن.... بلکه به کل جامعه نگاه میکنن..
عدالت یعنی حقوق برابر برای تمام افراد، فارغ از اقلیت یا اکثریت بودنشون. اگر تعداد مسلمان ها کمتر بود؛ آیا اجبار اونها به ترک حجاب و احکام دیگه ظلم نمی بود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
خب اخه مشکل اینه که تعارض وجود داره
اولین دلیلش اینه که در نوشتن اون قوانین از کتب الهی استفاده ی چندانی نشده
اینکه همه انسانها فارغ از رنگ، زبان و... برابرند. ظلمی درش نیست.
یا اینکه همه حق بیان عقیده و نظر خودشون رو دارن، تناقضی با عدالت خدا نداره.
دومیش اینکه این قوانین ناقص اند چون توسط جمعی از انسانها نوشته شدند
و اون قوانین الهی توسط خالق نوشته شده و کامله و دقیق
قوانین حقوق بشر عادلانه هست.کلام خدا هم تضادی با عدالت نداره.
سومیش اینکه برای اکثریت مردم جهان یعنی مسیحیت بیشتر مود توجه قرار گرفته
ولی قان برای همه ی افراد هست یعنی حق اینه که همه پیروی کنند و مسلمان باشند
ادیان الهی در قوانین بنیادی تناقضی ندارند؛ همه داشتن حقوق برابر انسانها رو تایید میکنن.
چهارمی اینکه این قوانین حتی توسط خود کشورهایی که مسئول اجرا و نظارتش هستند اجرا نمیشه
پس نمیتونی انتظار داشته باشی که من ازش پیروی کنم قانونی رو که یه فرد دیگه برام نوشته
اما خدا یه مورد دیگش دلایلی مثل بهشت و جهنم -تاثییر در زندگی - و............. باعث میشه ادم بتونه از قوانین الهی راحتتر پیروی کنه
قوانین کتاب های آسمانی هم کاملا توسط معتقدینش اجرا نمیشه؛ این نقض در مجریان قانون هست نه خود قانون.
پنجمی و ششمی و .....
اقایون و خانوم ها ادامه ی تاپیک در فردا شب
بنده دیگه نمیتونم جوابی بدم
شب همگی خوش
پیشنهاد خوبیه منم خوابم میاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
این موضوع آرامش روانی مسائل جنسی در خانواده و اجتماع برای نوع بشر در علوم روانشناسی پزشکی و... اثبات شده
لطفا اصول انسان و نیاز های انسان و حقیایق موجود در فیزیک و روان انسان رو زیر سوال نبرید.حتی اگر تلخ باشند
فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
عدالت همون چیزیه که یک شخص میخواد؟ رسیدن به خواسته های شخصی عدالته؟
درست یا غلط بودنش فرقی نداره؟ [bihes]
انسان کار درست رو انجام میده
نه کاری که عشقش میکشه! [bihes]
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
شب خوش.
خدانگهدار.
همچنین
-
اومدن به سایت نخبگان اجباری نبود حالا که اومدی رعایت قوانین سایت و تو چارچوب قرار گرفتن میشه اجباری.
این برا دین هم همینجوری صدق می کنه.
آیا واقعا پوشش بد و نامناسب یه عده رو فقط وسوسه میکنه؟! اون عده ای که بقول شما وسوسه نمیشن مطمئنین از نظر جسمی و جنسی سالمن؟
واقعا این فقط یه ادعاست که شخص بگه من نگاه دومم با بی خیالی بوده. وسوسه اون نیست که خیلی ببخشید که حتما کار رو به جای باریک بکشونه همون نگاه کار خودشو میکنه.
چطور مسئله ای که مثل روز روشنه اینهمه اما و اگر توشه؟!
بنیاد خانواد سست میشه از این نظر که مثال می زنم:
یه روز گرسنه ایم تو محل کارمون ، وقتی می رسیم خونه غذایی که سفارششو دادیم و برامون حاضر و آماده ، مهیاست چه لذتی بهمون میده ؟
حالا تصور کنین همین سفارش سرجاشه ولی در طول روز با خوردن یه کم هله هوله و یه کوچولو چای و بیسکویت ، یه مشت فرض کنید نخود کشمشی که همکارمون از مشهد آورده و اینا.....
برو خونه خدائیش اون غذا چقدر بهت لذت میده.
تو ضعف دلتو جای دیگه هر چند به اندازه نوک نوک زدن گرفتی .
جامعه همینجوریه ، یکی یه کم موهاش پیداست و اون یکی دستش تا آرنج و یکی لحن صجبتشو.....حالا شما خودتون این مثال رو ربط بدین.
-
سلام...[golrooz]
باز سرتون رو كردين تو لباس دخترا؟[entezar]
بنياد خونواده نه با دين سفت ميشه و نه با بي قانوني شل...
استحكام بنياد خونواده ارتباط مستقيم با فرهنگ داره...
و البته خيلي از مواردي كه ما اسمش رو ميذاريم استحكام بنياد خونواده در حقيقت خود زني هست...
يه جور بسوز و بساز...
اگر زني روزي دوبا كتك ميخوره و به خاطر بچه هاش به خاطر حرف مردم به خاطر فقر به خاطر فشار خونواده...
50 سال اون زنده موندن مشترك رو ول نميكنه نه به دين ربط داره و نه به ساپورت و نه به پليس و نه اسمش استحكامه...
اگر زن و مردي با تموم تامين بودن و خوشبخت بودن و داشتن جايگاه و منزلت و احترام و رفاه و سلامت زير رو ميكشن...
نه به خاطر خداست و نه نوع پوشش و نه قوانين سركوب گرايانه...
ــــــــــــــــــــــ
اكثر شما ها يادتون نمياد ولي تا همين 10-12 سال پيش كمتر كسي پيدا ميشد كه به شلوار برموداي تا زانو هم توي خيابون نيگاه كنه...
غير كارگران مهاجر غير قانوني و كساني كه كمتر با اين گونه پوشش روبرو شده بودن...
اين يه اصل هست و هرچي نخوده تر باشي دله تري...
ولي به هر حال ما هم داراي فرهنگ خودمون هستيم و هميشه چه زن و چه مرد بهتره كار عاقلانه تر كه رعايت هنجار مورد پسند جامعه هست رو در اولويت اول قرار بديم...
اگر در جوامع پيشرفته بي اهميت هست اگر دين گفته مكروه است اگر دانشمندان خواب بودند و روشن فكران خواب زده...
باز هم اگر من لنگم رو جلوي پدربزرگم پهن نكنم به فرهنگ خودم و اصالت خودم احترام گذاشته ام...
هر چقدر هم كه دراز كردن پا برايم راحت تر باشد...
چه يك وجبِ من، چه دراز تر از گليم تو...
-
شرم و حیا از ارزشهای هر جامعه ای و پسندیده هر فرهنگیه.
اگه قراره با گذاشتن اسم دین و ایمون رو این ارزشها بعضی ها به این مسائل آلرژی پیدا کنن،
اصلا ایها الناس بخدا پیامبر ما برای تمام کردن اخلاق مبعوث شد،
یکی از اخلاق خوب یعنی صحه گذاشتن رو ارزشهای تعریف شده در جامعه،(ممکنه پا دراز کردن باشه ممکنه رعایت حد و حدود پوشش باشه)
نه اینکه ما اینجاییم بخواییم فرهنگ و ارزش جای دیگه رو به زور بخورد اینو اون بدیم بعد بگیم اختیار و آزادی،
نه اینکه اونور دنیا بخواد دخالت تو مملکتی که هیچ ربطی بهش ندار بکنه.
-
فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
اولا که پاسختون هیچ ربطی به حرفای من نداشت!درواقع حرف من پاسخی نداشت. چون از اثبات یک موضوع حرف زدم که واضحه.
ثانیا که تو هیچ کدوم از پستهای من نمیتونید کلمه زور یا اجبار رو پیدا کنید! [bihes] کدوم اجبار؟ اجباری درکار نیست. که اگر بود ما الان سره این موضوع بحثی نمیکردیم. ملت هم هرچی دلشون میخواد میپوشن.
ثالثا در قبول کردن دین هیچ اجباری نیست ولی وقتی دین رو قبول کردند باید یه قوانینش احترام بگذارند
وقتی در یک جامعه عنوان شهروند قانونمند رو روی خودشون میگذارند باید هم به قوانین و عرف جامعه احترام بگذارند.
الان هرچی دخترا بتونن برهنه تر ظاهر بشن و کسی هم بهشون چیزی نگه یعنی مردم جامعه ما بافرهنگ ترن؟
نگران فرهنگ جامعه نباشین ماشالله ماشالله جامعه داره به همین سویی میره که شما میفرمایی! [bihes] به سوی بافرهنگی! منتها نمیدونم چرا عده ی عمده ای از همین مردای جامعه بافرهنگ ما نمیتونن خودشونو و نگاهشونو از این جماعت بی حجاب حفظ کنن! [tafakor]
بی قانونی و گناه و ... هم کشک دیگه! خدارو شکر معنی فرهنگ رو هم فهمیدیم!
این هم از بی فرهنگیه بعضی ایرانی هاست که عادت دارند قوانین و چهارچوب های اخلاقی و روانی و... رو رعایت نکنن بعد اسمشو بذارن آزادی
کلا فرهنگشون تابعیت کردن بصورت نصفه و نیمه ست!
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
دقیقا جملات من جواب اون سوال بود. کمی دقیق تر شید روشون!
در توضیح اضافه : جواب خیر هست
با این شرط که کاری که منه نوعی بخوام انجام بدم کار درست و قانونی و اون چیزی باشه که خدا گفته.
اونم از آزادیه کشورهای بافرهنگه که به چشم میبینیم دانشجویان باحجاب حق ورورد به دانشگاه رو ندارند [tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
به خودشون مربوطه
موضوع همینجاست
سلام
خداییش بزرگنمایی نکنید
ضربات روحی و روانی
پس تو آمریکا مردا کیسه بکس هستند
یه چیزی دیگه هم درمورد آمار تجاوز
که ایران در این صحنه هم قدرتمند ظاهر شده ،و جامعه به ظاهر متدین ایران حتی به حریم شخصی خونه هم رحم نکردند
تا اینجا جواب شما
در اینجا بگم واقعا آیا بنیان خانواده به اینا هست؟؟
بنیان خانواده که بخواهد با یه ساپورت بهم بریزه همون بهتر که تشکیل نشه
متاسفانه دوستان یکسری کلمات رو مدام تکرار میکنند
و جالب تر از اون همه مردا ها آدم هایی ضعیف النفس هستند
نزنید این حرفا رو پس در آینده که خانواده تشکیل شد ،شما باید همسرتون رو به خودتون قفل کنید که یه موقع بنیان خانواده بهم نریزه
زمانی که ازدواج نه برای صرفا ازدواج بلکه از روی علاقه صورت گرفته باشه
اون مرد یا زن بقیه براش مفهومی ندارند
نزنید این حرفا رو مثلا همگی تحصیل کرده هستید،زشته
بهتره کمی فرهنگ زندگی مشترک رو افزایش بدید
این حرفای شما ابزاری بودن زن رو میرسونه
مگه مرد زن رو به عنوان کالا میگیره که وقتی مدل جدید و بهرتش اومد بره اونو بگیره
کمی رو برخی از حرفا فکر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
سلام
خداییش بزرگنمایی نکنید
ضربات روحی و روانی
پس تو آمریکا مردا کیسه بکس هستند
یه چیزی دیگه هم درمورد آمار تجاوز
که ایران در این صحنه هم قدرتمند ظاهر شده ،و جامعه به ظاهر متدین ایران حتی به حریم شخصی خونه هم رحم نکردند
تا اینجا جواب شما
در اینجا بگم واقعا آیا بنیان خانواده به اینا هست؟؟
بنیان خانواده که بخواهد با یه ساپورت بهم بریزه همون بهتر که تشکیل نشه
متاسفانه دوستان یکسری کلمات رو مدام تکرار میکنند
و جالب تر از اون همه مردا ها آدم هایی ضعیف النفس هستند
نزنید این حرفا رو پس در آینده که خانواده تشکیل شد ،شما باید همسرتون رو به خودتون قفل کنید که یه موقع بنیان خانواده بهم نریزه
زمانی که ازدواج نه برای صرفا ازدواج بلکه از روی علاقه صورت گرفته باشه
اون مرد یا زن بقیه براش مفهومی ندارند
نزنید این حرفا رو مثلا همگی تحصیل کرده هستید،زشته
بهتره کمی فرهنگ زندگی مشترک رو افزایش بدید
این حرفای شما ابزاری بودن زن رو میرسونه
مگه مرد زن رو به عنوان کالا میگیره که وقتی مدل جدید و بهرتش اومد بره اونو بگیره
کمی رو برخی از حرفا فکر کنید
سلام.
چون گفتی قسمت اولش فقط ماله منه منم همونو جواب میدم! [nishkhand]
چون دیگه حوصله بحث تو این تاپیکو ندارم. حرفامو زدم. [nishkhand]
خیر کیسه بکس نیستن
بخاطر همینه که همین آمارا و همون آمارا ([nishkhand]) توشون انقد زیاد و بیشتره!
موضوع ضربات روانی و اینا به مرور زمانه نه یک شبه برای یک نفر... البته یک شبه هاشم کمه ولی هست! [sootzadan]
اینو قبول دارم که عده ای از مردا که واقعا به ارزش ها پایبندند به این چیزا مشکلی براشون پیش نمیاد.
از این آدمای خوب هم میبینم ولی خداییش از اون عده ی مقابلشون کمترن. [bihes]
بعدشم انسان با هر سطحی از پاکدامنی و عزت نفس وقتی در شرایط قرار بگیره جائزالخطاست... که به لطف بعضی ها این شرایط در سطح جامعه به خوبی و فراوونی مهیاست [sokoot]
والسلام.
[golrooz]
-
[quote=نیماماهان;544399]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";544358]فرقی نداره اونم همینجور[/
quote]
[size=3][color="#008080
مگه اسلحه روي پیشانیت گذاشته بودن كه مجبور شدي اين چرت و پرتارو (به قول خودت) منتشر كنی ؟ به نظرم اگه تحريمش ميكرديد و اصلا گسترش نميداديد بهتر بود ؛ پس شما هم مقصرید كه اين افكار پوسيده رو داريد نشر ميديد ؛ من با بدحجابي كه امنيت رواني جامعه رو تحريک و تهديد ميكنه شديدا مخالفم و معتقدم هر نوع لباس و آرايشي ؛ يک نوع تعريف خاص داره و شخص با اون خودشو معرفي ميكنه ؛ پس نبايد يك انسان شريف و پاکدامن و باشخصيت ؛خودشو بد معرفي كنه ؛ اما دركل نويسنده به شخصيت همين دختران ساپورت پوش هم اهانت كرده كه گفته حمله دختران ساپورت پوش ؛ پیشنهاد ميكنم اين تاپيک رو حذف كنيد[/color][/size]
پس منظور منو متوجه نشدید تو گوگل ساپور رو سرچ کنید یجوری دربارش نوشتن انگار ادم کشه اینو گذاشتم ببینم دیدهمه واقعا اینجوریه
یعنی واقعا این معنای که تو سایت ها گذاشتن میده که خدارو شکر اینجور نبودبرای بیشتر دوستان
بعضی مطالب چرتو پرت تو زندگی بعضی از افراد نقش حیاتی داره چون درکشون نسبت بهشون باز نیست پس لازمه در بارش بحث کرد
-
این موضوع با اینکه مردم در نوع پوشش اختیار دارند؛ بی ربطه. ضمنا مشابه این خیانت ها در جامعه ماهم فراوانه.
اتفاقا اصلا بی ربط نیست !
درسته ! از این موارد تو ایران هم هست ولی نه به اون صورت...
متعصفانه بی بندوباری های کشورهای غربی که نام آزادی رو هم روش گذاشتن تنها چیزیه که بیشتر افراد تو جامعه از غرب میگیرن...
با توجه به این جمله شما ،موضوع برخورد انتظامی رو مطرح کردم.به نظر شما برخورد کردن فقط و فقط معنی برخورد انتظامی داره ؟؟
نکته همین شیوه جلو گیری هست؛ اونچنان که افراد دیگر نمیتونن به خاطر اعتقاد و ... شما جلوتون رو بگیرن یا... ؛ شما هم به همین واسطه اجازه دخالت در تصمیمات شخصی افراد، مثل نوع پوشش رو ندارید. ناحنجاریی هایی که توی جامعه برای مردم مشکل درست کنه رو باید جلوشرو گرفت درست نیست ؟
عدالت یعنی حقوق برابر برای تمام افراد، فارغ از اقلیت یا اکثریت بودنشون. اگر تعداد مسلمان ها کمتر بود؛ آیا اجبار اونها به ترک حجاب و احکام دیگه ظلم نمی بود؟
این جمله ی شما کاملا تناقض داره با عدالت واقعی...
با یه مثال توضیح میدم:
فرض کنید خونه ی شما توی یه کوچه هست که از طرفی که شما هر روز میایید یک طرفه هست و شما نمیتونید وارد بشید برای همین باید چند کیلومتر دور بزنید تا از طرف دیگه برید توی کوچه...
حالا به نظر شما این عدالته که شما هر روز چند کیلومتر دور بزنید تا به خونتون برسید ؟ عدالتی که شما میگید باید به شما اجازه میداد خیابون یک طرفه رو برید داخل خود حق شماست که زودتر به خونه برسید ! در حالی که این حق شما باید بی عدالتی در حق کسایی میشه که دارن تو مسیر درست حرکت میکنن....
-
مثالی که زدین با حرفی که در ادامه زدین کاملا تناقض داره...
اینطوری یعنی باید دزد رو ول کرد ؟
ما باید جامعه رو حفظ کنیم و جلوی حنجار شکنارو بگیریم ؟ یا به جامعه بگیم نگاهتو درست کن به بقیه چکار داری ؟
مثل این میمونه که بگیم شما خونتونو باید از هر لحاظ ایمن کنی به دزد چکار داری که هست یا نیست...
-
اقا بیایین سرعت اینترنتو درست کنید تا من جواب بدم به جای اینکه به لباس مردم گیر میدین!!!!!!!!!
مثلا الان بابای من مامانمو طلاق داده چون بقیه ساپورت میپوشن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخره حرف میزنیدو خنده دار(شرمنده ها)البته بعضی از دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
دقیقا جملات من جواب اون سوال بود. کمی دقیق تر شید روشون!
در توضیح اضافه : جواب خیر هست
با این شرط که کاری که منه نوعی بخوام انجام بدم کار درست و قانونی و اون چیزی باشه که خدا گفته.
اونم از آزادیه کشورهای بافرهنگه که به چشم میبینیم دانشجویان باحجاب حق ورورد به دانشگاه رو ندارند [tafakor]
اول از همه عصبانی و نباشید. هرکدوم ما از عقایدمون دفاع می کنیم. جایی برای خشم و... نیست. یا حرف هم رو قبول داریم یا نه.
هسته و مرکز بحث من مخالفت با اجبار و برخورد انتظامی هست. این موضوع رو برای هم برای سکولار ها گفتم هم اسلام گرا ها برای هر دوحالت اعتقاد دارم؛ اختیار پوشش دست ملته نه دولت.
در همین راستا گفتم: اگر شما (نوعی) میگین: چون کشور اسلامیه یا اکثریت مسلمانیم پس باید همه رعایت کنن؛ اگر نکنن، باید جلوگیری کردو... . در این شرایط منم گفتم :اگر شرایط بر عکس باشه چی؟ آیا عدالته که مسلمان ها رو از اجرای عقایدشون منع کنیم؛ چون در اقلیت هستن.
شما صحبت از وسوسه شدن افراد و لغزش در خوانواده ها کردین؛
من مثال دزد و مردم شهر آوردم. به این معنی که کار درست؛ دستگیریه دزد هست؛ نه حبس مردم درخانه. یعنی اگر فردی لغزش پذیره باید عیب رو در خودش جست وجو کنه. نه اینکه بقیه مقصر لغزش خودش بدونه.
اگر من کیف پولم رو خوب توی جیبم جابه جا نکردم؛ این بهانه ای نمیشه که دزد بگه چون تو درست کیفت رو نگه نداشتی؛ منم دزدیدمش ؛ پس مقصر خودتی.
هسته بحث من این موضوعات هست که گفتم: اگر حول همین محور ها نکته ای دارین؛ بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اول از همه عصبانی و نباشید. هرکدوم ما از عقایدمون دفاع می کنیم. جایی برای خشم و... نیست. یا حرف هم رو قبول داریم یا نه.
شما وب کم تون فعاله؟ [nishkhand]
مال من که نیست! [bamazegi]
خداییش از کجا میگید عصبانی شدم؟ [soal]
مثال دزد از نگاه من دقیقا متناقض با حرفای شماست.
بیخیال. من حرفامو کامل گفتم. دیگه ادامه نمیدم.
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
اقا بیایین سرعت اینترنتو درست کنید تا من جواب بدم به جای اینکه به لباس مردم گیر میدین!!!!!!!!!
مثلا الان بابای من مامانمو طلاق داده چون بقیه ساپورت میپوشن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخره حرف میزنیدو خنده دار(شرمنده ها)البته بعضی از دوستان
شما هنوز نه سوالتونو کامل کردین نه جواب منو از دیشب دادین [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
اتفاقا اصلا بی ربط نیست !
درسته ! از این موارد تو ایران هم هست ولی نه به اون صورت...
برای مقایسه تعداد خیانتها در ایران با کشور های اروپایی و آمریکا احتیاج به آمار و ارقام هست. که الان موجود نیست؛ در نتیجه بحث در این رابطه بی فایده است.
متعصفانه بی بندوباری های کشورهای غربی که نام آزادی رو هم روش گذاشتن تنها چیزیه که بیشتر افراد تو جامعه از غرب میگیرن..
.
من درباره غرب یا کشور خاصی صحبت نمی کنم. هسته بحث من مخالفت با برخورد انتظامی و اجبار مردم هست. حالا این اجبار چه حجاب اجباری باشه یا بی حجابی اجباری. با هر دوش مخالفم.
با توجه به این جمله شما ،موضوع برخورد انتظامی رو مطرح کردم.به نظر شما برخورد کردن فقط و فقط معنی برخورد انتظامی داره ؟؟
شما گفتید: برای بعضی فرهنگ سازی کافی نیست؛ باید باهاشون برخورد کرد. وقتی فرهنگ سازی رو کنار بذاریم؛ گذینه باقی مونده برخورد انتظامی هست.اگر منظور دیگه ای دارید؛ بفرمایید من گوش میدم.
نکته همین شیوه جلو گیری هست؛ اونچنان که افراد دیگر نمیتونن به خاطر اعتقاد و ... شما جلوتون رو بگیرن یا... ؛ شما هم به همین واسطه اجازه دخالت در تصمیمات شخصی افراد، مثل نوع پوشش رو ندارید. ناحنجاریی هایی که توی جامعه برای مردم مشکل درست کنه رو باید جلوشرو گرفت درست نیست ؟
انتخاب پوشش ناهنجاری نیست؛ جزو حقوق اولیه همه افراده.اگر ما به این بهانه به مردم حجاب اجباری بدیم.در آینده با روی کار آمدن دولت های غیر دینی اونها هم این حق رو به خودشون میدن که حجاب رو ناهنجار بدونن، در نتیجه میرسیم به دستوری مشابه کشف حجاب رضا شاه
عدالت یعنی حقوق برابر برای تمام افراد، فارغ از اقلیت یا اکثریت بودنشون. اگر تعداد مسلمان ها کمتر بود؛ آیا اجبار اونها به ترک حجاب و احکام دیگه ظلم نمی بود؟این جمله ی شما کاملا تناقض داره با عدالت واقعی...
با یه مثال توضیح میدم:
فرض کنید خونه ی شما توی یه کوچه هست که از طرفی که شما هر روز میایید یک طرفه هست و شما نمیتونید وارد بشید برای همین باید چند کیلومتر دور بزنید تا از طرف دیگه برید توی کوچه...
حالا به نظر شما این عدالته که شما هر روز چند کیلومتر دور بزنید تا به خونتون برسید ؟ عدالتی که شما میگید باید به شما اجازه میداد خیابون یک طرفه رو برید داخل خود حق شماست که زودتر به خونه برسید ! در حالی که این حق شما باید بی عدالتی در حق کسایی میشه که دارن تو مسیر درست حرکت میکنن....
در شرایطی که شما میگین، نیازی نیست به من (نوعی) امتیاز ویژه ای بدن؛ برای عبور از مسیر یکطرفه. کافیه شهرداری راه مناسب رو برای عبور همه بسازه تا کسی به مشکل بر نخوره.
برای هدف دار بودن بحث، پیشنهاد میکنم. موضوع بحث رو دقیق مشخص کنیم و حول محور اون بحث کنیم.
بحث من حول این موضوع هست. با اجبار و برخورد انتظامی در پوشش موافقیم یا مخالف؟ در هر حال به چه دلیلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
شما وب کم تون فعاله؟ [nishkhand]
مال من که نیست! [bamazegi]
خداییش از کجا میگید عصبانی شدم؟ [soal]
مثال دزد از نگاه من دقیقا متناقض با حرفای شماست.
بیخیال. من حرفامو کامل گفتم. دیگه ادامه نمیدم.
[golrooz]
طرز نگارشتون در طول بحث عصبی بنظر میومد. اگر عصبانی نیستین؛ که چه بهتر.
در مثال دزد و مرد شهر. مردم، همون افراد جامعه هستن.حبس اونها در خانه، در واقع حجاب اجبار هست . دزد ،هم فرد لغزش پذیره.
اونچنان که کار درست، گرفتن دزد هست؛ نه حبس مردم درخانه. در واقعیت هم کار درست اصلاح افراد لغزش پذیره نه اجبار حجاب به افراد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
مثالی که زدین با حرفی که در ادامه زدین کاملا تناقض داره...
اینطوری یعنی باید دزد رو ول کرد ؟
ما باید جامعه رو حفظ کنیم و جلوی حنجار شکنارو بگیریم ؟ یا به جامعه بگیم نگاهتو درست کن به بقیه چکار داری ؟
مثل این میمونه که بگیم شما خونتونو باید از هر لحاظ ایمن کنی به دزد چکار داری که هست یا نیست...
در مثال دزد و مرد شهر. مردم، همون افراد جامعه هستن.حبس اونها در خانه، در واقع حجاب اجبار هست . دزد ،هم فرد لغزش پذیره.
اونچنان که کار درست، گرفتن دزد هست؛ نه حبس مردم درخانه. در واقعیت هم کار درست اصلاح افراد لغزش پذیره نه اجبار حجاب به افراد.این منظور من از اون مثال بود.
-
اقای مجتبی
گفتم نت قطع و وصل میشه متوجه نشدین؟
چندبار باید یه چیزی به این سادگیو بگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اونچنان که کار درست، گرفتن دزد هست؛ نه حبس مردم درخانه. در واقعیت هم کار درست اصلاح افراد لغزش پذیره نه اجبار حجاب به افراد.این منظور من از اون مثال بود.
حرف شما هم درسته هم غلط...
کار درست اصلاح افراد لغزش پذیره درست ! ولی باید از افرادی که لغزش رو دارن انجام میدن باید چشم پوشی کرد ؟؟؟
مثل این که میگید باید فرهنگ دزدی رو اصلاح کرد ولی با دزد نباید برخورد کرد... مگه میشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
اقای مجتبی
گفتم نت قطع و وصل میشه متوجه نشدین؟
چندبار باید یه چیزی به این سادگیو بگم
خانوم مریم
چطور 2 تا پست تا الان دادین توی همین تاپیک ؟ ولی جواب سوال من نت رو خراب میکنه؟ [nishkhand][nishkhand]
در مشکل دار بودن نت ایران هم که بحثی نیست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
حرف شما هم درسته هم غلط...
کار درست اصلاح افراد لغزش پذیره درست ! ولی باید از افرادی که لغزش رو دارن انجام میدن باید چشم پوشی کرد ؟؟؟
مثل این که میگید باید فرهنگ دزدی رو اصلاح کرد ولی با دزد نباید برخورد کرد... مگه میشه...
اگر من (نوعی) خونه ام رو خالی کنم؛ برم مسافرت. بعد خونه ام رو دزد بزنه.آیا دزد میتونه بگه چون تو خونه ات رو خالی گذاشتی پس من حق دارم وسوسه بشم و بیام دزدی. مطمئنا همچین توجیهی قابل قبول نیست. من حق دارم خونه م رو ترک کنم؛ برم مسافرت. به همین شکل من حق دارم؛ پوشش ام رو انتخاب کنم. اگر کسی با پوشش من لغزش میخوره ؛مقصر خودشه. اونچنان که دزد با دیدن خونه خالی وسوسه میشه و مقصر خودشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اگر من (نوعی) خونه ام رو خالی کنم؛ برم مسافرت. بعد خونه ام رو دزد بزنه.آیا دزد میتونه بگه چون تو خونه ات رو خال گذاشتی پس من حق دارم وسوسه بشم و بیام دزدی. مطمئنا همچین توجیهی قابل قبول نیست. من حق دارم خونه م رو ترک کنم؛ برم مسافرت. به همین شکل من حق دارم؛ پوشش ام رو انتخاب کنم. اگر کسی با پوشش من لغزش میخوره ؛مقصر خودشه. اونچنان که دزد با دیدن خونه خالی وسوسه میشه و مقصر خودشه .
مشکل الان اینه که به نظر من شما خودتونم این مثال دزد خونه ی خودتونو هم درست تفسیر نمیکنید...
شما این وسط هیچ اشکالی به کار این دزد نمیگیرید...
درسته شما حق داری خونه رو خالی بزاری ولی بلاخره باید یه قفل هم به در بزنی... نمیشه همینطوری خونه رو ول کرد رفت که...
در عین حال دزد رو هم نباید ول کرد...
همینطور در اجتماع... درسته که باید مردم خودشون مراقب باشن
ولی دیگه هر هنجارشکنی رو که نباید ول کرد به حال خودش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
من واقعا برای بعضی ها متاسفم...
یه عده اینجا میگن یعنی تمام مشکلات ما تموم شده که به شلوار مردم گیر میدین...
به قول یارو گفتنی چه ربطی داشت به فتح خرمشهر....
یعنی به نظر شما همه ی مسائل باید ول بشه فقط بچسبیم به مسائل اقتصادی؟؟؟
دو روز بعد که مسائل اقتصادی حل شد برمیگردی میبینی کل جامعه به گند کشیده شده...
والا روم نمیشه اینجا بگم ولی به قران یه صحنه های توی خیابونا دیدم که نگو...
خود شماهایی که الان دارید این حرف هارو میزنید یعنی از این نوع پوشش طرفداری میکنید ؟؟؟
یعنی شما دوست دارید ناموستون رو با این وضع توی خیابونا ببینن ؟
یعنی شما خوشتون میاد که شوهرتون به خاطر بدن نمایی یه عده آدم روابط خانوادگیش کم و زندگیتون از هم بپاشه ؟؟؟
یعنی شما خوشتون میاد زن یا خواهر شما با این وضع بگردن ؟؟
واقعا برای من سوال شده...
لایک کمش بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
مشکل الان اینه که به نظر من شما خودتونم این مثال دزد خونه ی خودتونو هم درست تفسیر نمیکنید...
شما این وسط هیچ اشکالی به کار این دزد نمیگیرید...
من که گفتم مقصر دزده، این رو باید دستگر کرد؛ نه کسی که رفته مسافرت. به همین شکل کسی که با دیدن پوشش مردم، لغزش میخوره و به راه اشتباه میره رو باید اصلاح کرد.نه اینکه حجاب رو به مردم اجبار کرد.
درسته شما حق داری خونه رو خالی بزاری ولی بلاخره باید یه قفل هم به در بزنی... نمیشه همینطوری خونه رو ول کرد رفت که...
این قفل هرچه هست؛ حجاب اجباری نمیتونه باشه.
ضمنا حتی اگر من در خونه رو باز بذارم هم چیزی از جرم دزد کم نمیکنه. و دزد نمیتونه بگه چون تو در رو باز گذاشتی پس من حقدارم دزدی کنم.یا مثال بهتر، یه متجاوز نمیتونه بگه چون تو بد حجابی منم وسوسه شدم ؛بهت تجاوز کردم. پس مقصر تویی.
در عین حال دزد رو هم نباید ول کرد...
همینطور در اجتماع... درسته که باید مردم خودشون مراقب باشن
ولی دیگه هر هنجارشکنی رو که نباید ول کرد به حال خودش...
هنجار شکنی رو باید معنی کرد. چون اونچه که به نظر شما هنجار شکنی هست؛ ممکنه به نظر کس دیگه اصلا مسئله مهمی نباشه.