-
پاسخ : یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
پسرا رو نمیدونم ولی به ما دخترا همیشه میگن دوستی های خیابونی(حالا حتما نباید تو خیابون آشنا شده باشی )یا تلفنی به ازدواج ختم نمیشه تو دبیرستان میگفتن پسرا با کسی که قبل ازدواج باهاش دوست باشن اونو برا ازدواج نمیخوان حتی اگه پسره بگه برا ازدواج ترو میخوام
سوال من از پسرا اینه که این افکار درسته؟
چرا تو روابطشون دروغ میگن که ترو برا ازدواج میخوام؟
اگه درسته دلیلش چیه؟چرا مثلا با دختری که باهاش دوست بوده دلش نمیخواد ازدواج کنه؟
سلام آبجی . این درسته . پسرابرای اینکه مخ دختر رو بزنن و به اهداف کثیفشون برسن میگن واسه ازدواج میخوایمتون . البته همه اینطور نیستن . مثلا خود من به خاطر اینکه به زیدم گفتم من تورو واسه ازدواج نمیخوام و فقط دوستی ، باهاش بهم زدم. البته وقتی دیدم داره بهم عادت میکنه این کارو کردم .
اصولا پسرا دارای اعتماد کم هستن . یعنی اینکه ترجیح میدن به دختری که نمیشناسن ازدواج کننولی با دختری که باهاش دوستن ازدواج نکنن وفقط به خاطر عدم اعتماده .
برادر من با زیدش ازدواج کرد والانیه بچه خوشکل و شیرین زبون دارهکهفقط با من لج میکنه . الحمد الله هیچ مشکلی هم ندارن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
البته خودمون خوب نبود ولی بد زدی تو برجکش[cheshmak]
گاهی نیازه بزنی تو برجک یکی تا به خودش بیاد!و بدونه ارزشش خیلی بیشتر ازین حرفاست که بازیچه شه...
بنده های خدا دیگه فک نکنم تا این حد[nadidan]
حالا دیگه حدشو نمیدونم کلا خیلی دیدم [-(
ولی چی؟؟؟؟؟؟/فک کنم بخشی از بحث ما همین ولی هاست
ولی به نظرت بیشتر تو پسراست؟؟؟؟؟؟؟[entezar]
نه اون "ولی" واسه این بود که شنیدم پسر هایی خالصانه رفتن جلو اما نامردی دیدن و جواب خوبی ها و خالصی هاشونو نگرفتن...
بله به نظرم کاملا این قضایا تو پسر ها بیشتره.
تیر خلاصو زدی دیگی
نه خب همیشه خوب و بد همه جا هست این دور از جناب رو هم واسه این گفتم که خوب ها زیر سوال نرن...
سعید خان!!!! شما درس نداری!؟[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
بعد ببخشید اگه اینا دوستی نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟
ببینید هر دوستی که اون دوست دختری دوست پسر نیست برادر من. دیگه ادم نباید اینقدر هم در روابطش دگم باشه که هر صحبت با دخترا یا پسرار رو دوستی بدونه.[golrooz]
شما دورادور دربارش تحقیق میکنی.بذار رک بگم نه مثل بعضی ها بری بچه دار هم بشی وبگی هنوز اشنا نشدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
سعید خان!!!! شما درس نداری!؟
وقتی یه چی رو مخمه نمیتونم درس بخونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
بله به نظرم کاملا این قضایا تو پسر ها بیشتره.
یه حرف خیلی قشنگ زد
مهم اون چراغ سبزست وقتی دیدیش رد میشی ازش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ببینید هر دوستی که اون دوست دختری دوست پسر نیست برادر من. دیگه ادم نباید اینقدر هم در روابطش دگم باشه که هر صحبت با دخترا یا پسرار رو دوستی بدونه.
من میخواستم به همین برسم
تعاریف ما مشکل داره
دوست دختر/پسر چیه؟؟؟؟ دوست عادی چیه؟؟؟؟؟ مرز این کجاست؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ببینید هر دوستی که اون دوست دختری دوست پسر نیست برادر من. دیگه ادم نباید اینقدر هم در روابطش دگم باشه که هر صحبت با دخترا یا پسرار رو دوستی بدونه.[golrooz]
شما دورادور دربارش تحقیق میکنی.بذار رک بگم نه مثل بعضی ها بری بچه دار هم بشی وبگی هنوز اشنا نشدم.
وقتی از رابطه یک دختر و پسر، روابط جنسی و فیزیکی رو حذف کنی، اونچه باقی میمونه از نظر من میشه دوستی ساده و من هیچ مشکلی توش نمیبینم.
حتی گاهی وقتا لمس ساده رو هم میشه فاکتور گرفت.
-
منم با آقا mahdi و Alpha جان موافقم اما يه سوال اينكه قبلا اينطور نبود اوضاع حالا بدتر شده چراااااا؟؟؟؟قديما بازيچه كردن و بازيچه شدن خيلي عرف نبود اما حالا وقتي به يكي ميگي دوست جنس مخالف ندارم اول ميخنده بعد ميگه مگه ميشه نداشته باشي؟؟؟واقعا؟؟؟؟!!!!!!
-
نقل قول:
وقتی از رابطه یک دختر و پسر، روابط جنسی و فیزیکی رو حذف کنی، اونچه باقی میمونه از نظر من میشه دوستی ساده و من هیچ مشکلی توش نمیبینم.
حتی گاهی وقتا لمس ساده رو هم میشه فاکتور گرفت.
یه سوالی دارم بچه ها.
خواهش میکنم جواب بدید تا برسونمش به این بحث.تا معین بشه که میتونیم با هم همدل بشیم و راه درست رو پیدا کنیم یا نه.
لطفا بگید دین یعنی چی؟از نظر شما دین یعنی چی؟ما جوونا که عادت داریم به هر چیزی از دید خودمون نگاه کنیم حالا چه درست چه غلط.دیدتون درباره ی دین چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
یه سوالی دارم بچه ها.
خواهش میکنم جواب بدید تا برسونمش به این بحث.تا معین بشه که میتونیم با هم همدل بشیم و راه درست رو پیدا کنیم یا نه.
لطفا بگید دین یعنی چی؟از نظر شما دین یعنی چی؟ما جوونا که عادت داریم به هر چیزی از دید خودمون نگاه کنیم حالا چه درست چه غلط.دیدتون درباره ی دین چیه؟
دین میشه گفت راهی برای زندگی
ولی دین باید جوابگوی نیاز جامعه باشه
-
نقل قول:
دین میشه گفت راهی برای زندگی
ولی دین باید جوابگوی نیاز جامعه باشه
ممنون سعید که جواب دادی.
راهی برای زندگی هست.اما دقیق ترش اینه که برنامه ی زندگی هست.
این جمله بسیار بزرگیه.برنامه ی زندگی.یعنی اصول زندگی رو میشه توی دینی که ازش پیروی میکنی پیدا کنی.پس هر چه دین کاملتر نتیجه ی بهتری از زندگی میشه گرفت.
در کنار دین ما عقل داریم که بتونیم گفته های دین رو درست پیاده کنیم.
پس میشه فهمید که دینداری بدون عقل یعنی ادا در اوردن.و تعقل بدون در نظر گرفتن دین هم یعنی گمراهی.
پس سعی نکنیم با عقل کوچیک خودمون به تمام قضایا نگاه کنیم.ما انسان های هوشمندی نیستیم.اولین انسان ها هم نیستیم.و فکر نکنیم که این نیاز ها و این حس ها و این اتفاقات فقط برای ما افتاده.
فکر نکنیم که 500 سال پیش دختر و پسر همچین حس هایی نداشتند.
همیشه بوده.برای همین دین کامل ما یه چیزهایی رو عملا بیان کرده که تا قیامت حکمش ثابت هست.دیگه شرایط جامعه عوض شده و زمونه عوض شده و نیاز جووناست و .... همه بیخود هست.
وقتی طبق نظر شخصیمون درباره ی این مسائل حرف میزنیم این نشان از آگاهی ما که نیست هیچ نشان از کوتاه فکری ماست.چیزی که قرن هاست همه دارن باهاش دست و پنجه نرم میکنند رو ما با 2سال تجربه میایم واسش راهکار میدیم.واقعا خنده دار نیست؟
-
دین یه برنامه ی زندگی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
این حرف تا حد 90درصد درسته.پسرا در 90 درصد موارد با دخترانی که قبلا دوست بودن ازدواج نمیکنن واگه هم بکنن بازم90 درصد به طلاق منجر میشه چون اساس بنیان خانواده که اعتماده در بعضی خانواده هاکه با انجام مراسمات سنتی و درمحیطی سالم هست دیده نمیشه چه برسه به این روابط که خود پسر شاهد این رفتار ها باشه.
دختران عزیز من پسرم وتو محیط پسرا بودم وتقریبا هر قشری از پسرا روباهاشون رو برو شدم. لطفا به دوستی های خیابونی تن ندین چون تا اخر عمر بدبخت میشین.نگین اینا چیزای ساده ای هستن بلکه خیلی خطرناکن.خواهشم اینه که به هوس های خیابونی تن ندید.توروخدا.اینو یه پسر میگه که از اونور ماجرا میاد. 95 درصد این درخواستها فقط برای ارضای نیازهای غیر معقولانست نه عشق نه ازدواج پیش روی شما نیست . فقط مدت سرکارتون میذارن.میدونستین پسرا تموم اس هایی که شما براشون میفرستین تو جمع پسرونه با صدای بلند میخونن و بهتون میخندن؟ میدونستین انگیزه خیلی از کاراشون فقط کارت شارژ و اخازی و........ هست ؟ هر سوالی داشتین خصوصی یا عمومی بپرسین.هرکی هم مخالفه هر جور که شده اثبات میکنم اشتباه میگه. واقعیت همینه حالا میخواین بپذیرین میخواین نه ولی من که تو محیط پسرونم تموم این ماجراها رو دیدم و میدونم چیزی به عنوان دوستی خیابونی سالم نداریم و نداریم ونداریم وهر چی تو مغزتون فرو بردن دروغه.
مرسی من این حرفو قبول دارم یه واقعیته ولی خیلیا متاسفانه دوس ندارن گوش بدن و براشون مهم نیس
-
کاملا درسته
اما متحیرم که همه میدونن اما باز همین کار رو میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nadanestan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
سلام آبجی . این درسته . پسرابرای اینکه مخ دختر رو بزنن و به اهداف کثیفشون برسن میگن واسه ازدواج میخوایمتون . البته همه اینطور نیستن . مثلا خود من به خاطر اینکه به زیدم گفتم من تورو واسه ازدواج نمیخوام و فقط دوستی ، باهاش بهم زدم. البته وقتی دیدم داره بهم عادت میکنه این کارو کردم .
اصولا پسرا دارای اعتماد کم هستن . یعنی اینکه ترجیح میدن به دختری که نمیشناسن ازدواج کننولی با دختری که باهاش دوستن ازدواج نکنن وفقط به خاطر عدم اعتماده .
برادر من با زیدش ازدواج کرد والانیه بچه خوشکل و شیرین زبون دارهکهفقط با من لج میکنه . الحمد الله هیچ مشکلی هم ندارن .
سلام داداشی خوبه که خود پسرا هم قبول دارن این حرفارو پس باید یه تحول درست حسابی تو جامعه ما انجام بشه و پسرا به دخترا دروغ نگن و ضربه عاطفی بهشون نزنن اینقد ناجون مرد نباشن
راستش من روز اولی که این پستو گذاشتم فک نمیکردم پسرا قبول کنن این حرفارو ولی متاسفانه...
-
آقااااا
همه ی این حرفا درست....
دخترای بدبخت باید از کجا بفهمن که آقایی که میاد سر راهشون قبل اون با چند نفر دیگه بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
خب این کاملا درسته ک دین ما دوستی رو رد کرده و اصلا آیه صریح داریم تو قرآن،اما ما میتونیم ک بحث کنیم و سعی کنیم بفهمیم علتش چیه ک قرآن مثلا فلان حکمو داده
شما رو نمیدونم، اما من به خودم این اجازه رو نمیدم که بخاطر پیروی از دستور خدا دنبال دلیل اینکه چرا خدا چنین دستوری بمن داده باشم. من هنوز انقدر گستاخ نشدم.
در خصوص آیه هم باید عارض بشم که دوستی رد شده اما در جای دیگری از قرآن آمده است: انسان را دو جنس مرد و زن آفریدیم برای انس گرفتن با هم. (سعی کنید قرآن را تکه تکه بررسی نکنید، و آیات قرآن را در کنار احادیث بررسی کنید چون در غیر اینصورت انسان به گمراهی میفته.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WP Fox Pro
شما رو نمیدونم، اما من به خودم این اجازه رو نمیدم که بخاطر پیروی از دستور خدا دنبال دلیل اینکه چرا خدا چنین دستوری بمن داده باشم. من هنوز انقدر گستاخ نشدم.
در خصوص آیه هم باید عارض بشم که دوستی رد شده اما در جای دیگری از قرآن آمده است: انسان را دو جنس مرد و زن آفریدیم برای انس گرفتن با هم. (سعی کنید قرآن را تکه تکه بررسی نکنید، و آیات قرآن را در کنار احادیث بررسی کنید چون در غیر اینصورت انسان به گمراهی میفته.)
من قصد گستاخی نداشتم آقای محترم،پست بنده رو درست نخوندید احتمالا،
من عرض کردم تو قرآن خدا این حکمو داده و من با جون و دل قبول کردم ،تو پستمم گفتم ما میتونیم "سعی" کنیم "در حد فهم و ظرفیت خودمون" استنباط هایی داشته باشیم در مورد حکمت این احکام و این وظیفه مومن هست و بنده چنین جسارتی هم نکردم ک بگم من تا دلیلشو نفهمم قبول نمیکنم.چون من قبول دارم و در حد توانم سعی میکنم برای رسیدن ب معرفت از دلیلش هم آگاه بشم.تا اونجایی ک مجاز هست و ب قول شما گمراهی در کار نباشه.از نظر من آدم "باید" دنبال دلیل باشه اما اگه ب چیزی نرسید دال بر قبول نکردن حکم در صورتی ک آدم مسلمون باشه ،نشه.
شما هم بهتره تکه تکه بررسی نکنید آیات رو،چون اون آیه ای ک شما فرمودید برای ازدواجه ،یک رابطه کاملا سالم و شرعی،اما اونی ک من گفتم برای دوستی و رابطه نا سالم هست.
دوستی هم ک روشنه ک منظور چ دوستی ای هست.چون اسم حرف زدن با جنس مخالف با این دید ک طرف مقابل یک انسانه و لذتی در کار نباشه ک اسمش دوستی نیست.
اگر نظری در مورد حرفام داری و انتقاد با کمال میل حاضرم ،بفرمائید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
ما میتونیم "سعی" کنیم "در حد فهم و ظرفیت خودمون" استنباط هایی داشته باشیم در مورد حکمت این احکام و این وظیفه مومن هست
میشه بفرمایید این جمله در کدام روایت آمده است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
شما هم بهتره تکه تکه بررسی نکنید آیات رو،چون اون آیه ای ک شما فرمودید برای ازدواجه ،یک رابطه کاملا سالم و شرعی،اما اونی ک من گفتم برای دوستی و رابطه نا سالم هست.
خیالت راحت بزرگوار! من تکه تکه بررسی نمیکنم. در خصوص اون آیه هم باید بگم من یه آیه گفتم که شما بری دنبال روایاتش. خودتم داری میگی ازدواج. ازدواج در شیعه به دو نوع تقسیم میشه: دائم و موقت. منظور من استفاده از ازدواج موقت به جای روابط حرام بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
اگر نظری در مورد حرفام داری و انتقاد با کمال میل حاضرم ،بفرمائید
اینم انتقاد
منتظر جوابشم نیستم.
واما الحوادث الواقعة فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا، فانهم حجتی علیکم وانا حجة الله علیهم ( الغیبة، الطوسی، ص 177)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
سلام داداشی خوبه که خود پسرا هم قبول دارن این حرفارو پس باید یه تحول درست حسابی تو جامعه ما انجام بشه و پسرا به دخترا دروغ نگن و ضربه عاطفی بهشون نزنن اینقد ناجون مرد نباشنراستش من روز اولی که این پستو گذاشتم فک نمیکردم پسرا قبول کنن این حرفارو ولی متاسفانه...
من یه چیزی بهتون میگم ، هرکی انکار کنه ، خودش بدتر همه ست . البته تمام تقصیرها رو نباید به پای پسرا بنویسید . دخترها هم کم بی تقصیر نیستن . در بین دخترا هم بی معرفت زیاد پیدا میشه . البته مقصر اصلی جامعه ست که باعث شده دختر ها و پسر ها کمبودهای زیادی داشته باشن و از هر راهی برای رفع کردنش استفاده کنن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
موازنه
آقاااااهمه ی این حرفا درست....دخترای بدبخت باید از کجا بفهمن که آقایی که میاد سر راهشون قبل اون با چند نفر دیگه بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از روی موهای دور ناف پسره ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
از روی موهای دور ناف پسره ....
چطوری استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WP Fox Pro
میشه بفرمایید این جمله در کدام روایت آمده است؟
خیالت راحت بزرگوار! من تکه تکه بررسی نمیکنم. در خصوص اون آیه هم باید بگم من یه آیه گفتم که شما بری دنبال روایاتش. خودتم داری میگی ازدواج. ازدواج در شیعه به دو نوع تقسیم میشه: دائم و موقت. منظور من استفاده از ازدواج موقت به جای روابط حرام بود.
اینم انتقاد
منتظر جوابشم نیستم.
واما الحوادث الواقعة فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا، فانهم حجتی علیکم وانا حجة الله علیهم ( الغیبة، الطوسی، ص 177)
قرآن کریم می فرماید : افلا یتدبرون القران ام علی قلوب اقفالها(24 سوره محمد (ص))
ما موظفیم در ایات قران تدبر کنیم یعنی ب ظاهر ایات اکتفا نکنیم . رسیدن ب باطن ایه ها وقتی بدست میاد ک با اندیشیدن ب اونها و مراجعه ب منابع موثق (اثار فقها و دانشمندان الهی و تفاسیر معتبر ) همراه باشه ما به هر اندازه ای که عقل خودمون رو رشد بدیم به همون اندازه از معارف قرآن بهره ی بیشتری می بریم .
اینکه باید بی قید و شرط از پیامبر اکرم (ص) و ائمه علیهم السلام پیروی کنیم رو چجوری بدست اوردیم؟ اینکه باید مطیع محض امام زمان باشیم رو از راه عقل بدست میاریم یا تقلید؟
من فکر کردم : من عالم به همه ی معارف قرآنی نیستم اما کسانی(راویان احادیث یا فقها) هستن که به آنها علم دارن، اگر از اونها تقلید کنم مصداق تقلید جاهل از عالمه که بسیار هم عقلانیه، این اطاعت محض نه تنها هیچ اشکالی نداره بلکه پسندیده و ضروری هم هست. مثل رفتن پیش دکتر و رعایت همه ی دستوراتش بدون قید و شرط حتی اگر منو به تیغ جراحی بسپره. این هیچ مشکلی درست نمی کنه اگه من برای درمان بیماری به مطالعه درباره ی اون بپردازم و اطلاعاتی کسب کنم. شاید گاهی هم به میزان اعتماد من به دکتر و روش درمانیش کمک موثر هم بکنه.
نور علم زینت بخش جانهای مشتاق باد...
-
البته من قصد ادامه بحثو ندارم چون داریم ب حاشیه میریم و موضوع بیربط ب موضوع تاپیک شد ،از دوستان عذر میخوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
موازنه
چطوری استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فلسفه داره . اینجا جاش نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
قرآن کریم می فرماید : افلا یتدبرون القران ام علی قلوب اقفالها(24 سوره محمد (ص))
ما موظفیم در ایات قران تدبر کنیم یعنی ب ظاهر ایات اکتفا نکنیم . رسیدن ب باطن ایه ها وقتی بدست میاد ک با اندیشیدن ب اونها و مراجعه ب منابع موثق (اثار فقها و دانشمندان الهی و تفاسیر معتبر ) همراه باشه ما به هر اندازه ای که عقل خودمون رو رشد بدیم به همون اندازه از معارف قرآن بهره ی بیشتری می بریم .
اینکه باید بی قید و شرط از پیامبر اکرم (ص) و ائمه علیهم السلام پیروی کنیم رو چجوری بدست اوردیم؟ اینکه باید مطیع محض امام زمان باشیم رو از راه عقل بدست میاریم یا تقلید؟
من فکر کردم : من عالم به همه ی معارف قرآنی نیستم اما کسانی(راویان احادیث یا فقها) هستن که به آنها علم دارن، اگر از اونها تقلید کنم مصداق تقلید جاهل از عالمه که بسیار هم عقلانیه، این اطاعت محض نه تنها هیچ اشکالی نداره بلکه پسندیده و ضروری هم هست. مثل رفتن پیش دکتر و رعایت همه ی دستوراتش بدون قید و شرط حتی اگر منو به تیغ جراحی بسپره. این هیچ مشکلی درست نمی کنه اگه من برای درمان بیماری به مطالعه درباره ی اون بپردازم و اطلاعاتی کسب کنم. شاید گاهی هم به میزان اعتماد من به دکتر و روش درمانیش کمک موثر هم بکنه.
نور علم زینت بخش جانهای مشتاق باد...
اگر جای اینکه بخوای اسپم بزنی آخر پست منو یه بار دیگه میخوندی متوجه میشدی من آخر پستم یه حدیث نوشتم.
یه بار دیگه روایت رو نوشتم که دوباره بخونیش. ما به این میگیم حدیث تقلید. و طبق این حدیث، ما از راویان حدیث تقلید میکنیم نه از کسی که نظر خودشو تو حدیث دخیل کنه!
-
دوستان بحث دینی رو بفرمایند برن حوزه علمیه قم.اینجا جای تدریس علوم حوزوی نیست.[delkhoori] دوستمون یه سوال پرسید ما هم جواب دادیم . ایشون پاسخ تجربی خواست نه اینکه بیاین تمام احادیث رو ملعبه این بچه بازی بفرمایین.
WP Fox Proجناب
این بحث چه ربطی به تاپیک داره؟ میخوای بحث مذهبی بکنین بسم لله اما خودتون تاپیک تشکیل بدین و نه اینکه تاپیک های دیگه رو از دم منحرف کنین؟[delkhoori]
دین هم شده مسخره بازی که هر کسی از راه میرسه میشه مفسر دینی
-
نقل قول:
دین هم شده مسخره بازی که هر کسی از راه میرسه میشه مفسر دینی
سلام.مهدی جان.دین نشده مسخره بازی.دین همه چیش درسته.ما بد استفاده میکنیم.دوستانی که میان از باب دینی این قضیه رو بررسی میکنند یه چیزهایی رو در نظر نمیگیرند.به موضوع اصلی توجه نمیکنند.ما داریم این موضوع رو برای کسی میزاریم که رابطه ای جنس مخالفش داره.خب کسی که امر به این معلومی رو متوجه نیست که داره اشتباه میکنه ما بیایم یه حدیث و یه ایه براش نقل کنیم و بگیم طبق این ایه تو نباید همچین کاری میکردی و گناه کردی و ...؟اره؟اخه برادر من کیو دیدی اینجوری برگرده از اشتباهاش؟مگه ما کی هستیم؟گناه کار نیستیم؟مگه شما کی هستید؟گناه کار نیستید؟تمام مسائل عالم رو فهمیدید؟باشه شما فهمیدید.اما همه که به درجه ی ایمان شما نرسیدن که با ایه خوندن متوجه گناهشون بشن.اصلا به این گناه باور ندارن.پس لطفا این موارد رو رعایت فرمایید و اطلاعاتی دارید دیگران رو هم سهیم کنید ولی به رخ نکشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
این فلسفه داره . اینجا جاش نیست .
باشه
-
سلام دوستان
من هم موافقم
کاملا درسته
یک عاملش اینه که به طرفش اعتماد نداره. اگر دختر واقعا دختر خوبی باشه میشینه خونه باباش، واسش خواستگار بره نه اینکه بیافته تو خیابون ها واسه خودش شوهر پیدا کنه!
کلا رابطه با جنس مخالف باعث شکست در زندگی میشه
کسانی که موفق بودن دنبال ازدواج هستن نه عشق و حال! و سر کار گذاشتن مردم
بزرگترین صدمه در رابطه ها به دخترها وارد میشه که البته گاهی پسرها هم نارو می خورن که حقشونه[nishkhand]
-
چون دوس ندارن [khande][khande][khande][khande]
-
حرفاتون خیلی به درد بخور بود دقیقا درسته مرسی