سلام علی جان خیلی خوش اومدی
امیدوارم بتونی در زمینه کنترل بچه ها رو کمک کنی
در پناه حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من زهرا هستم فارغ التحصیل الکترونیک از اینکه در کنارتون هستم خوشحالم
سلام.من بهاره هستم و امسال فارغالتحصيل شدم.گرايشم مخابراته وكاراموزيم درارتباط با مخابرات سيار بودش بنابراين در اين زمينه كمو بيش اطلاعاتي دارم.خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.
سلام من اينقدري از تفرش ميدونم كه زادگاه مردبزرگي بوده از مردان نيك روزگار(پروفسور حسابي).تا حالا تفرش نيومدم اما دوست دارم بيام.
ممنون .منم دوست دارم ازاطلاعات شما و بقيه بچه ها استفاده كنم و با هم همكاري خوبي داشته باشيم.
من فرخزاد درویشی مهندسی برق قدرت می خونم ترم 6 هستم من در شرکت توزیع استان فارس مدتی کار کردم البته در شرکت خصوصی انتقال و توزیع کار کردم مدرک شبکه هوایی و مدرک plc دارم خوشحال میشم با دوستان همکاری داشته باشم
من فرخزاد هستم خوشحال میشم از مخابرات موبایل بدونم و همچنین از gps
میشه در مورد gps اطلاعاتی به ما بدید
سلام به دوستان
منم مسعودم رشتم برق مخابرات بوده و عضو انجمن مخترعین کشور هستم
خوشحالم که بچه های برق بیشتر میتونن با هم آشنا شم
خیلی به سایت خوش اومدین
سلام به همه
از بچه های برق کی حاضره؟
با سلام
من دانشجوی کارشناسی الکترونیک ترم 4 هستم و عضو انجمن روباتیک و انجمن پژوهشی هستم و تا چند وقت دیگه به امید خدا عضو انجمن علمی دانشگاه نیز خواهم شد.
انشاالله پس از فارغ التحصیلی می خواهم کارشناسی ارشد الکترونیک گرایش کاربرد ابزار را ادامه بدهم.
با تشکر
سلام به همه مهندسان عزیز ماشااله بچه ها انقد فنی بودن که من خجالت میکشم خودمو معرفی کنم [khejalat] من دانشجوی برق کنترل ترم 3 در واقع ورودی 89ام و فعلا شرمنده هیچ تخصصی ندارم و میخام از همتون خواهش کنم به منم کمک کنین تا پیشرفت کنم خیلی دوست دارم مثل شماها تخصی داشته باشم [esteghbal]
من که اصلا روم نمیشه خودمو به کاربر حساب کنم!!!
من عرفان سلیم زاده هستم دیپلم الکترونیک.
دارم اولین کارمو ثبتش میکنم.
امیدوارم بتونم برای تالار برق مفید باشم!
به نام خدا من ارین معزی ،ترم اخر رشته ict هستم .راستش در رشته علمی خاصی سر رشته ندارم ولی خوشحال میشم تو بحث علمی با شما دوستان عزیز همکاری کنم
سلام دوستان عزیز همگی به تالار خوش اومدین
سلام به همگي!ماشالله انقدر همه دوستان حرفه اي و متخصص هستن كه آدم روش نميشه خودشو معرفي كنه!فكركنم من كوچكترين عضو گروه باشم!!!!!ورودي 90 آزاد كرج رشته الكترونيك.
هيچ تخصصي ندارم و كاملا مبتدي ام!چندباري سعي كردم رو برنامه نويسي c++كار كنم اما فقط در حد مبتدي موفق شدم و كار حرفه اي نتونستم انجام بدم!!!!!اميدوارم اينجا بتونم يه چيزايي ياد بگيرم و مثل شما بزرگان حرفه اي بشم!!!![entezar2][negaran]
سلام به همه
منم اومدم یه سلامی بدمو دوباره جیم شم
با سلام خدمت شما برادران و خواهران بزرگتر،من دانشجوی کاردانی برق صنعتی هستم و انشاالله که بتونم از شما عزیزان چیزهای زیادی یاد بگیرم.با تشکر[golrooz]
دوستان سلام
من رضا هستم
در زمینه های مختلفی از برق الکترونیک فعالیت داشتم
خوشحالم که به جمع شما دوستان پیوستم
بدنبال یک انجمن حرفه ای برای عملی کردن فعالیت های خودم بودم
امیدوارم با کمک شما دوستان این امر محقق بشه
موفق باشید [golrooz]
سلام.
من ورودی 88برق الکترونیک هستم.
الان در دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیلم.فقط 1خورده از verilog & vhdl در حد پروژه کلاسی میدونم.[nadidan].ولی مشتاق یادگرفتن چیزاییم که بلد نیستم.[shaad]
با سلام خدمت همه ی دوستان
من فاطمه کریمی دانشجوی ترم 3 مهندسی برق دانشگاه سراسری زنجان هستم
امیدوارم که با یاری شما دوستان عزیز بتونم تخصصی در زمینه های طراحی مدارهای الکتریکی و AVRو ARM و کن ست و رباتیک بدست بیارم
امیدوارم بتونم از تخصص همه ی شما دوستان عزیز استفاده ی لازم رو داشته باشم
طبق تاپیک زیر اقدام به برگزاری کلاس آموزش رباتیک کردم
http://www.njavan.com/forum/showthre...Codevision-AVR
امیدوارم با کمک شما دوستان بتونم تو این سایت فعالیت خوبی داشته باشم
با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان
سلام علیکم... پیمان هستم.... تقریبا لیسانس فیزیک دارم.... از امسال مهندسی برق رو شروع میکنم.
سلام
اومدم توی دفتر حضور و غیاب یه امضایی بکنم و برم [shaad]
به تمام دوستان جدید هم خوش آمد میگم
موفق باشید
سلام فرید هستم.فارغ التحصیل رشته برق (کنترل،ابزار دقیق)
عاشق طراحی مدار با کنتاکتور و مدار منطقی
برخلاف دوستمون دیجیتال رو دوست دارم
سلام من نازنین هستم دانشجوی برق قدرت . آشنایی با میکروکنترلر دارم وبه روباتیک و مکاترونیک علاقه زیادی دارم.
به همه دوستان عرض خوش امد گویی دارم
همگی موفق باشید[golrooz]
سلام.منم تو جمع خودتون به عنوان شاگرد راه بدید لطفا.محمد هستم.ترم 1 کارشناسی برق قدرت.
سلام
من الکترونیک ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستم
خودم از بار علمیم راضی نیستم اما اگر تاپیکی باشه و حتی سوادم در اون حد نباشه از اساتیدم کمک و اگر پاسخ صحیحی حاصل شد حتما همکاری خواهم داشت
اما اگر ممکنه به شکلی فعالین در این رشته رو مشخص بفرمایید
کاربرانی هستند مربوط به سالل 2009 و 20.. و قابل دسترسی نیستند
ایجاد تاپیک حضور و غیاب کاربران برق توسط کاربر عمرانی قابل تقدیره
موید باشید
سلام
امید هستم توی رشته برق قدرت دانشجو هستم فکنم از این نظر که خیلی کار دارم به اساتید برسم ولی توی کار های تاسیسات و برق خانگی و صنعتی و آب و گاز و شوفاژ تجربه کاری دارم انشا ال... که مفید باشم. اسم ما هم تو لیست بنویس داداش جون بعد از علی تو مردی [cheshmak]
سلام ببخشید کسی تو گروه از مدارات گیرنده وفرستنده چیزی میدونه؟؟ ممنون میشم جوابمو بدید
سلام حسن پاسبانی هستم دانشجوی ترم 5 دانشگاه عباسپور با گرایش شبکه های انتقال و توزیع. [cheshmak]
سلام من ترم2 کارشناسی قدرتم
سلام من دانشجو ی کارشناسی قدرت هستم ودر زمینه برق طرحهایی در نظر دارم که ان شالله موفق بشم کاربرد زیادی پیدا می کنه
با سلام
صادق هستم دانشجوی ترم 6 برق گرایش کنترل
دوره plc رو الان دارم میرم تا یکی دو ماه دیگه مدرک درجه 2 رو میگیرم.
علاقه ی زیادی به ساخت و شناخت وسایل الکترونیکی و برقی دارم.
با درود
بچه های برق اینجا
کلا بیش فعال اند و این رشته کمشونه :) [bamazegi] (نمونش خودم)
کسی هست کنکور ارشد (برق قدرت) امسال ، رو شرکت کنه و هنوز مثل ما شروع نکرده باشه ؟؟؟[negaran]
[golrooz]
سلامممممممم دوستان بلخره بعد 3 سال دوباره امدم. یادش بخیر چقدر عوض شده سایت !! ایشالا همتون موفق باشید