اگه رشته من فیزیک و نجوم نباشه چی میشه اونوقت ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلود موسیقی ................... [cheshmak]
که متأسفانه غیر فعالترین تالار است !!!! [khanderiz]
هدف عضویت در این انجمن چیست؟چون علم نرم افزار به سرعت پیشرفت مکنه من باید مداوم اطلاعاتم بروز کنم وهدف بعدیم پیدا کردن یه همفکر برای تبادل اطلاعات.....
هدف من یکی که پیدا کردن جواب یه سؤاله که هنوزم پیداش نکردم. یه سؤال از بچه های شیمیست پرسیدم هیچ کی هنوز جواب نداده. دیگه دارم دیوونه می شم. این همه نخبه بعد یه نفر نیست که جواب یه واکنش رو بدونه؟ حالا اگر کسی رگ غیرتش قلقلک داده شد بره به این تاپیک ببینه می تونه جواب بده یا نه!
http://www.njavan.com/forum/showthre...A9%D9%86%D8%B4
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.
متولد 68 هستم.یهو دلم خواست مقاله بنویسم.در مورد انرژی های نو.هم دنبال روش مقاله نویسی هستم و هم منبع و هم دوست که بتونه کمکم کنه و یه همراه که اسممون با هم برای مقاله درج بشه.کسی هست من رو برای رسیدن به هدفم کمک کنه؟اولش میخوام بدونم مقاله نوشتن چه جوریه؟
اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
هدف و انگیزه بنده از شرکت در این انجمن بالا بردن دانش خود از طریق تبادل نظر با دیگران است ولی ظاهراً خیلی ها فکرشون رو به چیز دیگه متمرکز کردن و اصلاً هدفشونو گم کردن بابا یکی نیست بهشون بگه چرا از این همه دانش و تفکر خود در راه صحیح استفاده نمی کنید مگه دیگران که این همه پله ترقی رو طی کردند چی داشتند؟ اراده اراده اراده اراده اااارررراااادددد ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه.
مهرداد مهرین می گوید:
مطالعه و تحقیق به واسطه کلنگی است که با آن منظماً جاده نادانی خود را صاف می کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در واقع برام جالب بود سایت و فضاش و احساس کردم اطلاعاتی که اینجا هست خیلی جاها نیست.
دو دیدگاه هست یکی منفیگرایانه : برای این که جوونها وقت بیشتری رو تلف کنن و نتونن از عمر و جوانی خودشون استفاده کنن
یکی مثبت گرایانه : اولا زیاد هم زیاد نشده و مطابق با نیاز ما نیست ثانیا چون برای گفتگو به صورت غیر حضوری و غیر کلامی و در سطح کلان نیاز به ابزارهای بیشتری هست
بسته به شخص دارد
هدفم دو چیز هست 1. یاد گرفتن مسائلی که نمیدانم 2. یاد دادن مسائلی که میدانم
در کنار آن هدف اصلی ای که نام بردم سعی دارم با دوستان نخبه رفیق بشم تا بیرون از فضای مجازی هم به درد هم بخوریم
تنها در این حد که بشه باهاش خدمتی کرد
التماس دعا
استفاده از منابع علمی الکترونیک و اطلاع از دانش روز
اینی که یک کاربر میاد و از پست من تشکر میکنه و من با اون پستم تونستم به اون کاربر کمک کنم و مشکلش حل شده واقعا به من انگیزه میده که هرچی بلدم رو به کاربرا آموزش بدم...
و هدف من از کار کردن تو این انجمن
یکی اینکه انجمن یه انجمن علمیه
دوم اینکه من هدفم از کار تو این انجمن اینه که سطح بحث موبایل تو این انجمن بالا بره و از حالت یکنواختی خارج بشه...
سوم اینکه میام تو اینترنت به جایه اینکه وقتم تلف شه میام هم 4تا چیز یاد میگیرم هم 4تا چیز اگه بلد باشم به بقیه یاد میدم. [tafakor]
راستش چون جوان هستم و به هر مطلبی که مربوط به گروه جوان هست خصوصا علم مشتاق شرکت در اون هستم و الان هم خیلی خوشحالم
چون این سایت و به صورت اتفاقی دیدم
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
به نام خدا و با عرض سلام به همه دوستان ايرانيان عزيز در پهنه گيتي هر كجا كه هستيد سلامت و كامروا باشيد.
مسلما وجه تمايز انسان با ديگر موجودات عالم در فطرت خداجوي و ميل به كمال گرايي اوست. هر انساني روزانه با سولات فروان برخاسته از ذهن خويشتن مواجه مي شود كه خوشبختي چيست و در كجاست، راز شاد زيستن چيست .مدينه فاضله كجاست و كجا مي توان ان را يافت. موفقيت چيست و موفق كيست.چگونه مي توان موفق بود و به ديگران هم آموخت تا موفق شوند.بار امانتي را كه اسمان نتوانست كشيد اما انسان ان را به عهده گرفت كدام است و دههاو شايد هم صدهها و هزاران هزار پرسش ديگر .بنابراين به نظر مي رسد كه جويا شدن و بهره مندي از دانش و نظرات عزيزان صاحب راي و انديشه و برخورداري از فيوضات علمي محققان و پژوهشگران گذشته و حال امري محتوم است.
سلام دوست عزيز
اين كه شما علاقه مني خودت نسبت به ياد گيري مطالب بيشتر رو اعلام مي كني بهت كمك مي كنه كه گام به گام در امر اموختن موفق و موفق تر بشي تا اونجا كه يه روزي خودت هم مي توني اموزگار باشي و از لذت تدريس در كنار تحصيل و گفتگو مراوده با انديشمندان لذت ببري.
تنها چیزی که میدونم تو محیط های فرومی پیدا نمیشه علم ه...
همه سرگرم رد وبدل کردن پیغام های درون پروفایلی و پیام خصوصی با یکدیگرن...علم کیلویی چنده
به نام خدا
هدف اینجانب این بود که معلومات خود را به بالا ترین درجه برسانمودر این سایت خوب شرک نمایم[shaad]
[tafakor]
نظر خاصی ندارم . این موضوع قبلا یادمه تو یه فاروم دیگه راه انداخته بودیم و هرکس یه چیزی میگفت و بیشتر نظرای کاربرها هم جالب بود . همچنین در اینجا هم نظرات واقعا جالبه . امیدوارم واقعا هرکسی که میاد و میره بدون هف نباشه و هدفی هم داشته باشه. از آموزش بگیر تا هر کاری دیگه .... اینا همه هدفه . و کسی که بدون هدف سرشو بندازه پایین و بیاد و بره به نظر من وقت خودشو تلف کرده .
پست عالی بود ، ادمه داده شود ممنون
هدف از عضویت یادگیری بوده و هست
انگیزه من ارتقائ سطح علمی و در میان گذاشتن افکارم که گاهی فرصت ابراز آنرا ندارم یا نمی شود که بشود.
اهداف آتی اینکه هر روزم را با یادگیری سپری کنم و روزی نباشه که نتوانسته باشم حتی یک نکته بیاموزم.
عناوین مدیریتی؟؟؟؟نه بابا ما اونقدرا هم فعال نیستیم.
سلام و صد سلام به همه دوستان خوبم ما مثل مسافرایی هستیم که اگه بخواهیم بلیط قطار سریع السیر دانایی رو بدست بیاریم و عقب نمونیم باید کوله بارمون رو پر از علم و دانش و اطلاعات کنیم . و تا اونجایی که از دستمان بر بیاد به دیگران کمک کنیم .
با نام خردداد عاقل خواه
و با سلام بر ، همکاران ، مدیران و شما
انگیزه عضویت : اگر چه در نظرخواهی جواب اول را انتخاب کرده ام ولی هدف ، بیشتر یاد گیری است .
علل گسترش اینترنت : همان علل گسترش ماشینهاست .
هدف عضویت : استفاده از امکانات موجود .
هدف از این انجمن : یادگیری از نخیگان جوان .
در این انجمن دنبال چه هستید : آموختن تفکر صحیح ، منطقی و عقلی ، از نخیگان جوان .
اهمیت عناوین مدیریت مجازی : به نوبه خود ، مانند دیگر مدیریتها دست و پا گیر .
موفق و مؤید باشید .
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
استفاده از دانسته های دیگران و تجربه رد و بدل کردن اطلاعات در فضای آموزشی مجازی به دور از حاشیه های کلاس واقعی.
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟
ارسال مقالات و نتایج تحقیقاتم در موضوعات مربوط به تخصص خودم برای سنجش صحت آنها.
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
هنوز انجمن خاصی رو انتخاب نکردم.
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟
دنیای مجازی برخلاف دنیای واقعی ابزار مناسب تری برای ایجاد ایده آل های فکری است. منظورم اینه که بیشتر به تلاش خودت بستگی داره و کمتر کوتاهی و بی مسئولیتی دیگران در سرعت رسیدن شما به هدف تاثیر میذاره.در ضمن فرد خطاکار خیلی سریعتر و به دور از پارتی بازی جریمه میشه. مدیر بودن تو اینطور جایی خیلی خوبه به شرط اینکه درست استفاده و بجا استفاده بشه.
فعـــــلا زنـــــــــــــگ تفــــــــــــریـــــــــ ـــــــــح [golrooz]
سلام.درمورد موتور بدون مصرف سوخت دو اختراع دارم.1-تبدیل نیروی پتانسیل جاذبه گرانشی به نیروی حرکتی که طرح بسیار ساده ای است که در ایران به ثبت رسیده .2-تبدیل نیروی جاذبه ودافعه آهن ربای دائمی به نیروی حرکتی دورانی .که به دلیل مشکلی که دریکی ازنامیترین دانشگاه های صنعتی تهران در مورد اختراع اول رخ داد که ازگفتن آن معذورم چون کثر شآن جایگاه علم است فعلا ازثبت ان منصرف شدم تا زمانی که حامی مطمئنی پیداکنم.هر دواختراع به صورت یک کار آزمایشی میباشدکه دارای گشتاور بالایی هستند.چنانچه بتوانیم در زمینه های فوق تعا ملی سالم داشته باشیم حاضر به همکاری هستم ودر غیر اینصورت نیز همه شما را به خدای جهان آفرین میسپارم.باآرزوی شاد کامی برای تمام جها نییان...... [shaad]حسن امیری uniqueenergy.ir@gmail.com تلفن 09352671086
با سلام
به نظر شما بازدیدکنندگان محترم ، گروه مدیریت تو این سایت کمرنگ نیست ؟
بهتر نیست مطالبی در مورد مدیریت ، کارآفرینی و ... مورد بحث قرار بگیره ؟
میدونید چرا آمارهای بیکاری تو مملکت ما کاهش پیدا نمی کنه ؟
چرا همه بعد از فارغ التحصیلی فقط دنبال استخدام تو یه شرکت یا سازمان هستند؟
نخبه ؟ نخبگان بیکار چه دردی رو دوا میکنند؟
چطور ایده ها رو تجاری کرد؟
بیاید کمی دست از شعار و حرفهای پوچ برداریم و تن به عمل بدیم