پاسخ : هواپیمایی که سوخت آن باد است!(دستاورد دانشجوهای ایرانی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
سلام آقای متقی عزیز[golrooz]
ممنونم از اینکه با حوصله و شکیبایی پاسخ دادید...
فقط سوالاتی که برام پیش اومده اینه که میزان انژری آزاد شده در دو نمونه درونسوز و هوای فشرده قاعدتا باید متفاوت باشه درسته ؟؟؟؟
آیا مقدار انرژی تولیدی و آزاد شده برای به حرکت در آوردن شفت و چرخش ملخ نیاز به محاسباتی داره؟؟ مثلا اندازه طول بال و بدنه و ملخ باید متناسب با نوع موتور مون باشه یا اینکه نه میشه در هر ابعادی قابل استفاده باشه ....
اگر چنانچه میزان هوای خروجی متغییر باشه برای تنظیم دور موتور هماهنگی چطور ایجاد میشه ؟؟؟؟ یعنی چطور مقدار فشار رو به میزان مورد نیاز تنظیم میکنند ؟؟؟
و آیا میشه گفت که این نوع موتور ها مناسبن برای مدلهایی که دور موتور آرومی دارن با نیروی رانش بالا و یا سرعت بالا با نیروی رانش کم؟؟؟؟
باز هم ممنونم که پاسخ سوالاتم رو میدید...[golrooz]
خب در تمام موارد معلومه که محاسبه نیازه و اصلا الکی نیست
نیروی تولیدی هم خیلی کمتره و بنابر این سرعت هم پایینتره
اما دلیل استفاده از این موتور و تمایل دنیا به این نوع سیستم ها الودگی پایینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
خب بله ولی با پاشش مستقیم سوخت
وباز هم بازدهیش به 4زمانه نمیرسه در ضمن سر و صدای بیشتری داره به دلیل دور موتور بالاتر
اون مطالبی که گفتم: از ترمودینامیک سنجل بود. الان دوباره نگاه کردم؛دلیل کمبود بازدهی اینه که درحین احتراق مقداری از گاز سوخته شده و در هنگام خروج بخش دیگر نسوخته خارج می شود. بعداز اعمال اون تغییرات که گفتم؛ این مشکل حل شده. ضمنا در یک جابه جایی در وزن برابر یک موتور دوزمانه از نمونه چهار زمانه به مقدار قابل توجهی توان بیشتری تولید میکنه.البته این اطلاعت جدید نیست؛ چون کتاب قدیمیه. اگر پیشرفتهای امروزی رو هم در نظر بگیریم؛ نتایج بهتری هم حاصل میشه.سرو صدای موتور هم مشکل حادی نیست؛ قابل حله.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اون مطالبی که گفتم: از ترمودینامیک سنجل بود. الان دوباره نگاه کردم؛دلیل کمبود بازدهی اینه که درحین احتراق مقداری از گاز سوخته شده و در هنگام خروج بخش دیگر نسوخته خارج می شود. بعداز اعمال اون تغییرات که گفتم؛ این مشکل حل شده. ضمنا در یک جابه جایی در وزن برابر یک موتور دوزمانه از نمونه چهار زمانه به مقدار قابل توجهی توان بیشتری تولید میکنه.البته این اطلاعت جدید نیست؛ چون کتاب قدیمیه. اگر پیشرفتهای امروزی رو هم در نظر بگیریم؛ نتایج بهتری هم حاصل میشه.سرو صدای موتور هم مشکل حادی نیست؛ قابل حله.
خب ممنون از توضیحاتتون
ولی فعلا که موتورهای درونسوز 2زمانه تقریبا منقرض شدند
البته تقریبا..