پاسخ : در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
سلام خب سریع شدن کاذب بر می گرده به تند خوانی و تند تصمیم گیری و تند اجرا کردن. در واقع امروز بیش از هر چیز سریع رد شدن از موضوعات یا مشکلات مد نظره که درست نیست.گاهی اوقات 10 دقیقه فکر کردن میتونه اساس یه قضیه رو زیر سوال ببره. منظور من از با دقت خوندن این نبود که معنی کلمات تو متن جای داده شده. منظور اینه که برداشت درستی از متن داشته باشید. البته ممنونم که برای اطلاعات ورودی تون انقدر ارزش قائلید. درست میگین 50 50 برای من و بقیه هم خیلی دور از دسترس و واقعیته. درس بزرگ اینجاست که نه تکیه کامل به عقل کار درستیه و نه تکیه کامل به منابع و مراجع. اگر ما زیاد به عقل تکیه می کنیم دلیلش اینه که از خوندن مطالب زیاد خوشمون نمیاد که درست نیست و این که بخوایم به منابع و مراجع اکتفا کنیم هم درست نیست چون به هر حال مسئول ماییم و اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه انداخت گردن کتاب ها.میشه نتیجه گرفت که یک عالم میانه رو کسه که با تکیه بر عقل خود و کمک گرفتن از مراجع هم مشکلات رو حل بکنه و هم نکات جدید رو یادداشت کنه. این تاپیک درست پیش نرفت هدف این بود که افراد رو به میانه روی دعوت کنیم انشالله تو تاپیک های بعدی بهتر بیان خواهد شد تا سوء تفاهمی پیش نیاد.موفق باشید.
بله حق با شماست.... نتیجه گیریتون هم واقعا فوق العاده بوده مخصوصا اون تیکه که رنگی کردم
و =»
نقل قول:
( هم نکات جدید رو یادداشت کنه )
این چیزیه که بهش فکر نکرده بودم! الان خوندمش یاد استادم دکتر محمد باقری افتادم که ایشون وقتی بهمون درس میدادن و مشکلاتی رو که توی کلاس بچه ها از کتاب میگفتن( حتی اگر برامون قابل درک نبود یا دو مفهوم ازش برداشت میشد ) رو سریع توی یه دفترچه یادداشت میکردن!!! اون زمان نظرمو به خودش جلب نکرده بود! الان گفتین یاد اینکارشون افتادم!!! و پی به اهمیتش بردم!!!!!!!
ممنون فوق العاده بود.....[golrooz]
من بعضی وقتا حتی تا 1 هم پیش میرم
اما بعضی وقتی تا 10 هم پیش میرم!!
میدونین بستگی به موقعیت داره
اما چون به اندازه ی فکر کردن نمیخونم و بیشتر فکر میکنم و استدلال!!(روش تجربی تخیلی!!)
بیشتر به 10 متمایله تا 1!!!
خب دیگه ما اینطوری ایم دیگه
واسه همین درس نخوندم - نمیتونم اول بخونم بعد لازم داشته باشم
باید لازم داشته باشم تا انگیزه ی کافی برای خوندن پیدا کنم - و فکر کردن هم برام خیلی ساده تره!!
سلام دوست گرامی
در جواب در مورد خودم باید بگم من همیشه سعی میکنم با تکیه بر عقلم پیش برم....ولی عقل ناقص من مگه همه چیز رو درک میکنه؟؟؟ مسلما خیر و نیاز به منابع دارم...در مورد فکر کردن به مسائل راستش وقتی یه کلمه نا آشنا هم بینم تا نفهمم چیه و معنیش چیه راحت نمیشینم و البته کلا آدمی هستم که خیلی رو مسائل فکر میکنه.....یا چیزی رو باور ندارم یا اگه باورش کردم دیگه راحت نقض نمیشه مگر اینکه واقعا یه دلیل قانع کننده باشه........ولی هر چیزی رو هم باور ندارم و برای باور داشتن مطالعه میکنم نه یک نظر و عقیده رو چند تا نظر متفاوت رو چون نمیخوام به ذهنم جهت فکری بدم در اصل میخوام خودم بعد بتونم تحلیل کنم
کلا همه جوانب رو عادت دارم بسنجم هم خوب و هم بد فرقی هم نمیکنه موضوع چی باشه
من آدمیم که خیلی از ویژگیهام در دو طیف قرار داره.....یعنی میانه برام وجود نداره.....و چون میدونم این برام خیلی میتونه ضرر داشته باشه الان چند ساله برای ایجاد عادات میانه تلاش میکنم اما خوب هنوز راه زیادی دارم...حالا تکیه بر عقل خودم یا بر منابع خوب سعیمو میکنم هر دو باشه ....چون هیچ وقت فکر نکردم آدم کاملی هستم.....ولی با همه اینا اقرا میکنم هر چیزی رو بشنوم باید برای خودم اول رفع و رجوعش کنم وگرنه باورش نمیکنم .........البته بیشتر برای موارد اعتقادی و مواردی که قابلیت تفسیر دارن
البته اینم بگم منم بالاخره انسانم و همیشه نمیتونم اونجور که باید عمل کنم و خودم رو هم مبرا از نقص نمیدونم......این مواردی که گفتم در یک شرایط کاملا ریلکس و فکر باز و آزاد صحیحه...در شرایط متفاوت مسلما تغییر میکنه و منم منکر این نمیشم گاهی چیزی رو میخونم و یا میشنوم و همون لحظه میپذیرم بعد یه جا یکی دیگه خیلی زیبا اونو نقض میکنه و من تازه متوجه میشم چقدر راحت بدون فکر اونو پذیرفتم
نمیدونم چقدر تونستم جواب مناسب سوال رو بدم ولی خوشحال میشم شما نمره رو تعیین کنید چون راستش خودم نتونستم
پاینده باشید[golrooz]
خیلی جالبه
از نظر من پدرم ادم موفقیه
لیسانس عمران - با کلی سابقه موفق کاری و کلی تقدیر نامه از شهردار های مختلف!
چون 10 برابر چیزی که بوده به صورت سالم رشد کرده میگم موفق - الان هم تا جایی که میدونم فقط کارای فنی و مدیریتی انجام میده و قاطی باندبازی نمیشه
این سوال رو ازش پرسیدم و گفت 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
من فکر میکردم حداقل بگه 6
اما پدرم بر خلاف من خیلی محتاط و محافظه کاره و سعی میکنه بیشتر از واقعیات و منابع استفاده کنه تا خلاقیت داشته باشه
البته این لازمه ی بقا تو یه سیستم منظمه!
اما خب -- اصلا از بابام انتظار نداشتم - یا بهتره بگم اصلا از خودم انتظار نداشتم انقدر با پدرم تفاوت داشته باشم در زمینه ی تصمیم گیری و نتیجه گیری و حل مسئله!!
اینجاست که میگن گیرم پدر تو بود فاضل - از فضل پدر مرا هیچ نبود حاصل!
برعکس دراومدیم تازه !!!
عرفان بهت تبریک میگم
خیلی حرفات دقیق بود
نمیدونم منبع داشت یا از خودت دراوردی
ولی خیلی دقیق داره پیش بینی میکنه!![nadanestan]
سلام آقای مخفی خان عزیز[nishkhand]
حالا اون موقه که مخفی بودی میگفتیم عرفان حالا که عرفان شدی از درد ناچاری باید بگم مخفی[khande]
جواب به این سوال خیلی سخته به نظر من نه یکی میتونه 10 باشه نه میتونه یک!!! چون به هر حال نمود اطلاعات و مطالعات ما مستقیم با نقل قول یا غیر مستقیم در گفته ها نوشته های ما مشخصه
همچنین ما در برخورد با مسائل گوناگون پاسخ های مختلفی میدیم که به این رفتار ما میگن حل مسئله!!!
که حل مسئله ما میتونه با توجه به داده ها و تجربیات گذشته خودمون یا دیگران باشه
یا میتونه تصمیمات آنی با توجه به اطلاعات کسب شده و موجود در این حالت خاص باشه
من به شخصه در تمام سوالات سعی میکنم نمره ای که به خودم میدم کمتر از 6 نباشه ولی اگر شما از من در مورد یه کلمه بپرسی من قطعا جوابی که به شما میدم کاملا نقل قول از یک فرهنگ لغته پس نمره جواب دادن من به اون سوال 1 میشه
ولی الان که دارم سوال شما رو جواب میدم جواب من بر اساس عقل و درک و منطق خودمه و اگر اون حل مسئله رو چند خط قبل نمیگفتم شاید میتونستم به خودم نمره 10 رو بدم
ولی من با توجه به رشتم و مطالعاتی که داشتم یاد گرفتم که نسخه ی یه جای دیگه الزاما در یک جای دیگه جوابگو نیست پس پاسخ های ما باید بر اساس منطق و عقل خودمون باشه
به قول معلممون زیست شناسی علمیه که همیشه توش 2*2 تا 4 تا نمیشه بعضی وقتا میتون 5تا بشه بعضی وقتا 3تا گاهی وقتا خیلی و بعضی وقتا هیچ
و به نظر من این برای زندگی های ما هم صادقه
ما جایی میتونیم نقل مستقیم کنیم که شرایط و ظوابط کاملا یکسان باشه ولی با تغییر به پارامتر تمام معادلات میتونه عوض بشه
خب خیلی حرف زدم[khande]
من از انتقاد خوشم میاد پس اگه کسی خواست چیزی بگه من در خدمتم
با تشکر از آقا عرفان بخاطر پست مفیدش[golrooz]
[shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan][shademan]
عزیزم هر که یک استعداد توانایی خاص خودشو داره یکی میتونه یک چیزی اختراع کنه یکی میتونه مقاله خوب بنویشه تازه مقالش میتونه از اختراع مفید تر باشه پس نتیجه میگیریم نمیشه در مورد استعداد دیگران اظهار نظر کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
الان من مخفی هستم
اشتباه نکن مخفی ینام کاربری نبود مخفی یک تندیس زمردین بود با نگین هایی که مانند میوه ای از درخت به زمین میریختن ...
به به از خودت تعریف میکنی
سوال جالبیه[khande]به خودم 7-8 میدم