پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
والا من دیگه از حرف زدن قاصرم!
هرچی میگم شما همون حرف خودتونو میزنید! انگار نه انگار!
اینکه آقایون یا خانوما میرن از شبکه های خارجی مد لباس و این چیزا رو میپوشن اون توهین به شهیدان نیست! توهین به جهل مرکب و خریت مطلق خودشونه!
مگر شهید راه میهن بابک خرمدین رو اعراب تازی سگ وحشی سوسمار نماها قطعه قطعه نکردند؟ آیا به این شهید بزرگ توهین شد؟ آیا اکنون اعراب بگن بابک خرمدین فلان بوده و فلان ، چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
آقایون یا خانوما باید بدونن اصل حجاب رو اسلام از ایران باستان اقتباس کرده
کدوم اثر تاریخی ایران هست که مجسمه یا تصویر زنی رو نمایش بده؟ و اگر نمایش داده آیا حجاب کامل رو نداره؟؟
و السلام و علیکم و رحمه اله و برکاته!!!!!(بفرما این سخنم رو هم مثل شماها قشر شدیدا مذهبی میگم!)
کسی ادعای مذهبی بودن شدید رو نکرد حالا اگر شما چنین ادعایی دارید به خودتون مربوطه نمی تونید این قضیه رو بسط بدید!
اگر شما شهید می شدید و فرزند شما این وضع جوان ها رو می دید شک نکن که بهش بر می خورد و از خودش می پرسید پدر من جون خودش رو فدا کرد برای آسایش یه همچین ادم هایی!!!؟؟؟؟
این حرکات جوان ها رو توهین به شمایی می دونست که به خاطر اسایش همین جوان ها جون خودتون رو فدا کردید!
نمی تونست چشمش رو روی همه ی کارهای این جوان هایی ببنده که هم دین و هم اعتقاد پدرش هستند،وقتی می بینه که این اعتقادات داره لگد مال میشه به خودش میگه این اعتقادات اعتقادات پدر من هم بود این همون اعتقاداتی بود که پدرم بهش ایمان داشت اما حالا داره زیر پا گذاشته میشه پس یه جورایی داره به اعتقادات پدر من هم توهین میشه. پس وقتی داره به اعتقادات پدرم توهین میشه یعنی داره به پدر من هم توهین میشه پس خون پدر شهید من هم داره کم کم کمرنگ میشه.
پس نمیشه به همین راحتی از کنار خیلی چیزا گذشت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
پس اینطور که معلومه اگر کسی با حرفش یا اخلاق و کردارش به یکی از عزیزان شما توهین کنه شما همونطور نگاش می کنید و بدون متقاعد کردن افکار طرف مقابل میگید عیبی نداره هرچی دلتون می خواد بگید از ارزش این عزیز من چیزی کم نمیشه شما به توهین هاتون ادامه بدید!
نادان هرچی بگه ! بگه!! مگه به حرف نادان دنیا به آخر میرسه
همچنین خب چه کنیم جامعه بین الملل پشت اوناست! ما که نمیتونیم با کل دنیا بجنگیم!
بعدش دوست عزیز اگه اینطوری باشه که بگیم مثلا سوسمار خورای قطر مثلا به فلان شهید ما توهین کردن اگه قرار باشه اف14 هامونو بفرستیم که نمیشه! یا سفیرشو اخراج کنیم با صد تا توهین به خاندان سعودی و امیر و نخست وزیرشون بدیم و بره!
شما که اینقد فرهنگ شهید و فرهنگ شهید میکنید چطور این 8سال که تندروهایی مثل شما در دولت بودن در مقابل گستاخی سوسمارخورا در مورد خلیج پارس و جزایر 3گانه همیشه سکوت کردید؟؟؟(مگر غیر ازینه که شهیدان به خاطر حفظ تمامیت ارضی و میهن دوستی رفتن و جنگیدند؟؟) یک بار نشد یه کشیده تو صورت سفیر امارات بخوابونن و اخراجش کنن
یا حتی روزنامه های مذهبی از جمله یالثارت و کیهان و چه میدونم ازین روزنامه ها یک بار نگفتن امارات گستاخ رو باید له کرد
تنها کسی که واکنش داشت سران ارتش قهرمان بودند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
نادان هرچی بگه ! بگه!! مگه به حرف نادان دنیا به آخر میرسه
همچنین خب چه کنیم جامعه بین الملل پشت اوناست! ما که نمیتونیم با کل دنیا بجنگیم!
بعدش دوست عزیز اگه اینطوری باشه که بگیم مثلا سوسمار خورای قطر مثلا به فلان شهید ما توهین کردن اگه قرار باشه اف14 هامونو بفرستیم که نمیشه! یا سفیرشو اخراج کنیم با صد تا توهین به خاندان سعودی و امیر و نخست وزیرشون بدیم و بره!
شما که اینقد فرهنگ شهید و فرهنگ شهید میکنید چطور این 8سال که تندروهایی مثل شما در دولت بودن در مقابل گستاخی سوسمارخورا در مورد خلیج پارس و جزایر 3گانه همیشه سکوت کردید؟؟؟(مگر غیر ازینه که شهیدان به خاطر حفظ تمامیت ارضی و میهن دوستی رفتن و جنگیدند؟؟) یک بار نشد یه کشیده تو صورت سفیر امارات بخوابونن و اخراجش کنن
یا حتی روزنامه های مذهبی از جمله یالثارت و کیهان و چه میدونم ازین روزنامه ها یک بار نگفتن امارات گستاخ رو باید له کرد
تنها کسی که واکنش داشت سران ارتش قهرمان بودند
دوست عزیز مگه غربی ها برای خوراندن افکارشون به جوان های ما دارند از اف 14 استفاده می کنند الان دوره ای نیست که جنگ سخت راه بندازیم الان باید از طریق جنگ نرم مثل خودشون رفتار کرد.
اصلا دوست ندارم که با این لحن صحبت کردنتون من رو در قشر خاصی جای بدین.
دم سران ارتش قهرمان گرم! این گونه اعتراضاتی که شما ازش دم می زنید فقط به دست من و شما و یه عده ی دیگه حل نمیشه کل کشور باید در این نظریه متحد باشند.
آخه شما تو کار فرهنگی هم افراط دارید
اگه قراره تو کار فرهنگی بی حجابی رو بردارید و امارات رو سر جاش بشونین
همون کارتونم خوب نیست
به جای اینکه با اون دختر بی حجاب بشینی و کمی حرف بزنی مستقیم جقت پا میرید رو شکمش![shaad] (منظورم از لحاظ زبانیه!) و میگید ای بی حیای ضد شهید و ضد میهن و ضد خدا و ............!!!![shaad]!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
آخه شما تو کار فرهنگی هم افراط دارید
اگه قراره تو کار فرهنگی بی حجابی رو بردارید و امارات رو سر جاش بشونین
همون کارتونم خوب نیست
به جای اینکه با اون دختر بی حجاب بشینی و کمی حرف بزنی مستقیم جقت پا میرید رو شکمش![shaad] (منظورم از لحاظ زبانیه!) و میگید ای بی حیای ضد شهید و ضد میهن و ضد خدا و ............!!!![shaad]!
نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!
فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!
فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم
منظورم این بوده که از خلق و خو رفتار و کردار شهیدان چیزی نمی دونند و واقعا هم همینطوره خیلی ها چیزی نمی دونند ! ننوشتم اسم شهدا رو روی فرزندانشون نمیذارند نوشتم:
اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
در مود محصولات فرهنگی هم خود ما مقصریم که هیچ گونه اعتراضی نمی کنیم.
اصل نیست یکیه!! بعدشم من که هر جا میرم اسم شهیدا رو کوچه و خیابونه! این دیگه بدتر! ببخشید کدوم کوه بوده که اسم یه شهید بوده و بعدش شده نگین و جاوید؟! شنیده بودم اسم جاوید و این چیزا تبدیل میشه به اسم شهید ولی برعکسشو نشنیده بودم که شما گفتین!!!
تو هر مورد وقتی مطمئن میشید که اشتباه کرده بودید میگید باید اعتراض میکردیم که نکردیم!!!!!
ای آقا!! وقتی نه فیلم خوبی میسازیم نه یه آدم ورزیده و نظامی واقعی رو میاریم پشت تلویزیون و نه هیچی
چه توقعی داری دختری که حجاب نداره بگه آفرین به این شهید و حجاب دار شه؟؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
دوست گرامی این که واضحه هیچ چیز نمی تونه جای محبت پدرانه رو بگیره! فکر می کنم شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید بحث سر درست بودن یا نادرست بودن دادن سهمیه بود که نظر من این بود که کار اشتباهیه و باید ماهی گرفتن رو یاد افراد داد و تمام امکانات رو برای این موضوع فراهم کرد تا طرف به هدفش برسه ، تا اینجا بحث ما مادیات بود و تمام!
اما بحث مهر و عطوفت پدری رو پیش کشیدید ما در این موضوع حرفی نداریم چون هیچ چیز نمی تونه جای این مهربانی رو بگیره!
نمی دونم شما چرا بحث سهمیه که بحثی مادی هست رو با مهر پدری دارید مقایسه می کنید که چه بسا حتی سهمیه دادن هم نمی تونه جای این عطوفت رو پر کنه! نه تنها سهمیه دادن بلکه خیلی امتیازات دیگر هم نمی تونه این خلا رو پر کنه!پس وقتی یک امتیاز منفعتی نداره نباید کاری کنیم که زیانی هم داشته باشه که متاسفانه این زیان داره وارد میشه.
خدا خیرت بده کل حرف من رو تو دو خط اخر ب جز قرمزا زدی . یاعلی خداحافظ