دو تا آهنگ گوش دادم کلا دپرس شدمhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/big-smiley-crying.gif
آخه این آهنگا مال روزایی بود که خیلی تنها بودم[negaran]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تا آهنگ گوش دادم کلا دپرس شدمhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/big-smiley-crying.gif
آخه این آهنگا مال روزایی بود که خیلی تنها بودم[negaran]
تابستون خیلی خیلی خیلــــــــــــی کش اومد!!!!!!
دیگه داره دغم می ده!!!!!!!
امروز صبح رو خوب شروع کردم!....(شکر!!!)
با صدای اذان بیدار شدم!!بلند شدم رفتم نماز خوندم....
یه نیم ساتی چرت زدم باز بعد مامان بیدارم کرد رفتیم پیاده روی....
یه مدتی بود نرفته بودم....
خیلی خوب بود!!http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2815%29.gif
اما بعدش اومدم 2 ساعت خوابیدم!!!![nishkhand]
چقدر زیبا واقعا!!!
سلام[golrooz]
امیدوارم هیچوقت
هیچ ایرانی ئی تنها و غمگین نباشه[golrooz]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
امروز 4تا عینک دودی از یه شخص دست فروش در خ امام خمینی خریدم
اولش گفت هر عینک 30 تومان[shaad]
ولی بعدش که گفتم نمیخوام
4تاشو خریدم 10تومان[golrooz]
خـــــــــــوش بــــــحـــــــالــــــــ ــــــت .... قدر این کش اومدنو بدون[nishkhand][bamazegi] بعد حسرتشو میخوریا....[cheshmak]
من که هرگز از تابستون تفاوتی جز گرماش نصیبم نشد و برام فرقی با روزای دیگه ی سال نداشت....[afsoorde]تابستون امسال هم روش....
[khastegi]
خداروشکر.....[golrooz]
سلام گلی
قربونت
عه مهشاد!!!!!! بدجوری خوشی زده شدیا!!![nishkhand] فرقی نداشت با روزای دیگه فقط بیکار بودی؟!؟!؟!!!!!!!!!!!![taajob]
خب این بیکاری و استراحت و فعالیت های دلخواه یعنی تابستون دیگه!!![bamazegi][nishkhand]
برو خدارو شکر کن مث من کوزت نیستی[sootzadan][nishkhand]
آرامش حقیقی اینجاست.آسودگی حقیقی اینجاست.در پیشگاه تو،ترس ها و ناکامی ها،نگرانی ها و تشویش ها،افسردگی ها و نومیدی هاو رنج ها و کشمکش هاهمچون مه پیش از طلوع آفتابناپدید میشوند.من آرامم،
آرام ... آرام ... آرام ...
خدا همینجاست کنار من ... کنار تو ...
من آرامم.
سلام به همه
گاهی حس میکنی یه دوست خیلی خیلی فراموشت کرده و این یه حس بد بهت میده .. حسی که توصیف پذیر نیست[afsoorde]sh_dokhtar3
نمیخوام گله کنم چون از این کار اصلا خوشم نمیاد اما شاید واسه شما هم پیش بیاد "البته امیدوارم نیاد"smilee_new1 (13)
چند سال بود که تولد امامم حرمش بودم، خاطره ی مهمون نوازی آقا تو اولین سال رو هیچ وقت فراموش نمیکنم[alaghemand] خیلی دلم گرفته بود که امسال طلبیده نشدم، ولی خدا رو شکر دوباره شامل لطف و مهربونی همیشگیش شدم و فردا میرم به پابوسش، میرم به یه تیکه از بهشت خدا روی زمین![alaghemand]
از یه هفته قبل وقتی که کلاس میرفتم، یه تابلو بالای پل عابر پیاده زده بودن، عکس صحن انقلاب امام رضا(ع) با یه جمله کنارش، هر جا دلی شکست به اینجا بیاورید!
نشد که تو صفحه تمام بچه ها برم و ازشون حلالیت بطلبم، هیمنجا از همتون حلالیت میطلبم، نائب الزیاره همه تون هستم و برای همه دعا میکنم، انشالله به زودی خودتون به پابوسش برین![dooa]
" تو دل یه مزرعه
یه کلاغ رو سیاه
هوایی شده بره
پابوس امام رضا
اما هی فکر می کنه
اون جا جای کفترهاست
آخه من کجا برم
یه کلاغ روسیاه
من که تو سیاهیها از همه رو سیاه ترم
میون اون کبوترها با چه رویی بپرم
تو همین فکرا بودش
کلاغ عاشق ما
یه دلش می گفت برو
یه دلش می گفت بمون
که یهو صدایی گفت
تو نترس و راهی شو
به سیاهی فکر نکن
تو یه زایری برو "
http://uc-njavan.ir/images/kqx9cjmi6agqiyi3ecm5.jpg
* السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی (علیه السلام) *
سمان الان بهم زنگ زدی از حرم!!!!!!!!!!!
وای خیلی حس عجیبی داشتم!!!!
دوتا سلام دادم و سه تا دعا کردم فقط!!![negaran]
بعد دیگه نتونستم رو پام واستم!!!!sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_ dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhta r3sh_dokhtar3sh_dokhtar3
آقای من خیلی دلم براتون تنگ شده......sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_do khtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3 sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dok htar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3
وای خدایا حتی پشت گوشی هم حس و حال آدم عوض میشه.....خیلییییییییییییییی خوب بود........مرسی......* السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی (علیه السلام) *
السلام علیک یا ضامن آهو.....
http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%283%29.gif
آقا......
- - - به روز رسانی شده - - -
سمان الان بهم زنگ زدی از حرم!!!!!!!!!!!
وای خیلی حس عجیبی داشتم!!!!
دوتا سلام دادم و سه تا دعا کردم فقط!!![negaran]
بعد دیگه نتونستم رو پام واستم!!!!sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_ dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhta r3sh_dokhtar3sh_dokhtar3
آقای من خیلی دلم براتون تنگ شده......sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_do khtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3 sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dok htar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3
وای خدایا حتی پشت گوشی هم حس و حال آدم عوض میشه.....خیلییییییییییییییی خوب بود........مرسی......* السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی (علیه السلام) *
السلام علیک یا ضامن آهو.....
آقا......
الان کلاه پهلوی شروع شده ولی من منتظرم یکی از دوستامم که بیاد یاهو باهم بحرفیم
دیشب تا صبح یکی از اقواممون با هیئت همراه اومده بود خونه امون
حدود 40سالشه
هیئت همراه رفتن اتاق و من و اون هم در دیگر اتاق من خوابیدیم
تا وقت 7صبح خرناس کرد و خروپف نمود
7صبح دیگه اعصابم خورد شده بود
رفتم دم در و درو باز کردم
و میخواستم برم حیاط بخوابم
بیدار شده
با عصبانیت
میگه پسر جان بگیر بخواب چیکار میکنی اونجا
منم پتو بدریدم و از فرط عصبانیت پاهای خود را به سوی دیوار نشاه گرفته و خود را بر زمین کوباندم و به خوابی 10دقیقه ای فرو رفتم
چون پدرم آمد و گفت نان داغ بگیر
کلاه پهلوی تموم شد ولی من با دوستم(داداشی[cheshmak])نحرفیدم
البته داییم اینا با پسرعموم اومدن اینجا
منم هی جلوی لبتاپ نشسته بودم ومنتظربودم داشتم با_ipadبازی میکردم
امروز با دوستان سرى به كوه دربند زديم
جاتون خالى خيلى خوش گذشت
تازه تو اين گردش با دوستان جديدى آشنا شدم كه خيلى مهربون و دوست داشتنى بودن
هيچى به اندازه كوه به آدم آرامش نميده !
چقدر زندگى قشنگه وقتى در كنار بهترين ها هستى
جاتون خالیه خونه تنها
شام هم نخوردم 26 سایت رو ه کردم
به افتخار خودم قیلون چاق کردم و از عمر مفیدم کم میکنم
اه اه چه ضدحال بزرگی باید برم زیست بخونم
این داداشی ام که کاراش معلوم نیست
گاهی نمیدونم چرا پسرا اینقد دروغ میگن [eynaki]
3 روز باشگاه نرفتم . بدجورم خوردم
چاق شدم
ایییییییی خاک [negaran]
خدایا میخوام بگم ....
هرچی بشه دوستت دارم .....
[golrooz][golrooz][golrooz]
معماران باید معماری زنده کنند
هی هی هی [soal]هی روزگار تابستونم گذشت واولین روز پاییزه پاییزتون مبارک ایشالا روزای خوب داشته باشین ایشالا هممون پاییز خوبی داشته باشیم لطفا آمین بگین [shaad][cheshmak]
من امروز اول مهر الان کلاس ندارم ساعت 2تا 6کلاس دارم [bihes]
1392/7/1
یه چندوقته احساسی اضافی بودن بی خود بودن بی مصرف بودن
یا آهنگ دوست دارم محسن یگانه میافتم که میگه:
من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلابله اینجوریه
تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من
بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره
این همه بیخیالی داره حرصمو در میاره، حرصمو در میاره
کلا اصلا حس مبهمیه حوصله هیچکاریو ندارم حوصله هیچی
دلم میخواد به یه عده اینو بگم:
کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت
یه موجود اضافی توی اکثر خاطراتت
من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا
تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من
بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره
این همه بیخالی داره حرصمو در میاره، حرصمو در میاره
ولی نمیتونم
امروزم همه رفتن و بچه ها مدرسه و مدرسه و دانشگاه
من مانده ام تنهای تنها
من مانده ام تنها میان سیل غمها
حبیبم ، سیل غمها
اییییییی روزگارخلاصه این وضع منه دانشجو نشدیم مدرسه ام که نمیریم
اون حس مبهمم هست دیگه هیچی
امروز روز اول مدرسه بود
زنگ اول کلاس خلاقیت داشتیم ، ما که تا به این سن چنین کلاسی نه داشته بودیم و نه اسمش رو شنیده بودیم برامون جالب بود . هیچی متوجه شدیم که یک چیزی تو مایع های کلاس هنر هست تازه با کلی زحمت به این کشف رسیدیم [nishkhand] انتظارشون از ما چی بود ، میگفتن می خوایم دیوار داخلی راه رو مدرسه رو رنگ بزنیم[delkhoori] ؛ آخه مگه ما نقاشیم
خوبه همین پارسال رنگ سفید زده بودن بهش ، میگفتن باید طرح بدید ، من نمی دونم مدیرمون اون همه هزینه کرده بود برای رنگ و نقاشی الان ما بریم خرابش کنیم ؟ اصلا ما رو چه به رنگ زده به دیوارا ! ای خـــــــــــدا
هیچی دیگه الان هم باید برای اون دیواره یک طرح در نظر بگیریم تازه طرح رآل [negaran]
زنگ دوم فیزیک داشتیم ؛ مثل همیشه کل زنگ رو خندیدیم دو صفحه هم درس خوندیم
زنگ سوم و چهارم هم ادبیات بود ، با معلم جدیدمون آشنا شدیم ، خیلی با نمک و مهربون بودن من خودم خوشم اومد ازشون استاد دانشگاه هستن ؛ سال اولی بود که اومدن مدرسه ما و البته کمی جدی و چکشی برخورد می کردن که خب ، حقمون بود [nishkhand]
زنگ پنجم دینی داشتیم با معلم عربی مون ، معلممون که از پارسال بود واقعا خانوم خیلی خوبی هستن ، کل کلاس رو گفتیم و خندیدیم تالیف گر کتاب دینی رو هم کلی مسخره کردیم [khejalat] که منجر به دریافت نمره منفی از معلممون شد
زنگ آخر هم که زبان داشتیم و طبق معمول با یک معلم جدید که کلا درباره این کلاس حرفی نزنم بهتره [bihes]
الان فکرم شدید مشغول اون طرح رآل هست که از کجا باید یک چیز خوب و تاپ پیدا کنم و کمی هم عصبانیم آخه ما رو چه به رنگ و نقاشی دیوار مدرسه [delkhoori]
برم دنبال یک طرح و یکمم هم درس بخونم
ببخشید اگر سرتون رو درد آوردم و زیاد حرف زدم امروز هم از اون روز هایی بود که با کسی زیاد حرف نزده بودم و بیشتر با دوستان غیبت کرده بودیم [khejalat][sootzadan]
امروز برام روز سختی بود [negaran]یکی از دوستام متاسفانه فوت شده اینجا نوشتم که اگه صلواتی حمدوسوره ای تونستین لطفا دریغ نکنین .خدا به همتون عمر طولانی باعزت عنایت کنه.[labkhand]
امروز چه روز خوبی بود.[shaad]..شب قبلش خیلی استرس داشتم،ساعت 10 شب رفتم تو رختخواب که صبح بتونم ساعت 5 بیدار شم ولی ساعت 2 شب خوابم برد...4 ساااااااااااااااااعت تو رختخواب بودم...هرچقدر تلاش میکردم خوابم ببره،نمیشد!
هیچی دیگه همون ساعت 2 خوابیدم،صبحم زورم میامد بلند شم[khabalood]
بابام رسوندم مدرسه...کلیم تو ترافیک موندیم...[negaran]بهم گفته بودن ساعت 7 مدرسه باشین ولی دیر تر شد....استرسمم زیادتر میشد...
خلاصه ساعت 7:10[nishkhand]رسیدم مدرسه...
واااااااااااااااااااااااا ی از در که وارد شدم......مهساااااااااااااااا ااا جونممممممممممممممم،حدیث جونمووووووووووووووو دیدم....نشسته بودن اخرین صندلی های تو حیاط منتظر من بودن.....کلی افتادیم به جون هم....[shaad]
بعدش رفتیم جلو تر نشستیم.[tafakor]
امروز زنگ مدرسه یا مهر داشتیم با حضور مقااااااااااااااااامااااا ااااااااات لشکری و کشوری[negaran]...ارشد ریاست جمهوری،شهردار منطقه 8 تهران،اقای دکتر.....و..........و........و خانواده ی شهید نمیدونم چی چی[nishkhand]
کلی منتظر موندیم تا این مقامات گرامی تشریف بیارن...افتاب میخورد پس سرمون[delkhoori]
حالا دیگه جشن شروع شد ساعت 8 صبح....اول اینکه مجری شبکه 1 (مبینا نصیری)اومد...اون شده بود مجری برنامه...
وای وای کلی عکاس و فیلمبردار اومدن دورتادورمونو گرفتن....از جامون تلاش میکردیم تکون نخوریم،همه سااااااااااااااااکت و با رعایت ظاهری اراسته نشسته بودن[bihes]ولی من و مهسا و حدیث نتونستیم طاقت بیاریم...به اهنگا که میرسید جیغ و دست و...را مینداختیم...مجریه چشاش چهارتا شده بود!!!اوه اوه اگر یکی از این فیلمایی که گرفتنو پخش کنن تو تلویزیون ما سه تا توشون تابلو هستیم[nishkhand]امیدوارم نکنن[sootzadan]
بهله چیزی نگذشت که اون یکی مهسا و نیلوفر و سارا به جمعمون پیوستند...دیگه هیچ کس نمیتونست کنترلمون کنه[bihes]بقیه هم پایه بودن ولی میترسین جلو مقااااااااااااااااامااااا اااااااااااااات....[sootzadan]حالا هیچی نمیگفتناااااا...ولی خب...![tafakor]
کل جمعو فقط ما چرخوندیم..[bihes]
نمیدونم چی چی ارشد ریاست جمهوری هم قرار بودد بیان ولی به همراه اقااااااااااااای دکتر روحانی امروز سفر "نیویوررررررررررررررک "تشریف بردن[sootzadan](نمیدونم،درست نوشتمhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/39.gif)http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gif
واااااااااااااااای راستی اعتما بنفسمون فوق العاده بالا رفت....دبیرستاااااااااااااا ن نمونه دولتی ....شما نخبه هستین و...همه گفتن[nishkhand]
حتی بچه های سال اول پارسالو(مارو هااااا)چون افتخااااااااااااااااااااا اااار دبیرستان هستیم،کلی تشویق کردن...بهمونم جایزه دادن[nishkhand]ایشالله 3-4سال دیگه تو نتایج کنکور معلوم میشه[nishkhand][sootzadan]ولی خب ما واقعا باااااااااااااهوشیم دیگه...89 درصد از کلاس اولی های امسال معدلشون بالای 19 شد!
جشنمون ساعت 11 تموم شد و زنگ مردسمون دودونه اون مقامات اومدن زدونو،مام از زیر قران رد کردن ....
رفتم تو کلاسم دلم گرفت...هیچ کس از دوستام نیستن پیشم[delkhoori]ولی زنگ تفریحا باهم میریم[shaad]منو حدیث و مهسا[shaad]
هر دفعم میریم سر قلبمون که وسط حیاط مدرسه کشیدم میشینم[nishkhand](پارسال برای یادگاری،کف حیاط مدرسه با غلط گیر یه قلب کشیدم و توش نوشتیمS.H.M.....[shaad][sootzadan]
امروز خیلی روز خوبی بود ....این همه استرسشو داشتم[negaran]
گرچه بگذریم هر دبیری که میامد تو کلاس تو دلمونو خالی میکردن میرفتن[nadidan]امسال دیگه فقط به فقط درس...حتی تا ساعت 4 ظهر مدرسم و پنجشنبه هام باید برم مدرسه[nadidan]تجربی تجربی فقط پزشکی[sootzadan]
واین بود خاطره ی امروز من1/7/92 [shaad]
سلام
امروز یعنی اولین روز مدرسه مادرم مثل تمام مادران مهربان داشت برای من تغذیه آماده می کرد که به من بده این خودش از بامزه ترین اتفاقات امروز بود[bamazegi]
امروز کلی خندیدم!!!!
ولی تو دلم یکم ناراحتم....
نمی دونم چرا!!!
واقعا چرا؟!...
همه چی آرومه من چقدر داغونم[negaran] همه چی آرومه الا اودلار
تجار محترم همین که با خبر شدن حاج اقا مشرف شده به نیویورک قیمت هارو کاهش دادن دست مارو گذاشتن تو پوست چیز همین چیز اهههه چیز دیگه
دیروز تا امروز لپتاپی 100 تا 150 هزار تومن ضرر کردم[khande]
امروز نتایج کنکور سرارسری کاردانی به کارشناسی اومد قبول شدم[negaran]
دانشگاه نزدیک خونمون قبول شدم یعنی درو که وامیکنم میوفتم تو دانشگاه در در کلاسو که باز میکنم میوفتم تو خونه[negaran]