پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینو نفهمیدم.مگه توی محیط بسته زودپز فشار بیشتر نمیشه؟و اب زودرتر به جوش نمیاد؟منظورت این بود که دما توی زودپز به خاطر فشار بیشتر میشه؟
تا اونجایی که یادمه هرچی فشار بیشتر بشه آب دیرتر جوش میاد!!!
و هرچی فشار کمتر بشه آب زودتر جوش میاد
در محیط خلا فکر کنم آب در 4درجه سانتی گراد بود که جوش میومد(البته یادم نیست عددشو-ششاید 24بود-
من مفاهیم رو یادمیگیرم ولی اعداد رو فراموش میکنم و مواقع نیاز به مقالات مراجعه میکنم
نه - دمای تبخیر در فشار بالا بیشتره(البته الان شک کردم که اگر فشار بالا باشه آیا (به دلیل حجم ثابت)محیط اجازه میده آب دمای خودشو بالا ببره؟
یعنی انرژیشو نمیتونه بیشتر از 1حدی بیشتر کنه؟؟؟
البته از اونجایی که میبینیم در فشار بالا انفجار صورت میگیره پسحتما ظرف نمیتونه چنین کاری کنه و لرزشهای مولکولها و حرکتشون(کاتوره ای(حجم ثابت و جابه جاییه بالا)فشار زیادی ایجاد میکنه که باعث ترکیدن ظرف میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
و یه سوال دیگه.
چرخه تبخیر و ایجاد بخار اب سپس تشکیل ابر و جابه جایی و بارش باران چگونه انجام میشه؟
مثلا وقتی اب دریا بخار میشه این بخار تا کجا بالا میره؟کجا جمع میشه؟به چه صورت؟به چه علت؟اون بالا هم بخار به همین صورت هست؟پس همون بخار چجوری تبدیل به بارون میشه؟به چه علت؟
تا اونجایی که یادمه
وقتی آب دریا و گیاهان و تعریق موجودات و... بخار میشه این بخار در هوا به صورت رطوبت پخش میشه
گرد و غبار و ذرات باردار معلق و .... در ارتفاعات که خیلی سرد هستند(هر 1000متر 6درجه کاهش دما در اوجگیری )
این بخارات رو به صورت شبنمهایی بسیار ریز(درحد چند مولکول)به دام میندازند
ولی به دلیل باردار بودن و باد و.... هنوز انقدر سنگین نیستند که بیفتند پایین
وقتی هوا خیلی سرد میشه (برعکس تبخیر) تراکم صورت میگیره و این ذرات کوچک ابر به هم نزدیک میشوند
و میلیونها ذره که به شکل ابر دیده میشه قطره های بارون رو میسازند
اینم لینک http://khuzestan.danab.info/index.ph...:news&Itemid=2
توی نت توضیحات کاملتر و بهتری هم پیدا میشن
اینا چیزی بود که الان یادم اومد(باکمی تقلب)
بگرد -سرچ کن -حتما پیدا میکنی[golrooz]
ممنون.اره هنوز سرچ نکردم.
مثلا همون باردار بودنش.چرا؟
البته الان میرم سرچ هم میکنما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنون.اره هنوز سرچ نکردم.
مثلا همون باردار بودنش.چرا؟
البته الان میرم سرچ هم میکنما
البته از طرفی این معلق بودن به دلیل باردار شدن ابرها به دلیل حرکتشون در هوا(اصطکاک با زمین) هم هست
و زمانی که صاعقه میزنه این بار تخلیه میشه و باعث میشه دیگه نتونن معلق بمونن و بارون میباره
البته در رعد و برق که بین ابر و ابر هم هست
(بین ابرهای بالاتر و پایینتر(ارتفاع)
بازهم باران میباره
البته تئوریه پشتشون نمیدونم چیه و اطلاعاتم حد صفره!!
دوستان من مدارکم (ادعا، توصیف، نقشه، تصویر شناسنامه و کارت ملی) رو تو سایت وارد کردم و اعلام کردند که نقص نداره و در دست بررسی هست.
حالا بعد یک ماه دیدم این ایمیل برام اومده:
نامه ای خطاب به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با موضوع استعلام كلي به شماره فلان مورخ فلان صادر شد.
در صورتی برای تحویل نامه تاکنون به اداره مالکیت مراجعه نکردهاید، میتوانید از سامانه خدمات اینترنتی سازمان، نامه را چاپ گرفته و نسبت به اخذ جواب نامه به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مراجعه کنید.
پس از اخذ جواب، میتوانید نتیجه آنرا از طریق سامانه مذکور بصورت الکترونیکی و با ارائه لایحه یا درخواست برای این اداره ارسال کنید.
من اولین بارمه، نمیدونم باید چیکار کنم. باید برم تهران؟
لطفا راهنمایی کنید. من هیچ اطلاعاتی ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeves
دوستان من مدارکم (ادعا، توصیف، نقشه، تصویر شناسنامه و کارت ملی) رو تو سایت وارد کردم و اعلام کردند که نقص نداره و در دست بررسی هست.
نامه ای خطاب به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با موضوع استعلام كلي به شماره فلان مورخ فلان صادر شد.
در صورتی برای تحویل نامه تاکنون به اداره مالکیت مراجعه نکردهاید، میتوانید از سامانه خدمات اینترنتی سازمان، نامه را چاپ گرفته و نسبت به اخذ جواب نامه به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مراجعه کنید.
پس از اخذ جواب، میتوانید نتیجه آنرا از طریق سامانه مذکور بصورت الکترونیکی و با ارائه لایحه یا درخواست برای این اداره ارسال کنید.
دوست من شما باید متنتو اینجا مینوشتی:
http://www.njavan.com/forum/showthre...-تو!!/page6
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeves
دوست من شما باید متنتو اینجا مینوشتی:
http://www.njavan.com/forum/showthre...-تو!!/page6
خوب اینجا نوشته شده "هرچی سوال داری بیا تو"
سلام من می خواستم بدونم جایی هست که بتونم ایده هامو ثبت کنم
دوست عزیز شما در صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری به ادرس www.insf.org می تونید ایده های خودتون را ثبت کنید و همجتین هر ساله یک مسابقه برای ایده های برتر برگزار میشه می تونید اونجا هم ثبت نام کنید و ایده های خودتان را با دیگران در سطح خودتان مقایسه کنید این جشنواره به ادرس www.best-idea.ir/ می باشد.
دوست عزیز شما در صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری به ادرس www.insf.org می تونید ایده های خودتون را ثبت کنید و همجتین هر ساله یک مسابقه برای ایده های برتر برگزار میشه می تونید اونجا هم ثبت نام کنید و ایده های خودتان را با دیگران در سطح خودتان مقایسه کنید این جشنواره به ادرس www.best-idea.ir/ می باشد.